LAUNDRY MORNING

07.00 var jag tvungen att släpa mig upp ur sängen imorse. lättare sagt än gjort, men det gick! åkte ner i tvättstugan och startade maskinerna för att sedan åka tillbaka upp till sängen. satte på 'vakna med the voice' som höll mig vaken en stund innan jag somnade om igen, väcktes igen av klockan 07.40, men räknade lite och bestämde mig för att ställa fram den till 08.20, då jag hade gott om tid ändå. nu har jag vart nere och slängt tvätt till tumlaren och laddat två nya maskiner.

när jag kom tillbaka var kaffet klart att servera. så hobbe som sover över här inatt sitter i vardagsrummet med sin dator, medans jag sitter vid mitt nya köksbord ... vore ju förargligt om jag inte använder det, nu när det kommer vara orsaken till min pengabrist inom närmsta veckorna :p


frukostdags :) träning med ludde sedan!

JUST A GIRL


BED & BREAKFAST

vaknade som vanligt ganska tidigt (ca 09.00). har legat i sängen och njutit av hur mycket jag trivs här, trots att jag kände en liten saknad när jag vaknade upp utan någon bredvid. barnprogram på tvn och lite nostalgisk musik har underhållit mig. nu har två vakna timmar passerat och magen känner sig redo för frukost. "som vanligt" blir det några creme cheese/lax knäckisar (kärlek♥) och till det provar jag idag något nytt - ett glas hälsoyoghurt med en skvätt fun light strawberry och ett gäng blåbär i (;


albins 21-års dag (idag) firade med fest hos honom! körde tangera i hopp om att dra igång stället, och igång kom det definitivt! för mig gick det stabilt, som för dom flesta andra, men för några enstaka spårade det ur lite ett tag, varav rejält för en viss herr olsson :< den stackaren fick jag och emil tvinga med oss i bilen för att få hem honom till brålanda. det var ingen lätt match då han var ordentligt sne. men hem till sängen kom han ju iaf ... när vi kom tillbaka hade festen förvandlats totalt. kände knappt igen några ansikten längre, så jag bestämde mig för att åka hem. knödde mig in i fredriks golf med emil, dennis, stampe, becca och fredrik. tog mig ett par mackor när jag kom hem och deckade så snart jag la mig i sängen.


urspåååååår! (foto: jens henriksson)


jag och timmy slog in min present, kev sponsrade med pappersflygplanet (foto: jens henriksson)

PARTY UP IN HERE!

JAG SKA vara nykter idag - systemet elleeeeer?! jävla lyckat. 6 cider ligger på kylning och väntar på att korkas upp (a) fast vem vet, jag kan ju hinna ångra mig igen och förbli alkoholfri trots allt. bara för man har alkohol, så måste man inte använda det :) hihi.

sitter i soffan med solen i ögongen. lite irriterande, lite uppiggande. därför låter jag mig besväras av det ist för att dra ner persiennerna. den går snart ner ändå, och dessutom är det strax hög tid för en dusch. tänkte passa på att lyxa till det med en ansiktsmask också. känner mig ovanligt flummig idag. vet inte varför. var ju på kasst humör tidigare, men nu är jag så koffein påverkad att jag inte vet vad jag är på för humör. men det pirrar i magen lite grann ;p

DUUUUUUSCHEN!

NAVIGATE ME

dålig dag. och ännu dåligare att jag har ställt in mig på det nu :/ stupid girl! funderar dock på om jag ska försöka göra någonting åt det, som att ta en promenad/träna/sola eller något, men när jag kollar ut genom fönstret ser jag inte allt det där fina som jag i vanliga fall brukar se, idag ser jag bara en kall, grå, trist och blåsig dag.

det är dags för frukost nu iaf. ett par goda creme cheese/lax knäckisar, samt ett glas välbehövligt kaffe :}

THE DAY AFTER

grym kväll på lipz igår! :D detaljer är onödiga, men kan sammanfatta allt mycket kort. förfest hos mig med albin, simon, elina och sacka. promenerade till stan ca 23.00, stod drygt 30  minuter i kö innan vi (- sacka) kom in, träffade bollen som bjöd på shot och drink, kramade om födelsedagsbarnen - bl.a goingen iza som jag inte träffat på en eviiiighet, dansade mindre än vanligt men körde gärnet med ronja ett par minuter iaf (; drog jägerbomb med ett rejält gäng (gryyyymt!), hade lite nöjesdödande småbråk med ludde och kvällen slutade med en misslyckad planering av efterfest med pos (simon & selin).



