WHISPERS IN THE DARK

tanken av att jag kommer sova ensam inatt, slog mig precis. har inte gjort det på en hel vecka nu. måndag-onsdag sov jag hos hobbe :) på onsdag sov lisa, dennis, tommy och stampe över :p samma sak torsdag-fredag. natten till lördagen gjorde även hobbe oss sällskap, 6 pers på mitt rum! haha. inatt var det inte lika trångt, då det bara var jag och hobbe.

skönt att äntligen vara lite ensam, men ändå (uppenbarligt) ensamt. trivs verkligen som bäst när jag är omgiven av mina älskade vänner. därför har denna veckan varit en av dom bästa, på länge. har inte haft speciellt mycket tid till bloggen, men vad gör det ;} här är lite bilder och videos från dom senaste dagarna iaf! :)

REWIND

på torsdag kväll drog igång igen hemma hos mig ;) innan pojkarna dök upp käkade jag och lisa god mat med papsen. ungstekt kyckling, chili klyftpotatis och vitlöksbröd. jag och lisa drack svartvinbärsvin, och pojkarna öl. tangera, jag har aldrig och skön musik roade vi oss med fram tills klockan passerat 12 och vi äntligen fått tag på skjuts in till stan. tack jimmie för det! träffade lite folk utanför lipz. albin, sacka, jesper bl.a och så pratade jag lite med daniel som jag inte sett på hur länge som helst. sen åkte vi tillbaka hem till mig igen. blev inte uppe så värst sent ..


tangera!!

 

tommy & jag inne i stan (:


fredagen började segt! pojkarna drog och käkade pizza, jag och lisa fixade en grymt god, och ordentlig frukost (: sen duschade vi och dennis, stampe och tommy kom tillbaka med chailatte till oss! :D vid halv 5 var det dags att lämna boet. jag och lisa skulle till kråkestan, så pojkarna släppte av oss där. vi käkade god mat, drack lite vin/cider och fixade musik till herrskapet. när vi tröttnat på att sitta där kom killarna och hämtade oss igen, så köpte vi mer alkohol innan vi återvände hem till mig, där vi drack och spelade, igen. senare kom hobbe och gjorde oss sällskap ... hela natten!

flak efter flak gick åt .....


stampe & tommy ;D


 

sen spelade vi kampen mellan kvinna och man ;)

lisa & dennis, som var med i vårat lag :)

jag

jag & tommy

dennis & jag



 

på lördagen började det kännas att man druckit 3 dagar i rad. jag var inte speciellt bakfull till en början, mera seg, men ändå rastlös. så jag städade, tvättade och trippade runt i lägenheten medans dom andra slappade i vardagsrummet och tog hem pizza. jag käkade äggröra och blomkål & broccoli blandning. kändes duktigt ;) haha. framåt eftermiddagen åkte alla hem. jag och pappa tog en sväng till affären för att handla lite. ingredienser till kvällens middag och lite godis. stannade hemma och käkade med pappa och edberg och började kolla på en film innan jag drog ut med albin ... kändes som det var ett tag sen! :p pratade lite och så som vanligt. drack kaffe och åt bulle hemma hos honom. dennis, stampe och tommy dök upp senare på kvällen också. så det blev lite bus innan jag bad albin köra hem mig. fick dock inte gå in eftersom hobbe kom en sväng, som slutade med att han följde med in och stannade över natten :)

 

godmorgon ;)

 

dennis & lisa

 

tommy & stampe


 

TACK FÖR EN GRYMT BRA LÅÅÅNG HELG! ♥              

 


- ♥

if you're always looking for reasons not to be with somebody, then you'll always find them, but at some point maybe you should let go and give your heart what it deserves.


KAFFE & BULLE HOS BABBILUREN (y.



UP FOR BREAKFAST ;D

min och lisas underbart goda frukost igår (; ingen dålig start på dagen.


ägg, bacon, gurka, morot, vindruvor och päron.

UP NEXT;


pastagratäng. enkel, snabbt och sjukt gott! :):)

SKUB TIL TAGET ;D

fia och lisa värmer upp med musik ;) potatisen är borstad och klyftat, kycklingen tinas och lisa duschar, precis som jag gjorde för en liten stund sen! :))

arbetet hos sonja gick fint. gick ut med skräp, handlade, drack kaffe, dammsög, dammade, torkade golven, åt middag och pratade en stund innan jag gick betalt och tog en promenad hem, med hobbe i telefonen som sällskap :) kom hem där lisa, dennis, stampe och tommy väntade på mig (; haha. tog inte lång tid innan jag och lisa fick för oss att vi skulle slänga oss in i bilen för att åka sola. så pojkarna släppte oss på sportlife och åkte hem till frändefors.

när vi solat tog vi en promenad hem till lisa.
hittade en kundvagn på vägen som vi lekte lite med :p sen när vi kom in i värmen, så åt vi ett par mackor och varsitt äpple innan vi begav oss ut i snön igen. in till stan där vi besökte banken, för att jag skulle sätta in 500 på kortet (för att betala gymkortet) och så handlade vi lite. morötter, dip, gräddfil, vindruvor, gurka, äpplen, päron, champinjoner, dricka och så :) vidare till systemet för att möta albin, som skjutsade hem oss till mig tillsammans med 2 flaskor svartvinbärsvin (y.


nu måste jag fortsätta med maten! pappa kommer snart hem, sen kommer dennis, stampe och tommy och gör oss sällskap ikväll igen :D

LOST WITHOUT YOU

18.00 igår hämtade ronja och albin mig hos hobbe. en timma senare var jag hemma, hängde av mig jackan och staplade rakt in i badrummet där jag tappade upp karet med varmt vatten och melondoftande badsalt. tände självklart ett gäng doftljus också ;p sen sjönk jag ner där en stund innan jag 30 minuter senare var tvungen att kliva upp, plocka undan och fixa lite käk innan vännerna kom.


lisa dök upp strax efter 20.00 :) någon gång efter 21.00 kom dennis, stampe och tommy. pojkarna (bortsett från dennis som körde) drack öl, lisa tog sig en grogg och senare när ronja och albin kom smuttade jag och ronja på svartvinbärsvin, som faktiskt var förvånande gott. jag har bestämt mig för att inte dricka förrän mars, men 2 glas vin räknas väl ändå inte ;)


lisa

blev en trevlig kväll med underbara vänner. när albin, ronja och lisa åkte till shell en sväng runt 00.00 hade jag, tommy, stampe och dennis lite serious talk, faktiskt ett ganska djupt samtal om känslor, tankar och upplevelser. mysigt! hihi. blev väldigt mycket prat under kvällen överhuvudtaget, vilket är en aning ovanligt med tanke på det livliga sällskapet (; haha. ronja och albin åkte hem (har inte riktigt någon koll på det, men gissar på) någon gång runt 01.30 tiden.


stampe

tommy

ronja

 

vid halv 3 gick jag och la mig. låg vaken säkert ett par timmar innan jag släppte alla funderingar, kopplade bort ljuden runt omkring och kunde slappna av. vaknade strax efter 09.00 imorse. gick upp och städade undan efter mina grisar, innan jag gjorde mig lite frukost och kaffe :) nu har jag suttit här snart en timma. vännerna sover fortfarande. jag försöker med hjälp av ännu mera kaffe piggna till lite. ska till sonja och städa/handla, ja ni vet ... framåt 12.00.

