1 DECEMBER

23 dagar kvar till julafton, 30 dagar kvar till nyår. jag hatar julen. vet inte varför egentligen .... pynt är ju fint, och granar är mysigt. men vad är julen egentligen nu för tiden? fortfarande inte en skymt av snö, lär väl inte bli någon heller. värdelösa sverige.

jag har fortfarande ingen aning om vart jag befinner mig på julafton. jag värdesätter det inte som en högtid längre. inte att vara med familjen heller precis, finns inte så mycket familj kvar. jag anar att det inte ens skulle störa mig speciellt mycket att sitta framför tvn själv, ifred. kommer inte heller njuta något vidare av maten. jag brukar längta i stort sett hela året efter julbord, men nej. ingenting av det faller mig i smak längre. jag njuter inte av mat på samma sätt idag, som för några månader sedan. dessutom har jag redan ätit några köttbullar och ett par prinskorvar för det här året. haha. äsch.

kan det inte bara bli nyår ist. nyår ska bli perfekt! jag ska ha på mig min klänning, bara några cm kvar!!! jag ska äta en god middag med underbara vänner och ha en trevlig kväll. 12 slaget ska bli perfekt. nej, nu ljög jag till och med för mig själv. men så nära perfekt det bara går åtminstone ..... ett nytt år, nya tag, nya chanser, nya drömmar. igen.

för första gången (vad jag kan minnas) har jag ett nyårs-löfte. än så länge. att förlåta. kanske borde ta mig an ett par till, som att; gå vidare eller kanske släppa taget. kanske borde jag bestämma mig för att dra ner på drickandet, vilket jag iofs redan har gjort en aning ..... hur som helst, så ska jag kämpa, verkligen kämpa för att göra 2010 till någonting alldeles extra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0