IDAG ÄR DET "SÖNDAG"

och det hade bestämt fröken andersson här glömt bort :o bussen går inte förrän 13.15 och sen får jag vänta i stan 15 minuter innan jag kan sätta mig på 22an som går till albin. jaja ..... bara att vänta (: haha!

MOT KVÄLLEN (y) :D

nu ska jag bara vänta 10 minuter och fundera över min packning. sen ska jag gå ut till bussen för att 30 minuter senare befinna mig hos babben :)) kör lite 'infected mushroom' så länge!

happy halloweeeeeeeeen :DD

HALLOWEEN OUTFIT

första gången jag använder det i min blogg tror jag. haha. betyder dock inte att jag ska slänga upp en bild på hur jag ser ut idag (; hahaha. håller på och provar fram vad jag ska ha på mig ikv, tror att det börjar likna någonting (y)

nu väntar jag på att albin ska vakna, för jag är sjukt rastlös ;o
buhu. och främst otålig! hihihi.

OJ ;o

hoppas att du fattar att det inte är jag som har varit otrogen :) och det var inte jag som sa 'egentigen är det dig jag saknar', inte heller den som satt i bilen och messade om att få sova hos mig och ville "prata".

en bra fråga är ju; vad hade jag för anledning att säga nej?

ingen. jag hade heller ingen anledning att var ärlig mot dig. ser du på dig själv har du inte så mycket att säga mot mig. för som du sa 'vi var ju bra vänner innan'. jag är inte ute efter något 'bitch-war', men var en aning realistisk nu. du började?

GODMORGON!

vaknade inte helt oväntat några minuter innan väckarklockan idag igen :p hehe. vanor sätter sig verkligen. nu ska jag gå upp ur sängen och käka lite frukost, sen blir det nog en dusch ... så småningom. vet inte när jag åker till albin sedan men blir väl runt 15.00 eller något sådant (:

ROLIGASTE, LÄSKIGASTE, GALNASTE KVÄLLEN PÅ LÄNGE :D

gud. jag är så sjukt trött så vill bara lägga huvudet mot mina underbara kuddar, dra täcket över mig och somna. men jag bara måste sammafatta kvällen fort. suttit hemma hos albin och bara softat, jag, albin, emil och dnenis. kollat sjuka "porr"filmer, glott när emil och albin spelat xbox, tankat 'paranormal activity' blev dock aldrig av att vi såg den, får väl se när vi får tid till det. söndag kanske? :) sen har vi vart på hunnerberg och letat älg :p emil tappade sin plånbok någonstans där uppe, hittade den som tur var efter en stunds sökande. haha. sen har jag gråtit typ massa gånger. dennis har skrämt mig med kniv, emil överraskade mig genom att sticka fram huvudet utanför rutan när han stod bak i bussen vi åkte i, något konstigt jävla ljud på hunner berg (förmodligen ett "skrikande" rådjur) bl.a :o herregud. hemskt att jag har blivit så jävla lättskrämd :(

sen har vi roat oss med att förfölja poliser och spana på några inte speciellt händande händelser .. höhö. avslutade kvällen med en kycklingsallad på donken, fick lite mat i magen till slut, och en stunds samtalande med några fler vänner innan albin skjutsade hem mig. imorgon kommer bli sjukt bra, om ingenting ska gå åt helvete vill säga! ;p hur som helst den här kvällen har vart bra! (y) nu väntar 8 timmars underbar sömn, snälla mardrömmar låt mig vara. senaste mardrömmen (inatt) solen gick ner och kom aldrig upp igen. natten innan det drömde jag också något halvt obehagligt samtidigt som jag vaknade med känslan av att det var en bra dröm. kommer dock inte ihåg mer än att min klack på skon gick av ;/ sov gott!

SOFTISH :D

ligger i albin säng och bara hare lugnt! :) han och emil sitter vid projektorduken framför sängen i varsinn fotölj och spelar samma "jävla" bilspel som nördat hela dagen typ (; haha. och dennis gick precis ut i garaget med harvey för att trixa och fixa med något! :p hungrig som få är jag också, men ingen lust att äta. usch. vart på donken en sväng precis typ .. men det där är inget för mig :D haha. funderar på att köpa en kycklingsallad med fetaost från fontana, men känner ändå inte för att stoppa i mig någonting /: vi får väl se .....

blir nog en fortsatt lugn kväll. ladda inför imorgon! :D lär bli en höjdpunkt (y) har blivit anlitad som kock hos albin för att servera min kyckling, potatis och sås med vitlöksbröd. kommer även bli en god sallad med feta ost till :D sen ska vi fixa oss. emil och albin ska sminkas och så ska vi ju hinna bli fulla också såklart ;) sen odd!

EN DAG MED MAMMA :)

sitter hos mamma nu. idag har vi vart uppe hos morfar på örsberg. åkte dit så fort mamma kom hem från alingsås där hon lämnat björn för en kurs. det var ett bra tag sen jag var och hälsade på hos morfar nu, säkert år :o jag och mamma åkte först ner till kyrkogården några 100 meter bort och gjorde mormors grav (familjegraven) fin! planterade lite blommor, tände ett ljus och ställde 20 rosor i en vas eftersom victor (min gammelmorfar) skulle fyllt 97 år idag!

sen hem till morfar och röjde undan lite där.
städade i stort sett hela huset, dammade och dammsög. det är ofattbart hur mycket gizzle (morfars hund) fäller :o hehe. sen gjorde mamma rent altanen med högtrycken medans jag krattade 10 ton löv och rensade undan lite ogräs. var hemskt och rent av chockerande att se hur allting växt igen under dom senaste åren.

sen bjöds det på mat. riktigt god kallops och potatis (y) fick min födelsedagspresent (kristallglas som varje år) + 500 kronor som tack för hjälpen. mycket glädjande eftersom jag jobbade frivilligt egentligen :))

bra dag! nu väntar jag på att albin ska hämta mig :*

PASSAR LILLEBROR

fick åka hem till mamma inatt för att passa victor nu på morgonen :) mamma har kört björn till alingsås, men snart är hon hemma igen. har satt på kaffe åt henne!

gårkvällen slutade lyckligt efter all stress tidigare :p
kom hem tillsammans med albin och hallberg vid 18.40 typ. började med en gång med maten, tvättade bort sminket, dennis och emil kom. drack grogg, in med kyckling och potatis i ugnen. sminkade mig, gjorde sås. fixade håret. sen kom pappa hem vid 20.00, då tog vi en shot tillsammans med honom. fixade vitlöksbröden. bytte om. tog ut maten ur ugnen och ställde in bröden. när dom var klara, så käkade jag och dennis. emil, jesper och albin smakade också såklart :D haha .. drack mer shot och när klockan närmade sig 9 så rusade vi ut till bilen. jag glömde först legget, sprang upp igen, ner, glömde mobilen, upp igen, ner och ut till brevlådan för att posta ett brev till försäkringskassan, så plockade pojkarna upp mig där. parkerade i stan och ställde oss i långa kön utanför lipz :p stod nog närmare 40 minuter! usch. höll på att få något slags sammabrott på fjortisarna bakom oss :| morr!

sen hade jag en helt suverän kväll (; haha. roligt att se alla förklädnader :D hängde mest ihop med ronja. emelie drog hem tidigt :( kärlek (n) dansade och drack jäger redbull till störst del! hehe. nu ska jag fixa något att äta. victor är fortfarande hungrig säger han, trots att vi åt nudlar alldeles nyss ;o

PIC'S FROM LIPZ! :))

sofia & jag

ronja, sofia & jag


SNABBA RYCKET!

nu ska jag sätta igång på högvarv!!!

  • förbereda middagen så gott det går
  • torka golven
  • skippa duschen tills vidare
  • klä på mig
  • fixa mig
  • ta bussen in till stan
  • besöka banken för att sätta in mina 10 euro på swedbank kontot
  • ta ut 300 kronor
  • köpa busskort
  • åka till albin
  • softa en stund.
  • förmodligen åka med albin och möta milki för att fixa alkohol
  • hem och duscha
  • laga mat
  • fixa mig
  • vänta på pappa
  • äta
  • börja dricka
  • fixa mig lite till
  • bege mig till förfest, vart nu det blir
  • supa supa supa
  • dra till lipz :))
  • ha fett roligt!
  • hem
  • sova
edit; nu är en del av listan avklarat ;D

edit 17.24; sitter hos albin nu. väntar på att hans pappa ska komma med bilen så vi kan fixa alkohol och så sen ska jag hem och fixa mig + laga mat. skynda skynda. pappa messade nyss om att han blir sen, ca 20.00, så hinner inte vänta på honom. vilket iofs resulterar i att jag inte behöver vänta alls och kan skynda mig så mycket som möjligt. kan packa med mig smink och fixa mig på förfesten, vart nu den äger rum?

POSITIV POSITIV :]

har vikt ihop tvätten som hängt på sträcken sen igår. vattnat (dom få) blommorna som finns. nu blir det frukost!

siktar inte lika högt idag som igår kan man väl säga!

nu ska jag fortsätta tänka positivt! äta min "gigantiska" frukost och tagga inför ikväll. hänkar på milki m.fl till FY HELVETE VAD ÄCKLIGT GURRRRKAN VAR! SPOTTADE SKITEN RÄTT UT PÅ FATET!! :# hehe, hur som helst (a) LIPZ skulle jag komma fram till ;) ska äta resten av mitt knäckebröd nu. sen torka golven och avsluta städningen med en varm, välförtjänad dusch. kanske ska ta tag i det där med promenaden innan jag börjar planera middagen också (; låter bra!

träningen verkar jag kunna utesluta idag .....

IN THE DARK

humöret håller. jag kämpar vidare. trots att kvällarna blir svårare och svårare ... så fort jag lägger mig för att sova, slutar sysselsätta mig så kommer den där ångest känslan :( här om kvällen kom den där förbannade paniken, som löstes ut av någonting så löjligt som 'one tree hill, s07e07' avsnittet. började gråta av lättnad, avundsjuka och förvirrning. kände mig helt plötsligt vilse. sen satt jag här helt panikslagen, hyperventilerade och storböla som en bebis, utan att riktigt veta varför.


igår när jag skulle sova lyckades jag svälja det. började tänka på mamma, förmodligen för att jag har ett foto av henne bredvid sängen. tänker ofta tillbaka i tiden, på hur saker och ting förändrats. det finns nog ingenting som är sig likt sen jag flyttade till frändefors. som läget är nu är ingenting bättre ..... men då kanske det var. känslan av en ny plats, nya möjligheter och någon slags frihet. även om jag var fast besluten att hålla fast vid trollhättan för tillfället. någonstans på vägen gav jag upp, och på ett sätt är jag glad att jag gjorde det. min tid på dalbo skolan är guld värd. bästa tiden i mitt liv! för mig var den delen av livet en upplevelse, nya äventyr och upptäckten till självständighet. jag saknar det.



nu blev det alldeles för öppet här. hur som helst, tillbaka till idag;
har börjat dagen med 1 timmes extra sömn, kände att jag var värd det (a) sen klev jag upp ur sängen vid 10.30, har sedan dess tagit hand om disken, dammat och dammsugat, städat mitt rum, bäddat sängen och vart ute med soporna! "till min förvåning" så måste jag vänta på kontakt från lisa, vilket jag förväntar mig få tidigast 12. tror jag satsar på en morgon promenad på momangen (y)

4 MINUTERS HÅRDTRÄNING!

 

jag är helt slut! herregud. det såg inte så jobbigt ut, men jävlar ..... så andfådd så det gör ont i halsen :( lämplig tid att träna på (a) haha. godnatt.


WE ALL WANT TO BE LOVED

to be happy. so why aren't we? because we became experts at sabotaging our own happiness, feeling like victims, when in fact it's the choices we make, the bad habits, the vices, the inability to show love and compassion. these are the things that tear us down. we are not victims we are assassins when it comes to love and happiness .....

- dan scott, oth.               

HELT SUVERÄN SIDA! (y)

hittade den här sidan precis, lite av en slump att jag hamnade där faktiskt :p men riktigt bra tips!

DUBBELFROSSA

sitter här i soffan med en filt runt om mig. har förflyttat mig till vardagsrummet med min bärbara för att kolla på 'arga snickaren' :) har hämtat mig några bullar och ett glas mjölk. la undan chipspåsen som jag syndade med en stund innan jag tog mig i kragen och gömde undan dom för mig själv! :p bullarna var dock inget goda. åh! jag är sådär sugen hela tiden, äta äta äta. måste komma iväg till gymmet imorgon. blir upp och hoppa klockan 10 som vanligt, iväg till gymmet. sen hem för att för att städa lägenheten och laga middag tills pappa kommer hem :D får fundera vad jag ska hitta på för någonting till vitlöksbrödet som han beställde förra helgen (a)

har suttit och funderat i flera dagar nu på vad jag ska hitta på på lördag. halloween är ju ändå halloween ;) men jag har mina idéer. hoppas hinna med att åka till mamma en sväng imorgon eller fredag också, behöver lite saker därifrån. dessutom ser det ut som det blir lipz tomorrow night! ;D hört att det blir mycket folk.

nu är reklamen slut :*

MAN LÄR SIG SAKER VARJE DAG

fick ta en paus från designen för att hjälpa linn lite snabbt med hennes! :) behövde använda 2 bakgrunder som skulle repeteras åt varsitt håll. den ena ligger nu som valig bakgrund under body i stilmallen, medans den andra ligger som en vanlig bild i kodmallen (y) det här med kodning är ofattbart egentligen, att datorer förstår :o nästan lika avancerat som att "rymden inte har något slut" :p

nu ska jag fixa till någonting att göra magen glad med.
sen ska jag klä på mig lite, suttit och frusit i timmar nu ;| usch.

MAFFIG FRUKOST!

tänkte jag skulle slå till med något ordentligt idag :D haha. ska steka potatis, bacon och ägg till frukost. fast iofs så är ju klockan så mycket osm lunchdags (; fortfaranade i full gång med designen ..... sakta men säkert.

