MEANT TO LIVE

bara lever livet och njuter av allt värdefullt med det just nu :) träningen går fortfarande bra, jag håller igång - men kör inte stenhårt ... än ;) tänkte ladda lite nu och sprida ut tiden för annat denna veckan. helgen är planerad till fullo i stort sett. göteborg fredag och lördag, 3D bio (nya saw) med em, timmy och joel. samt födelsedags firande = utgång på lördag då timmy fyller 18 vid midnatt (; förhoppningsvis blir det en lyckad helg!


den tiden som gått av denna veckan har varit bra (y. jag och emelie har spenderat den mesta tiden tillsammans med joel och timmy. i måndags började jag dagen med ett spinningpass på sportlife, sedan överby med emelie och joel. hehe. efter det slappade vi hos albin tills jag träffade hobbe en stund. vi tog take away på espresso house och en långpromenad. sedan blev det te och film hos albin innan jag träffade hobbe en stund igen.


tisdagen (igår) var ganska slö ... jag tog bussen in till stan där jag mötte joel och så åkte vi till albin där även emelie redan befann sig. jag städade hela huset, medans dom andra slappade. sedan var det lunch och efter det blev det fika på espressohouse, då även denny följde med. trevligt trevligt :))

efter en vaniljlatte blev klockan 17.15 och det var dags för mig att jobba. körde vattengympa för första gången i mitt liv, vilket var riktigt kul! så det blir garanterat fler gånger. jag hade självklart varit dum och glömt underkläder eftersom jag bytte om till bikini hemma tidigare, men som tur var löste mina kära vänner det, så emelie smög sig in i omklädningsrummet med trosor och bh till mig ;p

och sedan skjutsade pojkarna oss till vänersborg där vi handlade, lagade tacos, åt och kollade skräckfilm (the haunting in connecticut) med emil och melker. dunder dag, med andra ord. melker var snäll och lät oss åka med honom till thn . så dom sista vakna timmarna av kvällen/natten fördrevs med en sväng på hunneberg med albin och sacka + denny m.fl.


idag vaknade jag strax efter 9, och klev upp trots att jag hade kunnat ligga kvar 1 timma. åt lite frukost och skrev en inköpslista med papsen. nu ska jag snart gå ut till bussen för att städa/luncha hos gammelmormor. emelie möter mig där och är med som sällskap innan vi ska till överby. tror det får bli en tur till meddo också, då jag precis fick sms från dom innehållande ett billigt erbjudande ;D


ikväll blir det troligtvis film i vänersborg igen. jag, em, emil och melker ska se på 'orhpan'. tydligen en jävligt läskig rulle! hoppas den är så bra som pojkarna säger :))

'
nu är det dags för mig att klä på mig och kila ut till bussen :*

A WISE GIRL ...

kisses, but doesn't love. listens, but doesn't believe and leaves before she is left.

FRIDAY ONCE AGAIN

sitter hemma på soffan med datorn i knät. lagar mat med papsen, som snart ska sjunka ner gott i magen. har inte ätit någon 'riktig' måltid sedan tacosen hos em i tisdags ;o pasta och fläskfilé i ugnen med paprika, banan, curry, grädde och sweet chilisås. det ska (förhoppningsvis) bli riktigt gott! :D

återstående timmar av kvällen har inget att komma med än så länge. blir troligen soffhäng, läsning (ljudet av ditt hjärta) och ut en sväng. vi får se.

nu måste jag kolla till pastan (;

LAST NIGHT



jag och joel igår kväll på lipz :)


don't wanna leave it all behind, but I get my hopes up and I watch them fall everytime another colour turns to grey and it's just too hard to watch it all slowly fade away.

