VALBORG

dagen än så länge har varit av det sämre laget ... men det börjar styras upp. efter ett par dystra timmar har jag och pappa vart och inhandlat både mat och annat gott ;) mina nuvarande planer är ju att vara någorlunda nykter, men ett par xide tyckte jag att jag kunde unna mig. så 3 godingar ligger på kylning för tillfället.

lasagne al forno är på gång här hemma. dofter av grönsaker, rött vin och stekos fyller hela lägenheten! mums. vilket gör faktumet att det inte klart förrän om ca 1½ timme ganska jobbigt ... magen kurrar som bara den, men den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge. dock ska jag nog inte äta så mycket, eftersom det blir grillning hos albin senare :) fast jag tror att jag håller mig till en liten portion på den fronten också.

sedan blir det fest, och det är väl ingenting som jag är direkt sugen på. jag är mera där som ordningshållare. hur som helst ska jag försöka vända den här dagen till någonting med ett bättre slut än början :) hoppas alla får en trevlig kväll!

HOLD YOUR HEAD UP HIGH


jag vet att jag har varit jättetråkig idag! :p
har knappt uppdaterat överhuvudtaget. ingenting mer än ett par morgoninlägg och en film trailer.

anledning är att jag har haft 'fullt upp' helt enkelt. efter att hobbe vaknat och vi ätit frukost och kollat en film, så gjorde jag mig i ordning snabbt innan nev kom och hämtade oss. antar att klockan var mellan 12.00 och 12.30. vi åkte en sväng till stan efter att ha varit i strömslund och lämnat släpet han hade påkopplat på bilen. jag skulle köpa nagellack på lindex, vilket jag gjorde, två stycken till och med ... mer än så var det inte med det! :)

några timmar spenderades hos svante framåt eftermiddagen. där drack vi kaffe, pratade allmänt, både vettigt och strunt, nev och svante tvättade sina bilar medans jag och hobbe tog en promenad med hunden :) skönt. sedan stannade vi till hos nev, där pojkarna lekte på studsmattan, innan vi plockade upp hobbes pizza i stan och åkte hem till mig :p

tanken var att jag skulle börja med maten tills pappa kom hem, och sedan äta. men äta hann jag inte (mer än lite flingor, frukt och annat småplock) förrän klockan var 19.00 och vi var tvungna att åka då leo ville bli hämtad i göteborg 20.00. eftersom vi fick vänta en stund och sedan stannade till på donken var jag inte hemma igen förrän 21.30.

nu har jag ätit och har jätteont i magen :( har troligtvis blivit laktosintollerant, vilket betyder att jag inte skulle ha ätit såsen ..... svårt att hålla reda på och tänka på allting som nybörjare! får hoppas magen lugnar ner sig. snart kommer hobbe iaf :)

KILLERS


IT'S NEVER TOO LATE TO GIVE UP

30 minuter powerwalk och en dusch senare ..... skönt! gillade nog duschen mest ;) haha. det förstnämnda var mest ansträngande och svettigt, lite halv jobbigt sådär. men 30 minuter är snabbt och lätt överstökat, dessutom känns det alltid väldigt bra efteråt, så det är bara att kämpa på!

nu ska jag dricka en kopp kaffe och läsa metro (:

NO MORE SLEEP FOR ME

min rygg tvingade mig att kliva upp även idag. försökte somna om, men meningslöst. tog en värktablett tillsammans med en massa iskallt vatten och satte mig på soffan med datorn i knät istället ... lättare att tänka på någonting annat, än att bara ligga och ha ont!

så fort värktabletten börjat värka ska jag ut och gå, tänkte jag.
lika bra att bara göra det, även om det tar emot! förhoppningsvis ger det väl sitt rättvisa resultat senare (:

EDWARD MAYA - THIS IS MY LIFE


FAVORIT I REPRIS


gjorde den här rätten till middag idag! en snabb och enkel favorit från lchf perioden :p omeletter med currykycklingröra i, men skippade bacon idag.

SWEET SHOP


nu är jag 476,50 kronor fattigare :p det är aldrig roligt, och ångesten över tröjan och linnet kom med en gång ... men som ronja försäkrade mig om; jag behövde dom, och så är det ju faktiskt! jag har aldrig någonting att ta på mig.

med mig hem kom iaf; ett par ljusa jeans leggings - 199 kronor som planerat, en mysig, vit tröja med text - 149 kronor, ankelsockar - 49,50 kronor från H&M och ett vitt linne med uggla - 79 kronor från vero moda :)

ÖVERBY MED RONJA


har bara slängt på mig ett vitt linne och mjukisbyxor! orkar inte "piffa" till mig och hann inte riktigt vila någonting alls, så är fortfarande helt sluuut ... men shoppinglusten finns trots allt kvar ;> ska göra mig i ordning lite snabbt nu innan min fina ronja är här.

DAGENS LUNCH



är det lilla som blev kvar av gårdagens goda tacopastasallad, + 2 smörgåsar med rökt kalkon. känns lite trist, men tycker det är onödigt att göra nytt och behöva slänga!

WE CAN WORK IT OUT

nu år både mina ben och armar som spaghetti!! helt slutkörd är jag efter 30 minuter powerwalk och 60 minuters bröst, armar, mage och rygg pass. det där med att bara ta en lång omväg till affären imorse resulterade istället i en stenhård powerwalk på 4200 steg + fram och tillbaka till affären. sedan hann jag inte mer än slänga i mig frukosten och skutta ut till bussen för att möta albin på sportlife 12.00.

träningen gick hur bra som helst, och jag hade riktigt roligt :D härligt att vara 'back on track'! efter krafterna var slut bastade jag medans albin solade, sedan fick han fördriva tiden med en cappuchino medans jag solade. när min kvart var slut var han snäll och skjutsade hem mig.

någon ridning blir det minsann inte idag, då regnet bara öser ner för tillfället.
däremot hoppas jag på torp eller överby senare, så nu ska jag äta lunch på soffan och kolla på andra avenyn som jag knappt hann se hälften av till frukosten. ska passa på att vila upp mig tills ronja hör av sig :) en kall dusch först!

FRESH FRUIT



frukost är nog dagens godaste mål :) jag älskar det! kanske skulle börja livnära mig på endast frukt? haha. den här morgonen blev det en skål special k med jordgubbar och mjölk och en mindre skål fruktsallad gjord på banan, äpple, apelsin och jordgubbar. nu är jag redo för gymmet! (;

DAGENS PLANER

ungefär såhär kommer min dag se ut :D jag tror det kan bli en riktigt bra dag! dock är jag förvånad OM jag inte ligger totalt utslagen på soffan ikväll :p haha.

  • 10.00: morgonpromenad
  • 10.30: handla mat
  • 11.00: frukost och andra avenyn
  • 12.00: träna med albin
  • 13.00: basta och sola
  • 14.00: lunch och vila
  • 15.00: rida med ronja
  • 16.00: siba/torp med ronja
  • 18.00-19.00: middag
efter det ska jag äntligen träffa hobbe :)) regnar det inte, så blir det en promenad till att börja med ... sedan får vi väl se vad vi hittar på :p

LET ME THINK ABOUT IT


tog en liten sovmorgon idag :)
när väckaren ringde 08.00 tänkte jag gå upp, men ångrade mig och ställde fram den till 09.00 ;p kände att jag behövde lite mer sömn, för idag har jag varken lust eller energi till en lång powerwalk nu innan frukost, och så krånglar halsen igen/fortfarande så istället tar jag en (ganska lång) omväg till affären, eftersom jag ändå behöver fylla på med lite frukt och grönsaker här hemma! jag lever fan på det. haha. huvudsaken är att jag rör på mig i minst 30 minuter (y.

jag har fått in mina pengar från försäkringskassan nu också :D
skönt. ska antagligen kika på träningsskor idag, och (beroende på vad skorna kostar mig) så tänkte jag ju köpa ett par jeans leggings och kanske en kavaj om jag hittar någon snygg. strumpor ska jag nog spendera några slantar på också. dom flesta är bara borta (varför försvinner alltid strumpor?) och dom flesta av resten, som jag har kvar, är det hål på! :| jaja ... ska dricka upp mitt kaffe nu, klä på mig och knalla iväg (:

COUNTING THE DAYS

har precis gjort i ordning lite kvällsmat :) jordgubbsfil med apelsin, banan och jordgubbar! gjorde i ordning en fruktsallad som jag ställde i kylen till imorgon också (y.

har haft en trevlig tisdagskväll ... började med en fika med ronja på espresso house i stan :> jag provade på en is chai som var ganska god, men jag föredrar nog ändå det varma originalet ;p sedan åkte vi ut till överby en sväng, var där 10 minuter innan dom stängde, så kikade bara lite snabbt efter ljusa jeansleggings. ska nog köpa ett par imorgon. sedan åt vi glass och gled runt i stan lite innan vi mötte upp albin på shell, och så lämnade vi ena bilen för att åka alla i samma, in till stan där vi satte oss på strandgatan med robin x 2, simon och andreas. när klockan passerat 21.00 ville både jag och ronja hem, så så blev det! :)

nu ska jag äta min sista måltid, borsta tänderna och krypa ner under täcket. ska kolla nya avsnittet av 'oth' också ;) imorgon blir det som vanligt en promenad innan frukost, sedan förväntar jag mig ett gympass med albin.

TEARS DON'T FALL

väntar på att ronja ska dyka upp! :) vi ska in till stan och ta en fika, möjligtvis en promenad ... mycket mer än så är inte planerat ännu. ska göra mig i ordning lite snabbt nu iaf!

