PAUS!

i full gång med en ny design nu, som ni säkert ser. blir flera snabba förändringar här på bloggen. både ny design och lösenordskyddade inlägg, kommer antagligen bli lite fler "sidor" att bläddra mellan här på bloggen också. men nu är jag trött i ryggen så behöver röra lite på mig, inte alls speciellt bekvämt i längden att sitta här i soffan. så nu blir det starta en tvättmaskin, städa lite och laga en riktigt middag. för nu är jag trött på knäckebröd :DD haha! fortsätter med designen senare.

något bra på TV ikväll?

edit; poatis, kött och kantarellsås it is! ;DD fyfan vad gott det ska bli :*

puss&kram              

GEOGRAFI ÄR JERRYS STARKA SIDA!



haha, förlåt jerry. men så sjukt dumt så det finns inte! (a)

LÖSENORDSKYDDADE INLÄGG

nu ska jag börja med lösenordskyddade inlägg. vill ni ha lösenordet ditt får ni fråga efter det.

vissa saker är för privata för att skriva ut för hela allmänheten. här är det första inlägget!

2½ TIMMA SENARE

nu har jag kopierat över mina bilder till datorn från CD-skivan som jag brände innan jag installerade om. en hel del bilder med andra ord. och det var bara den ena skivan. den andra är bara gamla bilder på, så det struntar jag i att lägga in i datorn igen (: funderar på att sova, börjar bli trött i ögonen ..... men som vanligt känner jag inte alls för att sova! nu ska jag iaf hämta något att dricka, sen får vi se hur jag gör. jävla ljudet funkar ju inte heller :# orkar inte krångla med det mera nu,så det får nog bli morgondagens problem.

saknar mamma gör jag också. dessutom fick jag reda på (genom att albin messade och sa att han träffat mamma och erica på källstorp) att hon blivit sparkad av biggan tidigare idag och fått åka in och sy i huvudet! usch, tur att det inte var värre än så iaf! blev väldigt orolig <3


victor fyller 6 år om bara några veckor nu också, den 26 april! tiden går fort. känns som det inte var länge sedan den lilla skitungen började lära sig prata (: får hoppas att jag får möjlighet att trätta plutten innan det. det verkligen suger i mig efter att få komma hem till gården nu, ta en ridtur. berätta en massa onödigt skvaller för mamma, busa med victor och gosa med hundarna. konstigt att man kan sakna något så mycket, som man i vanliga fall bara längtar efter att få komma bort ifrån.

men nej, jag älskar verkligen gården, frändefors, lugnet och friheten. även om jag egentligen trivs bättre i stan! landet är mysigt, och har sina fördelar precis som stan. men det är svårt att leva långt ifrån vänner, och allt annat som man har här i trollhättan. därför blir det nog att jag stannar här. med tanke på jobb och sådär .. eller så kanske det slutar med att jag hamnar mitt emellan, i vänersborg :)) vi får se .. bara framtiden som kan visa! nej, nu ska jag nog förflytta mig in till sängen. sov så gott :*


puss&kram

VAD ÄR DET MED MIG?

ååååh, känner mig bara jätte nedstämd och hängig :( men ändå är det väl egentligen ingenting jag är så där jätte bekymrad över. något har jag väl som cirkulerar runt i huvudet men .. fan! känner mig sådär instängd nu. känns som jag vill få ur mig massa. men kan inte /: vet inte hur .. känns bara jobbigt och fel. så tungt.

funderar mycket på det här med jobb. känns verkligen akut nu. jag bryr mig, men överanstränger mig inte precis. månaderna bara går och fortfarande sitter jag här. gör inget speciellt på dagarna ..... lever i stort sett ett kattliv. uuuusch, känner mig hopplös. vart hamnar man i framtiden? vill så mycket med mitt liv, men kan så lite göra för att ta mig dit. har inte riktigt någon vilja att ta mig dit. har inget att gå efter, vet ju inte överhuvudtaget vilken väg jag ska gå? vilken väg jag vill gå om man säger så. egentligen borde jag vara öppen för allt, men jag är som jag är och jag vill trivas med det jag gör. annars funkar det verkligen inte, så mycket vet jag om mig själv. vill jag inte, lyckas jag inte!! så är det bara.

sen tänker jag en del på mig själv. hur jag är, hur jag mår, ser ut. även en hel del på min fritid, hur jag spenderar den. vänner och kärlek är också inblandat. där känns det helt tomt. känns som jag glider ifrån många, ibland känner jag mig väldigt ensam! väldigt väldigt ensam ..... och ibland tvekar jag på mina känslor, vet inte riktigt vad jag vill- fastän jag precis innan känt mig så säker. om jag verkligen känner efter blir jag osäker. vad fan vill jag?

jag är överenergisk, rastlös, glad och sprattlig- nästa sekund nere, grinig, dryg och ibland väldigt kaxig ..... förstår inte. vill inte bete mig som jag gör, vill inte låta det gå ut över andra. hatar att det ska synas så på utsidan. ibland vill jag bara vrängas ut och in

och här sitter jag helt ensam .. kollar på 'big brother'. tjena!

BAD DAY?

usch, riktigt skithumör idag! vet inte varför. känner mig bara allmänt hängig. inte haft någon större matlust heller,så 3 knäckebröd blev min middag. hm .. inte bra /: men nu har jag och dennis satt på lite musik så börjar rycka upp mig. rätt musik funkar alltid ;DD typ .... idag har vi inte gjort alls mycket. andreas åkte till skolan vid 12.22, men upptäckte när han kom dit att han inte hade något där att göra så han kom tillbaka efter en stund. sen åkte vi med roob, putte och hans bror till donken. efter det skjutsade dom oss till andreas för att hämta ps3, när vi kom tillbaka hem till sylte hade dennis kommit också. har inte gjort ett skit sen dess, bara suttit här .. kollat TV typ. och nu så är datorn ominstallerad också (y) gjorde ganska stor skillnad märker jag redan nu, känns skönt att den är i stort sett helt tom.

jaja. andreas är och hämtar bil nu så det blir antagligen en del bus med roob och putte ikv (:  ska göra mig i ordning lite nu .. slet som fan är jag!

vad ska ni göra ikv? :))

puss&kram              

30 MARS -09

Kläder: (som vanligt?) mjukisar! haha .. svart tub-top och vit adidaströja

Smink: tro det eller ej men fortfarande lördagens ;p

Frisyr: rufs med massa gammal hårspray

Bild: saknade lilla pipen (R.I.P) och fan vad jag saknar kameraaaan! /:


Läsning: dom vanliga bloggarna (nevnarien, mariiaa, sara, hannah, jannha, madeleine, andreas)

Låt:
Frispråkarn - Nästa Tåg Nästa Buss

Mat:
Havregrynsgröt än så länge. blir nog köttbullar senare

Vill ha:
PENGAR?!