INATT JAG DRÖMDE .....

jag är alldeles precis nyvaken :p vaknade av mig själv, skulle egentligen sovit två timmar till. men 6 timmar får väl räcka då, för den här gången :o annars är det faktiskt en rutin att jag ska sova 8 timmar/dygn. jaja. fick precis en påminnelse om att drömmen jag hade (igen) fast i lite annorlunda skepnad den här gången. men annars i stort sett samma historia. hade längehet, en gammal kär person stod utanför dörren länge, sen vart det sura miner för att det tog säkert 30 minuter innan jag öppnade,dels för att jag stod i duschen och sen inte visste om jag skulle öppna. hade kläder överallt. fick höra någonting som jag kanske inombords väntat länge på att få höra. men när jag använder sunt förnuft vill jag nog inte alls det. den sista tidne har jag försökt att se bort från det iaf. nog om det.

nu ska jag försöka komma någonvart med designen tänkte jag :)

NU ÄR JAG TRÖTT PÅ DET HÄR :p

usch. börjar må dåligt nu .. behöver verkligen sova! ;o ska äta någonting först bara, eller nej. jag struntar i det (a) hm .....

idag har jag lagt ner många timmar på designen,
dock inte kommit speciellt långt. men vissa saker tar sin tid :/ förutom det har jag vart med albin och självklart träffat en hel del andra :) emil, harvey, christoffer, simon, billy, sandra m.fl. var på hunneberg en stund det sista, letade älg att skjuta på. hehe, albin köpte en luftpistol idag :p haha. det enda vi fick se var en hare som albin skjöt efter, stackarn! dagens samtalsämne har varit sex. sex, sex och sex. inte mycket annat än det. illa! kollade på lite mer än halva 'transformers 2' hos albin också. tills det började lagga, albin tröttnade och ville dra ut (;

vilket rörigt inlägg det blev. hehe. orkar inte tänka riktigt. bla bla .. sov gott :*

DAGS FÖR NY DESIGN!

vet att det har blivit ofta den sista tiden! :| men det beror helt enkelt på att jag inte riktigt får till någonting som jag verkligen trivs med. dock beror det väl på att jag har alldeles för bråttom med att få klart det ... nu ska jag i vilket fall börja med någonting nytt, avancerat, spännande och helt annorlunda från dom tidigare. hoppas jag (a) min fantasi har aldrig vart den bästa, vilket jag ser som en av mina svårare svagheter eftersom det här med bloggdesign verkligen är någonting jag kan och tycker om att hålla på med. från gång, till gång måste jag nog lägga till :p

DAGS FÖR LUNCH

håller på och tinar lite fisk! :) tänkte göra någon slags look a like vad jag gjorde hos emelie förra veckan. dvs senapspanerad fisk, potatis och senad/citron sås (y) grymt gott var det så blev sugen på att göra det nu när jag såg att jag ahde fisk hemma :D

ska borsta och koka potatis nu :)
och så tänkte jag faktiskt skriva upp receptet nu. ska börja göra det när jag lagar mat, kan ju leda någon vart ;p hehe.

FLO-RIDA FEAT. NE-YO - BE ON YOU


JAG ÄR TRÖTT PÅ 'JAG ÄR'

haha, har blivit en dålig vana att ha rubrik 'jag är ...' i varenda inlägg. iaf. nu har jag tränat lite smått här hemma. har en träningsvideo jag skickade efter gratis! hehe, ganska tråkig men det är lite hållningsövningar och bäckenbottenträning typ. alltid någonting :)) lisa har fortf inte hört av sig. trött jag blir .....

JAG ÄR INTE PÅ LIKA BRA HUMÖR IDAG

lisa svarar inte på msn. hallå, träna?! kände som jag skulle fortsätta länge, men jag tror det tog stopp så snabbt :s okej. jag har inte speciellt mycket att vara sur över. jag har bara vaknat lite snett idag :( går nog över. ska ta mig frukost och kolla på andra avenyn nu. hoppas att lisa svarar snart .....

CAN'T SMILE WITHOUT YOU

en människas lycka borde inte, kan inte, ska inte hänga på någon annan! nu är jag så sjukt trött på det här. vad fan är kärlek? en jävla inbillning! vem bestämde att man inte kan vara lycklig utan den man älskar, tycker om (whatever). sånt där betyder ingenting egentligen, inte på riktigt. man måste bara vara lite realistisk för att inse det. skit i vad hjärtat säger, man har väl för fan ett huvud?!

jag vet hur ont det kan göra att vara utan den man vill vara med. men vad fan .. öppna ögonen, hur var livet innan den personen? vad är det som gör att man inte kan gå tillbaka dit? själen söker efter kärlek och trygghet, men vad är då vänskap till för? vänskap är oftast livslång kärlek, ingenting man kan bedra på samma sätt som kärlek. kärlek är bara tidsödande, förkrossande och överflödigt. jag orkar inte med det längre. jag är trött på att leta. för jagar man den, så fångar man den aldrig. det kanske säger hela grejen. kärlek går inte att tämja, kommer den, så kommer den. och så småningom flyr den, och det är då man känner den där tomheten, hopplösheten och saknaden .. dom där känslorna som man egentligen bara borde spola ner i toaletten eller något. för skit är vad det är. så! varför inte bara ta vara på det bra i livet? innan det också är förlorat. ni vet, livet är för kort för att vakna upp dagen efter med ångest.

JAG ÄR SUR

men jag ska försöka att inte klaga för det! tänkte berätta om dagen ist för att anteckna allting som känns fel just nu. bra början på min nya "positiva" inställning. hm hm .. emelie kom och hämtade mig strax innan 3. så åkte vi till vårgårda för att möta upp hans. träffades på donken, bytte bil. jag och em kilade in på donken för att hon ville ha "en bulle eller något", det blev mer än så .. 4 nuggets m. currysås, en mc fish, en vatten, en choklad milkshake och en morotskaka :D haha. så tryckte vi i oss maten sen satte oss i bilen. hans saab vill säga, eftersom emelie inte ville köra den trasiga volvon fick han göra det :p höhö. vid kvart i 5 var vi framme i borås. lämnade in bilen och hoppade in i fina saaben igen. emelie körde, jag halvsov bredvid sista biten och hans satt och knappade på datorn i baksätet :)

sen släppte vi av honom och åkte till sportlife för att träna. fullt med bilar, aldrig sett så mycket folk där :| herregud. behöver jag ens säga att vi vände fortare är fort?! hehe. träffade folket på shell en sväng innan vi åkte till jätten där emelie köpte korvbröd, och så mötte vi robin och peppe för en snabb pratstund! sen bestämde vi oss för att klippa dagen där.

när jag kom hem hamnade jag så klart här. gjorde mig en ciabatta med ost, skinka, mjukost med feta ost och soltorkade tomater och paprika :DD mumma var'e. så nu är jag iaf mätt och belåten. okej, nu kommer jag snart in på varför jag är lite grinig, och det skulle jag ju inte göra, så vi avslutar här helt enkelt (y)

JAG ÄR TVEKSAM :o

funderar på om jag ska byta tillbaka till denna designen?


JAG ÄR PÅ G

haha, jag är sådär sjukt taggad :D sitter och diggar med till låtarna på 'absolute dance winter 2008', sjukt dåliga dom flesta låtarna, men dom har ändå beatet liksom ;) emelie ringde alldeles nyss och väckte upp mig ur min s.k. koma, haha. satt ju helt inne i min egna värld och när telefonen ringde blev jag sådär jobbigt rastlös. kan inte sitta still i stolen och bara väntar på att klockan ska gå!

körde lite morgongymnastik i 20 minuter efter frukosten förut. någon gång innan halv 3 kommer emelie och hämtar henne. drar med till borås och lämnar in den satans bilen, SKAFFA ALDRIG VOLVO (a) haha. sen blir det träning och solning ikväll (y) fett braaaau!

JAG ÄR GLAAAAD TJEJ :DD

skrev en lapp igår innan jag gick och la mig; 'kan jag få 300 kr till busskort, det gick ut i fredags. kram!' skuttade upp ur sängen nu när klockan ringde 10.00 och läste svaret 'finns på ditt konto, hade inte kontanter. PS! du kan väl damma, dammsuga och torka golven i veckan är du snälll. bra timpeng :) kram/paps' blev hur glad som helst :D sen kom jag på "fan, jag har skuld på kortet!!" satte mig vid datorn och gick in på swedbank och kollade 419 kr. insättning 500,00 kr :DD nu är jag glad glad glad!

emelie hade skickat sms 20 min innan jag vaknade också. frågade om jag ska med till borås sen, för bilen behöver lämnas in. får väl se hur jag gör med det! tränas ska det göras idag iaf :)) men det blir förmodligen senare ikväll.

lite frukost får den väl bli nu iaf! :) tänkte koka ägg, göra en god grov smörgås med ost, skinka, gurka och paprika och så lite yoghurt till. skippar müsli och knäckebröd idag. har en känsla av att jag äter för mycket fibrer.

vad ska resten av min bloggrörelses själar göra idag? :D

JAG ÄR I STORT BEHOV AV SÖMN

satan! vilken huvudvärk jag åkte på helt plötsligt :(( buhu. dunkar i takt med hjärtslagen. nej fyfan, nu blir det sova tror jag. hörs imorgon. ställer klockan på halv 10 som vanligt :*

JAG ÄR NÖJD! :D

idag blev en bra dag. trots en seg morgon/förmiddag. halv 3 kom albin och hämtade mig, så åkte vi och käkade pizza på emmas. sen träffade vi michael en stund för att han behövde hjälp med sin fina vinterbil ;) efter det stannade vi till på kiosken på väg hem till albin, då köpte han 2 gigantiska cocosbollar. när jag ätit upp min var jag så jävla mätt, så jag mådde fan illa :p höhö. sen bestämde vi oss för att gå på bio, så albin bjöd med harvey och så bokade vi 3 biljetter till 'bröllopsfotografen' klockan 21.00. kollade TV en stund, vid halv 8 drog vi ut .. trodde vi, 30 minuter senare upptäckte vi att klockan inte var 8, utan 7 eftersom man skulle dra tillbaka den långa visaren på klockan ett varv, välkommen vintern (n) henke blev övertalad att följa med, så vi bokade en till biljett till honom.

stod på shell en stund och väntade på henke, sen åkte vi till hunnberg!
albin körde ett varv och sen satte jag mig bakom ratten :D wihi, hehe. gick fin fint! när klockan närmade sig halv 9 åkte vi in till stan för att hämta ut biljetterna. sen väntade vi på harvey som kom vid 10 i 9 eller något, seg :pp inte förrän 5 i fick vi gå in i salongen och efter lite kort reklam började filmen. jag tycker inte att den var speciellt bra. den hade väl sina stunder då den var rolig, men anser jag den bara vara seg och ganska tråkig! hur som helst .. vid 11 var den slut, så då åkte vi till shell en snabbis för att lämna henke vid sin bil och så hoppade jag över till harvey som var snäll och skjutsade hem mig :)

nu ska jag göra mig lite varm oboy (: hehe, det börjar bli en vana nu om kvällarna .. så mysigt och gott är det! sen ska jag kika in i mitt café på 'café world' innan jag lägger mig. imorgon blir det träning förhoppningsvis. får väl se om någon hänkar på? ;)

JAG ÄR INTE VAKEN LÄNGE TILL

därför tänkte jag skriva ett sista inlägg innan jag kurar ihop mig uder täcket! tänkte att jag skulle lägga mig och kolla på 'two lovers' :) nu vart helgen över ... borde kännas tråkigt, men jag känner mig lättad, snart är det måndag och då är det upp klockan 10 som gäller och iväg och träna. problemet är bara att mitt busskort har gått ut, så det måste jag lösa först och främst :/ men det gör det alltid, one way or another.


en lugn hemma kväll med några filmer, god mat och chips blev det idag :) pappa gjorde någon soppa till middag och jag fick springa bort till affären för att köpa bröd + chips och ostbågar. så lite frisk luft fick jag iaf (y) sen kollade vi på 'knowing' som jag pratade om tidigare, fick bränt ut den till slut! :p hehe. den var bra, dock såg vi den i ruskigt dålig kvalitét ... sen blev det några timmar framför datorn innan jag velade mellan att stanna hemma och dra ut med tjejerna. slutade dock med att jag stannade hemma och kollade på 'patrik 1.5', käkade lite chips och fortsatte med 'the bucket list/nu eller aldrig', men tröttnade på att sitta och glo på TVn så återvände till jespers design som jag har pillade med ett par timmar, tills jag kände att tålamodet inte räckte till.

måste bara tipsa er om att lyssna på radikal neutrals nya låt 'din brud ikväll', jag älskar den! :D hotel room remix ska det vara (; lyssa här. god natt :*

JAG ÄR ARG :@

för jag förstår mig inte på någonting!! börjar bli riktigt trött också = dåligt humör, speciellt när html helvete jävka skiten bråkar med mig .. hmpff! nu ska jag varva ner lite. tvätta på sminket jag kletade på i onödan förut och glo på en film :*

JAG ÄR "SOM FÖRR I TIDEN"

sitter här i sängen med datorn i knät och lyssnar på soft musik. ungefär som jag gjorde varenda kväll för ett par år sedan. gud vad jag saknar den avkopplade känslan jag bar på då, brydde mig inte om någonting. varken vikt, kärlek, vänskap, familj, väder eller pengar. bara var alldeles för mig själv i min egna värld, på mitt rum. låg i sängen i mitt älskade gröna rum i frändefors, lyssnade på musik som 'mltr', 'lene marlin', 'shania twain', 'celine dion' osv .. ja, ni vet .. sån där typisk "kärlek" musik.

men hur jag än försöker idag, kan jag inte hitta tillbaka till det välmåendet :( att sitta här ensam en lördagskväll utan någonting överhuvudtaget att göra, det gör mig deprimerad. jag känner mig misslyckad, på många sätt. inom alla områden - tjock, olycklig, ensam, frusen och fattig! det suger ..... varför kan jag inte bara koppla av, ge mig själv lite egen tid och uppskatta den. bara slappna om och vara, utan att känna att jag inte duger.

michael learns to rock cirkulerar mellan öronen för tillfället. jag älskar dom! love songs som ger en good feelings.


JAG ÄR FYSISKT UTMATTAD

men det går snart över :D haha. kilade iväg till affären för att köpa ciabatta till soppan pappa har gjort till middag. så nu blir det mat! :):)

JAG ÄR OTÅLIG!!!!!

väntar på att 'knowing' ska bli utbränd så jag och pappa kan sen den! men det segar. jag har lagt ut den på nätverket och försökte bränna den från pappas dator på så vis, men det tog hur lång tid som helst. jag håller på att hämta hem nero på min dator, men det tar ju en evighet känns det som!! och nu kopierar jag över den från nätverket till pappas dator, det tar också hur lång tid som helst. buuuu!

JAG ÄR (HALVT) VAKEN

känns som jag kommer somna när som helst :o sittande, stående eller liggande. tror jag känner mig mest utvilad om jag vaknar liggandes imorgon bitti, så det kanske är dags att bädda ner sig under täcket innan ögonlocken blir allt för tunga! tänkte sätta igång 'slumdog millionaire' att somna till, antar att jag inte kommer hinna se mer än några minuter, det beror väl på hur bra den är. god natt iaf :*

JAG ÄR TRÖTT!

sitter här och gäspar gång på gång. funderar på mycket, dock inte sådär djupa saker som jag brukar sitta och grubbla över, eller brukade kanske är mera aktuellt :) försöker ju komma ifrån den sidan av mig själv. nej, jag sitter mer och överväger om jag ska ta en dusch, om jag ska äta, om jag ska hämta cola .. det sista där har jag nog funderat på i snart 4 timmar :p hahaha. väntar på några filmer som utorrent hämtar hem åt mig för tillfället! 'knowing', slumdog millionaire' och 'two lovers'. hoppas att det är någonting att ha, någon av dom iaf (: 'knowing' verkar ju grymt bra iaf! (y)

nej, nu får det bli ett glas kall cola! :D sen ska jag städa rummer lite i väntan på filmerna. har kläder utspridda överallt, som vanligt kan man väl säga :p hehe.