TACOPASTASALLAD



åh, gud vad längesedan det var och gud vad gott det äääär! :)) pasta, tacoköttfärs med vitlök, gurka, paprika, majs, jalapeño, fetaost, creme fraiché, salt, peppar och lite senap :)

HAVREGRYNSGRÖT MED ÄPPLE



så simpelt, och gott! :) 2 dl vatten, 1 dl havregryn får koka ihop i en kastrull, sedan rör man i 1 äpple (utan skal) som man skivat med potatisskalaren. lägger över gröten i en skål, toppar med lite kanel om man vill och häller i 1 dl lättmjölk.

ojoj, vilken sen frukost det blev :o klockan är ju snart 12 och jag har precis börjat äta. haha. jag får skippa mellanmålen idag och lägga lunchen (som egentligen är 13.00) lite senare på schemat idag, helt enkelt :p

SWEAT IT OUT


sådär ja! :D härligt. 60 minuter, 8999 steg (y.
helt slut och mina armar har agerat vattenfall under vindjackan, svetten bara rann ner på händerna, haha. nu är jag nöjd. dags för frukost, vilket idag blir havregrynsgröt med äppleskivor, kanel och en skvätt mjölk. kaffe behöver jag ett par koppar till också, känner jag!

STUPID BACK!

vaknade upp tidigare än klockan ringde idag igen ... förbannade rygg :( varenda jävla morgon. jag försöker somna om, vrider och vänder på mig för att försöka hitta en position som inte pulserar och värker i ryggen, men det är omöjligt. förstår inte varför? kanske har med sängen att göra? jag har ju trots allt haft ryggproblem ett antal år nu. speciellt sjuk är jag ju inte längre, så pga det borde det inte vara nu. låg kvar ett par timmar, och fick åtminstone några minuters vila till emellan alla vändningar. det är en konstig smärta, precis under skulderbladen. känner mig stel och öm.

nu har jag tagit en värktablett och smörjt in med smärtstillande gel. dricker mitt morgonkaffe och hoppas att läkemedlen hjälper lite, så jag kan gå ut på morgonrundan sedan.

IT'S COMPLICATED


nu ska jag göra klart det sista för idag, innefattande städningen.
sedan funderar jag på min nybäddade säng, en kopp te och en (förhoppningsvis) bra film innan jag stänger ögonen för idag och laddar upp 8 timmars ny energi till morgondagen. det känns som en ganska bra idé faktiskt ;)

26 APRIL -10

dagens låt: lonestar - you're the reason why
dagens frisyr: en enkel, slarvig knut :)
dagens smink: som dom flesta vardagar, ingenting.
dagens klädsel: har gått runt i trosor och t-shirt sedan morgonens dusch.
dagens händelse: upptäckte att det verkligen är varmt i luften. varmt som i vår!
dagens planer: kost- och träningsschemaläggning och storstädning - avklarat.
dagens vill ha: 100-tals nya klädersplagg och såklart ... sommar ;>
dagens saknad: energi till min träningsmotivation.
dagens drog: tystnad. har knappt lyssnat på musik ens ;o
dagens finaste: alla vitsippor som börjar blomma.
dagens måste: tjäna pengar till alla vill ha'n.
dagens dricka: svart kaffe och vatten är det enda jag har druckit.
dagens köp: mjölk, jordgubbsfil och apelsiner.
dagens mat: frukosten var oslagbar :))
dagens sjuka: allmänt hängig och ont i ryggen.
dagens kärlek: fruktsallad, jag älskar det.
dagens mående: har inte funderat så mycket på det ... men jag är okej.

KYCKLING MED GRÖNSAKER & DRAGONSÅS


dagens middag blev enkel, men väldigt mättande! en skivad och ugnstekt kycklingfilé, lättkokta grönsaker och en dragonsås med en touch av vitlök (: smaskigt.

BESÖKSREDKORD


hade förresten ett jädrans besöksrekord igår! ;D
262 unika läsare.

KOST- OCH TRÄNINGSSCHEMA

än så länge känns det ganska bra! :) måndag till fredag är klara, men lördag och söndag känns lite klurigare ... jag funderar på om jag verkligen ska schemalägga dom, eftersom man t.ex. känner för att ta en sovmorgon. sen så behöver jag ju kompromissa lite med pappa när det gäller mat under helgerna också (: jag får tänka lite på det medans jag lägger upp träningspassen (se: TRÄNINGSPASS A och B).

HAPPY BIRTHDAY



GRATTIS FAVORITKILLEN PÅ 7-ÅRSDAGEN!

hoppas du får en suverän födelsedag och en massa häftiga presenter ;) hade så gärna velat ge dig en riktig bamsekram idag på din dag ♥ tyvärr är vi för långt ifrån varandra för det ... men en sak kan jag lova dig, och det är att jag ska göra mitt allra bästa för att ditt kalas ska bli precis som du vill! :)

FRUK(OS)TSALLAD

 

den perfekta frukosten! en skål jordgubbsfil, apelsin, äpple, banan, jordgubbar och kanel.


.... och en kopp svart kaffe till det.                            

RUN THIS TOWN

är så springsugen så det är inte sant! det bara pirrar i benen. jag ska ta mig fan ge mig på lite intervallträning, om mitt knä nu tillåter det, vilket återstår att se. men minst 30 minuter ska jag på något sätt röra på mig innan jag kan runda av för att handla lite varor på affären och gå hem igen.

kaffe, frukost och lite frivilligt, men nödvändigt "arbete" väntar.
jag ska göra mig eget kost/träningschema för en, två, tre (...) veckor framåt! ett styrkepass ska nog både klämmas in på schemat och bli gjort idag (y.

IN THE END OF THE DAY

nu ska jag snart lägga mig i sängen för att sova :) till kvällsmat blev det två kalkonsmörgåsar och ett glas hemmagjord jordgubbsmjölk. klockan är 22.00, 'ballar av stål' är slut och ögonlocken börjar kännas tunga. det kanske inte så konstigt efter snart 15 timmars ingenting annat än slöande på soffan. någonting annat har jag faktiskt inte gjort idag ... gråa moln förstörde ju göteborg-planen! :( jaja. nu får det räcka för idag. godnatt :*

fast en kopp te och ett avsnitt 'gilmore girls' får det nog bli innan jag somnar (:


BEAUTY

  • vaselin på ögonfransarna - innan jag lägger mig smörjer jag in ögonfransarna med vaselin, detta ska tydligen göra fransarna mjukare, fylligare och längre. var noga med att endast smörja fransarna, inte huden runt ögonen.
  • drick mycket vatten - minst 2 liter om dagen. vatten är bra för hår, hy och naglar eftersom det renar kroppen inifrån och hjälper kroppen med att ta upp näring och hålla igång ämnesomsättningen.
  • sov 7-8 timmar per natt - gärna med regelbundna tider, t.ex. 23.00-07.00. när du sover reparerar sig kroppen efter dagens påfrestningar. genom tillräcklig sömn får du tåligare och finare hy, dessutom håller huden sig ung, slät och fin längre och självklart så ser du mycket fräshare ut när du är odentligt utvilad!
  • träna - när du tränar svettas du ut gifter och orenheter eftersom porerna öppnar sig, träna därför aldrig med smink, eftersom du då riskerar att få in smuts och bakterier.
  • peela kroppen - att skrubba huden tar bort döda hudceller och ger huden en fin lyster. peeling kan man både köpa och göra egen hemma (t.ex. olivolja och socker). även kaffesump fungerar bra som peeling och gör huden otroligt mjuk och len.
  • ät mycket frukt och grönt - under dagen utsätts huden för många påfrestningar så som stress, UV-ljus och gifter i våran miljö. antioxidanter och vitaminer från frukt och grönt skyddar huden. även hår och naglar tar nytta utav det.

BOTHERSOME

nu har jag suttit här i 100 minuter och övervägt det där med att gå och köpa glass. jag struntar i det. har inte mycket till energi över för att ta en promenad, känt mig svimfärdig hela dagen :s och ingen promenad = ingen glass. iofs är det lika bra, för som läget är nu, så vet jag att jag bara skulle ångra det sedan.

vad ska jag då göra istället för att ta en promenad och äta glass? fortsätta slappa här på soffan, snegla på tvn och sedan äta lite kvällsmat om ca 50 minuter, då 'ballar av stål' börjar (y. sedan får det bli sängen. en promenad till affären imorgon innan frukost blir bra! :) och så ska det tvättas/vikas kläder och diskas (starta - plocka ur - plocka i diskmaskinen) här under dagen. dessutom ska jag bädda om sängen damma, dammsuga, torka golven. och sist men inte minst grovrengöra badrum och kök! det blir som ett pass på gymmet det ;p

har jag tur blir det fint väder, vilket passar bra för ett par promenader :> smhi säger att det ska bli regn :( fast ärligt talat så tycker jag inte att det är ofta dom där satans meteorologerna vet vad dom pratar om överhuvudtaget (6) nu när jag ska snåla på matintaget behöver jag sysselsätta mig så mycket som möjligt för att inte tänka på hunger och sötsug! p-piller, slarvande med 'regler' och rastlöshet är inte att leka med. men jag är envis, jag klarar det här (;

SALAD Á LA FISAN


man tager vad man haver, som man brukar säga! min middag bestod till slut av en ganska ogenomtänkt, men definitivt ätbar sallad gjord på följande:

- ett par blad isbergssallad.
- stekt kycklingfile kryddad med citronpeppar.
- några kluvna och stekta champinjoner.
- gurka, massor.
- en skivad tomat.
- lite selleri, tunt skivade.
- morot, tunt skivad med hjälp av potatisskalaren.
- en liten skvätt vitlöksdressing.

eftersom jag känner mig så duktig och nyttig,
så skippade jag till och med fetaosten, men det slank ner fint ändå och jag kan garantera att jag mår fasen så mycket bättre nu än vad jag hade gjort efter en smaskigt fet kebabpizza ;) nu ska jag låta maten sjunka lite, sedan ska jag noooog gå till affären och köpa mig en glass! behöver även inhandla mjölk och fil. ett bad ikväll kanske?