Köp:
inget :|

Humör:
det är väl okej

Göromål:
duscha, tvätta, städa(?) och installera om datorn

Borde:
hm ..

Längtan:
en härlig ridtur!

Beroende:
ny musik, ge mig ;o

Roligaste:
än så länge andreas dumma kommentarer

Tråkigaste:
rastlös så det skriker om det, men samtidigt för lat för att göra något åt det

KRISIGT

får väl börja med ett 'hej!' för ovanlighetens skull. haha :] här sitter jag, precis ätit lite havregrynsgröt, nej .. ganska mycket faktiskt ;o och så en rostad macka :) och innan det har jag tjatat på en seg andreas och följt honom ut till bussen. nu ska jag sätta på lite musik.

så. MTV (y) typ suger men har fan inget bättre just nu. pallar inte lyssna i datorn, så sjukt dåligt ljud så det finns inte. gah:#mittmellanslagblirsämreochsämre! veckans att-göra-lista då ;

  • springa 3 ggr
  • städa lägenheten
  • tvätta (det fixar jag ikv)
  • gå till AF
  • fika med frida (är det tänkt)
  • business med dennis & albin
  • få klart min tatuering!!
  • åka upp till mamma
  • rida
  • försöka ta mig tid att ringa farmor
  • ringa soc (på tiden?)

det var väl det! behöver fixa pengar också, har inte en endaste krona :S förstår inte hur jag lyckats göra av med 900 kr på en vecka?! har ju inte precis gjort något? ;o handlade mat för ca 300kr, sen slödrycken, hårspray och det för 100kr, insträde o'learys - 60kr. godis för nästan 100kr. en smirnoff - 60kr. lite till andreas för bensin och så .. jaja. skitsmma, borta är det iaf! får väl se hur jag löser det .. på ett eller annat vis går det alltid. wii, nu kom det en skön låt man inte hört på länge :)) menmen, nu har jag inget mer att underhålla er med. ni får ha det så bra tills vi hörs igen!

puss&kram              

LÖRDAG, SÖNDAG, MÅNDAG ..

orkar inte skriva speciellt detaljerat om dom senaste dagarna. ligger i sängen så känns lite besvärligt. redan trött i armen, hhhöhö.

lördagen tillbringade jag till en början i sängen .. vaknade vid 2. sen kom andreas så åkte vi in till stan .. sen solade han och peter medans jag åkte med albin och simon. vi åkte till hemmakväll, så köpte jag 1.2 kilo godis ;p haha! tröttnade efter bara några stycken. som tur var så fanns det andra som var godissugna :DD sen åkte vi iaf ner till bryggan och satte oss en stund, jag och simon matade fåglar med nötter och sura hallonflaskor xD helt galet! sen kom andreas också, så åkte vi några svängar. som vanligt typ. innan han körde hem mig för att åka hem och göra sig i ordning för o'learys.


kvack?

haha, simon tog kort på mig när jag tog kort på fåglarna

jag började överväga om jag kanske skulle dra ut jag också! dennis och emil kom iaf till mig. sen bestämde jag mig för o'learys. frågade om jag kunde ta några groggar av pappa, självklart gick det bra (: sen drog vi ut vid 10, humöret på topp (y) plockade upp johan vid affären och så köpte jag slödryck på shell. blandade rätt i flaskan och drack litegranna innan dom släppte mig på strandgatan. sötsara kom ut och mötte mig, så gick vi in. satt där med andreas, william och james till någon gång närmare halv 12. då gick vi bort till o'learys :)) kön växte snabbt, men vi hade tur som hamnade ganska långt fram (; väl inne letade jag upp sara igen som bara hade gått rätt in .. somliga har tur! hehe. köpte en drink och minglade runt lite .. tiden brukar gå fort där inne om man brukar tycka att tiden går alldeles för snabbt, men den här gången kändes det faktiskt som vi var där riktigt länge och ändå var det nog knappt 2 timmar. riktigt drygt faktiskt. menmen, trevligt ändå :) jag gick med andreas, william och james ut strax innan 2. andreas mamma var snäll och hämtade oss, så sov jag hos honom :)

OBSERVERA ATT ANDREAS VAR FULL, inte jag (: helt seriöst nu. jag var inte det. bara han - och james iofs :D haha. skitsamma. andreas var sjukt söt med sina desperata försök att få mig att tro att han inte var full - "men det har inte med rösten att göra"

söndagen vaknade vi inte allt för sent, 1 någon gång .. jag som vaknade lite innan andreas låg och härmade fåglarnas pickande en stund. och helt sjukt är det vad fåglar kan låta. haha! sen när andreas vaknat låg vi och bara tog det lugnt en stund innan han tyckte vi skulle köpa pizza. så det gjorde vi, eller ah andreas köpte, efter en liten rundtur i lilla sjuntorp ;p en kyckling, ananas, banan, jordnöt och kebabsås-pizza blev det, riktigt gott! och så kollade vi på 'yes man' till den. sen sov vi 1½ timma typ. skulle vart 20-30 minuter men så blev det ju inte ..... well well, sen duschade andreas innan vi åkte hem till mig. jag bytte om till mjukisar, hämtade godispåsen och så drog vi ut. mötte albin m.fl och åkte runt med en stund. sen drog dom hem så vi mötte roob och putte - nerv och någon på shell. busade några timmar innan folket skulle hem. så åkte roob med oss det sista. blev en massa galet kul och sen en promenad till kopparklinten, men snabbt tillbaka. roob var inte rädd alls, jag lovar (; hhahaha! efter det bestämde vi oss ganska snart för att det var dags att åka hem.

väl hemma lite innan 2, plockade undan lite kläder, känns som dom ligger över hela rummet hur ofta jag än plockar undan dom, typiskt. äsch .. nu är det faktiskt dags för mig att sova. lite musik till det ja, tack! :DD

imorgon kommer en mysig andreas och kryper ner här med mig några timmar innan han ska till skolan. sen kommer dennis hit imorgon också, så ska vi installera om min kära dator. bättre lycka denna gången, gick ju inte alls speciellt bra sist gång.

jaja, nu har jag ju satt mig upp iaf. och trots altt blev det en ganska detaljerad berättelse. så kan det gå (; nu får ni sova så gott, så hörs vi säkert imorgon igen ...... godnatt!

