TISDAGS ALKOHOLINTAG MED LISA UPTON ;)


MIDSOMMAR 10




























WALK IN THE NIGHT




två härliga kvällstimmar med promenad och intervaller på 10 000 steg.

SWEETIE (:


BAD @ ÖRESJÖ





efter träningen med ronja på sportlife i vänersborg skjutsade hon hem mig.
jag tog en dusch och gjorde mig snabbt i ordning. 15.15 tog jag och syster bussen till vänersborg där vi mötte mamma och åkte sedan tillsammans hem till frändefors. både jag och erica skulle hämta lite saker, och erica hade lite att prata om ... sedan kom hobbe till gården för första gången, så vi åkte med honom tillbaka till trollhättan sedan.

först kikade vi förbi hos albin där pojkarna grejade med husvagnen inför helgen. och så gick vi igenom snabbt vad som ska handlas och tas med innan jag, hobbe, erica och victor åkte vidare mot öresjö, eftersom en viss skitunge insisterade på att bada! så 20.00 idag var jag i vattnet för första gången i år. inget vidare skönt, men efter ett tag gick det an.

väl hemma på sylte lagade jag mat till oss. det blev pasta/potatisklyftor, stekt kyckling och dragonsås. filmen 'det regnar köttbullar' till det och sedan äppelpaj med vaniljsås till efterrätt innan hobbe åkte hem och lillebror ville krypa till kojs. så nu ligger vi här i sängen. en utav oss sover redan, och det är inte jag ... men snart så ;)

imorgon blir det städning hos sonja, och sedan träning med albin (y.

WHAT A FEELING


5,37 km


35,19 minuter

idag sprang jag 5 km utan stopp i en hastighet på 9,6 km/h. så galet nöjd och stolt :D

WONDERFUL TIMES ♥







THE ART OF MINDFUCKING


DAYS LIKE THIS

jag hatar vädret. kanske överdrivet, för det är trots allt bara småmulet. men så fort solen försvinner, så tar den allt annat med sig! man har dåligt med energi, ingenting att göra och hela dagen bara försvinner ... ändå tar det en evighet att ta sig igenom den.

KVÄLLSMAT


har precis ätit en god kvällsmat ute på balkongen. åt en gammal favorit - toasts och oboy med is. det var lite småkyligt ute nu, men inte alls så att jag frös. härligt! någonting som skulle vara ännu härligare vore om solen strålade imorgon bitti när jag vaknar, för nu ska jag sova. trots att jag inte gjort speciellt mycket alls idag, mer än mötet på soc imorse (där jag satt och väntade 1 timma extra eftersom jag tog fel på tiden), kollat film, promenerat till affären och ätit en massa onyttigt så är jag väääldigt trött nu. men man blir slö, av att göra ingenting. tog en tablett för en stund sen nu också, och hoppas att jag ska kunna sova hela natten. tror jag ska gå till doktorn och ordna recept på piller om det inte bättrar sig. jobbigt att inte kunna sova ordentligt.

FIA & LISA @ LISEBERG








en film kommer upp lite senare :)

ALICE IN WONDERLAND


FÖRBEREDELSER

dagen som väntar kommer förhoppningsvis bli en av dom som jag kommer att spara bland dom allra bästa minnena ;) jag och min lisafis drar ut på äventyr, idag är det göteborg som gäller!

08.30 klev jag upp för att göra i ordning mat som vi ska ha med oss på 'utflykten', tacopastasallad blev det som önskat. sedan har jag tagit en dusch med peeling, smörjt in mig och lagt på en ansiksmask som jag precis tvättat bort, sedan smörjde jag in ansiktet och tog mig lite frukost - special k (y. försöker att äta det i lugn och ro, men känner mig så upprymd så jag sitter mest och hoppar till musiken och darrar lite smått i fingrarna medans jag skriver :D hoppas verkligen att yr.no talar sanning nu och att vi kommer undan regnet. enligt dom ska det regna fram till ca 13.00, så den första timmen spenderar vi troligtvis på espressohouse samt eventuellt lite affärer (:

nu måste jag klä på mig, sminka mig och packa!!! börjar känna mig stressad. bussen går om ca 30 min!