KEBABPIZZA?

nu står papsen här med athena listan och säger att han är sugen på pizza. kan ju säga som så att jag har en liten inre diskussion med mig själv just nu! OM jag väljer att beställa en kebabpizza, då är det det sista onyttiga jag äter på ett bra tag, inte det minsta lilla som innehåller socker får komma i närheten av min mun på minst 2 veckor! och jag SKA ut och gå varenda dag.

jag borde utan problem kunna unna mig en pizza. eftersom jag knappt ätit det sedan 2010 började. 3 ggr, vilket är en stor skillnad mot föregående år då jag säkert hann med 50 pizzor ;p det som tar emot är att nu när jag har varit skadad och sjuk har jag knappt rört på mig överhuvudtaget, och då "passat på" att unna mig, kanske lite för mycket ..... hm.

eller så låter jag pizzan vara och gör en sallad här hemma istället? vad ska det bli? ..... :p


edit; pizza blir det!

edit; JAG VAR DUKTIG OCH ÅNGRADE MIG. nu ska jag göra SALLAD.

TRISHA YEARWOOD FEAT. DON HENLEY - WALKAWAY JOE


GOOD GIRL


en fruktsallad med jordgubbar, äpple, banan och jordgubbsfil blev det till frukost :)
smarrigt! blev (äntligen) mätt, så efter hälften ställde jag undan resten för att äta till lunch sedan :) ska försöka dra ner på matintaget redan idag eftersom jag tänkte ge mig på en sträng diet med start imorgon. kostschemat och träningsschemat ska jag göra själv.

nu till dagens "höjdpunkt" ;)
haha. jag har varit duktig och skrivit ett mejl till min gamla socialsekreterare och håller tummarna för att jag åter igen ska få ekonomiskt bistånd. jag förklarade mig ganska utförligt och bad om ursäkt för förra årets 'beteende', så nu hoppas jag att det inte ska bli några problem, eller pinsamma utskällningar som gör att jag hoppas av igen! :$

EARLY IN THE MORNING

idag vaknade jag alldeles för tidigt. vet inte varför, med tanke på att jag inte somnade förrän mellan 02.30-03.00 inatt, så blev det inte mycket mer än 4½-5 timmars sömn. det kommer jag troligtvis känna av senare under dagen :p men vad gör det? att vara trött nog för att gå och lägga sig innan 00.00 är ingenting som stör mig, jag har för det mesta ingenting vettigare för mig ändå, och kliver hellre upp lite tidigare nästkommande dag :)

hur som helst ..... godmorgon! :D vad det blir av den här dagen är ännu obestämt. om vädret tillåter (vilket ser tveksamt ut nu :<) så blir det väl göteborg för att passa på att träffa hobbe en stund medans pappa underhåller sig på annat håll, inkuderande motorcyklar. det blir alltså en mc-tur, ifall att det mot förmodan nu skulle bli någonting utav det överhuvudtaget.

nu kurrar min mage 10 gånger mer än för 2 timmar sedan! jag tror att det är dags för frukost :)

TIDSFÖRDRIV

  1. lovar du att vara ärlig? såklart ;>
  2. du heter: jenny sofia andersson.
  3. smeknamn: fia, fisan.
  4. vad sörjer till för musik när du är ledsen? hm ... det är nog mest sånt här.
  5. vad är du beroende av? muuusik.
  6. vad tror folk om dig? jag vet faktiskt inte?
  7. stämmer det? -
  8. vad får du oftast komplimanger för? mina ögon, tror jag.
  9. vad säger du för att imponera på någon? brukar inte försöka imponera, är mig själv bara.
  10. hur imponerar man på dig? det finns olika sätt. ett utav dom är helhjärtad satsning.
  11. brukar du skratta för dig själv? haha, ja.
  12. vad står det i ditt senast inkomna SMS? 'Man vet aldrig med dig:) okej..:('
  13. var bor du? sylte i trollhättan.
  14. trivs du där? absolut.
  15. äger du några converse? ja.
  16. sprit, cider, vin eller öl? jag helst cider och/eller sprit :)
  17. brukar du bli för full? brukar och brukar, nja ... men det händer :$
  18. är du allergisk mot något? ja. vissa frukter/grönsaker får jag sveda i munnen och irriterad hals av.
  19. hur svarar du i mobilen? det beror på vem det är, men oftast 'aaaa?' :p
  20. hur många timmar sov du inatt? 4½-5, mindre bra kanske.
  21. brukar du komma i tid? sista sekunden (;
  22. när mår du bra? när jag känner att jag gjort vad jag kan.
  23. när blev du fotad senast? pappa knäppte nog något kort igår.
  24. hur känner du dig nu? lite halvseg och smått hungrig.
  25. vilken är den vanligaste färgen på dina kläder? jag gissar på svart (a)
  26. vad tycker du om fötter? haha. vilken fråga. den passeras utan svar.
  27. vad saknar du? säkerhet.
  28. hade du en bra kväll igår? ja, helt okej faktiskt :) lugn hemmakväll med papsen.
  29. vilken är din favorit dryck på morgonen? det skiftar ... mjölk, te, kaffe, yoghurt.
  30. rakar du benen? ja, men nu är det snart dags för vaxning, tycker jag.
  31. när brukar du oftast gå och lägga dig? runt 00.00
  32. är du blyg? jag själv tycker det, men det verkar inte vara någonting som många märker av.
  33. sysslar du med någon idrott? nej, men jag promenerar, springer och gymtränar (y.
  34. tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja, det gör jag nog.
  35. har du spytt offentligt? för många gånger :p
  36. vad skulle du göra som kille för en dag? behöver jag verkligen tänka så mycket på det nu? jag tvekar starkt på att det någonsin inträffar.
  37. är du nöjd med ditt liv? nej, verkligen inte.
  38. är du bortskämd? NEJ.
  39. vad gör du imorgon? jag tänkte börja på en diet.
  40. vilken kändis tycker du är en bra förebild? av någon anledning inspierar robyn mig :p
  41. vad längtar du till? svaret på allas läppar; sommaren.
  42. har du bra vänner och äkta vänskap? några få änglar har jag väl i min värld :)
  43. vad använder du för shampoo? det är olika, men just nu elvital volume.
  44. hur gammal är du? 19½ år. ojoj. snart 20 ;s
  45. tycker du om någon just nu? jag antar det.
  46. gröna eller röda äpplen? jag gillar båda, men köper oftast röda faktiskt :)
  47. gillar du golf? jag har aldrig provat, men kan inte tänka mig att jag skulle uppskatta det.
  48. vilken tid gick du upp idag? 07.30 :| varför? jag har ingen aning.
  49. har du sovit i din egna säng inatt? yes.
  50. har du strumpor på dig nu? nej.
  51. är det okej att gråta? ja, att gråta är mänskligt.
  52. när grät du senast? haha ... älskar att svara såhär; jag minns inte.
  53. vad skulle du göra om du vann en miljon? det är svårt att föreställa sig innan.
  54. bär du glasögon eller linser? nix.
  55. tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej, men märkeskläder är ofta mer värda pengarna.
  56. har du någon piercing? jarå, naveln och tungan.
  57. vill du gifta dig? jag tror det ..... men på någonting mer udda sätt än i kyrkan.
  58. vill du ha barn? givetvis, någon gång i framtiden.
  59. solar du ofta? från och till.
  60. är du bra på att laga mat? ja, det får jag nog "erkänna" att jag är (;
  61. är du flygrädd? nej då.
  62. är du musikalisk? inte speciellt mycket mer än någon annan.
  63. vad dricker du helst när du är törstig? iskallt vatten.
  64. vilken är din favoritglass? kan inte välja en :D
  65. tror du på ett liv efter döden? jag vet inte vad jag tror faktiskt.
  66. tycker du om sushi? nej, men jag planerar att ge det en chans till.
  67. vad äter du helst när du ser på film? godis (a)
  68. har du tandläkarskräck? nix.
  69. är du morgon- eller kvällsmänniska? jag har nog gått över lite från kvällsmänniska till en morgonmänniska, efter en hel del rutinövning.
  70. vilken ögonfärg har du? grön.
  71. har du någon gång gråtit dej till sömns? ja.
  72. biter du på naglarna? nej, jag slutade för ca 2 år sedan.
  73. röker du? NEJ.
  74. hur ofta tränar/motionerar du? ska snart komma igång med 6-7 dagar/veckan igen.
  75. vilken var den senaste låt du hörde? petter feat. veronica maggio - längesen.

KVÄLLSMAT!

två skivor grovt bröd med lite smör och rökt kalkon, ett glas med supergod jordgubbsfil och avsnitt 3 av gilmore girls under täcket. det kan ju bara inte bli bättre! :D

göteborg imorgon?!

VARJE GÅNG ÄR SOM ...

jag älskar duetten med petter och veronica maggio, 'längesen'. kan spela den om och om igen många, många gånger innan jag överhuvudtaget det minsta lilla vill lyssna på någon annan (a) annonsen med kläder jag är trött på/aldrig mer vill se/inte passar mig längre är efter inte alls speciellt långt tid uppe! snabba ryck här ... men det är ju så, när jag väl sätter igång med någonting så går det undan :)

jag behöver verkligen snabba cash nu!! :| tycker faktiskt att jag har längtat och väntat på att ha råd med nya löpningsskor alldeles för länge nu känner jag. dock behöver jag träna upp mitt knä igen innan jag kan ge mig på intervallpassen :( och dessutom måste jag få tag i en större inkomst, jag måste ta tag i mig själv!

det är lätt, men ändå så svårt. ibland (som nu) är jag sorgligt positiv och känner mig oslagbar, medans jag för det mesta är negativ, deprimerad och känner mig totalt misslyckad. det är svårt att kämpa utan kraft till det! :/ får hoppas att jag kan hålla glöden levande och komma någon vart.

pappa somnade som vanligt mot slutet av filmen. då lämnade jag soffan! ikväll såg vi 'die hard 4' som gick på 4an, och innan det en konstig film ... okej, en jättekonstig film som heter 'hur som helst är han jävligt död' med peter haber och dan ekborg :p jag kan varken avråda eller rekommendera den. haha. grönsaker och dip + chips och cheez ballz, några saltlakrits bilar och cola satt fint (:

A GOOD IDEA AT THE TIME

jag har bestämt mig för att sälja i stort sett hela mig garderob :p haha. så mycket som möjligt! ut med det gamla och in med nytt. så nu ska jag pyssla med att välja ut vad som ska bort, ta kort på det och eventuellt lägga ut det på bloggshoppen (y.

