SOHO CLUB

det är lite segt idag ;) men såååå värt det. går kvällen var kanon ..... den började hemma på soffan med hjärnkontoret på högvarv (pluggade teori) och slutade med svettig dans runt stången inne på soho tillsammans med linn :D

jag och albin fick skjuts till uddevalla av tobbe. träffade damerna på förkröket hemma hos malin en stund och gick sedan vidare till soho för att träffa resten av gänget. det blev en riktigt grym kväll. ruskigt goda drinkar, trevligt folk och fullt ös. precis som det ska vara (y. soho har varit underskattat från min sida, trots att det var första gången jag var där igår. där kommer förhoppningsvis ett flertal kvällar till spenderas i framtiden ;)

nu ska jag snart hoppa in i duschen för att fräscha till mig lite.
idag gifter sig min morbror joachim :) mitt första bröllop någonsin, så det ser jag fram emot! 15.00 ska vi vara på plats i kyrkan.

ANTIQUE - (I WOULD) DIE FOR YOU

 

loving you the way I do

and all this things that we've been through

make me sad, make me mad

 

finally that we're apart

there is only sorrow in my heart

hard to say im ok

 

'cause I would die for you

look into my eyes and see me true

really I could never lie to you

just to make you see

that no one else could ever love you

like the way I do


now that you are here no more

the nights are longer then before

hard to say I'm ok

 

'cause I would die for you

look into my eyes and see me true

really I could never lie to you

just to make you see

that no one else could ever love you

like the way I do


'cause I would die for you!


THURSDAY

igår blev det överby igen :) med albin, sacka och hanna. köpte mig ett par turkosa kawasaki skor för 250 kr (50% på junkyard), ett riktigt fynd! sedan hittade jag ett par simpla svart jeans på gina tricot - 99 kr (; mer än så blev det inte. dom andra käkade på briggen, medans jag kikade i lite affärer.

efter överby körde albin mig till sylte affären. så köpte jag 3 hårfäger innan jag promenerade hem, två slingblonda och en brun. erica hjälpte mig att färga håret. så nu är jag så gott som blond. det blir nog en till blondering (förhoppningsvis ikväll) och eventuellt lite mörkare underhår, så får vi se hur jag trivs med det. kan ju hända att jag blir brunett igen inom en snar framtid :p

under tiden vi höll på med slingorna kom hobbe. så när det var klart åkte vi hem till honom, och så kom joel. sedan satt vi och pratade drygt en timma innan vi åkte mot uddevalla för att kolla läget och hämta joels syster + kompis. när vi var tillbaka i trollhättan var jag helt död. tvättade bort sminket, tog ur linserna och gick rakt in i sängen när jag kom in.

idag gick jag upp strax efter 10.00.
storstädning som gäller idag! ska alldeles strax väcka erica så vi kan sätta igång och så  småningom bli klara ;) efter städningen ska jag övningsköra med mamma. det känns som en ganska vettiga dagsplanering (y.

AIN'T NO SUNSHINE

alltid lika tråkigt att vakna upp i trist väder. men temperaturen är okej iaf, och regnar gör det inte åtminstone, förhoppningsvis kommer det inte göra det alls idag! (y.

övningskörningen igår gick bra, bortsett från småsaker (a) på överby blev det en del shopping. kläder till björn inför lördagen (bröllopet), kläder till mig + annat smått och gott. min mamma snälla mamma betalade min kavaj (:

efter överby åkte vi och åt på 'shang ri la'. självklart beställde jag kycklingfilé med jordnötssås, galet gott :D sedan var det sylte som gällde för min del. tog en dusch och gjorde mig i ordning innan jag tog bussen till halvorstorp för lite fest hemma hos albin. det var allt trevligt! framåt 02.00 hämtade hobbe mig, jag deckade ganska snabbt och vaknade igen utanför huset. gick rakt in i sängen när jag kom in.

idag har jag inte hunnit med speciellt mycket, ännu.
sitter i köket och funderar på att ta mig lite frukost, dilemmat är bara vad ?! har satt i mina bruna linser jag beställde i söndags också. mmmm ... resterande timmar av onsdagen vet jag inte vad det blir av. vi får se.

