MOVIES 2011








BE NOT AFRAID OF GOING SLOWLY, BE AFRAID OF STANDING STILL

ringde 'elmbys trafikskola' gång på gång idag. inget svar :/ får försöka igen imorgon! har ändå fått dagen att rulla på ... var uppe till sent inatt imorse. sov ett par timmar och sedan kom lillasyster hit. åkte till henne och sedan till vänersborg. började mitt 'mission cleaning' hos r & c. drygt 2 timmar gick åt till att plocka/slänga skräp, samla ihop kvitton, starta en tvätt- och diskmaskin. får fortsätta imorgon, om jag hinner (:

sedan solade jag 24 min på meddo. träffade kusin i stan, tog bussen hem till sylte. käkade pizza och kollade på 'pirates of the carribean'. pluggade lite teori, hade ett par intressanta konversationer över ett gäng cigaretter (+ cigarr) ... sedan tog jag en dusch och han gick till bussen strax innan 22.00 :p

nu äter jag glass och kollar på '500 days of summer'. känner mig lite ensam ... men beror nog mest på ovana. trots allt ganska skönt :} men var mysigare inatt!

imorgon blir det jobb, tatuering och städ. hihi. nåväl, dags att fylla på glasskålen och återgå till filmen :*

LOVE IS ...

when you shed a tear and still want him. when he ignores you and you still love him. when he loves another girl but you still smile and say 'I'm happy for you', but all you really do is cry.

RISKETTAN

SKA BOKAS IMORGON! + HALKAN .... SAMT UPPKÖRNING OCH TEORI! nu jävlar :D

GIRLS NIGHT


bakat och ätit pizza med hanna och joanna :) riktigt mys! kollat lite big brother och gjort blonda slingor på joanna. ska slänga i svart färg på hanna, så fort hon fått ur det förbannade löshåret ;| ingen lätt match det inte! känns lite oroande att utsätta håret för det, men kan ändå inte låta bli att längta till torsdag då vi åker till öresjö för sätta i keratinslingor. kommer bli så fint! :D

nanar nog hos papsen inatt. fast känns lite ensamt ... så får se hur det blir. kan hända jag ändrar mig och åker hem till halvorstorp ändå (a) haha. återstår att se.

buskörde lite förut (flyttade joannas bil från besökande- till dagispersonal plats för slippa betala mera avgift), fick MVG på den parkeringen ;) caaaaan't wait for license ;D

MOOOONDAY


muuuumsig frukost! cream cheese/kalkonbröst knäckisar, ägg och jordgubb/vattenmelonsmoothie :) ska slänga i mig det och byta ut bobdressen mot kläder för att sedan åka ut till överby med lillasyster :*


HEART OF ME

fick världens finaste logginlägg av min hanna under kvällen - "Snyggaste bruden är du..och jag får tillbringa så många timmar med dig gör mig stolt! Du gör mig starkare som person o är stolt över DIG! Som ser dig kämpa dag in o dag ut. Love u". det gav mig tårar i ögonen ... jag älskar dig!

CRUISING @ TROLLHÄTTAN -11







ett gäng bilder från cruisingen i trollhättan, som inte blev alls som någon av oss tänkt oss, MEN helt okej trots allt. ingenting går någonsin som det ska, och det är väl kanske det som gör att man får uppleva alla de underliga sakerna. mina vänner är udda, underhållande och alldeles underbara :)

FUNNY FACE

hahaha. kom precis på mig själv med en fett snygg min. koncentrerad? :p

RAINY DAY

godmorgon! :) ligger och drar mig i sängen med musik och ljudet av regn som faller utanför fönstret. suck ... jaja, tycker det kan ta slut så solen skiner imorgon (; bra deal!


blev inget mys hos papi igår ... hannah fick massa onda sammandragningar, så jag och hanna hängde i kiosken en stund efter solningen och åkte sedan van med albin, dennis och emil resterande tid av kvällen :) roligare än så var det inte. fast med det menar jag inte att det inte var kul .. bara ah, ni fattar :D haha.