ALL NIGHT HOME


laddar upp för en kväll på soffan med chips, en massa grönsaker och dip, underbara cheez ballz som jag inte ätit på månader (!), några glas cola och förhoppningsvis någonting sevärt på den platta svarta :D det blir nog bra det.

BEAUTIFUL DAY

äntligen hemma!! :D fyfan vad sköööönt. efter den goda frukosten klädde vi på oss skinnstället, jag och pappa, och åkte ut för att tvätta hans harley, sedan blev det en sväng till upphärad för att besöka något reservdels place där innan vi stannade till på bike ett par timmar. kollade på ett gäng jätteduktiga tjejer som dansade, kikade på mc kläder och så åt vi varsin korv med bröd i solskenet. när det började bli lite långdraget tog vi en tur till vänersborg och tillbaka med jani, hans tjej och rolf!


nu är jag redigt nerkyld i blodet av den kalla vinden :p underbart att komma hem och byta ut det stela skinnstället mot mjukisar ;> men trots mycket blåst är det helt okej väder, eftersom solen värmer en del :) på vägen hem handlade vi med oss folköl (till papsen), cheez ballz och dip som vi ska ha till grönsaker ikväll igen. en påse ahlgrens bilar blev det också. dom nya med salt saltlakrits, som faktiskt var ganska goda! (y. haha.

nu ska vi äta lite flygande jacob, som blev över i torsdags. vi är helt utsvultna både jag och papsen! soffan ser väldigt ensam ut ..... det lutar nog åt att vi gör den sällskap ett tag, eller resten av dagen ... och kvällen ;p

GOOD START

studsade upp ur sängen med en bra magkänsla för ca 20 minuter sedan :) anlände till köket för att påminna pappa om att vi skulle skippa ägg och bacon idag och baka scones istället. så det har vi precis gjort nu. medans dom får lite färg i ugnen passar vi båda två på att smita in till varsin dator :p haha.

solen skiner och temperaturen har stigit förvånansvärt mycket redan nu innan 09.00. idag är det lördag, vilket borde detyda att jag har någonting kul att se fram emot under dagen eller framåt kvällen ... men nej. i mitt 'nya' liv för jag ju inte speciellt mycket, och nu när jag har uppehåll från träningen, har ont i ryggen och dessutom knappt någon röst kvar för tillfället (alltid värst när jag vaknar), så blir det väldigt lugna helger. fast det är ju trots allt bike-dagarna nu i helgen, dock inget som engagerar mig något särskilt, men en tur med pappa ut på mcn blir det troligtvis sedan (;

nu har 10 minuter passerat och frukosten ska serveras :*


I SHED A TEAR FOR WHAT WE HAVE BECOME


tänkte gå och lägga mig nu.
har ätit grönsaker och dip och kollat på en seg, men samtidigt fängslande film med papsen, efter talang 2010, fram tills hans som vanligt somnade. 'notorious' hette den. men nu är den slut och att sitta där och halvsova framför tvn ensam är faktiskt helt ovärt, eftersom det ändå känns ganska ointressant för mig det där med television :p äsch ... 'gilmore girls' eller lite soft musik får nog bli ett relativt godkänt slut på den här fredagskvällen.

såg precis att chad michael murray är med i avsnitt 2 som jag är på nu ;DD
och sedan igen i avsnitt 6, 9, 11, 13, 16, 17, 18, 21 i säsong 1 och även avsnitt 9 i säsong 2 :p hihihi ... typ (a)

RIGHT HERE WAITING

sitter i köket nu och andas in underbart goda dofter :D idag blir det köttfärslimpa, potatis, champinjonsås och lingonsylt! vet inte när jag åt köttfärslimpa senast, säkert år sedan ..... efter maten ska jag (om det är färdigladdat) börja kolla på filmore girls från säsong 1 ;) älskade den serien förr och följde den på tv, men det senaste året/åren har jag knappt sett skymten av det :o kanske beror på att jag inte spenderar speciellt mycket tid framför tvn. jag blev påmind om det i förmiddags när jag såg lauren graham i 'ellen degeneres show' :p

nu är potatisen färdigkokt, dags för maaaat! :)

LAY BACK IN THE ARMS OF SOMEONE

tröööött! gick upp 08.15 idag, eftersom jag somnade strax efter midnatt. behöver programmera in lite rutiner igen. därför 8 timmars sömn. och trots att det är fredag blir det inga onyttigheter, nu får det vara nog! det blir en god middag och kanske grönsaker och dipp om jag känner mig sugen på någonting senare.

kom hem från göteborg igår kväll, efter drygt 3 dagar hos hobbe.
tog tåget 16.04 från trollhättan och var framme runt 17.00, då han mötte mig på centralen. kvällen bestod inte av mycket mer än bara mys. jag mådde ju inget vidare och dagen därpå var inte mycket bättre, så på tisdagen låg vi mest i sängen/på soffan. på kvällen åt vi stekt kött, criss cuts och sås och kollade på film. sedan var vi rastlösa, så det blev en fika mitt i natten med bullar, kaffe och glass innan vi gick och la oss :p

på torsdagen (igår) kände jag mig mycket piggare än föregående dagar. så kom upp i säng innan 10.00 till och med ;) vi åt frukost och gav oss ut på en långpromenad runt ramberget och sedan kämpade vi oss upp på det för att kolla på utsikten :) sedan kom vi tillbaka helt utmattade, så återstående tid av dagen slappade vi på soffan. kollade på 'twilight' och 'new moon' (som vi inte hann se klart), hobbe hade inte sett dom tidigare! haha. 18.00 hämtade pappa mig.

pappa var sugen på någon god mat som jag fick ansvaret för. flygande jacob var det första jag kom på, så det blev det, mycket gott :D kollade bara på 'lyxfällan' efter maten och när det var slut 22.00 så gick jag och la mig för att se klart 'new moon' (: ååååh, vad jag vill se 'ecplise' nu!! men snart så ... bara 78 dagar kvar nu ;>

ROBYN - FEMBOT


18.04 - 18.52

efter många tankar fram och tillbaka bokade jag en biljett till göteborg. 17.22 tar jag bussen härifrån och 18.04 går tåget från resecentrum :) för tillfället mår jag mycket bättre! lite frisk luft, ett avslappnanade bad, ett par glas vatten, ipren och zyx gjorde susen (y. nu är det bara lite mat i magen som fattas ... men först - packa!

PETTER FEAT. VERONICA MAGGIO - LÄNGESEN


LÅNGA DAGAR BLEV TILL NÄTTER, SEN TILL ÅR.

ligger här framför tvn, med täcke och kuddar på soffan. egentligen är jag mer intresserad av musiken på datorn, så det blir mest lite sneglande mot 'sjunde himlen' då och då :p för övrigt väntar jag på världens bästa vän (på riktigt!), så vi kan åka och köpa värk- och halstabletter till mig. jag har ingen aning om när, men han hör väl av sig snart :) och så funderar jag på om jag ska orka ta mig till göteborg idag, eller inte ... vilket är tveksamt men inte omöjligt! vi får väl se hur jag mår senare under dagen. kanske vore det klokt att sätta sig på balkongen en stund för lite frisk luft (y.

CASUAL - FRESH DENIM


  1. ljusa baggy jeans från gina tricot - 399;-
  2. vitt linne från gina tricot - 149;-
  3. jacka i ljust jeanstyg från gina tricot - 349;-
  4. vita solglasögon från gina tricot - 59;-
  5. vita pumps från din sko - 249;-

KEITH


tror den här får bli nästa! ;) tror dessutom att det blir en hel del filmtittande idag :p har ett par härligheter till som väntar på listan.

IF ONLY


får fördriva tiden med en förhoppningsvis bra film!
lite frukost ska sitta fint också, ett par kalkon smörgåsar och varm mjölk med honung (y. men först ska jag se klart 'forces of nature' som jag somnade ifrån igår (:

DON'T CRY FOR PAIN

min rygg värker! då menar jag verkligen värker :( så där som den bara gör några fåtal gånger om året, och oftast i samband med att jag är riktigt sjuk! kanske har åkt på influensa? :| fyfan ..... nu börjar jag känna mig illamående och lite spyfärdig också. tror jag börjar gråta som ett litet barn efter mamma snart! inte alls kul att ligga ensam och behöva ta hand om sig själv när energin till det egentligen inte finns :'(

ska kliva upp ur sängen och se om jag hittar någonting som gör det lite bättre. lägga mig på soffan och kolla på 'vakna med the voice' och vänta på att mamma vaknar, ser mitt sms och ringer. hoppas att jag kan få lite pengar, så att jag kan få någonting smärtstillande för ryggen, som även hjälper mot huvudvärken och illamåndet.

FAVORIT :)


a-fil, äpple, kanel, lite müsli och jordgubbar :)


nu är det dags för mig att överge soffan! tänkte istället förflytta mig in till sängen. hoppas att jag slipper vakna halvvägs till imorgon inatt igen, så jag får sova ut ordentligt och känner mig piggare imorgon ..... sov gott :*

VILL HA!!


  1. turkost linne från lee - 299;-
  2. svarta leggings - 149;-
  3. vita coverse i äkta skinn - 1095;-
  4. svart adidas väska - 499;-
  5. solglasögon - 99;-
allt kommer från ellos.se.

EH EH

ligger på soffan och lyssnar på lady gaga. har efter drygt en kvarts sims 3 spelande tröttnat! nu är jag godissugen och funderar på att gå bort till affären och köpa lite, som tröst ... bara för att jag är sjuk (a) dess värre vet jag inte om jag orkar klä på mig och gå ändaaaa dit! :< känner mig långt ifrån pigg och alert!

lite mat har jag fått i mig iaf ... spenatsoppa och ägg blev det. har kollat på 'dear john', en romantisk drama som jag började kolla på igår, men inte orkade se klart och 'all about steve', en någorlunda bra och rolig, men kanske lite konstig komedi med en av mina favoritskådespelerskor, sandra bullock.

nej, fyfan! jag orkar inte gå till affären. det får vara.