 

sen är träning planerad, men som vanligt känns det inte speciellt lockande :( får hoppas att lusten dyker upp under dagen. nu ska jag kocentrera mig på kaffet som snart är odrickbart.


HAHAHAHAHA!!

sitter och kollar igenom gamla flmer/bilder i brist på annat :D undrar vad alkomätaren stod på vid det här tillfället;

 

HAHAHA. seriöst. lyssna på hannah, och lyssna på MIG. vid 00.28, vad fan, hur pratar jag?!! xD och vadå "då gör vi såhära, ni går hem ...". haha. har inget minne av vad jag hade tänkt att göra faktiskt :p hm.

mer filmer från kvällen; här

sjuk kväll var det. bara drog runt i stan och söp, snodde cyklar, pissa på bakgårdar, ramla omkull, köpte 3.5or till hannah som inte ville nyktra till, johan cyklade mot rött och blev tagen av polisen, träffade på annat härligt, fullt folk, fixade till huvudledskylten som satt snett mellan torget och shell, träffade på rottweilern 'hejdå' som undehöll med sång och dans. önskar allt kunde göras om :') saknar er!

 

 

fan vad jag saknar ..... otroligt hur mycket kul man har haft!

♥    


WHAT'S BEHIND YOUR EYES?


börjar helt seriöst fundera, och irritera mig starkt!

hjärna eller kopieringsmaskin, det är frågan?


NEVER FEEL I'M QUITE ENOUGH

det vanliga såhär dags. kaffe, kaffe, kaffe :) gick upp för 1 timma sen, har sedan dess pratat med sonja, (ska till henne imorgon - städa, handla, äta middag och dricka kaffe (y.), diskat, bryggt kaffe, ätit lite frukost och slagit mig ner i soffan, med datorn och kaffe! tänk vad många gånger man kan nämna kaffe, trots ett så kort stycke text (; hahaha.


YOUR NAME HERE

dricker kaffe och lyssnar på musik, befinner mig fortf hos hobbe :) funderar på att ringa syster. pratade precis lite med mom, missade ett samtal från sonja när jag dammsugade innan det också ... så väntar på att hon ska ringa upp igen. blir förmodligen lite påfyllning i plånboken nu i veckan då, härligt och väl behövligt!!

gårdagen var lugn. satt vid datorn tills hobbe kom hem .. sen blev det bara massa mys, film (dirty dancing), mat - hamburgare och potatisklyftor och i säng innan 12. trots det sov jag länge idag. haha. hobbe gick upp och åkte till skolan runt 8, sen kom han hem en sväng vid 11 eller något och kröp ner i sängen en stund innan han åkte tillbaka till skolan igen.

vet inte vad jag ska fördriva tiden med nuuuu ;p har checkat allt jag kommit på. duschat, smetat på en ansiktsmask, diskat, tvättat av ansiktsmasken, bryggt kaffe, dammat och torkat, bäddat sängen, druckit kaffe, dammsugit, pratat i telefon och nu har jag slagit mig ner här med ännu ett glas kaffe. hm (: rastlöshet ogillas starkt ;@ men fint väder är det iaf, får väl glädja mig över det (y. kanske ska sätta mig i fönstret och mysa i solens värme :D haha. hobbe är väl hemma om ungefär en timme igen, förhoppningsvis :*

ANOTHER CUP OF COFFEE


DIRTY DANCING


trodde faktiskt inte det fanns någon som inte har sett denna underbara film ... men det har inte hobbe gjort, så den har jag bestämt att vi ska se idag ;D

I THINK TOO MUCH. I KNOW IT'S WRONG, IT'S A PROBLEM I'M DEALING

knappt 2 timmars sömn det här dygnet har det blivit för min del! 03.50 imorse/inatt hoppade jag in i duschen för att ha en chans att hålla mig vaken :p 40 minuter senare  kände jag mig pigg igen, och då hade pappa precis gått upp. kaffet var klart, så det blev givetvis en kopp till frukosten :) kanske inte så smart men. 05.00 gick vi ner till bilen. -20 grader var det ute. usch! men tyckte inte det var så farligt ändå faktiskt. höll mig iaf vaken hela vägen till göteborg och fastnade helt i ishockey matchen, sverige - finland som visades på pappas mio moov spirit tv.


06.40 var jag framme hos hobbe, kröp ner bredvid honom i sängen med en gång, men kunde inte slappna av överhuvudtaget, så lyckades inte somna förrän matchen var slut (sverige vann med 3-0!! ;)), klockan passerat 08.00 och hobbe åkt till skolan.

sen har jag vaknat ett par gånger, och när jag inte lyckades somna om igen gick jag upp och startade datorn. internet vägrade fungera så den senaste timmen har jag varit fly förbannad pga det. men nu har jag fått igång skiten ute i köket, och det fungerar alldeles ypperligt! (y. haha. tur det ... mitt humör är nog att leka med idag (6)

CHESTER SEE



god damn, you're beautiful





it's time to go




invisible





so goodbye

ANOTHER WINTER NIGHT


I'M SO TIRED, SO TIRED, SO TIRED ...

kom hem för en liten stund sen .. eller nu har det säkert gått närmare 45 minuter :p haha. byteshandeln med albin övergick till en tur upp till frändefors där vi våldgästade stampe, dennis, emil och tommy som satt och lanade. jag utmanade stampe i CS och förlorade säkert 6 gånger så många omgångar jag vann! herregud. danyh sjöng lite för oss också, väldigt vackert (;

när klockan passerat 01.00 åkte jag, albin och ronja mot trollhättan igen. 2 km senare kom albin på att han glömde sin mobil, så då vände vi igen och så fick jag gå (som bambi på hal is) tillbaka in till stampes mansion och hämta den innan vi kunde åka hemåt igen :pp

nu har jag fått igång det mobila bredbandet, och det funkar fint! :D är sjuuukt trött, men ska försöka fördriva tiden lite nu, måste dock få packningen gjord först och främst, gärna tidigare än 5 minuter innan vi ska åka ;) ska göra det nu med en gång. sen ska jag äta, hungrig som en varg!! ... och trött som en björn. tihi.