edit; vet ni förresten? i fredags hade jag hela 20 unika besökare :DD roligt roligt

puss&kram              

ÄNNU EN NYKTER FREDAG

jaha .. vart ska man börja? efter många sura miner, lite mat i magen och uppmuntran från underbara vänner så piggnade jag till. dennis kom hit, jag gjorde mig i ordning och sen så skjutsade andreas oss till albin, men först till stan för att plocka upp izabell som skulle kommit 10 i 9, men det blev lite knas så vi fick vänta på henne till typ 10-15 över ist. men bättre sent än aldrig. det var kul att hon hörde av sig och ville komma iaf ;D när vi kom till albin var det tobbe, sara, natta, söder, possy, haglund m.fl där (minnet är inte på topp), senare kom iaf emil, tommy och stampe! dom var ooootroligt sega ;p höhö. izabell drack min och dennis sprit som blev över från torsdags, inte mycket men alltid något. efter en liten stund köpte jag, sara och dennis en familjepizza att dela på. margherita med kebabsås! så äntligen fick jag min förbannade pizza, trots att jag inte ens var lika sugen längre .....

sen kom peppe, emad, nerv - som bara stannade knappt 5 minuter, toni, sundet och några till. nu orkar jag inte rabbla mera folk. gott om trevligt folk var det iaf. en stund, sen började folk åka hem. var ju en hel del av oss som inte drack, så jag var ju inte ensam. jag spenderade min tid till att städa, äta isglass och prata med folket.

någon gång efter 12 kom bästa andreas, vi stannade en stund innan vi åkte till stan för att köra lite folk. sen skulle dennis, tommy, stampe och emil hem också så dom fick knö i baksätet från albin hem till frändefors :)) tillbaka i trollhättan träffade vi på nerven, roob, peppe och emad på donken. sen busade vi en stund innan dom skulle hem. men roob hoppasde över och åkte med oss en stund till! så. vi åkte till gamle dal och dom skrämde upp mig hela tiden. sen släppte vi roob och jag började bli redigt trött. kom iaf hem och la mig i sängen vid 6. vilket ledde till att jag sov till 2 idag x|

nu har jag ätit frukost, blev en glas oboy också! ovanligt nu förtiden .. jag som alltid drack oboy innan!

så, vad händer idag?

puss&kram              

UPP MED HAKAN!

nu orkar jag inte med att vara bakis mera. ska försöka ignorera det så gott det går, dricka massa vatten och bara lyssna härlig musik. dennis kommer om ca 1 timma. det får nog bli lugnt för mig ikv. dels för att jag lovade andreas det, sen så har jag inte mycket sprit kvar alls. men det känns okej, det är nog lika bra det! emil, stampe och tommy kommer till albin sen också. trevligt :DD får väl se om jag stannar där hela kvällen, känns en aning segt att vara nykter på fest .. funkar inte riktigt för mig /;

ska snart göra mig i ordning också. när jag orkar. vart en riktigt soffpotatis idag, bara legat i sängen tills jag förflyttade mig till soffan och TVn, har tagit ut datorn till soffan nu också. känns mysigare att sitta här .. så ensamt inne på rummet, även fast det inte är någon mer än jag här heller. men blir mer sällskap med TVn och så. pappa är på after work med MC-gänget, vet inte när han kommer hem men antagligen någon gång efter jag har åkt, trots att han sa att han inte skulle bli så sen.

hoppas ni får en trevlig kväll!

puss&kram              

ETT ILSKET INLÄGG

grrrrrrr!! så sjukt dåligt humör nu så det finns inte, synd om folk i min omgivning nu alltså. förlåt, menar inget illa. kan bara inte hålla ilskan inom mig. kan därför verka sjukt dryg! men lika bra det. och så blir det ännu värre när folk tror att dom stör:@ handlar inte om det. jag blir galen, legat här i sängen sen 8 imorse, bara glott på datorn typ .. det är fan 8 timmar snart :# konstigt att man är sur, hungrig, bakis, irriterad, uttråkad, rastlös, deppig. och sen krånglar det med pizza som jag vart så sjukt sugen på i flera timmar nu! så då blir man ännu grinigare och lättretad.

pappa lagar mat nu iaf, försöker se det positivt;
jag sparar pengar, milki försöker peppa mig lite, och det känns lite bättre att ha krupit fram ur täcket nu iaf. cpont i nacken har jag fått också, inte legat bra alls känner jag :( så typiskt! nu ska jag gå och kika vad det blir för mat :DD luktar som köttäfärssås, mmmm :)) sara kommer om en stund också, dagen kanske bli bra iaf?

puss&kram

27 MARS -09

Vill ha: behöver jag säga det igen? pizza!! ;O

Klädsel: trosor, mjukis, t-shirt och så täcket

Frisyr: lite fuktigt sen duschen

Smink:
inget just nu

Händelse:
höll på att spy när jag försökte äta en ostmacka

Låt:
Cakeboy feat. J-Son - Satelite

Bild:
så pigg är jag idag ;p


Planer: kanske blir festa

Saknad:
mamma

Dummaste:
snö .. igen?!

Sjuka:
bakis, och ont i magen - utsvulten

Beroende:
kudden (a)

Roligaste:
tja .. jag har ju pengar, ganska "roligt"

Tråkigaste:
krånglig dag

Borde:
gå upp ur sängen kanske. vaknade 8, legat här 5½ timma nu

Favorit:
äsch!

Mat:
1 rostad macka

Köp:
inget

Godis:
inget

Humör:
depp typ,slö .. blir nog bättre

Visdomsord:
det blir ett av egen lära; halsa aldrig sprit efter 2 veckor uppehåll från alkohol!9

PIZZA PIZZA PIZZA .. ABSTINENS!!

på gränsen till att göra vad som helst för en stor mumsig pizza nu. vicky tyckte vi skulle mötas i stan. men känner att jag inte riktigt hinner låta mig hår torka, platta, sminka mig och byta om på 25 minuter ;O så ja .. får se hur vi ska lösa detta problemet. även albin är sugen, och milki den jäveln ska beställa när som helst. nej, fyfan vilket ointressant inlägg. moahahahaha :E

OHLALA!


hur het är inte denna bilden då? ;)

underbart att träffa dig igen älskade syster. helkul början på kvällen.
synd att det slutade som det gjorde /: shit happens, things go wrong. but life goes on ;D
hoppas att vi ses snart igen iaf, jag älskar dig <3




nu ska jag hoppa in i duschen! sugen på pizza blev jag också tack vare milki (6)
typiskt, hm .. vi får se hur detta slutar .. haha. blir det fest ikv eller ?

