DÅ VAR DAGEN IGÅNG! :D

startar i köket (y) här lär jag spendera måååånga timmar under dagen. hoppas alla får en hej dundrande nyårsafton :D

ONSDAG KVÄLL :)

sitter ensam i köket hemma hos albin. pojkarna har dragit ut i förväg och per sover! själv sitter jag här med nyinsatt hårförlängning som albin gjorde fruktansvärt bra och väntar på att verkningstiden på hårfärgen ska gå! 20 minuter kvar. sen ska jag skölja ur det, torka håret och platta (om jag orkar), sen ska jag ut med dom andra .. dvs albin, emil, dennis och x :)


sover förmodligen över hos albin. så inatt ska jag göra morgondagens efterrätt och sådär ... kommer vakna stressad imorgon :p mycket som ska förberedas och så. måste klippa mig också, antar att jag får lösa det själv :D haha. nu ska jag sätta mig i soffan och fördriva tiden med en av mina favorit filmer skådisar, chad michael murray i 'a cinderella story'.

DAN FÖRE DAN!

julafton kan ta sig i röven, det är ju nyår som är THE DAY! ;) idag ska det hinnas med en del, men det ska nog gå bra. jag känner inte för att stressa upp mig idag, även om jag misstänker att vi kommer få trängas med mycket folk idag eftersom albin tycker så mycket om att sova :p haha.

  • tvätta
  • få upp albin ur sängen!!
  • göra mig i ordning
  • bli hämtad av albin
  • kolla upp vilka som säkert ska äta imorgon
  • skriva upp vad som ska handlas
  • räkna ut mängden som behövs
  • handla mat till morgondagens middag
  • bestämma mig för/köpa hårfärg
  • få hjälp av albin med löshåret
  • färga håret i vad det nu blir :p
  • förhoppningsvis hinna med att träffa lisa <3

GLAD :D

har fått en extern hårddisk av pappa!! :D med 500 GB utrymme. just nu lyssnar vi på rx fm,väntar på att albin ska höras där. haha. han ringde förut och gapade att jag skulle sätta på rix fm för han och emil hade ringt in :D väntar även på maten, har ju inte ätit någonting än.

sen ska börja sy löshåret så fort bosse kommer med en nål. jag har ju velat bort den jag hade innan. pappa letade igenom lägenheten efter en, men sorgligt nog äger han inte mer än några knappnålar! hm. imorgon tänkte jag få i löshåret, albin får hjälpa mig med det :) ska väl även färga det och så måste vi handla mat till nyår :o

EVIGHETER SEN

såhär länge ha inte jag sovit på många, många dagar :p kanske till och med år. iofs så var jag vaken ca 1 timma emellan förut, men men. vaknade nu när pappa kom hem och ja ..... löshåret har kommit. fick en chock när det låg i ett litet kuvert och sa till pappa att det inte alls kan vara löshåret. öppnade och det var det. fick panik för det såg så jäääävla lite ut. men tog upp det och mätte. det var 60 cm brett, så det ska allt gå. fyller nog ut volymen lite sen med det oanvända håret jag redan har från tidigare förlängningar, som även det går att färga. det är huvudsaken. att det går att behandla som vanligt hår :)

STANNAR I SÄNGEN ..........


ÄNNU EN SEN HEMKOMST

har blivit väldigt långa nätter den senaste tiden. kom hem för en liten stund sen och har som vanligt kollat igenom bloggar och så.

idag har jag och lisa vart inne i stan och gjort av med lite pengar. mer än tänkt kan man väl säga, men ångrar inga köp (än så länge ;p) fick med mig ett par lackleggings från vero moda, 159 kr. en tröja från veromoda, 149 kr. en parfym - ckin2u (y) har ju gaft ck one innan så :p jag är trogen mot calvin ;) haha. sen blev det en fika på espresso house, en grillad macka med kyckling och annat bös och en mocha latte. 94 kr!! usch. där satt vi ett tag och påbörjade våra "nyårslistor", en liten idé vi fått. vi ska skriva lite om året som gått, och på nyårsafton ska dom eldas upp för att börja om på nytt 2010 :)

sen gick vi hem till lisafisa och färgade hennes hår. token köpte hårfärg för 149 kr ;o herregud. sjukt fint blev det! och klänningen hon köpte till nyår ska vi ju inte prata om. så vacker var hon i den! :) sen kom albin och hämtade mig. jag var väldigt nere och smågrät till och från första timmarna. tänkte mycket på lisa, och tyckte så synd om henne :( blev på lite bättre humör senare. emil och ronja kom och var med oss. vi blev vettskrämda av en mask, och ronja blev verkligen skräckslagen. hahaha. stackarn :p sen har vi sladdat, som vanligt och så var vi i vbg en sväng och träffade stampe, tommy, robin och fredde som ville ha öl och mat.

när vi kom tillbaka till trollhättan filmade jag när pojkarna visade sina skills ;D den filmen lägger jag upp imorgon. för nu ska jag sova. imorgon kommer ett nytt avsnitt av andra avenyn, funderar faktiskt på att ställa klockan på 09.00 för att se det så fort det kommer ut på nätet. så mycket älskar jag det!!! ;)

lisa upton. jag älskar dig <3

TYPISKT :p

väcktes av pappa 09.40. fick kliva upp, trots att jag ville somna om hellre än någonting annat! haha. hjälpte honom flytta vardagsrumsbordet och fåtöljen, resten hade han fixat själv. sen åkte han och jag la mig i sängen igen. precis nu när jag höll på att somna om ringde pappa och sa att den nya soffan kommer om 10.15 minuter (y) bara att kliva upp!! får väl se om det finns en chans att jag kan sova lite till när dom är klara här. 4 timmar känns inte tillräckligt ...

ZZZZZOMBIE


"HAPPY HAPPY"

har haft en bra dag! :) försökt hålla humöret så högt som möjligt. och lyckades faktiskt ganska bra. har känt mig ganska peppad och glad faktiskt (y) jag och lisa hittade inget öppet café, mer än strandgatan som var överfullt. så efter en dryg timmes promenerande i stan gick vi och käkade kinamat :) friterad banan och glass till efterrätt också! mumsigt.

sen satt vi på meddo ett bra tag och väntade på x som kom och hämtade oss. sen har vi sladdat, smällt lite raketer, druckit riktigt äcklig latte och undersökt ett par kusliga ställen :D först var vi på restad gård och kikade på psykets kyrkogård, korsen med endast nummer på var ganska facinerande, och lite läskiga ;| sen åkte vi mot slussarna och gick in i ett gammalt hus vid turbinerna. där var det inte speciellt läskigt, men kändes lite osäkert pga att allt var så gammalt och genomrötet :o sen var skorna genomblöta också, inget vidare .....

kom hem nu för en liten stund sen.
klockan är 05.30 nu, så jag ska nog försöka sova. pappa väcker mig vid 09.00 "imorgon" bitti. albin började bra med att spåra ner i diket med sin nyinköpta 240 också ;) haha. jag och lisa fick ett litet flipp och skrek allt vad vi hade ut genom rutorna. lisa fick ont i halsen sen. haha.

JAG MÅR SKIT


MÅSTE JAG GÅ UPP?

har ingen lust alls att lämna sängen överhuvudtaget idag .....

en fika med lisa är iaf inbokad, vid 6. antar att det blir strandgatan :) nu ska jag dra täcket över huvudet en stund. sen blir det nog en film ... om jag inte somnar. ska äta äpplet jag hämtade också. ibland är det underbart att vara deprimerad. som nu, när jag inte har någon lust att äta överhuvudtaget.

jag förstår inte.

HOPPAS ATT JAG BLIR NÖJD DEN HÄR GÅNGEN!

köpte precis nytt löshår, igen! :) 419 kr + 24 kr frakt. 52 cm långt, så kommer alltså gå ungefär till naveln på mig :D hihi. 65 cm brett (även dubbelsydd träns). microringar att fästa med har jag ju. fast har lite funderingar på att köpa clips ist, smidigare att kunna ta loss det, kanske. eller? jag vet inte. har ju själv aldrig använt clips, känns som det lossnar så lätt? hm hm ..... "naturligare" på något sätt om det verkligen sitter.

sist gång fick jag ju hem någon jävla skit. det gick inte färga, vilket jag såklart visste innan, men problemet var att det skulle vara brunt, det var det inte! det var rött! usch. visst är det fint med rött hår, men INTE på mig. hade det ett par dagar, sen åkte det av igen. så nu ligger det bara här och dräller, tillsammans med mitt gamla, som iofs är användningsbart, men inte speciellt mycket längre än mitt vanliga hår ..... hehe. hoppas att jag hinner få det innan nyår bara! ;o


så såg det förra ut. rött och stripigt, så onaturligt det bara kan bli (n)


nu ska jag göra mig klar. blir upplockad av albin, x och lundberg om en liten stund, så bär det av till göteborg :)

ERIK GRÖNWALL

once in your life you find someone
who will turn your world around
bring you up when you're feelin' down




jag älskar att hela hans album finns på spotify nu! :) lyssna här.

SOM SAGT

idag är en ny dag. den började bra :) vaknade faktiskt med ett leende på läpparna (tänk inte ens tanken x, mitt liv kretsar inte bara runt en person!), snö och solljus lyser tillsammans upp rummet, vilket är någonting av det viktigaste för mig, när det gäller humör. dystert väder ger ingen energi överhudutvaget till att gå upp ur sängen.

somnade inte förrän 4 inatt. ställde klockan på 11 och har sen dess bara legat och dratt mig :) ska väl äta lite frukost så jag snabbt kan göra mig klar sen om/när albin hör av sig :p

känns som det har snöat konstant i en vecka nu! inte långt ifrån, helt otroligt ..... klagar dock inte (; men liksom, typ som all den snön som aldrig kom dom tidigare åren kommer nu. allt på samma gång :D höhöhö.



har suttit och räknat lite på pengarna jag fick i julklapp. fick 1700 av mamma och björn, + koss hörlurar som är hur bra som helst :)) och ett fint halsband i guld, med ett hjärta på! sen fick jag 300 av sonja, 200 + chokladask av björns mamma och pappa, 500 av farmor (som är slut). hur som helst. 300 kronor har jag redan förbrukat på lipz + kaffe. gymkortet ska betalas (400 kr) och jag ligger lite back på kontot, så 500 åker in där. då har jag 1400 kvar. borde kanske egentligen lägga undan 300 (till busskort som går ut 31 december). men väntar nog med det och hoppas på att det blir städning hos sonja snart! :p har presentkort på gina tricot, 300 kronor - från marcus föräldrar :) så där har jag lite till kläder. för pengarna tänkte jag köpa löshår, parfym och lite träningskläder. vi får väl se hur det går ihop. har ju inte fått julklapp av pappa än, han sa jag skulle få det nu i mellandagarna!

