OTH IN MY HEART <3

precis kollat på den fjärde avsnittet av världens bästa serie. tänkte krypa ner i ett varmt avslappnanade bad. försöka glömma all jävla skit som cirkulerar runt omkring mig just nu. vill bara få komma bort en stund, njuta av drömmen om en balanserad och stabil framtid! läsa min bok, lyssna på härlig musik och pyssla om mig själv. badet upptappat! dags att kleta på ansiktsmask och krypa ner :))

planerar en lång natt framför datorn .....

puss&kram

MED FRUKOST MENAR JAG NUTRILETT

kom i min jakt på frukost på att jag inte ens kan äta något :p så det får bli en efterlängtad nutrilett, har faktiskt saknat den skiten :D hehe, kanske ska ta dom 150 kronorna pappa lämnat till att fylla på förrådet med smaskiga, enkla, kalorisnåla chokladdrinkar? (; varför inte?

sen så upptäckte jag att jag har hela säsong 1 av OTH här på datorn (pappas dator), så jag ska luta mig tillbaka och glo mig igenom några av dom (tror jag?) innan jag faktiskt för första gången på länge tänkte starta upp GIMP och ta tag i en ny bloggdesign! det ni ;D

puss&kram

BEDÖVAD I HALVA KÄFTEN ;p

snabbt, lätt och kvickt! hehe. men blev lite överraskad när jag fick reda på att jag skulle få en provisorisk lagning, tanden bredvid min dumma nedre visdomstand på höger sida (som ligger i vägen) har fått ett hål som behöver lagas, men som jag fattade det så gjorde dom det bara tillfälligt eftersom jag ska operera bort visdomstanden innan dom kommer åt att laga det ordentligt ;o yeah.

behövde inte vara hemifrån mer än 1 timma,
suveränt att kunna gå till tandläkaren (y) träffade daniel utanför och pratade lite med honom nu när jag kom hem också :)) nu ska jag äta ordentlig frukost, slappa en stund och sedan blir det träning!

puss&kram

JUST NU;

gick upp för 20 minuter sen. har inte sovit något vidare inatt, mycket som oroar mig i nuläget! :/ klädde på mig, satt på sängkanten och funderade en stund, gjorde mig frukost - 2 knäckebröd med ost .. och nu sitter jag här. fördriver tiden? drar ut på tiden? vad vet jag. känner bara att jag inte orkar gå bort till tandläkaren.

försöker liva upp humöret med en skön låt;


nu är det dags att göra sig klar och gå bort till sylte center, suck. måste rycka upp mig nu! men det är svårt när ingenting finns där för att lyfta upp en. jag har gjort val, som jag fortfarande tvekar över. jag överväger hur jag vill att framtiden ska se ut. men det är en fråga utan svar ... jag vill inte komma krypande tillbaka. jag älskar mina bästa vänner, men jag står inte ut med att stå ensam kvar längre. jag orkar inte bli sviken gång på gång. jag tolrerar inte att känna mig bortglömd och efterlämnad. det krävs mer än ord. dessutom vill jag ta tag i livet nu, men det känns bara sååå jobbigt. äsch, bråttom bråttom! jag har inte råd att komma försent.

puss&kram

TIME AFTER TIME .....





HOS PAPPA

  • trevlig kväll igår!
  • livet har tagit vändning .. igen.
  • tandläkaren imorgon.
  • slapp dag med hannah
  • pizza, kebab + fetaost på hugin
  • film - om en pojke, ganster
  • trasig mobil
  • tråkigt att inse vart vänner egentligen står

MAN TAGER VAD MAN HAVER

cyklade till hemköp efter en promenad för att köpa frukost till emelie + mjölk, så jag skulle kunna göra havregrynsgröt till mig själv. men självklart glömde jag havregrynen mamma skickade med oss igår i bilen, som nu står på överbys parkering där emelie har praktik. så ja .. det fick bli mannagrynsgröt (utan socker) istället, för nu har vi ju äpplemos som vi fick av mamma igår tänkte jag, dess värre kom jag några minuter senare på att även den låg ju kvar i bilen .. suck! det slutade med en tallrik mannagrynsgröt och ananas ;o haha. ätbart, men kanske ingen favorit :p

hur som helst .. 30 minuters powerwalk, drygt 10 minuters cykeltur bort till affären och tillbaka .. om 1 timma har jag bokat tvätttid igen :) sen ska jag of course bort till sportlife, får se om jag cyklar eller tar bussen. ska ju träffa albin direkt efter, så kanske blir krångligt senare om jag har cykel. får ju cykla hem i mörkret då antagligen .. eller så cyklar jag hem vid ca 6-7 och käkar, ska ändå äta runt den tiden (: hm, vi får väl se hur jag gör. jag har ju några timmar kvar att överväga det! men soltid ska bokas (y)