puss&kram              

HON GÖR DET IGEN !

dagen var bra ; efter jag vart hos sonja tog jag bussen in till stan och träffade dennis, så åkte vi hem till mig. gick av vid affären för att köpa slödryck. blev som vanligt sprit & lime. sen så städade jag lägenheten litegrann och så fixade vi mera sprit, gick och träffade harry, tillbaka hem. harry hängde med :) började dricka grogg och så lagade jag mat. stekt potatis och fläskfilé blev det. sara kom också. jag gjorde mig i ordning och bytte om, åt, drack mer grogg. sen kom toni och hämtade mig, dennis och sara så det blev halsa i sig groggarna vi precis blandat ;p gick fint. sundet var med i bilen också :DD åkte till jätten innan albin för att köpa mer slödryck. sen satt vi hos albin en stund. redan där var jag redigt full, men hade iaf kul. sen åkte dennis, sara och tobbe med toni. jag, albin och milki åkte med mikaela. haha, inte helt säker nu men tror det var så.

kvällen var värre ; framme vid lipz vid 9 som vanligt, jag stoppa fingrarna i halsen och spydde innan vi gick in. ingen kö alls. positivt ! sen vatten, toan - spy, och sen var det kört. FAN !! sara satt med mig hela tiden, några jävla brudar började tjaffsa. sen kom vakterna och bärde ut mig. albin hjälpte mig och 22.11 ringde jag till nerven och bad om skjuts. han ställde upp, tack ! sen ringde tobbe och frågade hur det gick, sa att jag skulle gå en promenad och komma in igen, men kändes ganska hopplöst eftersom jag inte kunde gå rakt överhuvudtaget. jag bara lipade som en liten barnunge ist ;p

in i bilen, albin följde med. jag kunde inte se ett skvatt. värsta någonsin :S allt verkligen snurrade och var helt suddigt ! sen framme i sylte, albin hjälpte mig in, rusade fram i trapporna. skulle öppna dörren, men så var det låst.  klarade inte stå, satte mig pladask. pappa kom och öppnade och så hjälpte dom mig upp, och jag rasade in på toan. hörde albin säga hejdå till pappa, som sen gick och kollade TV. jag la mig på golvet på toan. pappa kom, skrattade lite och frågade om jag somnade. "neeee !" svarade jag bara. reste mig upp, gick in på rummet, ramlade in i väggen, sen la mig på rygg i soffan. lyckades trassla av mig jackan. slumrade till, samlade krafter för att klä av mig och lägga mig i sängen och gjorde det kort därpå. spydde en sista gång i en pappersmugg och deckade sen med en gång.

dagen efter fylld av ångest ; vaknade halv 6 imorse, hade jättesvårt att somna om. gjorde det och vaknade sen igen vid 7, somnade om igen. vid 8 tänkte jag bara att det inte var någon idé. låg en stund innan jag tog mig upp på toa, och så drack jag ett glas mjölk. smsade med andreas en stund. fan för igår alltså, hade kunnat haft så roligt. var verkligen taggad nu efter alkohol-uppehållet. nu vet jag inte hur jag ska göra. överväger att hålla mig ifrån alkohol helt i stort sett. suck ...............

nu sitter jag här, bakis och sleten. sminket kliar och är helt utkletat. har precis ätit en rostad macka, gjorde en med bara smör och en med smör och ost. så fort jag tog ett bett av ostmackan fick jag kväljningar, så in på toan och spotta ut. ibland känner jag ett samband mellan spy och ost /; uuusch. och så funderar jag på vart jag har gjort av alla pengar :S hade 500kr igår, köpte slödryck och hårspray för 95,50kr. 400kr kvar. sen la jag ut 200kr till spriten. fick tillbaka 100kr av sara och 50kr av dennis som toni fick för skjutsen. där ligger jag på 300kr. sen 20kr för garderoben på lipz. 280kr kvar efter det. hm .. då stämmer det ju. fan då, känns ju som väldigt mycket pengar för lite saker. eller kanske inte. skitsamma. det är bara att gilla läget ! ska iofs ha 50kr till av dennis. och hannah har 100kr som är mina för hon skulle köpt ett linne åt mig på siba, men så fanns det inte.

nu ska jag se om jag hittar något kul i mobilen - jajjamän ! några bilder tog jag allt ;D



sara, dennis, toni & sundet inne på jätten

många som var positiva om mitt hår igår. det känns bra (: men nej ! nu ska jag LYSSNA MUSIK och dricka massa vatten. hoppas på att man orkar göra någonting senare idag. för jävla ont i magen har jag också. maaaaaat tack :( en riktigt god sallad hade suttit fint. mmmm :)) creds till er som orkade läsa ända hit ;) haha

lägger säkert upp några härliga bilder senare. när jag fått dom ;DD

puss&kram              

17 - 9 - 9 - 9 - 17 - 9 ..

HAHA, lite lustigt är det .. min statistik över besökare alltså (: men kul att det blir fler och fler som läser. även om jag egentligen inte skriver i syfte att ha många läsare, så är det alltid väldigt roliigt att folk gillar att läsa det jag skriver ! dock inget speciellt intressant enligt min egen mening. haha

nu sitter jag iaf här. fortfarande hos pappa i trollhättan. denna veckan har gått hur fort som helst, och inte har man gjort någonting. inte vart längre bort än affären på 2 veckor känns det som. får försöka komma ut lite mera. idag ska jag till sonja och städa igen, och så blir det som vanligt fisk till middag. efter det så får jag se hur dagen blir .. har iaf lipz i bakhuvudet som göromål ikv. men som alltid kan man inte riktigt säga att det verkligen blir så, ofta ändras ju planerna ganska hastigt. har inte heller bestämt när, var och hur om man säger så. vet inte vilka jag ska dit med, vart jag ska förfesta, hur jag ska komma dit osv .. men det löser sig alltid. det viktigaste är att hålla humöret uppe. men det känns som att det inte ska bli några problem med det idag, känner mig ganska glad idag faktiskt. och som + i kanten är det fint väder ute. skulle egentligen kunna ta en promenad till sonja ist för att åka med bussen. men jag vet inte .. kanske går hem sen ist, lättare att ta bussen när man ska hålla en tid, för jag har ingen aning om hur lång tid det skulle ta att gå dit, förmodligen ca 20 minuter. så speciellt långt är det ju inte. sen gäller det ju att hitta dit också .....

havregrynsgröt blev det till frukost. ska nog börja äta det varje morgon nu när jag köpt havregryn, för inte ens det hade pappa i skafferiet. nyttigt är det, och magen håller sig på det ett bra tag. tja .. det här var nog det mest genomtänkta inlägget på länge. nu ska jag göra mig i ordning, ska ju inte vara hos sonja förrän vid 12 men bättre att göra klart allt nu och slippa 'sista sekund-ruschen' som jag alltid lyckas med.