GOING OUT

drog bort till sportlife för indoor walking. självklart ringer dom 20 minuter innan passet börjar och meddelar att passdet är inställt pga sjukdom ;/ men men ... det får bli en annan gång då! istället blev det 20 minuter crosstrainer innan papsen hämtade vid 18.00, så åkte vi till vänersborg och hälsade på lillasyster och johannes. jag lånade duschen och sedan kollade vi tv och gosade med ruben i drygt 1 timma.

tillbaka på hemmaplan nu och har fått i mig lite näring. det blev keso med lingonsylt och linfrön. ska dricka lite mer vatten och sedan ta med mig en nutrilett choklad ut! emelie hämtar mig om en stund, får se vad som hittas på. men något bus ska vi väl lyckas klura ut :D

imorgon är det spinning med a och t som gäller! det blir en bra start på dagen, 12.00-12.45. ska ringa mamma också angående flertal saker, bio med lillebror, ev. be om pengar till busskort och se om hon har tid/lust att köra lite imorgon och även ett par av de resterande dagarna i veckan.

ska se vart emelie håller hur nu!!


SOBER IS THE NEW BLACK

haha :D galet hur kul jag och mitt hjärta kan ha, utan alkohol! igår åt jag middag med papsen och pia innan em kom och hämtade mig (: så drog vi till albin där han och sacka förade lite smått, drog med dom ut och släppte dom sedan vid meza. tog en sväng och bestämde oss sedan för att också dra dit. så vi spenderade det mesta av tiden mellan 23.30 och 02.00 där. dansade, pratade med folk och sådär.

när det stängde följde vi en hungrig albin till subway innan vi hämtade bilen. sedan hämtade vi albin + ciao och timmy. drog på efterfest hos malin med en hel del folk. riktigt trevligt! vi blev så gott som sist kvar. men när klockan blev 05.30 lämnade vi albin, timmy, ciao, teddy och malin för att åka hem till våran sängar. jag somnade snabbare än någonsin tror jag, och vaknade inte förrän strax innan 15.00 ;o mitt dygn är 12 timmar framflyttat .... höhöhö. men men.

nu har jag druckit en naturdiet caffé latte till 'frukost'. emelie kommer om en liten stund, och idag ska vi prova på det nya passet på sportlife - indoor walking. det blir nog roligt :D

hoppas på att någonting kul är på gång ikväll! annars får vi väl styra upp det på egen hand. dock ska jag se till att vända tillbaka dygnet och komma upp i normal tid imorgon, dvs absolut senast 10.00!

STINA NORDENSTAM - SOON AFTER CHRISTMAS


SHAUN BOOTHE - LET ME GO


HONEYPIE



riktigt kul kväll på lipz igår ;D en satans massa dans, måttligt gott drickande och trevligt sällskap :)) idag blir det nog inte mycket mer än massa, massa soffhäng med mitt hjärtegull (y.

CRAZY ROADTRIPS

igår fick jag och emelie efter drygt en timmas rastlöshet idén att dra till gbg. så runt 12.30 packade vi träningsväskan, tog med oss ett par måltidersättningar, vatten, pengar, musik osv och skuttade ut till bilen. köpte lite godis att ha på vägen och gav oss iväg :D efter en massa stress och nervositet för att få bensinstopp under våra felkörningar lyckades vi till slut hitta både till en mack för att fylla på tanken och bra parkering i närheten av hobbe. sedan började vi vårat sökande efter sportlife, som jag visste jag sett och mindes byggnaden mycket väl, dock var själva platsen problemet. men jag gick på magkänslan och så småningom, efter ca 30 minuters promenad hittrade vi dit. bytte om, körde ett arm/bröst pass, duschade och promenerade tillbaka till bilen igen. emelie köpte med sig en kycklingsallad och så gick vi hem till hobbe och hälsade på!

från ingenstans bestämde vi oss för att åka till ikea. så 19.20 skyndade vi oss ut till bilen, bad hobbe och vägbeskrivning och drog iväg. när vi kom dit skrek vi av lycka, både för att vi hittat dit och att det stängde 20.00 och inte 19.00 som emelie först varit ganska säker på (; spenderade 300 kr där inne. riktigt bra! fick med mig 2 tavelhyllor, 2 kuddar, ett långt ljusfat, 12 svartvita blockljus, 36 värmeljus med vaniljdoft, klädförvaring till underkläder osv, en hängare man fäster på ovansidan dörren, en papperskorg, en tekula och 5 tidskriftsamlare. det var nog det :D