STAN MED SYSTER


tvingade med syster in till stan en sväng för att köpa skor, blev ett par svarta kawasaki för 449 kr :) och så tog vi en fika @ espressohouse innan vi tog bussen hem igen. hon har åkt igen och jag är inget annat än på dåligt humör och uttråkad. huvudvärk och raslös! får försöka sysselsätta mig någon timma nu, innan jag ordnar lite mat.

LIVET ÄR EN FEST

FREDAG - STUDENTDAG/FEST I SKOGSHÖJDEN:



08.15 ringde klockan, så då gick jag upp ur sängen och satte mig i solen på balkongen där jag åt en skål special k till frukost innan jag hoppade in i duschen och gjorde mig sedan i ordning. fixade lite frukost som jag tog med ut till albin när han hämtade mig strax innan 11. vi åkte och köpte rosor + band, sedan stannade vi först till på lichron där vi hängde på dennis och wael som sprang ut 11.30 :) sedan åkte vi vidare till måg där vi hängde på en massa folk! bl.a vicky, jimmie, amanda, emma, frasse ..... när det var avklarat åkte vi till fontana, där vi åt varsinn kycklingsallad till lunch. efter det åkte vi 20 meter in på gatan, hem till albin, och så gjorde han sig i ordning medans jag brände en skiva.

när klockan passerat 14.00 så hämtade vi lisa, och så gled vi runt lite i stan och kollade på alla glada studenter innan vi fortsatte till vänerborg för att gratulera vännerna där :) med det gjort skjutsade albin hem oss. jag satte mig på balkongen med lite godis och en cider i väntan på att åka till lisa. 18.37 satte jag mig på bussen in till stan. sedan gjorde vi oss i ordning och drack några cider medans vi väntade på våran sprit, som visade sig vara en ruskigt äcklig cocos rom. slödryck gick vi och köpte på shell, sedan satte vi oss på balkongen och drack tills klockan blev närmare 11. då gick vi till shell, där xet och lundberg plockade upp oss.

resten av kvällen spenderades i hannas trädgård. det blev inte lika lyckats som vi förväntat oss, men ändå trevligt :):) bortsett från enstaka incidenter. senaste timmen var speciellt seg, då vi försökte ta oss hem/hittade skjuts/väntade på skjuts .... men till slut låg jag hemma i min säng. sköööönt.


LÖRDAG - SLÖ DAG/FESTIVAL I VÄNERSBORG:


vaknade någon gång på förmiddagen och tog ganska snart bussen in till stan för att möta lisa. vi promenerade lite i stan och satte oss sedan på intim där vi delade på en kebabpizza med fetaost! :D gick sedan och köpte slödryck innan vi hämtade sprit m.m. hos lisa och tog bussen hem till mig. sen förade vi på balkongen och drog på oss lite smink. blandade dricka och sprang ut till bussen som gick 18.35! bytte till 65an på torget och var framme i vänersborg strax efter 19.00, så gick vi till sanden och kikade en stund. det var ganska lamt än så länge, så vi gick in till stan, ordnade cider och väntade sedan på albin, ronja och dennis som dök upp drygt 1 timma senare. mötte dom och började dricka. vi hade så gott som bestämt oss för att åka hem till mig och mysa på min balkong, men blev nätt och jämt övertalade att stanna, en stund till iaf, så det gjorde vi. sedan blev det en sväng till frändefors, hem till dennis, för att hämta alkohol till honom och emil som chaufför.

22.00 var vi tillbaka i vänersborg, då gick vi in i tältet. sånt jääääävla flyt hade vi hela kvällen, jag och lisa ;D kom in gratis. fick två xide för priset av en, pga ett litet missförstånd och givmild bartender. lisa norpade åt sig två xide som hon hade beställt. och hela kvällen/natten var bara sjuuukt bra. slutade dock med att jag och lisa skiljdes som ovänner, men det ordnade sig innan vi somnade. hobbe var snäll och hämtade mig i vänerborg, sedan satt vi utanför mig en stund innan jag gick in och la mig. somnade framåt 04.00 :p


SÖNDAG - PICKNICK, SOL OCH GRILLNING:





jag gick upp strax efter 11, då jag satte mig på balkongen och som vanligt inväntade lisas uppvaknande. 14.15 tog jag bussen in till stan, och innan det tog jag en dusch, gjorde mig snabbt i ordning och lagade mat (pasta och kyckling i dragonsås + gurka och tomat) som jag tog med. så tog vi en sväng till espressohouse innan vi la oss på spikön, där vi blev kvar i stort sett hela dagen :)) hur skönt som helst!

