JUST ME

har haft någon slags bloggstrejk den senaste veckan :< jag har helt enkelt inte haft någon lust att skriva, eller ens känt att jag haft någonting att skriva om för den delen, eftersom den största delen av mig har varit fylld av negativa tankar, ångest i alla dess former och en känsla av ensamhet.

känner inte heller att det har hänt någonting märkvärdigt.
inte någonting som är värt att berätta om såhär i efterhand iaf. men bara för att; veckan spenderades hemma hos mamma i frändefors, slöade hela dagarna, spelade sims 3, städade lite (som vanligt) och så lagade jag i ordning en god kvällsmat till mamma, syter och bror sista kvällen. bakade scones, kokade ägg och gjorde varm choklad. tog sedan en springtur, en dusch och gick och la mig.


följande dag (torsdag) åkte ja, mamma och syster en sväng till överby
innan jag blev lämnad hos sonja, där jag städade och åt lunch. fick mina pengar och blev sedan hämtad av albin 14.00. ett styrkepass på sportlife tillsammans med viktor blev det innan albin skjutsade hem mig. eftermiddagen ägnade jag åt att bara ta det lugnt, tills pappa kom hem då vi åkte ut på en mc-tur i sällskap av några HOG-medlemmar. en fika (ett äpple för min del) i gustavsberg blev det innan klockan närmade sig 20.00 och vi åkte hemåt. gick och la mig redan 23.00.

idag gick jag upp 08.00, men låg kvar drygt 1 timma för att kolla på B&T show. sedan klev jag upp och tog mig en skål flingor och mjölk till frukost innan jag och papsen drog iväg för att handla. hemma igen vid 11.00 då pappa åkte iväg för att tvätta motorcykeln och jag storstädade lägenheten (d.v.s. plocka ur/i diskmaskinen damma, dammsuga, torka golven och göra rent i badrummet) och började med maten. världens godaste lasagne al forno. när han kom hem gjorde vi klart den tillsammans och la oss sedan framför tvn en stund.

16.07 tog jag bussen till överby med lisa :) så idag har jag inhandlat dove shampoo och balsam, dove deodorant, dove body lotion (summerglow med SPF-15) ... hm, dove sponsor?!! hahaha. + 10 ansiktsmasker, veet warm wax och en turkos oversize t-shirt! (:

nu har jag varit hemma i 1 timma och håller på att svälta ihjäl.
har små strejkat lite och väntat på att pappa ska värma lasagnen och fixa sallad (vilket han gör nu, som tur är!). jag tycker att jag har gjort tillräckligt idag :p

ikväll ska jag bara ta hand om mig sjäääälv. ta en lång, varm dusch, peela kropp och ansikte, noppa ögonbrynen, vaxa benen, smörja in mig med min nya (brun utan sol) lotion, lägga på en härlig ansiktsmask, fika naglarna och kanske göra en hemmagjord hårinpackning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0