LILLEBROR <333


HAR DU OCKSÅ TÄNKT PÅ IBLAND

- att ingenting spelar någon roll, och att imorgon är en annan dag. det får bli den här dagens sista tanke. nu är det fritt fall i sängen och täcket över huvudet som gäller! imorgon blir det förmodligen en liten roadtrip med albin, x och lundberg. blir säkerligen ytterst trevligt (y) den här kvällen har bestått av ovanstående sällskap, två stora (förvånansvärt goda) caffelatte's från donken, sladdning, och främst mobbing. jag var den drabbade! ;o men egentligen är det väl inget annat än positivt att göra hela situationen så rolig som möjligt .....


sov gott.              

HOROSKOP!

SE DÄR JA;

KÄRLEK
du kan sakna någon att hålla om idag, så pass mycket att du nöjer dig med första bästa. senare kommer du nog att ångra det inträffade.


har dock inte riktigt bestämt mig för om det stämmer eller inte.

DET VAR DEN JULEN

albin & ronja <3

 

okej ..... den kanske inte är helt över ännu. 1½ dag återstår ju egentligen trots allt -juldagen och annandag jul. har fortfarande inte riktigt fått den där känslan av att det verkligen är jul. gårdagen kändes inte som julafton på något sätt. jag var med familj och släkt, åt julmat, drack glögg, fick julklappar av "tomten" och allt det där, men det kändes ändå inte sådär som det gjorde förr! antar att man har växt ifrån det där helt och hållet nu. bryr mig som sagt inte speciellt mycket om julen överhuvudtaget. även om tanken på jul ändå är mysig.

 

jag & älskade lillebror :)

 

gårdagen firades hemma i frändefors och efter allt jultrams kom ronja! :) sen skjutsade vi hem sonja innan pappa körde oss till albin, men först köpte vi slödryck på shell :p blev inte kvar hos albin speciellt länge, albins mamma skjutsade oss till lägenheten i stan där vi förfestade med lite folk innan vi gick mot lipz framåt 11. mycket rolig kväll! bästa lipz kvällen på länge, absolut :D när klockan närmade sig 2 gick vi därifrån, innan kön till garderoben blev enorm. efterfest blev det, dock inte mycket till fest. jag och richard satte oss inne i ett av rummen och pratade, sen kom albin, melvin, ronja och petter och gjorde oss sällskap. så där låg vi i sängen (bortsett från petter som låg på golvet) i flera timmar och bara pratade, skrattade, lyssnade bon jovi och bara tog det lugnt liksom. älskar att bara ligga och koppla av med härligt sällskap!

 

melvin åkte hem, sen petter. så framåt morgonen var det bara vi 4 kvar, jag, richard, ronja och albin. vid 4-halv 5 gick ronja och albin och la sig i det andra rummet. så småningom somnade vi. jag vaknade strax innan 10 imorse. gick upp och stängde av tvn som stod på, kissade och gick och la mig bredvid richard igen. satte på musiken och stirrade ut genom fönstret en stund.

 

låg kvar i sängen till ca halv 12 :) ronja hade försvunnit och albin sov fortfarande, så vi kollade på tv. fast efter en liten stund satt jag där och kollade på bröderna lejonhjärta med en sovande richard bredvid mig :p hehe. vid halv 2 gick richard hem. jag pratade med albin lite, sen började vi kolla på en film, 'anywhere but home' hette den. hann dock inte se mer än halva förrän anna-lena kom med bilen, så släppte vi henne på tulpanvägen innan babben skjutsade hem mig.

 

 

TACK FOLKET FÖR EN OFÖRGLÖMLIG JULAFTON! <3              


SISTA MINUTEN!

pappa tänkte att han skulle börja köpa julklappar idag. så vi har vart ute på överby en sväng, dock bara rusta, coop och maxi som var öppet :p vilket jag sa till honom, men han inte ville tro på. för han brukar köpa julklappar på julafton. bl.a min iPod för 2 år sen :D hahaha. så vi var iaf där, sen förbi hemma hos farmor en sväng för att ge henne en liten julklapp, lite sill och ett par skivor skinka :)

nu har vi slagit in paket och jag har börjat klä på mig. sitter här i leggings och bh, vad med ska jag ta på mig?! ingen aning! lite kris. om 20 minuter ska vi hämta sonja ;) familjen sista minuten här, ja. god jul! :D

lipz ikväll någon? :) räkna med mig och ronja!

GOD JUL! :D

klev rätt upp ur sängen och in i duschen när klockan ringde 10.00. väldigt trevligt att vakna med en drös 'god jul' sms (: känner dock ändå ingen julkänsla alls idag! haha. ska försöka börja göra mig i ordning i tid, så att jag slipper gripas av panik när klockan blir halv 2 (a) 14.00 ska vi hämta sonja på vägen upp till frändefors :)

går kvällen var ... snöig? :p dock vet jag inte riktigt vad jag tycker om att börja julafton fastkörd i snövallar. *host* X! inte en gång heller ;o att köra in i dom vart ju roligt -BONK!-, men att komma loss var snäppet värre. hehe. först ute på överby, där jag hade snö upp till rutan på min sida, alltså ganska rejält inkörda :p men melvin hittade en spade, så tillslut var bilen fri.


vyn från mitt fönster :D tss! ganska jämnlik nivå.


efter utgrävningen! :p

1 timma satt vi fast i en jävla hög vid innovatum innan vi kunde åka hem.
den var lite jävligare efter någon (?!) kände för att backa upp i snöhögen, vilket ledde till att det inte spelade någon roll hur fria bakdäcken var eftersom att hela bakaxeln fastnade! linus försökte dra loss oss, det gick inte! tillslut kom vi loss med hjälp av en spade som linus åkte och hämtade! var hemma vid 3 ungefär, då var det sängen med en gång :)


det här är vad jag såg när jag öppnade dörren och kollade bak :pp


X tröttnade efter ett tag och tog en lekpaus! hannah filmar :p

nu ska jag äta lite frukost och försöka tänka "julafton"

JAG HAR VUNNIT EN TÄVLING!

var med för skojs skull och tävlade om ett årshoroskop här. och jag vann :D hihi. se här. där under "vågen" ligger jag. gud vad roligt :D jag som älskar horoskop!!

MERRY, MERRY CHRISTMAS!

julpynt, julmat, julgodis, julstämning, julklappar, julmusik. och så var julstädningen gjord också :D nu är det bara dom kvarstående timmarna av den här dagen kvar gott folk :)) hade lite längtan efter morgondagen igår, men idag känns den en aning bortblåst! trots det önskar jag mig själv, och alla er andra en riktig god jul! :D


jag och min syster på julafton förra året :)

SNÖIG KVÄLL :)

ångrar verkligen inte att jag drog ut igen, med x! :D satans vad kul vi har haft. sladdat, flummat och skrattat åt löjligt skojiga saker som vanligt. dessutom har vi fått ett par chanser var att dumförklara varandra under kvällen. t.ex så gjorde x en riktig bredsladd med rutan öppen. behöver nog inte förklara resultatet av det speciellt detaljerat. han blev vit. jag själv startade ett mini snöbollskrig med albin när vi satt i bilarna bredvid varandra. när han skulle kasta slängde jag mig över veven för att få upp rutan. konstigt nog fick jag ändå snö på mig!!! jag blev helt förvirrad och kontrollerade en extra gång att rutan var stängd, och det var den?! jag kunde verkligen inte förstå hur fan jag kunde få snö i nacken, förrän x och albin började flabba och det visade sig att jag hade en förrädare bredvid mig som vevat upp takluckan. fritt fram för albin att attackera mig alltså! :p

vi var på hunneberg en sväng också. men då lämnade vi den lilla blå nedanför berget och åkte med albin upp, när vi kom en bit upp i backen fick vi se dom tre andra bilarna stå där ... dom kom alltså inte så långt :D hahaha. vi åkte upp en sväng och sen ner för att reta dom andra som fortfarande stod och försökte kämpa sig upp för backen. men till slut gav dom upp, så då åkte vi tillbaka in till thn igen. en liten stund senare var det dags att åka hem :)


nu närmar sig klockan halv 3 och snön fortsätter falla så fint :):)
jag tycker allt om den fast den är kall och blöt, för mysigt är det! nu kan det väl ändå inte vara annat en säkert att vi får en vit jul? :o hoppas verkligen att snön ligger kvar. det är ju ändå bara 1 dag kvar nu!! :D nu börjar till och med jag som hatar julen längta lite. bara för att jag är så ivrig över att få leverera mina klappar ;p

FULL FART HELA DAGEN!

nej, kanske inte full fart ..... men har ju inte precis haft överflöd av dötid om man säger så :D började ju dagen med andra avenyn, följt av en springtur till bussen och där efter träning, bastade lite och tog en dusch. åkte med pappa till vänersborg för att hämta erica. handlade julmat på maxi ute på överby och fikade hos farmor. åkte hem en sväng för att äta potatis, fisk och hollandaisesås. åkte ut med albin och dennis för att jaga efter klappar. köpte till mamma, pappa, sonja och victor :) sen åkte vi till albin en sväng innan vi drog och och sladdade med resten av folket! kom hem för ca 30 minuter sen och har käkat lite tacopaj och sallad. har ont i huvudet, men X tjatar att jag ska med ut ..... okej då! :p

JAG HANN MED BUSSEN :D

sprang som en tok från sängen till bussen och hann precis ;) hahaha. körde 20 min crosstrainer (pallade inte mera för jag glömde skor, så fick så förbannat ont i fötterna!!!), lite styrke - ca 30 min, tog en dusch och la mig i batsun en stund innan jag gick ut för att vänta på pappa. 15 minuter tidigare än han kom var jag utanför, så jag tog en "promenad", gick fram och tillbaka på cykelvägen utanför. passade alltså på att röra mig lite extra :p


till slut kom han, så åkte vi till väenrsborg och hämtade erica. handlade mat till julen på maxi innan vi åkte till farmor för att hälsa på! blev en fika. kaffe och ett par kakor (y) nu är jag nyss hemkommer och väntar på att maten ska bli klar. erica bestämde att vi skulle äta fisk, potatis och hollandaisesås, det blir nog gott! :) sen ska jag förmodligen ut och köpa lite julklappar med albin och ev. dennis. blir nog trevligt, bortsett från allt jävla folk!!! usch, affärerna är ju så fulla dom kan bli nu dom sista dagarna innan jul. det gillar inte :|

sen får vi se vad det blir ikväll.
kanske blir en sväng till sportlife igen. hoppas även på att några slantar blir över efter juklappshandlandet, så kanske det blir en mysig fika med lisafisan på strandgatan senare <3

:D:D:D:D:D

nu är andra avenyn slut. dags att kliva ut ur sängen och klä på sig :):) undra om jag hinner bussen om 3 min?