när vi var tillbaka i trollhättan kikade vi förbi i kiosken och pratade med babbi. sedan till emelie för att montera hennes nya lampa och så innan vi åkte till mig igen och la oss på soffan en stund. efter 00.00 drog vi till albin vilket slutade med att vi 02.00 bestämde oss för en roadtrip till jönköping! vägen dit var trevlig, trots att ögonlocken var fruktansvärt tunga. för tunga på hemvägen, då jag redan somnat innan vi åkte från jönköping. 05.50 var vi tillbaka hos albin, så därifrån tog jag och em bilen hem till mig och kröp ner under täckena direkt. somnade gott (:


WHEN I HEAR YOUR VOICE

var på biblioteket med m innan träningenidag :) lånade med mig 'när jag hör din röst' eftersom jag bara hade 10 sidor kvar i 'om jag kunde drömma'. dom läste jag på vägen hem efter det härliga gympasset inkl. promenad. nu ligger jag på soffan och läser efter en härlig dusch med peeling, rakning och ansiktsmask + b.u.s. insmörjning.

dessutom förbereder jag en sen middag. jordnötssåsen står och puttrar på spisen, medans kycklingen tinas i mikron. till det blir den nudlar och wolkgrönsaker! emelie kommer ca 21.40, och bad mig så snällt om att ha maten färdig då hon kommer utsvulten direkt från jobbet :p jag är inte långt ifrån utsvulten jag heller ärligt talat, så det ska bli riktigt gott med lite riktig mat i magen.

back to twilight .....

GOOD MORNING

emelie sover ..... jag är rastlös, hungrig och småslö. överväger att väcka henne nu och dra ut på powerwalk. eller om jag ska lägga mig på soffan och läsa, tills det är dags för gymmet med albin. älskar känslan när man väl är igång med benen, men just nu tar det emot mer än det gjorde i lördags morse, 05.00 :p mina powerwalk's tycks bli enformiga :/ äsch. nu väcker jag henne!!

SOBER NIGHT

igår kväll var hur bra som helst ... med tanke på att jag och em var nyktra! :) jag började med middag hemma, tillsammans med pappa och pia, under tiden emelie jobbade. det blev stekt potatis, helstekt fläskfilé i ugn, kantarellsås, färsk broccoli och svartvinbärsgelé. hur gott som helst! sedan fixade jag naglarna och bara väntade på att klockan skulle bli 21.00. när jag såg emelie köra in på parkeringen värmde jag mat till henne som hon åt upp ganska snabbt innan vi gjorde oss i ordning.

ca 22.00 kom vi iväg ut på vägarna (: först kollade vi läget i stan, sedan åkte vi ut till kåtenegård där det var ett jävla liv. kände dock inte mer än ett tiotal människor, så där blev vi inte speciellt långvariga. vi tankade och köpte lite gott på göteborg medans vi fick idén att dra till göteborg eftersom vi båda var galet danssugna, och trollhättan tycktes inte kunna tillfredsställa det behovet :p men göteborg blev det inte .....

vi åkte tillbaka till kåtenegård och kollade läget. det var inte mer än fylla och bråk, så vi satte oss i bilen ganska snabbt igen. så knackade det på rutan och schatz bad oss skjuts hem honom, käll och hans tjej till honom. så det gjorde vi och följde även med upp för att kika på hans nya lägenhet :) satt där och pratade lite innan vi fick skynda oss till bilen för att hämta dennis, stampe och tommy i vänersborg. dom var dock inte lika snabba, då vi fick vänta ca 20 minuter på att dom tillslut skulle sätta sig i bilen, allihopa.