vaknade 09.00 imorse och simon ringde strax efter. han kom hit för att vila upp sig efter en natt i fyllecell (för 5e gången!!). jag åkte och storhandlade i sällskap av papsen. det blev mat för lite över 1 600;-, så förmodligen ska jag klara mig på det ett tag. sedan mer softilation hos mig. hobbe kom och hängde en stund innan albin hämtade mig för en tur till norra björke där jag köpte mig ett barbord + 4 stolar till köket. har inte fått upp det än, utan får hjälp av albin med det imorgon bitti, men det kommer nog bli kanon (y.

nu har jag precis bränt sista energin på en storstädning. plockade undan simons pizzakartong, ölflaskor, diskade, dammsög, dammtorkade, dammsög och skurade golven. så nu känns det rent och fräsch igen! bara nytvättade sängkläder som saknas :/ saknar tvättmaskin .......... men men.

ska alldeles strax (så snart jag orkar) hoppa in i duschen. när jag känner mig klar där och redo för matlagning ska det bli bakad potatis m. räkor, räkröra och vitlöksbröd. till det förväntar jag mig en bra film (eller O.C. maraton ;p) lite gott - vilket lutar åt antingen mörk choklad, grönsaker och dip eller naturgodis. eller helt enkelt rubbet ;D moahaha.

ha en bra kväll! :*

TODAY'S EWAKNESS IS TOMORROW'S FAILURE


THE NEXT MORNING

godmorgon. redan 07.00 ringde min klocka idag ;o det kändes sådär i just den stunden (ville gärna somna om), men jag satte på 'vakna med the voice', tände några doftljus och satte på kaffe så nu börjar jag piggna till liiiite :p dagen är ganska så planerad från början till slut. tänkte ta mig an timmen på crosstrainern som ludde gett mig. (timmen alltså, inte crisstrainern :/), men eftersom sportlife öppnar 10.00 idag, så blir det nog 30 min sol på meddo innan, eftersom jag ändå har så pass mycket tid över innan dess :)

nu ska jag dricka mitt kaffe och komma igång! efter träningen har jag lite oplanerad tid innan jag ska jobba/träna .. och ikväll ska en massa folk ut, behöver egentligen inte nämna lipz, men jag gör det ändå, så jag kanske hamnar där som nyktert sällskap om jag inte har någonting bättre för mig :D

DOT DAY

  • vakna hos ludde 07.00.
  • snooooooze ...
  • blev hämtad av hobbe 07.30 och åkte till mig.
  • åkte ner i tvättstugan och startade 2 maskiner.
  • 'vakna med the voice'.
  • åkte ner i tvättstugan och slänge över tvätten i tumlaren.
  • snooooooze ...
  • vaknade 10.10 och hämtade tvätten.
  • satte på kaffe.
  • gjorde/åt frukost.
  • drack kaffe.
  • 10.50 åkte hobbe.
  • vek tvätt, dammsög, klädde på mig träningskläder.
  • mötte ludde utanför 12.00 och gick till gymmet.
  • körde rygg/mag pass.
  • 14.00 frös nästan ihjäl på vägen hem.
  • lagade mat.
  • hobbe kom hit.
  • åt.
  • 16.00 gick vi ut på promenad, fotade och frös lite till.
  • slappade i soffan.
  • diskade.
  • hobbe åkte hem.
  • tog en snabb dusch.
  • sitter här ... klockan är ca 18.30.
  • ska lägga mig i sängen på min uppvärmda värmemadrass och se en film.

YOU KNOW I'M NO GOOD

hej hej, hemsk mycket hej! *försöker vara positiv* men njaeee ... idag är ingen vidare dag. har vart på ganska dåligt humör mestadels av den faktiskt. klev upp redan vid 7 imorse för att hjälpa syster lite på traven (dvs gå upp och komma iväg till skolan). vi åt frukost ihop och sedan gick hon till bussen 07.35. jag fixade naglarna i lugn och ro innan jag knallade bort till ludvig för att väcka och få upp honom, istället somnade jag också. det var väl det som satte igång irritationen inom mig :p men 11.30 kom vi tillslut iväg till gymmet! körde ett bröst/triceps pass.

