TAPETÅNGEST?




SHOWER AND A CUP OF TEA

sitter hemma hos papsen i hans säng. bristen på värmen hemma i min lägenhet fick mig att ge upp. har frusit som jag vet inte vad dom senaste dagarna. så nu stannar jag här inatt! har tagit en skön dusch och smörjt in mig. ska snart värma en kopp te (som jag tänkt göra i 2 timmar nu?) och krypa ner under täcket (:

imorgon hoppas jag på energi och lust till träning :D samt allt lat-albin gör mig sällskap!!!

OTHER PLANS

må hända att denna bloggen hamnar lite ½ åt sidan ett tag. har nya val gjorda, nya vägar att följa och nya mål att nå! eventuellt någonting som kommer att visas mer utåt längre fram.

idag har jag kört zumba! här hemma med hjälp av zumba dvd. så jäkla skoj (: antar att jag kommer köra hårt på det ett tag framöver. och så hoppas jag att temperaturen utomhus går upp lite snart, så jag får lite motivation till långa, härliga morgonpromenader!! :o dessutom är det någon läcka i värmesystemet, så lägenheten är galet kall. fryser snart fast :s inget vidare, men förhoppningsvis snart ordnat.

nu sitter jag och väntar på albin. vi ska ta en fika på espressohouse, och så vill jag kolla tapeter, men det vet jag inte om vi hinner nu. har ingen aning om när det stänger. men men ..... ska nog värma en kopp te medans jag väntar, för att få upp värmen lite. sitter redan med dubbla lager leggings och strumpor, tre tröjor och halsduk :/



O.C. IN THE BATH

har precis återvänt till soffan efter ett skönt oljebad. så avslappnande! nu börjar magen kurra, så funderar på om jag ska värma lite av gårdagens tacorester om en liten stund (: sedan blir det mest troligt mer O.C. och ev. 'mean girls 2' ;p

ICE COFFEE


har precis serverat mig själv en god frukost. en islatte (min specialare ;D), 2 creeme cheese/kalkonbröst knäckisar och keso med kanel :D gooooodaste jag vet!

BETTER IN TIME

känner mig lite småbakis idag. gårkvällen resulterade i förfest hos mig med albin, roob, timmy, johan, kev, dennis, stampe, tommy, krus samt xet som var chaufför in till andra sidan centrum, där det var inflyttningsfest hos isa (: jag kände att jag (som för det mesta) druckit för mycket och för snabbt, så jag sprang hem. åt lite och deckade skönt i sängen.

vaknade 11.30 på "morgonen" av att pappa per ringde. så kom han och hämtade bilnyckeln som jag hade i min jackficka ;p när jag ändå var uppe passade jag på att plocka undan alla burkar, flaskor och glas. diskade och torkade bort kladd här och där. sedan har jag suttit här och läst bloggar, fb-statusar, forum osv ... nu är det snart dags för lite frukost, sedan ska jag nog lägga mig igen. får se om det blir lite mer sömn eller några avsnitt O.C./film :}

MAN MÅSTE TÄNKA FRAMÅT FÖR ATT ORKA MORGONDAGEN, MEN DET ÄR SVÅRT NÄR INGENTING LÄNGRE ÄR SOM DET SKA ..


TIME TO WAKE UP

har legat i sängen hela dagen -.- har mina ursäkter, men känner att det får räcka nu. ska kliva upp och göra mig en islatte, sätta på lite musik och ta tag i städningen som behövs! samt tvätta, har ju tvättstugan (!!!!) ... kom jag på nu (a) sedan blir det en skön dusch innan jag borde tänka på att fylla på kroppen med lite energi - dvs mat.

ikväll ska jag nog ut med vännerna. isa har inflyttningsfest och jag behöver lite umgänge. trots att jag inte riktigt har lust eller ork, så ska jag åtminstone försöka vara med :)

A LOOK IN THE PAST

har läst igenom en massa gamla inlägg. jag måste säga att jag fängslar till och med mig själv i mina rader ... och dessutom är jag glaaaad över allt bra (och dåligt) jag upplevt. till och med det sorgliga är fina minnen. jag är glad för precis allting jag har upplevt, för det är det som tagit mig dit där jag är idag. och trots att jag ser mycket brister i skuggorna, så har jag lyckats ganska bra. förvånansvärt bra. om jag reser tillbaka i tiden, till mig själv för 1 år sedan och frågar mig själv vart jag är om ett år, så hade jag aldrig haft nutidens historia som svar. livet är verkligen facinerande.