VISSTE DU ...

att jag vill ha fett med pengar!
att min senaste kyss inte spelar någon roll ...
att jag lyssnar mest på rock
att jag pratar ibland för mycket, ibland knappt alls.
att jag inte gillar att vara ensam!
att min bästa vän är musiken <3
att min första riktiga kyss minns jag nog inte.
att jag avskyr när folk ljuger för mig.
att kärlek för mig är komplicerat
att jag gillar att träna.
att jag alltid kommer att bevara många betydelsefulla minnen.
att jag är hemligt förälskad i nobody
att sist jag grät var igår kväll.
att min mobiltelefon är saknad.
att när jag vaknar på morgonen så känner jag mig ensam.
att innan jag går och lägger mig lyssnar jag på musik.
att idag har jag vart och handlat med pappa.
att jag just nu tänker på *censur*
att i kväll ska jag antagligen förbli ensam.
att i morgon kommer jag säkert inte göra någonting.
att jag hoppas på att kunna tro på kärlek igen.
att jag verkligen vill veta .....

PIC'S FROM YESTERDAY! (d)

jag & emelie <3

YOU SHOULD'VE WHEN YOU COULD'VE


JAG ÄR OKEJ

igår när jag kom hem låg sminket under ögonen. blev lite fel det sista igår, ingenting som jag vill dela med mig öppet av dock :( mest pga att jag av vissa skäl vill hålla det för mig själv, då jag bär på en aning skam ..... sista timmen på lipz igår satt jag och pressade tillbaka tårarna för att inte bryta ihop. har gjort det en gång där inne och det är inget jag vill vara med om igen, den kvällen är inget av dom bättre minnena. jag, emelie, jonte och emil gick ut vid kvart i 2 eller något. då kunde jag inte sansa mig längre. satte mig ensam och grät lite eftersom jag ville hem, hade alla grejer hos emelie, visste inte hur jag skulle hem, hade möte tidigt nu på morgonen, hade inte ens med mig jacka så jag frös och så var det den där sista biten jag inte vill berätta.

billy var ute som tur var, så han kom och hämtade mig.
stannade till vid emelie så jag kunde springa upp och hämta mina saker, lånade jontes nyckel som jag sedan la i brevlådan. sen körde han hem mig till "älskade" sylte :) gick och la mig, vräkte i mig lite ostbågar, halsade vatten och somnade till skillet's underbara musik <3

vaknade av alarmet halv 8 imorse. sjukanmälde mig och somnade om. underbart att sova uuuut idag :) vaknade för en liten stund, sen kom pappa in och frågade funderat när jag kom hem :p han som trodde att jag skulle sova hos emelie. nu duschar han, sen tror jag att vi ska åka och handla, men början väl med att undersöka skåpen i köket och skriva upp vad vi behöver (:

har sjuuukt ont i axlarna och fötterna :( någon som kan komma och ge mig några timmars massage? (a) knät klarade en kväll med högklackat utmärkt känns det som iaf! :D inte för att det är bättre idag, men inte sämre heller och det är väl ändå positivt? (y) eh, nu ska jag rycka upp mig lite, bestämma mig för om jag ska äta frukost eller inte och dra på mig mysiga mjukisar. får väl se om det blir ombyte ikväll eller om jag kan slappa i dom hela dagen. ska nog med emelie till vara senare iaf, vi får väl se. sen vet jag inte vad det blir mer än det, än så länge.

och just'e! (i) angående karaoketävlingen. tror emelie kom 4a, fattade det som det iaf! min åsikt? värdelösa domare, helt seriöst. ingen där var bättre än emelie, möjligtvis ganska jämt mellan henne och vinnrna som sjöng 'you're the one that I want' från grease. men emelie förtjänade definitivt minst 2a plats!!! är fortfarande arg och ledsen för det.

JAG ÄR FULL

hahaha. alla inlägg börjar med 'jag är ...' sen några dagar tillbaka :p jag är inte helt nykter för tillfället. sitter och gluffsar i mig ostbågar efter en super bra kväll med rötet slut, sjukt dåligt humör det sista. tack till billy som skjutsade hem mig <3

möte imorgon 8.15, hur ska det gå? to be continue .....

JAG ÄR STRESSAD! :|

har hunnit med att både träna och rida idag :D var uppe hos mamma jag och emelie, efter ett par timmat på sportlife med lisa (: lagade till god kyckling och ris hos mamsen innan vi åkte därifrån. nu är jag hemma för att slänga ihop lite valmöjligheter av kläder till ikväll. blir förfest hos emelie och sedan lipz! övernattar nog hos min älskling (y)

JAG ÄR PIGG :D:D

måste säga att jag börjar verkligen komma in i rutinerna. vaknade inte mer än några få sekunder innan väckarklockan ringde! nu har jag plockat in disken, jag inte orkade göra igår, i diskmaskinen (: ska fixa mig lite frukost och göra mig "i ordning". tar som vanligt bussen 10.22 för att möta upp lisa, sen blir det träning. sola ska jag göra idag också tror jag (y)

låg igår kväll och ångrade köpet av gymkortet en gnutta :/ eftersom jag är så sjuuukt fattig nu igen, fast det är jag ju mesta dels .. men grejen att jag hade 500 när jag vaknade och 4 kr när jag gick och la mig (a) ska dock ha lite pengar av emelie, eftersom jag betalade hennes bio, men ändå ;o så nu gäller det att ta vara på mitt dyra köp!

förresten så är mitt knät ännu ett steg bättre idag :D

JAG ÄR NYBADAD :)

..... och trött som bara den!

håller på med designen till jesper nu.
men tänkte att jag skulle gå igenom min dag lite snabbt eftersom jag har en ganska övertygande känsla om att jag inte kommer orka det när jag känner att jag gjort nog med designen för idag! :p

träningen med lisa blev ju "framflyttat" (var det planerat).
emelie kom och hämtade mig, så åkte vi till Ö&B, köpte shampoo, balsam och hårspray, träffade på en konstig gubbe och sen åkte vi hem till henne. så bytte hon hem snabbt innan vi drog iväg igen. åkte till näl för att byta bil med carina, peugeoten drar ju mycket mindre bensin än S60n (y) sen åkte vi till sportlife, så köpte jag gymkort. 395/mån i 12 månader, så nu blir det till att hålla igång. gym, pass & sol som gäller på alla sportlife-anläggningar :) bra! sedan iväg till strömslund där vi gick 5 km-spåret :DD duktigt duktigt! där efter till möllan för att handla ägg, ströbröd och potatis. sen lagade jag mat - panerad fisk, potatis och senapssås kinda' (; riktigt gott blev det iaf.

sen slappade vi en stund.
unnade oss lite glass och kollade TV en stund. vid 4 drog vi bort till jesper och så tog han och em en cigg. 15 minuter hann vi med ungefär innan vi hoppade in i bilen igen för att åka till frändefors. hälsade på hos mamma, fick lite pengar till bio, skrev på papper om handledar blabla :p sen åkte vi till marcus och hämtade älskade lillebror. fick även se nykomlingen hugo! jätte söt :)) inte mer än knappa 4 veckor gammal .....

hämtade ut biljetterna jag bokat, köpte lite godis & dricka. popcorn blev det också (; drygt 2 timmar senare åkte vi mot frändefors igen. filmen var hur bra som helst :D 'UPP!' såg vi, rekommenderas starkt! herregud, både jag och emelie skrattade så vi grät vissa gånger :pp sjuuuukt bra verkligen.

blev kvar några minuter innanför dörren hos marcus innan vi åkte hem mot trollhättan igen. väl tillbaka i kära hemstaden hämtade vi jesper, åkte runt och fjantade oss ett par timmar, herregud. helt galet :DD halv 12 åkte vi hem var och en.

en av dom bättre dagarna måste jag säga :)
nu ska jag fortsätta lite till med jespers design, sen ska jag gå och lägga mig. upp klockan 10 imorgon och iväg och träna med lisa [: sen är det karaoke final på lipz!!!! :D heja emelie <3

puss&kram

JAG ÄR HEMMA

hemma efter en lång, trevlig och nyttig dag med min em :) nu blir det lite god mat och ett varmt bad för att varva ner lite! där efter är det dags att sätta igång med jespers bloggdesign

JAG ÄR TILLBAKA :o

redo för nya äventyr! hahaha. jag hann inte mer än gå utanför dörren och låsa förrän jag fick sms av lisa att hon mår dåligt och ville vila någon timma till, så där med blir träningen fördröjd. emelie ringde dock precis efter, och jag svarade såklart ;p haha. hon ville jag skulle åka med henne på några ärenden, kanske passar på att ta den där promenaden vi tänkte ta ikväll :)

JAG ÄR DÅLIG PÅ ATT ÄTA FRUKOST

haha, nu har jag suttit här med min müsli skål snart 20 minuter. och jag har knappt fått i mig hälften! mycket annat som "ska göras" hela tiden .. och då menar jag inte såna där vettiga saker utan bara grejen att klicka upp och besvara den där blinkande lilla rutan i aktivitetsfältet (a) haha (: snart dags att skutta ut till bussen. borsta tänderna, på med jacka och skor, så är jag snart iväg ska ni se ;D

JAG ÄR ALERT (;

bara lite frukost i magen som fattas! sen är vi på topp :D woho! jag har vart vaken 25 minuter nu, blev väckt av em sötan 30 min innan klockan skulle ringt :p hehe. men lika bra att stiga upp då kände jag eftersom jag piggnade till såpass snabbt. och lite extra tid att göra sig klar är ju aldrig fel det heller :)


bild tagen igår, innan strandgatan

nu har jag hunnit med så mycket som;
  • packat väskan inför träningen
  • letat upp och plockat ihop lisas grejer
  • klätt på mig
  • kollat mig i spegeln och bestämt mig för att låta håret vara som det är - uppsatt i en slarvig rufsig knut som jag sov med inatt :p haha!
  • pratat med emelie och planerat lite smått inför lipz imorgon, då hon är med i karaoke finalen :D lär bli roligt, dock får jag ta det lugnt eftersom jag har möte 8.15 morgonen där efter, lite surt eftersom vi sett fram emot den kvällen 1 månad nu :/ men men ..... ansvarslivet kallar! (a)
  • bäddat sängen
  • upptäckt tidningen innanför dörren, dock låtit den ligga kvar :p
  • sjungit några verser till musiken som ljuds ur mina högtalare. ljuds är säkert inget ord, men jag gillade det (; hahaha.

nu så ringde alarmet! 10.20 ^^ dags att återvända till det jag egentligen ska göra då kanske :) bussen går 10.52, får säkert ännu lite tid över när jag ätit frukost och kontrollerat så allt är klart (y) funderar även på att skapa en ny kategori "träning". känns som det är mycket prat om det för tillfället, vi får väl se ;)

puss&kram

JAG ÄR GLAD :D

GLAD GLAD GLAD! det är obeskrivligt hur bra det känns för ovanlighetens sklull att sitta här ensam, lyssna på musik framför datorn och inte kunna sluta le. dels pga att dagen har varit hur bra som helst. jag känner mig så stolt över mig själv, när jag tänker efter; hur mycket jag har förändrats, tagit tag i mig själv och ryckt upp mig! :D jag försöker verkligen jobba på mitt självförtroende och bli av med den där störande jävla efterhängsna osäkerheten som jag alltidn bär med mig! jag står upp för mig själv och har bestämt mig för att ha inställningen att ingen annan ska kunna säga att den är bättre än mig, på något sätt (y)

jag har haft en riktigt trevlig dag.
hälsat på farmor och ätit middag + fikat med henne. knappt hunnit komma hem emellan innan jag åkte in till stan igen. åkte till lisa och så gick vi till strandgatan och satte oss, där vi satt i nästan 2 timmar och pratade, jag drack mörk varm choklad och hon vanilj latte. sen kom albin, pos, jesper och fredrik och gjorde oss sällskap en stund. där efter skiljdes vi åt i grupper om 2 och 2. jag och lisa gick in till torget, blev upplockade av albin och pos. blev att vi åkte runt en stund, tog ett varv på hunnerberg och sedan åkte hem för dagen :)

sen jag kom hem har jag inte hunnit mycket mer än lagat mat. vad det blev för någonting kan jag inte säga med några få ord, som vanligt. eftersom jag typ aldrig följer något recept utan lagar mat utifrån smak och fantasi (: stekte iaf kyckling och bacon, kryddade med vitlök, dragon, citronpeppar och vitpeppar. hällde i milda fraiche och lite sweet soya. och så kokade jag pastasnäckor till det. blev riktigt gott :D så nu sitter jag här, mätt och belåten. lyckligare än vanligt och bara njuter av känslorna jag har för tillfället. för den här känslan ska jag spara i mitt minne och plocka fram när jag behöver det som mest. nästa gång jag känner att jag behöver något slags hopp om förbättring och framtid .....

helgen lär bli hur bra som helst :DD
fest garanterat + bowling ser det ut som just nu (; kan inte bli mycket bättre måste jag säga :pp

puss&kram

JAG ÄR STARK

hemma efter en heldag hos farmor :) det blev middag, fika och en massa prat om allt och ingenting. 4 timmar blev jag kvar där :p sen tog jag bussen hem igen. hann inte mer än sätta mig vid datorn förrän det var bestämt med lisa att åka in till stan och possibly ta en fika på strandgatan! :D precis fixat mig snabbt. blir dock mjukisar. varit helt outhärligt att var ainstängd i tajta jeans hela dagen, usch. så jobbigt eftersom det spänner så i knät :/

får hoppas att det går över snabbt.
fick iaf lite pengar av farmor så nu blir det till att köpa gymkort på sportlife imorgon, och självklart ska vi träna. blir väl antagligen bara lite lätt styrke för mig om ingen bättring visar sig innan dess. men får väl hoppas att det repar sig fort, funderar iofs på att gå till läkaren med det och kolla eftersom jag inte har någon aning om på vilket sätt jag skadat det från första början. börjar bli ganska jobbigt att inte kunna använda det som jag borde kunna.