puss&kram              

SWEET DREAMS (:

nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på 'superbad' som redan hållt på i ca 15 minuter :p haha. bra att sätta på filmen innan man ens kollar, men har ju sett den innan så det spelar väl inte så stor roll. kommer knappast se hela heller :) känner inte ens för att kolla överhuvudtaget, tror jag sätter på radion på mobilen ist. sover med hörlurar varenda natt nu mera, sover bra med musik, slipper emelies snarkningar och kan sova i lugn och ro när hon går upp! fast iofs ska jag gå upp med henne imorgon också, och det är inte förrän 9-10. ska tvätta lite om tvättstugan är ledig, och så ska det dammsugas och sådär. sen tänkte jag dra och träna (y)

puss&kram              

LÅTSAS SOM INGENTING

.. ibland orkar jag inte göra annat! sorgligt, men vad kan man göra. det här är min verklighet.

HURTIG DAG!

idag känner jag mig väldigt duktig, hurtig och oförutsägbar ;) kan ni gissa vart jag är nu? hos mamma :)) har precis skalat potatis som jag väntar på ska koka klart nu. är redigt hungrig nu.

träningen blev av! över mina förväntningar till och med (; cyklade till sportlife på 10 minuter, var framme 10 över 1, förvånansvärt fort egentligen. nåväl, började med att köpa en hänglås - 45 kronor, hade dock bara 40 så jag fick lite billigare :p sen blev det 20 minuters passet 'fettförbränning' på crosstrainern följt av styrketräning för mage, rygg och lite armar :)) tänkte att dennis skulle komma förbi och säga hej medans jag väntade på att klockan skulle bli 14.40, då jag hade bokat soltid. men när jag såg att det ändå bara var 20 minuter kvar körde jag 10 min på löpbandet och solade sedan en stund extra, sammanlagt 30 minuter, härligt! :) pigg, men utmattad cyklade jag hem igen. tog en snabb dusch och så kom dennis. så fort vi ätit varsinn glass åkte vi upp mot frändefors. sen har jag pratat snabbt med mamma, gosat lite med mina favoriter här på gården - dixie och biggan <3 provat massa kläder och läst lite ..

nu ska jag nog sänka värmen på plattan (så det inte kokar över) och traska upp i skogen, bara måååste se dom små grisbebisarna ju :D sen hoppas jag att emelie kan hämta mig sen, annars får det väl bli bussen då ;p

puss&kram              

MYCKET PÅ GÅNG

nu börjar det verkligen rulla! :) hoppas jag iaf ..... träningen är i full gång. som där ångestframkallande, dumma extra kilona försvinner, sakta men säkert (; jobb kan må hända finnas runt hörnet och lyckometern stiger. nu känner det ganska bra faktiskt :D dessutom var jag på polisen igår och hämtade papper till lemp, så nu ska jag snart börja övningsköra med per (albins käre far)

redan klockan 9 gick jag upp och startade första tvättmaskinen, käkade frukost och sedan skjutsade emelie mig till bort till tomp, så hämtade jag cykeln och tog den hem igen. sen dess har jag kollat på 'eurotrip', pratat lite med joanna om ett (ännu ett) jobb som verkar ganska intressant! (y) och så har jag självklart tagit hand om tvätten :)) inte långt ifrån klart där nere nu. sen ska jag snart äta lunch och ta mig bort till sportlife. det får bli ensam-träning idag eftersom emelie har praktik till ca 17.00-18.00 och efter det har jag antagligen andra planer ..

nej, nu ska jag engagera mig i andra saker, äta lunch och byta om!

puss&kram              

FÖRLÅT FÖR DÅLIG UPPDATE!

har vart ifrån internet under helgen! :p och sen var inte datorn första prioritet när jag fick tillbaka det igår (: hehe. så nu vet ni det!