ANDRA AVENN TILL FRUKOST ;)

+ en skål fil, müsli och frukstsallad :D kan inte bli bättre. en perfekt morgon så att säga, förutom att jag är så sjuuuukt trött i ögonen. ställde ifrån mig datorn vid 01.59 igår. kunde trots det inte somna förrän säkert efter 2 (undvek att kolla på klockan för att inte stressa upp mig ännu mera). låg och vred och vände mig i vad som kändes som en evighet :/ usch. vaknade nu 5 i 8 av att alarmet ringde. var nära att somna om ett par minuter efter jag klickat på 'snooze', men jag blundande ett par sekunder, gnuggade ögonen och försökte vänja mig vid ljuset. sen gick jag upp ur sängen och hämtade min frukost, tog en b-active vitamin idag också. eftersom jag ska träna! :D men nu är det andra avenyn som gäller. antar att jag ganska troligt är en av dom första som ser det nya avsnittet :p hahaha.

NU ÄR DET GODNATT!


punkt slut.              

SNART LÄGGDAGS

 

har funderat ett tag nu på att färga tillbaka blondt? inte sådär somrigt blondt än på ett tag ..... men kanske lite blekare (blonda) slingor i mitt ändå ganska ljusa hår :) jag brukar ju i vanliga fall ha väldigt mörk brunt hår, men det senaste året (?!!) har jag försökt hålla mig ifrån hårfärg så mycket som möjligt (y) har inte tyckt att det gjort håret så mycket friskare, eftersom det fortfarande känns väldigt slitet i topparna (trots jag toppat det), men tjockare har jag faktiskt ändå märkt att det har blivit ... och längden har det allt hänt en hel del med också!


längtar tills det blir riktigt långt. tror jag kommer få tillbaka mitt barndomshår, dvs väldigt lockigt :D hoppas det. jag har ju ganska mycket självfall, men det hatar jag! blir det däremot långa, fina lockar i det, så är det en helt annan sak ;) men tillbaka till start. vad tycker ni? blonda slingor? eller ska jag kanske satsa på mörkbrunt igen? :)



hur som helst; jag sitter här i min säng med datorn i knät. känner mig sådär lagom väl till mods. bekväm. avslappnad. ifred. pappa har somnat på soffan, som vanligt! och som vanligt när han gör det smyger jag in på rummet ist ..... tycker det är meningslöst att sitta där ute och kolla på tv ensam, inget roligt alls!

sitter hellre här och slappnar av med lite musik innan jag lägger mig. kikar efter lite nytt. har faktiskt lyckats uppdaterat min playlist med några sköna nykomlingar, trots att några av dom bästa låtarna jag hittade inte fanns på spotify ;( klockan har precis passerat 23.00, så jag ska nog gå och lägga mig snart. inom den närmsta timman iaf. försöka komma in i min 8-timmars rutin igen. vilket betyder att om jag lägger mig vid 12.00, går jag upp 08.00 :):) vill minnas att jag blev piggare under dagarna under den tiden jag följde det mönstret!

tycker för övrigt att jag blivit duktig på det där med bilder i inläggen ;)

SPOTIFY HAR SINA BRISTER!

 

det ena är all jobbig reklam, det andra är att man inte kan hitta alla låtar :p


RAAAAURW!


SÅ JÄVLA TYPISKT!!

av alla 44 soltider som finns -så har några jävlar bokat både rum 1 och rum 2 klockan 11.30, just då jag skulle boka!!! :@ ibland känns det fan som om hela världen verkligen går emot en! satans.

hur ska jag göra nu? jag orkar ju inte ta bussen tidigare än 10.00, det ändå öppnar inte förrän då. 12.15 hämtar pappa mig, så senare hinner jag inte sola. därför hade det vart perfekt att sola 30 minuter vid den tiden och sen duscha osv, alldeles lagom innan han hämtar mig ;o hoppas innerligt att någon av dom som har bokat den tiden (min tid) imorgon avbokar den, så jag kan få en tid då. får kika in igen imorgon :p måste sola lite innan jul och nyår .....

orkar ju inte åka dit senare igen. har ju "massa" att göra under dagen

  • till vänersborg för att hämta erica
  • handla
  • till farmor och fika
  • hem och städa
  • ev. träffa lisa


MÄTT I MAGEN

nu har jag fyllt upp magen med tacopaj och sallad (: pajen blev grymme god! gjorde en egen variant, alltid roligt att experimentera. gjorde vanlig pajdeg och knådade ut i en form. stekte köttfärs och kryddade med tacokrydda, la i den i formen. hackade rödlök och jalapeño som jag strödde över köttfärsen. sen slängde jag på lite fetaost, därefter vispade jag grädde och blandade med chilisås, thai sweet chili och riven ost som jag hällde över alltihopa. toppade med tacosås och ställde in i ugnen och lät den stå där tills den fick fin färg! (y)

när pappa gjort klart sin sill och pajen stod i ugnen gjorde vi lite julgodis ;) jag klippte marsmallows i mindre bitar och blandade med dumle crisp och jordnötter. smälte mörk choklad i vattenbad och blandade ihop allting. hällde över allt i en glasform och ställde ut på balkongen för att kyla ner den så allt stelnar till en god kaka :D varken jag eller pappa har smakat på det innan. men trots det kunde pappa receptet utantill :p hahaha.

förresten; helt underbart att inte behöva ställa alarm på 2 timmar för att sitta vid datorn längre ;)

BÖRJAR SAKNA EN VISS LISA UPTON :<

känns som vi knappt ses, eller ens knappt hörs längre :o blivit lite dåliga på att höra av oss båda två tycker jag :| hm, kanske mest jag som hållt mig inne det sista. beror väl till störst del på att jag vart sjuk och inte vart så pigg på någonting :/ men nyår, då smäller det gullestumpan :D hoppas på en absolut perfekt kväll! <3


MYSIG DAG (:

soffan är beställd!!! :D tjoho. får hem den på måndag förhoppningsvis, om inte pappa får ett ryck och vill ha hem den tidigare. grejen är bara att isf får vi hämta den själva. väntar vi till måndag, så kör dom hem och sätter ihop den!


den nya soffan. ganska maffig! 345 cm bred och divanerna är 205 cm :p

sen finns det även planer på ett helt 'nytt' vardagsrum.
in med mörkt golv, gråa tapeter med en (ev. två) snyggt mönstrade fondvägg(ar). jag längtar!! sen ska jag även försöka hämta mina hyllor hos emelie snart, fixa i ordning mitt rum så gott det går. kanske ska kolla med pappa om det går att måla/tapetsera om även mitt rum (a) hihi.


efter vi vart på natti natti, där vi köpte soffan, så tog vi en fika på strandgatan. där satt vi pratade och om inredning och mat bland annat :) mycket trevligt! även edberg var med. jag mumsade på en kanelbulle och vaniljlatte medans pappa och edberg åt varsinn macka, med vanligt svart till. satt där någon timma innan vi sa hejdå till edberg och åkte till Ö&B en sväng för att leta efter glasburkar som pappa behöver till sin hemgjorda sill. hittade till slut ett par i lagom storlek (letat som tusan i flera affärer efter några passande). så nu ska pappa, så fort han kommer hem från affären, lägga in sill medans jag ska göra tacopaj och en vanlig, enkel som vi ska äta ikväll. ska bli gott!

BLIXTEN ;)

hann inte mer än vakna, klä på mig mjukisar och gå ut i köket, förrän pappa sa att vi skulle åka ut och kolla soffa, ska kolla ett/ett par ställen till innan vi köper den vi egentligen redan bestämt oss för! såååå jag fick snabba mig på. drog på mig ett par jeans (ja, jag använder faktiskt det igen :p) och ett svart linne och hällde upp lite fil, fruktsallad och müsli i en skål. godaste frukosten jag ätit på länge ;) påminner om den man åt från hotellets buffé i turkiet <3


ska mumsa i mig ALLT, tog faktiskt en dubbelt så stor potion som vanligt. [notera! ända upp till kanterna på skålen :o] sen kolla mig i spegeln, fixa håret lite kanske, skippar dock smink eftersom jag tänkte ev. dra och träna efter sen. har iaf packat träningsväskan som får följa med i bilen (y) nu måste jag koncentrera mig på att äta ;) ha en bra dag!

MENY TILL NYÅR

för lite nödvändig sysselsättning innan läggdags :) sitter och spanar in lite spännande recept. jag vill göra någonting nytt på nyår, men ändå någonting som jag vet att jag (och dom flesta andra) gillar! har självklart en hel del idéer, men börjar komma fram till en säker meny nu. så fort jag känner mig klar med det ska jag lägga fram förslaget för albin och se vad han säger :D tvekar på att det kommer ogillas ;p


edit; drygt 1 timma senare har jag bestämt mig för 3 rätter! :D känner mig nöjd, happy happy face (: nu ska jag resa mig ur soffan och gå och lägga mig i sängen. sov så gott! :*

BUHUUUU :(

sims 3 funkar inte längre! och det går inte installera det heller. någonting som har blivit riktigt fel ..... beror väl på att jag sparade allt det gamla när jag installerade om datorn. men som vi alla vet - problem är till för att lösas!

nu är ju mitt fina hus, min fulltränade sim och allt roligt eget innehåll borta :(


när jag för en gångs skull spelar, och inte bara bygger massa hus. så ska det försvinna. det är så typiskt, bajs bajs bajs.

KVÄLLSMAT (a)

det här är nog det onyttigaste jag har gjort på länge ..... äter gammaldags vaniljglass och fruktsallad till kvällsmat, nergosad i den nya pläden :):) och så kollar jag på en sjukt rolig film på canal + sf, darling heter den :D


NYINSTALLERAD DATOR! :)

nu har jag fått lite ordning på burken :D installerade xp som jag hade på en skiva, men blir troligtvis en ny version av windows 7 inom en snar framtid (y) trivdes väldigt bra med det, bortsett från att jag fick utbrott varannan timme när den utan anledning bara stängdes av ;o

dagen blev det väl egentligen ingenting speciellt vettigt av.
jag tog en dusch, åt frukost, kollade lite TV och bara tog det lugnt. vid 4 tiden åkte jag och pappa ut till överby. köpte två jätte mysiga plädar på jysk som kommer passa riktigt bra i den nya soffan :D (som vi iofs inte har köpt än, men ändå (; haha.) sen kikade vi lite på expert och siba. kom faktiskt på idag att det finns lite saker jag önskar mig i julklapp ändå.