när jag kom fixade jag mat och placerade mig i soffan. åt pasta med makrill i tomatsås + morot och ägg, samt ett glas mjölk. satte på en film och tog det lugnt innan det var dags att blir klar för jobbet. drog igång kaffebryggaren, packade väskan, surplade i mig en kopp och trippade bort till gymmet igen där jag skulle möta m. 16.20, väntade till 16.45 och fick då meddelande om att hon missförstått allt och skulle gå hem igen. så jag gick hem jag med.

nu lyssnar jag på musik och stirrar på klockan typ. vill att dagen ska ta slut, eller åtminstone att klockan ska bli 21.00, för då går '50 first dates' på TVn, tänkte jag skulle se den ... om jag nu inte får för mig att dra bort till gymmet. men sugen på kondition, vilket är ett problem då jag har ett fruktansvärt skoskav på vänster häl, preciiiiis där träningsskon sitter åt (kan ju bero på att det var den som gav mig det ;p)

ett bad med doftljus, ansiktsmask, en kopp te kanske? har inte lust/orkar inte ens tappa upp ett bad :/

FOR MY HOME

har blivit en hel del inrednings shopping den senaste veckan ;) här är den största delen av det jag köpt.

IKEA:




BAUHAUS:




ÅHLENS:




JYSK:


PEOPLE ALWAYS LEAVE

ingenting blir någonsin som man tänkt sig ...

A SUNDAY SMILE

jag gissar på att drygt hälften av dom jag känner fortfarande sover ;) men jag är ju inte den som följer floden och dricker bara för att det är helg längre, eller för att jag kan överhuvudtaget (dag spelar dess värre ingen större roll i dessa dagar ;p). min helg har varit bra, hela veckan har faktiskt varit bra! jag kan helt enkelt inte med att klaga, trots att vissa delar av den har varit en aning sämre än andra.

veckan började i måndags, tro det eller ej! haha. jag vaknade tidigt den morgonen, så passade på att ta en powerwalk. 60 hurtiga minuter kämpade jag mig fram på isbanan som då var lagd över dom flesta markerna. när jag var inne i värmen igen städade jag lite och åt frukost innan klockan närmade sig träningsdags. packade väskan och kilade ut till bussen, som jag missade ... men jag kom ikapp skoftebyn bussen ist. efter rygg passet följde jag med hem till ludde där vi bara tog det lugnt och fyllde på med lite energi innan jag var tvungen att gå och handla åt sonja. passade på att åka hem och duscha för att sedan åka tillbaka till ludde. vi kollade på 'the town', riktigt bra film faktiskt :) albin kom förbi för att säga hejdå, då han, sakarias och viktor drog upp till gänget i idre ett par dagar. framåt 21.00 gick vi tillsammans till stan. ludde gick till gymmet och jag tog bussen hem.

när jag kom hem gjorde jag slingor på erica, åt ett par knäckisar, fick mitt löshår isatt av erica och färgade mitt eget hår mörkare :) sedan kom tok ludde som gått till mig för att gå med mig tillbaka till honom. så mitt i natten promenerade vi från sylte - hjortmossen :D lite tokigt, men skönt med en nattpromenad.


cerme cheese/lax knäckisar + islatte = mmmmums! ;)

var lagom pigg på tisdagsmorgonen
, då vi gick tillsammans till gymmet efter frukosten (: det blev ett bra triceps pass + bubbel innan mamma och björn plockade upp mig utanför älvhögsborg på vägen till sonja, där vi åt lunch samt att jag gjorde mina vanliga sysslor. där efter åkte vi hem till papsen för att jag skulle packa om min väska och så släppte dom av mig i stan där jag träffade ronja för att få nyckel till lghn, gick dit städade och sedan tillbaka till stan eftersom jag skulle jobba. m (min brukare) dök dock inte upp i rätt tid eller ens 25 minuter senare, därför åkte jag hem till sylte ist. slappade en stund innan jag packade ihop hela mitt rum. när jag var klar med det rusade jag ut till bussen för att sova hos ludde. somnade till 'the notebook'.

onsdagsmorgonen var seeeeg. svårt att gå upp, men så småningom lyckades vi! inte förrän 10.30 var vi på väg till gymmet :p hade inte gott om tid, då mamma skulle hämta mig ca 11.15. så när vi kom till gymmet var det snabba ryck. självklart träffade jag på albins mamma och gjorde av med den största delen av tiden på att prata ;) mamma ringde i väntad tid och bad mig gå ut, men ett par bicepscurls hann jag iaf med (a) vi åkte förbi lägenheten och lämnade lådorna hon hade med sig hemifrån henne innan vi åkte till papsen och fyllde bil + kärra med möbler och annan skit från mitt rum. 60 minuter tog det innan vi var på väg tillbaka till lägenheten där hissen gick på högvarv upp och ner :) men snart så var allt uppe och mamma åkte hem för att låta oss sköta resten själva. många timmar, pizza (sallad för mig), en del skratt och massa bärande var det så gott som klart. endast ett fåtal av sakerna i lägenheten var inte mina.