tillbaka till trollhättan blev det igen! väl där bestämde vi oss ganska snart för att kolla om vi kunde komma in gratis på odd, eftersom klockan ändå var över 01.00 och det stängde 02.00. så den sista timmen spenderade vi på att prata med folk där och dansa loss ;) mycket trevligt. när det var dags att gå därifrån sa vi hejdå till pojkarna som åkte med emil hem och så skjutsade vi hem haglund innan vi också kom i säng. då var klockan drygt 03.00 ... när klockan ringde 06.10 imorse kände vi oss inte alltför pigga. stackars emelie som fick gå upp för att spendera 4 timmar på jobbet :p

men nu är klockan snart 11.00. då kommer hon hit och så ska vi äta en god frukost tänkte jag, innan det blir back to bed, åtmionstone för hennes skulle eftersom hon ska tillbaka till jobbet 17.00. jag lägger mig troligtvis och läser en stund, först och främst ;p

har haft en trevlig helg, utan alkohol :D det känns hur bra som helst. mycket vettigare att träna något extra pass, unna sig någonting gott att äta och slippa baksmällan dagen efter :)) ... om man ändå inte känner speciellt mycket för att dricka. men sedan är det självklart kul att supa till någonting gång då och då! ;)

IF I COULD DREAM

har spenderat mer av min lediga tid på min lånade bok än min nya dator! det är ju nästan skamligt :p men nu har jag, tillslut, efter 100 sidors läsning lagt boken åt sidan en stund för att utforska min dator och få ordning på den precis som jag vill ha den. deras slogan gör sig påmind! "hp - datorn är personlig igen" ;) hehe.

dagen har varit lugn :)) tog en "sovmorgon" ... vaknade 08.00, gick ut i vardagsrummet och somnade om på soffan, vaknade av klockan som ringde 10.00. sedan kikade jag senaste avsnittet av 'kenza & tyra show' som jag inte hunnit se ännu, innan jag gjorde i ordning frukost. det blev havregrynsgröt med keso, lingonsylt och mjölk idag. sedan skjutsade papsen mig in till stan, där jag mötte emelie och så tog vi en promenad hem till henne och sedan vidare till sportlife. det blev ett hårt bröst, mage, rygg pass. riktigt skönt! sedan solade och duschade vi och tog sällskap hem till henne innan jag tog bussen till jobbet 15.06. tog sedan en promenad och var hemma runt 17.00 (:

sedan har jag bara slappat (a) legat på soffan och läst, druckit min proteinshake. inte mer än så ... emelie slutar jobbet 21.00 och ska höra av sig då. jag tror det blir en lugn hemmakväll, men kanske vore mysigt med en kvällsfika på strandgatan :)) borde väl egentligen äta någon 'mat' sedan också. vi får se! det beror på hur mycket mer energi jag känner att jag behöver idag. försöker ju ligga på så mycket underskott som möjligt nu!

ha en bra kväll!

HAPPY GIRL! :DD

sitter och knappar på min nya dator :DD hihihi. började såklart med att krångla och låsa sig hela tiden. men det visade sig att det antagligen var jag själv som råkat avbryta startinstallationen (a) så jag körde en systemåterställning och gjort om allt från början, och nu fungerar det som det ska! nu ska jag bara få ordning på mina 'standardprogram'. dvs gimp, vlc, spotify, itunes osv :)

trots glädjen över min nya dator blir det nog i säng tidigt ikväll!
jag är trött efter dagens 3 träningspass (powerwalk, gym, simning) och tänkte eventuellt dra och köra spinning imorgon bitti, 09.00 (; dessutom har jag varit på bibblan idag och hämtat ut en bok som jag reserverat - 'om jag kunde drömma' :D den första 'twilight' -boken. läste ett par sidor på bussen hem förut, och vill redan läsa mer, mer och mer.

nu ska jag fylla i resterande mat/träning i min träningsdagbok.