FEELING SICK


är riktigt opigg idag :/
huvudvärk och illamående tvingade mig ställa in jobbet idag igen ... ligger i sängen och kollar på O.C. istället.

WHEN THE STARS GO BLUE


bakar bröd igen (:
har 12 fina och förhoppningsvis goda grova bullar i ugnen nu som blir kvällsmat tillsammans med lite marmelad och ost, samt en kopp chai te. jag antar att jag placerar mig på soffan/i sängen och ser en film där efter.

THOUGHTFUL


inte bra dag idag.

LIVE IT UP

hamnade hemma i mitt kök med hobbe och emelie igår kväll. satt och pratade över en påse godis i flera timmar (: när klockan närmade sig 02.00 hade emelie redan somnat, jag kunde knappt hålla ögonen öppna och hobbe åkte hem. bäddade ner mig för att sova jag med, men lyckades inget vidare med emelie förbannade snarkning bredvid. trots musik från ipoden i öronen. 04.30 gav jag upp. tog soffdynorna och bäddade under köksbordet. sov 1 timma och vaknade dysvett av att väckarklockan ringde. äntligen var det dags för emelie att fara iväg till jobbet. la mig i sängen igen och somnade fortare än någonsin!

någon gång efter 11.00 kom hobbe.
jag tog en dusch, åt lite frukost och åkte sedan med pappa och handlade, medans hobbe gick till niclas och drack kaffe. när jag kom hem igen bakade jag en banankladdkaka och satte på bryggaren, så kom albin på en fika. nu har han precis lämnat mig och jag funderar på om jag ska våga sova en stund, eller försöka få en behövlig storstädning gjord ;o sedan är det nog dags för mellanmål.

@ DAD'S PLACE

sitter hemma hos papsen med honom och syster :) kollar på 'sveriges sämsta bilförare' och har precis ätit en 50/50 kebabtallrik (y) det var då inte igår jag åt det. nu är jag som vanligt för mätt och godissugen :@ vilket troligtvis slutar med att jag köper lite godis ..... nyttigheterna får väl vänta ännu en vecka ut, eftersom jag klassar mig själv som sjuk (hängig) fortf. ska sköta mitt vitaminintag och förhoppningsvis komma igång med träningen igen på måndag!!

om en stund (?) ska jag träffa hobbe. och så kommer em till mig. pga det blir det väl inget långvarigt besök här ;p vi får se .....

RESTLESS

är uttråkad som bara den efter en heldag inomhus. förutom 10 minuters frisk luft när jag gick till och från affären affären för att möta syster och handla -.- brödbakning blev det idag, och gott också för den delen! bortsett från det, så har jag spenderat hela dagen i soffan med huvudvärk. kul liv. men nu börjar den lätta iaf, många O.C. avsnitt senare. funderar på att ta hand om dagens andra diskning, städa lite och ta en dusch för att sedan överraskande nog återvända till ......... soffan ^^ nu kickade huvudvärken igång igen, så jag får nog ta en alvedon ändå, trots allt.

COZY



går inte direkt på högvarv idag heller. vaknade 10.00, så klev upp och gjorde mig ett glas kaffe, la mig på soffan och är nu inne på tredje avsnittet av O.C. geek. nu har jag ätit en skål havregrynsgröt till "frukost". tänkte baka bröd idag, men har inte orkar gå ut till affären än ;p

försöker övertala syster att komma hit som sällskap under dagen. 16.30/17.00 ska jag iväg och jobba. idag blir det träning! skönt, men känns lite obekvämt eftersom vi tränar på plus där l (som jag är 'ovän' med) jobbar. förhoppningsvis går hon med på ett konditionspass, vilket är simplast.