dags att sticka till bussen! :*

puss&kram

WON'T GET ME DOWN :|

nej, inte ens chans ... jag ska inte tappa humöret pga ett ont jävla knä! får tänka på det som är positivt ist helt enkelt, försöka njuta av dagen. någonting som kan hjälpa till är att tänka på hur kul vi hade ute på överby igår ;)


lisa & erica valde ut lite kläder


jag & lisa i snygga pälsjackor ;D


sjukt varma var dom iaf :p

ONT I KNÄT :(

smärtan har inte gått över än. får väl försöka vila knät så gott det går tills vidare, det brukar ju gå över efter ett par dagar så (y)

ringde precis farmor och bestämde att jag skulle komma dit! :) så jag får väl kliva upp ur sängen klä på mig. äta lite frukost och ta bussen. usch. hade lika väl kunnat gå den biten, men nu får jag åka bussen runt hela stan ist :@ jävla skit!

träningskort blir det förmodligen till att inköpa idag iaf :D

HEMKOMMEN EFTER EN TUR TILL DONKEN

ska lägga mig och gråta mig till sömns nu ..... behöver få ur mig det! och det bästa av allt med den här kvällen är att jag precis fuckade mitt jävla knä igen :'( helvete, har så fruktansvärt ont i det nu! fan. jävla, jävla, jävla skit. nåväl, dagen för övrigt har varit riktigt bra. berättar mer om den imorgon när jag har lite med tid, lust och energi till det. sov så gott <3

puss&kram

DAGENS PLANERING!

det där med att solen skulle skina får vi nog se runt. för utanför fönstret ser jag inget annat en en trist och grå himmel. sen försöker jag kisa med ögonen för att se om det regnar, tror inte det gör det (y) så jag får väl vara glad för det då (:

har precis lagt på telefonen, pratade med lillasyster en stund. hon ville ha sällskap ute på överby senare. så det blirn en sväng dit, och förhoppningsvis laddar hon på min mobil <3

men innan dess har jag annat på "listan";


  • klä på mig, det kan vara en bra början (;
  • sminka mig .. lite bara, så jag slippe skrämma folk, haha.
  • käka ordentlig frukost, nu kommer jag snart inte hinna det (a)
  • ta bussen 10.22
  • möta lisa på shell
  • gå till IV, lisa ska på möte där.
  • ta oss till sportlife
  • träna träna träna! :D
  • sen får vi väl se ...
  • ska när jag väl kommer hem, fixa design till både lisa och jesper
  • överby med syster, vet inte om det blir innan eller efter jag sätter igång med ovanstående.
  • gå och lägga mig vid 12-02
  • upp 10-00 imorgon (y)
känns bra att sätta igång med ite rutiner! :D börjar med bestäma tider att gå upp/gå och lägga mig. sen ska jag fylla i schemat jag fick av jobbcoachen också. vad jag ska göra varje dag osv. försöka besöka lite arbetsplatser. ge mig på det där med att skriva CV och så. vi får väl se hurd det utvecklar sig ;p nu måste jag verkligen skynda mig. 30 min kvar :|

TIME FOR BED

har för ovanlighetens skull ägnat en stund till msn. haha, brukar knappt prata med folk där längre ... ägnar tid och tankar åt så mycket annat hela tiden när jag sitter vid datorn. men nu så är det iaf dags att gå och lägga sig här känner jag :) ska upp vid halv 10 imorgon. 10.22 går bussen in mot stan, ska möta lisa på shell för att sedan hänga med henne till IV där hon ska på möte! efter det blir det raka vägen till sportlife :D ska bli helt underbart att köra slut på sig lite, det var ju ett tag sen nu (n) buuu! inget vidare bra faktiskt. men har ju på sätt och vis kompenserat det en aning med tanke på hur jag har dragit ner på mat senaste veckorna och dessutom har jag ju varit lite krasslig och inte alls i form för att träna.


hur som helst ... god natt var det! :*

puss&kram

KOKO :p

ÄNNU EN AV MIN OCH DENNIS INTRESSANTA KONERSATIONER (;


NoZ^ ||  FoX RacinG || sa:

Zzzz ?
äre ett djur lr
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit sa:
ja visst
nej, det är en fågel
NoZ^ ||  FoX RacinG || sa:
fårgel är väll et djur eller äre ett egen art?
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit sa:
helt egen
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
coolt ska nog köpa en art då
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
japp. men det finns lite olika varianter
Zzzz, zzzzz, zZ & ZZZ
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
okej äre tryp en åklder som zeebroo dom räknar man ju efter ränderna eller pumorna när man räknar prickar :_
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
ja, fast dom hära har små mjuka taggar. känns som silikon typ :)
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
okej låter lite som allätare då
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
ja fan. du kan ge dom allt från kaffe till herion (y) inga problem!
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
okej taurin då
dör dom jävlarna då :o
:s
:(
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
köp två, så kan du ju testa! (I)
dör den så har du iaf en kvar :D
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
vill inte döda han
är bara hannar
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
okej ... hm. då får du helt enkelt inte ge den taurin :o
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
okje ne jag pissar på dom ist :_
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
ja, men det klarar dom :):)
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
får se
bögar
allihoppa
1
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
homosexuella jävla skator!
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
precis ut med det dom är fitter !
håriga jävla fitter!
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
hahaha _D
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
(:
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
så störd!
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
brukar låta så
-         FIA     jag gick sönder och gav bort mig själv till andra bit för bit säger:
det är helt otroligt vilka sjukt intressanta samtal vi alltid har på msn (y)
NoZ^ ||  FoX RacinG || säger:
hahaha :p
:D

INSTÄLLNING (y)

nu har jag bestämt mig! imorgon när jag vaknar, då ska solen skina, mina läppar ska le och jag ska se framåt ... kliva upp med förhoppningar om dagen och ta vara på tiden. jag är trött på att förlora mitt liv och slösa bort tiden på att vara olycklig och känns mig allt annatr än älskad och värdefull.

jag är trött på att bry mig ..... varför ska jag bry mig? varför ska jag vara ledsen? jag har ingen anledning till det. för jag har inte gjort något fel, och hade jag gjort det, så hade jag förodligen vetat om det. men är det trots allt så att jag har gjort fel och jag inte vet vad jag isf har gjort. ja, då är det ju inget snack om den saken att det i vilket fall inte är mig det är fel på (; suck on that!

visst att jag kan vara rejält kaxig, det vet jag om. men nu ska jag ta mig fan rycka upp mig och skaffa mig lite attityd. sluta upp med att vara så förbannat sårbar.

en hälsning till alla som känner sig träffade; jag tänker inte, anteckna gärna det - inte - ta mera skit, bli sårad och nedtrampad. jag vet vem jag är, även om jag inte alltid är så säker på vad jag vill. jag tänker inte försöka vinna någonting, för mitt liv är ingen tävling. mitt liv är mitt liv, min chans, min tid. jag är trött på att slösa bort det på att vara någon patetisk jävla ensamvarg, som desperat håller sig fast vid det och dom hon älskar och bryr sig om mest av allt. jag är less på att försöka vara någonting för alla er, som mestadels inte ens ser åt mitt håll längre. ni som inte har en tanke på vad jag gör, eller hur jag mår. jag är fördärvad av tanken av att ingenting är eller någonsin kommer bli som det en gång varit. men jag vet, att det finns inget annat sätt. jag har försökt, jag har kämpat och stått för min vilja att stanna kvar på samma plats, men jag orkar inte mera. det är allt eller inget. någonstans kanske det finns en plats för mig, någonstans där jag kan passa in och känna mig viktig för någon. känna mig som den jag en gång var. jag tänker tillbaka ett par år och ser en glad tjej, fylld av glädje, omtyckt av underbara vänner att dela skratt och erfarenheter med, dag efter dag, år efter år. vart tog hon vägen? eller är det bara så enkelt; vart tog dom vägen?

REKOMMENDERAT KALORIINTAG

har gjort en uträkning på hur mycket kalorier som är vettigt för mig att få i mig en dag som denna. dvs framför datorn :p

655.1 + (9.563 x 67 kg = 640.721) + (1.850 x 171 cm = 316.35) - (4.676 x 19 år = 88.844) = 1523.327

1523.372 x 1.2 sysselsättning = 1827.9924 - 500 kcal för att minska 0,5 kg/vecka = 1327.9924 kcal

är riktigt inne på att lägga största tiden och energin på träning nu.
försöka ignorera all skit, när jag kommer till dom här perioderna. kommer inte orka med det länge till. vill verkligen styra upp det, bli av med alla äckliga extrakilon och bli smaaaaaal! när jag lyckats med det, kanske jag har en gnutta vilja att reda ut lite av allt det andra som är helt åt helvete i mitt liv.

det blir upp ur sängen senast klockan 10 varje morgon. inga "ursäkter" för undantag. en ordentlig frukost, en stund framför TVn och iväg till gymmet. 20-40 min kondition, 45-60 min styrke och 15-30 min solning. sen hem och duscha.

ledig möjligtvis lördag & söndag.

IDAG HATAR JAG ATT ÖVERHUVUDTAGET EXISTERA

riktigt hemsk dag idag känner jag :( söndag, allmänt deprimerande. för mycket tankar, överfylld av saknad, likaså längtan och ångest. jag orkar bara inte. tanken av att ligga ensam här i sängen hela dagen gör ingenting till det bättre. försöker komma underfund med vad jag gör för fel. jag kan inte hitta mitt problem. jag kan inte göra mer än allt i min makt, och jag svär, att jag försöker så gott jag kan. men uppenbarligen är ingenting jag har tillräckligt. och jag vet, att det hjälper inte att be .....

JAG VET VAD SOM MÅSTE GÖRAS, ÄNDÅ SITTER JAG KVAR HÄR

och det skrämmer mig att jag kan nå dig, vart du än är. och om jag behöver förklara, den skugga som vilar i tiden, förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär ... men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.

jag vet vad som måste göras, ändå sitter jag kvar här. i ett sista kapitel som jag har förälskat mig i. jag försöker att strida mot känslan, men den är rädd och den spelar ett spel nu. jag får för mig att jag kan vara kvar, men vet inte hur. men jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans.

jag vet vad som måste göras, ändå ligger du kvar här och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals. jag vill inte spara min längtan. jag har tänkt men aldrig fått tala. så feg att jag viskar, du hör säkert ingenting alls. jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans. jag vet att jag döljer en sanning, att väntan inte leder någonstans. jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans. älskling, jag går nu. jag tar steget ur vår sista dans.


/melissa horn <3

TACK TJEJER <3

åkte hemifrån med ett någorlunda positivt humör. men senare in i kvällen steg det mot toppen igen :D satt på strandgatan från 10-12 med emelie, emma, malin och hanna. riktigt riktigt trevligt har vi haft det! drack 3 cider, 33 kr styck. helt ok! (y) sen gick vi vidare till meza, dock försvann emelie. när vi kom dit blev vi ganska förvånade över hur dött det var. men så snart vi satt oss ner började det droppa in folk allt eftersom. efter en stund kom ett gäng till och gjorde oss sällskap, trevligt sällskap :D amanda var så glad man bara kan vara och nästan lika så full :p haha! halv 2 kom emelie och sofia. så då åkte jag och emma med hemåt.

nu har jag precis tvättat sminket och hämtat min mangosorbet.
så det blir lite onytta innan läggdags, tillsammans med filmen 'closer' (; hahaha. pappa satt sovande i soffan och hans käre vän edberg låg och snarka i den andra när jag kom innanför dörren. så dom har nog haft en trevlig kväll. godnatt på er :*

puss&kram

EN APPLÅD FÖR FRÖKEN HOLM

om 5 minuter (redan?!) kommer emelie m.fl och hämtar mig. väntat länge nu känner jag. dessutom är jag smått irriterad pga omplaneringar, väntan och uttråkning. och ja! jag är på dåligt humör .....

idag kan jag inte se att någon står på sin plats

DET VAR ALDRIG MENINGEN ATT VI SKULLE SLUTA SÅHÄR, DU OCH JAG.

jag vill glömma dig, men alltid minnas. jag vill släppa taget, men aldrig någonsin förlora dig. jag vill bli fri, men för evigt känna din närvaro. jag vill gå vidare och aldrig mer se tillbaka, men i all framtid bevara allt du gjort för mig.

men mest av allt vill jag bara gå tillbaka och göra om allt från början. jag skulle ta vara på stunderna, dom där allra bästa i mitt liv. jag skulle stå ut med all smärta och sorg. bara för att få känna samma sak igen.

TACO TACO TACO

steker köttfärs medans pappa är i affären! :) ska bli riktigt gott med lite mat i magen nu. har legat i sängen ungefär 95% av dagen, och sovit närmare 70% av det :p hehe. senare blir det nog strandgatan och mys med älskling. åh, vad jag tycker om dig hjärtat mitt <3

¡BRA SAGT!

man kan inte skaka hand med en knuten näve

JAG HAR MÅTT BÄTTRE .....

dagen efter är alltid lika underbar! :D haha, nja. ibland är det bättre, ibland sämre faktiskt. har en ganska godtaglig baksmälla idag, inte sådär grymt elak men hungrig, snurrig, seg och skakig känne jag mig. så det räcker till, gått och väl! :p hehe.

för dom som är intresserade av hur gårdagen såg ut tänkte jag försöka dra igenom det lite snabbt, orkar inte en massa detaljer och så :)) dock blir det ofta det ändå när jag väl kommer in i skrivandet och blickar tillbaka (a)

bowlade med pappa och erica. som jag skrev innan att jag skulle. innan bowlingen och i väntan på erica åkte jag och pappa till athena och käkade pizza. jag åt en helt underbar grekisk kebab, feeeetaost! <3 hehe.

bowling


erica blev lite försenad, så vi åkte upp mot frändefors för att möta henne.
10 i 6 satt vi alla 3 i samma bil, så stressigt blev det eftersom vi hade bokat bana klockan 6. kom dit, jag blev helt facinerad av stället. har ju aldrig vart inne på buddys innan!! :o riktigt fint och mysigt var det (y) får nog bli fler gånger, för även självla bowlandet var sjukt roligt. trots att jag var totalt värdelös första spelet. herregud. men sen jävlar, nästa omgång inledde både jag och pappa med en straight :D woho! sammanlagt 3 straights blev det för min del! en timma senare var det slut på det roliga, så vi bytte tillbaka till våra egna skor. som jag nästan glömde. hur snyggt hade det vart om jag klampat ut på stan med bowling skor? ;) höhö.

albin hämtade mig utanför och så åkte vi en sväng i hans "nya" bil :p en granner gammal brun-röd 240, hehe. sen mötte vi lisa och frida på stan, fick pengar, släppte av dom hos lisa och fixade kvällens alkohol. 2 flak cider blev det. sen skjutsade albin hem mig och så gjorde jag mig i ordning. ca 30 minuter senare släpade jag mig ut till emelie som väntade med väska och ciderna för att plocka upp lisa och frida igen och dra till ronja för att förfesta (:

att hitta dit var inga problem, däremot att hitta parkering.
åh herregud vilket stohej det blev xD 15 minuter senare eller någonting tog vi oss upp för trapporna och började styra upp det där med att bli lite på lyset ;) hahaha! kollade idol och gjorde tappra försök till att hålla igång "jag har aldrig"-leken, vilket kan vara ganska svårt när man inte kommer på någon fortsättning på 'jag har aldrig ...'. nåväl.