SUMMERPICS

delar med mig av några bilder från igår :)










PULSEDRIVER - BACKYARD


GREAT DAY SO FAR

sitter hos mamma och väntar på köpare av mini så vi kan åka mot trollhättan :) det blir överby och restaurang. övningskörning för mig :D har ätit jordgubbar i solen, blivit klippt, plockat blåbär (mindre lyckat) och myst med djuren :)

HOME

det blev varken bio eller fika ikväll. jag hakade på hobbe, joel och hedlund till borås, där joel tittade på och provåkte en bmw, jag gav den namnet skrutten. väl tillbaka i hemstaden tog jag, hobbe och joel plats i joels soffa och kollade på 'top gun' och '2½ men' innan jag och hobbe åkte därifrån för en sväng till donken och sedan hem. planerna ändrades när vi träffade på andreas, peppe, söder, possy och petrus. allmänt babbel och så övningskörde jag lite innan vi väl åkte hem :)

nu ligger jag i sängen med en kopp chai te. imorgon har jag en hel del alternativ, återstår att se vad det blir av dagen. sov gott :*

INCEPTION


biosugen!

SAID AND DONE

..........   :) ja. jag minns knappt hur jag brukade skriva mina inlägg. allt jag försöker få ut känns mest konstigt och obekvämt när det väl ska stämplas på tangenterna. men hur som helst. min måndag har gått åt till att göra - allt möjligt - förutom att sitta still.

jag började med en kopp te och en nyttig smörgås till frukost
innan jag kilade ut till bussen för att besöka gammelmormor som behövde hjälp med det vanliga; bära ut skräp, handla och städa. precis som alltid uppskattades mitt sällskap under lunchen när mitt arbete var avklarat.



vid 14.30 traskade jag vidare. tog en spontan promenad, helt utan tid, mål eller väg. cirkulerade ett par timmar i stan, kollade på fåglar i kanalen, kände vinden i håret och kisade mot solens varma strålar. sedan gick jag och kikade i lite affärer i jakt på kavaj till bröllopet på lördag, då min morbror gifter sig! försökte hitta något bra att läsa också, men det uppdraget är ännu incomplete. får fortsätta sökandet under resten av veckan. två linnen från gina (ett svart & ett vitt, båda med tryck) fick jag med mig hem iaf (y.

albin ringde och frågade om jag kunde mata hans sköldpadda då han själv är uppe i huvudstaden. så jag satte mig på bussen till halvorstorp, sprang in och gav krabaten lite käk och tog sedan bussen tillbaka till torget. kunde inte bestämma mig för vad jag skulle göra näst, så jag började gå hemåt, sakta med säkert :) 1½ timma senare var jag hemma. tog en dusch och slog mig sedan ner här, vid köksbordet och åt 2 bitar pizza som fanns kvar från den hembakade vi åt igår.

kvällen är här och ingenting är inbokat.
jag har funderat på bio, fika eller kanske ännu mera promenad. vi får se vad det blir utav det! men först och främst måste jag klä på mig och fixa till håret lite :p


åååååh, vad skönt :)

3 WEEKS LATER

jag saknar att skriva.

men samtidigt har dom senaste veckorna inte innefattat någon större lust att skriva. jag vet inte varför. det har bara blivit så ... dagarna har passerat och engagemanget till att skriva ödsliga inlägg om vad jag spenderar tiden till har liksom legat under mattan. huvudet har känts tomt, jag känner inte ord och meningar som jag brukade. men så kommer den där satans ångesten, rädsla för att jag inte kommer ha några minnen kvar från den här sommaren om jag inte skriver ner dom. jag har trots allt inte uppdaterat regelbundet sedan början av juni.

det ska bli ändring på det.

skriver jag inte, så försvinner det. jag älskar att bläddra tillbaka i tiden och minnas allting precis som om det var dagen innan. så från och med nu ska jag försöka hålla mig på banan. ladda upp bilder. släppa ut tankar och skriva ner berättelser som kanske egentligen inte spelar någon roll, eller på något sätt är intressant för någon annan. jag bryr mig inte om att ingen annan bryr sig. för det är mitt liv, mina rader och mina avtryck som lämnas ut i den här bloggen.

min blogg.

ALL UP TO YOU


RSS 2.0