TEA FOR ONE


dricker ett underbart te (ny favorit?) från yogi tea. köpte det på indiska i julas och dricker det för första gången på rätt sätt idag (dvs låtit det sjuda i 20 min som det ska) ... femte koppen nu (a) det är väldigt kryddstarkt med smak av bl.a kanel. lyxar till det lite med en skön gurk och äpple mask i ansiktet som snart ska tvättas av. sedan ska jag se på den efterlängtade 'tusen gånger starkare' :)) lagom ansträngande onsdagskväll!

ALL KINDS OF THINGS

hemma igeeeeen :) skönt! har lite 'ångest' för att jag inte är så träningssugen, men bestämde mig igår för att jag ska träna idag. dock verkar albin fortf sova? -.- hur som ... idag har jag varit både det ena och andra hos gammelmormor. shoppare, städare, frisör och kock. känner dessutom att min träning med att slappna av mer börjar nå sin mening. kopplar av i tankarna mer och har blivit mycket bättre på att ta en sak i taget.


nu sitter jag och dricker ett glas fun light. har som vanligt huvudvärk, men tänker fan inte fortsätta knarka alvedon nu. blir så lätt beroende av sånt där ;o förhoppningsvis så hör albin av sig snart så vi kan dra iväg och träna. annars blir det nog inte så mycket mer utav den här dagen! :p ska väl ev. åka med erica hem när hon slutar skolan iofs. har tagit ut löshåret nu, men är lite tveksam på om jag ska sätta i nytt direkt eller avvakta lite med det :}

RIGHT NOW;






WITH A GLASS OF COFFEE

försöker tvinga ut obehaget som sitter kvar från drömmen. sitter i köket med ett glas nybryggt kaffe och en skål hälsoyoghurt, lite müsli, en skvätt fun light, hallon/blåbär och kanel :) ca 11.00 ska jag vara hos sonja, så har ganska gott om tid eftersom det tar drygt 10 minuter för mig att gå dit ;p fast iofs skadar det inte att komma tidigare heller. nu kom jag på att jag glömde strö på linfrön!! haha. får göra det .....


DAGENS PLANER:

  • frukost + kaffe.
  • promenad till gammelmormor.
  • städning/handling/rulla hår/lunch.
  • träning med babbi (?)
  • skriva ut och skicka papper till försäkringsbolaget.
  • få hjälp av lillasyster med löshår och färgning (y)

ANOTHER CONFUSING DREAM

levde drömmen. bodde i thailand med em ..... allt var hur vackert och skönt som helst. förutom att jag var gravid, vilket jag inte upptäckt förrän dom sista dagarna av graviditeten. greps av panik när jag berättade för alla vännerna som var salmade där på semester och hälsade på oss. vaknade med rinnande tårar. obehagligt :/

I WON'T GIVE UP

dricker en god kopp av mitt favoritte. till det har jag fin musik och en trevlig konversation med markus på msn samtidigt som jag försöker få ordning på allt kring anmälan på min förlorade iPhone till försäkringbolaget. besvärligt sånt här tycker jag, tur att min älskade paps ♥ hjälper mig :)

SAKNAR MIN IPÅÅÅÅN! </3

NÖTFÄRSGRYTA MED JORDNÖTTER OCH CURRY




3-4 portioner.

400 gram nötfärs.
1-2 vitlöksklyftor.
3 msk tomatpuré.
2 msk ketchup.
5 dl matlagningsgrädde.
½-1 dl jordnötter.
salt.
peppar.
curry.


bryn nötfärsen med vitlök. tillsätt tomatpuré, ketchup och matlagningsgrädde. krydda sedan efter behov och blanda i jordnötterna. låt sjuda tills jordnötterna mjuknar något. ca 10-15 minuter. servera med ris och valfria grönsaker. ev. ketchup.