SICK AND TIRED

känner mig fortfarande helt kass :( täppt i näsan, torr och ont i halsen och allmänt illamående, dessutom börjar ryggen värka ovanigt mycket :< ligger på soffan nu efter frukosten och bara slöar. gårdagen var likadan. hobbe och jag bara slappade framför tvn, halvsov och myste hela dagen ... jag gjorde inte speciellt mycket mer än tog en dusch och slappade ännu mera efter han åkt.

hoppas verkligen att jag frisknar till snabbt!! måste träna stenhårt nu under dom närmsta veckorna. får bli en massa film, filt och kudde, varm mjölk med honung, vila, värk- och halstabletter ... någon god soppa idag kanske?

DONT'T SAY A WORD

känner mig lite seg och mår rent ut sagt skit :( jag är snuvig, allmänt hängig, illamående och hungrig precis heeeela tiden. jag blir tokig! dags att ringa vårdcentralen kanske? misstäner magkatarr utöver förkylningen/allergi (vad är det här egentligen?!) ja. det får nog bli så på måndag. tycker nog att det har funderats på det alldeles för länge nu. ska även försöka ta tag i det där med att ringa soc på måndag också! + göra ett tappert nytt försök att skriva ett CV.

just nu lagar jag mat för 3 personer, edberg för mig och papsen sällskap även idag.
det blir stekt potatis (mestadels morötter för mig), ungstekt kyckling och en namnlös sås med en touch av vitlök ;)

igår kväll åt jag middag med pappa och edberg. helstekt fläskfilé på en bädd av rotfrukter och béarnaisesås (y. mycket gott! när jag slängt i mig magen, så gjorde jag mig i ordning och drog ut med albin. vi kollade läget på saab racet och sådär. var hemma redan 23.30 eftersom jag var ganska trött pga rejäl sömnbrist! :p 01.00 kom hobbe, somnade efter en stunds småpratande :) ... vaknade ca 10.30 idag, käkade frukost, kollade på 'mannen i mitt liv' och löste sudoku innan han begav sig hemåt.

äh, nu ska jag fortsätta med maten! ;p dags att slänga in dom skivade kycklingfiléerna i ugnen och förbereda potatisen för stekpannan :D

ALL THE CRAZY THINGS I DID LAST NIGHT

vilken sjuuuukt kul kväll/natt! har nästan lite ångest över att jag nästan lät mitt fuckade psyke ta det ifrån mig. som tur var, så ångrade jag mig rätt som det var och inväntade ronja som var på plats strax efter 23.30. jag fixade grogg och så gjorde vi oss i ordning ..... :p

givetvis hade vi lite motgångar under kvällens gång. jag fick torka mitt nytvättade och pisseblöta linne med hårtorken, ronja var helt tokig över hennes hår och på vägen från bilen hade hon tappat sin vinflaska, som gick i 1000 bitar, i backen :/ 00.10 var vi iaf redo och gick ut till billy som stod och väntade på oss, för att skjutsa oss in till stan. då kom jag på att jag glömde min fribiljett, efter lite tjafsande om att åka tillbaka tog ronja istället ut pengar och så rusade vi in i dimman ;)

det första vi gjorde var att dra ett par shotar var, bananskum ftw! (y. sedan dansade vi loss en stund innan vi stod i baren igen och vände shotglas efter shotglas ner i halsen :D haha. när vi fått i oss 8-9 stycken var kände vi att det var nog. stärsta delen av resterande tid spenderades på dansgolvet. måste påpeka att det spelades grymt bra musik igår :D


02.00 (när allt var som roligast) var det dags att kliva av! :< blev lite konverserande med underligt sällskap vid rökrummet innan vi hämtade ut våra jackor och försökte styra upp efterfest. det slutade med att ronja åkte hem till albin och jag gjorde sällskap med christoffer, andreas och billy resten av natten. faktiskt mycket trevligt! :) 05.30 kom jag hem. som alltid (när jag är kapabel till att röra mig) tvättade jag bort sminket innan jag fixade ett par ostmackor, ett stort glas mjölk och stupade i sängen :p galet bra torsdag.

när jag vaknade 08.25 var jag inte allt för pigg, med tanke på 2½ timmas sömn. försökte somna om, men efter 30 minuters slumrande gav jag mig, klev istället upp och åt frukost med papsen. sedan gick jag och la mig igen. tog mig 3 powernap's. haha. 11.30 vaknade jag till igen och kände mig en aning mer utvilad. tog en nypa luft på balkongen innan jag ställde mig i en kall dusch :) när jag smörjt in mig och klätt på mig tog jag mig en skål a-fil och müsli till lunch. och tja ... så mycket mer än det har jag inte åstadkommit ;p

DU OCH JAG, RONJA <3


jag har sagt det förut, och jag säger det igen; jag älskar dig. du och jag, genom allt gumman. finns inga ord för lyckan av att vi har hittat tillbaka till varandra. alla minnen, alla skratt, alla fester och sjuka saker vi har delat och gjort tillsammans, det är fan oslagbart. hand i hand, vi två. äkta kärlek ♥

LEAVE MY MIND ..........

nu är det riktigt jobbigt :( håller på att balla ur totalt. känner mig tjock och ful. hela min kropp är uppbyggd av komplex. kan inte nämna en enda positiv sak med mig själv, det känns tragiskt. hur mycket jag än försöker röra på mig, och träna, så verkar ingenting hända. jag kan inte ge mig förrän jag väger 20 kg mindre ... 12 cm på både midjemått och höftmått måste bort. det finns inga andra alternativ.

jag vet inte vad jag ska ta mig till!!! blir tokig. vill bara smälta bort. varför ser jag inget resultat?! VARFÖR?! vad mer kan jag göra? jag tränar som en jävla idiot, jag äter redan nyttigt och oftast för lite. förbränner mer än vad jag stoppar i mig ..... ändå sitter allt fett kvar på magen, låren är svullna och armarna dallrar, vaderna är äckligt stora och rumpan exploderar väl snart. nej fyfan. sprätt upp mig.

BEAT IS COMING

har precis kört lite styrketräning!! :D det gick hur bra som helst, men slitsamt med den hemska träningsvärken jag redan har. fick ta det lite lugnt.

  • 3x15 armhävningar
  • 2x20 situps
  • 2x20 sneda situps
  • 2x60 sekunder sneda plankan på varje sida
  • 3x60 sekunders jägarsitt mot vägg med 90 graders vinkel i knäled
  • 3x15 ryggresningar
  • 3x12 step ups

nu är muskelkrafterna slut! jag trooor att det är dags för mellanmål ;) det får nog bli lite a-fil och müsli som jag har varit sugen på hela dagen (: sedan ska jag ta en snabb dusch för andra gången idag. haha.

THERE'S A POSSIBILITY


sitter och äter en riktigt god kycklingsallad!
starkt kryddad kyckling, morot, majs, paprika, gurka och fetaost. snabbt, lätt och nyttigt. magen behövde lite mat nu. frukosten åt jag ju vid 10.30 ... tog ett äpple vid 13.30 för att hålla mig lite bättre, men det gjorde inte någon större nytta! :p

dagen än så länge har varit bra (y. tog en fika på strandgatan med ronja. jag drack te, för omväxlings och nyttighetens skull (a) sedan åkte vi hem till henne i frändefors för att hon skulle hämta kläder osv till ikväll. blev ett stopp på donken när vi kom tillbaka till trollhättan också, eftersom ronja var hungrig.

nu funderar jag på om jag ska dra in till stan igen eller inte .... ;o lisa och denny skulle tydligen till strandgatan. hm ... men jag vet inte om jag orkar :| så jag överväger faktiskt att bara stanna hemma och ta det lugnt tills ikväll. behöver ändå fixa naglarna och lite sådär. men känner jag mig själv rätt, så kommer jag bli rastlös innan ronja kommer hit runt 22.00 (förhoppningsvis) :> får se hur jag göööör!

WHATEVER IT TAKES

8000 steg på 60 minuter! nu är jag stolt :D körde på riktigt hårt med powerwalken idag. kläderna är så gott som dränka i svett, mmmm! ;p ska klä av mig, ta en snabb dusch och sedan sätta mig i lugn och ro och äta en kalorisnål frukost och läsa metro som jag tog med mig på vägen in ute i solen på balkongen (: jag tänkte göra havregrynsgröt och sedan värma ett tärnat äpple med lite kanel att ha till, och så lite lättmjölk över det. kaffe kaffe kaffe lär det bli en del ;)

halsen känns bättre nu, det tackar jag den friska luften och strepsils för! (y.

CATCHING MY BREATHE

vaknade mitt i natten av en jävla smärta i halsen :( gick upp och hämtade halstabletter, sög på en mucoangin och lyckades somna om. nu är klockan strax över 08.00 och jag känner mig fortfarande väldigt svullen i svalget! men smärtan är åtminstone dämpad /: åh, jag vill inte bli sjuk nu, fan fan fan. får nog fundera utgången ikväll lite ..... har jag "tur" kan det bero på att jag åt lite kiwi igår, som jag vet att jag är små allergisk mot, men jag har aldrig känt av mer än lite sveda i munnen tidigare :<

nu ska jag dricka mitt svarta kaffe och ge mig ut på en promenad innan frukosten. har känslan av att jag inte utnyttjar mitt gymkort till fullo längre, det känns lite tråkigt. men förhoppningsvis är albin inställd på att börja träna igen nästa veckan, när han inte jobbar längre (y.