det kändes bra, men opersonligt eftersom det var ganska naket än så länge. dessutom gick en av propparna. ludde som var på jobbet sa att han nog hade hemma, så jag och ronja gick till honom och hämtade en, och så passade jag på att vara snäll och diska åt honom, det var ju trots allt hans födelsedag ;) ronja blev hämtad av christian när vi var klara där. när jag var tillbaka märkte jag att jag 1. hade redan proppar ovanpå skåpet och 2. det var inte ens rätt sort. det fick vänta till nästa dag.


torsdag morgon vaknade jag till en fin utsikt! jag älskar deeeeen :D bra humör, men lite otaggad på träning. 12.00 kom ludde och hämtade mig, så gick vi till gymmet tillsammans (vi bor bara några 100-meter ifrån varandra nu). körde ett bröst/mag pass, vilket inte gick något vidare för mig :( hade en riktigt dålig dag ..... men blev lite uppmuntrad efter en stund i solariumet, trots att huvudet var väldigt trött. när jag kom hem tog jag en dusch och tog det lugnt en stund innan jag promenerade in till stan för att möta syster. handlade lite småsaker på åhlens + lite mat på matmor innan vi gick tillbaka hem till mig. jag började göra mig i ordning och dricka lite cider. sedan kom ludde och hanna, en stund senare dök albin och josefine upp. vi spelade tangera, jag och hanna dansade och sedan vinglade vi vidare till lipz. dansgolvet höll oss kvar största delen av kvällen, sedan tröttnade jag och ville gå hem ganska tidigt. ludde hängde med. fick skjuts av jakob till shell, sedan hem till mig.


utsikten från mitt rumsfönster :)


jag och syster på förfesten ♥


jag och hanna på dansgolvet :D


jag och ludde (:



en lite fööör dragen ludde ;p

på fredag vaknade jag ensam redan innan 09.00. var pigg, så kilade ner i källaren och tog en drop-in i tvättstugan (y) diskade, organiserade mina kläder så gott det gick, dammade, dammsög, torkade golven, åt frukost och småpillade lite :) sedan kom albin och ludde + biggie (en hund jag skulle passa åt jakob). albin hade med sig käk som vi fixade till och så slappade vi i sängen. sedan åkte jag och albin upp till mamma för att hämta lite saker, medans ludde stannade kvar med skrället! när vi kom tillbaka ställde jag grejerna jag hämtat på sin plats och la mig i sängen med ludde och biggie. somnade till en stund och hann inte beställa något att äta från athena (antar att dom slutar svara i tlfn redan 22.30, trots att dom stänger 23.00?) :/ så jag käkade nudlar. sedan försökte vi sova ... vilket gick sådär eftersom någon skällde/gnydde typ hela natten. toooookig! dagen efter skulle jag till jysk med pappa, pia och erica en sväng, så gick lämna honom ensam. hade en lapp med klagomål när jag kom hem :$ gaaah! efter några om och men hämtade sluggo honom, tack och lov!! :o sedan gick jag in till stan för att jobba. mötte m och körde ett 60 min konditionspass, förbrännde 654 kalorier på bandet :D woho.

kvällen spenderades med albin och timmy. dom körde hit en soffa som jag lånar av albin :) sedan åkte vi till frändefors, hem till mamsen. jag klippte albin och björn. timmy drack grogg och fick höra gamla historier som mamma berättade om hans pappa, farbror m.m. jag fick med mig lite mer saker till lägenheten och gosade med hundarna :} mysig kväll! 22.30 åkte vi tillbaka till trollhättan. albin köpte med sig mat från sibylla innan vi åkte till mig. väl här tog dom shotar ur isshotglasen jag gjort, albin duschade och så. sedan åkte dom till meza. jag bestämde mig till slut för att stanna hemma ist. pratade i tele med hobbe och somnade ganska snart.


på gymmet ...