STILL BROKEN

lagar mat. nötfärsgryta, med curry och jordnötter efter eget recept. i stort sett klart nu, väntar bara på att riset ska koka klart. det blir en onödigt sen middag idag med -.- men hade faktiskt tänkt den för snart 1½ timma sedan. men erica var desperat efter cigaretter, så jag ställde upp och gick in till stan för att köpa ut till henne. när vi möttes på torget slog det mig att jag inte ens tog med legget, eller ens hade en tanke på det. huvudet fungerar inte som det ska utan energi. men som tur var, så satt albin och spelade på pt, så han ställde som vanligt upp och löste problemet (: sedan åkte erica hem och jag gick och solade innan jag traskade tillbaka hem till nötfärsen som låg och väntade i micron.

jobbet gick förvånansvärt bra! :} kände nästan för att skippa det tidigare idag. men en lång promenader med björnarna hundarna som m har tagit sig an att gå ut med som extraknäck och så lite engelska läxhjälp var trevligt (y.


nu är nog riset klart ... O.C. till maten kanske? ;p

FEELS LIKE ..


BRUNCH AND LAUNDRY


kommer vara en väldigt mätt tjej när jag fått (om jag får) i mig det här ;pPpp
men tänkte att den här dagen ska bli bättre än gårdagen då jag mådde fruktansvärt dåligt eftersom jag inte åt mer än 2 knäckebröd m. ett glas kaffe till frukost 10.30 och 2 knäckebröd m. ett glas kaffe till lunch 13.30 innan jag drog ut med albin. var tvungen att ta en macka när vi kom hem till honom ca 18.30 i väntan på alla ♥ dag middagen vi lagade och åt 20.00 någon gång. jag, albin, elina och sakarias var det som åt. sedan slappade vi på soffan innan vi drog ut en stund, för att upptäcka att det fortfarande inte händer någonting i den här staden och åkte hem (;

idag har jag tvättid 11.30-15.00. det känns en aning överflödigt med tanke på att jag knappt hade någonting att tvätta, men nu är två halvfulla maskiner igång där nere iaf .... tror t.o.m. att det är dags att slänga över det i tumlaren ;o jag får väl pausa frukosten och kila ner då -.-

>.<

A GHOST IS ALL THAT'S LEFT OF EVERYTHING WE SWORE WE NEVER WOULD FORGET. WE TRIED TO BLEED THE SICKNESS, BUT WE DRAINED OUT HEARTS INSTEAD ..........


I ♥ COFFEE


VALENTINES DAY

do you ever think of me when you're lying there alone? do you know, do you know what I'm going through? cause I can't seem to let it go, and I wonder if you know, if you know ..

... that a part of me is still waiting for you.

DECISIONS

  • INGET mer godis på ett bra tag.
  • bra mat - frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag, kvällsmat.
  • mer promenader!
  • mindre negativa tankar.
  • komma igång med träningen så fort kroppen känns stabil igen.
  • SLUT PÅ ALKOHOL! i några veckor .....

CRAZY SATURDAY NIGHT

en av dom mer bra lördagskvällarna detta året ..... konstigt nog. började lugnt med tacos och melodifestivalen med syster och billy. sedan flummade vi ett par timmar innan vi bestämde oss för att kolla läget i sjuntorp. drack en grogg och sedan var vi på väg, jag gjorde joel sällskap dit, medans erica och billy åkte ihop.

förstod av första anblicken att det spårat ur. albin som spenderat en längre tid på toaletten blev hemkörd av joel, medans jag letade efter timmy och försökte hålla koll på en dretfull sakarias. han och linus hade jordnötskalas och låg och sprattlade som fiskar på golvet i kampen att stå på benen. sedan drog bråken igång, ett efter ett. häflten slogs, andra hälften kämpade med att hålla isär och dra undan sina kompisar. till slut skingrade sig folk och snart var jag, roob och johan dom sista kvar i väntan på joel och timmy. timmy som hade sin jacka inlåst i albins bil fick följa med och däcka på min soffa. sedan kom erica och billy, så vi spenderade resterande vaken tid tillsammans i mitt kök. 05.30 slocknade jag till timmys och ericas snarkande (:

hoppade in i duschen 12.35. 13.00 var jag, syster och papsen på plats hos farmor för söndagsfika. blev kvar drygt 1 timma, sedan gjorde jag dom sällskap i affären innan dom släppte av mig hemma. nu sitter jag i köket och lyssnar på musik, funderar på vad dagen ska gå åt till och ska nog börja med att ta hand om mina naglar :p


ett gott skratt mellan mig, syster och billy igår kväll:


erica pratar i telefon med pappa:

erica:
krogen?
jag:
vi ska inte på krogen?
erica:
näää ...
jag:
ska pappa på krogen?
erica:
näää ...
jag:
vem ska på krogen?
erica:
näää ...
jag:
jaha, näää! :D

THE REAL YOU

vet inte om jag fortfarande är bakis eller bara mår allmänt skit. på alla sätt. hängig, huvudvärk, hungrig, hopplös, halv :( och det är bara bokstaven h .....

erica är här och gör mig sällskap för systermys :) nyss hemkomna från affären med tacotillbehör och annat gott som vi ska ha till melodifestivalen ikväll :DD har ingen aning om varför (har aldrig brytt mig om det tidigare), men det är ett ganska trevligt helgtidsfördriv.

nu måste jag kila ner till affären igen. vi är muffin, så behöver bakpulver för att baka chokladmuffins med hallon och blåbär! ;p

EVERY WORD I SAY IS TRUE

every day I will wait, 'til you're mine again. I will die every day, 'til you're mine again. there's no words to explain, no beginning and no end. I will dream, I will pray, you'll be mine again.

I'M A MESS

riktigt bakis för första gången på längeeee. inget vidare. jag och em började dagen med ett par glas citronvatten, sedan åkte vi till 'thai sing bar' med tomp och åt buffé. gott som sjutton, men ännu mättare .... nu har jag dammsugit, torkat golven och sådär. förtjänar att slöa resten av dagen (a)

faaaan vad dumt det blir. men jag skyller på hanna (; trots allt hon som taggar mig mestadels, och nu har nog hon också fått nog för sista gången + att vi ska börja träna tillsammans. så ändring ska det bli! no options.


jag & harvey (som fyllde 20 igår) @ lipz :D


jag, harvey och hanna på förfest @ mig


puss!

BITTERSWEET MEMORIES

förstår inte varför jag gör mig själv utsatt. styr drömmarna, vilket jag inte borde ..... men trots sorgen att det är drömmar, får det mig alltid på en gnutta bättre humör när jag vaknar. nackdelen är dock att det sitter kvar i huvudet resten av dagen. drömmar drömmar drömmar.

har fått i mig en kopp kaffe än så länge. samt diskat, städat lite och plattat håret. sett över blanketten som ska in på af idag, pratat i tele med både albin och syster, och lyssnat på musik givetvis ... den korta listan blev lång. nu är det snart hög tid för mig att klä på mig för att 'gå in till stan'. ska möta syster som kommer med bussen från sylte på torget, sedan träffa dani utanför af 13.15 för att tillsammans lämna in aktivitetsstödsblanketten (y) sedan vet jag inte om albin kommer in till stan. frukost ska jag nog ha. men hemma eller på espressohouse är ännu oklart.

är ledig från jobbet idag. det känns skönt med tanke på att jag verkligen känner för att inte bry mig om någonting, så det är högst troligt att det bara blir softilation här hemma med lillasyster. lite sims geekande bl.a :p

har ringt körskolan nu på förmiddagen också! 28 februari går jag på handledarutbildning med per, sedan blir det förhoppningsvis lite fart på övningskörandet :D ska få tag på böcker och installera TEO på datorn också, hårdpluggning it is! hoppas det löser sig med min iPhone nu också, så jag kan slippa fler oväntade utgifter och fokusera på att spara till körkortet istället.

sista minuten som vanligt - ut i den förbannade snön!!