EVERYTHING'S GOOD


tacopajen blev hur god som helst! :D
en bra sak är att det blev massor över, både paj och sallad, som jag och pappa kan äta imorgon (; hihi. resten av kvällen har spenderats som vanligt vid datorn, sneglandes på TVn. nu sitter jag här med en kopp chai te och lyssnar på musik :)

suck ..... jag är hur trött som helst, men kan inte gå och lägga mig!
inte än. igår kväll somnade jag runt 22.00 och vaknade redan 02.00 igen, trodde klockan var ca 06.00, men nej ... och ändå var jag pigg :s lyckades somna om som tur var. den sista tiden har jag haft väldigt svårt att sova hela nätter. vaknar ett flertal gånger och har problem att somna om :( blir trött tidigt på kvällarna och får hålla mig från att lägga mig innan 21.00. jobbigt!

nu närmar sig klockan natten, så snart kan jag smita in till sängen och somna till en film :) först ska jag dricka upp mitt te, tvätta ansiktet och borsta tänderna. imorgon blir det morgonpromenad, eventuellt lätt intervall träning. beror på vad kroppen säger! ;p kvällen är troligtvis bokad för lipz med ronja (y.


MMMM!

nu ska jag alldeles strax vandra bort till affären och handla. behöver bara några få saker ..... lättmjölk, tomat och majs är vad jag har kommit fram till, och ägg såklart! annars vet jag någon som blir tokig på fredag morgon när han ska ha sin 'hotell-frukost' ;) *host* papsen! haha. jag funderar även på att inhandla fullkornsmjöl ;p

har suttit och tänkt igenom vad jag vill ha i min tacopaj ;) tror det kommer bli super gott! pajdeg, köttfärs och tacokrydda är ju självklart ... sedan ska jag ha; vitlök, majs, tomat, vispad grädde, chilisås, riven ost och massa jalapeño i. tacosås tar jag på efteråt (; sen så måste jag ju ha sallad till också! i den blir det; sallad, gurka, paprika, rödlök och eventuellt fetaost. fetaost får jag köpa också isf :) nu ska jag surpla i mig kaffet och klä på mig, så jag kan gå :*

MINI & MOSA




NO TEARS TO CRY

underbaaaart. det ordet beskriver känslan av att vara hemma igen väldigt bra! :) konstigt nog känns det fortfarande lite fel att säga 'hem från frändefors till trollhättan', eftersom det under så många år har var tvärtom. trots att åren jag tillbringat i frändefors gick fruktansvärt fort, så är det det hemmet som har varit bestående under längst tid, av alla ställen jag har bott på under mitt liv. men vad som än händer, så kommer nog trollhättan alltid ligga mig närmast om hjärtat, och vara den staden som verkligen är hemma.

hur som helst ..........

skönt att komma innanför dörren och ställa ner väskorna på hallgolvet. vrängde av mig kläderna det första jag gjorde och tog en varm, skön dusch! sedan var jag tvungen att städa lite. alltid skönt att ha ordning och reda omkring sig! ett måste för mitt välmående. men jag undrar faktiskt vart städningen jag gjorde i måndags tog vägen? ;o hm ... nåväl, nu är det fint här igen och tvättmaskinen jobbar för fullt! själv sitter jag här med en kopp kaffe och försöker samla lite ny energi. den dagliga dosen är slut efter morgonpromenad och ridning. har känt mig ovanligt slö/trött dom senaste dagarna :| energin räcker inte till alls ..... kanske sockeravvänjningen som påverkar en del?

får hoppas att lite vila och ett par koppar kaffe gör susen! :D
om en stund ska jag nog knalla bort till affären. jag tänkte göra tacopaj ikväll, så behöver handla lite (: annat som står på 'att göra -listan' är;

  • fixa naglarna
  • hitta bra film(er)
  • hänga upp tvätten
  • vila vila vila .....

REASON TO BELIEVE


en härlig morgonpromenad med dixie på 60 minuter i solskenet :) 6500 steg, helt okej! när vi kom hem till gården igen, gick jag in och kokade lite havregrynsgröt, iskall mjölk, skivad banan och varma mosade jordgubbar till det :D gott!

nu sitter jag här och väntar på ronja. tänkte kolla på dagens avsnitt av 'andra avenyn' under tiden (: sedan blir det förhoppningsvis en ridtur innan vi far hem till kära trollhättan igen (y. känns bra.

CAN'T HELT BUT WONDER WHERE I'M BOUND

godmorgon! :) har som vanligt ingenting speciellt att berätta. jag har precis klivit upp ur sängen, så nu ska jag ut och gå. tar med mid dixie på en promenad (: sedan får vi väl se om jag möjligtvis hittar någonting ätbart.

AT THE END OF THE DAY

 

nu ska jag och lillebror somna till en (barn)film efter en lång dag! :) jag har tränat, både kondition och styrke, morgon och kväll. sedan har jag rört på mig även mestadels av tiden där emellan. vart på överby, ute med victor (hoppat studsmatta, kelat med djuren osv ...) känner att jag knappt kan hålla ögonen öppna nu, så lär somna ganska fort :p imorgon hoppas vi på solsken och mindre vind! natti natti.

DADDY YANKEE FEAT. DON OMAR - DESAFIO


INNA FEAT. BOB TAYLOR - DEJA VU


ROB MAYTH - FEEL MY LOVE


DJ BOBO - SUPERSTAR


DAN WINTER - JUMP AND RUN


KIM LEONI - EMERGENCY


ANGEL Y KHRIZ FEAT. FLO-RIDA - SUBELO (TURN IT UP)


THE DRILL - THE DRILL


INNA - HOT


JASPER - BIG DEAL


MASTER BLASTER - UNTIL THE END


IAN CAREY - SHOT CALLER


MICHAEL MIND - HOW DOES IT FEEL


THE MEMORY OF TREES




nu är jag både mätt och utmattad! :) har vart ute på en morgonrunda för första gången på "en evighet" nu ;D 15 minuter powerwalk i skogen gick sedan över till intervall träning, jag ska egentligen ta det lugnt fortfarande, men jag kunde inte hålla mig!! blev 5 intervaller - 15 minuter (1 min löpning/2 min powerwalk) och till sist 15 minuter powerwalk som nedvarvning. sammanlagt 45 minuter. känns helt okej (y. nu har jag precis ätit en lätt frukost bestående av 3 knäckebröd med 1 skiva mild ost på varje, ett glas mellanmjölk och en skål med tärnad apelsin och lite a-fil (: sitter och lyssnar på enya ..... haha. mycket avslappnanade!

MOVING FORWARD IN REVERSE

har fått gjort en massa nyttiga saker som jag egentligen inte hade ork med ... tvingade mig själv att få lite måste göranden gjorda. så nu har jag bäddat rent min säng och städat rummet, startat en tvättmaskin som snart är klar för att hängas på tork (inte maskinen då, utan tvätten i den ;p), dammsugat hela lägenheten och tagit hand om disken. nu sitter jag här med en kopp kaffe och känner mig till och med en aning muntrare än innan. saker som tycks vara jobbiga i förtanken, kan sedan kännas väldigt enkla i efterhand :) 2½ men och mjukisar känns helt okej nu.

ALL BY MYSELF

alldeles ensam hemma nu. skönt, men tomt ..... idag har jag varit på överby en sväng med ronja som är på jakt efter en ny mobil, och sedan satt jag och lisa på espresso house en stund! nu känns det bra att vara hemma igen, eftersom jag inte känner mig alls speciellt umgängesvänlig. känner mig dock väldigt osäker på att vara ensam under såna här dagar. okontrollerad och otrygg. men jag ska försöka att hålla mig på soffan framför ett par filmer. kanske tar ett bad senare. nu ska jag iaf äta min paprika omelett och grönsaker.

CAN'T SEEM TO WORK IT OUT

fy fan vad trött jag är på det här nu ..... motivationen är slut, orken ligger på noll och jag känner mig mer deprimerad än någonsin. just nu känns hela sommaren förlorad! jag missnöjd med precis varenda jävla kroppsdel och hur jag än försöker, så förändras inte synen på det. äckligt feta låt, stora vader, breda axlar, dallriga armar, knubbiga fingrar, hängande dubbelhaka, putande mage, små bröst, en enorm rumpa och noll hållning.

stanna livet, för jag vill hoppa av. stanna tiden, jag orkar inte vara kvar.

LEAVE MY MIND ..........


SUNDAY

ja, då var ännu en tråkig, men helt okej helg förbi :) en lugn sådan ..... fredagen spenderades mestadels hemma efter promenad till och städning hos sonja, en tur till överby med lisa och en fika med ronja på strandgatan. jag och pappas åt tacos, väldigt gott! sedan umgicks vi med erica och edberg framför tvn. framåt natten kom hobbe som sov över här.



lördagen blev ännu slöare.
jag och hobbe gick upp när klockan närmade sig 10.00, vi åt frukost och så tog jag en dusch innan vi åkte hem till honom. slappade en stund framför tvn, drack kaffe både med och utan nev. en sväng ut till överby blev det vid 16.30, sedan tillbaka till hobbe en stund innan albin kom och hämtade mig. vi åkte och handlade för att äta tillsammans och åt sedan grillad fläskfilé, potatissallad, fetaost och rostat bröd (y. när kvällen smög sig på kom hobbe och nev och så drog vi ut. albin tvättade bilen och sedan var det race på saab. dennis och emil var även på plats + en hel del annat folk, både kända och okända.

albin raceade en del, det sista var mot autotec, då vi fick möte av polisen :p så vid 22.00 lämnade vi hans 850 och åkte med dennis och emil istället. racet var levande och dött om vartannat så tillslut gjorde vi inte annat än längtade hem. strax innan midnatt kröp jag ner i sängen med en chailatte och så kom hobbe. blev väldigt jobbigt en stund, men tillslut sov vi.



idag gick vi inte upp förrän 12.00 ..... åt frukost och njöt av solen på balkongen en stund innan han åkte hem för att packa. jag satt kvar på balkongen, ända tills solen försvann ovanför hustaket. hamburgare och criss cuts blev det till middag efter en tur till affären. mums! slöade på soffan  resten av dagen/kvällen.

nu blir det kladdkaka och grädd + en chailatte till 'ballar av stål' :D

LIPZ







GOTTA WORK

godmorgon :) dennis och tommy som följde med mig hem igår efter lipz ligger fortfarande och sover inne i min stora säng! jag klev upp nu för att piggna till lite (ifall någon baksmälla skulle finnas) innan jag ska till sonja och städa. äter lite frukost och dricker en massa vatten, för säkerhets skull. just nu känner jag inte av något illamående, är bara sådär allmänt seg som kan vara dagen efter/på morgonen.

när städningen hos sonja & lunch är avklarat, ska jag gå till lisa. sedan väntar överby :)) mer än så har jag inte planerat idag! :p vädret ser ganska osäkert ut iaf ..... solen försöker kika fram bakom alla mörka moln. bara att vänta och se, några jävla meterologer med sina prognoser kan man ju inte lita på iaf ;o haha.