  • hörlurar
  • parfym
  • extern hårddisk
  • träningskläder
det är väl det jag kan komma på just nu! :p sen gjorde vi det vi åkte hemifrån för. handlade mat! tog en del idag, och resten (julmaten) får blir i veckan då vi även ska handla lite åt farmor. idag fick vi med oss frukt, glass, ingedienser till julgodis, julmust, glögg, russin & mandel mix m.m. (: när vi kom hem gjorde jag en fruktsallad med äpple, banan och clementin som jag tänkte ha till glass senare. men nu är jag proppmätt av resterna från gårdagens middag och glöggen pappa hade värmt under tiden jag tvättade bort sminket.

det blir förmodligen en lugn kväll på soffan. ska fixa i ordning lite i datorn, allt från förra operativsystemet ligger kvar på hårddisken så jag ska börja med att gå igenom det. men först ska jag kolla på wallander - skulden som går på canal + first nu (y)

SAKER SOM STÖR MIG

för att börja dagen positiv, som jag är för tillfället ;) först om främst vill jag nämna att jag efter mina 25 vakna minuter inte har tagit ett steg utanför sängen. sanningen är att jag känner mig överflödig. vad ska jag upp och göra? går jag upp, så kommer jag bara förflytta mig till soffan, troligtvis följer datorn med. så varför gå upp ur den sköna sängen för att sitta på en kall soffa? dessutom måste jag i så fall klä på mig först, annars fryser jag.

nej, det är helt enkelt myckeeeet skönare att ligga kvar här. MEN det ska jag ändå inte göra, jag ska inte göra någonting av ovanstående ;) jag ska skriva klart det här inlägget, gå upp ur sängen, äta frukost, ta mina välgörande tabletter och där efter göra någonting. frågan är abra vad? får fundera på det .....

andra saker jag stör mig på, som jag haft inom mig länge är;

  • desperata online raggare :@
perversa pm's på efterfesten, sorgliga raggningsrepliker och ett patetiskt äckligt självförtroende. snälla? jag vet inte hur många konstiga meddelanden jag har fått på efterfesten, från killar och t.o.m. ett par tjejer. jag förstår inte riktigt grejen med det. och någonting som är näst intill lika patetiskt är alla killar i min ålder och småtjejer från hela sverige som håller på, på bdb! please ..... tjejer som lägger ut havnakna bilder och putar med läpparna, vilket betyder "snälla, säg att jag är snygg, annars tar jag livet av mig!!" typiska fjortisar som försöker supa sig snygga och rökar bara för det är en snygg image ;) killarna jagar flitigt efter sina så gott som säkra byten, så länge dom har det där lilla extra, ni vet ..... killar som "kan" prata kommer långt. tråkigt nog. falska förhoppningar, söta små kärleksord och gulliga löften faller väl i stort sett varenda tjej för? men snälla. vakna och se den riktigt världens istället. vad många inte förstår är att man vinner vad man satsar. varför slösa tid på oväsentliga människor när man kan lägga tid och omtanke på någonting äkta?

  • killar som jagar småtjejer. och tvärtom .....
denna punkt hör på många sätt och vis ihop med den ovanstående. till viss del ... en sak som väl egentligen ingen har missat, är att idag är det minst 3 års skillnad som gäller som man är född på slutet av 80- till början på 90-talet. jag vet inte om det är bara trollhättan, eller hela sverige som har drabbats? stackars. killar i min omgivning söker efter lättåtkomliga (inga påhopp, så ingen behöver ta åt sig) unga, väldigt unga flickor. ja, jag tycker att skillnaden mellan en 20-åring och en 14-åring är stor! men samtidigt är det väl ingenting fel på åldersskillnad, det är ju kärleken som räknas. det står jag trots allt fast vid, med undantag för överdrifter. men det är sällsynt att det är den, kärleken som spelar in. det ända det handlar om för äldre killar nu för tiden är att det är lätt att få sig någonting genom att jobba på den nivån. och från tjejernas sida antar jag att det handlar om en upphetsande spänning. att uppmärksammas av äldre killar är väl ändå ganska häftigt? ;) haha. sanningen är hård. dom flesta av er killar är det ingenting annat än synd om, jag tycker ni är patetiskt, och framförallt svaga. och tjejer ... ni blir uttnyttjade, ni utnyttjar och förlorar mycket värdefull tid på att försöka få bekräftelse. lev livet istället för att växa upp för tidigt, ni har gott om tid senare att göra allt ni borde vänta med. det allra tråkigaste är, att tjejer som försöker synas på riktigt, inte får göra det längre. bara för att dom kräver mer engagemang för att släppa till. bara för att det inte bara handlar om att få ett ligg.

  • stinkbomber på bussen +o(
vare sig det luktar rent ut sagt förjävligt (svett, äcklig parfym, annan störande doft) eller en egentligen god parfym i överdrivna mängder. det är en pina! det värsta som finns är när man sitter på bussen och någon stinkbomb kliver på och sätter sig framför en, usch. jag kommer ihåg för ett par år sen när jag, linus och stampe skulle åka till överby/trollhättan och det hoppade på ett gäng onyktra äldre damer, som satte sig framför oss och vi alla tre fick andas genom våra tröjor och jackor för att inte tuppa av :s trots det slutade den resan med huvudvärk. det var det värsta jag har varit med om. tänk på hur/vad ni luktar innan ni kliver på bussen!


NATTSTÄDNING!

fick skjuts hem av dennis vid 2 (: albin, sacka och hannah som vi var med tidigare åkte tillbaka till uddevalla där vi vart och lekt nu när det är som det är, dvs blank is under snötäcket :p hehe. vi var ett rejält gäng där borta och sprätte snö (y) dock kom mitt illamående tillbaka under kvällen, därför kände jag när vi var tillbaka i trollhättan för att byta bil att det var lika bra för mig att åka hem ..... men en hel kul kväll har det varit trots allt! :D

när jag kom hem hade jag tänkt att lägga mig. men när jag kom in på mitt rum krockade jag med en liten aning ångest över hur stökigt det var. som vanligt hela soffan full med kläder, väskor, påsar osv. så ja, jag satte igång att städa. nu 1½ timma senare är det klart. man kan väl säga att jag drog ut på det hela lite med att ägna mig åt "onödiga" saker som att rensa/sortera kläderna i garderoben, kategorisera om prylarna i mina korgar som står i hyllan. ja, jag har till och med möblerat om på väggarna. ställt in ännu en ful gammal tavla i garderoben, satte ist upp min gamla lilla ljuslykta i glas :) det enda jag inte har städat ordentligt än är nattduksbordet :p ligger massa tabletter, damm, skivor, vattenflaskor, helosan salva, glas, kontroller och papper där på. jag tar hand om det imorgon, eller dagen där på, eller nästa (; nu ska jag snart lägga mig iaf, nöjd med min insats :p haha.


klicka för större (;

UPPE LAGOM TILL MIDDAGEN

har precis klivit upp ur sängen. drog på mig mjukisar, ett linne och en skön adidas hood :) tänkte faktiskt gå ut och gå lite! :o har lite abstinens efter frisk luft, och när är den friskare än nu när temperaturen ligger på -6? har ju trots allt inhandlat en mysig halsduk och sköna vantar att rusta upp mig med :D hihi. men nu är maten klar när som helst, ska bara vänta på riset. pappa har gjort kyckling i ugnen som doftar vitlök, underbart! lite nyfikenheten till det som fick mig att gå upp ur sängen (; hehe.

vaknade faktiskt vid halv 12 ..... kände bara inte för att gå upp :/ har legat och spelat sims. men idag mår jag iaf bättre, fysiskt åtminstone. funderar på om jag ska försöka hitta på någonting ikväll, eller inte. nu ringer alarmet här, vilket betyder att datorn dör inom 5 minuter. lika bra att starta om den innan den gör det själv :p

DÅLIGT DÅLIGT :(

mår ruskigt dåligt nu. illamående, ingen aptit, näst intill spyfärdig, hemskt ont i magen och retande huvudvärk ..... ska iaf äta lite grillade revben och potatissallad med pappa nu. blir troligtvis en lugn kväll. vet inte om edberg kanske kommer sen också. hoppas på någon bra film, annars går jag nog och lägger mig tidigt. alvedon ska jag ha dirr iaf!

MMMM!





ÄR DET NU MAN SKA BÖRJA RÄKNA NER?

7 ynkliga dagar kvar till "den stora dagen" som jag fullständigt skiter i. julafton är bara överskattat i mina ögon. mat, presenter, en tomte som inte finns, kalle anka och allt det där, osv osv ..... dock kanske snön kan lyckas förgylla julen lite det här året.

idag skiner solen, men minusgraderna håller i sig och snön ligger fortfarande som ett täcke på den största delen av marken. härligt! vad som dock inte är så härligt med den här kylan är att mina näsa inte tål det. vilket jag märkte tydligt igår när jag kom hem. har ju i stort sett alltid haft problem med näsblod. blött ordentligt mycket, och till och med svimmat ett fåtal gånger pga den stora blodförlusten. när det är riktigt kallt ute, så blir slemhinnorna väldigt torra, vilket leder till att jag börjar blöda. så igår när jag tvättade bort sminket efter lipz fick jag blodsmak i munnen och när jag upptäckte att händerna var helt röda förstod jag att det jag väntat på i stort sett hela veckan (pga min yrsel osv) hade inträffat. körde in tuss efter tuss i näsan och försökte få det att sluta genom att lägga mig på golvet med fötterna upp på toalettstolen, hjälpte dock inte! så jag testade mitt vanliga knep, som faktiskt alltid funkar för mig, att ta en tuss papper med helosansalva på och köra upp i näsan! jag vet inte varför, men det fungerara verkligen varenda gång :D sen kunde jag krypa ner under täcket och sova .....

idag har jag inte några planer överhuvudtaget, och just nu känns det ganska okej. jag bryr mig inte så mycket längre om att flänga runt hela tiden. försöker lära mig att slappna av, vilket jag aldrig riktigt lyckas göra. som nu när jag skriver, det ska gå fort fort fort, så det blir avklarat. men varför? jag skriver ju trots allt för nöjes skull. äsch. jag är en stressad människa helt enkelt. jag tror jag ska (för första gången på länge) göra en kopp varm choklad, toppad med lite sprutgrädde, nu när vi ändå har det hemma, (irish coffee tillbehör) sen ska jag ta en filt och sätta mig ute på balkongen en liten stund :D haha ... sjuka idéer, jag vet.

