SISTA DAGEN .....

nu har jag ätit frukost. unnade mig faktiskt rostat bröd, med marmelad och ost! idag är det min sista dag med maaaat! för imorgon åker jag ut till överby och köper måltidsersättning. nu får det vara nog. INGA MER KILON PÅ MIG! hur jag är gör så går jag ju bara upp i vikt, funkar inte det här. då slutar jag äta helt .....

om 13 (!) dagar åker vi till turkiet.
alltså NÄSTA lördag. då ska min mage vara platt och fin, som den var förr. nej, nu ska jag hoppa in i duschen. eller ah, så fort erica kommer ut därifrån :* ska nog njuta av värmen på balkongen så länge.

puss&kram              

NU SKA NI FÅ BILDER! ;D

förlåt för det långa uppehållet! har haft en hel del annat för mig ;p igår när jag och syster vaknade så gjorde vi inte mer än slöängde på oss kläder och käkade frulle innan vi drog in till stan. jag handlade lite nödvändiga saker; bh, deo, vax, hudrengöring och foundation följde med hem (: nu är det bara bikini kvar! och så klänning så klart .....

när vi kom hem igen så hoppade erica in i duschen medans jag vaxade benen :p det gick bra, men det räckte inte alls lika bra som det stod. jaja. sen tänkte jag vara så ödmjuk och varna er för att bikinilinjen gör ont, fruktansvärt ont. ingen smärta att leka med. hahaha, illa!


sen började vi dricka så fort hannah kom. cider för min och ericas del, hannah drack vin. jag hoppade in i duschen, sen sminkade vi oss och sådär! softade ute på balkongen och pratade typ.




sen åkte vi in till stan, johannes körde. ställde bilen vid högskolan typ. packade ihop det vi skulle ha med och lämnade resten i bilen, dvs. alkohol, badkläder, grill och mat.


så träffade vi det härliga gänget.
hoppade in i en van tillsammans med albin, dennis, emil, kenny, simon, alice, frida, stampe och några fler :))





hel kul! fram tills jag blev urdragen för jag försvann i ett astmaanfall. så snart det gått över gick vi och satte oss i gräset vid resecentrum, jag, albin, hannah och erica + tobbe som vi träffade på vägen eller något. sedan kom dom andra och så knallade vi runt ett tag. blev en sväng till grill-x för några slulle käka.




jag, hannah, erica och johannes ville grilla korv med bröd. så vi gick till bilen och tände grillen på berget bredvid :) sen kom alla andra igen! satt där ett tag innan vi gick ner till kanotbryggan.



alla splittrades totalt typ, så resten av kvällen var alla på olika ställen. hannah åkte hem med robert ..... träffade milki och johnny en sväng. och malin! :D

2009's cruising slutade iaf för min del tillsammans med mamma, björn med chaufför och så syster, johannes, robin, peppe, schatz, roobs bror och adam bak på dodgeflaket. hade heltrevligt faktiskt :D kom hem halv 4, somnade en timma senare.







det var den kvällen det. en hel del tokigheter, tjaffs, krångel och dryga stunder. men trots allt negativt så kan jag nog inte säga så mycket annat än att det var ju iaf mera lyckat än förra året, då hela kvällen rasade runt 11 pga av ett jävla liv. rejält bråk och massa poliser var det då. tack hannah för att vi slapp det detta året ;) haha. nej då sötnos! älskar dig. synd att du drog hem .....

nu ska jag äta frukost. det tar på krafterna att ladda upp så mycket bilder! och det här är inte ens hälften, resten kommer som vanligt upp på min bilddagbok. vid 3-tiden ska vi till farmor och gratta henne på mors dag. sen kanske jag ska vara med robin, vi får se. ha en bra dag! :*

puss&kram              

IDAG ÄR JAG LYCKLIG!

men har ganska tråkigt. har vart och storhandlat med pappa, pratat lite och sådär. nu sitter han på balkongen och pratar i telefonen. vi väntar typ på erica och hannah, som kommer vid 5 tiden. sedan blir det tacos! lite senare ikväll bestämde jag att vi ska till gaddis med albin och dennis, för att bada och grilla korv! det blir nog mysigt :) hoppas att någon mer än jag har tänkt att bada bara?! vädret är kanon, riktigt varmt och soligt. det ser positivt ut för morgondagen.

edit; hannah får skjuts av sin pappa ist så hon kommer snaaaart! ;D

puss&kram              

3680 KRONOR!!

ME HAPPY MUCHO MUCHO :DD fyfan, vad underbart. dock hade jag ju en liten skuld på kontot så 3477. den det stämmer ju inte?! fyfan, jag har fått betala 100 jävla kronor i avgift för att jag övertrasserade!! ååååh, vad förbannad jag blir. jävla idioter. nu är det iaf en självklarhet att det är swedbank som får stanna. länsförsäkringar kan ju ta sig i röven. patetiskt.

jaja, jag är iaf glad för mina 3477 kronor.
har fört över ericas pengar också så hon jag kan betala hennes cider och ge tillbaka resten hon ska ha, dvs 300 kronor. la även över 1000 kronor till mitt sparkonto, tänkte att det är lika bra att lägga undan några slantar till till resan! :))

snart ska jag och pappa åka och handla lite ..... jag känner mig inte sådär jättepigg på det med tanke på att jag för ca 1½ timma sedan satt och spydde i toaletten, haha. så går det! kanske ska försöka hitta tillbaka till min gamla taktik - nyktra till innan jag slocknar i sängen :p hannah och erica kommer vid 5 tiden också. blir nog en ganska lugn dag. jag är moppesugen, vilket är bra - för dom åker moppe hit! tycker nog att vi ska ta en runda ikväll ;D haha.

nu ska jag kolla vimmelbilderna från gårkvällen! helt okej kväll, på gränsen ..... inget speciellt elelr märkvärdigt som hände. blev nästan bråk på dansgolvet, något mera finns det nog inte att nämna. ont i fötterna som vanligt. dennis och lisa kom och hämtade mig vid 1 eller något. tog en sväng till shell, jag köpte korv och mos. så träffade vi tobbe och billy med tobbes nya bil. sen tillbaka in till stan för att hämta albin. sen körde dom hem mig, jag sov.


"nykter"




haha, vet inte vad jag gör i den sista filmen ärligt talat.
bara allmänt jävla packad och smått uttråkad. sen måste jag nog erkänna att jag var i någorlunda chocktillstånd :p en råttaaaaaaa!!

förutomlipz så färgade jag albins hår igår, blonda slingor!
han ringde och väckte mig 09.40, jag var heeeelt död och sa att han skulle ringa när han åkte hitåt. men när vi lagt på så gick jag upp iaf, tog en dusch. och så kom han och hämtade mig, vi åkte till jätten, köpte blond slingfärg och brun vanlig. men sen blev det att vi bara gjorde blonda iaf :) sen skulle albin til skolan, så jag åkte hem. satt och vänta i bilen eftersom han bara skulle vara där en liten stund. såhär roligt hade jag;


sen började det regna precis som jag trodde .....


när han slutat så åkte vi och hämtade hans pappa, skjutsade hem honom, sen handlade vi på jätten för att laga mat. det blev kyckling, ris och currysås! gott vare. förutom att kycklingen blev lite fööör salt :p men det gick äta ändå. sen kom dennis, så åkte vi till autotech en sväng. sen tillbaka till albin. softade en stund innan jag och dennis åkte till mig och albin på andra ärenden. men det krånglade lite så när jag var klar hemma så hoppade jag över till albin och dennis åkte till albin så länge. vi fixade drickat och sen började dricka hemma hos albin. när jesper kom drog vi ut och gled innan lipz! det var den dagen det!

vaknat ett x antal gånger under morgonen, druckit vatten och mått dåligt, somnat om .....
sen nu sista gången när jag hörde pappa gå in på toaletten så blev jag helt plötsligt illamående virrade runt i lägenheten medans han plockade ut tvätten från maskinen, när han gick ut slängde jag ut det sista på soffan. det bara tryckte i magen, in på toaletten, stängde, satte mig ner och spydde! haha. lalalala .....

nu ska jag fixa mig så jag slipper stressa
när pappa går från datorn, säger att vi ska åka och tar på sig skorna ;D haha. typ så brukar det bli!

IMORGON ÄR DET CRUISING,
som vi alla sett fram emot i månadeeeer! hur kul ska inte det bli då? :))) wiwi.

puss&kram              

DÅLIGT MED UPDATES!

och ovanligt tråkiga inlägg. förlåt för det! men har inte vart hemma så mycket dom senaste dagarna, och när jag väl vart det har jag antingen inte haft någon tid eller lust att skriva ;p blir nog bättre snart igen. får vi hoppas! men nu ska jag lägga mig i pappas säng igen, försöka se klart filmen jag kollar  - 'the holiday' - men misstänker att jag kommer somna ganska snart.

jag ska försöka komma upp i någorlunda tid imorgon, albin får väcka mig om jag inte redan vaknat när han ringer. ska slinga hans hår, både blonda och mörkbruna ska det bli! :) sen ska vi väl fixa dricka till kvällen, lipz blir det. som jag lovat simon. hehu. nej, nu vill jag fortsätta se filmen :p sov så gott!

puss&kram              

:#

jaha. nu blir det ingen jävla träning iaf! sett fram emot det ju :( jaja ..... albin kommer snart och hämtar mig. kanske blir bio sen, jag är sugen på att se '17 again'! får väl se om någon annan har lust? :) ska göra mig i ordning nu så jag är klar, får väl se om jag hinner se klart filmen jag är mitt i :p har ju lagat mat och käkat också. blev gott, och starkt ;D

puss&kram              

MONEY MONEY

nu är det krångligt! har fått 350 kronor insatt på mitt konto nu, mitt sparkonto. men kortet går ju till privatkontot, som jag just nu ligger 102 kronor minus på. så för jag över pengarna dit får jag bara ut 200 :/ därför tänkte jag föra över dom 350 kronorna till mitt swedbank konto ist, för där ligger jag bara 80 kronor minus typ :p så då kan jag ändå få ut 300 sen!

problemet är bara att mamma försökte logga in på min swedbank internetbank med länsförsäkringar uppgifterna. så nu är min kod till swedbank spärrad. måste därför in till stan, gå till banken och fixa en ny kod. sen ringa mamma så hon kan hjälpa mig föra över pengarna, eftersom min dosa är där ;o haha. vad besvärligt allt ska vara för mig jämt .....

jag ska iaf lägga mig och slappa med en film och lite godis (a) innan träningen. får väl springa in på banken en sväng innan sen! :) och föra över pengarna så fort jag kan. men måste ju hinna få in dom tills imorgon, eftersom jag behöver dom då. hm hm, jag tror nog det ska lösa sig.

puss&kram              

SEEEEG SOM BARA DEN!

har inte gjort mycket mer än druckit vatten, ätit ett ägg och suttit här än så länge. vaknade av att albin ringde vid 10.40 och frågade efter mitt kontonummer, för han kunde typ inte sitt utantill och var i skolan. behövde det för att få sina pengar för matersättning från praktiken insatt. jauu .....

jo, jag har starat en tvättmaskin också
, så väntar på att den ska bli klar så jag kan hänga upp det på tork! :) sen så tänkte jag gå ut och gå. börjar bli riktigt hungrig så hoppas tvättmaskinen är klar väldigt snart. annars kanske jag hinner gå ut en sväng innan iofs. och så tänkte jag äta havregrynsgröt med äpple efter promenaden.

tror jag hamnar här efter det och en dusch sen.
måste fixa musik till albins student och sådär. vid 3-halv 4 ska jag fixa käka. bilr risotto! sen lite senare blir det träning med alice. gym kör vi nog idag :D nu ska jag kolla tvättmaskinen :*

puss&kram              

GOOD TO BE HOME (:

riktigt rolig dag! åkte och köpte godis på godisjätten med albin och simon, sen så kollade vi TV och film hos albin innan vi drog ut, träffade dennis m.fl och busade massor ;D haha ..... albin ville dra hem vid halv 11-11 så då åkte jag med roob, robin och peppe - robinarna ;p haha! vi har åkt runt massa, bara glidit, lyssnat på musik och pratat om allt och ingenting typ. riktigt trevligt. har vart så inne i konversationerna så knappt märkt vart vi åkte. har typ cirkulerat genom trollhättan - i stort sett! (; hehe.





nu är jag iaf hemma :)
ska äta en av sopporna jag fick av albin. het kyckling soppa, och så ett glas iskall mjölk :DD riktigt gott! måste vänta på att soppan ska svalna lite bara, för den är förbannat varm! ;| sen är det väl godnatt som gäller. tänkte faktiskt ta en promenad eller eventuellt en springtur imorgon när jag vaknar! sen ska nog jag och alice dra till gymet också, tänkte vi! :)) sov så gott, så hör jag av mig imorgon igen, om jag inte slänger in något mer inlägg ikväll (inatt) :p

puss&kram              

HAPPY FACE

inga sura miner idag (: suuuuck, jag förstår mig verkligen inte på livet ..... men nu ska jag leka med babben och simon. jag vill ha godis :*

puss&kram

NU HAR JAG TRÅKIGT

vädret suger, jag är uttråkad och hungrig. kanske ska samla ihop ett gäng och glo film idag? :)) någon som är sugen? hör av er (y) nu ska jag leta upp några bra filmer. sen så måste jag ta tag i musiken till albins student :p kanske ska satsa på att fö en gångs skull inte vara ute i sista sekund? (; fast just precis nu orkar jag inte .....

ska nog slå på TVn, äta en frukt och slappa ist!
puss&kram              

PLUS I KASSAN?!

Plusikassan.se - Spara och tjäna pengar på allt du gör på Internet

bli medlem och få 20 kronor direkt. sen kan du enkelt hitta adra erbjudanden som passar dig. få betalt för att t.ex bli medlem på sidor, köpa något eller prova på något!

LEANN RIMES - LIFE GOES ON



godnatt sång (; haha. drog ut på tiden lite genom att leta musik på youtube. hittade massa fina låtar som man glömt bort bl.a michael learns to rock och anders johansson

AWAY WITH THE DREAMS



jag tar faktiskt och kryper ner i sängen nu. stereon på! ;D känner för att somna till hög musik idag. eller (?) jag känner inte ens för att sova :o men jag orkar inte sitta här. filmen jag skulle se funkar ju inte :( hm. så typiskt!

kan lika väl ladda upp för nya äventyr imorgon ist :p bara för att jag säger så, så kommer morgondagen säkert bli helt misslyckad och värdelös! haha. ska nog kika horoskopet innan jag lägger mig (; god natt iaf :*



puss&kram              

ÅRETS FÖRSTA DOPP ;D

dagen som började som en pest utvecklades faktiskt till en av dom bästa dagarna på länge! :) jag gick upp 8.30. käkade ett ägg och drack 2 glas vatten. tog bussen in till stan. gick till soc och hade mitt första möte med linda, vilket kändes superbra. hon var hur trevlig som helst! :D när jag var färdig där gick jag till älvhögsborg, ensam (!) framsteg :)) simmade 20 längder.

sen hämtade albin och possy mig. fick springa in på banken en sväng och lämna ett papper, så jag får förmodligen mina pengar nästa vecka (y) härligt! när det var ordnat så åkte vi till nisse och pratade med folk en stund innan teatern på folkets hus. vi orkade med 1½ timma typ :p hehe. så i pausen åkte vi och hämta alice på hennes skola och så hängde jag med henne hem. vi gjorde veg. köttfärssås och makaroner, riktigt gott var det (; sen när vi vilat magarna en stund gjorde vi smoothie, lika gott var det ^^

jag låg och softade i hennes säng en stund, medans hon satt vid datorn och sådär.
sen gick vi ut och satte oss i solen, väntade på albin, possy, frida, roob, robin, peppe och billy :) när dom kom skulle vi till öresjö. på vägen dit hämtade vi upp lilla sötgumman nelly :) jag och roob var dom ända som badade först, men sen kom possy i en snabbis också. haha. tycker faktiskt det var helt okej i vattnet :o varmare än jag trodde.

när vi klätt på oss igen så åkte vi in till stan.
både jag och albin kände för att åka hem eftersom det ändå inte hände så mycket mera - så vi skjutsade hem alice, frida och possy. sen körde han mig till affären och åkte hem. jag gick in och handlade lite - bananer, äpplen, apelsiner, skinka, bröd, mjölk, juice och bacon :) tack mamma för pengarna! <3

nu ska jag nog äta något och så tänkte jag kolla en film eller två
, ska nog se klart den jag började på igår 'in good company' och så tänkte jag kolla på en jag tankade igår, 'he's just not that into you' heter den (; tänkte köpa cheeseballz eller något, men jag skippade det. det blir nog en fruktsallad ist! och kanske lite tacochips och jag blir sugen (a) men jag vet inte om jag ska sitta vid datorn och se, eller i vardagsrummetr? sitter jag vid datorn kommer jag antagligen inte vara speciellt inne i filmen ;p slänger mig på soffan ist :) hoppas eran dag har varit lika bra som min :*

puss&kram              

ORKAAAAR INTE ;|

fan fan fan. har ingen lust att gå upp, göra mig i ordning och ta bussen in till stan nu och jag hatar sånt här. vet inte överhuvudtaget vart jag ska kan man väl säga. tror jag vet vilket hus det är iaf ;o hm ..... pappa har inte lämnat ett öre, har ingen mat överhuvudtaget. det känns också jävla lyckat! jaha. ska väl klä på mig iaf.

ingen bra börjar på morgonen, dagen, veckan!

puss&kram              

UNDERBARASTE!

det finns nog fan ingen bättre än du albin. jag älskar dig så otroligt mycket, vad som än händer. glöm aldrig det (: jag tror faktiskt inte att jag skulle klara mig utan dig. du är den i mitt liv som alltid bryr sig och försöker hjälpa mig.

jag vet att jag är svår! men som tur är vet du hur jag funkar. jag hatar mig själv för att jag kan vara ett sånt svin mot dig. men du ska veta att jag aldrig menar något illa, innerst inne. det bara blir så fel ibland - när mitt humör tar över. tack för att du finns. du betyder gryyymt mycket för mig <3

nu ska jag sova. "imorgon" ska jag upp tidigt - 08.30, ska ju vara hos soc 10.00.
sen blir det teater vid 12-tiden :p ska bli kul. sov så gott folket (:

I'M SO BORING

nu ska jag vika, och hänga upp tvätt, sen gå och köpa mjölk. (ångrade mig, orkar inte!) bara för att mitt liv är så otroligt intressant och spännande! nu kommer nog pappa ganska snart också. vet inte vaför, men känner mig lite smått nervös. han kommer väl undra vart jag gjort av pengarna antagligen. nu har ju erica och dom vart här också iofs, men det finns knappt något ätbart överhuvudtaget i köket. inte i resten av lägenheten heller för den delen.

inget roligt att vika tvätt, men här är en smart och smidigt tips! ;) funkar riktigt bra när man lärt sig det.