GIZZLE PÅ BESÖK!

vaknade tidigt imorse av att morfar ringde, redan klockan halv 10 var han utanför. så då var det bara att kliva upp, klä på sig lite och gå ut för att möta honom, fick med mig hans trogna hårboll hem :) morfar är i göteborg under dagen, därför ska gizzle stanna här hos mig och emelie under tiden! (: 3 gånger har han vart ute på promenad redan, en med mig, en med emelie och en med robin. nu kör emelie hem robin, sen blir det frukost och långpromenad :D ska bli härligt! vädret är helt underbart idag dessutom ((:

gårdagen blev någorlunda lång! när klockan var ungefär halv 12 och jag vart mitt uppe i dammsugandet kom emelie inrusande genom dörren och tjoade 'nu drar vi ut, nu nu. kom!' så det var bara att släppa allt och rusa lyckliga ut till bilen. åkte och handlade på netto, därefter hämtade vi robin, käkade pizza på fontana för att fira lite och sen bar det av mot vara, emelie hemtrakter! där träffade vi henne kompis, lillebror, syster och sådär :) och så passade vi på att äta middag. jag åt köttbullar, mos, lingon och sås medans emelie och robin tog varsinn mellan polisbricka, dvs hamburgare och mos :p

runt 6 var vi tillbaka i trollhättan, då hämtade vi upp schatz på kaggetorp :] sedan åkte vi hem snabbt, brände en skiva och bytte om, så drog vi till stan och träffade simon och peppe på strandgatan :) satt där en stund, tills emelie blev elldeles för rastlös. då åkte vi till carina och hans och pratade en stund, för att sedan hämta upp pojkarna igen och så mötte vi albin och gänget på shell ;p vid 9 handlade vi kött, potatis, mjölk, fetaost och lite sådär på maxi för att sedan åka hem och laga god god mat! min sås blev tytdligen väldigt lyckad :D när vi käkat tog det inte lång tid innan emelie ville dra ut igen. träffade malin, emma, amanda och någon mer kille på shell en stund, käkade glass och sen körde vi hem schatz. så åkte kev med oss ist, det blev donken en sväng innan vi skulle åka vidare till uddevalla för att hämta en av våran grannar där. jag sov ..... haha.

efter många om och men, och eventuella lösningar med bilen låg jag i sängen :)) somnade någon gång rung halv 4. jag har lite filmer och sådär på mobilen, men eftersom jag för tillfället använder mobilt bredband är det lite knaprigt att ladda upp dom. så det får vänta! men dom kommer, så småningom (a)

puss&kram              

WOOOOHO!

emelie klarade provet :DD körkoooort! grattis älskade stumpan <3

jag har precis tränat lite och gjort mig i ordning, hoppas hon har fått låna bil nu så vi kan dra ut och glida ;)



det här inlägget cpade, skrevs egentligen den 17 augusti, ca 11.00

JUST NU, I DETTA NU;



har emelie sitt andra teoriprov! jag själv sitter här under täcket och hoppas, hoppas att hon klarar det :# nervöst. antingen kommer hon hem gråtandes eller också hör jag en bil tuta utanför, och gissa om jag blir glad och överraskad då ;D har vart vakna sen 8, men klockan fick ringa var 3e minut i 50 minuter innan vi reste oss upp i sängen :pp fyfan vad seg jag kände mig. funderar på om jag ska dra ut och springa och göra lite styrkeövningar, följt av en dusch för att sedan återvända hit (;

men först ska jag ladda upp bilder i inlägget under :))

puss&kram

DEN HEMLIGA RESAN

fredagen började med att vi träffade albin en stund! :)) när han släppte oss på torget för att vi skulle "träffa tomp" gick vi och köpte dricka i källarn, därefter hämtade vi ut biljetterna vi bokat och tog en promenad nere vid bryggan. sen var vi tillbaka på bio ca 15 minuter innan filmen började, köpte popcorn och slog oss ner på våra platser. äntligen fick vi se den efterlängtade 'harry potter - halvblodsprinsen' :D och visst var den bra, trots att man blev en aning besviken och irriterad över slutet! men men, det är bara att vänta på nästa, för det kommer väl en till? :o annars blir jag gaaaalen!

så fort eftertexterna började rulla trippade vi raskt till torget igen. satte oss ner på trottoarkanten klockan halv 9 fruktansvärt kissenödiga båda två och vänta på att tomp skulle hämta oss. så småningom förstod vi att det blivit en liten missuppfattning eftersom han vänta lika länge på oss, som vi på honom, fast på andra sidan torget :pp haha. så det kan bli va?

