INTE IGÅR

igår när vi kom hem till mamma var patrik på besök. trevligt för honom var det länge sen man såg :) iaf så hade han med sig en skiva med massvis av bilder m.m. från hårddisken som krashade för något år seda. den vi hade ALLA bilder på. satt och kollade en stund och kopierade över allt till min mobil för att jag skulle kunna lägga in alla mina bilder på min egen dator. så nu ska ni få se en del av dom här, fast dom flesta kommer nog hamna på bilddagboken så småningom ;) hehe. kommer några så fort dom kopierats över till datorn.

MM .. LUNCH !

har precis lagat och ätit en faktiskt helt okej lunch .. experimenterade ihop en "risotto" bestående av ris, köttfärs, chilisås och massa kryddor som curry, pepparmix, citrus grillkrydda, mexikansk kryddbkandning, salt och vanlig svartpeppar. sen värmde jag även lite stuvad spenat till, saltade den dock för mycket så blev bara att jag petade i den typ. och så ett glas mjölk och ost, skink & gurk fralla - riktigt god ! nu har albin kommit hem från skolan också, vi ska ut till överby en stund och kika på 'junkyard' som har 45% rea. jaja, ska göra mig i ordning nu under tiden albin tvättar bilen.

DESIGN ÅT MADDE

nu har jag så gott som avslutat projekt 'sweet about madeleine', så här blev det :)



jag blev nöjd, vad tycker ni ?              

LÅNGPROMENAD MED DIXIE

MMS


tog en promenad även idag med sällskap av sötnosen dixie, som sovit över hos oss inatt eftersom mamma skulle iväg och hämta en häst idag. blev drygt en timma lång :) ett skapligt långt varv (lite längre än igår) härligt väder och kvittrande fåglar .. mm, det märks att våren närmar sig

24 FEBRUARI -09

Vill ha: riktigt god mat /;

Klädsel: grå mjukisar, svart linne, JL tröja

Frisyr: naturligt fult självfall

Smink:
har jag inget på mig

Händelse:
inget mer än en promenad än så länge

Låt:
Rihanna - Rehab

Bild:
min skönhet (; (dock inte klar)


Planer: kanske vara med dennis, och antagligen hem till mamma ikv

Saknad:
inte värt att nämnas

Dummaste:
att jag inte kan äta !!

Sjuka:
oooont som fan i kinden/munnen

Beroende:
naturgodis

Roligaste:
hum, inget .. än iaf.

Tråkigaste:
har ingenting att fördriva tiden med

Borde:
städa lite kanske (a)

Favorit:
spotify

Mat:
lite yoghurt bara

Köp:
nothing

Godis:
natur bara

Humör:
går väl, men sur för att jag har så jävla ont

Visdomsord:
om avund vore feber, vore hela världen sjuk

PROMENAD (:

nu har jag vart ute och gått några kilometer. känns skönt :) tog ett varv här i området bara .. härligt väder ute. solen skiner och värmer lite smått. jag vill ha vår ! fast mest sommar, höhö. nu sitter jag här i sängen och äter lite solrosfrön, gott ! sen ska jag tjata på dennis :D



här ser ni min lilla vandring. "för mycket tid till ingenting" (a) haha

ANDRA AVENYN -GALEN !

ååååh, vad jag blir galen på att det bara är 1 avsnit i veckan. vill bara se mer och mer efter varje gång .. men ändå måste man vänta. fyfan x| höhö .. finns nog inget bättre ;) men nej .. nu ska jag ta en promenad och vänta på att 'bröllopsduellen' ska tanka klart. så ska jag se på den sen :))

puss&kram              

DUUUUMMA :'/

vaknade tidigt idag, runt 9. gick på toa, såg mig i spegeln (y) weii. svullen, jatack ! öm som fan .. och får inte in en tesked yoghurt utan att kleta runt munnen. seriöst, känner mig fan misshandlad. suuuuger, det är vad det gör ! usch, hoppas något innerligt att det här blir första och sista gången.



det här är min "frukost" fått i mig ca 5-6 skedar än så länge. menmen, lika bra att försöka få i sig det. albin kommer med yoggi yalla om några timmar. får hoppas det är lättare ;O buhu, jag vill ha tacos <33



nu ska jag trycka i mig resten av yoghurten och ta en ibumetin. sen borsta tänderna, ta en dusch och skölja munnen med den där jävla 'hexident'-en som jag skulle köpa för att hålla rent såret .....

