DEN HEMLIGA RESAN

fredagen började med att vi träffade albin en stund! :)) när han släppte oss på torget för att vi skulle "träffa tomp" gick vi och köpte dricka i källarn, därefter hämtade vi ut biljetterna vi bokat och tog en promenad nere vid bryggan. sen var vi tillbaka på bio ca 15 minuter innan filmen började, köpte popcorn och slog oss ner på våra platser. äntligen fick vi se den efterlängtade 'harry potter - halvblodsprinsen' :D och visst var den bra, trots att man blev en aning besviken och irriterad över slutet! men men, det är bara att vänta på nästa, för det kommer väl en till? :o annars blir jag gaaaalen!

så fort eftertexterna började rulla trippade vi raskt till torget igen. satte oss ner på trottoarkanten klockan halv 9 fruktansvärt kissenödiga båda två och vänta på att tomp skulle hämta oss. så småningom förstod vi att det blivit en liten missuppfattning eftersom han vänta lika länge på oss, som vi på honom, fast på andra sidan torget :pp haha. så det kan bli va?

gasen i botten hem, och bråttom upp för trapporna!
10 minuter senare var jag och emelie färdigpackade och redo att åka. mot göteborg! :D halvvägs till göteborg började det suga i magarna, efter många om och men bestämde vi oss för att ta en tur i mc driven (y) det fick bli en big mc & co .. milki ringde och så pratade jag med honom en stund. inte allt för många minuter senare stannade vi på statoil för att tanka och bränna kalorier med varsinn glass! (:

strax innan 10 var vi framme vid boendet. jag och emelie fixade våra sovplatser och gjorde oss i ordning medans tomp spelade musik från datorn och drack öl. när vi kände oss redo att åka beställde tomp taxi, och stod vi i kön till valand ;)) kände att vi var lite yngre än dom flesta, men som tur var kom vi in ändå, fastän det var 20-års gräns. tur var väl det, för gud så trevligt vi hade det. fishermans friend shot, smirnoff ice's, ansiktsmålning på mig och emelie (vilket kostade 20 kr och gick till fattiga barn) härlig musik och dans blev det. brasiliansk afton :D




det första vi gjorde i göteborg var liseberg! :D haha, dock kom vi in 30 minuter innan alla karuseller stängde så vi hann inte mer än att åka lisebergsbanan 1 gång :p


 jag & emelie, redo att dra ut


direkt till baren (y) - fishermans friend shotar och smirnoff ice's


emelies ansiktsmålning


min ansiktsmålning


skål!


tomp


emelie & jag


fick lite kladd på mig från emelie smink :pp


väldigt roligt var det xD


tomp & emelie


slut på drickat!

sedan gick vi vidare till keybar. var lite av en besvikelse dock så vi stannade inte speciellt länge. drog i oss varsinn tequila och fortsatte ut på gatorna. efter en stunds promenerande bestämde vi oss för att ta en taxi hem till boendet. det blev en jädrans taxiresa det, chauffören var halvt efterbliven och körde mest runt i cirklar, samtidigt som en redigt full tomp satt bredvid och försökte förklara för honom vart vi skulle. till slut lyckades emelie styra upp det hela och ca 250 kr senare stod vi mitt emot mc donalds. gick över gatan för att få oss lite nattmat. jag provade en av dom nya burgarna, med italiensk inspiration. var väl ingen vidare smakupplevelse, men ätbart. när vi kände oss redo gick vi hem.


emelie, tomp & jag på keybar


på väg hem från donken

tomp deckade på soffan så snart han lagt sig ner. jag och emelie tvättade bort sminket och kollade på en grymt bra film med nicholas cage som jag tyvärr inte kommer ihåg vad den heter, men ska ta reda på det! halv 7-7 somnade jag efter att ha löst lite korsord och lyssnat på emelies snarkande ;p


godmorgon (:


3D-bio på liseberg :)


tomp diggade brillorna


inte jag ;|


massa regn fick vi på oss!


men vi promenerade vidare i våra snygga ponchos ändå (:


framåt 10 åkte vi lisebergsbanan en sista gång innan vi åkte hemåt!

vaknade av väckarklockan som jag ställt på 12.00, ställde fram den en timma och somnade om. gick upp, sminkade oss och åkte in till backa. där köpte tomp nya skor för han hade sån väldans skoskav från skorna han köte dagen innan ;o sen käkade vi tacobuffé och tog spårvagnen till liseberg. behöver jag berätta det mer detaljerat än att vi hade en hejdundrande rolig dag :D tyvärr regnade det en hel del dom första timmarna, men lyckligtvis slutade det framåt kvällen :) en chipspåse kammade vi hem också ;) haha! och förra (förrförra?) årets nyhet 'uppsvinget' som ingen av oss åkt innan, blev näst intill en ny favorit! :DD så snart vi klivit av den, ställde vi oss i kön för att åka den igen, haha! runt 10 gick vi ut, helt slut hela gänget. väntade på en försenad spårvang, klev av, gick till bilen, åkte till boendet, packade sakerna och åkte hemåt igen :) åh, gud så skönt det var att komma hem. dom 24 timmarna kändes som flera dagar, hahaha. helt sjukt.

senare på kvällen kom robin, schatz, jens och peppe förbi en stund (: jag lagade nöjd och belåten mat till min och emelies hungriga magar. och när pojkarna åkt kröp vi ner under våra täcken och satte på en film, 'baksmällan' blev det. jag somnade nästan med en gång (a)

Kommentarer
Postat av: hannah

nej, jag har inga fler såna bilder

2009-08-17 @ 10:30:30
URL: http://hannahlarss0n.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0