JUST NU;



försöker få lite ordning på mig själv här! har ingen aning om vad fan jag ska ha på mig ikväll :o jag har i alla fall plattat håret och sprayat upp lite volym i det. får hoppas att ronja kan ordna upp det här när hon kommer, vilket beräknas bli inom 30 minuter :) sminkningen får bli @ albin's sedan. auwh, jag känner mig sådär lagom taggad på lipz egentligen, men försöker mjuka upp lite och är trots allt helt övertygad om att jag och ronja kommer styra någonting grymt ikväll (; vilka festar bättre än oss liksom? haha. dock blir det lugnt med alkoholen idag (a) tänkte vi .......... tss.

PLAYING MY GAME

blev ett härligt arm/mage/rygg pass innan 15 minuter sol! sedan gav ronja mig skjuts hem i regnet (y. jag som hade tänkt att gå hem ;/ men men ... nu har jag fixat ett par omeletter och lite grönsaker :)) efter maten ska jag in i duschen innan jag lägger mig på soffan med en stooor chailatte och vilar lite :D


GRAB YOURSELF

vaknade 08.00, men orkade inte gå upp, så jag låg kvar ..... ända till för 20 minuter sedan :o 09.50 lyckades jag släpa mig ur sängen! det är katastrof. jag bestämde mig redan igår för att jag ska till sportlife idag. whatever it takes :p haha. 'det orkar jag inte' kände jag med en gång. men fan ta den som ger sig: 12.30 har jag bokat soltid, och innan dess ska jag ha kört ett minst 30 minuter styrkepass ;) så de så! så antingen tar jag bussen 11.22/11.52, eller sÅ går jag härifrån inom ca 40 minuter. får väl se, men jag funderar faktiskt på att spara energin, vara lat och ta bussen dit. det känns vettigast. har gott om tid att röra på benen under resten av dagen ;p


just nu sitter jag här och äter frukost.
eftersom träning väntar, så blev det en ganska ordentlig första måltid idag :) en liten skål med a-fil, müsli, päron, äpple, apelsin och vindruvor, en skiva mörkt bröd med skinka och en äggvita. vatten till det (y.

BARBEQUE

har haft en riktigt bra kväll! :) ett exempel på hur en perfekt sådan skulle kunna se ut; promenad till sportlife (med följe av lisa till stan), hur skönt som helst, bortsett från ännu mera skoskav!! usch ... men nu börjar verkligen värmen komma :D åh, jag älskar det! när jag kom till sportlife solade jag, medans jag väntade på ronja, som satt utanför och vänta på mig när jag solat klart ;) hehe. sedan satt jag och väntade medans hon solade :p





sedan åkte vi och hämtade nathalie, innan vi parkerade i stan och gick till strandgatan. varsin vaniljlatte och allmänt babbel blev det där. efter en timma var vi tillbaka på våra platser i bilen igen och middag hos albin var nästa mål (y. på vägen dit plockade vi upp lisa. när vi kom till albin fixade vi sallad, medans albin och denny grillade fläskfilé. årets första grillning! :DD vitlöksbröd, såser och fetaost blev det också! riktigt gott.


efter maten slappade vi i soffan en stund ... när klockan passerat 22.30 var det bara jag, ronja och albin kvar. dom skjutsade hem mig och nu har jag krupit ner under täcket med lene marlin i högtalarna efter att ha städat lite och tvättat bort sminket!

godnatt :*

WATERMELON BREAKFAST


WON'T FORGET THESE DAYS

helt galet slö idag! ;o 08.00 ringde klockan, men kom inte upp ur sängen förrän 08.46. nu har jag suttit här vid köksbordet i en halvtimma. bara gäspat och kliat mig i ögonen! herregud.

gårdagen blev ungefär som planerad :) vi käkade buffé på 'thai sing bar', köpte vårat chaipulver på espresso house och gick till sylte, handlade mjölk, glass, sorbet, ananas, vindruvor, vatten- och honungsmelon, päron och juice innan vi vandrade dom sista minuterna hem till mig. det första vi gjorde var att värma varsin kopp chai latte :D mmmm, så gott! sedan slappade vi på soffan en stund och jag tog en dusch innan vi fixade maten, kycklingsallad blev det (: när vi var mätta, så skärde jag upp alla frukter, tvättade lite kläder, dammsugade och så innan hobbe och denny kom hit.

så blev det mys och tv/film! 'dating in the dark' och 'coctail' hann vi med innan klockan blev 23.00 och pojkarna åkte hem. då kände både jag och lisa att det var dags att sova ... så för ovanlighetens skull blev det inga tokiga idéer som 'vara vakna hela natten', 'kolsyra det ena och det andra', 'åka till sportlife kl 07.00' eller 'kleta på ansiktsmask, tupera håret och posera fult med solglasögon'. hahahahaha :D

NU BLIR'E 'ANDRA AVENYN' <3

LIFE'S TOO SHORT

sitter och dricker en kopp chai te :) snart ska jag börja göra mig i ordning och promenera in till stan. träffa kära lisa! idag tänkte vi äta kinabuffé, så det blir det första vi göra. sätter oss på thai sing bar och unnar oss (; sedan ska vi inhandla chai pulver från espresso house, så att vi kan spara lite pengar genom att göra våra egna chai latte's istället för att lägga 35 kronor på varenda kopp! :D

ikväll ska vi mysa med film och goda frukter (m.m.) hemma hos mig.
så det ska vi köpa också. lägger vi våra pengar på någonting annat än saker att stoppa i munnen? :p haha. förhoppningsvis är vi duktiga och går hem till mig också, och lisa sover över! :) kan det bli annat än en kanon dag? ;D äh, nu har jag 30 min på mig innan jag ska gå, så dags att klippa av bandet här nu.

MY SACRIFICE

godmorgon :) idag har belönats med lyckan att vakna upp med en lätt huvudvärk ..... inte kul. men lite frukost ska nog ordna till det, annars finns det ju andra medel (y. jag har som en chock inte åstadkommit mer än att jag svept på mig mjukisar och placerat mig i köket med datorn framför mig.

jag ska börja äta mindre nu tänkte jag! brukar ju alltid bli en rejäl frukost efter mina morgonrundor, men eftersom jag har blivit berövad på dom, så får jag helt enkelt offra den vanan :/ skippar, frukt, fil, musli och smoothie nu och håller mig på 'bara' två ost/skink mackor med sallad och gurka/paprika. inget mera smör! ... ett kokt ägg (vita) och ett glas vatten till frukost, a-fil & musli till lunch och någon smoothie/chai te och frukt till mellanmål fram till middag.



hoppas att vädret styrs upp under dagen. så lusten för en promenad kan finnas. just nu ser det väldigt trist och grått ut! håller tummarna för att jag kan skrapa ihop pengar till nya skor snart ..... och att knät ska kännas "som vanligt", så jag kan börja springa igen.

3 IN 1 - ELMIA, BRYGGAN & MYS HOS DENNY

BRA UPPDATERING DET SENASTE HAR JAG HÖRT :D haha.

i lördags var det elmia, som jag hade bestämt mig för att inte åka med på. förrän ca 10 minuter innan alla skulle ha lämnat trollhättan. jag slängde i mig frukosten, fick på mig kläder, drog plattången snabbt genom håret och packade ner sminket i väskan. sedan på med conversen och skinnjackan för att springa ut till vägen där jag blev upplockad av albin, ronja och petter! blev en mycket trevlig resa till jönköping. skön musik, ett par goda cider, vackert väder och trevligt sällskap :D väl framme i jönköping blev vi i så gott som stillastående i 2½ timma. jag och ronja gjorde det bästa av situationen och lämnade bilen och gav oss ut på äventyr. promenerade framåt i bilkön och träffade på en hel del roligt folk. vi gjorde sällskap med ett gäng partyfolk från karlsborg i en limousine, några sköna snubbar från 'bullen' på en stadsbuss där det fanns gott om öl och ett gäng pratglada värmlänningar som åkte van och bjöd på mintu! :p vädret var helt underbart och så roligt som vi hade då har jag aldrig tidigare haft, och kommer troligtvis aldrig ha igen i en bilkö. hahaha.


mitt i kön


jag och ronja på vift! ;)


jag, ronja & någon random :p


jag, marcus från bullen (?) & ronja


en värmlänning :D


ronja med mintu & värmlänningarnas chaufför (y.


jag & ronja i det underbara solskenet! :D


en av dagens höjdpunkter; mezzaluna, kyckling & pesto ♥


jag & lisa :)

till slut började det röra på sig igen och vi kunde ta oss hela vägen fram :) runt 16.00 var vi på plats vid elmia och eftersom det inte var långa stunden kvar innan det skulle stänga, så kände vi att meningen med att betala inträde var ganska liten. istället mötte vi upp resten av folket, bl.a lisa som hoppade över till oss och det mesta av kvällen spenderades sedan på 'burn-out området'. när mörkret kom förflyttade sig folket för att delta i/kolla på race. jag och lisa satt kvar i bilen, trötta och frusna medans dom andra kikade på racet. dock dröjde det inte mer än ca 20 minuter innan dom kom tillbaka till bilen och vi bestämde oss för att åka hem till kära trollhättan.