SO SICK

det här kan inte sluta bra .....
jag vet inte vad som händer här näst! hur som helst kan jag inte stanna här. jag har ingenting kvar att ta eller ge här. jag har ingen kvar här. jag förstår inte att tankarna inte går längre. ännu ett tecken på min förändring! varför är jag så lugn? varför gråter jag inte? varför bryr jag mig inte? mitt liv är ju totalt rasat - tomt, öde, ensamt. men ändå har jag styrkan att "leva" :| det går inte ihop. antar att jag är i den högre beteende-perioden. snart kommer väl känslorna och nedstämdheten, för såhär borde inte en människa kunna tänka eller överhuvudtaget känna. inte en sådan som (mitt egentligen) jag.

ISKALL

trött på mig själv. kan inte kontrollera mig, beter mig som ett svin. jag vet. jag kan inte hjälpa det. det är faktiskt ni som gjort det! jag är inte den jag en gång var längre ... nu ska jag äta några smörgåsar och fundera lite. vad ska jag göra med mig själv? jag har inga vänner. jag vill inte bete mig som jag gör, men jag vet inte hur jag ska förklara mig. jag är förändrad bara. tyvärr ;( vill inte vara såhär. men mina känslor tar på något sätt över mitt beteende.

mina vänner har alltid vart mitt allt. men nu när jag tänker och känner efter nu känns det som jag inte bryr mig alls längre. det finns ingen jag litar på överhuvudtaget. alla bara försvinner ju?! den enda som jag har någon som helst tillit till är albin. och trots det är han den som får ta mest skit från mig. det känns förjävligt. så jävla hårt!

jag tänkte förut; jag ska ta tag i mitt liv. klara mig själv! skaffa mig ett jobb, gå till frisören, äta lunch ensam. ägna tid till mig själv, shoppa och njuta av livet. ensam. låter jätte konstigt, men precis så kände jag för att ha det. jag som aldrig velat vara för mig själv ..... vad är det med mig?! jag känner inte mig själv. mina två delar glider isär helt och hållet.

här är iaf en film från gårdagen;


CRUSING @ KUNGÄLV - EV. FEST @ VBG (;

nu ska're suuuupas! ;D ett flak cider väntar på mig och lisa i hallen. mmmmm! hoppas på en lyckad kväll, för mig och för eeeer! :D

puss&kram              

TACOS IKVÄLL

det är väl det enda jag har att "se fram emot". för resten av kvällen har jag ingen aning om vad som händer. erica och johannes ska dra på fest. kan mycket väl bli så att jag bara sitter här - för jag har inga kompisar. rockigt värre (y) på tal om rockigt så tycker jag det är lite wierd att lil wayne har hittat till rock-genren :p haha. men helt okej faktiskt :)

dessutom släpper inte den förbannade ångesten!
jag vill träna träna, jävla tjockis! men vägrar dra till älvhögsborg själv. möjligtvis simma isf, men hannah har fortfarande mina badkläder. kan inte bli bättre. hade inte hunnit ändå iofs, eftersom det är lördag har badhallen stängt sne länge tillbaka. gymmet stänger om 1 timma. nej, fyfan vilket jävla humör jag har nu. håller på att svälta ihjäl också. ska ta en dusch nu, städa lite och sedan sätta igång med käket!

puss&kram              

TACK FÖR DEN HÄR FREDAGEN

nu är jag hemma, klockan närmar sig halv 4. dags att krypa till sängs? kvällen har vart helt okej iaf :) umgåtts ovanligt mycket med folket kan man väl säga, stått på oden parkeringen stor del av tiden. låter luff ja, men vi har iaf pratat med varandra och inte bara suttit i bilarna på shell som vi annars brukar! (; haha. 3 öl har jag fått i mig också, som jag fick av tobbe. snällis. det sista var det jag och roob. erica och johannes kom också och ska sova här med mig inatt :) sen så åkte vi även runt med bawer m.fl litegranna. mysig kväll iaf, massa regn och trevligt umgänge <3


tack vare roob har jag fått i mig massa onödiga onyttigheter också.
för det första tvingade han mig äta en cheeseburgare, han ville inte äta själv så han köpte en till mig med! sen hade erica och johannes chips och då skulle jag äta 3 stycken för att slippa gå hem från stan. haha. riktigt illa! men nästa vecka blir det stenhård träning!!!!

nej, nu ska jag ta mig en macka eller något
, sedan blir det sängen. sov så gooott :}

puss&kram              

LIKA BRA ATT DRA IGÅNG

känner mig fortfarande en aning seg, men rastlös som jag är så orkar jag inte ligga på soffan mera nu. inte för att det är så värst mycket vettigare att sitta här :p har käkat en riktig god frukost och kollat på tur & retur. rolig film! :D var några år sedan jag såg den nu också. nu har jag dratt igång lite dunk-musik och ska väl snart hoppa in i duschen .

angående kvällen igår så finns det väl inte så mycket att säga, men trevligt var det iaf. hade ingenting att dricka på "förfesten" hos albin, men tryckte i mig en öl jag fick av honom + att jag hittade en cider i min väska :D trodde jag drack upp alla i onsdags men tydligen hade en lyckats gömma sig (;

tobbe och jimmie skjutsade oss ner till stan. var allt en ganska ordentlig kö längs lipz, men det tog inte mer än 20-30 minuter förrän vi var inne, så vi hann som tur var in innan 21.30. inträde hade ingen av oss råd att betala. haha. klunkade i mig 4 cider den första halvtimmen, medans det var happy hour! resten av kvällen fick man snåla på andra, men det funkade bra. alldeles perfekt fylla iaf :))

jag och annha dansade heeeela kvällen i stort sett. så sjukt roligt! men gud vad ont i fötterna vi hade. och mitt knä uppskattade det inte. vrickade till det ett antal gånger igår, så idag ömmar det en del. men men det var det värt (a)

strax innan 2 klackade jag ut och vet inte vart jag var på väg riktigt.
tänkte nog gå mot resecentrum för att möta dennis och kenny. men hann inte långt innan någon ropade "fiiiisan!" så stod albin och lundberg vid SEB och väntade på skjuts hem. men lundberg ville prata med andreas innan han åkte hem så vi stod och väntade en stund. sen pratade dom, ett bra tag! haha. jag gick och pratade med daniel en stund innan roob ropade att det var dags att åka hem (: så skjutsade han och peppe hem mig, dennis och kenny. vi käkade pastagratäng sen gick jag och la mig. somnade halv 4 eller något.


nu blev det en ganska lång historia iaf (a) riktigt lyckad kväll iaf! :] bilder har ni här! idag är det fredag, någon alkohol är inte med i planerna. ska nog vara med dennis. kanske blir race ikv. vi får se på det. nu ska jag starta GIMP och kanske knåda ihop en design.

puss&kram              

NU ÄR JAG;

fruktansvärt bakis! fyfan. bara kom sådär. orkar inte sitta här nu :p får slänga mig på soffan en stund. skriver om kvällen senare.

puss&kram              

VIMMEL @ LIPZ

alla bilder är tagna från lipz hemsida :)


albin, jag & johan


dennis, tobbe & kenny


robert, annha & jag (som ser fett tjock ut)


robin & annha


jag & daniel


lundberg & albin, fullast som vanligt!

PEPP?!

uuuuh. jag kan inte bestämma mig? ska jag dricka eller inte, ska jag till lipz eller inte? linn tjatar på mig att jag ska komma till vbg och dricka med dom gamla godingarna :)) så nu är jag sugen på det! men blir så besvärligt med att ta sig dit/ hem osv. så isf måste jag lösa det först. samtidigt är jag sugen på lipz, tydligen många som ska dit ikv? hm. svåååårt! först och främst ska jag iaf fixa dricka nu. får bli ett flak cider om det går att ordna. men har pengar precis till det, så jag vill helst dela med någon ;o

idag vakande vi vid 1 :o när sov jag så länge sist?! ojoj. gick upp efter en stund iaf, rastlös som bara den! städade lite. plockade i en maskin tvätt och sen lagade jag mat. blev en pastagratäng igen, dock ännu mera improvision denna gången, fick göra en egen ostsås och ingen dolmio hade jag heller så :p haha. men det blev väl okej :) sen såg vi på 'push', den var ganska bra!

nej, nu ska jag ta tag i kvällen.
börjar med att ta en dusch, och så får jag fundera vidare på hur jag ska göra. slänger kanske kanske in ett inlägg innan jag drar :*

puss&kram              

HEMMA OCH VÄNTAR .....

helt okej kväll! fest hos albin, lagom dricka (8 cider), bra musik och trevliga människor! ;D nu är jag iaf hemma. har precis ätit nattmacka, och bäddat i ordning så nu väntar jag på pos. känns att det tar emot lite med att sitta upp och hålla ögonen öppna, men men. har väl inget annat val, så vad gör man? :p

pappa kom hem redan idag (onsdag) för ovanlighetens skull. blev chockad när dörren låstes upp när jag satt vid datorn i mjukisar och bh, lägenheten var väl inte sådär jätte städad heller (a) men det kunde vart värre, som tur var! haha. men han åker redan imorgon igen. någon resa/utflykt (eller vad man ska kalla det) med mc-klubben @ öland. så han kommer inte hem förrän söndag igen. och på måndag morgon är det ju laholm och jobb som gäller för honom igen. så blir  väl inte mer än några timmar man ser honom denna veckan ;/ jaja, lägger väl upp lite "roliga" bilder från kvällen imorgon. godnatt på er! :*

edit; bilderna från festen hos babben :]

puss&kram              

5.12 KM!!

nu var det gjort, jag klarade det! lätt som en plätt :D gick in, en man frågade vad jag behövde hjälp med och bad mig ta en nummerlapp. fick vänta 2 minuter sen fick jag prata med en annan man som skrev in lite uppgifter på datorn, bokade ett möte för kartläggningsamtal den 1 juni, klockan 13.00. sedan var det klart!

när jag kom ut ringde jag bästa albin och började automatiskt gå hemåt :o
pratade med honom i 20 minuter, så jag gick en stund i tystnad eftersom jag inte hade med mig iPoden, fast den hade ändå inte gjort någon nytta i fickan eftersom batteriet är slut. nåväl, satte på musik på mobilen efter en stund. 1 timma, ca 7000 steg och 5.12 km senare sitter jag här :)

nu ska jag fixa mig något att äta. har ingen aning om vad, men det får bli något snabbt och enkelt tror jag. efter maten ska jag ta mig en skön dusch! sen får vi väl se vad det blir. tror jag är sugen på träna iaf, känns så just nu ;D men man vet aldrig vad jag känner för om någon timma. höhö.

GRATTIS TILL ROBIN som fyller 19 år idag! :* <3

puss&kram              

KLÄDER TILL SALU

har gått igenom litegrann av min garderob och lagt upp några plagg på tradera nu.


men nu måste jag göra mig i ordning och dra in till stan! 2 timmar kvar, sen är det kört. alltid sista minuten, underbart. ha de så bra så länge (:

puss&kram              

DEAD BY APRIL - LOSING YOU


ny favorit!              

KANSKE KAN BLI EN VETTIG DAG

jag ska börja med att äta frukost! havregrynsgröt med kaneläpplen :) sen så ska jag ta med mig betygen som mamma skickat till mig via mailen och kila in till stan, besöka arbetsförmedlingen. ser fram emot! NOT. känns som något som bara tar massa onödig tid och sen tycker jag bara det är jobbigt överhuvudtaget att gå in ensam på ett obekant ställe. men, sånt är livet. idag måste det göras, jag har ju faktiskt haft flera veckor på mig .....

när jag är klar där kilar jag nog hem igen.
tänkte kolla igenom mina kläder lite. kanske lägger ut en del på tradera, har mycket kläder men inget att använda. så är det väl för dom flesta :p vissa plagg hyar jag köpt och sedan aldrig tagit på mig!

jag ska kolla vidare efter klänning också.
min gröna balklänning från 9an kändes inte helt bra. tyckte inte den satt som jag hoppats på :/ och färgen är jag inte så förtjust i längre. köpte den väl då för 3 år sedan för att den passade så bra till mina ögon. hehe. och så var jag ju ganska inne på grönt överhuvudtaget. även mina tapeter var gröna ;)

HANNAH KOMMER INTE IDAG.
besviken! :( hm, men tyvärr inte förvånad. alltid något .....

jag och alice drar väl till gymet en sväng iaf. men jävlar vad ont jag har nu, kan knappt gå efter jag suttit still en stund. men det är fan vaderna som gör ondast. knät känns lite bättre idag. bara när jag vrider benet eller böjer knät mycket det gör ont! tur det. jag får helt enkelt koncentrera mig på armar/mage/rygg idag! :D kanske blir några längder sim också om det funkar med benet. vi får väl se vad vi känner för det och sådär :)

jag tror att jag hoppas på fest ikväll? ;D

puss&kram              

STORSTÄDARN!

nu har jag röjt undqn rejält. och det gav resultat, för nu syns både soffan, golvet och sängen igen! hehe. garderoben är så fint i ordning den också dessutom :D nu är det bara mina två sänglådor med kläder och lite annat gott&blandat jag har kvar att gå igenom :p usch, vill inte ens öppna dom med tanke på hur vi knödde ner allt möjligt där förut. vart ska jag göra av allt?! haha, vilket kaos.

puss&kram               

TYP SÅDÄR SÖNDER .....