kvällen gick åt till att promenera till willys där vi handlade lite grilltillbehör innan vi åkte hem till mig och gjorde i ordning grillspett som vi grillade på gården! mysigt. gav mig på att hjula och lyckades knäcka mitt satans knä igen, men jag tror jag klarade mig någorlunda lindrigt (y. så lite tur i oturen var det!

har haft en sjuuuuukt bra helg! underbart väder, underbara människor och trots cocos romen mycket god dricka (;

NEW STUFF!







BLA BLA BLA




efter ett par timmars shopping i stan åkte jag och lisa hem till mig :) sedan satt vi på balkongen i stort sett hela dagen, från ca halv 12 till 16.30 då denny skjutsade oss till överby låg vi och stekte med cocosolja, drack lite vin och bara tog det lugnt. bortsett från att jag bakade bullar mitt i allt ;p haha.

i stan köpte jag några t-shirtar, en stickad tröja och nya lackleggings på gina + ett kort på espresshouse (y. på överby blev det bara ett bar solglasögon från indiska (:


ute på överby träffade vi på x och linus. så fick skjuts hem av x, kom innanför dörren för en stund sedan och har sedan dess ägnat mig åt att städa köket, plocka in lite disk och så från balkongen samt gjort i ordning en smoothie med vattenmelon, jordgubbar, hallon, vinbär, blåbär, björnbär, havtorn och gojibär :) ska sätta mig på balkongen och dricka den nu ... har ingen aning om vad jag ska fördriva resten av dagen/kvällen med ;o

I DON'T WANT TO MISS A THING

godmorgon! :) ännu en morgon skiner solen och ännu en gång har det hunnit gå drygt 1 dygn sedan sist. men men ... jag tänkte lämna ett litet spår igår kväll, uppenbarligen gjorde jag trots allt inte det ändå :p bestämde mig för att slå två flugor i en smäll idag istället!

gårdagen fick en överraskande vändning :D jag klädde på mig och slängde mig ut till bussen 12.52 för att möta upp syster på överby, där vi strosade runt ett par timmar. jag köpte mig nytt solpuder och mascara på h&m, ansiktsrengöring + kräm på apoteket och ett turkost linne på cubus. spenderade ca 300 kronor (y. och just'e en hårspray för 30 spänn också! passade även på att bli medlem på kicks, och fick en välkomstgåva. några hudkrämtester och så.

15.40 satte vi oss på bussen tillbaka in till trollhättan, därifrån åkte vi vidare till sylte. jag gjorde en smoothie, bytte om och packade om väskan innan lisa och denny kom och hämtade mig för att spela volleyboll. planen var att göra det i vårhaga, så där mötte vi resten av gänget. leo var redan på plats, sedan kom joel, jocke, hobbe och nev också. planen var upptagen av småbarn så dom 4 sista drog och badade, medans vi andra 4 försökte komma på en lösning, det slutade med att vi åkte till sanden i vänersborg och hobbe hängde med. dom andra dök också upp ganska snart :)

så lite bollspelande blev det till slut iaf, kul! :) vid 19.00 blev det lite dålig stämning, jag gick till resecentrum och tog bussen därifrån tillbaka till trollhättan. tog sedan en promenad från drottningtorget till shell där jag väntade på lisa. sedan satte vi oss vid vattnet en stund innan denny och hobbe plockade upp oss igen. blev en tur till maxi, sedan gamle dal innan vi åkte hemåt.

resten av kvällen kollade jag lite tv och åt en macka, till en smoothie (; haha. nu är det dags att dra igång onsdagen känner jag, en smoothie står först på schemat! sedan drar jag väl in till stan för att träffa lisa, som kommer vara nyklippt och fin! :)) sedan får vi väl se vad det blir av resten av dagen. jag har lite funderingar på att åka upp till frändefors senare och stanna där över natten. vi får se.