AND ON YOUR LIST OF THINGS TO DO IS MAKE ME FALL IN LOVE WITH YOU


SOMETHING I CAN'T DENY

sitter för tillfället och väntar på att albin ska smsa/ringa :) han ska komma och lämna mobilt bredband, som jag ska låna + att han ska låna en mobil, hans är på lagning och den han har nu är totalt hopplös. haha. sen ska jag packa och bestämma mig för om jag ska sova någonting inatt eller inte. 04.15 imorgon bitti ska jag i vilket fall vara vaken för att ta en dusch (orkar inte göra det ikväll), klä på mig, dricka kaffe, äta frukost och allt det där ;p 05.00 ska vi åka hemifrån, jag och pappa. hämtar jonas i strömslund och så släpper dom mig hos hobbe i göteborg på vägen till laholm. precis som förra gången :)

börjar redan bli väldigt trött faktiskt .....
så jag tvekar starkt på om jag ens behöver överväga att försöka hålla mig vaken hela natten :p mm hm.

DARIN - YOU'RE OUT OF MY LIFE



riktigt taskig kvalitét eftersom det är inspelat från TVn, men låten är grymt bra! :)

BUHU. dom har tagit bort den pga upphovsrättanspråk från SVT!!! :(

FUNNY PEOPLE


en helt okej drama/komedi som jag precis sett tillsammans med pappa, erica och edberg. ett gäng bra skådespelare - adam sandler, seth rogen, leslie mann och jonah hill :) en sak jag blev lite förvirrad över var att lauren's (leslie mann's) familj är väldigt lik den i 'på smällen', samma mamma och samma barn. trodde historierna på något sätt skulle kopplas ihop, men så var det inte alls :p hur som helst ... en bra film. bra historia med en hel del humor, dock en aning långdragen och seg emellanåt. trots det, sevärd! (y.



kvällen blir fortsatt lugn, hopplöst fast på soffan ;)
grönsaker och dipp till 'inglorius bastards' blir det här näst, om pappa hittar den vill säga /: jag har faktiskt inte sett den än ;o men är ganska säker på att albin har ju pratat om den, och sagt att den var väldigt bra. så jag hoppas att jag ska kunna hålla med honom om det! (:

edit 22.29; jag är confuseeeed, och besviken ... varken jag eller pappa orkade se klart filmen. vi tröttnade ganska fort och när det fortfarande inte kändes värt att fortsätta kolla efter ca 110 minuter, så stängde vi av och började kolla på 'ghostrider' med nicholas cage, som vi ställt på inspelning ist. pappa har dock somnat och jag är mest intresserad av datorn :p hehe.

MISERY BUSINESS


NICE PIECE OF ART

nu har jag gått igenom en massa bilder som jag bara slängt in i diverse mappar dom senaste månaderna. med namn som 'new folder', 'new folder (1)' 'bilder', 'dskjdbg' osv .. haha. jag är ju egentligen väldigt organiserad av mig (; sanning.

håller fortfarande på och pillar lite med designen. experimenterar med olika små idéer och sådär! :pp känner mig ganska nöjd med denna faktiskt. inte helt färglös, men ändå ganska neutral! dock känner den inte helt fulländad än ...

intresset för redigering och design börjar komma tillbaka iaf :):)

I WANT TO SHOW YOU WHAT LOVE'S ALL ABOUT

dirty dancing på TV4 film. älskar den filmen! har dock inte mer än sneglat på den nu, men ska fixa så jag har den på datorn tänkte jag ;) sen mamma ringde och väckte mig vid halv 11 i morse, för att tipsa mig om ett jobb, så har jag ätit frukost med papsen - äggröra och bacon + kokta grönsaker, letat/hittat ett par annonser om barnpassning i sthlm (som jag sparat för att eventuellt besvara) och läst en massa om viktminskning ... inget ovanligt dvs. just nu är jag skamligt avundsjuk på jennifer grey!! snäääälla, ge mig den kroppen ;| suck.



I LOVE YOU 'TILL THE END .....

nu blir det lite kvällsmat och O.C. snart dags att krypa ner under täcket, känner att ögonlocket börjar bli allt tyngre och tyngre :)) nu fungerar spotify som det ska igen också, har haft problem hela kvällen och bara fått felmeddelanden om att det inte går att ansluta. nu ska jag ut i köket och göra mig en sån här;

a-fil, müsli och äpple :) gott gott!

BLACK N' WHITE


1. vitt linne från gina tricot, 129 kr.
2. lack leggings från gina tricot, 149 kr.
3. randig tunika från gina tricot, 149 kr.
4. bh från lindex, 179 kr.
5. 2par svarta & 1 par vita trosor från lindex, 59,50 kr/st. (ta 3 betala för 2)

detta är en del av det jag har spenderat mina pengar på :) resten har till störst del gått till att betala tillbaka ronja 500, köpa mat och slösa (lite) på alkohol!

IT'S TIME FOR A CHANGE

sitter här med färg i håret :) förhoppningsvis blir det slingor i en lite mörkare nyans. har slingat ericas hår med samma färg, så jag passade på!

kaffe, lite mat, datorn och sängen beskriver min dag snabbt och lätt. mer än så har det tragiskt nog inte varit ... förutom musik då, men det är ju självklart (;

COULD'VE BEEN WITH YOU


vaknade 11.00, alltså inte många minuter sen.
underbart att kliva upp ur sängen med bra humör, ta sig en kopp kaffe, starta äggkokaren och krypa ner under täcket igen. tråkigt att sängen är så tom bara (bortsett från syster som fortfarande snoozar på andra halvan av den :p), annars hade det varit 'den perfekta morgonen'.

något av det första jag fick höra idag (och som säkert ingen har missat), var att taket på arenan i vbg rasat in. kan inte säga att jag är chockad, ingenting förvånar i dessa dagar, men hur kan dom inte ha förebyggt det bättre? nåväl, inte för att vara sån, men det är inte mina bekymmer och jag bryr mig inte ett skit. haha.


dags at hämta frukosten ... och äta den såklart ;)

SAY GOODNIGHT AND GO :)

ett par avsnitt O.C. sen nana :) det blir fint det!

det är sjukt hur mycket snö det har kommit det senaste dygnet, och mer kommer det! :o helt sanslöst. när ska den försvinna? jag är nöjd över den vita julen och allt, men nu vill jag faktiskt ha sol som värmer, kvittrande fåglar och knoppar på träden som väntar på att få blomma ut. längtar efter sommaren mer och mer. fast iofs ... bra att det är ett tag kvar, för jag har många, många timmar kvar på gymmet. *positiv*

I'M TOO YOUNG TO WORRY

dusch och matlagning avklarat! har dock inte hunnit med att lägga en endaste minut på designen. det får vänta helt enkelt :):) har tagit en huvudvärkstablett precis, kände att det började dunka ganska ordentligt där inne :/ men, det går förhoppningsvis över snart (y.


magen är mätt och go efter mumsig tacopaj och sallad.
albin ringde innan maten och gav förslag på kvällsaktivitet. så nu har jag smsat och väntar på att han ska ringa upp mig igen :) under tiden lyssnar jag på musik (can't live without it!) och funderar lite ..... bra humör är jag på iaf, stort + på det! :D äsch. nu ringer jag honom ist, för rastlös för att vänta. vill ju inte offra det braiga humöret heller ;}

THOSE NIGHTS

härligt att pappa är hemma igen :) igår gick jag och la mig inte alls långt efter han kom hem, så då hann vi inte prata så mycket. men nu när vi haft tid att prata idag så känner jag verkligen hur mycket jag uppskattar att ha honom hemma.

