HAR FLYTTAT

till: http://fielifia.myshowroom.se

SOMETIMES I WONDER IF IT'S REALLY WORTH IT, THEN I LOOK AT YOUR SMILE AND I KNOW IT IS.

ikväll insåg jag varför jag inte velat lämna sängen på hela veckan. jag gjorde som pappa sa. klev upp ur sängen och åkte med in till stan. träffade albin och kim (+timmy och andreas) på strandgatan. drack en cider innan vi cruisade runt i stan lite, hämtade ciao och åkte runt lite till. fick pga ett sms ett hemskt tryck i bröstet och kände hur hjärtat helt plötsligt bultade mycket hårdare än sekunderna innan och jag började tappa andan. ville bara slänga mig ur bilen. bad albin om att stanna på första bästa plats och kastade mig ur bilen ut i gräset. satte mig mot ett träd och försökte hämta andan, men kände bara hur hela kroppen började domna bort och skaka :( värsta ångestattacken jag någonsin varit med om!

gick över efter en stund och vi satte oss i bilen igen.
efter det längtade jag bara hem till sängen, samtidigt som jag var rädd för att vara själv. åkte hem till halvorstorp och hämtade mina piller. kände att jag ville hem, ta en sömntablett och bara slockna. än så länge har jag inte känt att jag behöver det. huvudet är tomt, samtidigt som det bara snurrar och känns fyllt av tankar och ångest. trots det är jag ganska lugn, men ändå upprörd. allt verkar bara ut och in. förstår inte vad som händer med mig. känner mig sårbarare än någonsin, ändå kall och "stabil". kan det bli mer fel?

det enda jag vet. det är att vad det än är som händer i/med mig, så är allt jag tänker på markus, min (I wish) fina markus :( vet inte när jag var såhär öppen sist. men det spelar ingen roll nu, för det är bara en enda sak som gör det.

NITLOTTEN

hade ställt in mig på ännu en kväll i sängen för mig själv. låg och letade efter ett par bra filmer när pappa kom in på rummet och sa till mig göra mig i ordning för att följa med till nitlotten. "här ska du inte ligga och deppa ihop mer nu!" ... bara att kräla upp och lyda order. drog på mig ett par jeans och upptäckte sedan att jag inte har något smink här. misstänker att det ligger kvar i albins bil sedan fallens dagar. nåväl. bara vänta på skjutsen och hänga med. ska inte säga att jag kommer ha tråkigt, men lusten finns verkligen inte :(

I SIT HERE AND WONDER IF YOU WILL EVER UNDERSTAND JUST HOW MUCH OF ME BELONGS TO YOU.


I'M A FIRM BELIEVER THAT SOMETIMES IT'S RIGHT TO DO THE WRONG THING.

it's hard to accept, but you can't change the past. you can't go back and manipulate things to the way you wanted them to happen, because life'd be meaningless and boring and just not worth living. but you can change the future and that's a beautiful thing about life. yes, you will make mistakes. and yes, you will have bad days. but as long as you let the past go, you'll have such a gorgeous and bright future ahead of you. knowing that things were meant to happen. knowing that each day you will learn something so that you keep growing to be a better person. life is like a rope, twined in all its complexities and yet weaved into one marvelous stream that you have the chance you use something amazing from. so grab hold of it.

A LOT OF MEMORIES

BILD ETT: någon jag umgås mycket med.

jag & hanna - 24 april -11.


BILD TVÅ: en bild på mig själv.

21 maj -11.

 

BILD TRE: en bild på någon i min familj.

mamma på sitt bröllop - 9 juli -11.


BILD 4: en bild på en konstig tid i mitt liv.

dennis & jag på fest hos krus - 1 november -08.


BILD FEM: en gammal bild på mig själv.

20 juni -06.


BILD SEX: en bild på mig och en vän jag inte varit med på länge.

jag & emelie - 14 augusti -09.


BILD SJU: en favoritpryl.

jag med nikon D40 - 25 juli -08.


BILD 8: en person som jag saknar.

markus ♥ - 4 april -11.


BILD NIO: fem plagg ur min garderob som jag älskar.

BILD 10: en person som jag kan berätta allt för.

min underbara hanna - 23 april -11.