MAYBE I'M AFRAID OF LOVING, BECAUSE I'M AFRAID OF NOT BEING LOVED BACK


INTER-NOT-CONNECTION

hade problem med internet igår :/ blev väldigt orolig att det inte skulle komma tillbaka, men efter drygt ett dygn gjorde det, som tur var, det! :p


igår hände det lite mer än vanligt (om man jämför med senaste dagarna). vaknade rastlös efter att ha snoozat ett par timmar, ringde albin, som ville sova lite till, så jag la mig snällt i sängen och väntade på att han skulle återkomma. sedan hämtade han och elina mig, så blev det lunch på shang ri la :) därefter hämtade vi sacka och drog ut på en sväng med albins 1-kronas volvo 240 innan vi skjutsade elina till vbg och sedan närmade sig klockan 16.00, så jag skulle hem och byta om för att kila iväg och träna (jobba) med m :p det var segt som tusan eftersom jag är så slö nu om dagarna + hade besvärlig huvudvärk. men 30 min på bandet blev det iaf, samt en timmes powerwalk intill kanalen när har lämnat m på bussen. resten av kvällen jobbade jag på att slappna av. tog ett bad, åt en hemmagjord kycklingsallad och låg i sängen tills jag somnade strax efter 12.

idag ställde jag ingen väckare och vaknade på bättre humör är jag somnade med. 09.30 gick jag upp för att skölja ur hårinpackningen jag haft över natten. nu ligger jag på plats i sängen igen och pratar med hobbe (: har absolut ingenting planerat idag, så ska ev. upp till mamma i frändefors :) nu blir det frukost.

BERRY BREAKFAST



GRAHAMSPANNKAKOR:


1,5 dl grahamsmjöl
1/4 tsk salt
3 dl mjölk
1 ägg
1 msk olivolja


blanda mjöl och salt i en bunke, tillsätt sedan hälften av mjölken och blanda till en jämn smet. rör sedan i resterande mjölk och ägget, samt olivoljan. låt stå i ca 30 minuter för att svälla. stek i varm panna med olivolja.

servera med t.ex. bär, fryst banan eller sylt.


tips! blanda i lite kanel i smeten.

OPERATION

hittade gamla bilder i min 'tillfälliga' mobil från min blindtarmsoperation.





PANCAKES FOR BREAKFAST

har varit ute på en 40 minuters powerwalk (: idag tog det verkligen emot att komma upp ur sängen. vaknade 08.00 första gången, somnade om ett par gången innan jag till slut klev upp vid 11.00. klädde på mig och gick ut direkt. körde ett varv runt spikön innan jag var hemma igen, med huvudvärk som sällskap -.- tror jag börjar bli sjuk. vilket inte känns något vidare passande! har varken tid, lust eller råd med det. måste jobba så mycket som möjligt för att få vardagen att fungera, och jag vill verkligen inte tappa träningen. nåväl, bara att bita ihop, försöka vila på tillgänglig tid och hålla tummarna att slöheten går över!


grahamspannkakssmeten (nyttigare variant) står i kylen för att svälla. tror jag ska hinna med en dusch innan det är dags att värma stekpannan, så kilar iväg direkt.

har problem att få in bilder från mobilen, men tror jag är på G att lösa det nu (y.

AS LONG AS WE GOT EACH OTHER


jag vet att jag inte varit så lätt att leva med, också jag har dagar då allting blir fel. men jag vet att om man inte ger något, så får man ingenting igen. och där du tyckte att du förlorade i stolhet, där vann du en vän. se på oss nu, vi står här trots allt och håller om varandra när det blåser kallt. jag vet att jag vill kämpa, jag vet att jag kan. så länge vi har varandra. jag vet att det varit dagar, då du undrar om du gjorde rätt. men jag har aldrig sagt till dig att det kommer att bli lätt. så tänd ett ljus och låt det brinna, låt aldrig det vi har försvinna. jag hissar vit flagg och säger förlåt, så ta dig samman och svälj din gråt. se på oss nu, vi står här trots allt och håller om varandra när det blåser kallt. jag vet att jag vill kämpa, jag vet att jag kan. så länge vi har varandra. för mig är du det vackraste som finns, för mig finns inget annat. det finns saker som alltid fortsätter växa när allt annat har stannat. se på oss nu, vi står här trots allt och håller om varandra när det blåser kallt. jag vet att jag vill kämpa, jag vet att jag kan. så länge vi har varandra.