nu ska jag se 'änglagård - tredje gången gillt' som ääääntligen kommit ut, wei (y)

I DON'T WANNA FEEL ANYTHING, BUT I DO AND IT ALL COMES BACK TO YOU


SOME DAYS ARE BETTER THAN OTHERS

'baksmällan II' var riktigt, riktigt bra! tveksamt vilken av dom (ettan & tvåan) som var bäst till och med. så det var ett lyckat filmval! middagen var hur mysig som helst, dock blev jag så sjuuuukt mätt av den maffiga räksalladen, mn mums vad god :D efter bion blev det inget hem till halvorstorp, inte mycket sömn heller för den delen. men mys blev det gott om. hade en riktigt trevlig kväll/natt/morgon.

den gooooda salladen!


jag & min snygga ronja i full fart till bion ;)

mötte hanna på strandgatan runt 13.00 :) tog en grön chaite medan hanna åt bakpotatis som såg riktigt smaskig ut. fick sällskap av kusin och olle, fast egentligen tvärtom ;p hehe. sedan gick vi och solade och kilade in en sväng på systemet innan vi köpte cigg och begav oss mot varsitt håll. jag hem och hanna till jobbet.

nu har jag skärt upp lite vattenmelon, mmmm ... kände att magen behövde lite mat nu också, eftersom den fått vila sedan räksalladen på o'learys, så bredde cream cheese påt två knäckisar (kalkonen slut :/), värmde en kopp chai te och gjorde en smoothie på jordgubbar, blåbär, skogsbär, goji, lingon och havtorn + en skvätt vatten. blir lite soffhäng innan det är dags att åka in till stan igen.





ska sola liiite till med hanna när hon slutar jobbet. så ska ta 18.30 bussen om planerna inte ändras. sedan blir det nog hem till papsen för lite mys, då även (den andra) hannah hänkar på! ska färga håret och bara umgås :) kanske ska ringa pappa och kolla läget först bara ;) hihi.

nu ska jag luta mig tillbaka, äta och kolla på tecknat :D
blir visst lite övningskörning! ;p

DINNER AND MOVIE WITH MY SWEETHEART

har tvättat och städat heeela dagen. bortsett från lite kaffe och melon, ett par cigg och en film med kusin! ;p nu väntar jag på att albins powernap ska ta slut så han kan ta sin dusch och bege sig mot biltema (därmed får jag skjuts in till stan). ska till meddo och sola en stund innan jag möter ronja på o'learys 18.45. tänkte prova deras räksallad :D ca 200 kr (!!) men hoppas den är värd det ;) sedan far vi iväg till vänersborg för att gå på premiären av 'baksmällan II'. förväntansfull! :DD

har dessutom antagit mig att ta hand om hennes och christians kattbebisar medans dom (åååh, är fortfarande arg/avundsjuk för att hon har pojkvän och blir bjuden!!) är i alanya :) + jag ska börja städa hos dom. haha.

det är väl vad den här dagen har att erbjuda. får se hur kvällen efter bion blir. det vet man aldrig ;o hihi. nu ska jag ut och ta en cigg till 'gyllene tider' innan jag börjar göra mig klar för att åka :*