GLÖM INTE BORT !



den här ;)



OPERATION VISDOMSTAND

ja, nu har jag vart på NÄL. albin körde dit mig strax innan 13.00. så kom mamma, victor var med också. fick fylla i ett papper och vänta en liten stund innan en sköterska kom och hämtade in mig i ett rum som såg ut precis som hos vanliga tandläkaren. fick ta kort som gör så förbannat ooooooont ! men det gick .. sen kom läkaren och förklarade hur själva 'operationen' skulle gå till, verkade helt okej. jag skulle inte känna något smärta alls. fick gå och ta av mig skor och tjocktröja och ta en ibumetin innan jag la mig på en säng i ett annat rum.

fick drygt 10 sprutor bedövning, haha. sen la dom en duk över bröstet och en över ögonen så började läkaren pilla och borra i tanden som skulle delas på mitten för att bli lättare att plocka ut. kändes lite så fick ännu mer bedövning och sen fortsatte dom. gick brabra :)) knakade som fan vilket var riktigt obehagligt, men tillslut var tanden borta. så sydde han 2-3 stygn och så fick jag ha en tuss för att stoppa blödningen, vilket inte slutat än. fick med mig 10 att byta med som snart är slut, fick även gå till apoteket och köpa värktabletter + någon lösning som jag ska skölja med eftersom jag ska undvika att borta längst in där jag tog bort tanden.

är irriterad nu för det slutar inte blöda /:
bedövningen börjar släppa nu efter 2½ timma. jag vill ha maaaaaat ! men gör bara förbannat ont när jag försöker äta :( kommer få leva på värktabletter eftersom det här bara är början, smärtan kommer förmodligen förvärras i 3 dagar framöver sen börjar det gå över. kan hända jag får feber och blåmärken. sen sa dom att jag kommer bli ganska svullen i munnen och få svårigheter att öppna munnen. lösningen kan göra att tänderna och tungan missfärgas och blir bruna .. försvinner dock, som tur är ! hehe .. hade ju vart lite olyckligt annars.

UUUURK JOBBIG DAG !
hoppas verkligen jag slipper göra om det här. hade det inte vart några problem efter hade det väl varit okej, men med all den här skiten känns det värdelöst !

det som är positivt är väl att jag har en bra låt att lyssna på. så länge albin och billy står ut med den vill säga (a) vet ju att albin inte är så värst glad i den, höhö (;

puss&kram

JAG VET INTE LÄNGRE ..

vad gör jag nu ? faaaan .. för det första har jag sån jävla ångest för att jag betett mig så dumt mot robin, jätte ledsen för det :( efter att jag klappade till honom vill han inte prata med mig. och christoffer vet jag inte vad det tagit åt, han sa igår att han ska "radera mig så mycket att han inte ens pratar med folk jag pratar med". jaha ?!! och varför .. det vet jag inte. känns så jävla värdelöst, 2 av dom personerna som funnits i mitt liv längst bara försvinner på ett ögonblick. känns inte alls bra :'| och jag vet verkligen inte vad jag ska göra åt det. det gör mig så jävla ledsen. speciellt situationen med christoffer för jag vet inte ens vad jag har gjort nu ;O bara från ingenstans så ska jag försvinna. ibland känns allt så jävla hopplöst. och jag KAN INTE sluta tänka på det, gör mig bara sönderdeprimerad !! :'/


ni betyder så mycket för mig <3
helveteeeeeeeeee ..              

VERONICA MAGGIO FEAT. SAM-E - STOPPA DIG



bästa låten på länge, jag älskaaaaar den <3

KELLY CLARKSON - MY LIFE WOULD SUCK WITHOUT YOU



maybe I was stupid for telling you goodbye
maybe I was wrong for tryin' to pick a fight
I know that I've got issues, but you're pretty messed up too
either way I found out I'm nothing without you

IKEA & MASSA BUS !