åh, vad jag älskar min pappa, och min syster <3              


idag har vi varit och storhandlat. jag, pappa och erica. hämtade även mitt busskort hos lisen och lämnade in ett papper på af. nu har vi lagat mat, druckit kaffe, pratat (mest killar) och ätit. ett par härliga skratt har pappa bjudit på också. det började med att jag skulle rensa slasken och påpekade att vi inte har en sån där man skrapar upp det med.

jag: vi borde köpa en sån, skriv upp det!
pappa: vad heter det då?
jag: slask .. eh?
pappa: slaskemaja ...
jag och erica skrattar
pappa: nej, slaskeplast.
jag och erica skrattar ännu mera
pappa:
sån där skulle vi ju ha också.
och så pekade han på kylskåpet
jag: ja, just det.
pappa: vad heter det då? milda ... eh.
jag: mm ja ...
pappa: flyt. milda flyt.
skrattar lika mycket igen och går därifrån
pappa: milda culiness!!
just det pappa. bra ;)

med kaffe och äpple till efterrätt har jag slagit mig ner i sängen (:
funderar över designen, blir säkert mera pill med den under kvällen eftersom den är långt ifrån klar. ska även fixa tacopaj lite senare, och sallad till det! men först ska jag dricka upp mitt kaffe och ta en dusch efter det. peela kroppen, smörja in, lägga på en ansiksmask och dricka mera kaffe, eller eventuellt te. sen får vi se om det blir lite tid över till att jobba med designen (:

den här helgen blir det ingen alkohol för min del :) ska bara ta det lugnt och försöka låta mig må bra, utan ångest över saker och ting. jaja. nu är kaffet slut, duschen väntar :*

PRACTISE MAKES PERFECT


FALLING APART

knappt vart utanför dörren dom senaste ... eh? ja. 40 timmar med lisa har iaf tillbringats till störst del på soffan. godis, mat, kaffe, musik, O.C. och självklart lite (en hel del) skitsnack ;) haha, så det ska vara! då menar jag mest allmänt snack ... dom som tillägnas skiten vet/anar nog själva vilka dom är (;


en trött lisa ;) ♥

men igår gick vi iaf och la oss i vettig tid, 23.30!! (y)
efter ett hoppigt varv på hunneberg med albin och billy, och sen orkade vi inte kolla på mer än 1½ avsnitt O.C. när vi kom hem ;p det tidiga sänggåendet resulterade i att vi gick upp redan innan 9 imorse. behöver jag ens berätta vad vi gjorde? hm, tror inte det. O.C. och lite frukoste bestående av kokt blomkål, broccoli och morotsblandning, haha.


till middag idag blev det wok och ungsstekt kycklingfilé :):)

städat har jag faktiskt gjort idag också :) dammat, dammsugit, plockat undan och så. nu sitter jag på soffan igen, besvärad av ganska mycket ångest över att jag inte har tränat på 11 dagar, bortsett från promenader. vet inte riktigt vart min motivation till det har tagit vägen. men antar att den bästa ursäkten jag har är att 'det har varit mycket annat det sista', och det har det väl. på sätt och vis ...

WE NEED EACH OTHER

gårdagen blev inte alls som planerat faktiskt :p albin svarade inte på mitt 'vaken?' -sms och jag hade ingen större lust att ringa och peppa honom för träning, eftersom min motivation ligger på ungefär -2 ;s satt ist och läste lyrics fram tills han ringde vid 14.40, då bestämde vi att vi skulle åka och käka någonting. det blev kinabuffé, men jag skippade att äta någonting. åt 2 ägg när vi kom till albin sen ist. slöade på soffan en stund innan per kom och hämtade oss för husvisning i egna hem. sen tog jag bussen hem vid 19.00, kände mig inte på humör för att vara utanför dörren hemma, eller bland folk överhuvudtaget.


när jag kom hem fortsatte jag mitt sökande efter ny musik. har drygt 100 nya låtar på min playlist nu ;D albin och ronja frågade om jag skulle med och åka pulka i ale, men jag tackade nej ... inte långt efter det ringde roob, och övertalade mig! så jag käkade lite och klädde på mig flera lager kläder innan dom plockade upp mig :p

riktigt roligt var det :D åkte pulka med lisa, som gick av på mitten, hahaha ... sen åkte jag och ronja bob och det gick utan helvete ;) bra att ronja har koll på hur man får skiten att stanna också. *host*, hehe. pratade med hobbe den sista halvtimman innan det var dags att åka hem, och då blev det trollhättan, trots allt, efter några om och men.

vid 1 var jag hemma, då ringde jag hobbe igen. sen skrev lisa på msn, vilket ledde till att hon kom hit 30 minuter senare. då drack vi kaffe och satte igång med att baka en chokladkaka innan jag avslutade telefonsamtalet. resten av natten bestod av en massa prat, ett par avsnitt O.C. och ätande :p några kakor för mycket kanske (a) och ett glas a-fil, till kvällsmat, för min del.

06.30 var avsnitt 5/säsong 3 äntligen var slut, så då gick vi och la oss. lyckades dock inte sluta prata förrän någon timma senare, så många timmars sömn blev det inte för mig som har vart vaken i 1 timma och städat nu! får väl se när lisafisen vaknar :):) nu ska jag ta mina vitaminer, brygga kaffe och fixa lite breakfast :*

HER HEART IS STILL LOOKING FOR SOMEWHERE TO FEEL ALRIGHT

jag är storm förälskad, igen :) fann denna underbara skapelse av en slump. men det klickade med en gång!! ;) när det inte finns någon eller någonting som kan få en att må bättre, då är det bara en som förstår .. musiken. min nyfunna kärlek är FM Static ett pop-punk band från kanada, startat av sångaren Trevor McNevan och trummisen Steve Augustine från thousand foot krutch som också är en stor favorit hos mig :D båda banden finns självklart på spotify (; här är spotify länkar till några av dom bästa låtarna, enligt mig, från bådadera banden;


mer från dom, och liknande finns på min playlist :)

EGG & BACON

har precis kämpat mig upp ur sängen :{ idag går det trögt minsann ... tänkte försöka piggna till med ett par koppar kaffe, stekt bacon och äggröra. under tiden äggen kokar och kaffet bryggs, så passar jag på att kika in här :) idag är inte mer än träning med albin planerat, så åtminstone det ska bli gjort (y) känner dock att jag behöver lite peppande, då jag har tappat det mesta av motivationen den senaste veckan.

första uppdraget är att äta tillräckligt för att orka träna.
så det ska jag göra nu. sola "måste" jag göra idag också ;p nu väntar kaffet på mig och baconet steket inte sig självt :*

ORANGE COUNTY <3

dagen har tillbringats till störst del på soffan! O.C. i sällskap med lillasyster :) förutom det har vi vart inne i stan där jag köpte lite nya underkläder, och så köpte vi med oss lite mat hem! vilket var väl behövligt. medans erica duschade har jag skalat räkor som vi ska äta tillsammans med bakpotatis. köpte en brieost som väntar på att njutas av också ;)

dags att äta nu och inviga säsong 3! :D

IT HURTS BECAUSE IT SHOULD ...


when you go, I'll let you be ... but you're killing everything in me.

