FLYING HIGH

träningen är igång igen, på allvar! det är stenhårt och seriöst som gäller nu. har kört 3 tuffa pass på gymmet med ludde den här veckan.

- i måndags var det rygg/biceps i 2 timmar. det passet har gett mig sjuk träningsvärk som fortfarande gör ONT, och då menar jag verkligen ont. jag har precis svalt 2 st 500 mg alvedon + en dikloflenak :s

- på tisdagen (igår) körde vi mage/bröst, drygt 2 timmar där med. mycket mjölksyra i magen, men det känns bra som fan efteråt (; dessutom hade jag jobb som väntade, så framåt kvällen blev det ytterligare en tur på gymmet, dock bara 15 minuter cykling + lite (väldigt lite) lätt styrketräning.

- och idag tog vi ett lite kortare axel/triceps pass, +/- 50 min, sedan utmanade vi oss sjävla och gav all den sista energin på 15 minuters högintensiv cykling (nära dödeeeen! :|). lyckligtvis avslutades träningen med 500 m avslappnande simning och en bra stund i bubbelpoolen (y) hur skönt som helst.

- imorgon är det vilodag tror jag :p det behöver (minst sagt) min kropp ... åtminstone en lugn dag. men jag antar att det blir någon slags rörelse trots det, kanske jobb = träning - vem vet?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0