LIPZ

hanna & jag (:

 

kenny, jag, dennis & sacka :D

 

ronja & jag (;

 

ronja, jag och malin <3


kvällen var både värdelös och fett kul :D så jag vet inte riktigt hur jag ska sammanfatta den? men ja. jag bestämde mig ju till slut för att dra dit, vare sig det blev ensam eller med en/ett par vänner. hannah skrev att jag skulle komma bort till sacka, så jag packade ihop fort som fasen eftersom jag inte hade mer än 3 minuter på mig att rusa ut till bussen. men tur som jag har, så kom pappa precis, så jag bad honom köra mig, och det gjorde han! snöstorm ute!! haha, så det var mer än tur :D


hann dricka ett par klunkar bacardi apple, rent. sen körde sofiabort oss i 2 omgångar till den underbara lipz-kön. jag, kenny och dennis i första, och hanna, sacka, albin och stampe i andra. kom inte in förrän 21.40, så 80 kronor inträde blev det + 20 garderob. helvete :@ ångrade dom första timmarna att jag ens drog dit, ångest ångest ångest. men framåt nattimmarna blev det mera folk, mera drag och mera skoj :D dansade och försökte göra det bästa av situationen helt enkelt. alla vänner försvann en efter en, tillslut var det bara jag, ronja, 2 snubbar och en lång kö till garderoben kvar. sen åka vi en 'lite söt car' med snubbarna till sylte :p tackade för skjutsen och gjorde inte så mycket innan sängdags.


vaknade vid 9 imorse, men somnade om ett par timmar. nu känner jag mig lagom utvilad (y) ska äta lite frukost och sen ska jag städa rummet. jag tror jag gör tvärtom. förbränner ju trots allt lite mera kalorier innan frukosten ;D hahaha.


DAGEN SLUTAR MED BESLUTSÅNGEST

har vart inne i stan med lisababy. fick pengar av mamma till halsduk och vantar, så det har jag köprt (y) svarta båda delarna! och så tog vi en liten fika på espresso house :) lisa köpte julklappar till sin mamma och sen gick vi hem till henne. satt och flummade ett tag, hungriga som vargar och fjantade oss innan lisa till slut ringde och beställde mat. så gick vi ut i den bitande kylan igen för att hämta våra kycklingsallad/vegetarisk kebabrulle på hollywood :D haha. sen käkade vi och kollade på tv innan jag tog bussen hem.

funderar på lipz ikväll. men albin är ju tvärsur och bitter ..... åh! jag orkar fan inte. men jag styr väl upp någon slags fylla och drar dit själv om han inte ger sig, om jag inte hittar någon annan att gå med eller helt enkelt inte går alls (y)

min mage kurrar fan mer än vad jag pratar!!! som om det är möjligt, men ja ... typ :o MATCHOCK?

nu ska jag dra igång lite musik, rycka upp mig lite (som om det behövs ;p) och berätta för mig själv hur jävla bra jag är. pfft ;D

GODMORGON GODMORGON!


LIPIG :(

humöret fumlar på botten just nu ..... orkar inte tänka på någonting, allt känns bara negativt för tillfället.

HEMMA IGEN ...

i trollhättan, alltså. albin hämtade mig hos mamma vid 5, åkte med hem till honom och fick en mobil, duschade och väntade medans han duschade innan han körde hem mig till sylte :p nu har jag ätit några mackor och har ännu ondare i magen än jag hade innan :( uuuusch. har ingen bra dag idag, eller kväll rättare sagt. för dagen har varit ganska okej. har mått bättre idag, även om jag fortfarande känner mig yr i huvudet och mår väldigt illamående emellanåt. har hjälp mamma idag. dammsugit, bytt gardiner och möblerat om litegranna, så krafterna är så gott som slut nu. sitter och slappar framför tvn nu, med datorn i knät :D haha. funderar på om jag ska installera om den kanske, trött på att den alltid dör efter 2 timmar!! :|

 

lite vitaminer m.m. jag fick med mig ifrån mamma, så jag kommer börja ta det här varje dag :p

 

  • öljäst, b-vitaminer för bl.a ämnesomsättning och förbränning
  • silica, för hår, hud och naglar
  • ginseng, allmänt prestationsförhöjande
  • ginkgo biloba, för minnet och blodcirkulationen
  • omega-3, motverkar sjukdomar

CHANSAR PÅ EN VIT JUL ;)

jag kan nästan lova att julafton blir vit, OM temperaturen håller sig nere, och snön fortsätter falla som den har gjort dom senaste två dagarna. fint är det iaf! :) kanske ska försöka ta sig ut och bygga en snögubbe idag :p haha, nej. men hade lillebror vart här hade jag definitivt gjort det. en del av barnslighet kommer nog alltid finnas kvar i mig (6) det är ju ändå snö, vilket är näst intill lika sällsynt som att jag vinner i spel :p hahaha.

både mamma och pappa har frågat vad jag ska göra på jul. jag vet inte. fast att jag inte vill, så kan jag inte dela mig i 3 bitar. ja, 3 bitar. jag vill självklart fira med mamma som jag nästan alltid gjort, men även med pappa eftersom han ändå är så nära nu, dessutom vill jag vara med mina vänner, främst albin. men det kan finnas en lösning. pappa följer med och firar hos mamma. sen åker jag med honom tillbaka till trollhättan och är med mina vänner, t.ex. lipz eller festar någon annanstans, som förra året :D

vi får se vad pappa säger om det :)

DAGS FÖR LITE MAT!

blivit dåligt med mat idag med. en bit smörgåstårta till lunch, sen dess ingenting mera än tre godisar och ett par glas apelsinjuice ... och en glass. hm. känner mig ändå inte så utsvulten som jag borde vara :o men nu väntar pizza och sallad som mamma och erica precis åkte för att hämta. sallad till mig såklart, kycklingsallad - med fetaost ;) ska bli gott. och så ska jag bränna ut en film, som erica försökt med i ca 4 timmar. hahaha. 'the ugly truth'. hoppas att jag får ordning på det nu. sen ska jag ta en dusch ikväll tänkte jag. mår fortfarande mycket bättre än igår/imorse, hoppas att det fortsätter åt det här hållet (y) och ja, som det ser ut just nu, så stannar jag här en natt till.

SJUKA STACKARS MIG :(

gårdagen var ett helvete. det började bra, en morgonpromenad med dixie och en god frukost. sen började jag frysa mer och mer, tillslut insåg jag själv att det inte ens var speciellt kallt inne, trots att det brukar vara det. jag skakade så jag hade ont i varenda muskel, har aldrig i mitt liv mått så dåligt :(

ett par timmar och 2 alvedon senare satt jag i linne och svettades så det rann om mig. inget vidare det heller, men hellre det än att frysa! fick i mig lite mat. en stekt ägg macka, ett glas yoghurt, en risifrutti och 2 glas apelsinjuice. kollade på film med mamma och erica, 'eight below', och efter den gick jag upp och la mig. hade ganska svårt att somna, men inte pga av sjukan, bara det vanliga att jag halvsover och vaknar för minsta lilla grej. somnade tillslut och besvärades av konstiga drömmar hela natten som inte riktigt lät mig sova ordentligt. gick upp vid 9, tvingade mig ur sängen med en dunkande huvudvärk, för att kissa och ta några tabletter. fick springa in på toalellen igen så fort jag hämtat tabletterna för att jag höll på att spy. klarade mig som tur var ifrån det. satte mig i vardagsrummet och vilade mitt yra huvud en stund innan jag svalde tabletterna tillsammans med ett glas apelsinjuice. sen gick jag upp och la mig igen.

sov till 12, sen gick jag ner för att klä på mig och tvätta ansiktet. nu har mamma precis kommit hem från tandläkaren. och smörgåstårta har hon med sig, så nu ska jag få i mig lite av det tänkte jag :D mår mycket mycket bättre för tillfället. får se om jag kanske åker hem till trollhättan idag. ska nog sluta fjanta mig med sprutan nu och ta sällskap med lisa för att få oss varsitt stick :/ sen blir det slappa och tycka synd om oss själva ett par dagar :p

14 DECEMBER, 14.56.

nu har jag packat in mig ordentligt!! har tagit på mig leggins under mjukisarna, ett par raggsockar över dom vanliga, en tjock fleecetröja och sitter inkurad i ett täcke. och ändå fryser jag :| vad är det här?!! vill inte bli sjuk nu, jag vill fortsätta träna så fort jag kommer tillbaka till trollhättan, det passar helt enkelt inte in i bilden. hoppas verkligen att det inte är någonting "allvarligt".


HOS MAMMA

mår inget vidare idag :( vet inte vad det är, känner mig bara fruktanvärt hängig, har huvudvärk och fryser. det sistnämnda gör jag ju dock nästan alltid .....


gårdagen var "trevlig" :p tog bussen ifrån sylte 14.15, väntade ett par minuter på torget och åkte vidare till vänersborg, där mamma, björn, erica och victor hämtade upp mig på resecentrum. så parkerade vi en bit bort och gick till gränden (kinarestaurang). beställde mat och väntade .. 30 minuter gick, 45 minuter gick, 60 minuter gick. så vi fick nog och bestämde oss för att gå därifrån, istället slog vi oss ner på koppargrillen där jag åt en grymt god filé mignon black & white, med ett glas isvatten till. dom andra käkade dylikt. efter maten skjutsade vi erica till johannes och handlade lite på kvantum innan vi åkte hem till frändefors.

kollade på tv, ritade med victor och inte mycket mer än så. gick och la mig bredvid victor strax innan 12, men kunde inte somna. låg vaken genom hela skivan och först när dom första låtarna spelats för andra gången somnade jag. vaknade kvart i 10 imorse, och hade inte ens märkt att victor gått upp. hörde honom dock skrika av ilska tidigare på morgonen för att han (som jag förstod det) ville stanna hemma från skolan, och mamma var en idiot för att han inte fick det :p hm .....

gick ut på en promenad med dixie, 20 minuter. riktigt kallt ute, och backen är vit av all frost och ett tunnt lager snö. när jag kom in gjorde jag en god smörgås med favoritbrödet, sallad, ost, skinka och gurka, ett glas iskall apelsinjuice till det. har inte gjort ett piss efter det egentligen, försökt få igång internet på min dator och konstaterat att min 4-5 år gamla kamera fungerar igen :o frågan ju bara hur länge :p hm.

