DAGARNA MED HANNIBANNI ♥

nu är det hela 5 dagar och 23 timmar sen jag uppdaterade sist. alltså snart 6 heeeeeeela dagar :O ojojoj .. i torsdags alltså ? hum .. ja, vad har då hänt sedan dess ?

TORSDAG : (efter 3-rätters middagen som blev riktigt lyckad :D) jag åkte till dennis och kollade film med han och stampe. en riktig skräckis. det var då helt klart den bästa skräckfilmen jag sett. så rädd som jag blev :| haha, heeeelt sjukt ! 'the strangers hette den (Y) värd att se ! sen när jag skulle hem ville jag att mamma skulle hämta mig var lite små skraj faktiskt (a) men hon svarade inte !! :S så jag gick ut till bussen, dennis och stampe fick självklart följa med (: sen svarade hon när jag ringde och så hämtade hos mig när jag gick av bussen iaf ^^ när jag kom hem blev det datorn en stund sen sova.


FREDAG : vaknade runt 11.30. skulle egentligen ridit med hannah, men vi bestämde oss för att ta det någon annan dag, det var så risigt väder och båda var ganska trötta (; sen så skulle jag ju till trollhättan någorlunda tidigt också. så jag bara satt vid datorn en stund tills jag duschade och gjorde mig i ordning. tog bussen 16.22 ner till stan och mötte milki på resecentrum. så tog vi 65an 16.48 till trollhättan :) tog ut pengar, köpte slödryck och pratade lite med dennis innan vi tog bussen till viggen. jag blandade en piggelin grogg på bussen med glassen jag köpte. men den blev ganska stark. haha ! xD mja .. så mötte christoffer oss när vi gick av bussen. så gick vi till toni och började dricka. sen kom det mer och mer folk.

sara kom en sväng och så åkte jag och milki med henne till mcdonalds. robin och peppe åkte med i robins bil också. jag beställde ; caesarsallad, pommes, hamburgare och en muffin ;D pommes till milki och burgare till sara. men det blev en cheeseburgare. fast jag fick in gå och säga till ;O haha ! så käkade vi. sen åkte vi tillbaka till toni. ännu mera folk då ! sen kom det ännu mera. haha, men riktigt riktigt trevlig kväll var det. vid 11 kom hannah också, så då gick och och christoffer ut och mötte henne vid busshållsplatsen (: sen åkte jag och hannah en sväng med robin, albin och peppe. vet fan inte vart vi åkte riktigt för jag satt baklänges fram i albins knä. ringde tjocken för vi behövde mera sprit också men han sooooov :P hahah xD

sen släppte dom av oss hos toni igen.
då var det inte lika mycket folk kvar ;( sen gick vi ut iaf, så skulle robin köra hem oss. men så blev det inte vi åkte med stockman ist, jag, hannah, milki och christoffer. så åkte  vi först till mcdonalds igen !! käkade glass och pommes så köpte jag och hannah en bigmac meny att dela på, sen en till bigmac burgare ;D kastade lite mat på milki och christoffer också .. och så ringde jag och tjata på dennis ;] moahaha, han sov :P jaja .. sen körde dom hem oss till onsjö. till hannah (: hannah cyklade från korseberg för hon hade cykel där. så jag gick och mötte henne när dom släppt av mig. fick gå typ 30 meter längre när jag var framme hos henne xD haha ! så gick vi tillbaka och så gick vi och la oss med en gång typ (: åt isglass och drack lite vatten bara :)

min hannibanni & jag <3

jag och toni, som hade festen :)

christoffer, jag & milki


LÖRDAG : vakande ganska tidigt först men somnade om en stund igen. hannah var helt konstig hela natten xD haha ! hannah lilla larsson när hon sover alltså ;) jaja .. vi gick upp, haha. jag kommer fan inte ihåg något ? hum .. jo, men hannah skulle jobba. så jag tog bussen vid 11.58 (Y) åkte hem .. satt vid datorn en stund, sen tog jag bussen 16.22 igen, till christoffer vi kollade film. 'the strangers', som jag ju redan sett men ah. nu är den inte lika bra längre /: han bara fick mig att skratta åt allt hela tiden x| knäppfan !

sen kom peppe i slutet på den.
så lyssnade vi lite musik och så, sen så kom albin och hämtade oss. så satt vi hos honom, kollade en film och drack lite. lite senare så kom stockman, då åkte jag, christoffer och peppe med honom till vänersborg. där hämtade vi hannah, då var klockan 22.00 typ (: hon hade precis slutat jobbet ! dom andra åkte med melvin så dom träffade vi senare igen när vi åkte på en fest i sjuntorp. det var helt okej. fast efter ett tag tyckte vi det var så trist så vi åkte tillbaka till thn.

träffade tobbe i stan, fick hans nycklar och så åkte vi hem till honom så länge. stockman åkte tillbaka till stan och hämtade honom sen :)) så satt vi där en stund, inte så där jätte festligt det heller så peppe gick hem och jag, hannah, christoffer och stockman åkte hem till stockman vid halv 3 eller något. ÅKTE, haha .. oj var jag skrattade när vi stannade efter redan typ 40 sekunder :P hum .. ja, så skulle vi kolla på 'get rich or die tryin' iaf, men jag och hannah somnade med en gång. vaknade sen igen och så gick vi och la oss typ 5 ;S