<3 !

bakis, obeslutsam, rastlös, men nöjd ... väldigt nöjd. känslan är precis som om jag vore 15-16 igen. har som vanligt ingen aning om många saker, men jag känner iaf någonting och just nu är det positivt. gårkvällen var långt ifrån perfekt, men ska vi vara realistiska, så tror jag inte att det hade kunnat bli bättre. jag älskar mina vänner. förfest med min bästa vän, albin, innan harvey hämtade oss. emelie ringde och ville med till harvey, vilket jag blev jätte glad för! :) sen kom min älskade lillasyster, då var jag nog som fullast. hahaha. sanning eller konka var galet, när körde man den leken sist liksom? (;


turkisk peppar shotar, favoriten (sprit, lime drinkmix, sprite, lime) och xide.


efter att väktare/polisen sagt till oss ett antal gånger var det dags att lägga ner.
då kom lisa och mötte oss, så fortsatte vi några hundra meter bort :D träffade dennis, emil och tommy utanför .. men hann inte med mer än några ord och en gruppkram för dom skulle åka till frändefors :/  sen var det ganska lugnt dom sista timmarna, men underbart att bara vara bland fina människor och få ta igen all tid vi vart ifrån varandra, jag och tjejerna. pratade med lisa, hanna och emelie. fick träffa hobbe lite också ... men men.

vid 3 kom jag hem, ensam, till stora, tomma lägenheten :( bäsh skjutsade mig och albin när vi kände att det var dags att släppa alkoholen och gå och lägga sig. jag var inte långt ifrån gränsen till 'för mycket'. men klarade mig lyckligtvis ifrån toaletten! ;p rostade (!!) ett par mackor (!!) och drack ett glas mjölk innan jag släckte lampan och deckade.

vaknade halv 8 imorse och kände mig lika full som innan jag somnade. halsade en massa vatten och slocknade igen efter en kort stund. nu börjar fyllan gå över till en jävla bakfylla så jag ska ladda kroppen med någonting gott från köket, sen blir det soffan med kudde och filt, en kopp te och O.C. lite senare ska jag nog städa, fixa någon god middag, ta ett bad och inte lämna någon plats för ångesten överhuvudtaget! :) glad alla hjärtans dag .....

PARTEY!

hade tänkt vara nykter idag (a) men nej ..... har ändrat mig. riktigt sugen på några goda drinkar och ännu godare sällskap. har vart på överby med albin och erica en sväng. ville ha lite nya kläder till ikväll, så det blev det. blir nog super duper :) nu är jag klar och ska ringa babben så vi kan fixa oss och börja dricka :*

"JAG SKA ALDRIG MER DRICKA"


BACK IN THE DAYS

ångesten igår var inte lätt att hålla borta! grubblade mig igenom hela dagen. lyckades inte ens klä på mig förrän 19.00 tiden, bara en sån simpel sak var svårt. bestämde mig till slut för att följa med vännerna på lipz. så jag gjorde mig i ordning och sprang ut till bussen 20.07 :) gick av på hjortmossen där det var förfest hos sacka. 21.00 ställde vi oss i kön till lipz och kom in ganska snabbt. kallt och otroligt glest på folk var det i stort sett ända fram till midnatt. funderade på att dra hem och ta det lugnt ist, men dennis övertalade mig att stanna. en hel del shotar, ett par cider och kamikaze värmde så småningom och så vände det totalt. det blev en super rolig kväll med massa folk, dans och framför allt underbara vänner :)



4 bananskum shotar till mig och ronja ;)

vid 2 kom hobbe och hämtade mig och albin som vi släppte av på halvorstorp. sen satt vi och pratade utanför mig en stund innan jag gick in. stenpackad var jag. ett under att kvällen inte slutade med huvudet i toaletten (; tss. jag tog raka vägen in i duschen när jag låst dörren efter mig och sen satte jag igång med att laga mat. kyckling i dragonsås OCH PASTA. mitt i allt plingade det på dörren, och jag blev lite halvskraj faktiskt. kollade ut genom kikhållet innan jag öppnade. där stod dennis, emil och tommy stelfrusna 04.15 på natten/morgonen :p vi åt och kollade lite O.C. innan jag, dennis och tommy gick och la oss. emil kunde inte slita sig, så han låg kvar på soffan deckade så småningom.

gick upp vid 11 idag.
kollade på O.C., lagade mat åt grabbarna - hamburgare och pommes. själv åt jag ägg och grönsaker :p städade och startade en tvättmaskin också innan jag och dennis tog bussen till albin 17.22, där hämtade vi hans bil så vi kunde åka och handla grejer till tacos, cola och lite annat + godis på hemmakväll för 123 kronor. sprang upp hos sonja på hemvägen också. lämnade ett par strumpor med halkskydd, hjälpte henne bära en stor blomma och blev utfrågad om killen i gbg. haha. mamma? ;)

tror vi kom tillbaka till sylte vid halv 8. emil och tommy slappade fortfarande på soffan. jag fixade maten och så käkade vi till 'beck - i stormens öga'. som jag var för rastlös för att kolla på. plockade undan tallrikar och rester, tog en dusch, hängde upp tvätt och så ist :)

nu har pojkarna åkt tillbaka hem till frändefors.
jag sitter här på golvet framför datorn/tvn och lyssnar på musik. börjar bli lite halvseg nu (a) det har iaf vart en riktigt härlig dag, det var länge sen vi umgicks ... hörs knappt av längre, vilket är väldigt tråkigt :/ men men. nu ska jag fixa lite kaffe tror jag. lägger upp lite roliga bilder sen, haha!