gårdagen var en riktigt bra dag ! :D var på ikea med albin och billy .. köpte ett nytt soffbord, några mysiga ljus, ny stekpanna och lampor :)) var skönt att komma ut lite, på riktigt. sen åkte vi iaf tillbaka till trollhättan, släppte billy hos sig och åkte hem en stund. jag tog en dusch - medans albin hämtade sin gamla mobil i nere stan, sen plockade vi upp billy på vägen till jätten där vi köpte naturgodis, cola, popcorn och deo ^ höhö, så åkte vi tillbaka till albin och kollade på nya 'andra avenyn' avsnittet :D sen spelade jag några låtar på GH innan vi drog ut också, hehe. hämtade upp andré och söder vid träffen. lekte med nerven och busen, hade väldigt skoj. haha ! kom hem runt 3 (:

idag vaknade jag 10.00-10.30 typ. gjort klart designen jag började med igår. ganska nöjd ! hoppas att någon blir intresserad och nappar nu, trots att det inte är heeeelt gratis längre.

ANGÅENDE DESIGN

flera stycken som visat intresse för bloggdesign nu. kul ! MEN, känner dock att jag vill ta lite betalt. många som sagt till mig att jag borde göra det, + att just nu känner jag att det blir väldigt mycket för att lägga massa fritid på. det har alltid varit en rolig grej innan. nu känns det mera som ett jobb jag måste lägga mycket av min tid på. så dom som fortfarande är intresserade även mot betalning får gärna skicka ett mail med önskemål om hur ni ungefär vill ha det. det underlättar lite att veta :)

med betalning tänker jag mig ca 200 kr, lite beroende på hur avancerat ni vill ha det.

skicka mailet till ; [email protected]


puss&kram              

RELEASE ME

I am the fire burning desperately but you're controlling me


DAGEN KUNDE INTE SLUTA BÄTTRE (n)

massa näsblod, bråk och ingen ork att tvätta bort det förbannade sminket. dock trevligt att alexz ringde :) men nu ska jag kolla film, 'bedtime stories' igen och försöka sova så gott! :)

DÅLIGT HUMÖR SÅ JAG DÖÖÖÖR

usch, har vart så jävla grinig i flera timmar nu, allt bara krånglar !! :@ uuurk. nu har jag iaf duschat och sminkat mig, blev skit det med. vad annars ? har ingen jävla lust med lipz ikväll heller känns det som, och blä för HB. kass låt på neradio är ett + i kanten också (n) oooork det här. jaja, ska sluta klaga nu och blåsa håret .. skadar ju inte att slita lite till på skiten x| ha en bra kväll, det ska jag iaf försöka med!



edit ; man skulle kunna tro att det är ett skämt att jag FASTNADE MED HÅRET I HÅRBLÅSEN !!!! :'| jag oooorkar inte men den här jävla skiten, vad kommer här näst ? faaaaaaaaaaaan vad trött jag blir

JÄVLA BILDDAGBOK !!

jag kommer fortfarande inte in på bilddagboken :(( har mejlat dom och nu skrev dom tillbaka att jag måste skicka mejl från rätt e-postadress.dom verkar inte förstå ?! jag skrev ju för fan att det står fel e-postadress när jag försöker skicka "glömt lösenord", antagligen är den ändrad också !! jaja .. förklarade för dom ännu en gång nu, skrev upp massa av mina vänner, personnummer och lite annat som man inte kan se från utsidan om man säger så .. hoppas det löser sig, blir arg och ledsen om jag blir tvungen att göra en ny ! :'@



edit ; fick ett nytt lösenord och det funkade, så bytte jag till ett annat lösenord. loggade ut, sen när jag skulle logga in igen så står det 'fel användarnamn eller lösenord' IGEEEEEN !! och nu när jag skickar ett nytt lösenord till min mail genom 'glömt lösenord' så funkar inte det heller, står bara fel användarnamn eller lösenord' vad fan är problemet ? ärligt talat .. fan om det är linus igen, apaaaaa :@@@

BLOGGDESIGNING !

tänkte göra ett försök med att få någon intresserad av en bloggdesign från mig ! :)) är ni sugna på det är det bara att kommentera detta inlägget .. här är några bloggdesigner jag gjort den senaste tiden, lägger dom även i ordning för att ni ska se hur jag utvecklats inom det ;

  • hannahs - som egentligen inte värd att nämna eftersom jag inte är speciellt nöjd med den /;
  • annelis - ganska nöjd med den så sätt, men känns ändå som jag skulle vilja utveckla den lite
  • annhas - den här blev verkligen något helt nytt. haha, med tanke på kanterna (; fräckt !
  • mammas - håller jag på med just nu, dock bara grunden klar än så länge

har gjort flera innan men inte värda att nämnas känns det som ^^ .. och självklart min egen ;D