är det någon mer än jag som har planer på lipz ikv ? :))

puss&kram              

FRITERAD BANAN OCH GLASS

gott ! nu väntar jag och andreas på att 'fråga olle' ska börja på 5an :DD var ute och sprang imorse, wei. känns bra ! men blev helt slut .. ojoj. sen kanske det blir lipz imorgon. funderar på det .... hum, vad mer har hänt ? (; haha. andreas och dennis sov här inatt, även hannibanni, har varit trevligt med lite tjejsnack :)) det behöver man ibland ! så det blev iaf massa mys och onyttigheter igår. får väl hoppas att jag sprang bort det mesta iaf (; haha. sen så lagade jag god mat idag. klyftpotatis, fläskfilé som jag verkligen experimenterade med, med lyckat resultat. och så chili bearnaisésås ^

blev heller ingen favorit i repris igår, eftersom det blev såpass slött /: men cheeseballz, cheeseringz, godis, dricka och film blev det mycket av. wokade även ihop kyckling, grönsaker och massa kryddor och så nudlar till det. faktiskt riktigt gott, men hett var det.

ursäkta för ett väldigt osammanhängade inlägg /; men nu blir det duka undan innan olle börjar i rutan.

puss&kram              

FAVORIT I REPRIS ? (;

OH YES , IT IS ! jag älskar dig min lilla snuttegull <3

snart är hannibanni på väg hit till mig, på sin kära moped ;DD höhö .. jag ska handla också, tror jag gör så att jag går dit när hon börjar närma sig, så får hon skjutsa mig hem också ^ moahaha. andreas sover .. jag kunde inte somna om igen, redan piggnat till för mycket. nu har jag legat på soffan en stund, tänkte kolla 'andra avenyn' men av någon anledning så har det inte kommit ut på deras sajt än :O vet inte varför .. menmen. får väl se det ikv ist, kanske .. haha eller annars imorgon. nu ska jag göra mig i ordning. ha en bra dag !

puss&kram

VAKNA MED THE VOICE

två knäckebröd med ost och ett glas mjölk till frukost, precis nystädat lägenhet och en trött andreas på väg hit :) låter väl ändå inte helt fel ? fast egentligen var det (nog) något helt annat jag skulle komma fram till .. haha, kommer bara inte ihåg riktigt vad det var. struntsamma .. planer för idag ?

jag ska handla iaf, sen kommer dennis efter skolan och så ska vi formatera och installera om min dator ! får hoppas att det blir piggare efter det. sen är det ju mitt jävla springprogram. helt tappat lusten :( faaaan, det kändes ju så bra. trodde jag skulle klara dom här 12 veckorna. och nu har det kommit snö igen, även det stör mig. äsch, vi får se hur jag gör .. får väl börja om från början om det hinner gå för lång tid. nu ska jag äta klart och kolla på TVn

får se om jag sover med andreas eller inte, känner mig inte direkt trött. roar mig kanske med att gå till affären ist.

puss&kram              

HAHA, VAD ÄR DET HÄR ?

jenny sofia andersson uppe 07.45, ojoj (; rastlös som fan är hon med. dennis åkte precis till skolan. vet inte om jag ska äta frukost eller inte. funderar på att gå och handla men vet inte när affären öppnar ;O vad fan .. hm, dennis kan kolla när bussen åker förbi ;D måste smsa honom. smaaaaaaart ! (I)

puss&kram              

MORR !!

tagit ut löshåret nu .. lite mer än 2 månader. tomt, kort och tunt. uuuusch :( fan ! måste sätta i nytt, klarar mig inte utan. varför kan det inte bara växa ? löshåret gör det ju inte bättre heller precis. blir bara slitnare och tunnare för varje gång. men vad ska man göra ? /: suck ..

idag vaknade jag vid 10 typ. gick ut i köket och åt frukost vid halv 11, pappa hade skrivit den här lappen och lämnat 200 kr till mig :) han jobbar ju i laholm så åker måndag morgon och kommer inte hem förrän torsdag kväll. anyway, jag och vicky bestämde att vi skulle ta en fika. så hon tog bussen hit, överraskade med massa grönsaker, vitlöksbröd och dip. så gjorde vi i ordning det. sen kom andreas vid 1. sedan även dennis och till slut annha. blivit några filmer under dagen. först 'låt den rätte komma in' lite halvt knepig film :P haha .. sen såg vi 'rallybrudar'. helt okej ;) sen blev det TV en stund .. en kort promenad till busshållsplatsen för att följa vicky. sen bläddrade vi igenom några filmer innan vi bestämde oss för 'camp rock'. andreas åkte hem för att hämta bilen så kom tillbaka ganska snabbt. såg en bit till på filmen. annha åkte hem. sen drog vi ut en sväng och träffade albin m.fl. donken en sväng och sen lite bus. när dom drog hem bestämde vi oss för att åka tillbaka till mig och kolla klart filmen. nu har andreas åkt hem, dennis har gått och lagt sig och jag .. sitter här.

vet inte om jag ska sova eller inte, ångest över håret .. funderat länge på att sätta på TV eller musik, för känns sjukt tomt :| och det gillar jag INTE ! äsch, säger god natt nu iaf. har mått mycket bättre idag iaf :)) det känns ju positivt ! bara vart några tillfällen jag känt mig lite smått illamående

puss&kram              

SNART MAT ..

har fan inte ätit mer än lite yogurth och en halv bulle idag. men snart blir det riktigt god mat :)) stektpotatis, kött och bearnaisésås :DD hoppas jag får i mig något bara. drack precis ett glas vatten, magen känns överfull. förjävligt ärligt talat /: och jag kan inte komma på varför jag har mått som jag gjort hela dagen .. milki kom på att det kan vara powerking, jag vet ju att jag blir "snurrig" i huvudet av det. yr liksom. men drack knappt 2 st igår så det känns lite långsökt ändå. det är ju inte baksmälla, antagligen inte magsjuka. eller antagligen, jag är i stort sätt säker på att det inte är det. sökte på google. kan bero på stress osv osv .. så som jag är. och igår var ju verkligen extremt i början av kvällen. undrade fan själv vad det var med mig x|

nej, nu ska jag försöka koppla av .. ta en huvudvärkstablett, dricka lite mer vatten och vänta på maten (: om någon timma ska jag med andreas ut (: så nu måste jag piggna till lite för att orka.