gasen i botten hem, och bråttom upp för trapporna!
10 minuter senare var jag och emelie färdigpackade och redo att åka. mot göteborg! :D halvvägs till göteborg började det suga i magarna, efter många om och men bestämde vi oss för att ta en tur i mc driven (y) det fick bli en big mc & co .. milki ringde och så pratade jag med honom en stund. inte allt för många minuter senare stannade vi på statoil för att tanka och bränna kalorier med varsinn glass! (:

strax innan 10 var vi framme vid boendet. jag och emelie fixade våra sovplatser och gjorde oss i ordning medans tomp spelade musik från datorn och drack öl. när vi kände oss redo att åka beställde tomp taxi, och stod vi i kön till valand ;)) kände att vi var lite yngre än dom flesta, men som tur var kom vi in ändå, fastän det var 20-års gräns. tur var väl det, för gud så trevligt vi hade det. fishermans friend shot, smirnoff ice's, ansiktsmålning på mig och emelie (vilket kostade 20 kr och gick till fattiga barn) härlig musik och dans blev det. brasiliansk afton :D




det första vi gjorde i göteborg var liseberg! :D haha, dock kom vi in 30 minuter innan alla karuseller stängde så vi hann inte mer än att åka lisebergsbanan 1 gång :p


 jag & emelie, redo att dra ut


direkt till baren (y) - fishermans friend shotar och smirnoff ice's


emelies ansiktsmålning


min ansiktsmålning


skål!


tomp


emelie & jag


fick lite kladd på mig från emelie smink :pp


väldigt roligt var det xD


tomp & emelie


slut på drickat!

sedan gick vi vidare till keybar. var lite av en besvikelse dock så vi stannade inte speciellt länge. drog i oss varsinn tequila och fortsatte ut på gatorna. efter en stunds promenerande bestämde vi oss för att ta en taxi hem till boendet. det blev en jädrans taxiresa det, chauffören var halvt efterbliven och körde mest runt i cirklar, samtidigt som en redigt full tomp satt bredvid och försökte förklara för honom vart vi skulle. till slut lyckades emelie styra upp det hela och ca 250 kr senare stod vi mitt emot mc donalds. gick över gatan för att få oss lite nattmat. jag provade en av dom nya burgarna, med italiensk inspiration. var väl ingen vidare smakupplevelse, men ätbart. när vi kände oss redo gick vi hem.


emelie, tomp & jag på keybar


på väg hem från donken

tomp deckade på soffan så snart han lagt sig ner. jag och emelie tvättade bort sminket och kollade på en grymt bra film med nicholas cage som jag tyvärr inte kommer ihåg vad den heter, men ska ta reda på det! halv 7-7 somnade jag efter att ha löst lite korsord och lyssnat på emelies snarkande ;p


godmorgon (:


3D-bio på liseberg :)


tomp diggade brillorna


inte jag ;|


massa regn fick vi på oss!


men vi promenerade vidare i våra snygga ponchos ändå (:


framåt 10 åkte vi lisebergsbanan en sista gång innan vi åkte hemåt!

vaknade av väckarklockan som jag ställt på 12.00, ställde fram den en timma och somnade om. gick upp, sminkade oss och åkte in till backa. där köpte tomp nya skor för han hade sån väldans skoskav från skorna han köte dagen innan ;o sen käkade vi tacobuffé och tog spårvagnen till liseberg. behöver jag berätta det mer detaljerat än att vi hade en hejdundrande rolig dag :D tyvärr regnade det en hel del dom första timmarna, men lyckligtvis slutade det framåt kvällen :) en chipspåse kammade vi hem också ;) haha! och förra (förrförra?) årets nyhet 'uppsvinget' som ingen av oss åkt innan, blev näst intill en ny favorit! :DD så snart vi klivit av den, ställde vi oss i kön för att åka den igen, haha! runt 10 gick vi ut, helt slut hela gänget. väntade på en försenad spårvang, klev av, gick till bilen, åkte till boendet, packade sakerna och åkte hemåt igen :) åh, gud så skönt det var att komma hem. dom 24 timmarna kändes som flera dagar, hahaha. helt sjukt.

senare på kvällen kom robin, schatz, jens och peppe förbi en stund (: jag lagade nöjd och belåten mat till min och emelies hungriga magar. och när pojkarna åkt kröp vi ner under våra täcken och satte på en film, 'baksmällan' blev det. jag somnade nästan med en gång (a)

KISS&BAJS

MOGEN RUBRIK ;D haha, sitter hemma hos albin för tillfället. dennis åkte precis. idag har jag vakna, vart med albin och dennis på emmas, käkade lite av dennis mat som blev över. sen har vi kollat film, 'eagle eye' bra bra :D och ätit renskav som jag tyckte vad väldigt gott, det tyckte dock inte albin och dennis :pp dessutom så smakade jag på syltlök för första gången på flera år, och nu gillade jag det faktiskt. nåväl, nu ska albin lägga in musik på sitt USB-minne, sen får vi se vad som händer :))

ska försöka ta mig tid att sätta mig ner och skriva om och lägga in bilder och filmer från min och emelies äventyrsfyllda, "hemliga" och ovanligt annorlunda lilla semester i göteborg senare också (:

puss&kram              

DÖ-SEG DAG!