CITRONSORBETGLASS

mmmmmmm. gott ! :)) älskar det, har gjort en enkel variant efter det här receptet. och så har jag fått reda på att det är linus som bytt mitt lösenord. hade väl en aning åt det håller men trodde faktiskt ändå inte det var han .. jaja, får väl vänta på att han ger tillbaka det nu (; och så har jag precis varvat 'guitar hero aerosmith' på medium :DD wei. jaja, nu ska jag tjata på tönten så jag kommer in på bdb någon gång .. och så ska jag fortsätta med mammas hemsida ^

HELVETES JÄVLA SKIT !! :@

jag kommer inte in på min bdb !! står fel användarnamn eller lösenord. någon mer än jag som har problem med det ? faaaan .. :( måste vara en bugg eller något, vem fan kan ha lyckats byta lösen ? ;S

STÄDA STÄDA :D

nu har jag dammsugit hela huset (hos albin) .. även tvättat lite, och mer blir det. albins pappa bad mig göra det för han orkade inte ! hehu. nu sitter jag här, tänkte jag skulle koppla av ett tag, lyssna på hög bra musik (rix fm webbradio just nu) och dricka vichy vatten (: imorgon ska jag till sonja och städa, ska även handla lite åt henne (y) skjutit upp på det allt för länge nu :( har änna blivit så pga att jag vart sjuk och haft lite annat som kommit i vägen. jaja. nu ska jag försöka pyssla lite med mammas hemsida (blogg) som jag håller på med just nu.

I TAKET LYSER STJÄRNORNA



kan nästan svära på att den är grymt bra ! jag kommer garanterat älska den (;

SÖNDAG

igår var det fest hos albin, var väl sådär kul .. början och slutet var bäst, lite segt där i mitten (: men kort och gott en bra kväll ! albin hämtade mig, stampe och dennis hemma hos mig vid halv 6. så åkte vi och handlade slödryck osv innan vi åkte hem till honom. så körde han sin pappa medans vi började spela tangera. sen kom albin och hoppade in i spelet :D så spelade vi det ett bra tag, folk droppade in och även albins pappa under tiden han var och hämtade öl ^ haha .. jag och annha dansade tills vi knappt kunde andas och lite till ;] riktigt skoj hade vi.

dom sista gick hem vid 3- halv 4. då bakade jag och albin pizza och åt det. gick och la oss vid 04.00 :)) idag har vi gjort och ätit tacopastasallad. sen vid 18.00 blir det bio - 'i taket lyser stjärnorna'. den ville jag egentligen sett förra gången, men då blev det ju 'valkyria'. den var ju också ganska bra (y) ja .. det var det det ! sköt om er

BUS I SNÖN



dixie & jag



jag



jag & tilda


victor & jag

så otroligt snygg känner jag mig. osminkad och trasslig knut i håret (;

24 TIMMAR MED HANNAH <3

vaknade hos albin igår av att udm ringde, bokade om våra tider för barnmorskan var sjuk. yäyä, sen ringde mamma och berättade mer om hur det gick med konsumentverket. haha .. orkar inte gå in på detaljer (; menmen .. så gick vi upp, delade på en kebabtallrik innan vi åkte och hämtade hannah på birger sjöberg, sen till kvantum. så sprang jag och hannah snabbt in där och köpte hårfärg till hannah. sen hem till mig :)) gick ut och red en stund, blev en tur i skogen. sen några varv i padocken och som avslut ännu en tur i skogen, riktigt härligt var det ! :D - jag red biggan, hannah mini och victor pontus.