puss&kram              

HOT ROD



sjuuuukaste filmen på länge, MEN konstigt nog ganska bra. höhö. kolla in det här liksom ;D

HÄNDELSERIK KVÄLL

orkar egentligen inte skriva, mår så jävla skit idag. och det är inte på grund av alkohol. vet inte vad det är. har ju mått kasst ett tag nu, upp och ner. spydde i början av veckan och nu hela morgonen. knappt sovit för varit så jävla illamående. inte roligt alls :( vet inte vad det är heller, känns inte riktigt som magsjuka för nu efter ett glas yogurth har jag inte smytt mer .. än iaf.

igår bestämde jag, dennis, linn och milki att vi var festsugna. dom hämtade mig någon gång senare på kvällen, så åkte vi till albin. satt där en stund innan vi åkte till vbg, köpte öl och sedan slödryck. kom till martin strax efter halv 11. men det blev bara jag och milki. för som vanligt kan man aldrig räkna till 100% på sina kompisar. skitsamma, vi hade hel trevligt ändå (: fram tills det blev helt kallaballik :| väldigt tråkigt, slutade med att simon försvann och linus mamma kom, fick ta med martin in till näl för att sy några stygn i bakhuvudet. jag, linus och milki gick till marierokyrkan där albin och jimmie hämtade upp oss efter en stund. så blev det shell, köpa cigg till milki. sedan mot trollhättan, blev en jävla massa turer till donken. haha .. sen hoppade jag över till andreas och william (:

så åkte vi till vbg för att lämna milki hemma. sen försvann albin &co .. linus stod ensam på torget så hämtade vi upp honom, sen körde dom hem oss till pappa på sylte.

vaknade halv 7 imorse första gången och sprang upp och spydde som en gris .. gick och la mig, vaknade ca 1 timma senare. spydde igen, och igen .. sen somnade en liten stund. spydde igen. tog lite yogurth. nu har jag klarat mig. men känns så jävla jobbigt. kan inte få i mig något, allt känns äckligt och jobbigt att få i sig. gick upp vid 1 sen dess har jag inte gjort med än tagit ett bad ..


nåväl .. kvällen vad väl trevlig så sätt. synd att det spårade ur bara. men väldigt kul att umgås med dom gamla igen :) saknar dom tiderna redigt mycket, fyfan vad mycket tokigheter .. haha. nej nu ska jag nog ta med datorn ut i tv-rummet, lägga mig på soffan och sätta på en film. är sugen på 'notting hill' - längesedan ! måste försöka återuppliva min mage också

edit; nej jag stannar i sängen .. datorn kan ju spela upp filmen kom jag på (I)

edit; haha .. nu hittar jag ju inte filmjäveln heller .. fan, får kolla på någon av dom inspelade på boxern. så nu blir det vardagsrummet iaf.

puss&kram              

BILDREDIGERING

ORIGINAL


REDIGERAD

BACK ON TRACK

nu så är fia på bra humör igen. efter en lång häääärlig sömn, har nog inte sovit såhär skönt på länge ! helt otroligt :)) nu sitter jag här i soffan, äter frukost, havrefras med röda bär.



kanske ska dra igenom gårkvällen lite mer än den griniga korta genomgången igår (a) började iaf segt (men mysigt) hos pappa. monica kom hit (pappas gamla sambo) och bjöd på tacos. riktigt gott, för det var ganska längesedan nu ! sen gjorde jag mig i ordning och så kom nerven, roob, peppe & en väldigt full men hel trevlig schatz och hämtade mig runt halv 10. schatz bara pratade om sin låtsaskompis - passe heter han, glöm inte det ! roob riktade en disslåt till mig. hyggligt, okej. nu ska vi inte ta det alltför allvarligt. och visst, hacka på tjejerna bara. vi är svin, jag vet .. men det är även killar då och då, tycker inte det där har så mycket med tjej/kille att göra. jag ser det mer som olika sorters personer. så så är det ! försvarar inget parti på den punkten :)

men men .. dom körde mig till albin, stod en hel del folk utanför men i stort sätt alla av dom försvann. även alice och tuva som bara skulle hämta något i bilen. yeah, right. blir så besviken .... inte ens värt att lägga tid på att skriva upp det !punkt!

gick in, satt och pratade. mest med min annha ett bra tag. sen åkte jag, annha och dennis med jens en stund.blev en tur upp till hunneberg och sen tillbaka till 'festen' hos albin. ville bara heeeem .. jag och dennis väntade och väntade på emil, som tillslut kom vid halv 1, jag fick skjuts till sylte. gick in i trappuppgången, upp för trapporna och jippi. pappa har låst (med uppfattningen av att jag har nyckeln som erica har tagit tillbaka på mig i baktanken) men nej det har jag inte .. börjar plinga på dörren, ingen reaktion innifrån, ringer pappas mobil som jag hör klart och tydligt eftersom den låter som ett flyglarm.fortfarande inten reaktion. faaaan .. stod där och fuderade på vad jag skulle ta mig till förutom att börja gråta. men precis då hörde jag fotsteg innanför dörren, pappa öppnar och frågar ; hade du ingen nyckel ? svar ; nej, erica har tagit tillbaka den, för den får inte jag ha !

beklagade mig lite över hur tråkigt jag haft och sedan gick jag in och la mig med en gång .. sur och tvär över en totalt misslyckad fredag :(

vaknade strax efter 12 idag, tog med mig datorn ut hit och startade. hällde upp min frukost (som jag nu hållt på med i  timma) haha. inte lätt ;p

men nej .. nu ska jag äta upp mina havrefras, ta det lugnt en stund, träna lite muskler .. får se vad som händer sen, ska egentligen ut och springa idag med. får se när jag gör det :) får bli innan middagen sen eller också senare ikv. eller så skiter jag i det och skäms som fan över mig själv /;
ha en bra dag iaf kära läsare

puss&kram              

KASS KVÄLL

fest hos albin .. nykter. depp. äntlign hemma. trist, ensamt .. ficj plinga och ringa och väcka pappa också för hade ingen nyckel. så nära ett sammanbrott .. vill inte sova. fan ..... godnatt ändå :#