45 MINUTER

har precis städat ..... dammsugit. startat diskmaskinen och kollar buss. om 45 minuter sitter jag på bussen. då blir det 1 timma i gymmet, därefter 30 minuter sol, en dusch och tillbaka ut till bussen. 16.51 åker jag ytterligare 5 hållplatser bort från stan. så 16.58 befinner jag mig hemma hos albin :p

hade halvt som halvt planer att åka upp till mamma idag. men känns som jag inte hinner. eller rättare sagt, jag hinner inte. ändrade planer; mamma ringde precis, dom skulle ner till vänersborg och äta om ett par timmar, så då kan jag lika väl åka till frändefors? :o tar med mig dator, kläder, smink och allt sånt + papprena om tillstånd (så kan jag övningsköra imorgon kanske) och åker till albin nu. sen tar jag bussen så jag är i vänersborg vid 3-halv 4 :) ska be pappa komma förbi hos albin med grejerna. gud. måste avboka min soltid som jag precis bokade nu, och packa! får satsa på lång promenad, eller möjligtsvis ridning imorgon då (y)

BÖRJAR DAGEN MED;

en ordentligt frukost! :] jag har kokat 2 ägg, som jag delat och plockat ur gulan från (mest kalorier i vitan, gulan innehåller bara onödiga kolhydrater), gjort en smaskig dubbel macka av frökus bröd med ost, skinka och gurka. sen en kopp kaffe med en skvätt mjölk i till det, inget socker :D och självklart ett glas vatten + b-active för lite vitaminer och energi. jag ska bort och träna, så fort sportlife öppnar! vilket inte är förrän 15.00, satans söndagar.


pappa är ute på överby, så jag bad honom köpa lite nya ansiktsprodukter.

jag: om du är i närheten av apoteket kan du köpa tamponger, för det har jag typ inga, och antiktsrengöring och någon kräm. jag kan kolla på deras hemsida och skriva grejerna isf :)

pappa:
Okey. Ska försöka fixa de:)

pappa: Ja det måste du annars blir det katastrof;)

jag:
hahaha :p ta demons and angels - rengöringsmousse, scrub, ansiktsvatten och gel/kräm. blåa är dom :)

pappa:
Och tamponger då? Normal extra heavy eller mega o märke;)

jag: haha. ta en sån där storpack, normal. det är en påse :):p


tänkte alltså prova demons and angels :) hela kollektionen, förutom lip shine :p tänkte att (65+65+69+49=) 248 är ganska mycket, för mig iaf! (a) hahaha. jag menar 50 kr är ju en halv förmögenhet för mig ;) tss ..... sen kostar tampongerna 98 kr också :p

hahaha. pappas kompis ringde för en stund sen och frågade om jag var bakis. 'nej' svarade jag. så mmh;ade han en stund, och sen sa han 'jag ringer upp om en stund'. jaha. gick 3 minuter eller någonting så ringde det igen, och jag svarar - jag; 'jaaauu'. e; 'ja, det är edberg igen'. jag; 'ja, hej'. e; 'är farsan hemma eller?' jag; 'nej han är på överby, och fikar och så'. e; 'jaha, okej. men då vet jag, hejdå'. jag; 'hej hej' :p

haha. nu ska jag göra någonting annat än att sitta här och fördriva tiden med att klottra om massa saker som inte är roligt för någon annan än mig själv :D hehe. och så ska jag dokumentera min frukost på kalorier.nu have a nice day.

MED UNDERSTRUKEN TEXT

jag är trött, tröttare, tröttast!! kunde inte bestämma mig för om jag skulle följa med x ut, när han kom med förslaget framåt halv 1. kände mig redo för sängen redan då, men det slutade uppenbarligen med att jag följde med ut ett par timmar trots allt :p har tyvärr ingenting särskilt roligt att berätta om det (även om vi brukar skratta en hel del, haha), eftersom det inte hände speciellt mycket mer än vanligt, som vanligt! haha. så vi skippar det helt och hållet och ist hoppar direkt till delen där jag säger godnatt och önskar er en god natts sömn :) för nu ska jag inte göra någonting annat än att krypa ner i min goa säng, lyssna på härlig musik och förhoppningsvis lyckas sova av mig det sista av den förbannade baksmällan som fortfarande håller sig envist kvar innanför tinningarna :/ sov gott! :*


HAHAHA :D

fick precis syn på den här ganska lustiga bilden på saras blogg (; föreställer då mig och emil. tagen under festligheterna hemma hos albin igår kväll!

fick alltså en konstig idé om att dela med mig av stampes mössa ;p hihihi.


LÖVBIFF MED GORGONZOLA & CRISSCUTS


snabbt, enkelt och fruktansvärt gott :D

bara köra in crisscuts i ugnen (eller fritösen om man föredrar det), steka lövbiffen, på med en bit gorgonzola innan man viker den dubbel och fäster med en tandpetare (y) gott att servera med lohmanders bearnaisé, gärna hot! :)

TOTALLY TURNED OFF

har legat på soffan precis hela dagen. spelat sims, kollat på tv, nördat fast totalt  i natacha peyres blogg (a), ätit (dock inte mer än vanligt) och skrattat åt roliga historier av pappa, bosse och jani :):) nu har dom två sistnämnda begett sig iväg på nya äventyr efter ett par irish coffee's och groggar. pappa håller på med den efterlängtade maten :D lövbiff med gorgonzola och crisscuts. gissa OM det ska bli gott!! ;) magen kurrar som bara den .....


har inte haft kontakt med omvärlden överhuvudtaget idag. med undantag för en kort sms-konversation med erica och ett 'nix' till robin som frågade om jag var med albin. svaret var alltså nej, jag har inte ens pratat med honom idag :p men, sen vet man ju aldrig om jag kanske vistas ute efter maten, tror dock inte det. har ju inte hört någonting från någon och inte heller verkar lusten till det befinna sig inom synhåll idag. jag går nog och lägger mig tidigt och satsar på att göra någonting mera vettigt av morgondagen ist!

hahahaha. och nu fick jag ett sms av babben. "när man pratar om trollen"


JUST NU;

ligger på soffan insvept i en filt och kollar på idol finalen (: klart att erik vann, fast måste säga att calle är förbannat bra han också. kan inte tänka mig någonting annat än att en ljus framtid väntar dom båda (;


URSPÅRNING

blev för mycket igår. jag är förvånad. not. vaknade vid halv 10 iaf, vinglade ut i vardagsrumme för att byta ett par ord med papsen. sen började läppen som pappa påpekade kännas svullen :o kollade i spegeln, men inget märkvärdigt. knepigt knepigt. hoppade in i duschen för att piggna till lite och få bort allt smink som kändes som grus i ögonen, kan inte minnas senaste gången jag gick och la mig med smink, det händer typ aldrig :s

duschen gjorde det ingenting annat värre. yr, illamående och beklagande föll jag handlöst i sängen och tog några djupa andetag innan jag släpade benen efter mig ut till soffan. har druckit lite vatten och läst igenom dom bästa bloggarna nu. ska fixa lite frukost! ÄGG, macka med ost/skinka och ett stort glas iskall mjölk .....

festen igår var ingenting märkvärdigt, bara en vanlig, seg fest. men jo tack, trevligt stundvis (y)

IRISH COFFEE

ska dricka en (kanske, två, tre, fyra) irish coffee med papi innan jag beger mig mot albin :) blir nog onykter ikväll (a) hihi. dagen har vart alldeles okej bra! handlat med pappa, och så har vi letat och prov-suttit soffor, blev dock inget köp sen ändå eftersom erica inte skulle ha den gamla nu. jaja. blev ris och kyckling tikka masala till middag :D mumma. nu ska jag bränna en skiva med lite skön musik (y)

SUCK!!!

är lite småsur för tillfället, håller orsaken för mig själv den här gången :/ ibland vill man helt enkelt inte dela med sig av saker och ting som berör en. hur som helst, jag tröstar mig med att jag ska träna imorgon, och att det gick fint på träningen idag, 150 minuter spenderade jag på sportlife :D när jag kom till albin låg han och sov efter jobbet :p hehe. fördrev tiden med datorn, kollade på ullared och room service. albin vaknade och tog en dusch, så gick vi ner och käkade varma mackor som per och anna-lena gjort, gott! :)

och så fick albin idén att börja flytta anna-lenas saker till den nya lägenheten. så vi åkte först till micke och lånade en van, sen upp till frändefors för att hämta emil. jag passade på att hälsa på hos mamma så länge, så albin släppte mig där på vägen. drack en kopp kaffe och spelade ett halvt parti yatzy med lillebror innan albin och emil hämtade mig igen :p så åkte vi tillbaka till trollhättan. dennis och tobbe väntade på oss hos albin, så vi satte igång med att lasta bilarna med en gång.

2 vändor körde vi, det fick räcka för idag. sen åkte vi runt i stan lite och kollade läget, hände inte ett piss, så vi avslutade kvällen där. harvey och lisa skjutsade hem mig. förhoppningsvis blir det party imorgon. hoppas på det! jag känner mig fett taggad på det :D hihi. men först träning som sagt.

nu ska jag faktiskt bränna en skiva som jag kan somna gott till :) men först måste jag kolla vad horoskopet säger om "imorgon" som är idag :p hehe. vad virrigt det lät (a)

HÄRLIGT HÄRLIGT

träning: körde 20 minuter hill intervall på crosstrainern, och 20 minuter strenght. sen lite styrketräning, med koncentration på mage/rygg. solade 30 minuter, tog en välförtjänad dusch och la mig i bastun drygt en halvtimma innan jag gick till bussen.

frukost/lunch: kycklingsallad med fetaost
middag: varma mackor med någon räkröra och vitlökssås.
kvällmat: lite tonfisksallad.

hahaha. jag har ätit sallad hela veckan :D hehe.

SÅDÄR JA!

ringde till fontana och beställde en kycklingsallad! städade albins rum medans jag väntade 10 minuter, sen gick jag hela 50 meter för att hämta den! ;) nu har jag precis ätit så mycket jag fick plats med i magen och ska bara vila en liten stund nu innan jag packar väskan och promenerar bort till sportlife. eller nej, jag tror jag tar bussen till trappkiosken och går därifrån (a) så jävla tråkig väg härifrån. kanske överväger att gå tillbaka sen :D fast troligtvis är det redan mörkt då, så det får nog bli bussen tillbaka också då. hahaha. herregud.

blir 1 timme träning, 30 min sol (y)

SEGARE ÄN GUMMI

har inte kunnat få upp ögonen förrän nu. sovit riktigt dåligt inatt igen, dvs vaknat gång på gång, drömt konstiga drömmar och bara känt mig allmänt obekväm. ett helvete nu när jag även har väldigt svårt för att somna. nu är klockan näst intill halv 12 och jag har ångest över träningen. vill träna, behöver träna. känner dock att jag är helt utplockad på energi och mycket mera motivation verkar det inte heller finnas. stopp.

har ändå funderingar på en sallad till frukost och en promenad bort till sportlife, 15 minuter brukar det ta. sen satsar jag nog på styrketräning idag, möjligtvis lite kondition som avslut innan jag spenderar 30 minuter på brännan ;p

TÄNKTE BARA SÄGA GODNATT :)

nu ska jag gå och lägga mig! imorgon blir det träning, hoppas på att jag känner mig tillräckligt energisk för att orka med mina krav. pushar på mig själv enormt mycket nu! stopp finns inte i min värld för tillfället. när jag väger så "lite" som 50 kg, först kan jag börja unna mig vardagliga saker som en läsk, pizza eller annat gott när som helst. så länge jag fortfarande håller igång träningen vid sidan om. jag ska aldrig mera väga över 60 kg. inte på egen hand iaf (; hihi.

dagen resulterade i; ingenting. en tur till affären, god mat (potatisgratäng, fläskfilé chilibearnaisesås & sallad med fetaost), ett par filmer, lite sims 3, och som avslut en kanellatte och cheesecake följt av lite bloggdesignande. alltså inget göteborg. hjälper nämligen min kära vän wael med hans nystartade blogg! adressen dit kanske ni får när det börjar bli någonting av den :p hehe. nej, nu ropar sängen efter mig, så gott som. sov gott trogna läsare!

