BACKSTAGE & FEST HOS ALBIN

igår var en helt okej kväll, trevligt hade jag iaf.
.. så länge jag var kvar på backstage. sara kom och hämtade mig vid kvart i 5. så åkte vi ut till siba, gick till hm med en gång. egentligen skulle jag ju bara köpt puder, så det gjorde jag självklart. men sen så blev det även shampoo, balsam och toffsar ;p skulle gått på 108 kr, men när vi kom fram till kassan såg vi att det stod 20% på hela sortimentet! så mer än 86.50 kr :DD en riktig fullträff.

sen tog vi ett varv i stan innan kronogården/hem till sara.
sara packade lite saker när vi kom till henne, jag tog bort mitt nagellack med hennes fräcka nagellackborttagnings-burk ;p haha! sen ringde roob och frågade efter en låt. så frågade jag om dom kunde skjutsa oss till mig. så dom kom och hämtade oss. släppte oss på supermarket för vi skulle in och köpa slödryck :) sen gick vi hem till mig. jag började med att tvätta håret, eftersom det inte går att styra överhuvudtaget. har jag haft det upsatt måste jag blöta ner det för att få det att ligga nere. hehe.

vid 7 började vi dricka och spela svälta räv. den som blev av med korten fick dricka (;

jag var nära på att vinna flera gånger, när sara knappt hade några kort kvar. men hon kom alltid tillbaka in i spelet, så efter en timma struntade vi i det. så kom melvin och gjorde oss sällskap en stund innan albin och henke skjutsade oss till stan. egentligen hade vi tänkt sitta på strandgatan en stund så dom släppte oss där, men vi kände ganska snart att det var inget att ha. så vi gick in mot stan ist, sara tog ut pengar sen kom bernow ut och mötte oss utanför backstage, så gick vi in :) köpte varsinn gravedal cider, 29 kr helt okej (happy hour, senare kostade dom 38). vi provade med jordgubb/fläder smak, aldrig sett innan tror jag. men den var helt okej :))

satt där och pratade med bernow och oliver ett bra tag. varsinn cidet till blev det. väntade tålmodigt på att bandet skulle sätta igång vid 11, 'blackbush' var det som spelade. så när klockan närmade sig 11 köpte jag en aquatini och så gick vi in och satte oss vid ett bord lite närmare scenen, precis vid DJ'n ;p sen kom marp! hehe. jag tror 'blackbush' kom upp på scenen ca 15-20 över 11, så publiken fick vänta lite extra. folk började samlas och knö framme vid scenen så såg inte så mycket. men det räckte nästan att lyssna :) helt okej musik faktiskt. gillade stämningen på stället så det blir säkert ett återbesök framöver :) fast folk som head-bangar, är riktigt långhåriga, svartklädda och sminkar sig lite annorlunda är inte riktigt den sortens folk som jag är van att vistas bland, om man säger så. hehe. jag har några kort från spelningen som marp tog med min kamera. får se när jag orkar lägga in dom.

kvart i 12 kom andreas och william och hämtade mig, hade först tänkt dra till albin på fest, men eftersom sara stannade kvar på backstage så kände jag mer för att åka hem och sova. det gick en stund, sen ångrade jag mig. så det blev en sväng till albin iaf! massa tjejer jag aldrig träffat innan var det första jag såg typ. hejade på robin, roob och albin som stod utanför och rökade, sen gick vi in. jag började städa lite, plocka undan burkar och sådär. tog en glass och satte mig i vardagsrummet. kan väl inte säga att jag ångrade att jag åkte dit, men sådär super roligt var det ju inte.

den sista timman var ett helvete. bröt ihop totalt inuti och kände att jag inte kunde hålla mig från att börja gråta. robin gjorde sitt bästa för att muntra upp mig, det hjälpte en stund med att få känna att någon bryr sig .. låg uppe på albins rum med roob och lyssnade musik. drack lite öl, det gick faktiskt ner! (; hm .. gick ut, lyssnade på emad som rappade. sprang därifrån för klarade inte av att höra, tankar tankar! sen åkte albin med andreas och william till mc donalds. jag satt i köket en stund. försökte bli av med alla tankar och tårar som tryckte innanför ögonen.

andreas körde hem mig vid halv 2 när dom kom tillbaka. inte ett ord på hela vägen i stort sett. ur bilen, satte mig på stenen och grät grät grät!! :'( satt där ett tag, försökte sluta .. gick in. pappa var vaken ;o tvättade bort sminket, sa godnatt, satte på musik och sov .....

vaknade halv 6 imorse, somnade om, vaknade vid halv 11 igen. nu ska jag gå ut på balkongen. jag känner att jag behöver solenergi, behöver något som värmer mig. fan för den här perioden! jag vill inte.

puss&kram              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0