17 unika besökare, rekord. keep it up

puss&kram              

TIDEN GÅR FORT NÄR MAN HAR ROLIGT

.. eller inte gör någonting alls! precis som jag har gjort idag - ingenting ! vaknade i någorlunda tid, men satt kvar ett bra tag med datorn i sängen. sen frukost, mer data .. platta håret/sminka mig. och strax innan 3 så åkte jag, erica och pappa mot mamma i frändefors. men först några ärenden på vägen. väl framme hos mamma tvättade jag lite kläder snabbt och in i tumlaren medans övriga var på möte på ericas skola. sen så gjorde jag gröt till mig och vickepickebus (: så åt vi, sen tog vi några galna kort ! dock inga speciellt lyckade xD höhö .. sen kom pappa tillbaka och hämtade upp mig, lämnade erica hos johannes på vägen till thn. sen blev det handla på maxi. massa folk, massa massa ! :# något som fia INTE gillar ..... men, jag överlevde även det kriget. nu har vi kommit hem till sylte. linn och dennis har tjatat med mig på fest. men duktig som jag är ska jag nog inte dricka (;

nej nu ska jag ..
göra ingenting speciellt. men inte skriva mera blabber iaf.



jag älskar dig gullunge <3


puss&kram

BLICKA FRAMÅT

känns som jag är så svår. förstår folk som tröttnar på att jag aldrig berättar. jag kan inte. jag vet inte .. ingen aning ! så fort jag försöker komma underfund med något, så fort jag försöker känna efter ordentligt och tänka igenom saker och ting. då blir allt bara som en stor storm inne i huvudet. det känns tungt, jobbigt och finns inget mer än virvlar och motstånd ! jag vill kunna förklara, främst för mig själv. jag vill känna mig säker på mig själv, veta vad jag vill och stå fast vid saker och ting .. men så fort jag försöker så blir det bara helt fel. allt går upp och ner, hit och dig. fram och tillbaka .. tills det bara finns dimma kvar. deprimerande. svårt ......

ibland undrar jag vem som talar ut, för inte är det jag. jag kommer aldrig förstå mig själv



ge mig pirr i magen och långa bekymmerslösa dagar. ljumna kvällar och kvällsdop i solnedgången.
ge mig fågelkvitter, solen i ögonen. heta dagar på stranden, skrattande barn och glass som smälter.
ge mig mjuk sand som bränner under fötterna,  den friska känslan av morgondagg och härligt svalkande vattenkrig, jag vill ha mysiga kvällar som blir nätter med det bästa folket och kalla cider. jag vill känna den underbara doften av grillat och ha massa spring i benen. jag vill vara fri

ge mig sommar, för allt känns så mycket bättre

JAG VÄNTAR .....

TÄNK POSITIVT !

tänk positivt .. ignorera ilska, ignorera, svartsjuka, ignorera avund, ignorera svek .. ignorera. tänk positivt. jag orkar inte, tänker inte bry mig. tänker inte bli arg, ledsen, avundsjuk eller besviken

.. IGNOREEEERA !

SÅ KAN DET GÅ

kan nog inte förklara hur trött jag var igår .. och datorn ville aldrig bli klar med uppdaterinagna från lenovo, och dessutom så dog datorn när häflten var gjort ! så typiskt ...... bara att börja om. 02.18 vaknade jag och upptäckte att jag somnat till på soffan. haha. uppdateringarna var klara så jag stängde av datorn och tog med den in i sovrummet (: satte på musik messade lite med andreas och - somnade ! sen vaknade jag vid 9 nu på morgonen, gick upp och kissa. sen la jag mig igen .. somnade om några minuter sen tänkte jag att det inte var värt att sova mera. ska väl ut och springa om en stund, men först får det bli frukost. väntar nog tills erica vaknar.

vad ska ni göra ikv ? :DD

puss&kram              

MY GOD .. BOOOORED

sitter här hos pappa. erica har gått och lagt sig för nu ganska länge sedan .. pappa typ sover här i soffan och jag - sitter här, mobilerna plingar i kör eftersom jag använder båda två. är såpass smart att jag försöker skicka till dom som har comviq från mitt gamal kompis nummer eftersom dom på parlino går åt snabbare än förväntat. redan gjrot slut på näst intill 2000, vilket betyder att jga bara har 1000 kvar snart och det har inte ens gått 2 veckor förrän på måndag :O

sen så sneglar jag på TVn då och då, big brother (y) hahaha. jag förstår verkligen inte hur dom kan hålla sig inne i ett hus i 100 dagar. ALDRIG ! jag skulle bli paranoid och helt galen. seriöst, 100 dagar från civilisationen.  usch. jaja, nog om det ......

stackars andreas har lyckats slarva bort bilnycklarna inne på lipz /: inget bra alls ! hum .. kanske blir ut en sväng sen och träffa robin, får se hur länge till jag har lust att försöka hålla mig vaken för ärligt talat är jag fett trött och uttråkad nu. det är nog synd om mig alltså.

dessutom ska jag ut och springa imorgon så kanske inte hade suttit fel att komma i säng i tid (: men jag är ju som jag är .. nattmänniska, tiden bara flyter på och klockan tickar framåt fort som bara den.

nej nu har jag ändå inget vettigt att skriva så jag avslutar här !punkt!
fast vem vet, kanske knappar in ett inlägg senare inatt (;



och imorgon ska jag nog vara med den här sötnosen :) <3


puss&kram              

I'M NOT GONNA SAY THAT I CAN'T LIVE WITHOUT YOU



.. because I can, I just don't want to              

CP DATOR !!

blir så trött på min söta lilla laptop. alltid något som inte står riktigt rätt till. nu cpar internet hela tiden. inte själva internet utan firefox/explorer osv .. hela tiden kommer 'anslutningen misslyckades' upp ! jag blir tokig.fattar inte vad problemet är men antar att det är något jävla litet skitvirus som lyckats ta sig in :@ åååååh, men jaja. har iaf bränt ut alla bilder på skiva nu. så skulle det hända någonting är det inte hela världen. det känns ju lättande iaf :)) vicky har varit här en sväng idag också. kul att se henne, första gången jag såg henne köra också .. och ändå har hon haft sittkörkort ett bra tag nu. suck .. jag har alldeles för lite tid. hänger knappt med längre. jaja. nu ska jag äta min (fetaost) sallad, zappa på TVn och se om det finns något värt att se på. har precis pratat 50 min med erica i telefon om vad hon ska ta med sig från mamma åt mig .. andreas åkte hem precis också. ikväll kanske det blir lipz en sväng, efter pizza (sallad för mig del) med pappa och erica. ha en bra kväll ^