jag & biggan




hannah & mini




victor & pontus


sen gick vi in. åt rostade mackor och drack oboy. sen kollade vi bara TV, jag tog en dusch .. hannah somnade och sen var det mat. så åt vi ! kollade lite mera på TV, sen började vi göra oss i ordning och så kom albin och milki och hämtade oss :)) så åkte vi till trollhättan en stund innan vi begav oss till stenungsund ! sen tillbaka till trollhättan igen .. runt 12-halv 1 körde albin hem oss till mig i frändefors igen (: satt i vardagsrummet med varsinn dator ett tag, sen gick vi upp ist. hannah kollade några avsnitt av 'one three hill' medans jag pratade med albin i telefon .. somnade sen någon gång efter 3 ;O

vaknade vid halv 12 imorse, funderade lite över varför mamma inte väckt oss eftersom vi skulle åkt till sonja idag. men sonja hade ringt mamma och sagt att vi inte skulle ut och åka i all snö :] haha ! vi gick iaf upp, gjorde havregrynsgröt till frukost, sen tog hannah en dusch ochsatt vid datorn. jag, mamma och victor gick ut i snön. jag och victor började bygga en snöborg, men tröttnade ganska snabbt. mamma longerade biggan så jag tog en väldans massa kort på honom, några blev riktigt bra ! :)





sen tog jag och victor massa kort - victor ville vara fotograf. jag fick vara modell, men dom bilderna kommer i ett annat inlägg ;D hannahs mormor kom och hämtade henne vid 2 eller något. sen dess har jag städat lite och så, tryckt i mig massa cheeseballz :$ men det är ju trots allt fredag :) nu ska jag lägga in lite mera bilder, vänta på att ronja ska ringaaaa mig för ikväll blir det fest hos krus :D:D

puss&kram              

TOM PÅ ORD

aaaw, jag vet inte vad jag ska säga längre .. jag vet inte hur jag ska förklara för dig - när jag inte ens kan förstå själv :( jag vet att det här är svårt albin, speciellt för dig. du är så gott som maktlös i den här situationen. men jag är förvirrad och osäker ! jag måste reda ut mina tankar för att veta vad jag vill, och så länge jag inte vet det. så tänker jag inte bestämma mig för något .. jag är alldeles för osäker för det. jag blir deprimerad av allt du skriver, jag mår dåligt för att du gör det. blir ledsen för att du är det. älskade du, snälla ; ge mig den här tiden, jag behöver verkligen det

JENNY SOFIA ANDERSSON





ANTI-FETTO-FASONER

det är helt sjukt hur jag tänker hela tiden. jag har slutat äta godis, chips osv .. dricker läsk så sällan jag bara kan. hoppar ofta över att äta vanliga mat pga hög kolhydratmängd. nu skulle jag ta en rostad macka. marmelad och ost - NEJ, 54% kolhydrater i marmelad. jag skippar den ! tar bara smör och ost, det är fett. ge mig fett fett fet, inga kolhydrater. FEEEETT !! men det funkar ju iaf, gått ner ca 2 kilo nu, det känns bra (y) och det är väl huvudsaken ?

4 FEBRUARI -09

Vill ha: hemligstämplat ;)

Klädsel: grå mjukisar, vitt linne och svart/vit adidas tröja

Frisyr: ingen aning. har inte ens kollat mig i spegeln idag

Smink:
osminkad

Händelse:
fotat djuren med mamma

Låt:
DJ Atomik VS E-MaxX - BooM Shag Ragga

Bild:
sötnos dixie :)


Planer: hunnebostrand med albin och X

Saknad:
petra !

Dummaste:
min snåla lillasyster :@

Sjuka:
smått förkyld, men börjar försvinna - sakta men säkert

Beroende:
dagens låt (y)

Roligaste:
petra ringde både inatt och imorse (:

Tråkigaste:
inget speciellt tråkigt, inget speciellt roliga = neutral dag

Borde:
äta något

Favorit:
dixie <3

Mat:
en halv macka än så länge

Köp:
ingenting

Godis:
nej, har slutat med sånt ;]

Humör:
jag är okej

Visdomsord:

KÄRA DAGBOK

.. jag vet inte vad jag ska säga, eller rättare sagt skriva. jag har så fruktansvärt mycket funderingar som snurrar runt i mitt huvud. liksom ; hur vet man vad som är rätt ? och vad händer om jag väljer fel väg ? ska jag gå vidare, eller vända om igen ? /: det är svårt att vilja flera saker samtidigt, svårt att veta vad man vill i längden. även om man vet vad man känner för just nu. jag har och har alltid haft svårt att släppa taget om saker, tankar, minnen, vanor .. ja allt, svårt att börja om på nytt ! svårt att glömma och tänka om. vad gör man när man fastnat i något och vill därifrån, men kan inte för att man på något jävla sätt ändå inte vill förlora det ?! ååååh, jag vet ingenting om någonting just nu :'(

RSS 2.0