KAFFE KAFFE KAFFE

var så-häääääääääär- nära att snooza minst 10 minuter.

men jag reste mig upp, fastän det tog emot, ist för att kura ner ansiktet i täcket och somna om. så upp kom jag! ;D om huvudet hängde med, det vet jag inte riktigt, för jag känner mig otroligt seg :p gnuggar ögonen och hoppas att ett par koppar kaffe ska hjälpa. har egentligen inte en enda anledning att gå upp nu, om man ser det på det viset! men ändå ..... måste erkänna att jag mådde fruktansvärt bra av att ha rutinerade tider som för ett par veckor sedan. tyvärr kom ju det schemat helt ur balans när jag och lisa satt uppe och drack kaffe hela nätterna (a) hahaha. men jag kämpar med att få det att rulla på igen. kom upp klockan 9, ska kolla andra avenyn.


bild från google

sen blir det träning efter det, såklart! ;) tänkte köra 60 min idag, minst. nu har jag ju ingen tid att passa där efter, så kan ta den tid jag vill. bättrar givetvis på brännan efter det, beroendeframkallande!! :D haha, men så jävla härligt att bara lägga sig i värmen (konstigt nog) efter träningen och slappna av ett slag. sen en svalkande dusch efter det (y)


bild från google

åker förmodligen ut till överby så fort jag är klar på sportlife :*

här är det som ska inhandlas:

  • underkläder
  • foundation
  • solpuder
  • nagellack + borttagning
troligtvis hittar jag någonting mer som följer med hem, men vi får väl se. ska försöka hitta allt/det mesta på h&m eftersom jag har clubkort + rabattkupong på 50 kr, som jag kan använda om jag köper för minst 400 kr :) nu är kaffet klart :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0