IT DOESN'T GET BETTER THAN THIS

 

dags att ta sig upp ur sängen nu tror jag (h) säsong 1 av O.C. är slut och jag är träningsugen! mot köket för att ladda på med lite energi. sen ska albin kontaktas också :):) solen skiner idag, helt underbart.

känns som jag har massa att göra ... träna, titta förbi hos min gammelmormor, tvätta, städa, sola, äta. och så är det fint väder, så måste ut.
Andreas sa (10:21):


BREAKFAST

back in bed! ;) var precis uppe ur sängen för att ladda kaffebryggaren och sätta igång äggkokare, så nu väntar jag på det med ett glas a-fil. dags att komma tillbaka i vardagsrutinerna när det gäller mat och träning :) FÖÖÖÖR mycket slarv dom senaste dagarna, speciellt igår - amerikanska pannkakor, glass, sirap, marsmallows, choklad. TILL OCH MED några pommes, ett par nuggets och lite cola slank ner. inte okej.

CAM @ HOME


nu har albin kört hem mig! blev "tvingad" att följa med till sackas garage en sväng :p men det var väl lika bra det, nu är jag på bättre humör iaf :):) pratar i telefon och camar med kära lillasyster. har pratat en väldans massa det senaste ;o hehe. men inget negativt med det, inte!

I SACKAS GARAGE

 

gissa hur kul jag har? ;) som tur är har albin ny dator, som batteriet funkar på + mobilt bredband med sig för min skull (y) hihi. han är inte dålig han! världens bästa vän <3

HÄNGIG

fortfarande deppig :( har ä*** - s****, ä*** - s**** ..... och nu äter jag chokladen som blev över från igår. suck! lagade lite mat förut också. kyckling i dragonsås, till det provade jag på ris varienten med blomkål och broccoli, hackade det alltså i mixern och sen stekte det. blev helt okej. till det blev det andra avenyn innan jag tog mig in till badkaret där jag sjönk ner bland massa skum. älskar mitt badsalt med melondoft ♥

när jag kom upp ur badet la jag på en ansiktmask :)
sen har jag kollat på dom nya avsnitten av andra avenyn och one tree hill. nu funderar jag på att ta tag i det där med en ny design som jag har tänkt på länge. har lite idéer. men vi får väl se om engagemanget finns.

JAG SITTER ENSAM HÄR OCH UNDRAR VAR VI HAMNAR HÄRNÄST

kom hem för en liten stund sen. lyssnar på lars winnerbäck, dricker kaffe och är sjuuuukt trött. 3 koppar kaffe till väntar, minst! ;p åkte med tobbe (och erica) hem från gbg.

har vart hos hobbe sen i måndags morse.
pappa väckte mig 04.40, då gick jag upp och packade det sista, klädde på mig och käkade lite .. halvsov i bilen till gbg och 06.45 stod jag utanför hobbes port. gick och la oss igen .. fast han gick upp ganska snart igen eftersom han skulle till skolan. jag sov, drack kaffe och kollade på oc tills han kom hem igen vid halv 1. sen blev det film och mys resten av kvällen.

dagen därpå, igår alltså, så började han inte förrän 10.30. men kom inte hem förrän 21.00 igen. så det dagen fördrev jag med att diska, gå ut på promenad - lång promenad på 2 timmar! dessutom pratade jag i telefon precis hela dagen. haha. mestadels med erica, men även lite med albin och tobbe. otroligt att hörlurarna till headsetet inte fastande i öronen ;) var och handlade 2 gånger också. första gången gurka, paprika och fetaost till lunchen - kycklingsallad + en tidning - solo :) andra gången var strax innan hobbe kom hem, då jag suttit och vart sugen på mörk choklad flera timmar och till slut bestämde mig (erica sa till mig) för att gå och köpa det. hann självklart med ett par avsnitt oz den dagen också.


när hobbe kom hem kollade vi på 'get smart' innan vi gick och la oss. sen blev klockan halv 3 så då sov vi. när han gick upp imorse somnade jag om och blev väckt av att tobbe ringde vid halv 10. gick upp, packade ihop mina grejer och gjorde mig klar för att gå till backaplan där dom hämtade mig. 2½ timma senare var jag hemma efter en liten promenad från sylte center.

känner mig inte riktigt nöjd idag ...
har inställningen att mycket är jobbigt, fel och jävligt så på vägen hem funderade jag på om jag bara skulle dra ner persiennerna och lägga mig under täcket och gråta resten av dagen. har även funderat på att sjunka ner i ett varmt bad, men nej. jag har ingen lust :( vi får väl se om det blir bättre under dagen.

TÄNKTE SLUMRA ...

drygt 4 timmar har jag på mig att få lite sömn. fast sen kan jag ju sova mera i bilen till gbg och hos hobbe, medans han har nöjet att vara i skolan ;) hihi. har legat och kollat på oc ett par timmar nu, känner att ögonen inte orkar med 40 minuter till så nu viker jag ner skärmen och somnar till musik ist. natti :*

NYDUSCHAD


suttit och halvslumrat här sen jag kom från duschen för ca 20 minuter sen.
har funderat på om jag ska gå och lägga mig, kolla på OC, packa, klä på mig eller städa rummet ... allt ska ju göras, men vet inte i vilken ordning. känner nästan för att göra det som logiskt sett borde komma sist på listan. alltså, gå och lägga mig - sova! är riktigt trött .....

pizza blev det ikväll :D:D men inte den sortens pizza som skulle gett mig ångest, utan en lchf pizza :) bröd gjort på ägg, keso, ost och lite kryddor. sen tacosås, lök, ost, sallad, gurka och kebabsås på det. bara kebabkött som fattades ;) blev hur som helst riktigt gott!


äsch. här kan jag inte sitta och glo. nu ska jag klä på mig för sängen (trosor och t-shirt), städa lite, packa .. eller iaf skriva upp vad jag ska packa, annars kommer jag ha noll koll imorgon och sedan ska jag lägga mig och kolla ett par avsnitt OC innan det är god natt :))

GUESS WHAT?

kom hem från sportlife för en liten stund sen ;) tränade med albin och harvey idag, avslutade med en kvarts solning och duschade sedan medans grabbarna låg och stekte :p

innan det har jag bara legat i sängen och kollat OC. har sett så långt som till avsnitt 12 nu på 2 dagar. haha. sen har jag självklart ätit lite innan träningen .. revben i sås och blomkål/broccoli mos (som jag aldrig provat förut). helt okej faktiskt :) ser dock ut som någon slags barnmat! haha.


nu har jag precis smetat på en ansiktsmask med avocado och valnöt (y. när jag tvättat bort den ska jag slänga mig på soffan där pappa och edberg har brett ut sig efter varsinn pizza och kollar på 'sherlock holmes' (det kan dom behöva efter gårkvällen). jag såg ju den på bio för ett tag sen, tycker att den är grymt bra! :D snart dags för mat igen också. vet inte vad, men tror det blir keso och ..... ? någonting.

trevlig kväll! :)