SLÖ DAG!

sov hos albin inatt, pga att jag inte vågade vara ensam hemma. det är någon jävla typ som håller på och ringer och smsar mig på ett språk jag inte har någon aning om vad det är. detta har pågått i 1½ vecka nu, så det börjar bli väldigt obehagligt. när jag väl svarade med ett 'hallå' igår på hans typ sjätte samtal var det första han sa 'du vill ha sex?!' jag blev skräckslagen och la på, han fortsatte och smsa och ringa. så jag bad albin komma och hämta mig.


träningen igår gick bra. körde dock föööör hårt, 60 minuter crosstrainer + 30 min sol. grymt påfrestande med tanke på hur dålig frukost det blev. flera koppar kaffe och ett par skedar gröt, fick inte i mig mer än så för tillfället. sen fick jag springa som en idiot för att hinna med bussen hem efter en snabb dusch! då var det förbaskat synd om mig ;( haha. åkte hem och gjorde tonfisk sallad som jag sen tvingade i mig sittandes på golvet bölande, och väntade på att albin skulle hämta mig.


när albin duschat och käkat så åkte vi till överby. jag köpte 2 bhar, foundation, puder och nagellacksborttagning (y) sen släppte babben mig i stan för en fika med lisa på mejeriet, grillad smörgås med sallad och vitlökssås och kanellatte :) sen gick vi hem till henne en stund innan jag tog en promenad till grill place där albin, x och henke var. var ute en stund, sen släppte xet av oss hos albin. jag mådde skitdåligt och har haft väldigt svårt att sova inatt, dessutom haft riktigt sjuka drömmar :p

vaknade strax efter 10, men gick inte upp förrän halv 1 eller någonting. la in ny musik i ipoden, vilket tog ett tag pga min ordning och reda-besatthet :D haha. sen blev det en kyckling sallad från fontana till frukost för min del, medans dom andra (albin, anton och per) käkade pizza (; ja, mer än så har det inte blivit med dagen. ingen träningsord eller motivation idag, så laddar upp mig tills imorgon ist :p blir förmodligen en sväng till göteborg om en stund ist. kan bli trevligt :):)

VAD SOM ÄN HÄNDER

känns som vi vart nära att falla helt och hållet den sista tiden. men vad som än händer gumman, så är du lika med allt för mig. hur trötta vi än blir på varandra emellanåt. jag älskar dig, och så kommer det alltid vara. ingen håller din hand så hårt som jag, även om det inte alltid känns! <3



jag skulle kunna skriva rad efter rad om hur mycket du betyder för mig, älskling. men det skulle aldrig ta slut, och troligtvis skulle jag älskar dig komma upp hundratalsgånger, kanske till och med tusentals. sanningen är helt enkelt för att jag älskar dig, 3645 gånger runt jorden.

MÜSLIGRÖT

gjorde en lite annorlunda variant av havregrynsgröt :D blandade vatten med müsli ist för vanligt havregryn. en anning grovare konsistens (alltså inte lika kletig som vanligt havregrynsgröt) men väldigt gott :) känner mig dock redan proppmätt efter 3 kopparkaffe och ett glas b-active (vitamindryck) (a)  hehehe. ska försöka få i mig så mycket som möjligt innan jag packar väskan och drar iväg :):)


RAAAAAURW!

andra avenyn var grymme bra idag :D

hehe. hade någonting mer att berätta, tappade det tyvärr på vägen, men men ... det kommer nog tillbaka snart ..... hm ... hm ... hm ..... jo, just det! jag har hittat en väldigt bra sida. där jag dokumenterar mat & träning varje dag, fr.o.m. igår (y) kalorier.nu heter den. den räknar ut mitt maximala kaloriintag (för att gå ner i vikt) dessutom hur många kalorier jag får i mig, hur mycket jag förbränner, hur många återstående kalorier jag har efter träningen och hur mycket mer jag kan äta under dagen. helt suveränt! sen varje måndag kommer jag att registrera min viktoch skapar därefter diagram efter hur vikten rör sig (y)

KAFFE KAFFE KAFFE

var så-häääääääääär- nära att snooza minst 10 minuter.

men jag reste mig upp, fastän det tog emot, ist för att kura ner ansiktet i täcket och somna om. så upp kom jag! ;D om huvudet hängde med, det vet jag inte riktigt, för jag känner mig otroligt seg :p gnuggar ögonen och hoppas att ett par koppar kaffe ska hjälpa. har egentligen inte en enda anledning att gå upp nu, om man ser det på det viset! men ändå ..... måste erkänna att jag mådde fruktansvärt bra av att ha rutinerade tider som för ett par veckor sedan. tyvärr kom ju det schemat helt ur balans när jag och lisa satt uppe och drack kaffe hela nätterna (a) hahaha. men jag kämpar med att få det att rulla på igen. kom upp klockan 9, ska kolla andra avenyn.


bild från google

sen blir det träning efter det, såklart! ;) tänkte köra 60 min idag, minst. nu har jag ju ingen tid att passa där efter, så kan ta den tid jag vill. bättrar givetvis på brännan efter det, beroendeframkallande!! :D haha, men så jävla härligt att bara lägga sig i värmen (konstigt nog) efter träningen och slappna av ett slag. sen en svalkande dusch efter det (y)


bild från google

åker förmodligen ut till överby så fort jag är klar på sportlife :*

här är det som ska inhandlas:

  • underkläder
  • foundation
  • solpuder
  • nagellack + borttagning
troligtvis hittar jag någonting mer som följer med hem, men vi får väl se. ska försöka hitta allt/det mesta på h&m eftersom jag har clubkort + rabattkupong på 50 kr, som jag kan använda om jag köper för minst 400 kr :) nu är kaffet klart :D

SÅ GOTT SOM FÄRDIG!

det är bara att trycka på knappen



bilder från google



HERE YOU COME AGAIN, JUST WHEN I'VE BEGUN TO GET MYSELF TOGETHER

den här dagen har vart bra. jag har tränat, solat och bastat, vart på möte, ätit nyttigt och mycket mindre än jag egentligen ska, vilket känns riktigt motiverande :D men samtidigt har jag fått den avkoppling jag behöver (: inte gjort alls speciellt mycket sen jag kom hem, dock haft ganska mycket på gång. har suttit här och tänkt/kollat på vad jag ska köpa imorgon (det  blev alltså inget överby idag, det får bli imorgon ist), läst forum, artiklar och så om viktminskning och kommit fram till att jag ska gå sätta ett ännu högre (lägre) mål, dvs ytterligare -2 kg =50 kg.

sen har jag andra planer också, inom så snar framtid som bara är möjligt :):) mer om det längre fram ..... bara ett fåtal personer som har fått ta del om den informationen än så länge! har dessutom fyllt ut den nya spotify listan med ytterligare ett par låtar, så lägger nog in en länk till den här om en liten stund (y) kan tipsa er med spotify om den här låten så länge (;

FRÄNDEFORS, ELLER INTE?!!!

BESLUTSÅNGEST

nu har jag precis pratat med mamma, erica och lillebror. telefonen pendlade fram och tillbaka, haha :p victor ville jag skulle komma, erica ska till vänersborg men inte till frändefors sen igen, mamma ska med till vänersborg nu. så om jag ska komma upp till frändefors måste jag ta bussen dit snart. vilket gör mig fruktansvärt stressad och förvirrad, eftersom jag vill till överby, behöver till överby för att handla lite! hm .. och åker jag upp till frändefors kan jag inte träna imorgon, och vet inte överhuvudtaget när/hur jag kommer tillbaka till trollhättan. så besvärligt! :| tror jag skjuter upp det helt enkelt ;) kanske åker upp imorgon, eller väntar till jul. åker ett par dagar innan jul kanske och stannar till julafton, juldagen eller eventuellt ännu ett par dagar. time will tell helt enkelt

MAXIMUM!

körde på så mycket jag bara orkade (och hann) idag :) 40 minuter crosstrainer = 520 kalorier, överkroppsmaskin = 30 kalorier. sen solade jag i 30 minuter och ställde mig därefter i en svalkande dusch innan jag la mig och relaxade i bastun en kvart :) riktigt superdunder! hehe. promenerade till bussen som kom ett par minuter efter min ankomst till hållplatsen, 10 minuter senare satte jag mig ner i en fotölj på högskolan och fick vänta i 15 minuter på att klockan skulle bli 15.00. under tiden ringde lillebror och ville gå på bio. på tal om det ska jag kolla om det går någon barnfilm nu och ringa tillbaka till honom som jag lovade honom att göra :)

nu har jag precis käkat en medium portion med kycklingsallad :D underbart gott. ska se om det blir något överby idag, eller om jag ska skjuta fram det ännu en dag ;p jag är expert på den biten.

SÖMNTUTA

somnade framåt 3 inatt, senare än jag tänkt mig. men 7 timmars sömn ställde jag in klockan på. så 10.00 började det lilla aset ringa! snoozade typ 12 minuter, sen tvingade jag mig upp ur sängen, visste att jag skulle bli kvar hela förmiddagen annars. och det går inte för sig!! ska iväg och träna och sola tänkte jag, sen har jag möte med kerstin 15.00. dessutom tänkte jag klämma in överby någonstans under dagen också. behöver inhandla lite nödvändiga saker, och det bästa är att få det gjort. dels för att det inte är något vidare roligt och för att pengarna kommer spridas ut på annan skit om jag inte använder dom till det jag ska nu. ja, ni vet säkert hur det är ;) kan tänka mig att jag inte är ensam om att komma på ursäkter för mig själv som att;  20 kr är inte så mycket, men det här 'behöver' jag ju också ... osv :p hehe.

har fått ihop en helt skön playlist på spotify, den är dock under "uppbyggnad". men så fort den känns 100% balanserad ska jag dela med mig av den :*

nu ska jag försöka få i mig lite energi, i form av frukost. kokar 2 ägg nu, för lite extra proteiner, jag äter ju bara vitan :pp och kaffe såklart! tänkte kämpa idag på gymmet! crosstrainer huvudsakligen ofc ;D

SURPRISE!

pappa hade en överraskning till mig idag :D .......... jag fick laga maten. haha. med sig hem efter att ha försvann imorse (för att handla mat, så jag missade inte så mycket :p) hade han grillad kycling, paprika, sallad, rödlök, körsbärstomater, gurka och fetaost, så en kycklingsallad med pastaskruvar blev det :):) riktigt mumsigt. sitter framför tvn och äter nu, orkade inte vänta på pappa som är iväg och kör motorcykeln till ett garage där den ska stå över vintern.