SÖNDAG : christoffer skulle upp halv 7 och kolla formel 1. men så blev det inte för ingen av oss vaknade av väckarklockorna, jag stängde av min i sömen xD hum .. ja, vid 11 vakande vi iaf och så kollade vi TV. hannah och stockman vaknade efter ett tag. sen vid 1-2 någonting kom billy så körde stockman oss till stavre pizzeria och han åkte och hämtade sina föräldrar på flygplatsen. så käkade vi, sen tog jag och hannah bussen hem till henne. duschade och så där. sen kom stockman, christoffer och billy och hämtade oss igen (: så åkte vi till christoffer och kollade film - '10 000 b.c.', sen skulle vi ut och åka, en sväng till uddevalla blev det och sen körde dom hem oss till hannah igen vid halv 12. men sen stod vi och pratade ett bra tag så blev ganska sent. men iaf .. sen gick vi in och la oss, jag kollade på dom nya avsnitten av 'andra avenyn' innan jag sov. så somnade inte förrän typ halv 03.00-03.30.


MÅNDAG : hannah gick upp utan att jag märkte det. jag själv vaknade 07.35, upp ur sängen, klädde på mig och tog bussen hem. låg i sängen typ hela dagen. sen vid 5 var det mat och så skulle mamma och björn hämta halm så dom släppte av mig hos dennis samtidigt. men han var inte hemma så jag köpte två powerking och tog mig en promenad, sen kom han hem. då kollade vi på en kass film/serie som jag inte ens kommer ihåg namnet på ! och sen några avsnitt 'kvarteret skatan'. det var kul :))

sen skrev hannah på msn att jag skulle komma till henne. så jag tog bussen 20.48 från dennis. var hos hannah vid 09.30. satt vid datorn typ. hon städade i sin garderob och hittade min blåa tröja jag letat efter ;D haha ! mja .. sen vid 12 när stockman slutat jobbet kom han till onsjö och så gick vi ut och pratade med honom till typ 02.30 ;S haha ! sen bums i säng ! käkade varsinn macka inna vi somnade bara (: ställde klockan på halv 7

promenad i väntan på att dennis skulle komma hem

så sleten och slööööö /;

hej dennis !

TISDAG :
vi vaknade av att niklas kom in och frågade när hannah började skolan. då fattade vi att vi försovit oss. jag fick panik för min mobil var borta ! :S men den låg i sängen vid benen. så jag hade ännu en gång stängt av alarmet i sömnen ! :| hum .. upp och hoppa fort som fan iaf, min buss gick ju 08.23 och klockan var typ 07.40. men jag hann inte med den jäveln. vi käkade iaf och gjorde oss iordning både lugnt och stressat. lite mitt emellan. sen åkte jag moppe från onsjö med hannah iaf, så hoppade jag på 65an vid shell. träffade dennis på bussen, det var kul :D sen tog jag 22an till christoffer 09.15. så var hos honom vid 09.30. kollade typ 3 avsnitt av 'lilla al-fadji', ett 'i huvudet på gynning', han har upptäckt webb-tv nu ;] haha !

sen tog jag bussen 16.36 till stan. och 65an ut till siba. träffade hannibanni där och så köpte hon en tröja och benvärmare. sen käkade vi 'snopp med bröd' xDxDxD och hon pratade med stockman i tele ett braaaa tag. jag var bara allmänt flamsig som vanligt nu förtiden ;D sen tog vi iaf bussen till vbg 17.57, lyssnade på musik på hennes dator (Y) sen gick bussen hem till mig 18.43 så vi satt inne på resecentrum och väntade på den. björn hämtade oss vi dykällan sen för det var en 700 buss. sen lagade vi mat och käkade.

resten av kvällen satt vid våra datorer och lyssnade på musik :) något lät konstigt utanför så vi gick ut, hannah skulle ändå röka. så gick jag och kollade lite. men hörde inget då :S riktigt kusligt. sen började tilda skälla lite smått så då rusade vi in iaf xD haha ! sov runt halv 01.20.


hannah har fullt upp med väska, påsar och telefon (;



hannah med sin dator på bussen


ONSDAG : vakande av alarmet halv 7. men vi pallade inte gå upp redan då så ställde den på kvart över 7 och somnade om. sen gick hannah upp, jag var helt dööööööd ! sen tog hon bussen till skolan klockan 08.00. mamma väckte mig flera gånger 08.30-09.00 för hon skulle till NÄL och jag skulle passa victor. döda mig tänkte jag bara ! sen gick jag iaf upp tillslut, skulle släppa ut hästarna också. jippi. gjorde det, pontus den jäveln drog iväg så fick locka på honom en stund. jaja, det gick bra iaf. sen gick jag upp och la mig, kollade på roomservice. victor kollade på nickelodeon och spelade TV-spel. vid 10.00 ringde marcus och sa att han sovit lite längre än han tänkt sig. men så kom han vid 10.45 iaf.

pratade ett bra tag, victor bara tjatade och tjatade om att åka. sen kom mamma vid 11.00 också (: pratade en stund till och sen så åkte iaf marcus och victor. jag gick upp till sängen med en gång och kollade mera roomservice. sen somnade jag. vaknade vid 14.00. kollade mera roomservice och nu är klockan 16.40. tänker nog göra INGENTING idag. behöver en slappdag nu känner jag. knappt sovit sen innan helgen och usch usch ! verkligen helt utmattad x| jaaja, har vart några helt underbara dagar det senaste :) och riktigt roligt att umgås så mycket med hannah igen


nu har jag skrivit en hel del ser jag xD haha .. guuuud ! ha det så bra iaf (:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0