halv 11 eller någonting åkte vi till shell och träffade folket en sväng.
en rök/kissepaus senare slängde vi oss in i bilen igen, drog igång skön musik och sjöng oss till vänersborg. blev en pissepaus även vid korseberg (y)


jag & lisa


jag & lisa


tyckte den stod lite lustigt :p

när vi kom in på festen hos joel, möttes vi av ett stort rökmoln! (n) uuusch. men även goa kramar och leenden som jag faktiskt saknat något fruktansvärt :)) drack, sjöng, pratade och allt som hör till! bara hade det sjukt trevligt. sen blev det lite bråk om ciggaretter och skit. till slut orkade jag inte med det mera, så jens åkte mot vänersborg för att hämta oss (f) ställde ciderflaket, med ca 6-8 cider kvar i, i hallen. gick in i vardagsrummet och sa hejdå. när jag kom tillbaka ut i hallen låg det inte mer än ett tomt flak kvar. åh" vad aaarg jag blir!! :@ dennis, emil och kenny åkte samtidigt som oss.

efter en stunds desperat sökande gav vi upp och gick mot lidl.
lisa och ronja åkte med harvey, jag och frida med jens. träffade dennis, emil och kenny på donken igen en stund. sen åkte dom hem och vi mot trollhättan. lisa och ronja kom över till oss. sen stannade vi på shell, träffade folk. stannade där ett bra tag. jag och ronja garvade sönder en stund åt allt och ingenting, packade som vi var! ;D sen satt jag i billys bil och pratade med dom, satt med söder en stund. ja, herregud. den här biten börjar bli lite suddig (a)

kom på från ingenstans att jag glömt min väska i vänersborg! :| panik panik panik. jesper var snäll och körde tillbaka dit efter att vi släppt jimmie och någon random brud i skoftebyn. sprang in i trappuppgången och drog i dörren, låst! plingade, knackade, ropade i brevinkastet. fan! till slut kom joel och öppnade :o väskan låg precis innanför dörren, dock öppnad. tog den och tackade. sprang ut mot bilen igen. upptäckte att sminket inte var i, knacka och plinga igen. frågade efter den och joel hittade den. yes! (y) tur det. sen åkte vi hemåt.

vinglade in, balanserade medans vi tog av oss skorna. bäddade till frida och somnade ganska snabbt! haha. heeelt utmattad. sömn behövde jag, blev ingen direkt vila igår, som jag tänkt mig :p usch usch. men jag klarade mig, genom hela kvällen. självklart (för att göra lite reklam) pga 2 powerking med extra hög koffeinhalt :D

idag vaknade jag av att frida fixade i ordning sin sovplats och skulle gå. kramade henne hejdå, och siktade blicken mot sängen igen. blev dock inte så. tog mig ett glas iskallt vatten och hamnade här ist ^^ så ... vad händer idag? jag är lite pigg och glad "som alltid", hehe.


fler, roligare bilder kommer, tror jag! blev en del blixtar här och där igår iaf ;p

puss&kram

SUCK & PUST!

hemma efter några timmar i stan med vicky :) trevligt! nu funderar jag och pappa på vad vi ska äta innan bowlingen. vrålhungrig är jag :o efter bowlingen, dvs. ca 19.00 blir'e fort hem och sen ready to party :D

HAVE TO, HAVE TO

uuuusch! dumma vicky har istort sett tvingat med mig in till stan. så nu ska jag snart klä på mig och gå ut i det hemska regnet. det var inte länge den lilla, första snön som föll förut fick stanna kvar :p hehe. får försöka samla lite energi och positiv inställning med skön musik på bussresan in till stan (n) (y) känner mig helt jävla död! men har jag tur så kanske det går snabbt i stan, så jag hinner vila en liten stund innan bowlingen. för det här håller inte länge. gäspar och har svårt att hålla ögonen öppna, redan! :|| och dagen har bara börjat! sen ska det ju ordnas med lakohol till mig och lisafisen också :)

ska passa på att köpa frimärken och posta breven till försäkringskassan också! och några powerking får jag helt klart unna mig :o måste rusa nu!

puss&kram

SOME FEELINGS NEVER SEEM TO LET GO

jag kan tänka mig att jag låter tjatig. men jag känner mig verkligen sådär riktigt lycklig, och gud vad jag älskar det! vet inte varför egentligen. för som jag sagt tidigare, har jag egentligen ingenting att vara speciellt lycklig över. visst finns det saker som har bättrat sig den sista tiden. bl.a jag själv och min inställning. men även en hel del småsaker i min omgivning :)

JAG TROR JAG VET HUR LYCKA KÄNNS

det är en härligt känsla, en känsla av värme och sprallighet. jag kom upp tidigare imorse. halv 8 ringde klockan och jag kände mig halv levande, halvt död. men jag tände lampan, satte mig upp och tog vara på dom knappt 20 minuterna jag hade på mig innan bussen gick. sprang ut till bussen i duggregnet och satte mig längst bak. lyssnade på musik och spekulerade på folk som gick på, bussen blev mer än full på vägen in till stan!

när bussen stannade utanför högskolan, klev jag, liksom ett par till av.
gjorde och betedde mig precis som jag tänkt mig under resan dit. höll mig lugn, koncentrerade mig på att inte greppas av panik och bli uppjagad av förvirrning. hittade snabbt, lätt och kvickt dit jag skulle. chansade lite på att jag var där jag skulle, och satte mig på en soffa. några få minuter senare stod personen min handledare hade skrivit att jag skulle träffa framför mig. fick sätta mig i ett rum runt ett bord med 6 stolar tillsammans med några andra som ingick i våran lilla grupp. vi fick muntlig och skriftlig information och en snabb rundtur och sen var det klart! jag fick ett gott mycket intryck av coachen deusstom (y) det gick hur bra som helst hela vägen genom mötet :)

efteråt stannade jag kvar för att ställa några frågor och få lite hjälp. följde med till hennes "kontor" och så fyllde hon i mitt papper om ersättning som jag ska skicka in till försäkringskassan, så snart jag köpt frimärke och satt det på plats :D tog bussen hemåt igen 20 över 9. mycket folk på bussen även då, men jag klarade det galant.

nu har jag ätit frukost och hämtat min rena tvätt från sträcket. funderar på om jag ska sova en stund till, men är rädd att det ska förstöra hela min dag. men å andra sidan känns det som att det inte finns en chans att jag kommer orka hålla igång ikväll annars :/ vi får väl se hur jag gör ..... ska vika tvätten nu iaf.

puss&kram

NU _MÅSTE_ JAG

klockan har passerat 2 och jag sitter fortfarande här och njuter av skillet (: kommer aldrig komma upp, trots att jag även sagt till pappa att hjälpa mig, ur sängen imorgon! önska mig lycka till (a)

puss&kram              

TOP 10 SKILLET

bild från google



1. WOULD IT MATTER


 

 

2. LUCY


 

 

3. IT'S NOT ME IT'S YOU


 

 

4. DON'T WAKE ME


 

 

5. ONE DAY TOO LATE


 

 

 

bild från google

 

 

6. WHISPERS IN THE DARK


 

 

7. YOURS TO HOLD


 

 

8. SAY GOODBYE


 

 

9. COMATOSE


 


10. THE OLDER I GET


 


det var fan inte lätt att välja ut bara 10 av dom bästa ;| det är ganska sjukt egentligen, men nästan varenda jävla låt dom har gjort är grymt bra :D älskaaaaa! har inte ens kunnat lägga dom i ordning. vilket betyder att den längst ner skulle jag egentligen kanske vilja nominera inom top 3. men det är svårt. alla har otroligt bra lyrics och är bara underbart bra helt enkelt :)lyssna och njut!

för dom som använder spotify, så har ni alla deras låtar (som finns på spotify vill säga) här (y)

VILL INTE SOVA!!! :( BUHU ...

ska ju upp TIDIGT imorgon! :| tidigt i en mera detaljerad definition ungefär någon gång mellan 7 och halv 8. möte på högskolan angående jobbcoachingen (y) 8-15 ska jag vara i entré AIL, har ingen aning om vart det är, men det ska tydligen vara utskyltat. dock kommer jag drabbas av kallsvettning, röda kinder och hjärtklappning när jag kommer innanför dörrarna och ska stressat söka upp dom s.k. skyltarna med min stirriga blick. sen lyckas följa dom med mina förmodligen ordentligt skakiga ben! uuuursch. sånt här tycker jag inte om. men som tur är har jag (och hoppas att jag imorgon har kvar) en någorlunda positiv inställning. d.v.s. utmana mig själv! :) jag ska gå in där, hitta rätt, träffa personen i fråga och bara vara mig själv. kommer gå hur bra som helst (; så de' så.

det största problemet för tillfället är ju då att jag inte vill gå och lägga mig.
stormtrivs för tillfället sittandes här i min underbart sköna säng, med datorn i knät, en godispåse bredvid och riktigt bra och mysig musik som susar i ett par ovanligt bekväma hörlurar, dock ganska dåligt ljud (n) fast trots det, som tur är, börjar jag faktiskt bli lite trött. känner en gäspning som söker sin väg ut precis nuuuuuuaaaahhw :)) hihi.

ska kila iväg och tvätta bort sminket nu :*


puss&kram

DINA DRÖMMAR BLIR ALLT SVÅRARE ATT SE NU OCH MINA FINNS SNART INTE LÄNGRE KVAR

melissa horn för tillfället. där innan markus krunegård. texter, texter, texter. jag njuter. så vackra ord, tydliga känslor och inspirerande tankar.


- du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut.

RUSKIGT GOTT!

nu har jag och pappa precis ätit oss proppmäta!! självklart blev det kyckling, jordnötssås och ris (y) vi åkte och handlade på willys, och lagade maten tillsammans :D det här receptet använde vi oss utav. och åt tillsammans såklart. det var ett tag sen vi ens gjorde det nu :p den här dagen har vart bra, än så länge :) vet inte vad jag ska göra ikv. funderar på att tanka någon film och bränna. pappa ville se någon riktigt bra, sa han. kanske har den bioaktuella 'the ugly truth' kommit ut? (; verkar vara något faktiskt.

imorgon blir det bowling på buddys.
jag, pappa och erica. klockan 6 ringde pappa och bokade en bana, den sista (y) ute i sista sekund, ja.

puss&kram

TILL ALBIN! :)

 

 

sjuuuukt dålig kvalité, men här har du filmerna från racet 2 oktober :)


VÄLDIGT BRA SAK!

om den nu visar sig göra resultat vill säga! (y) haha, lite jobbigt att man ska behöva kleta ner sig så för att använda den. annars gör det ont, ont, ont :p


EY, DET ÄR JU MAT JU

kyckling, ris och jordnötssås förväntar jag mig idag :DD mmmm! pappa letar efter något bra recept just nu. antar att jag får dra på mig lite värdiga kläder och följa med till affären snart då :)

puss&kram

UNDERHÅLLANDE KONVERSATION

har en ganska underhållande msn konversation med jesper och emil. det börjadepå facebook, där även kenny deltog. det pratas om förkylning - kyla - kyl & frys, kråkor, billys pan pizza, självmord med hjälp av pasta, speglar och fiskelina. emil är elak och skadar mig psykiskt när han är så rå, så han är en äckelhora. jesper lever thuglife och måste diska. illa illa. dessutom tycker emil om att mobba oskyldiga söta flickor med si körlärare, perverst! och nu började han lipa och lämnade konversationen .....

I KNOW I'D DO IT ALL DIFFERENT IF I HAD THE CHANCE

är helt såld på skillet. absolut favorit-bandet just nu :D hur som helst är det dags att sova. rummer är halvt ommöblerat och städat. imorgon blir det kanske flyttning av soffan och så ska det dammsugas + att golvet ska skuras :) natti natti :*



nybäddad säng! finns det något skönare? :DD helt underbart.
snart ska somna skönt i den och sova ut ordentligt, vakna imorgon och känna mig lika lycklig som jag gör nu! ((:

puss&kram

VILKEN RÄDDNING!!! :D

humöret har sjunkit, sakta med säkert dom senaste dagarna :( idag har det vart extremt gränsfall till en av dom där riktigt jobbiga perioderna. men nu känner jag mig på topp igen! allt handlar om min omgivning. jag klarar verkligen inte av att sitta inne, ensam, uttråkad. det är sjukt, men ärligt talat riktigt farligt för mig /: funkar helt enkelt inte.

tog som jag sa bussen in till stan för att köpa godis ;) och satt på bussen igen efter drygt 5 minuter (y) pratade med emelie över några sms om att supa till. hon var fett sugen, sa hon. jag var ganska skeptisk. men sen tänkte jag att vad fan; jag kan ju lika väl gå av vid statoil och kika in hos henne. nu när jag ändå kommit utanför dörren. så det gjorde jag :) satt och pratade en stund, smaskade på innehållet i min påse. jag halsade i mig power kingen som jag hittade i kylen på hemmakväll och så spelade vi lite gitarr :p haha. sen åkte vi och hämtade emma. när vi kom tillbaka satt 3 tjer och väntade i trappuppgången. när vi kom in började gänget dricka vin. jag nöjde mig med hallonsaft och några goda ballerina kakor till det! sen kom jonte hem. jag gick ner för att öppna dörren åt jesper och hans kusin yonas, då hade även vurp dykt upp! sen satt vi och chillade bara en stund innan jag, jesper och yonas lånade bilen hem till jesper. han hämtade lite grejer och så skjutsade dom hem mig till sylte innan dom åkte tillbaka för att överlämna bilnycklarna till emelie igen :D

nu börjar jag bli lite trött! fast ändå känner jag mig väldigt energisk, så jag tänkte passa på att städa rummet. för det behövs verkligen ^^ funderar även på att möblera om (a) sjukt sugen på att göra det. hur som helst så lär ni ju höra av mig om en stund igen :*

<3 alla underdunderbara vänner!

puss&kram

KANSKE LITE TOKIGT, MEN ...

jag är så jävla godis sugen! funderar starkt på att ta bussen in till stan, köpa lite godis och försöka hinna med bussen tillbaka efter 6 minuter, om jag inte hinner tänkte jag sola (y) låter väl ganska okej. ska fan i mig göra det.så jävla underbart att åka buss i mörkret också :))

puss&kram

I DID IT! ;D

haha. 35 minuter & okänt antal steg :p hehe .... men blev nog ganska genimsnittligt, känner ju att pulsen dunkar mer än vanligt iaf (y) nu blir'e frukost!


puss&kram              

NY DAG, NYA TAG!

först och främst. sjukt seg även idag! vet inte vad som hänt ... känner ingen ork till någonting, helt tom på energi och engagemang. var helt inställd på att träna idag, men nu sitter jag bara här och gäspar. funderar på att gå ut och gå lite och sen äta lite frukost. men samtidigt känner jag bara för att lägga ner huvudet mot kudden och dra täcket över /: usch .....

ska tvinga mig själv att gå ut och få lite luft nu. upp ur sängen, på med kläder och skor och dra igång lite musik på ipoden. får inte gå in igen förrän om 30 minuter!