herregud, vad ska man säga? den här dagen har vi tillbringat i sängen ..... typ 98% av den iaf. duschat har vi dock gjort. och så har jag diskat. emelie gjorde lite god äggröra förut, men jag åt inte så mycket så börjar bli hungrig igen. men vet inte vad jag är sugen på. har egentligen ingen lust med någonting! ångesten killar i magen och får huvudet att kännas svullet :s fyfan.

får väl erkänna att det är gårdagen som är skyldig till den känslan. började med att albin ringde och tyckte vi skulle skippa frukost och laga middag (som vi planerat dagen innan) direkt! så vi åkte och handlade lite på jätten och lagade en riktigt god måltid. albin stekte köttet, jag gjorde potatisklyftor och emelie fixade sallad :) och självklart så blev det massa fetaost :p hehe. där efter kollade vi på film medans albin åkte och fixade lite med bilen. sen skjutsade han oss till sonja när han kom tillbaka. städade och så bjöd hon på middag, igen! haha. fisk naturligtvis (; jag dammsög och tvättade golven, emelie dammade lite och pratade med sonja under tiden. när det var dags att träffa albin och dennis satte vi oss utanför kiosken nedanför och åt glass i solen medans vi väntade på dom :))

grogg + shot ((:


emelie med shot och telefon :p


min hugo och jag (;

sen släppte dom av oss hemma. vi duschade, sminkade oss osv och började dricka :D sen hämtade michael oss och skjutsade oss till albin, kom på i bilen att vi glömt spriten så den åkte jag och robin och hämtade lite senare, passade på att köpa slödryck också. vid halv 11 åkte vi mot uddevalla. dansade och drack billiga xider, träffade ronja, malin, carro m.fl :) trevligt! dock vill jag egentligen bara radera hela kvällen från minnet på grund av att det slutade helt tokigt. ångest ångest, bråk, tjaffs och pinsamma händerlser dom sista timmarna. herregud. när vi kom hem gjorde vi tacos och käkade, sen kom robin och sov över.

nej, nu måste jag fixa något att äta!
ikväll kanske det blir utgång igen, dock känner varken jag eller emelie (som just nu sover) speciellt mycket för det, men man vet aldrig vad vi får för oss.

puss&kram                   

MYS MED MIN STUMPIS!


ligger här på sängen, spanar i skolkatalogen, lyssnar på spökhistoria
(dissade filmen på TVn), äter chips, non stop, ölkorv och dricker cola :)) för övrigt idag har vi inte gjort mer än tvättat, sovit respektive pluggat teori, lagat fiskpinnar och pasta. och för någon timma sen var vi och handlade lite med hans, tomps pappa. så nu har vi mat så vi överlever några dagar till ;) haha. nej, nu kommer albin och hämtar oss när som helst! tror jag ska kladda på lite foundation.

puss&kram              

SOFT KVÄLL IGÅR :)

dagen började med en besviken emelie, men slutade med en glad emelie och dessutom trevligt umgänge :)) under tiden emelie hade uppkörningen (som hon klarade galant ;D) så gick jag bort till sacka, sen skjutsade roob och sacka mig och lisa hem till henne. vi fixade lite käk, det blev klyftpotatis, bearnaisésås och stekta champinjoner (; där efter började vi bli sugna på att dricka, så försökte styra upp alkohol. sen packade lisa ihop saker hon skulle ha med sig till sacka och så hämta roob oss. åkte och hämtade pengar från lisas mamma, träffade på robin och simon. sen skulle roob hem en sväng, jag och lisa gick upp till sacka. hon duschade och jag skrattade åt sacka som var duktig och städade, på sitt egna lilla sätt xD hehe. sen kom roob, efter en stund emelie. och ganska snart satt vi i bilen igen. blev en tur till halvorstorp för att roob skulle hämta pengar. sen släppte han av oss hemma. så la vi oss på sängen, slappade en stund innan jag hoppade in i duschen.

tanken var att vi skulle dricka, men visste inte vart. rätt var det var så bestämde vi oss för att  ge upp det hopplösa letandet efter fest och knallade bort till pizzan, självklart blev det en kebabpizza med massa fetaost! sen städade jag lägenheten och så kom lisa, sacka, roob och johan bort och så spelade vi 'jag har aldrig' och något mera som johan styrde upp :p sen kom även albin, robin, peppe, sofia, andreas, william och possy hit en sväng.


