IF I LET MYSELF GO, I'M THE ONLY ONE TO BLAME


NUUUU
ska det vara nyktert minst 14 dagar.
fett jävla bakis efter igår. vaknade för 60 minuter sedan upp i min säng med hälften av gårdagens kläder, utsmetat smink, spy i ansiktet och på golvet med sällskap av en jävla baksmälla! :| känner stanken av alkohol och känner mig fortfarande full. 5-6 bananskum shotar i rad var kanske inte en särskilt bra idé efter en massa cider, mintu shot, kamikaze och jäger/redbull. eller vad säger du ronja? lite nyfiken på hur det gick för henne faktiskt (6) men förhoppningsvis bättre än för mig.

gårdagen spenderade jag med albin, min allra bästa vän.
han hämtade mig hemma på sylte någon gång efter 10.00, så åkte vi in till stan en sväng där han hade ett ärende. efter det hem till honom, där vi drack kaffe och laddade upp oss. tränade därefter på sportlife drygt 40 minuter innan han lånade min soltid, medans jag la mig ner i 10 minuter för vattenmassage. skönt!

sen började jag må skit pga att jag slarvat som fan med maten. men inte fan åt jag förrän pappa per tvingade mig att äta och lagade till pasta och köttfärssås vid 19.00. innan dess var vi hemma hos mig en sväng där jag packade med mig ombyte, smink och sån skit för att duscha och göra mig i ordning hos albin. vi var även en sväng på diwiton där albin fick hjälp med sin nya telefon. och så tvättade vi hans älskade bil, vilket vi la ner mycket tid och kärlek på. jag spydde nog tragiskt nog ner mycket av det hårda arbetet inatt (a) förlåt gubben.


erica hjälpte mig iaf ur bilen, upp för trapporna och in i sängen, då albin ringt henne efter att jag tömt det mesta av vätskan i magen hängande ut från bilen utanför lipz. höhö. trots allt en mycket bra kväll. började på bombay med haglund och ett gäng av hans kompisar. trevligt trevligt. haglund stod för alkoholen hela kvällen. ingen nöd på det kan man ju konstatera. men det var kul, och det är ju huvudsaken. får väl offra den här bakfyllan, det var det värt!

nu behöver jag definitivt lite mat i magen. har ätit två små toast, men dom gjorde ingen större nytta! frågan är bara vad i helvete jag ska trycka i mig, matlusten är stor, men kräsen ;<

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0