REWIND

på torsdag kväll drog igång igen hemma hos mig ;) innan pojkarna dök upp käkade jag och lisa god mat med papsen. ungstekt kyckling, chili klyftpotatis och vitlöksbröd. jag och lisa drack svartvinbärsvin, och pojkarna öl. tangera, jag har aldrig och skön musik roade vi oss med fram tills klockan passerat 12 och vi äntligen fått tag på skjuts in till stan. tack jimmie för det! träffade lite folk utanför lipz. albin, sacka, jesper bl.a och så pratade jag lite med daniel som jag inte sett på hur länge som helst. sen åkte vi tillbaka hem till mig igen. blev inte uppe så värst sent ..


tangera!!

 

tommy & jag inne i stan (:


fredagen började segt! pojkarna drog och käkade pizza, jag och lisa fixade en grymt god, och ordentlig frukost (: sen duschade vi och dennis, stampe och tommy kom tillbaka med chailatte till oss! :D vid halv 5 var det dags att lämna boet. jag och lisa skulle till kråkestan, så pojkarna släppte av oss där. vi käkade god mat, drack lite vin/cider och fixade musik till herrskapet. när vi tröttnat på att sitta där kom killarna och hämtade oss igen, så köpte vi mer alkohol innan vi återvände hem till mig, där vi drack och spelade, igen. senare kom hobbe och gjorde oss sällskap ... hela natten!

flak efter flak gick åt .....


stampe & tommy ;D


 

sen spelade vi kampen mellan kvinna och man ;)

lisa & dennis, som var med i vårat lag :)

jag

jag & tommy

dennis & jag 

på lördagen började det kännas att man druckit 3 dagar i rad. jag var inte speciellt bakfull till en början, mera seg, men ändå rastlös. så jag städade, tvättade och trippade runt i lägenheten medans dom andra slappade i vardagsrummet och tog hem pizza. jag käkade äggröra och blomkål & broccoli blandning. kändes duktigt ;) haha. framåt eftermiddagen åkte alla hem. jag och pappa tog en sväng till affären för att handla lite. ingredienser till kvällens middag och lite godis. stannade hemma och käkade med pappa och edberg och började kolla på en film innan jag drog ut med albin ... kändes som det var ett tag sen! :p pratade lite och så som vanligt. drack kaffe och åt bulle hemma hos honom. dennis, stampe och tommy dök upp senare på kvällen också. så det blev lite bus innan jag bad albin köra hem mig. fick dock inte gå in eftersom hobbe kom en sväng, som slutade med att han följde med in och stannade över natten :)

 

godmorgon ;)

 

dennis & lisa

 

tommy & stampe


 

TACK FÖR EN GRYMT BRA LÅÅÅNG HELG! ♥              

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0