JAG ÄR INTE VAKEN LÄNGE TILL

därför tänkte jag skriva ett sista inlägg innan jag kurar ihop mig uder täcket! tänkte att jag skulle lägga mig och kolla på 'two lovers' :) nu vart helgen över ... borde kännas tråkigt, men jag känner mig lättad, snart är det måndag och då är det upp klockan 10 som gäller och iväg och träna. problemet är bara att mitt busskort har gått ut, så det måste jag lösa först och främst :/ men det gör det alltid, one way or another.


en lugn hemma kväll med några filmer, god mat och chips blev det idag :) pappa gjorde någon soppa till middag och jag fick springa bort till affären för att köpa bröd + chips och ostbågar. så lite frisk luft fick jag iaf (y) sen kollade vi på 'knowing' som jag pratade om tidigare, fick bränt ut den till slut! :p hehe. den var bra, dock såg vi den i ruskigt dålig kvalitét ... sen blev det några timmar framför datorn innan jag velade mellan att stanna hemma och dra ut med tjejerna. slutade dock med att jag stannade hemma och kollade på 'patrik 1.5', käkade lite chips och fortsatte med 'the bucket list/nu eller aldrig', men tröttnade på att sitta och glo på TVn så återvände till jespers design som jag har pillade med ett par timmar, tills jag kände att tålamodet inte räckte till.

måste bara tipsa er om att lyssna på radikal neutrals nya låt 'din brud ikväll', jag älskar den! :D hotel room remix ska det vara (; lyssa här. god natt :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0