SEG LÖRDAG :]

men känns trots allt helt okej. bortsett från den lilla ångesten jag försöker ignorera så gott det går (; pappa skjutsade mig till sportlife vid 11. började med vattenmassage, sen bytte jag om och tränade (inte så länge idag). 20 minuter crosstrainer, men körde styrke programmet, så flåsade rejält. vet inte varför, men idag var det jobbigare än vanligt?!! mhm ... stretchade innan jag solade 30 minuter (y. 13.12 ringde jag och väckte albin, så kom han och hämtade mig.


ronja vaknade när vi kom och inte långt efter det satt vi i bilen.
då var det donken som gällde för dom, jag fick en burk tonfisk när vi kom hem till ronja :p haha. strax efter 3 var vi tillbaka hemma hos albin, då slappade vi och kollade på 'den bästa sommaren' tills gästerna började komma. gick ner och medans vi väntade på att dom sista skulle dyka upp smuttade jag och ronja på lite vitt vin. haha. albin fick dock dra i sig det ;p sen vad det mat. massa gott, och jag kunde äta det mesta. kyckling, kallskuret, sallad och ostar :D vatten till det. sen blev det tårta, behöver jag säga det "ångest". men ja ..........


albin med presenter :p

halvsov i albins säng det sista medans vi försökte komma på vad vi skulle göra. det slutade med att ronja åkte till båberg, albin till lipz och harvey som dök upp efter kalaset skjutsade hem mig. pappa, edberg och jarno sitter i vardagsrummet, där dom kollar på melodifestivalen, dricker turkisk peppar shot (försöker få mig, som ska vara nykter, att ta en). nu står edberg här framför och tar kort på mig med sin nya iphone och NU hamnade den på facebook xD herregud. dags för lite O.C kanske? ;) love it <3

TRÖSTÄTER?

sitter och vräker i mig godis! vet inte varför jag gör det .. börjar tappa tålamodet :/ vet däremot att jag kommer ångra det sedan. försöker att bestämma mig för att inte ha ångest över vad jag äter hela tiden. jag äter ju bra, nyttigt, kolhydratfattigt osv, + att jag tränar som en tok! så godis 1 dag i veckan ska från och med nu bli en ny rutin, no regrets. snart har allt det här gått för långt :{ ska jag vara ärlig har det nog redan gjort det. jag måste skärpa mig! jo, jag ska gå ner i vikt, men måste låta mig själv leva lite också ... kommer dock ändå fortsätta med min lchf diet :)

IGÅNG IGEN :]

vaknade för ca 40 minuter sen .. väntar på att mina ägg ska koka klart så jag kan trycka i mig dom tillsammans med lite fet majonäs, ett glas a-fil och en kopp kaffe. har mumsat på några ostskivor och tagit min vitamin tablett under tiden. sen skjutsar pappa bort mig till sportlife för träning, solnin och vattenmassage (blev ingen massage igår).

kunde inte hålla mig ifrån godisskålen igår ;/ .. så ett par - 2, 3, 20 godisar blev det. lyckligtvis är dom förbrända enligt uträkningarna av matintag och träning igår (y. men det blir mat/fika hos albin idag också, då det är släktkalas, så jag får köra ett pass innan det för att slippa sällskapet av en oinbjuden följeslagare vid namn ångest senare. nu ringer äggkokaren! :))

RIGHT HERE, RIGHT NOW!

orkar inte skriva om det, så jag koperiar min fb status uppdatering;


MY EVERYTHING

kom inte riktigt fram till sportlife i förmiddags. bussen var 10 minuter försenad, så när jag kom till torget hade 22an (som gjag tar till sportlife) redan gått. vicky frågade passande nog om jag skulle med till tygladan, så det bestämde jag mig för att göra :) tog ett bra tag innan vi var klar och hade betalat för våra tyger :p haha. fick ringa och flytta fram min soltid 1½ timma. och eftersom vi fick lite tid över åkte vi till överby, där köpte jag en svart kajal-penna och så satte vi oss på espresso house. fuskade och beställde en chai latte (a) vicky drack varm choklad och åt en grillad smörgås ... sen släppte hon av mig på sportlife.

solade 40 minuter när jag kom dit. sedan blev det ett 40 minuter långt, hårt pass på crosstrainer (550 kalorier!!!) innan albin och harvey kom, då körde jag lite styrke och sedan gick jag och la mig i bastun. där låg jag och svettades i 15-20 minuter, duschade ganska länge efter det och klädde på mig. sedan åkte jag med hem till albin. kollade tv med honom och ronja en liten stund innan jag tog bussen hem 16.32 (y. pratade med hobbe hela vägen hem och 1½ timma till när jag var hemma och käkade hot hot thai wok :D

när vi la på var jag nära att somna, men höll mig från det. bestämde med albin att vi skulle ses och kollade på roomservice ist :) nu har jag gjort mig i ordning och väntar på att albin ska messa att jag kan gå ut. har ingeeeen aning om vad som väntar ikväll, men det blir definitivt lugnt! ringer troligtvis hobbe sen igen. hihi :*

SPORTLIFE

nu drar jag ut till bussen som går 10.22 :) idag blir det träning, sol, dusch, bastu, vattenmassage. hela köret ;) hehe.

90 MINUTER ;)


var nära på att hoppa över promenaden. MEN jag slet mig från datorn, klädde på mig ordentliga kläder och trippade ner för trapporna. gav mig fan på att gå 10 000 steg! och det gjorde jag. nu är dagen slut och stegräknaren står på 13 043. great. har alltså gått runt 1 mil idag!! :D var med albin och harvey en stund på kvällen innan pappa hämtade mig när han kom hem till trollhättan också, så åkte vi och handlade lite :)

ligger i sängen nu, pratar i tele med hobbe och lyssnar på musik. ikväll har jag och pappa ätit kycklingsallad med fetaost och kollat på 'älskar, älskar inte'. sen tog jag en dusch innan jag ringde hobbe och städade rummet. nu har jag och headsetet krupit ner under täcket och ska snart sova. imorgon blir det träning, solning, bastu och vattenmassage, tänkte jag! :*

KEEP ON ROLLIN' BABY (;

[x] frukost, check! mätt i magen är jag, för en gångs skull. har druckit en latte gjord på julkaffe, ett glas a-fil, 4 stekta bacon, en vitamin och ett glas vatten, 6-7 rullade ostskivor fyllda med salami mjukost :) fett fett fett.


www.shitandstuff.blogg.se



har även kollat på nya avsnittet av andra avenyn. jag hade helt glömt bort att det kommit ut :| detsamma med oth som jag börjat se lite av ... men har lite beslutsångest över om jag ska åka bort och träna nu, eller träna hemma nu och träna på sportlife + sola senare? har frågat babbi om han ska med och träna, men överraskande nog så sover han fortfarande :p haha. får väl vänta och se. förbränna lite här hemma under tiden.

men först ... one tree hill ;)