svettas kärlek ;)


idag vaknade jag som vanligt med ett leende på läpparna ;D trivs så sjuuuukt bra här för mig själv. satte på tvn och hittade filmen 'leroy & stitch' som får gå i bakgrunden av mitt skrivande. ska brygga lite kaffe (fick något som heter irish creme av mamma, hoppas det smakar bra!). jag har inte druckit kaffe på 3 dagar nu -.- buuuuhu. egentligen skulle jag väl varit på (väg till) ikea nu med pappa, pia, edberg och erica. men det blev tydligen inställt. dock ingenting jag blev informerad om, utan fick veta det när jag igår kväll frågade mig syster när vi skulle åka. nåväl. har jag tur så är inte min kära bästa vän allt för bakfull idag och kanske känner för att åka dit med mig. behöver bl.a duschdraperistång, fästen, durkslag, badhandukar, papperskorg till badrummet, osthyvel, bords/fönster lampa, förlängningsladd(ar), glödlampor, värmeljus (det får jag aldrig nog av ;$), garderobslösningar - viktigt! ... säkert mer saker, men det är väl det som kommer fram tydligast i huvudet nu.

nu har jag skrivit närmare en kilometer och faktiskt i en timma. så nu ska jag krypa ur täcket och traska ut i köket för att få något i magen, och kaffeeee :D puss & kram!

MONDAY MORNING

sitter på sängkanten och läser en massa 'bra' info kring träning, kost och hälsa. har varvat ner lite och väntat på att näsblodet som satte igång när jag hängde tvätt ska stanna innan det är dags för frukost.

har kört på högt tempo den här morgonen.
klockan ringde 08.00. jag klev upp ovanligt lätt (y) städade i köket, laddade kaffebryggaren, startade en maskin med tvätt och tog till sist en kopp kaffe innan jag begav mig ut på isen. 60 minuter powerwalk runt sylte/skoftebyn blev det! det känns tråkigt att man inte kommer ihåg hur sköööönt det är förrän man väl är ute i den friska luften och märker hur omgivningen blir ljusare och ljusare. morgonpromenader är underskattade. jag vet att det knappt finns någonting bättre än att ligga kvar under det varma täcket och snooza. men ärligt talat. syre, solljus och endorfiner är bättre ;) längtar tills våren och sommaren kommer!!

nu ska jag ta tag i den där frukosten ;) 11.36 går bussen in till stan. ett ryggpass står på schemat idag.

HOW FAR WE'VE COME

ännu en dag har passerat! fick ett mess från min goding ronja i förmiddags innehållande ett förslag om solning och sallad. självklart kunde jag inte tacka nej till det, så vid 13.00 hämtade hon mig och vi for iväg till meddo stan där vi solade 20 min innan vi lunchade på fontana. jag tog risken och valde räksallad som omväxling för kycklingsalladen jag alltid äter annars. helt okej, men långt ifrån lika god som kycklingsalladen, så i fortsättningen håller jag nog fast vid den rutinen ;) när vi ätit åkte vi en sväng till vbg, sedan tillbaka till trollhättan för att kika på apelsin. jag älskar APELSIN :D moahahahaha. när vi kände oss klara där rullade vi vidare till överby och kikade lite medans vi väntade på att ronjas C skulle sluta jobbet, och så fick jag två bumpers till min ipååån, ett vitt (som sitter på nu) och ett rosa :p

ronja hade träning 17.00, så vi skiljdes åt 30 min tidigare
och jag mötte ist upp albin, michael och oskar för att kika på ett ps3. albin är tydligen helt inne på det nu ;) dock blev det inget köpt idag .. sedan åkte vi till honom och chillidillade lite innan han ville ha käk, vilket blev på sibylla. jag kollade på och när han ätit upp skjutsade han hem mig. jag gjorde mig en god creme cheese/lax smörgås, samt fruktsallad med keso. orkade tråkigt nog inte mer än smörgåsen, så fruktsalladen får vänta till senare :))

nu är det säsongsstart på säsong 2 av solsidan! studsar därför ut till soffan nu :*

WHATEVER IT TAKES

godmorgon :) nu har jag precis druckit en god kopp morgonkaffe och ätit två knäckebröd med creme cheese och kallrökt lax, tror det har blivit en ny favorit. fruktansvärt gott! :D hoppas det ska gå att inhandla lite mer prisvänlig lax i veckan.