OCH VET NI VAD?! nu har jag precis installerat sims 3, snälla FUNKA!!! :D tack till billy för hjälpen <3

VAKNADE PÅ FEL SIDA

vaknade med en hopp ur sängen, precis när pappa stängde dörren utifrån. antar att han åkte till siba, vilket vad jävligt irriterande eftersom jag av misstanke att han skulle dit hade ställt klockan på halv 12 för att eventuellt åka med. men halv 12 var tydligen 8 minuter för sent eftersom han åkte 11.22, typiskt!!!!! klev iaf upp ur sängen, gick och kissade, stampade förbannat i golvet ett par gånger och såg honom sätta sig i bilen och åka från balkongen.

kröp ner under täcket igen och placerade datorn i knät. är på riktigt farligt humör för tillfället!! :| ska nog äta frukost och försöka vända på det (a) annars lär ju hela den här dagen bli kass, vilket jag inte vill. tänkte faktiskt försöka bryta den där trenden med 'deprimerande söndagar' (; tänkte vara lite schysst och dela med mig av en skön låt, varsågoda.

GAAAARN KVÄLL

har precis tvättat bort sminket och krypt ner under täcket efter en som vanligt seg lördagskväll med xet, men roligt har vi haft som bara den emellan åt :D speciellt xet som glädjer sig åt mina skrik och stön av rädsla ... eller hur var det nu? (; hahaha. är hur trött som helst, så ska sätta på mltr och sussa sött! hoppas att ni också gör/ska göra det :*

BAD (:

 

la mig i ett varmt bad med en härlig ansiktsmask :)


TYP SÅ MAN BLIR KÄR


GRÅTER AV LYCKA

 

efter att ha spekulerat spegelbilden en stund bestämde jag mig för att prova på klänningen igen. senast förra veckan var det precis så att dragkedjan inte gick att dra igen, men kände verkligen på mig att jag blivit slankare under bysten (där dragkedjan tog stopp innan), och gissa vad?!!! JAG FICK IGEN DEN, JAG FICK PÅ MIG MIN ÄLSKADE PARIS, KATE AND I KLÄNNING. hoppa och studsa samtidigt som jag grät av lycka, precis som när jag fick den i julklapp av albin förra året. åh gud, jag är så otroligt glad nu. och det här ska firas. stenhårda träningspass väntar :'D

 

MÅL 1 AVKLARAT!!! nyårsklänningen passar. jag kan inte smälta det. jag var precis på gränsen till att ge upp det, trodde inte jag skulle hinna till nyår, men jo. träningen ger verkligen resultat. nu återgår jag till mina bra matvanor (har ju trots allt syndat lite med godis senaste dagarna) och fokuserar på träningen till 10 000!! :D nu återstår bara -10kg :):)


TREDJE GÅNGEN GILLT!!!

nu har datorn lagt av mitt i inlägget 2 gånger. jag tror jag blir tokig!!! :o börjar liksom tappa lusten att skriva, eftersom jag måste skriva samma sak gång, på gång, på gång :| jag gör ett sista försök;

det senaste dygnet har spenderats innanför väggarna här hos albin :p gårdagen började med att xet kom hit och slappade, vi kollade på american pie, the book of love medans albin fortfarande sov, när han vaknat kollade vi på den nya saw (; den var en aning rå, men inte alls så bra som jag förväntat mig. inget ovanligt när det gäller nyutkomna filmer ;o men men ..... efter filmen fixade jag till lite käk, det blev tacos. enkelt och gott :D och så käkade vi det. framåt eftermiddagen drog xet hem och så kom billy, sandra och possy hit en sväng innan vi drog ut för att leka i den lilla snön som föll :D haha. blev dock inte speciellt långvarigt för billy, tyvärr. possy hoppade över till oss och så drog vi till överby och sladdade lite :):) sedan vidare till vänersborg. när vi kom tillbaka till trollhättan bestämde vi oss för att dra hem till albin och kolla på den senaste american pie (igen! för min del) :p

där efter gick vi vidare med en av dom grymmaste filmerna någonsing, 'stay alive'.
efter drygt halva gick albin och la sig. men jag och christoffer kollade klart på den, sen kollade vi på center stage: turn it up och efter den satte vi på silent hill, fast jag ångrade mig efter ett par minuter och så kollade vi på ratatouille ist :D hihi. den var inte slut förrän klockan var över 7 på morgonen, så då gick vi och la oss. började lösa sudoku, men tröttnade efter 1½, sen somnade iaf jag väldigt gott (:

vaknade runt halv 12-12 i förmiddags, men gick inte upp förrän typ halv 2. la oss på soffan och började kolla på twilight, och så kom en nyvaken albin och slog sig ner i vardagsrummet (: efter den fortsatte vid med uppföljaren new moon som är så grymt bra!!! mitt i filmen åkte albin och christoffer till stan för att hämta lite kinesmat, mums!

somnade nästan efter maten ... låg så förbannat gott här i soffan, och då är det svårt att hålla sig vaken. när christoffer åkt och albin började städa lite gick jag och tog en dusch för att piggna till lite. så nu har jag gjort det, och packat ihop det mesta av mina saker. resten av kvällen är ganska oplanerad än så länge, så vi får väl se vad som händer -.-

NU SKA JAG PROVSMAKA CHEESECAKEN :D

YES OR NO?

mycket prat om lipz ikväll ..... vet själv inte hur jag ska göra. en aning sugen, men ändå känner jag för att göra något mer "värdigt" av dagen. dra och träna, laga god mat och kolla en bra film, eventuellt dra ut och hitta på något bus. samtidigt som jag suttit här ett par timmar nu och känt att jag borde dra iväg till sportlife, har ju dock inte kommit en cm på vägen ;< börjar tappa motivationen en aning, mest pga besväret att ta sig dit. men men ..... vi får se hur dagen formar sig :) den har ju trots allt inte mycket mer än bara börjat (;

<3

laugh when you can, apologize when you should and let go of what you can't change. kiss slowly, play hard, forgive quickly, take chances, give everything you can and have no regrets. life's too short to be anything ... but happy.

you have to take the good with the bad, smile with the sad, love what you've got, remember what you had. always forgive, but never forget, learn from your mistakes, but never regret. people change, things go wrong, but remember life goes on!


CHEESECAKE & LATTE

har precis lutat mig tillbaka i soffan med en underbar kanel latte :) har rört ihop albins efterlängtade cheesecake och slängt in i frysen, bara några timmar som återstår innan resultatet kan värderas :D haha. gjorde även 2 små med pepparkakssmulor ist för digestive, men den stora har digestive precis som vanligt, det enda jag gjorde annorlunda var att blanda med lite smält smör för att få en fastare botten ... och förhoppningsvis godare! ;) höhö. albin, robin och simon är ute, jag valde att stanna inne eftersom det var så drygt när vi var ute för ett par timmar sen. har tänt lite ljus och städat lite ist :pp


40 MINUTER

orkade inte mycket idag alls idag. kämpade mig igenom 40 minuter på crosstrainern efter besöket hos sonja. städade, handlade, gick ut med skräp och åt lunch som vanligt. torsk, potatis och sås :) 500 kr rikare efter det. när jag tränat la jag mig i solariumet i 20 minuter, sen hämtade robin mig så åkte vi till albin. har inte gjort mer än duschat och sjunkit ner här i soffan :):) ska snart äta lite köttfärssoppa som albin har lagat till!

blev alltså inget bodystep pass med vicky idag eftersom hon har haft huvudvärk hela dagen :p

62 MINUTER, 700 KALORIER

riktigt bra pass på gymmet idag. och erica hängde med :) efter det solade vi och blev hämtade av albin. duschade och lagade god mat. potatisklyftor, lövbiff och sås. sen har vi bara slappat. unnat oss godis framför tvn och vart ute en sväng. och självklart gosat med sötnosarna nelly och diva (; övernattar hos albin idag, som redan har gått och lagt sig :p nu har jag precis ätit lite blomkål och broccoli soppa och uppdaterat mig lite. både jag och erica börjar bli trötta, så vi ska bädda ner oss här på soffan nu. jag älskar den!!!

imorgon tar jag halv 12 bussen till stan, för vidare färd till sonja. ska städa och handla åt henne :):) erica återvänder hem till frändefors med samma buss. senare på kvällen - 19.15 blir det 1 timmas bodystep med 80-tals tema tillsammans med vicky (y)

1 DECEMBER

23 dagar kvar till julafton, 30 dagar kvar till nyår. jag hatar julen. vet inte varför egentligen .... pynt är ju fint, och granar är mysigt. men vad är julen egentligen nu för tiden? fortfarande inte en skymt av snö, lär väl inte bli någon heller. värdelösa sverige.

jag har fortfarande ingen aning om vart jag befinner mig på julafton. jag värdesätter det inte som en högtid längre. inte att vara med familjen heller precis, finns inte så mycket familj kvar. jag anar att det inte ens skulle störa mig speciellt mycket att sitta framför tvn själv, ifred. kommer inte heller njuta något vidare av maten. jag brukar längta i stort sett hela året efter julbord, men nej. ingenting av det faller mig i smak längre. jag njuter inte av mat på samma sätt idag, som för några månader sedan. dessutom har jag redan ätit några köttbullar och ett par prinskorvar för det här året. haha. äsch.

kan det inte bara bli nyår ist. nyår ska bli perfekt! jag ska ha på mig min klänning, bara några cm kvar!!! jag ska äta en god middag med underbara vänner och ha en trevlig kväll. 12 slaget ska bli perfekt. nej, nu ljög jag till och med för mig själv. men så nära perfekt det bara går åtminstone ..... ett nytt år, nya tag, nya chanser, nya drömmar. igen.

för första gången (vad jag kan minnas) har jag ett nyårs-löfte. än så länge. att förlåta. kanske borde ta mig an ett par till, som att; gå vidare eller kanske släppa taget. kanske borde jag bestämma mig för att dra ner på drickandet, vilket jag iofs redan har gjort en aning ..... hur som helst, så ska jag kämpa, verkligen kämpa för att göra 2010 till någonting alldeles extra.

I KNOW YOU'RE OUT THERE AND I KNOW YOU CARE .....

har suttit och läst igenom citat och dikter sen jag kom hem. hittat en massa fina :) hur som helst .... tänkte snart gå och lägga mig. helt slut redan nu, trots att det inte blev någon träning idag :( ist var jag på stan med vicky en stund, sen åkte jag med albin hem, kollade på tv och sen drog vi ut med kexet och linus typ. har inte hänt mycket mer än vanligt, som vanligt. haha. var på hunneberg en sväng och "jagade" älgar. såg en faktiskt, jag skrek (a)

pratar med kära lillasyster på msn för tillfället. hon kommer hit imorgon, men ska ju typ bo hos albin nu i veckan så hon får komma dit (: blir nog film imorgon! efter träningen då :D för imorgon ska jag köra 1 timma crosstrainer, och sola såklart. tar förmodligen en promenad till albin direkt efter det. hoppas jag får ordning på en dator imorgon också (y) natti natti :*

RSS 2.0