SWEET DREAMS :)

filmen var helt okej! nu har jag krupit ner i sängen, får som vanligt nöja mig med att krama kudden ... ett par dagar till iaf! :) har ju musiken också, den hjälper alltid. hihi. god natt :*

LAST CHANCE HARVEY

innan jag åkte hemifrån imorse började den här filmen på TV. men eftersom jag inte hade tid att kolla på den då, så fick jag spela in den. perfekt nu när jag är sugen på en bra film! :)) hoppas den är bra bara ... (;


YOU JUST GOTTA LOVE IT!

den här dagen har varit perfekt, fulländad, underbar ... whatever. hur bra som helst i vilket fall! :) klev upp ur sängen 10.00 och fixade lite frukost. tog bussen 11.07, ronja stannade kvar hemma hos mig. när jag kom till sonja drack vi lite kaffe och sedan fick jag en lapp med lite varor jag skulle handla, så jag tog med mig den och en massa skräp som jag slängde i samma veva. handlade och gick tillbaka för att tvätta, damma, hänga upp tvätt, dammsuga. när det var gjort åt vi .. fiskgratäng, har haft ångest hela dagen pga att jag åt potatis :/ men men .. sen skurade jag golven och drack en kopp kaffe till innan ronja kom och hämtade mig (y.

sjuuuukt mycket snö. vill inte ha mera nu!


en massa saker stod på 'att göra-listan'. vi började med att åka in till stan, där ronja åt en grillad macka på mejeriet, världsklass på dom! jag tänkte ta en latte, men nöjde mig med ett glas vatten istället (; sen skyndade vi in på apoteket, för att jag skulle köpa lite vitaminer, så nu är det gjort! :D när vi ändå var i stan passade vi på att springa in på fidos för att kika på ronjas blivande marsvin.

söt liten sak (till höger)

därefter rullade vi vidare till sporlife för att sola :D 30 minuter för min del. när det var gjort åkte vi till ÖoB där jag tänkte att jag skulle köpa mig en ny body lotion.

ronjas pinsamt snygga parkering :s


självklart blev det lite mer än så (a) bara för att jag äääälskar att spendera mina pengar på sån skit! det bara är så. 150 kr fattigare men lika glad för det. fick ju med mig ldb shape - body scrub och lotion, shockwaves hårspray, 5x2 ansiktsmasker och badsalt med melondoft :DD

 

upp till frändefors blev det efter det! medans ronja skulle skjutsa sin mamma, passade jag på att umgås lite med lillebror, dvs spela xbox .. vi spelade 'fuel of war' och jag var grym! ;) seriöst. höhö. ronja hämtade mig med sin mammas bil igen fick vi åka till henne för att hämta allt på bilden ovan som hon glömde i sin bil! ;o och sen så åkte mot vänersborg och sjöng backstreet boys låtar för glatta livet ;D och så var det dags att träna (sportlife, i vbg den här gången). körde både kondition och gym, riktigt härligt :):) när det var gjort, så tog 'att göra-listan' slut, så ronja körde hem mig och så städade jag lite, tog jag ett bad med det nya badsaltet och en ansiktsmask, och åt keso och tonfisk som jag kryddade med chili. det var godare än jag trodde, lyckligtvis! ;p

nu blir det nog soffan + film :) kanske ska unna mig en frukt också? :$ hm ... vi får se! tack älskade ronja för en bra dag :*

BACON & ÄGG - TILL FRUKOST!

på ett sätt känns det här helt emot naturen ;o det känns fel! .. att trycka i sig så mycket fett som möjligt för att gå ner i vikt? haha .. jaja. nu är det dags för frukost, som precis kom från spisen. bacon och ägg, + ett par skivor ost och en klick keso till :)




ronja ligger fortfarande och snoooozar .. vilket jag gjorde 1 timma innan jag kom upp. fasen! skulle ju gå upp vid 9 och köra ett morgonpass! men det får bli sportlife direkt efter städningen hos gammelmormor. dags att börja äta och göra sig i ordning. bussen går 11.07 :*

FET MAT!

precis :D mycket fett, men knappt en enda kolhydrat ;) kan inte bli bättre ... och inte så mycket godare heller. idag var en bra dag i köket ;) gjorde en riktigt god kycklinggryta med vitlök, chili och wok grönsaker. NEJ, jag saknar varken pasta, ris, potatis eller bröd (y.


fräs 1 stor, delad kycklingfilé med svartpeppar och chili explosion ;)


i med mycket vitlök :D


... lite tomatpure


en ordentlig skvätt thai sweet chili sauce, såklart!


2 dl matlagningsgrädde


rör i lite chilisås och ½-1 tsk red curry paste, starkt ska det vara ;p


i med wokgrönsaker, rör om och låt allt koka ihop :)


toppa med dragon. jag har blivit förälskad i den kryddan (;


serverade med lite kalla grönsaker också, gurka och paprika :)

den här dieten kommer jag hålla länge :D hur svårt kan det vara att hålla sig undan från kolhydrater egentligen?! hmpf. okej .. igår var det lite jobbigt, speciellt när jag ville ha någonting i magen på kvällen när jag kom hem. lunch och middag är enkelt .. frukost och kvällsmat är lite svårare. här är dagens frukost;


en skål med a-fil, ett glas b-active (vitaminer), 3 knäckebröd - med mycket smör och ost! lite gurka, en kopp kaffe och 1 hårdkokt ägg (bara vitan). ganska tråkigt, men det går ju ner .. och förhoppingsvis ger det resultat :) vad finns det att klaga på?!

ANOTHER DAY GOES BY

strax efter att jag vaknade imorse ringde vicky (: hon var sugen på en fika, halv 1 kom hon och hämtade mig, så åkte vi till strandgatan. där blev vi kvar hela 3 timmar! vid 4 var jag hemma igen. då började jag träna lite, men blev fruktansvärt illamående så fick fixa lite käk .. wok, som vanligt. sen väntade jag ca 60 minuter innan jag körde igång igen.

 

vid 7 ringde ronja och sa att hon skulle hämta mig, så då fick jag rappa på och dra ut :p åkte till grab it där possy och albin var, blev kvar där några timmar. sen kom robin, peppe, simon och schatz också :) trevlig, men rastlös och illamående var jag. jag och ronja smet iväg och köpte glass innan vi åkte tillbaka till kiosken igen.


 

vid 10 åkte körde ronja och albin hem mig ... har vart sjukt sugen på pizza, chips, godis, socker och annat onyttigt hela kvällen. men jag stod emot suget och gjorde äcklig spenatsoppa med ägg + 2 knäckebröd med massa ost och gurka när jag kom hem.

 

 

nu ska jag snart gå och lägga mig! den här dagen har inte vart alltför bra ... men men. imorgon är det en ny och då blir det träning med albin på förmiddagen, och sen ännu ett pass lite senare med ronja (: puss&kram


RSS 2.0