DEPP! då var vi där igen ;( hm, jag tänker väl för mycket som vanligt. lyssnar på fel musik, äter saker jag ångrar och bara lägger för mycket tid på att försöka hitta lösningar på mina problem!

borde bara släppa saker som tynger mig.
vänner som sviker, bråk man haft, kärlek som kommit och gått. minnen som aldrig kommer tillbaka och bara gör en ledsen. jo, jag har blivit bättre på det. förr kunde jag spara sms, bilder och sånt där trams i månader (ÅR!), nu raderar jag det med lätthet i jämförelse. det känns väl på sätt och vis bra. man glömmer fortare. visst kan minnen komma tillbaka till en, om man på något sätt bli påmind. men det fastnar inte som på samma sätt som när man läser sms om och om igen, eller bläddrar igenom bilder från stunder man saknar!

sen har vi ju den där nya dåliga vanan;
efter att jag tryckt i mig näst intill hela skålen med chips (okej, ingen speciellt stor skål nu men ändå) så fick jag genast dåligt samvete, lämnade det sista kvar och hämtade ett äpple istället. ska försöka ta mig en morgonpromenad imorgon, och sen blir det nog gymma med alice. knät får vila!

hannah kommer imorgon också. ska bli helt uuuunderbart att få träffa henne. ser jag verklligen fram emot. åh! jag saknar mitt hjärta så otroligt mycket nu så det finns inte! som vanligt har vi nog en massa att prata om så det blir nog bara mys och babbel, fast sen vet man ju aldrig. kanske slutar stenfulla på någon fest med trevligt folk ;D folket är ju lediga från torsdag - långhelg nu!

nej, nu ska jag försöka rycka upp mig. torka tårarna och försöka sysselsätta mig en liten stund, kan passa på att städa lite. bädda om sängen ska jag göra också :)

puss&kram              

DEN ÄR JU SÅ JÄVLA TYPISKT!

ja, nu sitter jag hör igen. med två smörgåsar - ost och gurka! en skål chips och en flaska vatten. ska ta en värktablett också för att mitt föbannade knä fortfarande gör fruktansvärt ont :(( lyckades klanta till mig ordentligt förut när vi skulle dra ut. alice tyckte vi skulle visa albin hoppen vi fick göra igår på boxingen så jag skulle hoppa över alice och landade tydligen lite konstigt, knät knakade till och jag la mig på marken. gjorde så ont så jag vet inte vaaaad!!

nu är det iaf bättre
, men funderar på om jag verkligen klarar step-up passet imorgon. räcker att jag vrider benet lite konstigt så strålar smärtan ut i benet :/ så typiskt nu när jag kommit igång med träning, veckan går ju och är ju redan halvägs imorgon. sedan har jag en av mina fri veckor gått :( men men ..... inget jag kan göra åt saken!

vi skippade iaf cyklingen idag
, pga av att allt blev så stressig. vi var uppe hos mamma en sväng idag - jag, albin och alice. skulle hämta min klänning, tränningsskor och betyg. men det blev TV, stereo, matta, gardiner och ännu mera kläder, bl.a! det viktigaste - betygen - glömde jag (I) fasen. men mamma skannar in det i datorn och mejlar till mig imorgon :)

sen lagade jag och alice god mat, kyckling, ris och currysås.
och så grönsaker såklart! + spenat/fetaost bröd typ :) mumma var'e. sen satte vi igång ilte mer att röja alla saker som stod i hela hallen och mitt rum. blev ganska fint, fast fortfarande väldigt stökigt :p kanske pysslar med det lite sen, annars imorgon!

nej, nu ska jag äta upp mina smögåsar :D
sedan ska jag smaska i mig lite chips - tröstmat? (a) tror det blir en ganska lång chill kväll framför datorn. fast är ganska trött redan nu så vi får väl se hur det blir med det (; man kan nog sammanfatta den här dagen som ganska värdelös, tycker jag.

måste skriva grattis till tobbe, roob och johan som tog körkorten idag också! <3


puss&kram              

NU SKA FIA;

  • klä på sig
  • gå ner och träffa dennis
  • få pengar till havregryn
  • ta promenad till affären
  • köpa havregryn som nästan är slut
  • gå hem igen
  • baka negerbollar till lichron
  • som dennis kommer och hämtar
  • få lite snabba pengar
  • käka frukost, havregrynsgröt!
  • vänta på alice som kommer när hon slutat skolan
  • träffa albin
  • kanske åka upp till frändefors och hämta lite saker
  • hem till sylte igen
  • äta middag!
  • ta bussen in till stan
  • distans cykling 75 minuter @ älvhögsborg
  • vara med albin :)

KLÄNNINGAR! HJÄLP!!

jag har hittat samtliga klänningar på den här sidan. priserna står i dollar, men jag har räknat ut det i svenska kronor. dock ändrar ju dollarn upp och ner titt som tätt. men det är iaf ungefärliga priser! inte alls dyrt måste jag säga :)) klickar ni på klänningarna så kommer ni direkt till dom.

    $23 = ca 176 kr

    $25.90 = ca 198 kr

    $22.50 = ca 172 kr

    $29.40 = ca 225 kr

    $25.99 = ca 199 kr

$23.60 = ca 181 kr

vilken är snyggast? :p
jag har inte direkt "fastnat" för någon av dom, tyvärr. alla är ju fina så, men jag är ganska kräsen och har svårt att hitta det perfekta. speciellt när det häller klänningar. FAN! jag skulle ju kunna ha min gamla balklänning :o varför tänkte jag inte på det? då har jag ju löst problemet. hm, får fundera på det :)

puss&kram              

HEJ PÅ ER!

nu är jag hemma, jag och dennis. vi ska äta kladdkaka och kolla 'ballar av stål', efter det blir det någon av filmerna vi tankat idag ;D jag är verkligen helt slut i musklerna. skakar som jag vet inte vad efter 70 minuterspasset boxing som jag och alice var på :) men det känns härligt att ha kört slut på sig lite. en snabb visit i bastun blev det också.

imorgon blir det kanske simning och antagligen ännu ett grupp-pass. kycklingsalladen var väldigt god också förresten (: hihi. sen så tog vi dessutom en liten promenad i stan nu innan vi åkte hem, för att varva ner lite. dock blev det väldigt kort eftersom dennis är så lat och vägrade gå varvet runt spikön som jag och alice ville! ;p nej. nu tröttar nog dennis på att vänta .....

puss&kram              

CONTINUE

Jag har insett att min senaste kyss: nog inte betyder något?
Jag lyssnar på: musik från mybestfriendismygrind
Jag pratar: antingen för mycket eller för lite
Jag älskar: mina vänner mer än något annat
Mina bästa vänner är: mitt allt, är ingenting utan dom
Min första riktiga kyss: minns jag faktiskt inte
Jag avskyr när folk frågar: hur det är och man inte kan vara ärlig
Kärlek är: något bland det mest komplicerade jag vet
Min allra bästa: vän är hannah <3
Jag kommer alltid att: minnas vissa saker
Jag tröttnar aldrig: på att lyssna på musik
Sist jag grät var: några dagar sedan
Min mobiltelefon är: min bästa vän
När jag vaknar på morgonen: är mitt humör alltid olika ;p
Innan jag går och lägger mig: lyssnar jag på musiken som spelas hela natten
Just nu tänker jag på: att dennis är seeeg
Bebisar är: oftast väldigt mysiga (:
Imorgon ska jag: antagligen simma!

GODMORGON!

hur har ni det idag? :D

jag känner mig typ levande död eller vad man ska säga.
har nog inte riktigt vaknat till än. men när jag väl går upp på morgonen och kissar kan jag oftast inte riktigt lägga mig och slappna av tillräckligt för att somna igen. så jag hamnade här ist. ensam hemma igen! pappa har åkt till jobbet, så honom ser man inte förrän på torsdag/fredag igen :p

just nu funderar jag kanske lite för ivrigt över varför alice inte hört av sig än. hon skulle ju "köpa" en grillad kyckling på vägen till skolan så skulle jag komma bort och hämta den, eftersom hon går i skolan bara några 100-meter ifrån mig. jag han nämligen fått en kupong från hemköp eftersom jag är "ny-inflyttad" i trollhättan. så mot inlämning av denna kupongen bjuder dom på en grillad kyckling! ;) eftersom alice bor i stan, så tänkte vi att det var den smidigaste lösningen för att vi ska slippa åka in till stan innan vi käkar. när vi ska in till stan sen igen för att träna ;p haha ..... jag tror inte jag lyckades göra 'en lång historia kort' nu precis (a)

nu ska jag spana runt efter en klänning, MÅSTE!
hitta och köpa någon innan albins studentfest :| panik typ. har ju inga pengar ens ..... får dagen innan, men dom kommer jag ju inte långt med. nej, jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det ärigt talat.

puss&kram              

MYSIG DAG MED ALICE <3

söndagen eftermiddagen och kvällen spenderades tillsammans med det här hjärtegullet :)) vi träffades i stan vid 18.15, så gick vi och kollade läget på bion, men kände att dom inte visade någon film som var speciellt inbjudande för oss, så vi gick vidare ner på bryggan, köpte varsinn påse godis på vägen (:




sen så satt vi där en stund och pratade, jag knäppte en cider och så kom albin, possy m.fl. när vi tröttnat på att sitta där och proppa i oss godis så tog vi en promenad runt spikön :p där träffade vi på dom här varelserna;




när vi kom tillbaka på rätt sida kanalen igen så hoppade vi in i bilen med albin och possy. sen åkte vi till tobbe, tog hans bil upp till berget och lekte! ;D när vi kom ner tog vi albins bil igen, gled runt och sådär som vanligt! donken blev det en sväng också, och alice bjöd på en cheeseburgare. lite smått ångest, men god var den! :)

kom hem för ca 15 minuter sen nu.
snart dags att sova, men ville kika in för att ge er något att läsa. några bilder fick ni ju också ;p hehe.

imorgon kör jag och alice igång våran duktiga vecka full med träning! kycklingpastasallad med vitlöks fetaost blir det innan också. det ska bli mums! nej nu får jag tårar i ögonen av allt gäspande, skriver väl så fort jag vaknar imorgon igen, godnatt sötnosar!

puss&kram              

ETT FETT VÄRT TIPS!

LADDA NER! pack 4. dom andra också om ni vill (; själv sitter jag och lyssnar på pack 4 nu. massa grymt sköna låtar :DD men nu ska jag koncentrera mig på att äta upp! gärna innan dagen är slut. haha.

puss&kram              

REKLAM!

nu har jag gjort lite småändringar i designen! lagt till reklam och en bild i menyn, kommer nog pilla lite mera vid ett senare tillfälle (: men nu ska jag laga mat, det får nog bli köttfärssås och spagetti. sen tänkte jag och alice hitta på något :D

puss&kram              

tycker förresten ni ska kolla in den här sidan ;
massa störtsköna citat som man kan beställa som tryck på t-shirt, linne etc :) bara att klicka på bannern här över och kika runt. är ganska säker på att ni hittar något ni tycker om :p

EVANESCENCE - MY IMMORTAL


HOPPAS PÅ EN BÄTTRE DAG IMORGON

nu ska jag snart gå och lägga mig! ska iaf börja med att tvätta bort dagens smink och ta en nattmacka med ett glas mjölk till. sedan kan jag krypa ner under mitt tröstande täcke och kolla klart på 'step up', kanske börjar se 'step up 2; the street' också. det beror på hur länge jag är vaken .....

puss&kram              

"FUCK TROLLHÄTTAN"

känner för att bara släppa loss! totalt. jag är helt ur balans nu, tappar snart allt. varför kan det inte vara en helt vanlig veckodag idag? det hade vart bra på många sätt. jag hade sluppit oroa mig för att sitta här och gråta när pappa kommer hem. jag hade inte känt att jag sitter här och förlorar hela lördagskvällen :'/ den här kvällen känns inte livsvärd alls.


jag funderar starkt på att gå till statoil/shell och köpa något att trösta mig med. ge mig mörk choklad? :( massor. men det är jag inte värd, för jag har proppat i mig säkert 2-3 nävar med  sourcream & onion chips :| åh! jag hoppas att ni har det bättre än vad jag har <3

VAD GÖR NI FÖRRESTEN? :)




puss&kram              

KREATIVT (?) TIDSFÖRDRIV



JAG SÄGER DET RAKT UT!

det finns så mycket saker jag är trött/arg/irriterad eller helt enkelt bara stör mig på.


speciellt killar som inte gör annat än snackar en massa. dom där typerna överdriver allting och får det att verka som att dom menar så mycket mer än vad dom egentligen gör, för att sedan låtsas som ingenting! det är inte lätt att veta hur man ska handskas med den här typen. killar som är så otroligt själupptagna och äckligt självsäkra, killar som tror sig vara jagade av tjejer (vilket kanske inte är så konstigt så som dom 'smickrar' )kan slänga sig i väggen. OKEJ, jag vet att tjejer kan vara precis likadana. och det finns säkert lika många tjejer som killar som beter sig på det här sättet och jag har alltid sagt att jag inte ställer mig på någons sida, för båda parterna är precis lika dumma i huvudet, även jag själv kan vara en riktig idiot i vissa situationer. men det hör inte hit nu, för å andra sidan måste jag ju faktiskt när det gäller mig själv stå på min egna sida och vara emot killarna ;)

varför ska vi vara så förbannat beroende av alla godsaker som finns här i världen. godis, chips, läsk och fet mat som pizza, hamburgare etc. kan inte nyttig mat vara god? JO, det kan den! jag älskar nyttig mat. ett exempel är ju grovt bröd, så mycket godare enligt mig! men ändå kommer det där förbannade suget efter en påse godis, en stod smarrig kebabpizza, choklad, rostat bröd med marmelad och ost eller en dricka som bubblar och fyller hela munnen med en söt smak. vad vore livet värt utan dessa delikatesser?

  • ÅT HELVETE MED MODE!
varför följs modet så som det gör? vem bestämmer vad som är snyggt och inte? jag förstår mig inte på att vi människor påverkas så som vi gör av allt runt omkring. ta t.ex. leggings som kom för ett antal år sedan nu. första gången jag såg en tjej i skolan ha leggings på sig skrattade jag och tyckte det var så ruskigt fult! hon själv bara strålade av självkänsla med sina tajta tygbyxor med en matchande t-shirt. detsamma med kjolar och byxor med så där enormt hög midja. UGLY?!! ja, det sa jag för 1 år sedan. men nu, trots att jag själv inte äger något av dessa plagg så måste jag faktiskt erkänna att på rätt person kan det vara en riktigt fullträff. men det viktigaste är faktiskt att klä sig i det man själv trivs med. för bekvämlighet kan inte modet styra över.

ja, jag älskar alkohol. går oftast inte en helg utan att jag dricker någon slags alkohol. trots att jag dom sista veckorna faktiskt funderat på att dra ner eller kanske rakt av sluta med det helt en tid framöver. spara mig till studenten som en del andra kanske? dock tar jag ju inte studenten själv eftersom jag inte går i skolan! men vad är det egentligen som gör alkohol så uppskattat? samtidigt som man mår jävligt bra, har mycket roligare, får bättre självkänsla och tror sig klara i stort sett vad som helst med lite alkohol i sig så finns det ju egentligen lika många nackdelar med det; man blir bakfull, skadar sig lätt (med andra ord blir klumpig), man startar ibland onödiga bråk, kan tända till snett på något riktigt löjligt eller ibland ingenting! det händer även att man får s.k. snefylla. man kan sitta och gråta en hel kväll för någonting som man i nyktert tillstånd aldrig skulle göra en så stor sak av. man beter sig dumt (det vet jag av egna erfarenheter), man blir otrevlig, elak och respektlös! trots all den här skiten så älskar jag alkohol!!

  • JAG ACCEPTERAR INTE KNARK!
där har vi något helt annat. knark är någonting som jag alltid hatat, starkt! jag vet inte varför jag har så mycket emot det egentligen, det finns verkligen ingenting jag hatar mera. jag har så länge jag ens vetat meningen med ordet 'knark' HATAT det! jag vill helt enkelt inte ha med den slags droger eller personer som använder sig av det att göra. dock har jag flera vänner som prövat på det, och kanske någon som faktiskt håller på med det. men dom vet vad som gäller. vet inte folk vad det handlar om? knark, det är verkligen allvarliga grejer! jag har fått höra så många patetiska ursäkter som: 'det är precis samma sak som alkohol', eller ännu värre 'det är bättre än alkohol', 'man blir inte beroende', 'det är inte farligt' osv. hur kan man ens öppna munnen för att påstå något så idiotiskt?


på ett sätt skäms jag över att ha med detta på min "hat-lista", men nu menar jag faktiskt inte kärlek i sin helhet, utan all den där skiten som hör till. ja, ni fattar säkert hur jag menar? för visst finns det inget bättre än att vara sådär nykär med pirr i magen, blickar som gör en knäsvag och kyssar som får en att glömma allt runt omkring! tyvärr kan ju inte kärlek alltid vara så bra. jag måste nog säga att för det mesta är det bekymmer. bekymmer, bekymmer och ännu mera bekymmer. en massa problem, bråk och tjafs! besvikelse, avundsjuka och sömnlösa nätter med kudden nerdränkt i tårar. det har vi väl alla vart med om? i stort sett ..... kärlek är både överskattat och underskattat. man borde uppskatta den kärleken man har, ist för att haka upp sig på småsaker som man ofta gör. men samtidigt ska man kanske inte värdera den så högt som man gör. man kan inte leva för en person, det funkar inte så! för en dag står man där utan någon att luta sig emot. vi behöver mer än bara käääärlek. vi behöver våra vänner, glöm aldrig bort dom. där har vi något som verkligen är underskattat - äkta vänskap. tyvärr är det också ganska sällsynt nu förtiden. men den förklaringen kan vi ta på nästa punkt

falska vänner, människor i din omgivning som påstår sig alltid finnas där. skitsnack. rätt som det är så står du där ensam, dom har inte tid med dina problem. har ni fått kommentaren "jag har inte tid med dig, jag har mina egna problem" från en vän? den svider. nej, vet ni vad? såna vänner ska man inte lägga ner tid på. man ska hålla sig fast till vänner som man vet att man kan ringa precis när som helst, som man med all säkerhet kan räkna med. en vän är någon som verkligen finns i ens liv. jag ser en bästa vän som den viktigaste personen i ditt liv. du kan inte prata med dina föräldrar eller pojkvän om precis allting! du behöver någon som verkligen lyssnar, hjälper dig på rätt väg och  låter det stanna mellan er, utan att berätta om det ni pratat om för nästa person hon träffar. vänskap behöver inte bara vara positivt det heller. man ska kunna ha sina småbråk, för det sägs ju att bråk faktiskt stärker relationer. men man ska kunna diskutera det på ett bra sätt, prata ut och lösa det, tillsammans! tyvärr kan jag väl inte påstå att jag är den där perfekta vännen. alla sviker väl då och då, antar jag. men i slutändan är det ändå när det verkligen gäller som räknas. "det är väl okej om jag missade den där festen i helgen, men jag kom ju iaf till dig när det där aset dumpade dig och du behövde mig som mest". försök tänk så ist för att haka upp er på småsaker. ingen är ju perfekt!