BILD ELVA: bild/bilder från mitt hem.

vet inte vart mitt hem är ...


BILD TOLV: jag och en (gammal) klasskompis.

sandra & jag - 20 juni -06.

 

BILD TRETTON: en bild som påminner mig om gamla tider.

ronja & jag under livets bästa tid - 10 september -06.


BILD FJORTON: en bild på mig och min kärlek.

jag & dixie - 26 april -11.


BILD FEMTON: en knasig/knäpp bild.

jimmy provar solglasögon på harrys i lysekil - 25 juni -11.


BILD SEXTON: en bild på min fritid.

ridning - 21 maj -11.


BILD SJUTTON: en person som är snygg.

ronja & jag - 2 mars -10.


BILD ARTON: en bild på mig själv.

2 juni -11.


BILD NITTON: mina favoritskor.

enda kortet jag hittade på skor :p - 21 juli -11.


BILD TJUGO: en bild från en tid jag saknar.

potta & jag - 22 augusti -06.


BILD TJUGOETT: en bild från i somras.

patrik, albin, emil, jag & kenny i lysekil - 25 juni -11.


BILD TJUGOTVÅ: någon/några som jag alltid har roligt med.

HAPPINESS CREW =) i lysekil 24 juni -11.


BILD TJUGOTRE: en partybild från nutiden.

albin & emil på mammas bröllop - 9 juli -11.


BILD TJUGOFYRA: en partybild från förr.

jag, stampe, tommy & dennis på fest hos linus - 16 augusti -08.


BILD TJUGOFEM: min garderob.

BILD TJUGOSJU: mitt favoritband/artist.

klicka på bilden för att komma till en av mina playlists.


BILD TJUGOÅTTA: en favoritbild.

mosa & jag - 08


FRIDAY BREAKFAST


  • russinfralla m. creamcheese, kalkon, ost & gurka.
  • gi-fralla m. sallad, vitlökssalami och brieost.
  • ett stort glas iskall tropisk juice
har ätit det smakligaste frukosten på länge! den var utan tveksamhet definitivt värd ansträngningen att kliva upp "tidigt" (tidigare än vanligt). haha ;) nu är jag proppmätt och känner att jag inte fått tillräckligt med sömn inatt. tror det blir en slapp fredag.

RIGHT ON TIME

väcktes av papsen för ett par minuter sedan. vi bestämde att vi (jag) skulle gå upp lite tidigare än vanligt idag för att åka och handla färskt bröd och salami som passar bra till brieosten vi har i kylen ;) dessutom måste vi förbi apoteket och införskaffa laktastabletter (så jag kan äta laktos trots intollernans!) :D har aldrig provat det, men funderat på det länge, så hoppas det fungerar bra.

I JUST WANNA CRY IN FRONT OF YOU


FRIENDS WITH BENEFITS


ONE DAY


PHOTOS


COULD IT HAVE BEEN BETTER?

helt underbart när man varit ute och promenerat i drygt 2 timmar ... kommer innanför dörren och trippar raka vägen ut på balkongen för att sitta och lyssna på regnet som börjar droppa mot markisen i precis rättan tid ;)

har spenderat en stund för mig själv efter jobbet. bestämde mig för att gå hem ifrån stan. satte i hörlurarna och spelade fin musik i öronen, njöt av den varma sommarluften och hade inte något annat än mina egna tankar som sällskap. kände för att fotografera lite, så det gjorde jag. en hel del. mest sådana där "onödiga" bilder (blommor, staket, murar, stålrör osv..), som ändå kan bli någonting riktigt fint! :)) stannade dessutom till i en lekpark strax efter jag passerat slussarna. satte mig ner där och lät min kreativitet rinna ut i sanden. hihi. tillsammans med tankar och känslor. det känns bra att ha tillfredställt mig själv, nu när jag inte har någon annan direkt. jag känner mig ovanligt ensam faktiskt, men inte på samma sätt som annars, det är okej nu. vänner ska vara vänner, annars tycker jag man ska fundera på om man verkligen nöjer sig med bara 'umgänge'.