BUSY DAYS

idag har jag ännu en välplanerad dag framför mig :)) började med frukostsmoothie och 60 minuter powerwalk (följde em till skolan och gick sedan hem igen). sedan har jag pratat i tele med hobbe, duschat, pratat mer med hobbe, packat väskan och väntat på mamma, som är ca 30 minuter försenad. men nu är hon på gång iaf, så snart ska jag ut och göra vägarna osäkra (6) hehe (;

framåt 12.30 ska jag simma med ronja på vattenpalatset. får dra i mig en naturdiet caffé latte innan det. sedan blir det troligtvis lite relax efter det (y. möjligtvis en fika också om vi känner för det ... dock är det endast té som gäller för mig nu, varken kaffe, chai eller varm choklad är att tänka på! :pPpp runt 14.00 möter jag nog upp em och så ska vi hem och hämta kläder för att åka och träna på varsitt håll :)

ikväll ska vi äta pasta, kyckling och dragonsås! längtar :DD

ALL THESE THINGS I HAVE

NU ÄR LIVET BRA! träningen går bra, övningskörningen rullar på (ordvits? ;p), min iPhone är på gång, datorn snart här, jag känner mig allmänt lycklig, emelie ♥ är underbar och tillbaka i mitt liv och jag har ett jobb som jag trivs med ... vad med kan jag begära för tillfället? :)) kan bara komma på en enda sak - mer jobb.

DEAREST FRIEND (:


ikväll har jag träffat min kära emelie.
vi möttes utanför strandgatan 19.30 och drack varm choklad, satt och pratade och planerade en massa kul! mer om det under veckans gång (; sedan tog vi en promenad till resecentrum där vi skiljdes åt vid 21.00. nu närmar sig klockan midnatt och det är dags för mig att sova som ska upp 08.30 imorgon bitti! har ett fullspeckat schema imorgon:

08.30 - klockan ringer = gå upp.
09.15 - frukost.
09.52 - bussen till sportlife.
10.30 - sola solarium.
10.45 - träna med albin.
11.25 - duscha.
11.36 - ta bussen till vänersborg.
12.10 - övningsköra med mamma.
13.45 - ta bussen hem.
14.40 - äta något/packa om.
15.00 - gå till swedenborg.
16.00 - träffa emelie.
17.00 - äta middag med emelie.
19.00 - kolla på FCT-match.

se där ja. en hel del att göra helt enkelt. dessutom har jag blanketter jag måste lämna in + att jag ska ringa min kontaktperson på soc mellan 13.30 och 14.30.

there's still arrows in my heart, there's still time I fall apart and all I'm left with is why's. but then your love falls like a heavy rain and I don't feel the pain when you're by my side.

RANDOM NEW'S

här är några av dom senaste inköpen ... har lagt största delen av mina pengar på träningen den här måndagen. men även ett par höst/vinter kängor och några få klädesplagg. här är en del av grejerna iaf!





 


väntar även på en iPhone 4 som jag beställde för 2 veckor sedan från tele2, med abonnemanget 'maxi surf'. jag funderade fram och tillbaka ett bra tag innan jag bestämde mig för att lägga ut 699 kr/månad nu i 24 månader. jag hoppas att jag gjorde rätt val och inte kommer ångra mig! :)

 

 


dessutom!!! så fick jag en ny dator av pappa i födelsedagspresent :DD han överraskade mig verkligen igår när vi var ute och kollade på dator, eftersom han vill ha en ny, bärbar ... han fastnade för en och så frågade han MIG om JAG ville ha en sådan, så nu har han beställt 2 stycken HP G62 110EO (; får den på torsdag när han kommer hem igen.

 

min syster överraskade dubbelt upp i år! först och främst kom en lite goding och hoppade på mig när hon och hannah kom hit i fredags :)) en chihuahua/jack russel valp som heter ruben. hur söt som helst! och så gick jag present :D 150 kr på h&m och 200 på systemet! shit jag har inte ens varit på systemet ännu. jo, varit där har jag. jag och pappa var där senast i fredags, men jag var inte särskilt upprymd över det här med att fylla 20. så pappa handlade, inte jag :p

 

jag känner mig lite tråkig ..... eftersom jag inte bryr mig om att fylla år. jag är inte speciellt glad eller förväntansfull, vill inte ha kalas osv. men visst, 20 år, det är väl ganska kul ändå (:


SOMETIMES YOU PUT WALLS UP NOT TO KEEP PEOPLE OUT, BUT TO SE WHO CARES ENOUGH TO BREAK THEM DOWN.