- torsdagen blev inte någon vilodag, utan 60 långa minuter på crosstrainern. jag trodde jag skulle ge upp efter 20, och ännu 20 senare kändes det som om jag skulle rasa ner på golvet. när vi så småningom hade tagit oss igenom en hel timma skakade benen. trots det en otroligt skön känsla. lättnad, stolthet och utmattning! då var det bara raka vägen mot bubbelpoolen för att varva ner en timma (;

dessutom spenderades kvällen med fler 'bra' nöjen. jobbade ca 18.30-20.00, då det var föreläsning på älvhögsbord om PREnet, ännu ett sätt att gå ner i vikt. trots att det mesta var mest inriktat på själva metoden, så tyckte jag att jag fick in en hel del vettig information kring kroppen, kost och så. m var dock inte lika insatt :p

efter jobbet tog jag en drygt 3 km lång promenad hem till babbilurenburen (albins hus) där han smuttade och sakarias drack öl ;) haha. timmy kom och gjorde oss sällskap, samt robin och filip som skjutsade oss till stan sedan. behöver jag ens säga lipz? ;p däremot måste jag poängtera att jag var nykter. vid midnatt hämtade hobbe mig, då jag hade tröttnat på att vara ensam nykter och sagt hej till emil som jag inte hade sett på en evighet. hemma hos mig blev det inte mer än en halv film innan jag var nära sömnen och hobbe åkte hem.

- fredagen började med nödvändiga sysslor så som möte på af (kartläggningssamtal) som gick suveränt och sedan inhandling av föda med pappa. väl hemma igen slängde jag i mig nya favoriten (läs: knäckebröd med creme cheese och kallrökt lax) och fick sedan skjuts till ludvig. vi tog en promenad till gymmet tillsammans, där vi körde ett lugnt och ofokuserat bicepspass följt av 20 svettiga min på bandet. därefter gick jag mina 4,6 km hem :)

på kvällen var det fest i slätthult. jag åkte dit nykter tillsammans med albin och timmy, som också var nyktra ... fram till 23.30 då även dom öppnat vodkaflaskan :p jag var på aningen ostabilt humör och åkte därifrån med hobbe när klockan närmade sig 01.00. vi körde hem en galet full ciao och sedan släppte han mig hemma på bergkullevägen.

- lördagen blev en vilodag. jag sov till 13.00, sedan höll sängen kvar mig så länge som fram till 14.15 då jag hoppade upp för att åka och sola med albin. när jag kom hem igen hamnade jag i sängen igen. när kvällen kom och det var dags för middag åkte far och syster iväg till affären, medans jag städade köket snabb och la mig i ett skönt bad. resan till affären blev längre än väntat, då dom fick besöka 4 stycken för att hitta en bit oxfilé till våran 3-rätters.

räkcocktail, helstekt oxfilé med potatisgratäng (ugnsstekt potatis för min laktosfria del) och rödvinssås, samt camebert till efterrätt gick ner fint på dryga 3 timmar. sedan avslutades kvällen med 2 timmar i telefonen med ludde (:

- idag, söndag hade jag tänkt att dra in till stan för att simma (precis som igår), men är lite orolig för en massa folk + att det stänger redan 15.00 idag. och någon promenad kände/känner jag inte heller för då det regnar :/ jag får helt enkelt slappna av i sängen en stund till innan jag tar tag i lite städning.

FLYING HIGH

träningen är igång igen, på allvar! det är stenhårt och seriöst som gäller nu. har kört 3 tuffa pass på gymmet med ludde den här veckan.

- i måndags var det rygg/biceps i 2 timmar. det passet har gett mig sjuk träningsvärk som fortfarande gör ONT, och då menar jag verkligen ont. jag har precis svalt 2 st 500 mg alvedon + en dikloflenak :s

- på tisdagen (igår) körde vi mage/bröst, drygt 2 timmar där med. mycket mjölksyra i magen, men det känns bra som fan efteråt (; dessutom hade jag jobb som väntade, så framåt kvällen blev det ytterligare en tur på gymmet, dock bara 15 minuter cykling + lite (väldigt lite) lätt styrketräning.

- och idag tog vi ett lite kortare axel/triceps pass, +/- 50 min, sedan utmanade vi oss sjävla och gav all den sista energin på 15 minuters högintensiv cykling (nära dödeeeen! :|). lyckligtvis avslutades träningen med 500 m avslappnande simning och en bra stund i bubbelpoolen (y) hur skönt som helst.

- imorgon är det vilodag tror jag :p det behöver (minst sagt) min kropp ... åtminstone en lugn dag. men jag antar att det blir någon slags rörelse trots det, kanske jobb = träning - vem vet?

RSS 2.0