23.30 var jag hemma, och hoppade in i duschen. en full hobbe kom och gjorde mig sällskap, så vi låg bara och pratade och myste en stund innan vi somnade närmare 02.00 :))

på söndagen vaknade vi relativt tidigt, jag och hobbe. jag försökte få igång dagen medans hobbe låg kvar och halvsov ett par timmar till. så småningom gick han upp och så åt vi frukost innan vi började våran promenad in till stan för en fika på espresso house med lisa och denny. naturligtvis gick det inte riktigt som planerat. jag fick en djävulsk skoskav, dessutom ett totalt sinnesutbrott som egentligen kom utan anledning. vi satte oss en stund, så jag kunde lugna ner mig. humöret var förstört, men jag lyckades med lite ansträningning och inre peppning att få det på topp igen :) 13.30 mötte vi lisa i hennes trappuppgång, och så satte vi oss på högskolan där vi väntade på denny och nev, som kom ett par minuter senare. sedan tog vi take away på älskade espresso house (jag köpte chailatte's till mig och lisa. var skyldig henne det efter min olyckliga lilla torsdags-incident :p haha) och så spenderade vi ett par timmar nere på bryggan, för allmänt prat och skoj (:


denny & nev på bryggan

framåt eftermiddagen när det började bli lite kyligt skiljdes vi åt. jag och lisa gick hem till henne en stund innan vi promenerade bort till willys! där handlade vi potatis, kyckling, grönsaker, fetaost, vitlök och lite annat. vi köpte även varsinn godispåse och en låda jordgubbar som vi satt och mumsade på utanför affären medans vi väntade på albin som skulle hämta oss, vilket vi fick göra i 1 timma (a) men inga sura miner för det! hihi. när han väl kom vid 5 över 6, så åkte vi och köpte ett flak cider innan han skjutade hem oss till mig, eller tja ..... självklart fick vi stå ut med lite mer motgång ;) bilen började bli törstig, så albin släppte av oss och så fick vi gå ifrån 45an .. med varsin väska, 2 matkassar och ett flak cider, dessutom började det småregna lite :p hahaha. till och med det tålde mitt humör :D men när vi kom innanför dörren hemma på sylte var vi helt slut!!


lisa och en massa gott ;D

jag fixade med krydor och vitlök som behövde förberedas och tas med. dennys utbud av köksredskap är inget vidare :p medans jag grejade med det, så gjorde lisa sig i ordning. en kall cider var förtjänade vi också, tyckte vi :D sedan kom hobbe och nev, och så åkte vi till denny. jag fixade maten - chili potatisklyftor, kyckling med vitlök och curry, sweet chilisås, sallad och vitlöksbröd blev det! :) det blev lyckligtvis uppskattat och 'knullade munnen' (y.


nu drar viii!


mat och skit :p

kvällen var trevlig, trots att dom flesta av oss kände sig en aning slöa (a) men det blev iaf en och annan cider, kortspel, musik, youtube klipp, prat och flummande :) ett flertal timmar in på natten vände allting och det slutade med att jag och lisa tog en taxi till halvorstorp, där vi övernattade hos bästa vännen :( jag sov inte speciellt mycket alls inatt, men skulle aldrig någonsin svika någon som ställt upp så mycket för mig. lisa slocknade så fort vi bäddat ner oss i soffan runt 05.00-05.30, medans jag slumrade mig igenom 'wallander - innan frosten', 'madicken', 'bolt' och något överskattat barnprogram hela morgonen och förmiddagen. vid 13.45 kom pappa och hämtade oss och på vägen hem släppte vi av lisa hemma hos sig :]


köttbullar :DD

när vi kom hem, så fixade vi lite käk och la oss på soffan.
kollade på 'saltön' och 'mannen i mitt liv'. efter det la jag mig i ett bad med en kopp chai te och läste lite. mer än så har det inte blivit av den här dagen, än så länge. men nu ska jag kliva upp ur sängen (som jag legat i sen efter badet) och klä på mig, äta och "göra mig i ordning" för att kolla film hos denny :)

CHILL OUT

dagen fortsätter i sin lugnan ro ..... efter en god chorizogryta med ris, slappar jag på soffan med papsen, vi kollar på talang 2010. har sett ett par riktigt imponerande nummer. ett utav dom var en illusionist som gjorde mig helt tokig! jag fattar inte, hur kan man vara så skicklig? ;o haha. sånt där 'övernaturligt' har alltid facinerat mig :D horoskop, spöken, illusioner, trolleritrick osv ...

nu är jag fruktansvärt sugen på någonting. hm, kanske fruktsallad? :p känner mig även rastlös efter att ha slöat hela dagen. har inte gjort speciellt mycket mer än vart och handlat. har iofs gjort mig av med lite energi genom att laga mat, städa och damma på mitt rum, bäddat sängen och vikt tvätt (y. äh, nu får nog den där fruktsalladen bli verklighet ;)

ORDINARY DAY







SLEEPWALKER

vackert och varmt väder idag! :D det var däremot inte min spegelbild när jag vaknade ..... eller mitt rum. spy i den obäddade sängen, kläderna på, skorna avsparkade på sovrumsgolvet, väskan upp och ner vänd i hallen (har ett minne av jakten efter dörrnyckeln), en mysig röd hink med grumligt innehåll intill sängen, håret såtr åt alla håll och kanter.

08.00 kämpade jag mig upp ur sängen med ett hemskt illamående. pratade med pappa och försökte reda ut gårkvällens mysterium, jag kunde inte förstå hur i helvete jag blev så full! drack ju inte speciellt mycket, tyckte jag. fram tills minnet om vinet kom tillbaka till mig. hur fan kunde jag vara så jävla dum att halsa vin, som jag hatar och definitivt inte behövde. suck ..... kvällen slutade när jag och dennis spydde ikapp inne i pianobaren. jag fyllde på glas, medans han tömde magen på golvet.

albin försökte ordna skjuts, men ett par samtal utan resultat.
det slutade med att hans pengar tog slut och han fick låna min telefon, därav vaknade jag och undrade vart fan jag gjort av den :| har varit lite skräckslagen ända fram tills jag fick bekräftat att det var han som hade den. skjuts fick han tag på iaf. albin kära mor körde hem mig och dennis till sylte. spypåsen kom väl till användning :$ vinglade in i lägenheten, vidare in på toaletten. minns inte så mycket mer än att dennis låg en stund i sängen innan han sa någonting om att han skulle åka. resten är svart :p


förutom det eläniga slutet var det en trevlig kväll :) förfestade lite hemma hos albin med honom, dennis och lisafisen. gjorde oss i ordning och drack ett par groggar/öl innan vi åkte och ställde oss i 40 minuters kön på lipz. drack ett par cider och träffade folk. dansade och sådär, precis som vanligt (: hur som helst en bra kväll, tråkigt att den skulle sluta som den gjorde bara. försökte faktiskt rädda den (vilket jag troligtvis gjorde med iaf några minuter), genom att dricka en jävla massa vatten.

nu har jag iaf vilat bort några grader av baksmällan. med hjälp av en riktigt god frukost, fosterställning badkaret, där jag låg och tyckte synd om mig själv tills karet var fyllt med vatten. klev upp och spydde galla när jag torkade mig, sedan har jag slumrat på soffan ett par timmar. vaknade helt svettig under duntäcket och solen strålade rakt in i vardagsrummet.


har varit lite piggare nu den senaste timmen. haha, mitt hår ser fan inte klokt ut, någon slags blandning mellan dreads och rastaflätor. blev troligtvis så eftersom jag blötte ner håret förut och fortfarande har massa hårspray i, så det torkade lite som det ville. får tvätta det sedan när jag orkar! :) resten av dagen ska jag bara lata mig, äta gott och tycka synd om mig själv (y. haha.

PERFECT TIME OF DAY

tog en promenix på 100 minuter. tog vägen förbi swedenborg och träffade hobbe en stund, sedan in till stan. där vände jag och gick kanalstigen till slussarna, över till "rätt sida kanalen" och hem till sylte :)


vet inte riktigt vad dom grejar med, men rena rama hinderbanan är det :p

lite trist väder, men då och då tittade allt solen fram :))

nu har jag tagit en 2 minuters dusch under total stress!
hängt upp tvätten och startat ännu en maskin. sitter och slänger i mig mat! ska nämligen ut till överby med lisafisen och tänkte hinna med busen om 30 minuter. har inte ens klätt på mig eller ätit häflten av maten på min tallrik!!! ;o haha. men det löser sig. jag brukar vara ganska snabb!

SKA unna mig en stoooor chailatte på espresso house ;) ♥

IF I HAD YOU

tog till mig friheten och unnade mig en rejääääl sovmorgon idag ;) när klockan ringde 08.00 imorse kändes den här dagen bara totalt meningslös. jag var slö och vaknade förmodligen på helt fel sida. solen syndes inte till överhuvudtaget bakom all tjocka gråa moln och smhi bekräftade det förbannade duggregnet. jag drog helt enkelt täcket över huvudet, stängde av snoozen och somnade om istället för att klilva upp som självaste djävulen själv.

vaknade för snart en halvtimme sedan nu. med ett svagt (men underbart) solljus i ögonen och på så mycket bättre humör :) nu har jag hoppat upp ur sängen, klätt på mig för att gå ut, och dessutom startat en tvättmaskin (y. sitter här med en kopp kaffe. nu ska jag bara få i mig en äggvita och låta den göra sig bekväm i magen, innan jag kliver utanför dörren!

nu till dagens i-landproblem; vart ska jag gå?!
slussarna och vägen runt där - gamle dal - (stan - skoftebyn -) hem. det "vanliga". tja ... det håller förmodligen ett tag till :) gillar vägarna intill vattnet. trollhättan är vackrare än man tror. handlar nog mest om att försöka se det bortanför det vardagliga.

CHAI TE

nu tycker jag att jag kan unna mig en god kopp chai te i samband med läggdags :) är ruskigt trött nu! sköööönt. imorgon går jag upp 08.00. tänkte ta en promenad innan frukost! förhoppningsvis har jag tillräckligt med lust för att ta mig bort till gymmet någon gång under dagen. känner att jag behöver köra slut på mig själv ordentligt, det var ett tag sen nu :( saknar känslan av utmattning!!

godnatt :*

RSS 2.0