SAY YOU'LL HAUNT ME

har haft en riktigt bra dag :D blev väckt av mamma med att kaffet var färdigt. klev upp, pluggade lite teori, drack kaffe och tog ett par cigg. sedan gjorde jag lillebror lite sällskap i poolen, samt satt i skuggan med mamsen innan det var dags att åka :) teoriprov 13.30 och bilden startar inte! klockan blir 13.10 samtidigt som paniken börjar rusa runt i kroppen, ringde stampe i hopp om att han skulle ha bil, och det hade han som tur var! hann precis dit för att ta foto och sätta igång med provet. tur tur tur!!



sedan åkte till till vänersborg.
jag köpte en räksallad på kvantum och jordgubbar + dricka och glass till stampe och kenny. sedan släppte dom mig och krus hos honom där vi gottade oss på balkongen efter att ha varit på systemet en sväng. även jonas kom och gjorde oss sällskap. blev några cider/öl/varm&kall vin, vattenpipa, jordgubbar och cigg. värmen var nästan outhärligt, men gud så underbart! :D inte ofta jag säger det, men jag älskar sverige. haha tillfälligt. nu är äntligen sommarvärmen här, och hoppas den stannar (:









framåt kvällen kom fredrik emil och albin också. vi bestämde oss för att dra till uddevalla och bada i saltvatten, så plockade upp jimmy och åkte dit. badade lite, solade och gottade oss. sedan tillbaka till vänersborg igen. jag och albin åkte till teatergränd med patrik och åt innan albin körde mig till markus. nu har jag suttit här själv sedan 22.00 och lär väl få göra det ett tag till. har av dålig vana städat lite :p ska snart ta en dusch och bädda ner mig med 90210 tänkte jag.

imorgon blir det sol och bad med mitt socker <333

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Schysst design du har på din sida. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

2011-07-11 @ 12:12:06
URL: http://gravidforsakring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0