UTTRÅKAD TILL BOTTEN

helt sjukt vad tråkigt jag har, ärligt talat. vad gör alla idag? har inte hört av någon i stort sett. ringde hannah förut och pratade en stund! vi ska iaf ses på onsdag. men de tär skitsamma nu. för jag har ingeeeenting att göra ;( funderar nästan på att ta bussen in till stan, köpa godis och åka hem igen. bara för att ha någonting att göra. vet inte ens om jag är sugen på godis? jävligt bra idé då ja. för godis vill jag ju så gärna proppa i mig! ;o suck .....

puss&kram              

MUMSFILIBABBA!

nu sitter jag här med mjukisbyxor på och käkar hot hot wok ;D jag är helt slut efter den här dagen. kan väl bero på att jag inte fick den sömn jag behövde inatt också :p somnade nog inte förrän strax efter 3.

vi har iaf vart på mc-konsult i lidköping, blev kvar där några timmar. inget vidare roligt för mig, men ändå. när gänget var redo så åkte vi ut till spiken och fikade, det blev en baguette med skagen- och laz röra. 50/50 :D haha! sedan gick vi och kikade lite. janni frågade inne i en av fiskaffärerna om jag kunde få smaka på en rökt räka, eftersom jag inte gjort det innan! ja, så jag fick göra det :)

sen började vi resan hemåt. edberg var lite rolig sista biten. åkte förbi och filmade. stannade längre fram, filmade mera! kom ikapp igen och filmade. helt gaaar'n! gud, så skönt det var att komma tillbaka till trollhättan. mycket varmare här! :D

vad händer ikv? jag har ingen aning ..... vet inte om jag vill eller orkar göra något egentligen, men känner ändå att jag helst slipper sitta här hemma ensam ;o pappa ska nog till kråkestan och grilla. men jag tror jag skippar det.

puss&kram              

BILDER FRÅN GÖTEBORGSRESAN

hos johan - pluto ligger och myser i duschen innan det är dags att åka!

i bilen - kenny & stampe, jag fick vara snäll och bjuda på en cider ;D

i bilen - dennis fastnade på bild han med!

i bilen - stampe & johan, redo för göteborg?

på SoHo - johan

på SoHo - käk fick vi ju också (:

på SoHo - maaaat

på SoHo - stampe, som gör jag vet inte vad? ;p


på SoHo - kenny är nööööjd :)


på SoHo - baren där vi satt

på SoHo - johan, sminkad och fin :p

på SoHo - johan med peruken och jackan på. fan vad snyggt! :DD

på SoHo - pluto fick väldigt mycket uppmärksamhet under kvällen


på SoHo - ja, som sagt (;

på SoHo - johan & pluto på scen! :D

på SoHo - johan & pluto på scen! :D

på SoHo - johan & pluto på scen! :D

utanför SoHo - johan, kenny & stampe. dags att åka .....

utanför SoHo - jag tror att pluto somnade gott i sin väska efter en lång dag



på SoHo - en liten film, väldigt dåligt ljus men :/

NU DRRRRAR JAG (;

solen skiner, jag känner mig pigg och vaknade definitivt på helt rätt sida. nu är det i med några mackor och på med skinnstället som gäller :D ha en brauu dag!

puss&kram              

TREVLIG KVÄLL I GÖTEBORG

jodå. det har varit en ganska bra kväll! kul att för en gångs skull göra något lite annorlunda. inte varje dag man åker till göteborg för att se 'alice cooper' på scen med en stor pytonorm ;D hur som helst ......

dennis hämtade mig här hemma vid 4 (: så åkte vi hem till johan i vänersborg. satt där och chillade en stund innan vi drog oss iväg mot gbg, med pluto (ormen) i en sportbag :p det var jag, dennis, johan, stampe, kenny och så självklart pluto då som åkte. väl framme i göteborg runt 7 någon gång höll vi på ett bra tag innan vi hittade rätt. men en timma senare satt vi iaf på övervåningen av SoHo som restaurang/baren hette. vid 9 gick vi ner för att hämta mat. gratis-buffé ;) dock var maten ingen höjdare. kan väl säga som så att man hade väntat sig mer av det stället!

vi tryckte iaf i oss maten, blev bjudna på öl och väntade på att klockan skulle bli halv 11. det blev några halvt dryga och rastlösa timmar och man kände verkligen att man inte passa in. största delen av besökarna var 45+. resten var bara konstiga (6) höhö. vid 10 gick vi in på toan för att fixa johan. målade riktigt snyggt runt ögonen ;) haha! sedan hade han på sig en svart peruk med långt lockigt hår och lugg. riktigt najs verkligen! shit. och så en skinnjacka såklart :D

alla var väldigt nyfikna och imponerade av pluto :D många som ville hålla och bli fotograferade med honom. hehe. det var väl den positiva delen av reaktionerna. dock var inte alla lika förtjusta - på väg ner mot scenen blev en brud riktigt rädd. skrek och näst intill sprang iväg. hahaha xD

när johan posat klart med pluto uppe på scenen
till alice copper's no more mr. nice guy så åkte vi tillbaka mot trollhättan. träffade lite folk på shell, sedan käkade killarna varsin cheeseburgare på donken innan vi körde hem johan och pluto (; ingen av oss andra kände för att åka hem så vi tog en sväng tillbaka till trollhättan. dock ganska kortvarig eftersom det inte hände alls speciellt mycket. träffade alice en stund. sen körde dom hem mig och åkte hem till frändefors.

bilder från göteborgsäventyret lägger jag upp imorgon!
jag orkar inte krångla med det idag, för nu måste jag nog sova, ska ju upp vid 9 imorgon, halv 10 ska jag vara klar att åka med pappa och gänget till lidköping. men innan jag kryper ner i sängen ska jag dra i mig en massa vatten, det har trots allt blivit några cider under kvällen (a)

puss&kram              

DÅ VAR DET GJORT!

promenaden avklarad, blev en lite kortare än vanligt men ändå något :) när jag kom in igen så tog jag två mackor och ett glas mjölk snabbt innan jag åkte med pappa och handlade. sen har vi suttit på balkongen och pratat en stund nu! jag åker nog med på en tur till lidköping (?) imorgon med kråkestan (y) håller tummarna för riktigt fint väder nu!


nu ska jag hoppa in i duschen, göra mig i ordning och käka något
innan vi drar iväg till göteborg. sen får jag se om jag väntar tills dennis kommer och hämtar mig eller om jag tar mig en promenad till tobbe, dom ska greja med ljudet i bilen som bara brusar för tillfället. 7 km. suveränt! :D måste ladda iPoden bara, för utan den går jag ingenstans!! och så slänger jag nog in lite ny musik, det behövs. haha, frågan är om jag ens hinner börja gå innan dennis kommer (a) måste måla naglarna också :p

puss&kram              

STOLT ÖVER MIG SJÄLV

jag mår så otrligt bra just nu pga av att jag kan ta i magen och känna skillnaden. jag ser att den börjar få tillbaka sin platta fina form och det känns helt underbart! men än är det inte över. jag vill även bli av med lite överflödigt på höfter och lår .. dessutom känns det som jag hittat en ny livsstil nu, kanske kommer hålla fast vid mina morgon promenader och små portioner mat. nej vet ni vad?! det får fan bli en promenad nu innan frukost, för att fira ;D hahahaha.

GODMORNING SUNSHINES

usch, jag hatar dagen efter. känner mig alltid helt i obalans, trots att jag inte alls är bakis nu så funkar det inte riktigt mellan mig och tangeterna. haha. blir fel titt som tätt, låt oss säga som så att jag får skriva om ungefär varannat ord. nej kanske inte riktigt så mycket, men ni fattar?! "otrooooligt intressant!"

hur som helst. dennis, tobbe och linus kom och hämtade mig strax innan 6 igår
, fick skynda mig som bara den det sista under tiden dom stod utanför att vänta. hade fortfarande en del kvar att göra. bara håret höll jag på med en timma så jag fixade inte i ordning mig sådär snabbt som jag brukar ;p

vi åkte in till stan, tobbe besökte en bankomat och systemet. sen mot suchi baren! :D jag och linus gick in och beställde, väntade 10 minuter, sen fick vi maten och åkte hem till tobbe för att äta och börja dricka. tja, man kan väl säga som så att jag ångrar att vi köpte skiten. haha, eller ångrar och ångrar - som linus sa - "nu har vi iaf smakat". det var verkligen ingenting för mig, som jag trodde innan! uuuusch, mådde ärligt talat riktigt dåligt efter /:


roob & albin


linus, kenny & frida


dennis & tobbe


jag - roob & albin

som tur var kom albin förbi ganska snart och lämnade mitt efterlängtade flak cider. dom första sjönk ner i magen ganska fort!! (; och så kom kenny :D sen kom albin, roob och peppe tillbaka + robin. fast dom två sistnämnda drog ganska snabbt igen. vi andra lyssnade skön musik och spelade "jag har aldrig" och söp oss fulla. när leken var genomgådd använde vi den till något spel som roob kallade "svart eller vitt", typ. fast det fick ju blil röd/vit ist :)


kenny & albin i stan


kenny, dennis & albin på väg ner mot strandgatan

sen kom frida! :)) chauförren. kvart dök även robin och peppe upp igen för att köra gänget. så vi hoppade in i bilarna och åkte in till stan. linus, roob, robin och peppe gick tydligen tills lipz med en gång, vi andra tog en promenad ner till kanalen först ;) sen strax efter 9 gick vi rätt in, ingen kö överhuvudtaget. och det märktes där inne dom första timmarna. stendött!

linus & albin inne på lipz


jimmie inne på lipz


jag & jimimie - tagen från lipz.se

drack några cider på happy hour! dom hade en ny sort nu, men den var faktiskt godare än dom gamla :D satt och pratade med folk. träffade jimmie, fredrik och bernow. trevligt! :]

dansa dansa dansa - annha, alexandra, tobbe, någon och roob

lite senare började det väl drösa in en del folk.
men känns ändå som det inte var alls lika mycket som i vanliga fall. eller som det var förr! dom sista timmarna bestod till störst del av dans dans dans. riktigt roligt. men vi var helt dysvett allihopa :d haha. jag och linus käkade vid 12 också. det blev en kebabtallrik med vatten till mig och kebabrulle med cola till honom. jag blev proppmätt efter halva typ! ;o sen gick vi iaf tillbaka till lipz. jag dansade ännu mera och vid 1 eller något kom frida och körde hem oss. en helt okej kväll, trots lite folk. det var ju iaf trevligt folk :)


nu vet ni hur min kväll var. hoppas ni också hade trevligt :D fast kan väl tänka mig att dom flesta inte var ute på krogen och drack ;p hehe. jaja. nu ska jag äta frukost och duscha. kanske klämmer in en promenad inom dom närmsta timmarna (: lite senare blir det göteborg med johan, hans orm (helt seröst!), kenny och självklart dennis! ;DD

puss&kram              

50 BESÖKARE?! :DD

och jag är hemma från lipz. har precis svarat på en del kommentarer, det är så otroligt roligt att folk lämnar lite spår efter sig (; hur som helst, det var ganska dött ikväll ute på krogen. men det blev ändå mycket dans dom sista timmarna och där med riktigt ömma fötter. illa ;| haha. nu ska jag sova, skriver av mig mera imorgon! :*

puss&kram               

LAGOM STRESSAD


typ såhär färdig är jag! :|
haha.  snygg bild :& hm, frågan är då; varför sitter jag här? ja ni, jag har ingen aning. kanske är dags att sätta igång. *tuuuuusan!* förresten hörs vi nog inte mer idag. skriver imorgon igen. eller kanske inatt när jag kommer hem ;*

puss&kram

SWEAT BABY SWEAT

gud så skönt. nu var det gjort också. bötjade med promenad med små avbrott då jag knappade några kort. det sista kände jag suget efter att springa så det fick bli en slutrusch dom sista minuterna. sen satte jag mig på en bänk, tog pulsen och promenrade sedan lugnt hemåt :) nu sitter jag här, helt dysvett! ska ta och fräscha till mig nu innan jag ska dra. "JAG SKA IN TILL STAN OCH ÄTA SUSHI" (som jag knappt har lust med längre) - börjar med en efterlängtad dusch :D


mitt humör hänger jäääävligt löst just nu! hoppas det lugnar ner sig .....

puss&kram

JAG ÄR DUKTIG IAF!

nu går jag ut och tar mig en promenad. jag behöver röra på benen och få lite frisk luft känner jag! :) får passa på nu när solen kikar fram, för man vet ju aldrig hur känge den stannar. plockar nog med mig kameran och leker lite också! och självklart - min älskade iPod, hihi :))

haha, det är så störande! ibland när jag ska svara folk på msn så säger jag svaret högt för mig själv. det måste låta jätte töntigt xD tur att ingen hör? (a)

puss&kram              

"SOVMORGON"

haha, det känns faktiskt som jag haft sovmorgon idag. den här veckan har på något sätt vart så planerad och häktad! dock har jag inte tagit mig till arbetsförmedlingen ;/ känner verkligen 'orkaaaar inte', men nästa vecka måste jag ju bara eftersom veckan efter det ska jag till sov på måndagen, den 25e maj, 10.00 var det va? (a) har det uppskrivet i mobilen iaf, som tur är.

som jag redan visste (eftersom jag kollade smhi igår kväll) så är gatorna blöta, vilket betyder regn! ;| det är ju mindre positivt eftersom jag hade en bild av att vi skulle förfesta nere på bryggan innan lipz ikväll. jaja, det är väl inget större problem. det brukar lösa sig! :)

jag ska försöka (!!) uppdatera med ett lite roligare inlägg lite senare.
någonting som sticker ut i min blogg. kan tänka mig att det blir lite trist att endast läsa om vad jag gör dagarna i ända? speciellt för dom som inte känner mig eller vet någonting om mig. men bara så ni vet; vill ni veta något så är det bara att fråga?! det är bara roligt :D

nu ska jag iaf försöka göra något vettigt!
här behöver städas + att jag ska ta min morgonpromenad. det gör jag nog först av allt. hej här kommer jag spöregn! ;} haha, usch. jag tror att jag tar en springtur runt skogsrundan ist. men först en äggvita, ett stort glas vatten och 30 minuters vila för att låta det sjunka (: hörs väl om en stund.

puss&kram              

EN NATT-TUR TILL UDDEVALLA!

vid 11 ringde linus. vi pratade en stund, bl.a om attackerande fiskmåsar, sen så frågade han om jag kunde fixa skjuts från uddevalla. så jag pratade med albin och efter några om och men så fick jag lämna min gröt, ta med mig knäckebröden och så kom albin och hämtade mig, så åkte vi dit för att hämta linus som satt ensam i en busskur vid sjukhuset ;p höhö.

öppen taklucka mitt i natten men ändå värme i bilen, helt underbart! :D
10 i 12 var vi framme i uddevalla. plockade upp linus och skjutsade hem honom till blåsut, den token! jag höll på att somna på tillbaka vägen, blev riktigt trött. nu är jag iaf hemma och ska nog gå och lägga mig när som helst :) natti natti <3

puss&kram              

GIVE ME SOMETHING

sitter fortfarande här och gör ingenting! har duschat, så sitter i bara handduk. börjar fundera på att smörja in mig med mitt väldigt väldoftande bodybutter och klä på mig :}

åh, jag är så förbannat sugen på att ligga och steka i solen med några iskalla cider. hur underbart låter inte det då? vi får väl se hur det blir med det. snart svalnar ju solen och dagen börjar gå över till kväll, tyvärr. men som tur är så är det en ny dag imorgon, som jag hoppas kommer ge oss ännu finare väder + en riktigt trevlig kväll - efterlängtad sushi (ser fram emot!) och lipz blir'e ju antagligen då :)

puss&kram              

TRÖTT I BENEN!