BANANA CHOKOLATE CAKE

i brist på annat efter maten satte jag igång med kladdkakasbakning. och för att variera lite, samt göra mig av med ett par övermogna bananer mosade jag i även det. resterande skivade jag och la på en tallrik för att frysa, har hört att det ska vara gott som snacks ;) till middag idag blev det lax i spenatsås och tagiatelle. skapligt gott. gjorde på 400 gram lax, så nu har jag en portion i kylen och 4 i frysen (y. suveränt! resterande tid av dagen har gått åt till att tvätta, diska flera gånger om och söla vid datorn med musik, bloggläsning och citatsökande. skön söndag.


nu bör kakan vara redo att komma ut ur ugnen. när den svalnat åker den nog in i frysen för att sparas och serveras till en kaffet någon gång framöver :))

TANGLED

nu är jag hemma igen efter bio med m och lite solning på vägen hem. lillebror är och bowlar med syster. albin erbjöd sig att passa honom medans jag jobbade, men sedan kände han uppenbarligen för båtmässa i göteborg ist. men som tur var löste det ju sig ändå!


lillebror imorse

eftersom jag luktar solarium ska jag snart ta en dusch. men innan det tänkte jag städa lite och luska ut vad det blir för mat ikväll. förhoppningsvis stannar även syster min kvar här inatt (victor blir kvar till imorgon), så jag funderar på om vi kanske ska beställa hem pizza (; uuuuuuuuuuuusch! x 1 000 vilken dålig vecka det här har varit :| alkohol, onyttig mat, godis i mängder och brist på träning ... det känns inget vidare, men jag har nu trots ångesten bestämt mig för att inte bry mig förrän söndagen är förbi. jag behöver lite avslappning med tanke på allt trubbel den senaste tiden -.- att unna sig kallas det (a) haha.

upp med volymen och så fram med trasa, dammsugare och skurhink!

ONE OF THOSE DREAMS

vaknade precis för tredje gången. första gången var redan vid 07 någonting imorse, lillebror tände tvn för att kolla på barnprogram och jag somnade om, vaknade åter igen vid 09 av att han ville ha frukost, snart sa jag och somnade om ..... hahaha. nu har jag satt mig upp för att inte somna om, men nu är han halvfull med snacks och godis som fortf stod framme sedan igår. frukosten får helt enkelt vänta en stund till.

min ursäkt för att somna om "hela tiden" är en dröm. jag hataaaar när man har drömmar som man inget hellre vill än stanna kvar i :/ jag har turligt nog någon slags förmåga att till viss del styra mina drömmar, så blir jag väckt/vaknar, så kan jag ganska lätt gå tillbaka till drömmen när jag somnar igen ;p

idag har vi inte riktigt någonting planerat. jag ska jobba ca 14.00-17.00, så förhoppningsvis kommer albinsom han erbjöd sig hålla victor sällskap medan jag och m är på bio ;) idag ska vi se på 'trassel', som vi pratat om ett flertal veckor tillbaka. ska bli riktigt kul att se den nu! :) victor vill ta en promenad efter frukost. så så blir det nog (y.


BROTHER & SISTER NIGHT

idag har jag min kära lillebror på besök :) jag och albin åkte och hämtade honom på fritids 14.00, stannade sedan till snabbt hemma i frändefors för att packa lite kläder, xbox och så till honom. sedan körde albin hem oss till mig där vi slappade en stund med lite spelande, mat (köttbullar, kokt potatis, morötter, sås och lingon). sedan kollade han på barnprogram ett tag medans jag grät över min iPhone/pratade i telefon med hobbe :/ som ett försök för att bli på lite bättre humör tog vi en promenad in till stan där jag solade 20 min på meddo innan vi köpte godis på hemmakväll och promenerade tillbaka till affären nedanför mig där vi fyllde på gottet med popcorn, snacks, coca cola och tacotillbehör.

nu ska vi ta ett bad innan det är dags att ordna tacos!