IN THE SUN



vaknar 09.28, klockan ringer två minuter senare.
går upp ur sängen, mixar ihop en smotthie med vattenmelon, frysta jordgubbar och en skvätt mjölk innan jag sätter mig i solen och njuter av den. lääääänge. sitter kvar tills svetten börjar rinna. jag försöker sysselsätta mig, men alla jag känner antingen sover, jobbar eller har annat förhinder.

jag är full av positiv energi!! jag vill anstränga musklerna, jag vill springa eller simma, jag vill ränna runt på överby, ta en kaffe på strandgatan och en härlig promenad runt spikön, åka till kusten, spela volleyboll eller kanske bara ligga någonstans och bara vara ... jag vill ta vara på det faktum att sommaren faktiskt är här, NU! man vet aldrig hur länge det varar.

men jag suckar besviket och börjar städa. jag viker tvätten som hängt på tork sedan igår, hänger upp den nya, blöta ... plockar fram dammsugaren ur skåpet, men låter den stå på golven medans jag tömmer diskmaskinen och fyller på med dom få saker som står på bänken. laddar på med lite ny solenergi och startar dammsugaren. går ut med soporna, höjer musiken lite till och nöjer mig med att det är åtminstone är fint väder. då kan man inte med att klaga.

REVERSE

jag har verkligen hamnat i en svacka. och nu menar jag inte psyskiskt utan fysiskt, utan med bloggen ... känner inget större intresse för att sitta och skriva längre :/ jag antar att det till stor del beror på att jag prioriterar annat, som att umgås med mina nära och ta vara på solen. precis dom jag har gjort som senaste dagarna.

igår vaknade jag ganska tidigt, som alltid när jag druckit dagen innan. somnade om ett par gånger, men när klockan slog 11.40 klev jag upp. väntade framför tvn drygt 1 timma på att lisa skulle vakna, sedan tog vi en promenad bort till sylte center, där köpte vi varsin ramlösa som vi njöt av i solen ... ingen av oss orkade eller ville göra någonting annat, så vi bara satt där, en bra stund, och kopplade av.

när vi bestämt oss för att göra någonting av dagen gick vi tillbaka hem till mig. så gjorde vi oss i ordning lite smått och planerade att åka till överby, det slutade dock med en sväng in till stan för att köpa godis till papsen och så tillbaka till sylte igen. sedan tog vi bussen in till stan ännu en gång, köpte pizza/rulle på athena som vi gottade oss med på lisas balkong (y.




när kvällen närmade sig kom denny och hämtade oss för en fika på strand.
blev ett ganska stort sällskap, och det var trevligt. kaffe och goda vänner är aldrig fel. efter fikan gick jag och lisa till kiosken, där vi gjorde possy sällskap tills denny och hobbe hämtade oss, kommer knappt ihåg vad vi gjorde mer än att vi var i öresjö en sväng :p nåväl ... vid 23.30 var jag hemma, då städade jag mitt rum, bäddade om sängen och gick och la mig.

den här måndagen har varit en perfekt start på veckan. jag började dagen med en iskall vattenmelon- jordgubbssmoothie ute på balkongen. låg och solade en stund, sedan ringde gammelmormor och ville ha lite hjälp så strax efter 12.00 promenerade jag bort till henne, satte upp gardiner, gjorde i ordning på balkongen och drack ett par koppar kaffe :)


sedan gick jag och förbi och pratade lite med hobbe som jobbade i alldeles i närheten. 15.30 gick jag hemåt igen, tog en dusch och ännu en smoothie! 17.07 åkte jag till lisa. vi tog en sväng in till stan för att köpa blommor till hennes mamma, sedan tillbaka till lisa för att lämna dom och så en promenad runt spikön innan vi tog take away från espresso house, så satt vi på bryggan med varsin ischai/islatte. förflyttade oss sedan till betty backs park där vi inväntade hobbe, denny och joel, som givetvis dök upp efter en stund. sedan chillade vi där ett tag innan vi åkte hem till joel. där hoppade vi studsmatta, kastade boll (volleyboll) och kollade på tv ;) mycket trevligt!

efter att vi drog därifrån närmare 23.00 gjorde vi inte mycket mer. hobbe släppte vi av direkt, sedan var vi en sväng till vänersborg innan jag kände att jag ville hem. har inte ätit någonting ordentligt idag, så en skål med flingor satt fint. nu väntar sängen ivrigt på mig, känner jag, eller kanske är det tvärtom? :p haha. hur som helst ... godnatt (:

RSS 2.0