en slapp lisa :p


emelie sjunger singstar


roob utmanar henne (;

när dom drog drack vi lite till och fortsatte med singstar tills lisa och sacka gjorde ett försök att gå hem och sova, vi bestämde oss för att gå till shell. så det gjorde vi, träffade på lisa och sacka igen som satt utanför kiosken och inte kom in hemma för att dom var utan nyckel och porten var låst :pp haha. lite efter 3 var jag, emelie och roob hemma igen. gick och la oss, kollade slutet på 'vi hade iallafall tur med vädret igen', sen satte vi på en spökhistoria som vi somnade till.


rätt slött där (;

vaknade ganska tidigt imorse av att roob pratade i tele ;o
sen duschade han innan han åkte. någon timma senare vaknade jag av min telefon, somnade om .... nu ska jag nog gå ner i tvättstugan. men ska väcka emelie först! nu är det dags att gå upp!

puss&kram              

THE MONDAY

ja, idag är inte som vilket dag som helst! 10 augusti, vilket betyder emelie uppkörning och teoriprov. dock kom hon hem jätte besviken över att hon kuggade för någon timma sedan :( men men, nu är det uppkörningen som gäller och mera plugg! stackarn som satt uppe och pluggade hela natten .....

jag själv var ute med dennis, albin och michael under tiden hon pluggade igår.
sedan var jag med robin en stund, så ringde emelie och ville komma ut för att få en paus. åkte runt lite granna, innan vi bestämde oss för att åka hem. robin följde med för att hjälpa emelie när hon behövde, och så kollade vi på film (: dessutom står min säng och hylla ihopbyggd på plats här nu. det blev jättebra :D

nu sover emelie, jag själv har precis ätit, vilken jag inte gjort på länge länge, en lätt frukost bestående av 2 smörgåsar och ett glas juice blev det. nu ska jag vända blicken mot TVn och kolla på 'sjunde himlen'. tvättas ska det göra idag också, så fort jag orkar ta mig upp ur sängen. blir nog sen när emelie åker, för då kan hon hjälpa mig bära ner all tvätt :))

puss&kram              

GÅRDAGEN, RESULTERADE I ..

DEN VÄRSTA fyllan och BAKSMÄLLAN PÅ HELA VECKAN!!

lite annorlunda dag igår. stressade som fan för att åka med emelie till thn
när hon skulle övningsköra. packade, matgade djuren och bytte om på några röda :p haha! så släppte dom av mig hemma i lägenheten, sminkade mig, sen kom albin och resten av 'det vanliga gänget' och hämtade mig (: åkte ut till överby för att spana på träffen innan racet, köpte slö dryck och drack en massa grogg. några timmar senare var jag full full FULL! men det gick bra. träffade löisa och william det sista innan vi skulle åka från saab, så åkte jag med dom in till stan igen. hämtade emelie någon timma in på natten och käkade mezzaluna på shell, poler jobbade inte så det fick gå åt 55 kronor ;/ hehu. senare åkte vi till festen hos emma för att möta dennis och dom där. så åkte jag med dennis, emil och emil hem till frändefors. emelie fick stanna hemma i thn eftersom hon skulle upp tidigt idag och köra!

pojkarna stannade en stund för att se klart en film som dom började på för flera dagar sedan. jag somnade, vaknade igen när dom åkt och gick upp och la mig, kollade på 'full fräs' med stefan och krister innan jag satte på radion ist och somnade. drömde om mjölk (som självklart inte finns hemma) från att jag vaknade och kände sånt jävla behov efter det klockan 7 imorse tills jag mådde så sjukt dåligt att jag fick rusa ner och spy. spydde lyckligtvis bara 1 gång idag. tack och lov!

nu ska jag vänta på att emelie kommer med något gott till stackars mig. vet inte vad jag ska sysselsätta mig med bara. too hot out there! ;( nej, det är inte för varmt, men den stekheta solen och mitt illamående vill inte riktigt gå ihop ..... måste dock gå ut en stund för att släppa ut ankorna och sådär. sen må hända att jag lägger mig på studsmattan. man borde ju trots allt ta vara på det fina vädret <3

puss&kram              

DAGS ATT GÅ UT

nu har jag näst intill suttit inne hela dagen! har faktiskt inte orkat gå ut i värmen. har käkat lite sparris soppa, kollat på en grymt bra film (gigli med jennifer lopez och ben affleck) som tagit typ hela dagen och ätit popcorn med dixie, fast har dock pausat många många gånger då jag har hängt ut tvätt, pratat i tele med mamma, vart ute med dixie en sväng, hämtat mat till mini ankan, städat osv :) nu ska jag hoppa lite på studsmattan tills nästa tvättmaskin är klar, sen blir det till att hänga ut den tvätten och starta ännu en maskin! passa på när vädret är sammarbetsvilligt ;D hehe. sen behöver jag käka något, känner mig lite yr i huvudet ;/ men trots det tänkte jag ta mig en ridtur :)) men inte helt säker än, så får fundera en stund till, annars blir det nog en promenad med lillgumman (:

djuren ska ha mat också, det får vi inte glömma :pp
och ikväll blir'e väl lipz. mitt huvud och kropp orkar egentligen, men vem vet. kanske missar man något annars? ;] hahaha. frågan är bara när emelie kommer hem idag? grillning blir'e nog iaf innan vi drar till thn, om planerna följs? ha en bra dag <3

puss&kram              

SOLEN SKINER, JAG ÄR GLAAAAD! :D

sitter här i bikiniöverdel och shorts, tänkte sola lite om jag orkar med det! :) precis klivit upp ur sängen, känt på värmen från solen och ringt upp sonja som ringde och väckte mig på både hem- och mobiltelefonen :p idag igen! men men .. emelie har snart somnat om på soffan, med en allergisk reaktion på stortån :o hehe.

åååh, jag blir galen på alla jävla flugor, dom gör mig hysterisk!! hur som helst, man känner ju att man tog sig en ridtur igår - lite smått träningsvärk, var ute på trägårn - slö, och fortfarande inte blivit av med alla dumma baciller i kroppen - hostar, slemmar och snorar som bara den :/ trägårn igår var något av en besvikelse. visst, ett jätte mysigt och bra ställe, speciellt med tanke på priserna, men timmarna där var inte alls lika roliga som jag förväntat mig! albin, hallberg, frida och sofia kom ju dit också (y) jaja, förfesten var riktigt trevlig, och maten jag ställde mig och lagade när vi kom hem var god :)) det duger för mig. gjorde pommes med morötter (i ugnen, INTE fritösen), stekte lök och champinjoner (kennys favorit!), kokade 2 olika såser på grund av att emil och emelie inte ville ha kantareller i, så den ena blev utan (: när vi ätit och sett på film en stund så drog emil, kenny och dennis hem. klockan var väl 3- halv 4 gissar jag på? kanske är helt ute och cyklar, vad vet jag? (:


emelie & jag på trägårn


nu ska jag se om jag kan hitta något att äta, sen så funderar jag på en ridtur idag igen, vi får väl se vad som orkas med! :p hörs senare gör vi iaf!

puss&kram              

FÖRFEST (Y)


kenny


dennis & emil


kenny


dennis

jag kikar in här samtidigt som jag letar efter något kul förfest spel, tips någon? :) kenny och dennis skjuter burkar, emil kollar mest på. grillat korv och druckit lite alkhol har vi hunnit med också :)) börjar undra vart emelie är?! hon har vart borta hela dagen, missade när hon ringde och när jag smsar svarar hon inte. börjar kännas underligt aött hon övningskör i snart 7 timmar :o får väl hoppas att hon hör av sig snart! nu ska jag fortsätta leta efter något roligt spel, sen är det dags att börja göra sig i ordning :D trägårn @ udv ikväll!

puss&kram              

FAVORIT RISOTTO! :D

emelie är ute och övningskör, jag klev upp ur sängen för någon timma sen när sonja ringde och väckte mig, släppte ut hundarna, startade dator jäveln som har cpat sig ännu mera nu, skärmen är hur mörk som helst, försökt hitta felet, men jag har faktiskt ingen aning om varför det är såhär! jaja. måste kila tillbaka ut i köket, håller på och lagar lite lunch (det blir väl iofs frukost för mig), gott och enkelt med lök, bacon, ris och massa curry :D

överskattad kväll igår, nåväl. dock trevligt ändå :)

puss&kram              

KICK - FEST HOS MIG


THE DAY, SO FAR ..

vaknat, träffat hannah, pratat i tele med albin, plockat ur/ i diskmaskinen, väckt emelie, hoppat i sängen, ätit frukost, kollat på valkyria, dammsugit, torkat golvet, lämnat pengar till dennis, matat djuren, pratat med djuren, slängt ut katten, funderat, känt mig bakis, lyssnat på hög musik, letat ny musik, svalt min kula till tungpiercingen, ringt albin, lyssnat mera musik, suttit vid datorn, skrivit i bloggen, klätt på mig, ätit jordnötter, upptäckt att vi inte har några tv-kanaler, funderat på att ta en promenad, hört dåliga låtar.

nu ska jag vänta på spriter och bestämma mig för om jag ska dricka eller inte, ganska onödig övervägning iofs eftersom jag är ganska säker på att jag ska dricka! (:

JAG ÄR KASS PÅ ATT BANTA

fan, jag orkar inte äta någon jävla äggvita och gå ut och gå. gå kan jag göra när jag känner för det. och ägg kan jag äta när jag är sugen på det! fan.

