I GAVE YOU EVERYTHING, BUT IT WASN'T ENOUGHT TO MAKE YOU STAY

godmorgon världen!

tisdagsförmiddagen var planerad med solning och fika tillsammans med min andra halva, emelie, dock blev det ändrade planer pga att hon fick hoppa in på jobbet :/ så ist för att kliva upp och göra mig redo för bussen in till stan, så ligger jag kvar under täcket och myser ..... troligtvis hela dagen.

är en bitter tjej i dessa dagar ... jag gissar på en kombination av mig själv, snö, beslutsångest gällade många saker och för många sega dagar.


PROBABLY THE BEST BLOGGER IN THE WORLD

... or not! haha. riktigt bra flyt på inläggen dom senaste veckorna. hm ... finner aldrig ro eller inspiration till att skriva längre. träningsdagboken håller jag åtminstone igång fortf, nätt om jämnt! det är inte särskilt ovanligt att jag missar ett par dagar, men då fyller jag i det efter minnet. säkerligen inte det bästa sättet, då man lätt missar saker man tryckt i sig!

hej hopp! idag regnar snön bort cm efter cm ... tråkigt, för det är fint med snö. men allra helst skulle jag ha sommar och sol året om, med undantag för julafton. då ska marken vara vit och flingorna falla :) äsch. onödigt pladder är inte bättre än tystnad, så nu sätter jag inläggets sista punkt.

RSS 2.0