7050 står stegräknaren på nu ;D gick både dit och hem! sammanlagt 1 timmes promenad. det känns riktigt bra. dock är jag lite besviken för att jag inte ser mer resultat av det när jag tittar ner :/ men det kommer väl! :) man kan väl inte precis förvänta sig att allt försvinner på bara några dagar .....

fick dammsugit, dammat och torkat golvet. sen har vi även sorterat dukar osv. och självklart middag. men för första gången sen jag började städa där så blev det inte fisk. utan något helt annat, vet inte riktigt vad det var. någon kötträtt, och gott var det! med potatis och kokta grönsaker till. sen blåbärssoppa till efterrätt. super bra, blåbär är väldigt nyttigt har jag läst :)) haha.

nu sitter jag här, ganska slö och har väldigt tråkigt :( JAG vill verkligen göra något, men resten av staden verkar mest känna för att göra ingenting precis som vanligt. död åt trollhättan. men nu ska jag iaf ta en dusch.

puss&kram              

SOLEN SKINER (:

och jag är på bra humör. precis ätit en äggvita nu, men fan känner mig riktigt hungrig! jag får ju inte äta förrän jag är klar med min promenad, och det är inte förrän om ca 45 minuter, men det klarar jag! :) har gjort mig någorlunda i ordning nu och ska snart börja gå mot sonja. tar frukost med mig och äter sista vägen. så kör jag igång med mina sysslor där med en gång.

när jag har ätit middag hos henne och allt är klart vet jag inte vad jag ska göra?
jag vet inte om jag ska gå hem igen eller kanske hitta på något? jag har inga planer alls idag faktiskt. sushin blev förflyttad till imorgon eftermiddag. sen kör vi nog på lipz! ;D det blir nog jag, dennis, linus, albin och tobbe vad jag vet än så länge. men jag får nog gå hem efteråt, har tvätt som behöver hängas upp och så ska det städas lite här med! dags att gå :*

puss&kram              

TÄNKTE BARA SÄGA;

godnatt sötnosar! nu jag ska traska över till mitt sovrum och lägga mig, kommer nog somna i stort sett med en gång (: imorgon ska jag upp 9.30 också. dags att hjälpa sonja nu igen. tar mig en promenad dit och äter frukost där. hoppas vädret är bra bara!

puss&kram              

ONÖDIGT TIDSFÖRDRIV INNAN LÄGGDAGS

TIO saker du skulle vilja ha
1. Jobb
2. Riktig värme
3. Skinnjacka
4. Systemkamer
5. Pengar
6. Massa kläder
7. Kärlek
8. Ny dator (laptop)
9. Längre hår
8. Fransk manikyr

NIO - platser/ställen/länder du vill besöka
1. Thailand
2. USA
3. Bali
4. Turkiet
5. Stockholm
6. Tyskland
8. Italien
9. Rättvik

ÅTTA - saker du gillar att göra
1. Vara med vänner
2. Lyssna på musik
3. Gå promenad
4. Festa
5. Mysa
6. Buuuusa!
7. Åka på roadtrip
8. Prova nya saker

SJU - snygga personer
1. Chad Michael Murray
2. Jessica Alba
3. Micha Barton
4. Ryan Gosling
5. Katherine Heigl
6. Byz
7. Kenza

SEX - artister/band du gillar
1. Promoe
2. Akon
3. Taylor Swift
4. Lene Marlin
5. Enrique Iglesias
6. Veronica Maggio

FEM - hemsidor du gillar
1. Blogg
2. Bilddagboken
3. Kenza
4. Youtube
5. Nevnarien

FYRA - saker du inte kan leva utan
1. Musik
2. Vänner
3. Mobilen
4. Sol


TRE - saker du stör dig på
1. Lögnare
2. Folk som tror sig vara mer än dom är
3. Förbannat svårt att få jobb!

TVÅ - saker du inte gillar
1. Besvikelse
2. Dåligt väder

EN - önskan du har
1. Kärlek, ÄKTA kärlek!

TV ÄR DRYGT ;|

äsch! jag kan inte koncentrera mig .... TV funkar inte för mig överhuvudtaget längre, för det mesta helt ointressant. trots att det finns flera program jag tycker är väldigt bra. men jag fastnar liksom inte i det. känner mig distraherad av massa annat runt omkring. det är bättre med webb-tv, då kan man kolla när man verkligen känner för det ist! :)

ÄNNU EN TIMMA HAR PASSERAT

nu ger jag upp det här, lämnar datastolen en stund för att bege mig ända ut till vardagsrummet. slänga mig på soffan och spela in 'äntligen hemma' medans jag kollar på 'ugly betty' nu 20.00. sen efter det - klockan 21.00 kommer 'desperate housewives'. mys! men skulle ju inte vart fel med sällskap :/

puss&kram              

SUCK!

timmarna bara gåt, fort som bara den! nu har jag suttit här i stort sett hela tiden sen jag kom in från min långpromenad. känns sådär lagom värdelöst :/ har badat också. badade riktigt varmt så jag blev helt svimmfärdig när jag gick upp. lite obehagligt ;o passade på att läsa ett kapitel i boken jag läser just nu också :) går inte så bra, tar mig aldrig riktigt tid till den. får försöka bli bättre på det, för visst tycker jag om att läsa.

middag och ett mellanmål har jag hunnit med :)
försöker ju tänka på det där att äta mindre portioner och oftare nu. usch, jag funderar på vad jag ska göra. börjar bli extremt less på att bara sitta här och glo på dataskärmen. de tär helt sjukt hur fort tiden flugit iväg! :|

puss&kram              

DÖSNYGGA JEANS!!


åh, ge mig jeansen då!  - 2158 kronor hos stayhard fashionline.

100 MINUTER!!!

HELT OTROLIG PROMENAD :| seriöst. jag var helt helt vilse, visste inte vart jag var överhuvudtaget alltså. glad att jag hittade hem till slut iaf! :D haha se här ;


ja, hur hamnade jag då här efter 40 minuters promenad? hm .. började med att gå som jag hade planerat, men på något sätt hamnade jag fel och kom in på en grusväg. men tänkte ändå att jag lika gärna kunde fortsätta gå :) sen så såg jag (tydligen) gamla dal på andra sidan, fast jag visste inte att det var gamle dal förrän på tillbaka vägen. iaf. fortsatte, kom fram till den här bron som var väldigt hög;


fortsatte vidare på en grusväg, valde att gå höger vid en korsning, men där var det stopp så då fick jag vända och gå åt det andra hållet. vet inte hur många gånger jag hamnade i korsningar där jag inte kunde göra mer än att gissa vägen ;o haha. kom till slut till en helt öde fotbollsplan. possy antog att jag var vid almagärdet, vilket det visade sig vara. gick förbi, följde vägen - gick, gick och gick. såg inte speciellt mer än grus och granar. inte sådär jätte roligt kanske men .....

så småningom kom jag fram till ett faktiskt ganska mysigt husområde. längst bort i det tog jag bilderna på den här utsikten. satt där på en bänk en stund, såg mig ordentligt omkring, men jag kunde verkligen inte placera stället!! :s och speciellt inte mig själv. haha.


bestämde mig till slut för att vända iaf. gick samma väg tillbaka hem. förutom att jag gick in i skogen innan almagärdet och fick en extra bit att gå fram till bron. jag som trodde det skulle bli en genväg (a) men stigen gick inte rakt igenom skogen som jag förväntat mig. utan jag fick gå en hel runda för att komma ut till grusvägen igen. haha. jaja. fick mig en riktigt lång promenad iaf!

men det allra värsta var nog den sista biten hem. jag hittade verkligen inte rätt väg när jag väl kom ut i husområdet. fan! var helt vilsen verkligen. visste inte vänster, fram elelr bak eller någonting. och överallt var det återvändsgränder med cykelvägar som fortsättning, in i skogen om och om igen. tillslut kom jag till en jävligt brant backe jag kände igen. tog mig upp för den, vid det laget började det verkligen kännas i benen! väl uppe såg jag iaf min gård där borta. kändes riktigt lättande :D

nu sitter jag iaf hemma igen, 1 timma och 45 minuter senare slog jag igen dörren bakom mig och suckade djupt. nu har jag iaf varvat ner lite och ätit min efterlängtade frukost. det blev 3 mörka brödskivor med sallad, ost och gurka + ett glas mjölk! duschen väntar här näst :)) jag är iag riktigt nöjd med min virriga insats ;D

puss&kram

1 KOKT ÄGGVITA, 1 GLAS VATTEN

som efter en halvtimmas vila för magen följs av 45 minuters-promenad :)) nu börjar min dag, promoe klingar i högtalarna och solen skiner utanför fönstret. godmorgon vänner! jag hoppas ni alla får massa härlig sol  på er idag, här ser vädret ut att bli helt dunderbra :D i och med det kan jag ju garantera att jag hamnar några timmar på balkongen sen efter frukosten. nu är mitt ägg fördigkokt (:

puss&kram              


ÖGONLOCKEN BÖRJAR KÄNNAS TUNGA

och filmen är ännu inte slut! men otroligt bra. dans, kärlek och en riktigt charmig kille (; tyvärr börjar den väldigt bekant och känns som en ren kopia. men en bit in i filmen visar den sig verkligen sticka ut från mängden. den handlar väl till störst del om balett, men dom har ändå fått till det på ett ganska intressant sätt. fast jag har ju mest vart nyfiken på hur det skulle sluta med huvudpersonernas kärlekssaga :))

print screen från filmen

det blev lite fördröjning på starten, det är därför den fortfarande håller på fast att klockan är en liten bit över 12 nu. eftersom 'ballar av stål' började på TVn precis när filmen var färdigbränd och vi ville se det först så fick filmen vänta en liten stund ;D hehe .. ja. nu är halva kladdkakan är slut, popcornskålen tömd och dennis har somnat på soffan ;p haha. jag ska se klart filmen, sen får det bli sova gott!

..... och där 3 minuter senare var den slut. och lyckligt slutade det ;) godnatt!

puss&kram              

FILM & KLADDKAKA

just nu sitter jag hemma. använder pappas dator nu! känns meningslöst att tvinga min lilla stackare att kämpa så när jag lika väl kan låta den vila /; och dessutom sitter jag skönare mycket här, i en riktig datastol ;D dennis är här också. han kollar på 'harry potter' ute i vardagsrummet, fast egentligen väntar vi bara på att den här goda kladdkakan som står i ugnen ska bli färdig. sen ska vi dra på 1 av dom 3 filmerna jag plockat hem idag (; 'center stage' heter den vi ska se! sen har jag 'step up' och så 2;an  'step up; the streets' också. får väl se om dom hinns med idag.

efter maten tog jag en snabb dusch innan dennis kom hit och hämtade mig. fast först käkade han lite gott han med :)) så åkte vi till albin, satt på altanen en stund innan vi drog ut. var med tobbe och jesper nu sista tiden innan vi bestämde oss för att dra hit och looka movie (som vi alltid sa förr, haha)  :DD


puss&kram              

PASTAGRATÄNG & SALLAD








originalreceptet hittar ni här, väldigt snabbt och enkelt. för att inte prata om gott! jag har dock ändrat min gratäng lite, har i köttfärs ist för skinka och lite extra kryddor som vitlök och senap :) sen använde jag mig utav pasta skruvar (fussili) ist för bandspaghetti (tagliatelle). man får använda sig av det som finns hemma helt enkelt :D nej, nu ska jag äta!

puss&kram              

SLAPP DAG

haha. idag är jag riktigt seg måste jag säga! gick iofs upp redan klockan 8 för att ringa och avboka min tid hos tandläkaren eftersom jag inte på något sätt kunde ta mig dit ..... sen la jag mig på soffan, kollade på 'vakna med the voice' där kenza gästade :) när det var slut fanns det absout ingenting att se. prata med erica i telefon en timma. sen käkade jag havregrynsgröt och satte på 'tillfällig fru sökes' som precis tagit slut!

nu ska jag snart sätta igång med middagen. jag tänkte göra någon slags pastagratäng idag. det får ju bli som det blir, men tror nog det blir ätbart iaf. och självklart sallad till det! men nu först ska jag nog köra lite styrketräning ;D skippade ju promenaden imorse (a) men känns bra ändå, för nu har det visat resultat på kroppen. så nu gäller det att inte tappa motivationen igen! för än så länge har jag bara kommit en liten liten bit på vägen. har ganska långt kvar tills jag uppnått mitt mål ;o

om resten av dagen blir som planerad ska jag vara med robin, och antagligen peppe :) trevligt! får väl se vad vi hittar på. suck, jag är riktigt sugen på cheeseballz .. eller jag är sugen på det mesta, typ hela tiden! det är det jobbigaste ;/ står chips i ett skåp i köket också. som jag kämpar med att inte vilja ha. men nej. inte idag!! :]

puss&kram              

DAGS ATT SOVA!

fan, jag ska till tandläkaren imorgon. brålanda 10.15, bara 4-5 mil bort. hur fan ska det gå till?! vet faktiskt inte hur jag ska lösa det ärligt talat. får väl ringa och säga som det är typ ;p ska väl ändå byta tandläkare nu eftersom jag nu mera står skriven i trollhättans och inte vänersborgs kommun!

på onsdag ska jag till sonja vid 11-12 som vanligt :) ska även ta mig till arbetsförmedlingen nu i veckan + att jag ska försöka fixa mitt pass, så det är gjort i tid ist för sista sekunden! ;o sushi blir det i veckan också, det ser jag fram emot! riktigt nyfiken på om jag gillar det eller inte. men jag tror faktiskt jag kommer göra det :)) hehe. återstår att se. sen får vi väl hoppas att det händer något mer kul i veckan.

erica (lillasyster) fyller 16 år på onsdag också, 13 maj. jag får väl ringa och säga grattis iaf, men kommerväl inte åka upp dit antar jag. jag vet inte ens om jag kommer vara med på kalaset, när nu det blir. sonja sa att mamma tyckt det var lättast att ha någon helg ist för nu på onsdag.

kanske lipz på torsdag om jag känner att jag har råd och lust.  får ju pengar på onsdag. men behöver verkligen köpa fläkt till min stackars döende dator ;( men tyvärr är jag ju inte helt säker på att det är just fläkten det är fel på. kan ju vara hela jävla moderkortet och då är det ingen idé att lägga pengar på det. den får leva så länge den orkar, min älskling <3


nej, nu är det läggdags! ska jag dricka upp mitt vatten, sätta på musik och kura ihop mig under täcket.

puss&kram              

IBLAND GÅR EN TIMME FORTARE ÄN MAN TROR

sitter här med telefonen vid örat! hahaha. sjuk männika på andra sidan luren. hm, det är inte ofta jag pratar i telefonen nu för tiden ;o ikväll har jag vart ute en sväng med albin och possy i albins nya T5R ;D träffade även robin, peppe och jens :) fick skjuts av dom hem eftersom albin pch possy åkte hem lite tidigare idag för att finputsa bilen. äh, nu ska jag koncentrera mig på telefonsamtalet.

puss&kram              

KÄNNER MIG LITE LAT ;p

orkar faktiskt inte ladda upp massa bilder här, det tar sån tid. så bilderna från cruisingen igår, dom får ni kolla på här på min bilddagbok ist!

HÄÄÄÄÄRLIGT!

blev ett ägg, ett stort glas vatten och 30 minuters powerwalk. fyfan vad underbart det är. när jag väl kommer ut så kan jag nästan inte sluta. tänkte ta en runda till men så fick jag håll när det väl gällde att välja väg, så det fick bli hemåt ist för in i skogen igen. nåväl, är ändå mycket nöjd med min insats! känner hur fettet bara smälter bort och ut ur kroppen :D <333

nu ska jag äta frukost! sen blir det en dusch, så får vi väl se vad jag hittar på efter det. för det vet man aldrig ;) brukar ju inte funka så bra när jag planerar saker ;p nu skriver magen efter mat här .....

puss&kram              

MAGONT

har sån fruktansvärd smärta i magen. fan. började igår kväll och ledde till att jag fick åka hem ist för att fälja med på fest hos tobbe :( och nu när jag vaknar känner jag fortfarande att det finns kvar, som tur är gör det inte lika ont nu. kan inte förstå vad det är. men det är väl bara att hoppas på att det går över. värktabletter hjälper inte heller :((

kvällen igår var kul iaf. gled runt, lyssnade på skön musik och drack! massa fina bilar cirkulerade runt i mellerud. ja, det var det här årets första cruising. nu börjar sommaren! trollhättans nästa :DD bilder från igår lägger jag upp senare, för nu är det dags för mig att ta en promenad. trots det blåsiga vädret!

puss&kram              

READY TO GO!

nu sitter jag och väntar på att vi ska åka! funderar på att börja gå mot sara eller något så länge. orkar inte sitta här ;p hehe. och så behöver jag komma ut och röra på mig lite känner jag. baksmällan har iaf näst intill försvunnit helt och hållet ;D det är ju bra! ny kväll, nya tag och en ny flaska sprit att dricka upp. åh, jag har ätit så duktigt idag .. eller duktigt och duktigt, BRA! drack en del vatten ca 30 minuter innan och knaprade i mig lite morot under tiden pastan jag hade till chilin kokade :]  pappa hade gjort en riktigt god chiligryta!! :D och starka kryddor är braaaaa :)) hihi.


nej, nu ska jag börja gå till älskade sis. har ca 4000- 5000 steg framför mig (; fast sen vet man ju inte hur snabba dennis och dom är så kanske inte hinner fram. det återstår att se. hoppas ni alla får en jättebra kväll!

puss&kram              

DUMMA DATOR .....