ALLA TANKAR FÅR INTE KOMMA UT

känner just nu att om jag skulle skriva allt som rör sdig inuti migg huvud just nu, då skulle det här bli ett väldigt virrigt inlägg som knappast någon skulle förstå någonting utav. ska försöka skaka av mig alla röster och tankar som svävar runt som något slags 'myrornas krig' där inne!

hm ..... idag har jag; städat hos sonja, tjänar in en slant där (y) tagit det lugnt hemma en stund, innan jag fick väldigt bråttom till bussen. ja, bussen som jag självklart missade. tog en liten promenad medans jag väntade på nästa i 15 minuter. åkte till albin, och vidare till vänersborg efter två små stopp för att ta ut pengar och tanka. planen var att kolla på en bil, men så blev det inte. vi åkte dit, men åkte därifrån ganska snart igen eftersom ingen av dom två vi trodde det var verkade intressant. mamma ringde dock senare och sa att vi kollat på fel. men efter ytterligare information var det ingenting som lockade tillbaka ändå. då mamma ringde satt vi på donken. jag, albin, billy, simon och christoffer. albin käkade, jag beställde en kycklingsallad i driven när vi åkte därifrån! åt den, stannade till på viggen en stund. jag passade på att be tobbe komma ut och ta med sig ozzy, och så hälsade jag på dom :D

sen gick albins bil sönder!! så då åkte vi till honom och lämnade den, hoppade in i hallbergs röda mercedes ist (; stannade till på shell en stund, tog ett varv, mötte dom andra på shell igen och så skulle hallberg hem. jag följde med till albin en stund, kollade en del av andra avenyn (igen) och sen kom hannah och hämtade mig :)

vi åkte in till stan och träffade folket på meddo ((: billy, simon, christoffer, robin och peppe .. men bara en liten stund. hannah ville hem och sova, så hon skjutsade hem mig och så gick jag in och kollade TV med pappa en liten stund. sen tog jag en lång, varm, skön dusch och nu sitter jag här. har ätit lite mûsli och yoghurt till kvällsmat också ^^

en bra, trevlig och som vanligt ganska ointressant dag ;) höhö.


puss&kram

SNART DAGS ATT ÅKA IGEN ;p

ska ta bussen till albin så att jag är hos honom vid ca halv 5. vilket betyder att jag får ta bussen nu om 5 min :| oj då! det var jag inte beredd på (a) får skynda!!

puss&kram

GRATTIS TILL KÖRKORTET ÄLSK <3

idag lyckades min favoritbrutta med teorin :DD synd bara att man inte fick reda på det förrän man frågade?!!



grattis iaf <3              

FÖRBANNADE REKLAM

gillar inte spotify reklamen med hasse aro :| "hasse aro här. visste du att var nionde kvinna får diagnosen bröstcancer" usch! hans namn stavas säkert inte ens så, men whatever.

nu är jag vaken iaf, vilket kanske är ganska tydligt ;D hehe. har dragit på mig mina svart jeansleggins och ett turkost linne. håret sitter fortfarande i en knut mitt på huvudet, efter att jag tvättade ansiktet. får se om jag ens orkar bry mig om att göra någonting åt det innan jag åker och städar/tvättar hos sonja. ska duscha sedan när jag kommer hem tänkte jag, så vill inte slita på det med plattången nu i onödan /; ska smita iväg för lite frukost - mûsli och vaniljyogurt blir'e! bussen går 11.22, så tänkte att jag ska kolla på det nya aa avsnittet under tiden (y) en del av det iaf .....

puss&kram

SO SICK OF IT!

orkar inte ..... känns som mina lyckliga dagar är förbi, igen! förstår mig inte på det. det slår aldrig fel. hur jag än försöker ignorera något idiotiskt "misstag", så vägrar det att släppa mig. problem ska det alltid vara. varför kan jag inte bara få vara glad och känna mig så lycklig som jag gjort dom senaste veckorna nu?

tillbaka till skiten igen. ändlösa tankar, ångest och sömnlösa nätter.

JAY SEAN - DOWN


DAVID GUETTA FEAT. AKON - SEXY BITCH


12 OKTOBER -09

Kläder: paps mjukisar, svart linne och stor, svart, mysig t-shirt

Smink: foundation, lite solpuder

Frisyr: simpel, men trasslig knut

Bild: sleten bild, precis som jag är idag (a)


Läsning: knappt någonting, skumläst igenom några "viktiga" papper bara.

Låt:
det har jag faktiskt ingen idag, behöver uppdateras!

Mat:
frukost, middag ... sugen på någonting gott /;

Vill ha:
godis :$

Köp:
pass

Humör:
knappt vaken

Göromål:
tandläkaren

Borde:
ta en promenad för att piggna till

Saknad:
kärlek

Beroende:
slappa

Roligaste:
änglagård

Tråkigaste:
att jag har tråkigt :pp

Dummaste:
ont när tandläkaren borrade i min knappt bedövade tand. aj aj ...

AJ AJ AJ .....

värsta tandläkarbesöket jag har varit med om, definitivt! ;o visade sig att dom skulle laga en tand. först och främst tog det ett tag innan dom själv visste vilken eftersom dom var nära att börja med 2 andra innan dom hittade den rätta! hahaha. först var det tydligen en på höger översida, sen vänster översida och slutligen höger undersida. så där fick jag en bedövningsspruta, som värkte en aning. sen skulle det borras, och det mina vänner, var det värsta jag har varit med om. ska inte bedövning hindra smärtan från att kännas?! det gjorde inte den här varianten som jag fick iaf. kände mig lite svullen i kinden. men tanden skrek av smärta. usch och fy! försökte slappna av så gott det gick. gnydde till några gånger, men överlevde (y)

kände ändå att inte det var värt ännu en hemsk och elak spruta!! så därför struntade jag i att grina pga smärtan och hoppades på att det skulle gå fort. sen ska man ju ha en massa andra prylar i munnen också. så där låg jag med kramp i käken, någon jävla klämma som gjorde mitt tankött ont och bommulstussar för att fylla upp kinderna lite extra sådär ;) sen var det ju 2 händer som skulle in med en borr och all annan skit som behövs för att laga tandhelvetet.

som tur var krävdes inte mer än 20 minuter smärta (; gick hem och kände mig helt förstörd i munnen. haha. la mig på soffan och kollade TV med pappa. käkade lite mûsli och fil, fyllde i papper till försäkringskassan och sen har vi kollat på 'änglagård'. tröttnade på TVn och la mig här i hörnet av sängen med datorn i knät ist :)

nu ska jag snart (tror jag) ta mig någon att äta. för äta bör man, annars dör man .....

puss&kram

TANDLÄKAREN (n)

uuusch, gillar inte att ha saker jag måste göra! finns inget värre än jobbiga möten osv. känner mig bara sjukt stressad och framför allt pressad och tvingad. vilket gör att jag får ångest och blir nervös inför det. bajs. som tur är, så är första besöket hos nya tandläkaren redan avklarat, så egentligen är det inte mer än att jag är så sjukt slö och egentligen inte orkar släpa mig dit bort. för övrigt tycker jag nog att det är ganska avslappnanade när man väl sätter sig till ro i den "elektriska stolen", haha :)

hade ju tänkt att jag skulle dra iväg och träna en stund idag.
men det får jag nog skjuta upp några dagar till. känner mig fortfarande inte helt frisk. känns nästan som om jag åkt på en ny smitta. för i början av helgen kände jag mig rätt så pigg och kry /: jaja. vi får väl se hur jag känner mig sen. har ju iofs inte ätit på typ 20 timmar (a) och frukosten sparar jag till efter tl, så kan jag tjäna in en morgonpromenad på vägen dit (y) dags att gå, ska vara där 11.20 :*

puss&kram

HEJ VÄNNER :)

har inte haft varken "tid" eller engagemang till att uppdatera idag /; klev inte upp förrän 2 idag, då jag och hannah unnade ossen ordentlig frikost. dukade frambröd, pålägg, fil, müsli, yoghurt, mjölk och oboy, skärde upp gurka och banan och kokade ägg :D hehe. sen skjutsade pappa bort oss till albin. så slappade vi en stund medans hannah sydde det sista till sin hårförlängning som jag fäste på henne sen :)

sen var det dags för mat mitt i det! :p
så vi tog en paus för att äta jättegod kötfärssås (med bacon i) och makaroner i som per lagat till. älskar det :DD gjorde klart håret och sen kollade vi *TV. drog ut en sväng, men hände ingenting så åkte tillbaka till albin och la oss på soffan igen (:

sen blev hannah hämtad av sin mamma.
jag och albin kollade på 'supersugen'. sen kom robin, simon och peppe och gjorde oss sällskap till 'evan den allsmäktige'. efter det när klockan var ca 11 gick albin och la sig, så vi andra drog ut och fördrev ett par timmar med att åka runt litegranna.

kom hem nu för en liten stund sen.
ska väl snart sova, så jag orkar upp imorgon. ska till tandläkaren - 11.20 tror jag (y) inte så tidigt, men måste ha mina 8 timmars sömn åtminstone ;pp men innan jag somnar måste min mat i café world bli klart (a) haha. bara 20 minuter kvar ..... kan passa på att läsa lite bloggar så länge (:

puss&kram

MAT MAT MAT

lagar god mat med albin och harvey @ albin! :DD

I'M GONNA GIVE IT A TRY

nu ska vi se då. placerat mig på albins soffa nu. dock bara jag här. babben skulle till skroten en sväng och åkte precis innan jag kom. per har jag ingen aning om vart han är :p lyssnar på musik (och med musik menar jag th, beroende?) och dricker vatten (y)

gårdagen såg ut som såhär;
åkte med dennis till frändefors igen efter att jag vart och handlat med papi. slappade vid TVn en stund, fixade lite käk och myste med dixie fram tills mamma hade tid att klippa mig, medans björn var och kollade på ett gevär. blev så bra det kunde bli antar jag :)) hehe.

sen drack jag en drink med mamma och björn. sprit, likör 43 och mjölk :D riktigt iskall eftersom vi satt ute och njöt av dom sista solstrålarna. mumma var det! vid 6-7 någon gång (hade inte speciellt mycket koll på klockan) kom emil, dennis, emil och kenny och plockade upp mig. så tankade vi, jag köpte slödryck på jätten och åkte till albin för att värma upp :D det blev några jägershotar och grogg.

vid 9 åkte vi till stan. sjukt kul kväll på odd :D
fast blev kanske en aning överdrivet alkoholintag (a) vilket jag känner av skapligt mycket idag ;/

fick skjuts hem av micke när festen var slut och alla åkt hem :*

PIC'S



 

P.S. hannah, jag älskar dig också (;              


älskar dig

Jag älskar dig fia
/ H
annah


SJUKT KVÄLL IGÅR :D

vaknade för en stund sen och upptäckte att jag inte mår något vidare idag ..... ärligt talat har jag inte mått värre än såhär på riktigt riktigt länge :( vaknade till nyss och sprang och spydde. bara för att jag tänkte på emelie!! haha, nej. men jag halvsov typ och så drömde jag lite konstigt. hon tjatade på mig om att köpa whiskey och bjuda mig på! bara tanket av det gör mig spyfärdig i mitt nuvarande läge. lyssnar på tokio hotel nu :) ska försöka vila det dunkande "enorma" huvudet ett tag till. så får ni höra om kvällen senare.

puss&kram

FÖRÄLSKAD!

och rent ut sagt besatt av th's nya album. jag älskar det. speciellt automatic (: så sjukt bra, texten är underbar!

näst intill outhärligt att vara ifrån internet igår kväll, eftersom jag fick nöja mig med musiken jag hade inlagt på iPoden, och den är inte uppdaterad sen innan turkiet :| somnade till radion dock ..... skönt att vara tillbaka hemma i trollhättan. spotify dirr! ska väl åka och handla med pappa om en stund, sen blir det vila lite tills jag antagligen åker med dennis tillbaka till frändefors en sväng innan kvällen :) mamma måste klippa mig ;o

puss&kram

HOS MAMMA

nu är jag "hemma" i frändefors. pratade lite med mamma, björn, maja och fredrik ute i stallet innan jag gick in i mörkret :p tänkte lite lampor och satte mig här vid datorn, som för övrigt används med hjälp av världens snabbaste internet! not. men funkar iaf. struntade i att ta med min dator eftersom det ändå bara blir några vakna timmar. åker ju tillbaka till trollhättan med dennis imorgon, vid halv 10 blir det ungefär, när han ska till skolan :)

ska försöka sova ut ordentligt inatt! så jag är pigg och glad imorgon, time to party. dock inte sådär super taggad för tillfället. fast det kan väl bero på att jag knappt orkar hålla ögonen öppna just nu (a)


puss&kram              


HEMMA, SNART BÄR DET AV IGEN!

delat en riktigt god grekisk kebab familjepizza med dennis och emil :DD sen träffade vi albin och jesper en stund, innan vi åkte tillbaka hem till mig för att ta det lugnt en stund innan vi ska till vänersborg, sedan vidare till frändefors. åker med dom dit idag och övernattar hos mamma tänke jag. inget lipz idag, inte (; tänkte försöka få mig en klippning hemma hos mamma (y)


måste göra lite slingor i håret också, åt det röda hållet :)
får väl se om det blir något med det ikväll. ska lägga upp bättre bild så fort jag har någon :p

puss&kram

NU ÄR DET SPÄNNANDE!

först och främst; tack tack taaaack linn för hjälpen <3

sitter här med mörkbrun färg i mitt fylliga, långa hår :D hoppas ivrigt på ett lyckat resultat .... nervös är jag som bara den. men alla problem går att lösa, på ett eller annat sätt. så blir det inte bra nu, så finns det alternativ som skulle kunna rätta till det! 3 hårfärger återstår att använda och experimentera med om det skulle vara så att det är nödvändigt :pp hehe. 10-15 minuter kvar, sen kan jag skölja ur det här kladdet och (dumt och grymt mot håret, men bara måste) föna det! ^^

har lovat linn att lägga upp bild sen iaf, vare sig det blir bra eller inte (a)

puss&kram

PLEASE, BURY ME "ALIVE"