EFTER EN STUND MED HANNIBANNI (:

hahahaha! den här morgonen har faktiskt varit riktigt trevlig, trots att jag definitivt inte fått tillräckligt med sömn inatt. telefonen har plingat titt som tätt av mottagna meddelanden! gick upp vid 11 tiden för att kolla vart emelie tagit vägen ;o haha. kom ner och upptäckte att hon låg deckad på soffan. förstår inte hur hon lyckades decka igen, efter så många timmar :p hahaha. gick upp och la mig igen iaf, somnade. vaknade av ett sms från hannah som frågade om jag var hemma, svarade - 'ja', så skrev hon att jag skulle ta med tändare och gå ut. gick ut och så tog hon en cigg, jag berättade massa som hänt den senaste tiden vi varit ifrån varandra. alltid lika roligt! :D sa att hon och lina skulle komma hit och göra oss sällskap ikv, får väl se hur det blir :)

sen ringde albin, pratade en stund med honom, till han skulle in i duschen :p
plockade ur diskmaskinen och tänkte äta frukost! men bestämde mig för att inte göra det, utan koka ägg, väcka emelie och ta en promenad först :))

puss&kram              

KOMISKT SJUKT!

här sitter jag och sjunger till högsta volym på green day - 21 guns. ganska otroligt att hon sover där uppe fortfarande. haha, emelie deckade på övervåningen för flera timmar sedan! jag vågar fan inte gå och lägga mig :| pallar inte vara bakis imorgon, är ju taggad på festa mera, som alltid! ;)) är ljust ute nu, funderar på om jag ska gå ut och släppa ut ankorna redan nu innan jag går och lägger mig, så jag slipper gå upp tidigt och göra det :p hehe. ska nog göra det och knalla upp till sängen.

puss&kram              

ISON & FILLE - JAG SKRATTAR IDAG


JAG ÄLSKAR LÅTEN! <333

DUNDER KVÄLL! <3

kan inte säga mera än att jag verkligen älskar mina vänner! den här kvällen har vart helt jävla galen. tack till emelie, dennis, stampe, kenny, emil, frida, albin, lisa, kevin, sacka och johan :D singstar, cider, grogg, öl, musik, bugg, dans på bord, mat, jordnötter, starksprit, bråk, hångel, skratt, tårar. bara tack för allt <3

nu sitter jag och äter den goda pastagratängen jag och emelie gjort idag.
har plockat undan all skit och städat hela nedervåningen nu! snart dags att krypa i säng. men kände att jag ville kika in här under tiden jag äter :) ska dricka massa massa mjölk innan jag lägger mig också, palla baksmälla liksom. för imorgon kör vi igen :DD

UPPDATERAR IMORGON MED BILDER OCH FILMER ;))

puss&kram              

SNART BLIR DET FRÄNDEFORS IGEN

här sitter jag i trosor och t-shirt, lyssnar på lene marlin och funderar som vanligt :p emelie är ute och övningskör. 7 dagar kvar till uppkörningen nu gumman! (; när hon kommer tillbaka åker vi hem till gården i frändefors, blir förmodligen en hel vecka där nu, eftersom mamma och björn åkte tillbaka upp till linköping nu imorse. hoppas att allting går bra, att johannes är stark och blir helt återställd :( <3

igår åkte vi runt med albin och possy i mickes transport, drack cider. simon och peppe hängde på senare också :) trevligt trevligt. kikade självklart in på shell några gånger och pratade med våran kompis! :)) fjäskade till oss en mezzaluna och senare ville emelie ha en korv :p så det fick hon! vid 3-4 någontign drog vi hem, tråkigt tyckte jag och emelie .. men men :) ny dag idag! hehe. har ingen aning om vad vi ska göra men några cider som blev över igår slinker med all säkerhet ner ;))

puss&kram              


EN "JA VADÅ" MORGON?

håller ärligt talat knappt reda på dagarna längre, men efter en stunds tänkande vet jag nu att det är söndag, och klockan är 16.49, vilket faktiskt betyder att det inte alls är morgon. dock vaknade jag för en dryg kvart sedan. den utvilningen behövdes! nu blir det nudlar, sen får vi se vart den här dagen leder :)

emelie


en suddig harvey :p

trevlig dag och kväll igår!
jag och emelie var med harvey. käkade kycklingsallad vi lagade till hemma hos denny, drack lite granna, åkte longboard och kastade amerikansk fotboll på brl parkeringen :pp

puss&kram              

RSS 2.0