FAN!!!!! vad trött jag blir på min jävla skitdator. det där med att den stänger av sig slutar inte. dock har jag nog lyckats ha igång den i den timma nu, genom att sitta och blåsa på den stekheta processorn. vilket känns sådär lagom löjligt! sen så är det fan inte mycket som funkar nu med nyinstallerad dator, drivrutiner och viktiga program som fattas. sånt där som jag använder varje dag. men nej, jag orkar inte fixa det nu. känns som jag inte orkar lägga energi på något med den eftersom jag inte vet när den dör, vilket den kan göra vilken sekund som helst.

VÄRSTA BAKSMÄLLAN I MITT LIV!

usch! vaknade kvart över 6 imorse, fick gå upp och spy! fyfan .. sen dess har jag spytt sådär 4-5 gånger till. inget roligt alls. men nu har det gett sig. tog en dusch halv 8 imorse också. haha, pappa undrade vad fan jag höll på med, typ. vaken så tidigt och inte nog med det, duschar också?! haha

gårdagen/kvällen var trevlig iaf :D den började med att jag var ute och sprang/gick i regnet. helt underbart skönt var det faktiskt :)) sen när jag skulle hem igen, så var det låst. tusan! pappa hade åkt till tandläkaren och jag hade ingen nyckel. fick fortsätta gå, ringde farmor och passade på att hälsa på henne. så jag tog mig en promenad till kronogården, sammanlagt blev det 1½ frisk luft och fettförbränning. känns jävligt bra! :D farmor bjöd på lite fika och en trevlig pratstund, fick höra lite gamla historier från när pappa och hans bröder var små. alltid lika roligt! som att pappa blev så trött på några tjejer en gång när dom stod och gapade på honom utanför balkongen (han var riktigt populär bland tjejerna, haha) iaf så tog han en hink med kallt vatten och hällde över dom .. behöver jag ens berätta att dom aldrig ställde sig under den balkongen igen? xD halv 1 kom pappa från frisören och hämtade mig :) körde hem mig, och 10 i 1 satt jag i bilen med albin, sara och possy igen. tror aldrig jag har stressat så mycket. var helt skakig!

stannade någon timma på utmaningen, ganska roligt var det väl.
kul att träffa lite folk (: efter det åkte vi hem till albin och kollade film, jag, albin och possy. dennis och stampe kom sen också. så efter filmen åkte vi hem till mig, jag käkade och gjorde mig i ordning snabbt och så drog vi till vänersborg, skulle köra robin söderström dit. och så plockade vi upp linus när vi ändå var där :) sen tillbaka till trollhättan, släppte av robin igen. hämtade sara, köpte slödryck, fick nyckel av albin och åkte hem till honom, blandade grogg, gick på toa och hämtade dennis dator.

sen drog vi ut till överby för att kolla alla bilar och racet. träffade albin och possy igen ;D och en massa annat folk. bl.a tobbe, jesper, robin, roob, peppe, jens :)) emil, emil och tommy kom från frändefors också :) + en hel del andra. kommer inte riktigt ihåg allt från kvällen i detalj. blev allt några roliga kort också :D haha, och så var vi på donken, shell och sådär som vanligt efter racet började dö ut .....

i bilen! stampe - linus - sara

på saab! emil - jag, sara & emil - ojdå!


på saab! jim, jag, stampe, emil & tommy

på saab! linus & jag - emil & sara - linus, sara & emil

på saab! jag & linus - jag, linus, stampe & tommy - jim, jag, sara, emil & linus


 på saab! tommy, sara, emil, jag & stampe


på saab! jag & emil - emil & linus - emils grogg

donken! dennis & tommy - stampe & jag - tommy, någon och jim

donken! emil - emil - klockan (några fler bilder finns här)

sen vid halv 2 eller något (?) körde vi först hem sara, sen släppte dom mig och linus hos mig. deckade typ med en gång. vilket jag inte skulle gjort med tanke på hur dåligt jag mått! mår väl inte precis prima nu heller, men det har blivit lite bättre efter några liter vatten och 6 knäckebröd :] höhö.

ikväll blir det cruising i mellerud. det blir jag, dennis, tobbe, jesper och eventuellt sara :) kommer nog bli kul, men jag ska nog hålla mig nykter. har ändå inga pengar så. jaja (: fast kan ju avslöja med en gång att planerna ändrades ganska tvärt. jag och sara delar en flska sprit (; haha .. illa! hur ska detta sluta? ;D ha en trevlig kväll kära läsare :*

puss&kram              

NATTI NATTI <3

skriver imorgon när jag vaknar! nu ska jag krypa ner och bland alla mina mjuka kuddar och fluffiga täcken och sussa sött :) godnatt :*

puss&kram              

PROMENAD

det är vad som väntar nu! för jag är jävligt trött på att bara sitta här. seriöst, man ser verkligen en grop i soffan där jag har suttit med min feta röv hela dagen. nej, som vanligt blir min promenad avbruten. ska stå utanför om 10 minuter för då kommer albin och hämtar mig. men inte ska man klaga (y) skriver av mig senare, ha en bra kväll! (:

puss&kram              

MYCKET SOM GÅR GALET IDAG

massa regn. inget att göra. huvudvärk. äckliga makaroner. städning. comviq kompis har gått ut. tvätt som ska vikas. fuktiga mjukisbyxor. ångest. tjock mage. dåligt samvete. film som kändes alldeles för kort. ännu mera regn. tryckt i mig en hel chipspåse. inte ens kommit utanför dörren. inga pengar. har tråkigt. datorn stänger av sig utan förvarning hela tiden. ont i ryggen. dåligt med uppdaterade bloggar. ser ingen mening med att fortsätta. jag tror ni fattar grejen ..... dålig dag.

jag har iaf installerat windows 7 nu.
det verkar funka bra, förutom att datorn stänger av sig typ HELA tiden och jag håller på att bli galen. kan ju inte lösa problemet heller eftersom jag inte har någon aning om vad det beror på. vet inte om det är pga operativsystemet eller att fläkten inte funkar, den började ju slockna efter jag installerade om, så ja. jag vet inte.

SNACKA OM KOMPLEX

står inte ut med det längre och jag kan inte sluta tänka på det! mår jävligt dåligt pga av att jag gått upp massa i vikt. visst jag har tänkt mycket på mat och så nu, men den senaste veckan har det gått åt helvete det med. massa godis och mindre nyttig mat. nej, det är inte okej! verkligen inte. för jag vill inte gå upp mer, vill inte lägga på mig mera. det värsta är att det lägger sig på magen. åh, jag har egentligen inte lusten, nu för tiden känns det inte som jag har lust till något annat än att äta, festa och sova. helt värdelöst!

suck, jag har verkligen tappat det där jag hade för ett tag sen, motivation. men nej, jag vill inte må sämre än vad jag redan gör på grund av det här. imorgon ska jag ta tag i det igen. så är det bara! spelar inte roll om det spöregnar från och med nu, jag ska ut och gå eller springa varje morgon. nu har jag skrivit kontrakt på det! (nästan jätteseriös)

PROMOE ÄR KUNG!

kan inte säga något annat än att låtarna fastnar och är beroendeframkallande. jag kan inte sluta lyssna! det är ju inget snack om att han verkligen har gjort succé med sitt nya svenska album! helt otroligt. det här lär ju bli någonting som ingen kommer undan sommaren -09, för dom här låtarna kommer höras överallt! :D

bild från google

LYSSNA OCH NJUT!
och då menar jag lyssna, ta in och tänk över!
bild från google

ALLA ÄLSKAR REGN!

nu har jag vart duktig! och duktigare ska jag bli :) har precis pratat med (äntligen) rätt person på soc. så nu har jag fått en tid den 25 maj, klockan 10.00. ett tag kvar, men nu vet man ju iaf att jag kommer bli klar. det som gäller nu är att jag går till arbetsförmedlingen och skriver in mig, är ju än så länge bara registererad på deras hemsida. nåväl. sen ska jag skriva ut ett kontoutdrag. vilket inte kommer bli några problem alls, för det finns ju inte särskilt mycket att se, speciellt inte dom senaste 3 månaderna ;o

vad var det mer? jo, jag kommer antagligen få praktik ;| vilket kanske är bra för mig, att ha något att göra om dagarna. även om jag egentligen inte tjänar något på just det så får jag ju ändå på sätt och vis pengar för det, eftersom det är genom det som jag förtjänar mitt bidrag. fast nja, jag kommer nog verkligen försöka fixa ett riktigt jobb nu. jag menar hur kul är det egentligen att hamna på någon random praktik och få drygt 3000 i månaden, om ens såpass?!

äsch! nu ska jag klä på mig och ta en härlig morgonpromenad. fast upptäckte precis att det tyckte inte vädret .. haha, får väl glo på TV en stund först då! :[ dumma regn .....

HAR INGET VETTIGT ATT SÄGA

den här dagen har inte varit speciellt intressant. fast det är väl för det mesta ingen utav mina dagar ;p man kan väl iaf säga med att den började där jag slutade inlägget innan. dennis kom hit, jag klädde på mig snabbt, slängde upp håret i en slarvig knut (som vanligt) och drog på lite foundation. sen åkte vi till vänersborg, blev en sväng till birger och sedan hem till dennis, han käkade, och så la vi in en film på min mobil.


efter det drog vi vidare mot uddevalla. åkte till hans mormor en bit utanför centrum, men det var ingen hemma. så ist kollade vi på alla fina husen, utsikten och åkte ner till vattnet en stund. försökte fördriva tiden på bästa sätt tills vi skulle hämta johan på kampenhof. när vi tröttnat på rikemansområdet åkte vi över den stora bron och in till uddevalla igen, hälsade på linn och jonna när vi ändå hade vägarna förbi! har inte vart där innan, så det var lite kul att äntligen se deras lägenhet (: fint var'e! även malin var där.

vid 5 åkte vi och plockade upp johan, och så åkte vi tillbaka mot hemtrakterna .. först vänersborg, för att plocka upp linus innan vi åkte tillbaka till trollhättan. men det blev att han åkte med jimmie direkt ist! vi åkte hem till mig. eller jag och dennis iaf, johan gick hem för att hämta lite kläder och så hos sin far. jag gjorde kyckligsallad och käkade. när jag ätit klart och städat litegranna så åkte vi till shell, träffade albin, possy och söder där. så åkte vi med dom en sväng :)) när linus var klar med tatueringen skulle dennis ta sin bil igen och hämta upp honom så vi åkte med. tatueringen blev jättebra! :D sen skilldes vi åt, dennis och linus åkte och hämtade upp hassel igen innan dom skulle hem till vänersborg.

jag, albin, possy och söder har åkt runt hela kvällen, småbusat lite. träffat en del folk som vanligt och bara haft tråkigt tillsammans! eller vad man nu ska kalla det. kvällen avslutades med en runda på hunneberg. nu har jag fått i mig tre knäckebröd med smör och ost + ett glas proviva svartvinbär, och funderar starkt på om det kanske är dags att sova? ;o säger iaf godnatt nu, så hörs vi imorgon igen :*

puss&kram              

BESLUTSÅNGEST

nu sitter jag här och kan inte  bestämma mig. jag funderar på om jag ska äta frukost, ELLER gå ut och gå först. fan ..... känns inte lockande när man kollar ut genom fönstret precis! sen så är det ju så förbannat trist att gå ut själv, mitt batteri i iPoden är slut också eftersom jag haft på den i 3 hela nätter nu ;p men tycker den hållt väldigt bra ändå :) har inget batteri i mobilen heller ;| jävla skit.

åh, hur ska jag göra?!


jag tror jag laddar iPoden en stund iaf, sätter på TVn så länge (om det ens är någon idé, inte ofta det finns något att se). så tar jag en promenad sen! och så blir det en macka med ost, skinka, gurka och paprika med ett glas proviva svartvinbär till sen :D jag kan ju klä på mig under tiden också, för det har jag inte gjort än. idag har jag verkligen sovit uuuut! :)) så nu får vi hoppas att humöret håller sig bättre idag, än igår.

edit; ingenting blir som vanligt som man tänkt sig ;p haha. nu kommer dennis snart hit. så åker jag nog med till vbg och lite så, får väl försöka röra mig så gott det går, trots att vi åker bil. jaja (: skriver senare, nu ska jag äta mitt ägg!

hade förresten besöksrekord igår! hela 47 olika prickar lyckades hitta hit till mig, trevligt :DD

puss&kram              

PROMENAD TILL AFFÄREN

nu känns det genast lite bättre när jag rört på mig och handlat massa nyttigt! :)) tog mig en promenad bort till affären. skönt med frisk lust, och speciellt skönt att veta att man gjort något vettigt med den här dagen. för dom sista timmarna har vart fyllda av inget annat än frustration :#



  • morötter
  • bröd
  • knäckebröd
  • broccoliblandning
  • paprika
  • proviva svartvinbär
= 95 kronor

ett mycket rimligt pris tycker jag :D
nu ska jag göra dip och skala morötter. måste bara vänta på att linus svarar för att få receptet till världens godaste hemmagjorda dip. har glömt bort det! sen får jag väl försöka slänga på en bra film eller något. mysa i min tragiska ensamhet.

kolla här, 55 riktigt bra tips om man vill gå ner i vikt!

puss&kram

#@¤&%&)!!£€"

helt galen i huvudet just nu. mitt humör ligger på typ -100000, sjuuuukt! nej, "inte ens vädret kan förstöra mitt humör", men någonting har lyckats. antagligen uttråkning! jag orkar inte bara sitta här längre. så lång, seg och tråkig dag. vi var inne i stan en sväng -jag, dennis, stampe och tommy. parkerade på oden parkeringen och tog en promenad ner till bryggan och tillbaka. helt dött som vanligt! nu ligger vi här framför TVn. stampe sover på tommys rumpa typ. tommy  och dennis är helt inne i något pisstrist på TVn .. jag sitter här med datorn i knät och bara surar! känner för att äta hela tiden, och får sån jävla ångest. varför tränar jag inte?!!! blir så jävla trött, besviken och irriterad på mig själv. jävla idiot, fan. värdelös

helveteeeeee              

POTATIS :DD

nu har jag precis kommit ut ur duschen, kletat på en ansiktsmask och satt på potatisen som jag skalade tidigare idag. tänkte att jag skulle hinna käka innan dennis, tommy och stampe kommer hit! lyssnar på matchbox 20 just nu, det var ett tag sen sist.det är kul när man av en ren slump hittar tillbaka till band som man nästan glömt bort (: unwell (haha, hittade ingen bättre video) är ju hur skön som helst! :D nej, nu ska jag klä på mig, skölja bort ansiktsmasken och hålla koll på potatisen. jag älskaaaar potatis

puss&kram              

5 MAJ -09

Kläder: mjukis!

Smink: ingenting ;p

Frisyr: haha, helt hopplöst

Bild: jag saknar dixie, väldigt mycket! </3


Läsning: bloggar, mejl :)

Låt:
Neverstore - L.Y.D

Mat:
det blir potatis och fiskgryta om någon timma

Vill ha:
som vanligt ; pengar

Köp:
inget än, kanske ska handla lite senare

Humör:
glad, men uttråkad

Göromål:
kanske ska träffa lisa en stund senare

Borde:
sluta äta godis, ta en promenad!!