är hungrig, men ändå mätt efter alla jordgubbar. tror trots allt att jag behöver någonting stabilare i magen nu. men det får vänta tills papsen kommer hem. sitter och flinar lite för mig själv när jag vet att han är ute och åker motorcykel i regnet ;p haha ..... behöver en dusch, så det ska jag nog ta mig en nu (eller om en stund). känner mig smutsig efter att ha krupit runt i sanden!

WORK WORK

sitter ..... på balkongen. haha. druckit en islatte och gjort i ordning min vanliga frukost - cream cheese/kalkon knäckisar. lyssnar på musik och bara kopplar av fram till jag ska in till stan för jobb. ska på något snabbt möte, agera frisör och hänga i solen :)) skönT!

SOCKER KÄRLEK


SOMEONE LIKE YOU


du är allt jag nånsin önskat, du är allt jag nånsin drömt. du är den som får mig minnas alla drömmar jag har glömt. och du är den som får mig hoppas, du är den som får mig le. all min kärlek får du bära, hela livet vill jag ge.

<3


BILDER FRÅN FALLENS LÖRDAG


ON THE BALCONYsitter ute på balkongen med datorn i knät (: spenderat även hela denna dag (precis som igår) i sängen med 'pretty litte liars', så kände det var dags för en miljöomväxling, åtminstone för en stund. lite frisk luft skadar nog inte heller i väntan på middag. igår åt vi färskpotatis och sill med gräddfil och gräslök, inte dumt alls, så därför blir det en likadan måltid idag ;) för en gångs skull har man inte överätit det i år. kan nog inte ens räkna på fingrarna hur många gånger vi åt det förra sommaren jag och papsen :p

tänkte slänga upp ett inlägg med bilder fån fallens dagar-lördagen sedan också :*

FALLENS DAGAR, SO FAR ...

skuttade upp ur sängen 10.45 igår när pappa messade mig utifrån vardagsrummet med en påminnelse om att vi skulle vara hos farmor 11.00 :p klädde på mig, drack ett glas pepsi max och kilade ut till bilen. drack en kopp kaffe hos farmor innan vi åkte vidare för att ta hand om 'dagens ärenden'. en sväng till systemet, köpte virke till balkonggolvet på cheapy, letade utemöbler och handlade mat på willys. kom hem och upptäckte att bräderna inte var alls så långa som vi tänkt oss och betalat för. åkte tillbaka och lämnade tillbaka dom, sedan köpte vi rätt mått i mycket finare kvalitét på byggmax innan vi åkte ut till grunnebo fritid där vi efter några om och men hittade perfekta, riktigt fina utemöbler. ett stort, runt glasbort med brun flätat kant på 105 cm i diameter, samt fyra mysiga, bruna stolar i matchande stil + gråa dynor.

kom hem och stod ute i dagens största skur för att kapa en del av brädorna. sedan bärde vi in så mycket vi orkade tills pappa lämnade bilen och jag började med maten. sedan kom krus, tommy, mirela och emil w för att förfesta. gjorde klart maten, tog en dusch, drog på mig lite kläder och sminkade mig snabbt innan vi drog igång med tangera ;) jag drack varm & kall + ett par groggar. började fundera på skjuts, vilket slutade med att vi beställde en limousin taxi för 200 kronor in till stan :D var inne i stan vid 21.00 då vi mötte upp dom andra (dennis, albin, emil och kenny). promenerade ner till strandgatan, satte oss på odd ... blev ingen höjdarkväll. men inte helt värdelös heller.

mirela, tommy, emil & krus i limousinen.
jag spenderade sista timmen, + lite till utanför. träffade patrik och chiefen och övervägde länge om jag skulle stanna kvar eller åka hem. blev till slut det sista alternativet, så patrik skjutsade mig till sylte och när jag kom innanför dörren strax innan 01.00 stod pia och packade upp dom nya stolarna. pappa hade precis skruvat sista delen av golvet och fått ihop bordet. så då blev det middag (som varit klar sedan 19.30?!) ute på balkongen. riktigt mysigt! :)) efter det kröp jag till kojs, däckade till ett avsnitt av 'pretty little liars' efter lite tjafsande med m på sms. sov gott hur som helst, men vaknade redan innan 08.00. kollade av gammal vana senaste fb-statusarna och somnade sedan om. efter 11.00 någon gång gick jag upp, tog en cigg och fångade lite energi från solen (som äntligen skiner igen). nu sitter jag här igen med en god islatte.

känner mig åter igen otaggad :/ men antar att jag kommer hålla till i stan ikväll igen. har man något val? det är ju ändå fallens dagar ;p hihi. funderar på om jag kanske ska åka med pappa på kråke-kortegen vid 14.00, eller om jag bara ska ta det lugnt fram till det händer någonting annat :o dessa val i livet, alltid lika besvärligt!