ONE MORE TRY

struntar i allt det där överflödiga som 'bra' förklaring (som inte finns) till dålig uppdatering, vad jag gjort sedan senast (vilket jag knappt minns) osv ..... fortsätter bara "som vanligt" istället ;)

i torsdags var det utgång för första gången på tre veckor för min del!
förfestade hos roob med ett gäng helsköna människor (; bl.a albin, becca, sofia, linn, kev, johan ... hur som helst. drack inte mer än några munnar vin där, som linn och becca bjöd på. när vi kom in på lipz runt ca 23.00 var det raka vägen till baren som gällde och godningen sofia bjöd på cider och shot som uppvärmning innan vi körde ett par låtar på dansgolvet och minglade i väntan på resten av tjejerna som behövde tre försök på sig för att komma in ;pp haha.

köpte en drink själv, klockan slog 12 och folk gratulerade mig
som tokiga - underbara! fick ännu en cider av någon random snubbe och en söt drink av jimmie :) när klockan närmade sig 02.00 traskade jag och becca till våran skjuts och kände för att åka till donken, dock kom vi på att det stängde 01.00, så att sitta där och skrika beställning 02.20 var ingen större idé ;D hahaha. det fick bli shell istället! sedan en sväng till sjuntorp där andreas och peppe skulle av innan jag och becca var hemma hos mig på sylte. slocknade ganska snabbt båda två och dagen efter var man inte särskilt pigg.

papsen och jag som skulle iväg och handla skjutsade först hem becca
och åkte sedan till överby. träffade på mamsen som gratulerade och så blev det lite småprat innan vi till slut kom in i affären och fick handlat mat. raka vägen hem efter det för att äta lunch och sedan kom hannah och erica (som hade med sig en söt liten chihuahua/jack russel valp vid namna ruben). kvällen bestod av lite god dricka, hembakad pizza, tv och babbel (: trevligt! sängen låg vi i redan 22.00. trots det har jag varit slö hela dagen idag :/

är orolig för att jag börjar bli sjuk, IGEN!
men hoppas att det vänder snabbt. på måndag (om inte redan imorgon) är det träning som gäller igen ;) men idag ska jag bara ta det lugnt på soffan, unna mig lite godis och annat gott. precis det jag känner för :))

för övrigt idag har jag och pappa varit ute på överby en sväng där han köpt skor och kikat efter dator, hittade dock ingen där så vi gick in på oden och kollade också. papsen överraskade mig efter en stund och pekade på en bärbar hp, 'vill du ha en sån?' jag blev helt paff och fick fram ett 'mmmh ... jaa :$' så sa han att han skulle försöka pruta och få 2 stycken sådana för 6000 styck (kostade egentligen 6449 st). men det gick inte, så då fick det vara, och så beställde han dom hemifrån på internet istället. så på torsdag har jag äääääntligen en ny dator!!! :DD som jag önskat mig i ta mig fan flera år.

sedan har jag fått 2000 av mamma, 500 av gammelmormor, 150 på h&m och 200 på systemet av lillasyster (: av morfar får jag kristallglas till min stora samling.

det har varit en helt okej 20 års dag/helg ...
men känner ändå att jag kunde ha gjort den mer 'märkvärdig', tråkigt nog har inte lusten till det funnits på långa vägar.

jag är trött på att hela tiden känna mig besviken på mina "vänner", mår ständigt skit över min kropp och blir mer och mer deprimerad över att min träning inte tycks ge några resultat, trots att jag ger allt för det, lägger massa tid, pengar, energi och själ i det. jag kämpar verkligen!! jag har ingen lust till någonting längre, ingenting gör mig särskilt glad. vad som än händer, vad jag än får eller gör, så känner jag mig hela tiden tom, kluven och ensam!

jag saknar att ha någon jag kan prata med, någon som lyssnar, bryr sig och verkligen finns där ... när det än gäller! någon som tycker om mig tillräckligt mycket för att kunna släppa allt annat när jag behöver det. jag är trött på att hålla inne tårarna, inte kunna prata med någon, aldrig känna mig tillräcklig, vacker och omtyckt.

RSS 2.0