Längtan:
det finns mycket just nu

Beroende:
nötter

Roligaste:
hemlis ;D

Tråkigaste:
vädret + att jag är rastlös

Dummaste:
sötsug! ;|

FUCKIN' BOOOORED

men fortfarande på bra humör ;D funderar på om jag ska ta mig en springtur nu medans det är uppehåll. ser faktiskt ganska härligt ut utanför fönstret, trots att det inte är speciellt soligt! har iaf haft så dåligt samvete för att jag inte kommit igång än. så jag har inte ätit frukost än, men däremot har jag stått i köket och antagligen sett ut som ett miffo utifrån samtidigt som jag gjort 500 spark i baken + 100 höga knän (; haha .....

just nu sitter jag och pratar med billy på msn, vi har ett jätte intressant samtalsämne - jag har lärt mig dricka öl! :D nu ska jag äta frukost, havregrynsgröt blir'e iaf. och så väntar jag mejl, igen! nu är det tid och plats som ska göras upp. spännande! :))

ÄR DET EN BRA DAG?! :DDD

ojoj, jag vet inte vart jag ska börja :DDD haha .. vaknade av väckarklockan halv 9 eftersom jag skulle gå upp och ringa soc. MEN jag oooorkade bara inte! så jag ställde klockan på 9.10, vaknade ännu en gång. stängde av och tänkte att jag tar det imorgon ist, jag behöver sova mera med tanke på att jag satt uppe lite senare än vanligt igår!

sen slog det mig att det är precis sådär jag alltid gör, skjuter upp saker. det är ju det som är mitt proble, och alltid har avrit. vad det än gäller, skola, jobb osv .. jag kommer inte upp på morgonen. för tusan! det är ju bara att gå upp (: för nu sitter jag ju här bara 15 minuter senare någorlunda pigg :)

fast först blev jag jävligt sur och grinig när hon jag skulle prata med på soc var sjuk, idag med! så jag får prova imorgon igen, vad fan. då kunde jag ju lika väl legat kvar i sängen ändå, iofs .....

men sen så hände det något som fick mig på fullvarv! :D jag hade fått ett mejl!! och ni kan inte gissa vad det stod där, jag kan heller inte berätta det (a) men nu börjar det kanske närma sig att tala om vad min lilla hemlighet är snart (; hihi. tro mig; det är svårt att hålla inne det! nu har jag iaf svarat på mejlet och sitter här förhoppningsfull och väntar på dennes svar :)) idag kommer nog inte ens vädret kunna förstöra mitt humör, trots att det är deprimerande disigt, gatorna är blanka av regn och himlen är alldeles grå.

hoppas att ni är på lika bra humör som jag idag :D

TJUGO I TVÅ

nu är det senare än vanligt .. jag brukar ju faktiskt inte sitta uppe så här länge nu för tiden. och det känner jag tydligt i huvudet ;o helt suddigt! ska ta mig en nattmacka nu och sen krypa ner under täcket :) eller är det onyttigt att äta på natten? skitsamma, orkar inte tänka på det nu.

imorgon tänkte jag börja dagen med en springtur, eller iaf en rask promenad! sedan blir det frukost - havregrynsgröt. och lite styrketräning efter det. vill verkligen ta tag i kroppen nu. går jag upp mer vet jag inte vad jag gör! antagligen kommer jag sluta äta helt ..... fan

puss&kram              

SOMETHING SPECIAL

jag trivs med mitt liv, friheten med att vara singel och egentligen inte ha några större förpliktelser. men på något sätt känns det ändå som man saknar det där rutinerade i livet. ha ett visst ansvar och något att leva för. för just nu så har jag inte mycket mer än mina vänner, och på något sätt känns det ändå som jag inte riktigt hittat hem till något stabilt umgänge. man känner ofta att vissa dagar står inte människorna i ens omgivning på samma plats som dagen innan, man vet inte alltid vart man har dom och egentligen så kanske det bara blir en vana att umgås med dom man gör.

nu vill jag inte
att någon av mina vänner som läser det här ska tro att dom inte är viktiga för mig eller något sånt. för ni närmsta vet vilka ni är ; och ni betyder mer än allt! jag tänker mer på det där sociala umgänget liksom. folk som man egentligen kanske inte pratar med så mycket, eller känner speciellt väl. men ändå träffar näst intill varenda dag. ända gången man verkligen pratar med varandra och skapar minnen tillsammans är på någon fest, då någonting gemensamt roligt råkar hända. förstår ni hur jag menar? nej, jag saknar verkligen det där med att ha ett LIV. ett riktigt liv. jag menar ;
  • egen lägenhet
  • ett stabilt förhållande
  • fast jobb, så man kan försörja sig
  • kanske till och med barn
  • körkort
  • regelbunden träning
  • vänner som man verkligen har vid ens sida
större möjligheter helt enkelt, jag vill kunna få ut mer av livet. tänk lyckan att ha pengar, att kunna köpa det man behöver, att ha något eget och inreda efter sin egen personlighet och verkligen trivas, att ha någon som man älskar och som älskar en lika mycket tillbaka, ett föhållande som funkar bra, att man tar han om varandra och står varandra nära :) tänk lyckan och kärleken till ett barn, någonting som verkligen har ett samband till en själv (även om det är tidigt påtänkt och verkligen inom dom närmaste årens planer, så klart man längtar!)

jag vill ha ett jobb jag trivs med, jag vill ha körkort, åh vad jag saknar att inte ha det. vill inget hellre än att ha råd med och ta tag i det just nu! jag vill dra ner på drickandet -fast ändå inte, för jag älskar alkohol och jag älskar att festa, jag älskar känslan av berusning och visst blir det mesta mycket lättare med alkohol i kroppen, för att inte prata om roligare! jag vill träna regelbundet och hålla mig i form, må bra och äta rätt!

det är så mycket jag vill göra med mitt liv just nu. jag känner verkligen motivation till att ta tag i det! jag vill ut och resa, ha roligt, träffa människor och någon att dela allt med. någon att trivas med och känna sig trygg med. tänk att ha någon att komma hem till varje dag. känslan är oslagbar. men samtidigt så tänker jag att .. kanske ska jag ändå leva livet fullt ut först? vissa saker är faktiskt lättare utan partner, kanske borde man leva livet med sina vänner först? hm nej, jag vet inte riktigt vad jag vill. saknar kärlek, det gör jag, men jag är trött på att leta. kärleken kommer när den kommer.


hannah är en av dom som jag verkligen hoppas att jag kommer få ha kvar i vid min sida för resten av mitt liv! den här tjejen är oslagbar. så mycket som vi gjort tillsammans och så mycket vi gått igenom. massa med skratt, massa med tårar, svåra tider och som vi har bråkat. men för det mesta har vi bara haft förbannat roligt tillsammans. vi har vart med om en hel del, du och jag (: snart 10 år tillsammans, det känns helt otroligt, tänk vad tiden har gått fort! ;o vad som än händer så kommer du alltid finnas i mitt hjärta, dig vill jag aldrig förlora. och minnena jag har från dig och mig - dom stannar för evigt inom mig. vi två mot världen, så ska det vara! jag älskar dig gumman <3

TONÅRSLIV

ett jättebra program som sara påminde mig om förut. låg ju uppe en natt och kollade på 4 avsnitt. men sen glömde jag bort det i väntan på nya avsnitt. men nu har jag 3 stycken att kolla på. så det är väl vad jag ska roa mig med i 1½ timma framåt :)

BLÄ PÅ;


  • höga priser = kläder, skor, mat, alkohol, elprylar, bensin, bussen, frisör osv osv
  • värdelösa TV-program = made, X-effect och andra tillgjorda MTV-shower.
  • oärliga människor = överskattade idioter som bara snackar massa för att "vara" något och få oförtjänad uppmärksamhet
  • dåligt med jobb = hur ska framtiden se ut? snart har inte ens hälften av sveriges befolkning jobb
  • virus = vad är meningen med att skapa något som inte gör något annat än förstör för andra? vad tjänar de här personerna på det?!
  • knark = jag hatar och har alltid hatat knark. jag förstår inte folk som är såpass dumma att ens prova på det! när dom vet så jävla väl hur lätt det är att fastna i skiten. knark är bajs.
  • blonda tillgjorda och självupptagna kändisar = paris hilton, linda rosing, carolina gynning osv. men okej. gynning har ändå en skön stil och gjorde sitt program 'i huvudet på gynning', men egentligen vem fan bryr sig om allt sånt onödigt tjafs? som victoria beckhams nya frisyr för ett tag sen nu. fan, jag trodde aldrig det skulle ta slut.

1,1 KILO GODIS

nej, det var kanske inget bra. men nu har jag hållt mig riktigt längeeee. kände att det var dags att stilla suget efter godis, så det fick bli en påse. och eftersom det blir lägre pris/hg när man köper över 1 kilo så fick det bli en påse för 69 kronor :)

nu sitter jag, sara, dennis, stampe och tommy här hos mig och kollar TV. vi har vart ute och glidit en sväng, kollat läget typ. men det händer inte alls mycket idag, precis som dom flesta andra måndagarna! ;| 'ballar av stål' kommer iaf på TV idag, så det är väl det man väntar på just nu. haha! för övrigt är typ ALLA människor som är med i 'färjan 2' väldigt konstiga, eller udda kanske det heter? (; haha. fast det är väl själva finessen med programmet ;p underhållande är det ju definitivt!

puss&kram              

ÅNGEST

skulle inte ätit 3 bitar kladdkaka. nu blir det ingen pasta, ingen potatis. nej! det här är vad jag ska tillaga nu, + 2 skivor karré. dessutom ska jag äta mindre portioner från och med nu.

edit; sådär ja! det mesta gick allt ner i magen, kanske inget att rekommendera ändå. men det känns bra iaf! :D


SMILE LIKE YOU MEAN IT


GE MIG 13 JUNI x|

jag orkar inte med sverige, fan. vet redan nu att den här sommaren kommer bli skit. bara massa tjocka, gråa, trista moln och minst 30% regn! kan det inte bara vara fint väder?! fan ..... jag måste ta tag i körkortet. sen får det fan bli USA. inte en chans att jag slösar bort mitt liv i det här pisslandet. jag vill ha värme som aldrig tar slut, evigt solsken, ljumna nätter, fågelkvitter, vatten som skvalpar mot klippor och snygg solbränna! och visst .. glittrande regndroppar klara solstrålar och färgglada regnbågar är helt okej, någon gång (;


just nu längtar jag något otroligt mycket 40 dagar framåt! då drar vi till TURKIET - jag, pappa och erica. kommer bli helt underbart. jag ska inte slösa bort en sekund. bara njuta av solen, vara alkoholpåverkad typ 24/7. njuta av att kunna äta och dricka hur mycket som helst. dock ska jag inte frossa för mycket .. vill inte komma hem med världens ångest över att jag har gått upp i vikt. det får bara inte hända! men tror jag kommer försöka hålla igång träningen någorlunda där nere iaf :)) fruktar bara att jag kommer gråta av panikångest dom sista timmarna innan vi ska sätta oss på flyget hem igen. usch, kommer aldrig mer vilja komma hem hit igen! ucsh ..... det är väl bara att försöka se det positiva, att få träffa alla underbara människor. för åh, vad jag kommer sakna er! ännu något jag är jävligt orolig för. hur ska det gå utan vännersna? hm, men man får hoppas vi träffar på några sköna människor att hänga med där nere ;D

JAG ORKAR INTE LJUGA FÖR MIG SJÄLV LÄNGRE

jag bryr mig ju visst, annars skulle jag väl inte tänka på det så som jag gör? och ja, jag är ledsen! men vad hjälper det ..... jag blir galen av bara tanken på hur den här världen funkar, jag blir galen på hur människor förändras. jag har försökt nu, alldeles för mycket, och till och med lite till ; att inte tänka mer på det, inte tänka mer på dig. men så länge jag förnekar det och håller det inne så växer det sig bara starkade och starkare. och nu kommer allting på samma gång. jag vet att det blir bättre, och det kommer gå över med tiden. för jag känner att jag är på god väg, och redan har kommit en bit på den. snart har jag kommit över allt det där. men än så länge så gör det fortfarande ont i mig att tänka på dig </3

och jag förstår inte varför. för jag vill inte ens ha med dig att göra. den underbara personen som jag saknar finns inte kvar. jag har vart med om det innan. personer förändras, eller åtminstone i sättet att bete sig mot andra. ena stunden finns dom där, nästa så känner man sig bara utesluten och bortglömd. det jag inte förstår är hur dom kan komma över det förflutna så fort? för när det gäller mig så sitter minnena fast, länge .....

jag vet inte ens om det är dig, eller det jag saknar längre /:

RYAN GOSLING

kollar just nu på 'bristande bevis', eller 'fracture' som den heter med den engelska originaltiteln (: en riktigt bra film som jag såg för längesedan sist. dock har jag knappt haft ögonen mot TVn nu, eftersom jag haft fullt upp med att hitta dessa snygga bilder ;D haha!

en annan bra film med ryan är 'the notebook' som jag verkligen hoppas att alla har sett?! den filmen får allas hjärtan att smälta, eller dom som har ett vill säga (;

och ni som tycker om thriller måste ju bara se 'murder by numbers', riktigt grym film! där ännu en riktigt bra och välkänd skådespelare är med, sandra bullock! :) ni vet den tuffa bruden från 'miss secret agent' nej, nu ska jag spola tillbaka filmen och koncentrera mig på att se den!



bilder från google (smått redigerade av mig)


SLEEP WELL

nu avslutar jag den här dagen med ett stort gäspande och säger godnatt :)

SJUUUUKT BAKIS NU

det blev inget strandgatan idag, snålt med cash, dåligt väder mm. istället kom albin och hämtade mig, så drog vi till emmas för han skulle käka. men det tog en evighet för först fick vi vänta hur länge som helst på att beställa, och sen fixade dom ju inte maten sådär jätte snabbt ;p men men .. sen drog vi till albin för han skule fixa något snabbt. vidare till shell, köpte en baguette och cigg till lisa. så åkte vi och hämtade henne (: sen träffade vi hallberg, så åkte han med oss. även roob hängde med ut! blev en tur till hunneberg. vi såg värsta stora älgen ;D och sen gick vi in i några grottor :o fräckt! sen hoppade roob över till vurp och hallberg tog sin egen bil.

jag, albin och lisa åkte till sjuntorp för att albin skulle hjälpa sacka med något, men då hade han fått ta ett jobb så vi fick åka tillbaka in till stan. alla var sega så vi åkte hem. nu ska jag snart äta tacogratäng tror jag :) sen vet jag inte .. skulle nästan kunna somna ärligt talat! riktigt riktigt seg nu, och blir mer och mer illamående typ :p

puss&kram              

STRANDGATAN

nu har jag duschat och pratat med lisa på msn ett tag. så nu är det dags att sätta lite fart. på med mjukisar, och kanske något övertill också? haha (; sen sminka sig och sätta upp håret. så man är redo för att dra in till stan sen :)

puss&kram

====== (SN) SCHWISCHLLLL

hur ska jag börja? jag har egentligen inget mer att prata med dig om. vi har aldrig vart speciellt bra kompisar, och jag tvekar starkt på om vi någonsin kommer bli. men jag vill ändå att du ska veta .....

alltså. det är okej. jag orkar fan inte bry mig. egentligen, varför skulle jag? det är ingenting jag känner att jag har ont utav nu ändå! jag mår bra, går vidare och överlever garanterat ;D ärligt talat var det bara roligt igår! men visst, jag bröt ihop 2-3 gånger, men jag var glad sen lika snabbt igen. jag tror faktiskt bara att det handlade om överbelastning inombords, och kanske till viss del överreaktion pga av alkoholen. nu bryr jag mig inte alls. och dessutom - det som hände igår, fick mig att förstå ännu mer vad han egentligen är värd. svaret? ingenting! så jag borde kanske säga tack? jag har bara slösat min tid och energi på honom. för efter allt jag gjort och som jag har ställt upp så har jag inte fått någonting tillbaka. dom veckorna vi hade tillsammans var bara en lek för honom. precis som resten av hans liv. för som jag ser honom nu är han ingenting annat än en bortskämd och självupptagen, omogen jävla wannabe som aldrig tar någonting på allvar, speciellt inte andras känslor. och igår förstod jag att han är inte värd att fälla en enda tår för, han är inte heller värd att vänta på eller kämpa för så som jag gjort! vilket misstag .....

alla dåliga saker har tagit över det som var bra .. den perfekta killen som jag såg finns inte kvar. den senaste månaden har jag verkligen fått se den verkliga versionen av andreas. men lycka till! jag tänker iaf gå vidare, för efter dom senaste veckorna VET JAG att det finns bättre där ute :) kanske kommer jag ångra det här, MEN det här är precis vad jag känner just nu. och osikter bildas av handligar. så är det ju. och visst, människor kan förändras .....


