BABY :)

idag har varit en bra dag trots att jag bröt ihop tidigare :) fint väder, trevligt sällskap - albin och pos till störst del men även dennis, stampe, emil, kenny m.fl och så har jag pratatmed nazmi :) erica ringde mig och sa att han skickat sms till henne från mehmets telefon

"HI I M NAZMI HOW ARE YOU I MISS MY BABY.REALY.AND GIVE TO HER THS NUMBER.0537....... I LOVE HER.I WILL WAIT EVERY TIME"

jag skickade direkt ett sms till honom och fick svar ganska fort :)

"Hi baby how are you :)what are you diong baby. really miss you very much. i LOVE YOU VERY MUCH.JUST I WAIT YOU COME MY LOVE COME PLEASE FOR Me,:-"

exakt så såg dom ut (: haha! sen svarade han inte mera, antagligen pga jobbet. sen ringde jag erica vid 10 och sa att hon skulle komma med mig till pappa så vi åkte och hämtade henne hos mamma i frändefors :) nu har vi precis suttit en stund och haft videosamtal med både nazmi och mehmet. underbart att se honom! :') dom tjatar att vi ska komma tillbaka och vi sa att vi inte har pengar, då ville nazmi betala men tror inte riktigt att han insåg hur dyrt det är :p hm, jag vet inte vad vi ska göra faktiskt! får hoppas på att det dyker upp en dunder sista minuten resa helt enkelt :)


klicka för större :p

nu ska vi fortsätta se på 'the unborn'
som vi kollade på innan dom loggade in på msn. världens bästa albin har vart här med dricka och en påse gott&blandat också! gott :D

puss&kram              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0