EN FULLÄNDAD DAG, TROTS ALLT

min lördag började som ni vet redan klockan halv 9 imorse (: gick upp, åt frukost och packade i en ryggsäck, joanna hämtade mig vid halv 10 och så provade jag en bikini hos henne som jag lånade! :) vid 10 satte vi oss i bilen och började våran 1 timma och 20 minuters resa till en badplats i kungshamn, anledningen till ganska lång restid var att vi virrade runt en liten stund inne på biltema för att joanna behövde något rengöringsmedel till bilen, vi bad en tjej som jobbade där om hjälp men hon påstod att medlet vi var ute efter fanns på BIL 10 hyllan, vilket mer för mig såg ut att innehålla motorcykel/cross hjälmar! :o frågade nästa person vi träffade på, han ledde oss rätt, som tur var! :p




2½ timma låg vi och stekte i solen, något badande blev det inte! mest pga att det var iskallt i vattnet, men vi behövde dock inte något vatten att plaska i för att svalka oss heller eftersom det fläktade så otroligt skönt, skammigt att säga men jag frös nästan ett tag (a) hehu. när vi kände att vi fått nog av solande gick vi till bilen och satte kurs mot smögen, hittade helt rätt efter några om och men ;] spanade lite affärer längs bryggan, åt mjukglass och på vägen till bilen stannade vi för att göra något man bara måste göra när man är ute på smögen. kan ni gissa vad? äta fylld baguette såklart! jag tog halva med skagen och halva räk/kräft - röra och en iiiiskall cola. vid 5 tiden började vi våran färd hem till frändefors.

när jag kom hem fick jag reda på att dixie var försvunnen. jag gick ut och letade direkt, hela varvet i skogen, bort vid järnvägsspåret och ut på gärdet. men ingen dixie syndes till :( gav upp för en stund och tog en dusch. satte mig vid datorn en stund. letade upp min kikare och gick ut och kollade efter henne igen, fortfarande syndes hon inte till! ;/ gick in och funderade en stund innan jag gick ut, tog med mig tilda och åkte iväg med golfen, vilket inte gick så bra eftersom det var punktering, så nu är björn tydligen inte så glad på mig ;| skit åt helvete går det med allt jag gör!


tillslut kom hon iaf hem, min älskade lilla bebis! sen dess har jag vart ute med henne, gosat och tränat henne. har fått henne förstå tass, sitt och (halvt) ligg, jag börjar fundera på om något är knas i henne huvud typ :S för så som hon beter sig skulle inte jag våga göra :o totalt ignorerar en och försöker smita därifrån för att lägga sig och gosa i gräset?! hm .....

på tal om fulländad dag - lördag kväll och jag gör inte ett skit, ska inte göra ett skit vad jag vet och kommer antagligen inte göra ett skit heller - så kan ävl inte påstå att det blir en fulländad kväll för min del. jag får väl sitta här i min ensamhet, som faktiskt börjar bli en vana nu och se det så positivt som möjligt. börjar dock tröttna på att vara här i frändefors nu, det är kul dom första dagarna, men sen blir allt som vanligt och jag känner mig bara så 'inte hemma' :{ hm ..... ska iaf se om jag kan hitta någonting att äta nu. hoppas att ni hittar på något roligt ikväll och är ute i den underbara svenska sommaren, och njuter av värmen som iaf förgyller mina dagar!

puss&kram              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0