PEEK


suttit med papsen på balkongen och 'semesterrökt'.
haha. babblat om allt och inget, as usual ... ikväll blir det in till stan för att kika lite på tjuvstarten av helgens bravader :D får väl fräscha till mig lite snart! börja med en dusch kanske? ;p sedan ska jag nog sno en skvätt sprit och blanda en grogg, moahaha.

HOW WOULD IT BE

godmorgon! för 60 snabba minuter sedan ;p sitter nersjunken i soffan med datorn i knät. lillebror som sov över här hos mig inatt sitter och spelar xbox. har serverat honom 2 toasts + ett glas oboy till frukost. själv har jag inte fått i mig mer än lite mixad vattenmelon och då ½ cigg (= 1 hel ;D) (y. hur sooooom helstttt. idag är ingenting planerat (längre). skulle hälsat på farmor nu på förmiddagen, ev. eftermiddagen beroende på om pappa skulle hinna hem i lagom tid, men han föreslog att vi skulle ta det imorgon istället, så jag har precis ringt farmor och bokat om det :)

kvällen förväntas tillbringas inne i stan. pappa ville in för att kika på smygstarten av 'fallens dagar' och ta någon öl. jag, han och pia blir det nog :D ska ut och ta en ciggilur nu.

I LOVE MY PEOPLEidag har jag inte fått särskilt mycket gjort.
solat på den berömda balkongen litegranna, dammsugit lägenheten, samt druckit kaffe, rökt bort ett halv paket cigaretter och pratat bort ett par timmar med fina nathalie :)) mysigt! väntar på att hannah med magen ska höra av sig :o hon ville ut till överby och ville jag skulle följa med, då vi planerat att ses idag. men nu börjar ju klockan närma sig stängningsdags för affärerna mer och mer, så får väl se om det blir av eller inte. har ingen direkt motivation till det heller längre, då jag börjar känna mig slö och har sex golv här hemma som väntar på moppen :p jag själv väntar på lust till det ...

har dock inte ätit särskilt mycket idag ... en cream cheese/kalkon knäckis i förmiddags + 50 gram räkor och lite salladsblad nu. hittade en gammal burk ALA igår som jag börjat med igen nu ;p

edit; nu blir det överby! :*

YESTERDAYS


spenderar vecka 28 @ bergkullevägen :) måndag bestod av balkong- och soffhäng med socker (hanna). kollade klart på säsong 3 av '90210' ..... tråkigt att det är slut nu :( men bara hålla ut och vänta på efterlängtade säsong 4! började senare på kvällen att kolla på 'pretty little liars' för mig själv, men en halv påse less fat chips -.- mer än så blev det inte med den dagen.

tisdag (igår) satte jag igång med storstädningen jag lovat pappa. dessutom hade jag lovat fönsterputsning. inte det roligaste, men snabbt gjort ;) blev även ett och annat glas cola light + cigg på balkongen.

SOMETIMES A HEART CAN'T AFFORD TO BE JUST FRIENDS


RIGHT ON TIME & LOCA PEOPLE (WHAT THE FUCK!)
OUT LOVE WAS LOST. IN THE RUBBLE ARE ALL THINGS THAT I'VE BEEN DREAMING OFI don't know if you've ever felt like that. that you wanted to sleep for a thousand years, or just not exist, or just not be aware that you do exist, something like that. I think wanting that is very morbid, but I want it when I get like this. that's why I'm trying not to think. I just want it all to stop spinning.

I THINK I'M AFRAID OF BEING HAPPY, BECAUSE EVERYTIME I'M HAPPY, SOMETHING BAD ALWAYS HAPPENS


RSS 2.0