MY LIFE IN RUINS

HAR TAPPAT MIN ALLRA KÄRASTE ÄGODEL!!!! min älskade ipåååån är förlorad :( så dåligt som jag mår nu, har jag inte gjort på längeeee ... fan vad värdelöst! nästan 15 000 kr kvar att betala av på den, känns underbart -.- vad gör jag?!!!

A LITTLE BIT OF TRAGIC


ligger ensam i mörkret och lyssnar på rock.
har dragit i mig ett par 2,25% cider och precis knäppt upp en 7,0%. skönt soffhäng, by myself. inga lögner, inga idioter. bara jag, musik, tankar och avslappning .....

SOMETHING TO BELIEVE IN

sköööön dag! :DD vaknade och kände mig som en prinsessa ;) sov alltså riktigt skönt inatt, och inga hemska drömmar, tack och lov! minns inte ens vad jag drömt om inatt. har lite speciell sömn och brukar aldrig riktigt sova djupt, utan huvudet är vaket medans kroppen sover ... hör ofta allt som händer runt omkring mig, fast att kroppen 'sover'. lite knepigt. men inatt har jag verkligen sovit som en stock! :) utvilad, pigg och glad kan inte bli annat än en bra start på dagen.

studsade upp ur sängen och laddade kaffebryggaren.
åt keso m. kanel och creme cheese/kalkon knäckisar ... börjar bli en vana (ett beroende?) :p hehe. sedan klädde jag på mig träningskläderna och joggade bort till kommunhuset där jag skulle möta christina för att skriva på mig timrapport och lämna in den, samtidigt som jag skrev in mig i personalföreningen för att ha rätt till rabatt på gymkortet jag ska skaffa på älvhögsborg. kommer saknar sportlife, men av många anledningar känns det bättre att köra på älvhögsborg.

  • närmare.
  • tillgång till badet.
  • tränar där när jag jobbar.
  • billigare (med rabatten).
  • ludde som jag tränar med (för tillfället iaf) tränar där.
  • "trevligare" gym.
sedan promenerade jag till sportlife. fick 60 minuter på crosstrainern överstökade. solade 15 min och gick sedan hem igen. lyckades som vanligt gå vilse i 'egna hem' :@ men hittade ut till bekanta vägar till slut. hehe. ringde hobbe och pratade med honom resten av vägen hem och hoppade sedan in i duschen medans jag kokade ris. nu har jag fått i mig ris och makrill (totalt oengagerad i matlagning nu :/) ..... vet inte vad jag ska fördriva dom närmaste timmarna med. har möte på älvhögsborg 17.00 för medlemsrådgivning (y.

ett par avsnitt O.C. får det bli tills någonting annat (eventuellt) dyker upp.

THIS MORNING

somnade efter ett O.C. avsnitt och vaknade igen när nästa var slut. kollade på ännu ett innan jag klev upp för att städa lite. vek gårdagens tvätt, diskade och plockade undan. kokade ägg till äggröra som jag åt till frukost tillsammans med 2 creme cheese/kalkon knäckisar och lite keso m. kanel. inget kaffe idag, varken ork att brygga eller lust att dricka :p nu har jag fått på mig träningskläderna och väntar på seg ludde -.- var ovanligt taggad på gymmet för en stund sedan, men nu börjar det tyna bort pga uttråkningen. promenaden dit i regnet känns inte heller särskilt lockande. men bara att lyfta på fötterna och trampa framåt, annars kommer man ju ingenstans ;)

får hetsa honom lite nu för här orkar jag inte sitta och glo!

WHY WONT YOU JUST LOVE ME BACK?


NIGHTMARE

vaknade med tårar i ögonen och känner inte för att somna om. drömde om det absolut hemskaste som skulle kunna hända mig. vet inte varför jag drömmer att folk dör, det har hänt ett flertal gånger dom senaste veckorna :/ hur som. sportlife öppnar inte förrän 10 idag, och träningen med ludvig är bokad 12.00, så jag får fördriva tiden med O.C.

RSS 2.0