FIGHT AGAINST THE HOURS

har inte varit något vidare lycklig idag. har kommit in i en mindre 'glad' period nu. dvs - vill inte gå upp ur sängen, ingen matlust och blir därmed lätt illamående, får huvudvärk ... har ingen motivation till träning, känns jobbigt att träffa folk. ingenting känns som det brukar med andra ord. men jag har tagit mig igenom dagen skapligt bra trots allt det där! :} efter 3 vakna timmar i sängen (vaknade 9, gick upp 12) skar jag upp lite vattenmelon och tog en, två morgoncigg på den blåsiga, blöta altanen innan jag ringde min kusin och bestämde att vi skulle ses i stan 13.10 :)

träffade honom en stund. åkte till sylte och hälsade på hos fröbbe. väntade på nathalie som dök upp ganska snart. drack upp kaffet fröbbe bjöd på, tog en cigg och sa sedan hejdå till folket där för att ta en fika på espresso house, där även ronja gjorde oss sällskap en stund innan hon skulle iväg och äta med christian. nathalie körde hem mig till halvorstorp. drog på mig bobdressen och gottade mig i soffan med lite vattenmelon innan albin kom hem med sin nya van. blev lite premiäråkning innan jobbet.

satt drygt 3 timmar i vargöns kyrka med m. först seg gudstjänst m. bröd och vin innan det bjöds på frukt, popcorn, dricka och salta pinnar. jag höll mig till melon och jordgubbar (y) sista 1½ timman var det lite olika lekar, som jag hellre kolla på från utsidan lekringen :p haha. christina hämtade oss strax innan 21.30.

gjorde i ordning lite kvällsmat när jag kom hem. kokade 2 ägg och gjorde mina favoritknäckisar med creamcheese och kalkonbröst. blev dock proppmätt av äggen, så fick lägga knäckisarna i kylen. en chaite blev det också. mums!

nu lutar det åt läggdags inom närmsta timmen. är trött och känner inte för att sitta och deppa ner mig mer än såhär.

imorgon ska jag nog träffa min goa kusin igen :D !!

NICE WEEK

började veckan med att träffa mina kära favoriter! hannah ringde och ville ses, så jag studsade efter 30 minuters slumrade upp ur sängen för att piggna till i duschen. klädde på mig och städade i ordning i köket efter gårkvällens grillning med hemma laget :D sedan åkte vi en sväng till natti natti för att kika på soffa till hennes blivande krypin (: sedan blev det fontana-kycklingsallad hemma hos lillasyster innan vi åkte till meddo där jag och ronja solade ;p en fika på espresso och lite shopping (för hannah och ronja) blev det sedan. efter att albin kikat på ronjas bromskivor som vi misstänkte låg emot skiljdes vi åt. ronja och hannah åt varsitt håll. jag och lillasyster lagade och åt lite mat hemma. blev ugnsstekt kyckling och wokgrönsaker för mig. så nu slöar vi i soffan. mätta och belåtna!

skulle tränat med hanna vid 19, men skippar det pga mitt förbaskade knä (som jag vrickade igår) och viss slöhet :/ föredrar verkligen att träna på förmiddagen .. då blir det mer garanterat gjort ;o hehe. hinner alltid tappa lusten och orken under dagen :s men men ...

blir nog en solning till, samt fika ev. istället :) men en stund kvar, så blir väl mest soffhäng tills dess. känner för film och mys resten av kvällen (; mmmm .....

imorgon väntar tisdag. ska träffa sötis nathalie över en fika. eftermiddagen består av jobb, antar jag. brukar vara tisdag och torsdag. sedan inte mer planerat.

onsdag blir mysig! tänkte prova räksalladen på o'learys och där efter gå på bio (baksmällan II) med ronja :D hoppas den är minst lika bra som den första.

därefter kommer torsdag ..... för dom som inte visste det ;p städning hos farmor 11.00 som vanligt. träning (?) och sedan mycket troligt jobb. hoppas jag håller mig fast vid beslutet skippa lipz -.- höhö. istället blir det nog myskväll med min hannah :))

fredagen blir nog lugn. troligtvis träning. fika med kusin, på hans bekostnad ;D resterande tid av dagen är obestämd nu ...

på lördag är det cruising här i trollhättan. antar att det blir lite alkoholintag då :p hihi. återstår att se, men tveksamt att det inte slutar så ;o hur som helst en KANONVECKA!

KISSSS


RSS 2.0