BILDER FRÅN IGÅR @ TROLLHÄTTAN ;)





mötte upp lisa i stan vid halv 4. vi gick och satte oss på strandgatan och drack ett par koppar kaffe i den sköna solen :) sedan kikade vi i lite affärer på oden och jag köpte ett par solglasögon på gina tricot för 59 kr, bra köp! ;) framåt 17.00 började vi bli hungriga och funderade på vad vi skulle äta, så efter en promenad till lisa och tillbaka köpte vi varsinn baguette med kycklingröra på café slussen och satte oss nere vid vattnet. mysigt :)) blev kvar där en bra stund i väntan på nya idéer.

men så mycket mer blev det inte av dagen ...
vi gick hem till lisa, sedan tillbaka in till stan igen, köpte varsinn chai latte på espresso house och bara tog det lugnt, snackade skit, drack våra chai och lyssnade på musik intill kanalen ända tills kvällen kom och solen gick ner. nev, leo och joel kom förbi och var trevliga en sväng också.

sedan gick vi till kiosken där vi umgicks med lite folk.
albin, ronja, pos från början ... sedan dök även robin x 2, emil och emelie upp. när klockan närmade sig 22.00 drog vi ut en sväng och så körde albin hem oss till mig. resten av natten blev det film ... somnade runt 05.00 imorse och klev upp igen vid 11.00. nu återstår det att se vad det blir av den här dagen ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0