HEEEEEELT DÖD :| ska ut och slänga all jävla papp och skit så slipper pappa dampa för den när han kommer hem innan jag möter linn vid bussen. sen går vi till affären och köpa en bra hårfärg, eller 2-3 blir det nog. ska försöka få någon slags effekt på håret så jag han ha det mesta runt ansiktet i en fin brun färg. inte så peppad på att bli rödtopp. försökt flera gånger att hålla det "nya" håret intill, men jag ser hemsk ut i rött :(


puss&kram

:| ILLA ILLA .....

nu MÅSTE jag verkligen gå och lägga mig! det här är ju rent ut sagt skandal ;o klockan är halv 7 på morgonen. suck, stön, pust :( får försöka somna fort fort nu. ska fan vara uppe om 5 timmar igen, 5 timmar. det passar inte mig. hoppas jag inte blir sjukare nu pga den här natten ..... brukar ju bli väldigt dålig när jag håller mig vaken för länge /; jaja. blir inte bättre av att sitta här och klottra ner mina tankar genom tidskrävande knapptryck för att bilda egentligen helt ovesentliga meningar :pp känns vettigare att bara slita mig härifrån.

har iaf sytt fast alla microringar på hårförlängningen nu (;

"godnatt"

WHERE ARE YOU

years ago we were just as one, livin' in a fairytale ....
it was like nothing could come in our way, like our story was too true to fail.

but now I'm screaming, sobbing, weeping, waiting here for you.
always looking for your shadow in my nights,
asking eveybody why you run away from me.
why love in my life was not made to last

NATTUGGLA 8D

moahaha :D borde verkligen ligga och sova nu! shit alltså. helt sönder geek på 'café world' nu, + att jag suttit och småpillat lite med min design (:

några minuter till ..... sen ska jag vandra mot sängen (a)

puss&kram
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>${BlogTitle} - ${PageTitle}</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1" />
<meta name="generator" content="${AppUrl}" />
<link rel="stylesheet" href="${BlogUrl}style.css" type="text/css" />
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/public/js/script_blogg.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/script.js"></script>
<script type="text/javascript" src="http://static.blogg.se/shared/js/comments.js"></script>
</head>

<body>

<div id="wrapper">
<div id="header">
<div class="menu">

<ul>
<li><a href="http://diarybyfia.blogg.se">STARTSIDAN<!--[if gte IE 7]><!--></a><!--<![endif]-->
</li>


<li><a href="index.html">SENAST SKRIVET<!--[if gte IE 7]><!--></a><!--<![endif]-->
<!--[if lte IE 6]><table><tr><td><![endif]-->
<ul>

<tag:recentlist limit="10">
<li><a href="${EntryPermaLink}">${EntryTitle}</a></li>
</tag:recentlist>

</ul>

<!--[if lte IE 6]></td></tr></table></a><![endif]-->
</li>

<li><a href="index.html">KATEGORIER<!--[if gte IE 7]><!--></a><!--<![endif]-->
<!--[if lte IE 6]><table><tr><td><![endif]-->
<ul>
<tag:categorylist>
<li><a href="${CategoryLink}">${CategoryName}</a></li>
</tag:categorylist>
</ul>
<!--[if lte IE 6]></td></tr></table></a><![endif]-->
</li>

<li><a href="index.html">ARKIVET<!--[if gte IE 7]><!--></a><!--<![endif]-->
<!--[if lte IE 6]><table><tr><td><![endif]-->
<ul>
<tag:archivelist>
<li><a href="${ArchiveLink}">${ArchiveName}</a></li>
</tag:archivelist>

</ul>
<!--[if lte IE 6]></td></tr></table></a><![endif]-->
</li>

<li><a href="http://diarybyfia.blogg.se/horoskop">HOROSKOP<!--[if gte IE 7]><!--></a><!--<![endif]-->
</li>


<li><a href="http://diarybyfia.blogg.se/djupare">LÖSENORDSKYDDAT<!--[if gte IE 7]><!--></a><!--<![endif]-->
<!--[if lte IE 6]><table><tr><td><![endif]-->
<ul>
<a href="mailto:[email protected]?subject=lösenordskyddat">FRÅGA EFTER LÖSENORD</a>
</ul>
<!--[if lte IE 6]></td></tr></table></a><![endif]-->
</li>

</div>
</div>



<div id="content">

<tag:entry>
<a name="a${EntryNum}"></a>
<h3>${EntryTitle}</h3>
<div class="entrybody">${EntryBody}</div>
<div class="entrymeta">
${EntryDate} @ ${EntryTime}
<a href="${EntryCategoryLink}">${EntryCategoryName}</a>
<a href="${EntryPermaLink}">Permalink</a>
<br /><br />
<tag:taglist title="Nyckelord: ">
<a href="${TagURL}" rel="tag">${TagName}</a>
</tag:taglist>
</div>
</tag:entry>

<!-- Display comments and form if this entry allows comments -->
<tag:if test="${Comments == 1}">

<hr class="separator" />

<a name="comment"></a>

<div class="default">Kommentarer </div>

<tag:commentlist>
<div class="commentheader">
Postat av: ${CommentAuthor}
</div>
<p class="commenttext">${CommentText}</p>
<div class="commentmeta">
${CommentDate} @ ${CommentTime}
<!-- If comment author has written her / his e-mail address -->
<tag:if test="${CommentAuthorEmail != ''}">
<br />E-postadress: <a href="mailto:${CommentAuthorEmail}">${CommentAuthorEmail}</a>
</tag:if>
<!-- If comment author has written her / his URL -->
<tag:if test="${CommentAuthorURL != ''}">
<br />URL: <a href="${CommentAuthorURL}">${CommentAuthorURL}</a>
</tag:if>
</div>
</tag:commentlist>

<form class="commentform" action="${AppUrl}index.bd?fa=comment.insert" name="commentForm" method="post" onsubmit="doSubmit(this)">
<input type="hidden" name="commentid" value="${CommentID}" />
<br />
<strong>Kommentera inlägget här:</strong> <br /> <br />
Namn: <br />
<input type="text" name="author" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />
<input name="remember" onclick="doCheck(this)" type="checkbox" value="1" id="remember" /> Kom ihåg mig?<br />
<br />
E-postadress: (publiceras ej)<br />
<input type="text" name="authoremail" onchange="doChange(this)" value="" size="42" maxlength="255" />
<br />
URL/Bloggadress: <br />
<input type="text" name="authorurl" onchange="doChange(this)" value="http://" size="42" maxlength="255" />
<br />
Kommentar: <br />
<textarea name="comment" onchange="doChange(this)" cols="52" rows="7"></textarea>
<br />
<input class="formbutton" type="submit" name="submit" value="Skicka kommentar" />
</form>

</tag:if>

<a name="trackback"></a>

<div class="default">Trackback</div>

<tag:if test="${Trackbacks == 1}">
<div class="entrybody">
Trackback-URL för detta inlägg: <br />
${TrackbackEntryURL}
</div>
</tag:if>

<tag:trackbacklist>
<div class="commentheader">
${TrackbackTitle}
</div>
<p class="commenttext">${TrackbackExcerpt}...</p>
<div class="commentmeta">
<a href="${TrackbackURL}" title="${TrackbackBlog} - ${TrackbackTitle}">${TrackbackBlog}</a>
<br />
${TrackbackDate} @ ${TrackbackTime}
</div>
</tag:trackbacklist>

</div>


<div id="side">

<div id="calendar">
<tag:calendar width="150" />
</div>

<img src="https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/715491/images/2009/fia2_56225058.jpg">
<div id="info">
<b>namn:</b> sofia andersson <br/>
<b>kallas:</b> fia, fisan<br/>
<b>ålder:</b> 19, <i>född 1 okt -90</i><br/>
<b>bor:</b> sylte, i trollhättan<br/>
<b>civilstatus:</b> singel<br/>
<b>favoritfärg:</b> turkos<br/>
<b>gör:</b> arbetslös<br/>
<br/>
<b>fritid:</b> umgås med vänner, laga mat, designa bloggar bl.a<br/>
<b>tycker att:</b> det borde vara sommar året om!<br/>
<b>gillar:</b> musik, god mat, träning, fest och värme<br/>
<b>ogillar:</b> lågkonjunkturen, kyla, ensamhet, öl, cigaretter och action<br/>
<b>lyssnar på:</b> det mesta. lutar mest åt det rockiga hållet för tillfället.<br/>
<b>tittar på:</b> allt som innehåller drama, komedi och kärlek<br/>
<b>favoritserie:</b> one tree hill, OC, kyle XY<br/>
<b>vill bli:</b> det återstår att se, har dess värre ingen aning för tillfället ;o<br/><br/>

<a href="http://diarybyfia.blogg.se/2009/april/utkast-talta-i.html"><b>SAKER JAG VILL GÖRA INNAN JAG DÖR</b></a>

<br/>
<br/>
<b>e-post:</b> fielifia@hot...<br/>
<b>bdb:</b> fielifia<br/>
<b>efterfesten:</b> fielifia<br/>
</div>

<div class="nav">
<div class="navheader">Sök i bloggen</div>
<form action="${AppUrl}index.bd?fa=search.do" name="search" method="post">
<input type="hidden" name="bl_id" value="${BlogID}" />
<input type="text" name="criteria" value="" size="12" maxlength="64" />
<input type="submit" value="Sök" />
</form>
<tag:if test="${hasLinks == 'true'}">
<div class="navheader">Länkar</div>
<ul>
<tag:linklist>
<li><a href="${LinkURL}" title="${LinkDescription}">${LinkName}</a></li>
</tag:linklist>
</ul>
</tag:if>
<tag:if test="${hasBooks == 'true'}">
<div class="navheader">Böcker</div>
<ul>
<tag:booklist>
<li><a href="${BookUrl}"><img class="thumbnail" src="${BookImageSmall}" border="0" alt="${BookTitle}" title="${BookTitle}" /></a><br /><a href="${BookUrl}">${BookTitle}</a></li>
</tag:booklist>
</ul>
</tag:if>
<tag:if test="${hasMusic == 'true'}">
<div class="navheader">Musik</div>
<ul>
<tag:musiclist>
<li><a href="${MusicUrl}"><img class="thumbnail" src="${MusicImageSmall}" border="0" alt="${MusicTitle}" title="${MusicTitle}" /></a><br /><a href="${MusicUrl}">${MusicTitle}</a></li>
</tag:musiclist>
</ul>
</tag:if>
<tag:if test="${hasMovies == 'true'}">
<div class="navheader">Filmer</div>
<ul>
<tag:movielist>
<li><a href="${MovieUrl}"><img class="thumbnail" src="${MovieImageSmall}" border="0" alt="${MovieTitle}" title="${MovieTitle}" /></a><br /><a href="${MovieUrl}">${MovieTitle}</a></li>
</tag:movielist>
</ul>
</tag:if>
</div>
<div class="subside">
<a href="http://diarybyfia.blogg.se" style="text-decoration:none;cursor:hand;" align="right" target="_blank"><font-face="verdana" font-size="10px">© diarybyfia.blogg.se</span></a></div>
</div>
</div>

<img src="http://stats.blogg.se/?id=${BlogID}" border="0" width="0" height="0" alt="" />

</body>
</html>

DET FÅR RÄCKA FÖR IDAG

har verkligen ingen inspiration eller fantasi för att fortsätta med vickys design. så det får vänta tills imorgon! :) sitter och nördan 'café world' och 'farmville' på facebook istället :p hahaha. blir sådär sjukt sugen på att spela sims. funderar på att göra ett försök att installera sims 3 på denna datorn, på min blir det ju bara bluecsreen efter några få minuter :(:( har jag tur så funkar det bättre på pappas dator. vi får väl se om jag orkar ordna det ikväll. tror faktiskt inte det; måste ju föra över det till denna datorn och krångla med daemon tools osv ;pp ingen lust!

puss&kram

MUMS FILLIBABA! :D

mangosorbet; skivor av äpple, banan och apelsin toppat med mörk hallonchoklad. låter inte helt fel va? ;)) gudomligt gott rättare sagt! ska smaska i mig det nu och fortsätta med det jag gjorde innan .....

ÄNNU EN DESIGN!

har satt igång med vicky's design nu :):) men känner att jag är så sugen på någonting, så jag tänkte att jag tar en paus och promenerar bort till affären för att köpa mig någonting gott! :*

puss&kram

HEY DÄR! :p

sitter nyss hemkommen och lyssnar på byz, promoe och lorentz & m. sakarias :) har haft en riktigt trevlig dag med vicky! kom till stan 20 i 1, gick bort till bibblan för att möta henne och så ville hon kolla lite balklänningar, men det öppnade inte förrän 13.00, så vi gick och käkade så länge - thai sing bar of course! kinabuffé är verkligen våran grej :DD hehe.

sen gick vi och spanade in lite balkänningar.
dock inget roligt här i stan, så vi tog bussen till vänersborg framåt 3-tiden. kollade på en massa fina klänningar. nästan så man blir lite dyster eftersom jag själv inte kommer gå på någon bal :/ men det där med fina klänningar är väl ändå inte riktigt min grej :p

sen gick vi mot resecentrum för att ta bussen tillbaka till trollhättan. träffade på simon på vägen, så stannade till snabbt för att byta några ord med honom :) när vi kom till trollhättan igen gick vicky till sin cykel och jag bytte buss och åkte hem (y)

kanske blir träning ikväll! :DD vi får väl se, det beror på vad vicky känner för! ska hur som helst försöka få ordning på hennes bloggdesign (; mycket av det dom senaste dagarna, hehe.

puss&kram

SUNSHINE ;D

upp och hoppa fröken sovmorgon (; hehe. vaknade till för en stund sen av ett sms, vilket var lite underligt eftersom jag drömde att en viss söt person precis sa att jag skulle få ett! ;o hm .. hadfe beslutsångest om jag skulle offra drömmen, vakna till ordentligt och svara på sms;et eller försöka somna om. struntade dock i det. svarade på det och så bestämde vi att vi ska ses i stan om 30 min :)) så sitter här med tandborsten i munnen, ska rusa ut till bussen alldeles strax :pp har inte hunnit med någon frukost, så får väl se om det blir något i stan eller om jag skippar det idag också :/ hehe ... blivit fruktansvärt dålig på att käka frukost.

puss&kram

EMELIE HOLM (v.