FESTLIG KVÄLL I SJUNTORP

heeeelt gaaaalet fö'fan!! ;D måste nog vara den mest händelserika festen på bra länge alltså. jag kan inte påstå att jag skulle vilja vakna upp där idag ;o oj oj ..... KAOS?!

kvällen började borta vid offerhällsparken, på den stora gräsmattan bakom. jag tog en promenad till affären på sylte, så hämtade sara upp mig där :) sen åkte vi dit och satte oss där med lite härligt folk (bl.a johan, sundet, björk) och softade ett bra tag, drack den xide jag hade kvar när vi kom dit, sen gick vi till jätten, köpte slödryck och så kom dennis dit med spriten, och skjutsade oss tillbaka till parken (: men jag visste inte säkert om jag skulle dricka så det blev inte förrän vi drog därifrån som jag tog min första grogg. blandade i possys tomma corona flaska hela kvällen. vet inte varför jag inte fixade mig en mugg när vi ändå stannade på shell flera gånger, nja. jag trivdes faktiskt väldigt bra med en glasflaska :DD haha.

en tur till vänersborg blev det också, 3 bilar. jag och sara åkte i hennes förbannat fina saab (: dennis hade med sig stampe, albin, possy och johanna i sin. sen hakade även jesper på som tog körkort i onsdags, grattis till honom! han hade tobbe med sig i sin röda merca också :] så plockade jag och sara upp linus hos simon och sedan blev det trollhättan igen efter att vi stått på shell och tjötat ett tag ;p

race på saab fick vi höra, drog dit. och som sagt, det var allt bilar där. men inget sådär jätte märkvärdigt så vi stannade inte speciellt länge. istället blev det en tur mot vänersborg för att hämta sprit, stannade även till på donken. träffade frida :DD jätte länge sen nu! så det var trevligt, fast det bara blev jätte snabbt. köpte två cheeseare till linus och fick som vanligt en stod god chokladmilkshake på köpet (;

en av alla 'the happening of the night' var att jag drack öl! det börjar gå riktigt bra alltså, super härligt :D fick nog i mig 3 öl sammanlagt :) sen hade jag ju min loka flaska med sprit också, men hade jag inte druckit lite öl hade spriten tagit slut fortare och jag hade förmodligen blivit för full ;o riktigt lyckad fylla måste jag säga.

iaf, sen släppte sara av mig och linus vid hemköp på hjortmossen, för hon skulle hjälpa tobbe och jesper att köra några (: så satt vi där och väntade på att dennis och stampe skulle komma och plocka upp oss :D andreas m.fl kom även förbi en sväng, sen blev vi typ ovänner som vanligt, wei (y) efter en stund ville albin och dom komma tillbaka från sjuntorp. så jag och linus hoppade över till jesper, tobbe och sara som hamnat där efter deras "taxitur" ;p

så bestämde vi oss för att dra och spana in festen. blev sams med andreas det första jag gjorde när jag kom innanför dörren. sen hälsade jag på fåglarna, andreas skulle ta ut mini. vilket inte gick speciellt bra, han bara flög ut handen på honom hela tiden och ramlade i backen, stackas pippibirden ;/ men andreas vägrade ge sig, till slut lyckades han som tur var men mini bet honom massa i fingret så han började blö lite. och så släppte han honom i köket, så sa han sig på possys rygg. JAG fick ta honom för att släppa in den rädda stackarn i buren igen. aj, han bet mig med några gånger ..



sen spelade vi 'emads supar spel' .. fett roligt hade vi! :) robin, roob, peppe och schatz kom :)) folk började bli alldeles för fulla, speciellt andreas som hade festen. jag säger det rätt ut fjortisfylla .. josefine detsamma, lär er dricka, typ. här skäms vi fan inte för jag menar det! jag, sara och melin ska in på toa för jag ska kissa. öppnar dörren. dom står där (så nu andreas kan du få läsa vad du gjorde igår eftersom du precis skrev till mig att du inte kommer ihåg något:) det tycker jag var hyggligt av mig!) grovhånglar. jag håller på att kissa på mig typ. drar tag i dom, slänger ut dom. men dom är fortfarande ivägen för dörren så putte ännu en gång, dom rasar pladask på golvet och jag stänger dörren. kissar belåtet samtidigt som vi alla 3 håller på att skratta ihjäl oss. det där fallet så sjukt roligt ut xD

sen skulle jag och robin gå in på andreas rum och kolla fåglarna, tro fan att dom står där precis innanför dörren då! mööö .. så gick vi ut igen. sen skulle jag öppna dörren igen och fråga andreas efter öl och fulla jävla josefine typ vänder sig mot mig för att krama mig och gapar "sofia, jag älskar dig!", " du är min bästa vän" .. tiill svar får hon bara ett "VAAAA?!". och hon fortsätter - "du är så jäääävla snäll" mh, "det är inte du!" svarade jag och puttade in henne i rummet och drog igen dörren igen. sen började jag typ misshandla mig själv, tappade kontrollen och bara slog mig själv i ansiktet om och om igen, kunde inte sluta. tack för det rycket sofia ;| men men .. lugnade ner mig ganska snabbt, torkade bort tårarna och övertalade mig själv att det inte inte inte är värt det! ;(



alla festade vidare. andreas lämnade sitt hus obevakat. BIG MISTAKE! :| alla börjar gapa om att han spytt, jovisst. på golvet utanför hans rum, på väg till toan låg en go spya! (jag tror jag måste varna känsliga tittare för den fina bilden possy tagit).. denna fick man kliva över resten av kvällen för att komma till toan. hittade även andreas inne på toan några minuter senare. byxorna nere vid fötterna. lisa behövde kissa. följade konversation utspelar sig

andreas: kan ni gå ut?
jag: kan du gå ut? lisa måste kissa
andreas: nej, jag måste kissa
jag: nej andreas, du MÅSTE spy!
andreas: nej jag måste kissa
jag: haha .. nej, du behöver spy xD

så gick vi ut, lisa tänkte kissa ute ist. men så gick jag tillbaka dunkade på dörren och andreas öppnade, hämtade papper och så gick vi ut ist (: haha. tänk att jag ens kommer ihåg allt :D för redigt full var jag! hm .. vad hände sen?

emad deckade nere i  källaren, på en soffa.
dennis, albin, johanna, jesper, linus och säkert någon mer hade dratt för ett tag sen. så det var inte så många kvar. även robin och gänget drog lite tidigare! det sista efter att även sara och melvin dratt var det iaf bara jag, lisa, william, james och possy kvar. vi sjöng singstar, eller ah. jag och william främst ;D haha .. trevligt! sen drog även possy, jesper kom och hämtade honom.


vid 2 kom dennis, stampe och linus för att hämta mig. och så övertalade jag lisa att följa med. hade jag vart hon hade det vart ett ganska självklart val med tanke på hur svinigt det såg ut där :o hon följde med iaf. så åkte vi in till stan, kikade runt lite. sen skjutsade vi hem lisa, strax därefter fick även jag åka hem till min säng :)

så fixade jag två nattmackor och ett glas yogurth, satt uppe vid datorn en stund och deckade sedan gott med mobilen i handen :) ungefär som vanligt. jaja, får väl tacka andreas för en trevligt kväll, trots att han knappt var med, men det är hans förlust. för det var allt en riktigt riktigt värd fest :D haha.

HEMMA, I SÄNGEN <3

har vart en helt okej trevlig kväll. skriver mer imorgon. nu ska jag typ sova efter 2 nattmackor och ett glas yogurt. imorgon blir det strandgatan (shit, inte min grej egentligen men) det blir nog trevligt ;D haha. sov så gott :*

puss&kram

SARA ANDERSSON

glad att jag har dig hjärtat! det är helt sjukt hur en människa helt plötsligt kan lysa upp hela dagen :)


den här bilden tog vi på valborg förra året, alltså ganska exakt ett år sedan [; tänk vad tiden går fort! ;*

nej, nu ska jag börja göra mig i ordning lite. vet inte vad vi ska hitta på än men det löser sig alltid. vet inte heller om jag ska dricka eller inte. men sprit, det ska jag ha .. får väl se hur mycket det finns kvar när jag kommer hem inatt :)) dessutom har jag ju en xide kvar :DD

edit;
det blir brännboll med sundet, perälä, björk m.fl :D ha en trevlig kväll!

JAG BLIR GALEN!! :#

jag är så fruktansvärt trött på alla dryga jävla människor i min omgivning. hur svårt är det att vara lite social och trevlig. och hur svårt kan det vara att svara på ett jävla sms?! USCH .....

inte konstigt att man glider ifrån varandra, inte konstigt att man tröttnar på att ens bry sig. och det är fan inget fel med att man blir allmänt jävla less! :|

TACK FÖR MATEN


nu har jag precis käkat :) torsk,/wok/fisk- och skaldjurssås grej och potatis. pappa har ännu inte kommit hem, så får ställa mat i kylen till honom (: idag har jag än så länge legat ute på balkongen och stekt. näst intill somnade precis innan albin ringde och frågade om jag skulle med till uddevalla. javisst! så jag åkte med till biltema en sväng med dennis, stampe och albin. sen skjutsade dennis hem mig för att käka, men tror jag ska dra bort till albin nu .. eller något. orkar inte sitta här iaf ;p men först får det bli en bit kladdkaka till efterrätt, bara för att det är lördag ;) ikväll blir det nog dricka (y) hoppas jag iaf :D

puss&kram              

HAR INGET BÄTTRE FÖR MIG

Namn: sofia
Vad drack du senast: vatten
Vad gjorde du igår kväll: var med jimmie, sen sov
Hur många hamstrar har du haft: haha, 1-2 typ ;p
Kan du gå ner i spagat: nono
Vad ska du göra i kväll: vara med sara <3
Vad ska du göra i morgon: det vet jag inte
Senaste inköp: hm?
Senaste film: början av 'X-men' igår kväll
Vad har du i ditt fönster: en plastblomma och laddare till kameran
Tycker du om att cykla: ja :D
Vem sov du över hos senast: minns inte ;o
Vem sov över hos dig senast: linus
Vem pussade du på senast: -
Vad ska du göra nu: klä på mig, precis duschat
Vad ska du göra sen: sola lite kanske :))
Vem träffade du sist: pappa
Vem skulle du vilja träffa nu: hm ..
Sjunger du i duschen: nej
Vem ringde dig senast: någon som ringde inatt. vet inte vem?
Vem ringde du senast: lillasyster
När ska du gå och lägga dig ikväll: det får vi se (;

Vad gjorde du för tre timmar sen: blev väckt av pappa
Vad skulle du vilja göra nu: vad som helst typ ;o
Har du badat i år: nej, men blir nog snart!
Tidsfördriv: dator .....
Vad heter du just nu på msn: fia
Kär i någon just nu? nej, jag vet inte
Känner du någon som heter likadant som dig? ja
Morgontrött? oftast, ja.
När är du född? 1 oktober 1990
Var bor du? trollhättan, sylte
Nuvarande hårfärg? mellanbrunt
Riktiga hårfärg? typ det jag har
Ögonfärg? gröna
Vad läser du för bok nu? lyckans hjul
Humör just nu? uttråkad ;|
Vad har du för parfym idag? ingen än
Vill du ha barn? ja
Hur stort är ditt rum? sådär
Har du tv/dator i ditt rum? tv nej, dator ja
Piercingar? naveln, tungan & läppen
Tatuering? ja, min ödla ;D
Brukar du vara osminkad i skolan? går inte i skolan
Skostorlek: 39-40


JAG HATAR

åh, vad vad jag hatar hatar HATAR! jag blir galen på mig själv. beslutsångest, vad det än gäller. jag vet aldrig vad jag vill. nu står pappas motorcykel där ute på tomgång. och jag får panik!! kanske vill jag åka med iaf? eller vill jag. fan, ska jag springa ner? vad ska jag göra om jag inte åker med? missar jag något om jag gör det? men tänk om jag bara kommer sitta här själv i lägenheten hela dagen. FAAAAN. jag vill åka med. men tänk om det bara kommer bli kallt, långtråkigt och jag ångrar mig sen. nej, det lättaste är nog att bara stanna här. det kommer fler chanser att åka med. men valet är alltid lika svårt. nu åker han .....

fan vad härligt det låter, typiskt! hoppas verkligen att någon vill hitta på något idag nu. dör snart i den här dryga stan, drygt umgänge. skitsnack, lögner och svek. hur länge orkar man?

nej, nu ska jag äta god frukost, sätta mig i solen och hoppas på att någon av mina vänner inte är upptagen. jag kikar säkert in senare igen.

puss&kram              

TACK FÖR IDAG :)

idag har varit en annorlunda, men samtidigt jävligt skön dag :) efter några misslyckade försök att få någonting att göra, drog jag på mig mjukisbyxorna och gjorde mig redo för soffan. bra start på dagen? - nej!

MEN så hann jag inte ens sätta på TVn innan jag skulle hoppa in duschen, för att göra mig i ordning och 35 minuter senare ta bussen in till stan (: mötte jimmie på strandgatan vid 16.00 typ, fredrik m.fl var även där. satt och softade i solen. världens snällaste jimmie bjöd på cider, härligt! :)) en stund senare var det bara jag och jimmie kvar, och det började blåsa lite kallt. så vi tog en promenad över till spikön ist. låg i gräset, lyssnade musik, pratade och drack öl. tro det eller ej, men jag drack faktiskt ;] blir lättare och lättare för varje gång så snart ska jag nog kunna dricka det ordenligt :) helt underbart var det iaf att bara ligga och kolla upp i himlen. nu saknas bara den där riktiga hettan! för än så länge har jag inte känt av några fläktande men ändå varma vindar, och någon sådär riktigt ljummen kväll har vi inte heller fått ännu!

någon timma senare gick vi tillbaka bort mot strandgatan. träffade på marp m.fl så då satte vi oss där igen. drack ännu mera cider och letade fest, typ ;D vilket inte var speciellt lyckat dessvärre, menmen. vi bestämde oss iaf för att gå in till stan och ta bussen till sylte. handlade lite och gick hem till mig. fixade kycklingsallad och käkade. gick ut en sväng, hejade på jimmie söta lillebror (: sen blev det upp till mig igen och softa på soffan, kollade typ slutet på '27 dresses' som gick på någon canal+. fast jag kollade ju knappt iofs, var helt inne i en sudoku ;D höhö.

vid 10 drog jimmie in till stan. jag hade typ tappat lusten och är fett trött så kände mera för att stanna hemma :) pappa kom hem för en stund sen, redigt dragen. haha! nu har han deckat på soffan ..... jag tror jag ska gå och lägga mig ;o är jävligt trött och har ändå ingenting att göra. men vi får väl se hur det blir. en helt okej dag iaf! :DD

puss&kram              

VALBORG

dagen började väl egentligen med att dennis klarade uppkörningen ;D han och stampe kom och hämtade mig, så drog vi en sväng till dennis skola innan vi åkte till viggen, träffade tobbe en sväng. sen åkte vi till vänersborg för att köra linn och becca hem till becca, medans dom gjorde sig klara där åkte vi in till stan och käkade skinkrulle (köttfärsrulle för dennis del) på amigo och hämtade vi dom igen och körde dom till linus. tillbaka till trollhättan. hämtade upp tobbe i stan och körde hem honom, fick 10 cider, 170 kr gick det på ;p usch! systemet är dyrt.

sen åkte vi till frändefors, under resan tog jag min första cider. först skulle vi hem till dennis. för att softa en kort stund, innan vi drog till emil, där även kenny var (: drack lite till och sen åkte vi till trollhättan, åkte hem till mig en sväng, jag bytte om och fixade till mig lite. när jag var färdig gled vi in mot stan, men först förbi en blomaffär för att kenny skulle köpa en ros till någon som fyllde år. urgulliga stampe köpte en ros till mig (: aw! hihi, sen parkerade vi bilen i stan och så gick vi och satte oss på bryggan och njöt av den underbara solen en stund, bara drack och tog det lugnt. klockan närmade sig 17.00 :] nere på bryggan träffade vi på någon random snubbe med en skateboard som emil och kenny lekte med.

när vi tröttnat på att sitta där drog vi tillbaka till vänersborg, så släppte vi av emil och kenny med sina öl på skräcklan. eric ville ha skjuts, så det blev ännu en tur upp till frändefors för att plocka upp honom, och så vidare till uddevalla (; höhö. jag och dennis blev pizzasugna och eric rekommenderade 'da vinci'. drog dit, delade på en rhodos kebab. behöver jag säga mer än att den "inte var värd att betala för"? :DD hahaha (6)

på vägen tillbaka till trollhättan kände dennis för att gasa på ute på motorvägen ;p när vi kom dit hade vi lite svårt för att bestämma oss för vad vi skulle göra, men det slutade med att vi drog till albin en snabbis. därefter till skräcklan igen för att träffa folket. det hände ju inte allt för mycket, men det var väl trevligt så :)




men varmt var det verkligen inte. någon/några timmar senare drog vi därifrån iaf! tänkte dra och kolla läget i thn, men så ringde malin och sa att hon och hannah var på lane loge och ville komma in till stan. så då drog vi dit och hämtade dom. sen hängde vi på torget en stund, var en del folk där. jag drog bort på fest hos krus, helt okej :)) trevligt folk.

sen kom dennis, stampe och emil och hämtade mig och linus. drog till trollhättan. träffade lite folk utanför lipz. sen gick vi över klaffbron för att möta tom :) linus ville käka, så då gick vi till grillhouse. träffade några kända även där. men inget märkvärdigt!

sen kom jens och skjutsade hem oss .. det var den valborgskvällen det. kan ju inte påstå att det var något att hurra för, absolut inte! (n) jag hade nog nästan hellre suttit hemma i mjukisbyxor med en påse godis ;p men men .. inget som går att ändra på nu. bara hoppas på att denna dagen blir bättre (:

apuss&kram              

RSS 2.0