VÄLJ EN VÄN

skriv ner vilken vän du valde: emelie holm
du ska vara helt ärlig när du svarar på de här frågorna ...


när träffades ni sist? - i torsdags, på min födelsedag :)
har ni många minnen ihop? - absolut! trots att vi känt varandra en kortare tid
litar du på henne? - ja, det gör jag verkligen.
hur länge har ni känt varandra? - sen 19 juli får jag nog säga (;
hur ofta träffas ni? - ganska ofta, dock inte dom senaste veckorna
har ni varit utomlands tillsammans? - nej, men har planer på det!
har ni festat tillsammans? - OM VI HAR :DD hahaha
hur gammal är hon? - 18 år, 6 månader & 25 dagar blir det nog :pp
har du sett henne gråta? - ja, det har jag.
har du sett henne vara riktigt arg? - yes!
vad skulle du göra om hon dog? - kan inte ens tänka mig den smärtan :|
har du sagt 'jag älskar dig' till den här personen? - många gånger <3
skulle du ställa upp för den här personen? - anytime

GUITAR HERO SUGEN!

sjuuukt längesedan jag spelade det nu! :o vet att jag var helt besatt ett tag och varvade det på bara några dagar. riktigt roligt är det iaf :D tänkte fixa det på datorn och spela med tangentbordet, som jag och linus gjorde förr. när man väl vant sig vid det, så blir det faktiskt ganska svårt att spela på dom "vanliga" gitarrerna sen :pp hehe.

TÅRARNA SPRUTAR!! xDD

hahahahahah!! det här är nog det roligaste jag sett på väldigt väldigt länge. ojojoj :DD


ANDRA AVENYN TIME!

äntligen!! :D har iofs haft möjlighet hela dagen att se det. men har inte känt att jag kunnat ta mig tid till det förrän nu. vart helt insatt i designen :o och det enda jag egentligen har gjort är att fixa menyn där uppe! sjukt besvärligt vart det :pp hehe.

käkat har jag gjort också :DD stekte kyckling och morötter och kokade ris till det, riktigt gott blev det. men shit vad jag har krympt min magsäck :o fyller inte ens halva tallriken, och efter hälften är jag mätt :| fast jag ser det ändå som någonting positivt (;

puss&kram

ANOTHER DAY COMES BY

har inte gjort så mycket mer än öppnat ögonen än så länge :) och flyttat datorn till vardagsrummet! tänkte att jag skulle hoppa in i duschen nu, sen får vi väl se om jag känner för frukost. hade ju tänkte mig en promenad också, men lusten är lika med noll :/

ska fortsätta med designen sen tänkte jag iaf :pp

puss&kram

KOMMIT IGÅNG LITE ...

ska pausa och ta en dusch nu tänkte jag :) så får vi väl se vad jag känner för sen, om jag fortsätter med designen, glor på en film eller kryper ner i sängen :pp

edit; orkar inte duscha nu upptäckte jag. det blir sängen med en film i stället ...
puss&kram

KÄNNER FÖR NY DESIGN!

ska förflytta mig till den stationära datorn och sätta igång med ett nytt projekt ;) så vi får väl se vad det blir för någonting! vill ha någonting enkelt, men ändå avancerat samtidigt som det är stilrent men inte för tråkigt. det är svårt att hitta den där balansen :p tja, vi får väl se vad jag får fram för någonting.

puss&kram

DUMPAD

 

ska lägga mig på soffan och kolla på den nu, faktisk aldrig sett den innan ;o


CARRIE UNDERWOOD - JUST A DREAM

'

 

buhu! såna här låtar får mig att böla :'(


UNGSTEKT KYCKLING MED VITLÖK, ROSTAD POTATIS OCH HONUNGSSÅS MED SENAP

snittade kycklingen och fyllde med hackad vitlök


kryddade med citronpeppar


slängde på lite curry och sprayade med olivolja


och så in i ugnen med den! (;


potatis


tvätta och borsta dom ordentligt :)



dela dom i lagom stora bitar


blanda med olivolja, peppar, mycket salt och honung


och in med allt i ugnen :D


milda fraiche, honung, citronpeppar, söt soya, senap, curry & thai sweet chili sauce


hällde såsen över det andra dom sista 5-10 minuterna


ta ut ur ugnen efter sammanlagt ca 40 min (det viktigaste är att kycklinge är klar)


serverat och toppat med lite dragon! mumma :D

MIDDAGSPLANER :)

lunchen fick bestå av en naturdiet drink i brist på annat. middagen däremot har jag lite större planer för ;) jag tänkte nämligen prova på något nytt. ungsstekt kyckling i lite goda kryddor med rostad potatis och honungssås (y) ännu ett fantasi recpet som jag tänkte väcka till liv! hoppas att det blir riktigt smaskigt :DD ska förbereda kycklingen och sätta in den i ugnen nu :*

puss&kram

TENACIOUS D - CLASSICO

 

hahaha, jag älskar't! :DD

 

FAN, jag blev sjukt sugen på att se filmen nu! ska fixa den på momangen (;


TIDSFÖRDRIV

det skulle jag behöva tips på just nu! det är så typiskt; att när jag är sjuk, och konstigt nog känner mig riktigt peppad på att träna så kan jag inte :/ ska verkligen försöka ta det lugnt och bli frisk nu innan helgen. skulle hållt mig hemma nu i helgen, iaf hållt mig ifrån alkoholen (a)


hm ..... funderar dock på att ta en promenad till affären. handla något ätbart, för här hemma finns ju ingenting. käkade ett knäckebröd till frukost. hehe. är inte så beroende av mat längre dock, och det gör ändå bara förbannat ont att tvinga ner något i halsen :( men skulle ju kunna köpa några paket favoritsoppa :))

puss&kram

BIOMYS!

jag, albin, simon och robin har vart och sett 'flickan som lekte med elden' ikväll :) den var bra! men nådde tyvärr inte hela vägen upp till mina förväntningar :/ blev väldigt rastlös också. usch. dessutom har jag förmodligen åkt på halsfluss nu igen! har så sjuuuukt ont i halsmandlarna. känt mig lite småsvullen dom senaste dagarna och missbrukat halstabletter det senaste dygnet, men nu börjar det verkligen bli outhärdligt. får väl avvakta lite till och hoppas på att det ger sig, annars får det bli vårdcentralen i veckan :(

för övrigt har dagen spenderats med albin! ^^
vi har käkat god mat - potatisgratäng & fläskfilé, färgat hans hår, jag har tjatat om att klippa hans hår, vart ute på promenad med golvbusen :'D sytt den största delen av löshåret och varit på bra hunmör även idag (:






nu ska jag dricka lite vatten och lägga mig ... har ont i huvudet, hostar regelbundet och jämrar mig över min onda hals :( ska se om jag kan hitta några mucoangin och bedöva halshelvetet!! den förbannade hostan gör det ju inte bättre precis :'( åter kommer som alltid imorgon :*

puss&kram

BIRTHDAY PARTY


jag


alkohol!

hannahs fördelsedagsfest igår var trevlig! :)
blev middag med albin på 'emmas' innan också + en xide till maten! ;) sen skjutsade han mig till onsjö vid halv 6 typ. var segt för en stund, då jag övervägde att dra hem ganska tidigt. men några dl alkohol senare var det full rulle :D haha. blev alldeles lagom med folk, trots att det inte var mitt vanliga umgänge så hade jag ganska trevligt :p drack allt möjligt, det blir så när man får snåla på andra (a) haha. cider, vitt vin, körsbärsvin, rosévin, öl, hb, vodka och jordgubbslikör (: hehe. blev hämtad av albin vid halv 3, så hann nyktra till en hel del i väntan på honom (y) satt uppe ännu en liten stund när jag kom hem innan jag somnade.

här är några bilder från igår (stulna av lillemor och carro);

jag



hannah & jag



hannah, malin & jag


ORKAAAAR INTE ;/

usch usch, vad seg jag är idag! :( ska hoppa in i duschen nu, få några sista lugna minuter innan det är dags att göra sig klar för att åka till hannah (: vi ska väl förhoppningsvis hinna med att montera löshår idag också :D haha!

 

puss&kram


BEROCCA

får försöka styra upp kropp och själ nu! :D det är ju för fan hannibanni's 18-års dag = FEST! så jag sitter här med fotbad, har så sjukt ont i fötterna efter 2 långa heldagar i mina 8cm stövlar. dom är så otroligt hårda att gå i, speciellt nere vid tramdynorna. kikade in på dinsko igår kväll och fråga efter några bra inlägg, fick med mig några som verkade bra för 49 kr! hoppas dom gör gott. fötterna orkar knappt gå barfota, så ont har jag nu :/

ska dra i mig ett glas med berocca, för att piggna till lite, så snart tabletten har löst upp sig och njuta av frukosten. någon havregrynsgröt blir'e inte. rostade två mackor med rökt renkötts mjukost på ist :)

puss&kram

TOKIO HOTEL'S NYA ALBUM

så sitter jag här, lyssnar på 'tokio hotel's nya album på youtube - jag har plockat ihop en spelningslista med alla låtar, även i rätt ordning på det nya (ännu outkomna) albumet humanoid, enligt den information och material jag kommit åt! :) lyssna HÄR. enligt mig, som ärligt talat inte direkt är något "fan", ett riktigt bra album" :D

idag mår jag inget vidare bra ;( förkyld som bara den börjar jag bli. krasslig i halsen = jobbig slemmig rethosta, rinnig/tät i näsan om vartannat och allmänt slö och seg i huvudet, ja ni vet. ska kliva upp ur sängen nu och äta lite frukost :) vilket får bli havregrynsgröt eftersom det är det enda som finns!

puss&kram

ÄNNU EN SJUK DRÖM

vaknade och visste inte riktigt vad som var och inte var. haha! har drömt någonting riktigt konstigt inatt, och det har verkligen fasnat i huvudet för att jag repeterade det för mig själv så jävla många gånger i natten. "jag har körkort, men jag kan ju fan inte köra!!" hahaha. grejen var alltså att jag skulle ta körkort, sen hade jag det helt plötsligt, men jag fattade inte hur i helvete det hade gått till eftersom jag antar att jag inte på långa vägar är tillräckligt bekväm och säker bakom ratten för att på något sätt ha kunnat blivit godkänt på uppkörningen :o haha. vågade inte ens köra, fast att jag hade helt och hållet full rätt att göra det. kan verkligen höra det (orden cirkulerar fortfarande innanför pannbenet) "jag kan ju inte ens köra, jag har körtkort, kan ju inte köra" :p

SHOPPING!

grå topp från gina, 99 kr


svart topp från gina, 99 kr


svart bas-linne från gina, 99 kr


mörk turkosa tights från gina, 79 kr



mascara från isadora/cubus 120 (- 25% rabatt =) 90 kr


svart väska från h&m,  199 kr

 

+ en till grå väska från hm som jag inte hitta bild på, 149 kr

 

4-stegs nagelfil från cubus, 25 kr

 

+ svarta toffsar, 15 kr och 2 par örhängen 25, respektive 16 kr från glitter

och en grön (ful) plånbok från kårlins väskor, 19 kr! :D



köpte mig även ett par inlägg till skorna

 

 

här är det jag fick av emelie igår :

 


svarta jeansleggings från gina, 199 kr

 

vit topp från gina, 99 kr

 

det var väl det! nu är det dags att sova känner jag. natti :*


DET VAR DEN FÖDELSEDAGEN ..

:DD hur bra som helst hade jag det! tror ärligt talat inte att det kunde blivit speciellt mycket bättre. emelie tog med mig ut till siba, gick in på gina och provade kläder och fick ett par svarta jeansleggings + en skit snygg t-tröja av henne (vilket blev gårkvällen outfit)! :) sen åkte vi till koppargrillen i vänersborg där hon bjöd på en underbart god middag, redan innan lunch (; hehe. sen blev det en sväng till NÄL för att träffa albin, som jobbade (y) fick 200 kr av honom (: gjorde slut på dom på ÖoB där jag köpte 2 deo's, body scrub, face scrub, 4 ansiktsmasker, hårspray, fotfil och mitt favorit body butter :D älskar att köpa sånt! hihi. efter det åkte vi hem till henne och tog det ganska lugnt, hon fixade mitt hår inför kvällen och så målade jag naglarna, robin och peppe kom och gjorde oss sällskap. åkte hem till mig en sväng allihopa för att duscha och fixa mig lite. sen släppte robin och peppe oss hos emelie igen, hann inte stanna speciellt länge eftersom jag skulle ta bussen vid 4.

var framme på resecentrum i vänersborg ca 16.45! fick vänta på mamma och erica en stund, sen plockade dom upp mig, så skyndade vi till trestads trafikskola för handledarkurs, började klockan 5. satt där till halv 9, och var så sjukt stressad sista minuterna eftersom jag skulle med bussen 20.45 + att vi skulle hinna till torpahallen innan för att mamma skulle ta ut födelsedagspengar till mig :D fick 1500, sen fick jag ändå vänta på bussen ute i det kalla nästan 10 minuter, kändes som en evighet!! :p det är hemskt kallt ute nu på kvällarna :( iaf ... så gott som halsade i mig ciderna jag fick av mamma på vägen till trollhättan, till råga på allt var jag kissenödig också!! haha. skuttade fort fort till lipz när bussen stannat på torget. träffade albin i kön och så blev det några cider, 1 (och ½ för att ronja klena sig) lakritsshot, 1 jättejättegod drink som jesper bjöd mig på och massa dans, jag och ronja vågade oss även upp på scenen den här veckan också, michael jackson's 'black or white', det var svårare än vi väntat oss, upptäckte ganska fort att vi inte kunde texten alls så bra som vi trodde (a)


mellan 1 och halv 2 gick jag, robin och simon till garderoben.
sen gick vi mot shell och käkade. jag beställde mezzaluna till oss alla 3 ;D haha. sen hade vi lite problem med att komma hem, men sen kom billy och hämtade oss som tur var :)) somnade så snart jag tvättat bort sminket och rasat i sängen :p

vaknade tidigt imorse, halsade en hel del vatten och deckade igen ^^
gick upp vid 11 och ställde mig i duschen en stund. fick ett brev om att jag hade ett paket att hämta ut, gick bort till sylte center och hämtade ett rosa fint litet plastpaket. löshåret är här!!! :DD

nu ska jag, robin och simon snart åka ut till överby. tro't eller ej, men vi ska åka buss (; hehe. jag ska försöka spendera lite (det mesta) av mina pengar så vettigt som möjligt. en väska behöver jag iaf :)) och så blir det kanske lite smink och något klädesplagg. 1500 räcker inte så långt, men det är en bra bit på vägen till allt jag BEHÖVER! ;o

puss&kram

EN VÄN KAN VERKLIGEN FÖGYLLA DAGEN

vaknade tidigt idag! trakasserad av sms :p bl.a emelie som skule komma, fast jag hade inte märkt första smsen så det blev inte så snart som det var tänkt. kunde dock inte somna om, så har legat och kollat på film. nu ringde hon och sa att hon kommer snart. jag sa att jag låser upp dörren och lägger mig och fortsätter kolla på filmen så länge - "nej, men du ska faktiskt klä på dig, sminka dig lite och följa med mig". hihi, egentligen är jag supertrött, har smått huvudvärk och hur slö som helst gpa förkylningen jag har åkt på :( men överraskningar är alltid roligt :D dags att sätta fart!

puss&kram

RSS 2.0