puss&kram              

THE MAN - VINNARE PLUS

HEJA THE MAN !! haha, jag som är så insatt i trav. nej, men när pappas häst är med klart man måste kika lite :D nu är det reklam. andreas duschar. idag har jag vart ute och sprungit också. nog det jobbigaste hittils i mitt program. men det går ju bättre och bättre iaf (: sen har jag lagat mat till mig, dennis och andreas. fisk potatis och sås blev det. fick experimentera ihop en egen sås som jag faktiskt blev ganska nöjd med :)) sen har annha vart här en stund också. tog oss en promenad till affären och pratade lite. sen åkte hon hem för en stund sen. imorgon kommer pappa hem ! men jaja .. tänkte bara smyga in snabbt för att hålla mig uppdaterad. nu ska jag kolla bdb, sen fortsätta kolla 'vinnare plus' och trycka i mig lite mera godis /; haha .. ha en trevlig kväll :]

edit; jag fattar ingenting :# hahahaha


puss&kram              

PUSS PÅ ..

att internet funkar, har krånglat lite för mig ! men som tur är klarade jag mig tills idag :# höhö. dennis och andreas är här nu (: fast andreas näst intill sover .. och dennis ska snart åka. var på affären för en liten stund sen, jag och dennis. köpte mjölk, glass och snickers. så det blir fritera snickers och banan sen. och så glass till det :D mumma !

========== (sn) SCHLLLLLLLLLLL              

puss&kram              

14.52

då går bussen :)) 16.05 är jag framme hos pappa ! nu är då frågan hur det är med mat osv .. men det får bli ett senare problem, haha. får väl kolla med mamma om jag kan få låna ett par hundra eller något. har packat i stort sett det jag ska ha nu. kommer väl säkert på något mer innan jag åker men

.. nu ska jag

  • plocka undan i mitt rum så björn kan isolera färdigt när han kommer hem
  • gå en promenad med dixie i det trista vädret
  • platta håret
  • självklart ringa dennis :D haha.
  • äta ordentlig frukost
oj, nu blev det mycket att hinna med på 45 minuter ;O tusan ....



puss&kram              

LADY GAGA - LOVE GAMES / EH, EH

Love Games




Eh, Eh (Nothing Else I Can Say)



fan det finns ju hur många sköna låtar som helst ;O

EN VECKA HOS PAPPA :DD

WIIIIII ! smsade pappa igår och frågade om han var vaken .. inget svar så vågade inte ringa, skrev ett sms till och frågade om jag kunde ha hans lägenhet i veckan. inget svar då, inget svar idag. provade ringa , men det gick inte det heller. så gick jag ner och ringde från mammas mobil. svar direkt. så frågade jag men han hade inte ens fått mina sms. men självklart kan jag bo där i veckan :))

HÄRLIGT !!

så ikv blir det mys med alice och annha (: nu ska jag kolla buss.

puss&kram              

15 MARS -09

Vill ha: fint väder !

Klädsel: mjukis, linne & mys tröja :)

Frisyr: trasslig knut

Smink:
gårdagens (a)

Händelse:
riktigt lång promenad med hannah, dixie & ozzy

Låt:
JoJo - Too Litte Too Late

Bild:
ozzy, jag & dixie (:


Planer: relaxa

Saknad:
(sn)

Dummaste:
massa lerigt ute

Sjuka:
ordentlig huvudvärk :(

Beroende:
musik, speciell musik. lyrics

Roligaste:
att ha tillbringat en hel helg med hannibanni

Tråkigaste:
kunde ha vart roligare väder ..

Borde:
ringa pappa

Favorit:
andreas

Mat:
2 rostade mackor imorse, havregrynsgröt till middag (orkade bara inte anstränga mig)

Köp:
inget

Godis:
inget

Humör:
jo, men det funkar väl

Visdomsord:
many people will walk in and out of your life, but only true friends will leave footprints in your heart

PLANER PÅ VIDEOBLOGG

hej blogg. ont i huvudet har jag, som bara den. usch ! men inte det jag hade tänkt att berätta utan själva meningen med inlägget var att berätta för er att jag och hannah har funderat på att börja videoblogga (: i huvudsak tillsammans då ! haha, här är ett oplanerat klipp från promenaden idag xD tyvärr är den åt fel håll och hittar inget program att rotera den i /:


SIMPLE PLAN - PERFECT



tänk förr ; då var jag helt galen i dom.
men allt har sitt slut (: nu är dom bara några i mängden.

HELT OINTRESSANT ?

känns som bloggen bara fylls av massa ovettigt babbel .. hum, har i stort sett aldrig något riktigt intressant att berätta. menmen .. take it or leave it !

sitter iaf här med hannah, hemma hos mig i frändefors. vaknade lite efter 11 idag. sen dess har vi bara suttit här, käkat frukost och lyssnat musik :) om en liten stund blir det en promenad. även ozzy ska få följa med ut. vad som händer mer idag ? det får vi se senare, kan tänka mig att det bara blir till att sitta här. ska ringa pappa sen också tänkte jag (:

puss&kram              

HOS STAMPE

här sitter jag ja (: haha, precis vart ute och sprungit en sväng. frisk luft kan göra mycket :] hannah sover sen ett bra tag tillbaka, emil sitter och nördar bdb och stampe är inte alls speciellt långt ifrån att börja snarka här bredvid i soffan. pratade med andreas för en liten stund sen med. skulle egentligen kommit hit, men vet inte hur det blir nu .. lamellerna har gått. tja .. så går det när man är snäll mot sin bil ;p haha, fett lyckat alltså ! annars blir det väl gå hem till mig och sova om en stund, hannah kommer nog bli superglad med tanke på hur pigg hon måste vara på att gå (;

edit ; fan då :(

puss&kram              

HANNIBANNI <3



missade ju självklart bussen till stan så hannah fick komma upp till frändefors, mötte henne när hon gick va bussen vid statoil. sen tog vi bussen till stan vid 13.10 ist. sen blev det 2000 m simning på vattenpalatset (: riktigt härligt., vi hade egentligen siktat in oss på 1000, minst 1000 m var vad vi sa. men efter lite relax i bubbelpoolen fick vi nya krafter :D haha .. riktigt lyckat !


när vi kom hem till hannah tog jag en varm härlig dusch och sen satte jag igång med mat, jag var helt utsvulten ! det blev potatis, köttbullar. och så självklart sås som vi nästan altid gör själva :) och självklart kokade jag lite grönsaker till också, inget som hannah föredrar men.



sen så hade jag tråkigt så jag målade i hannahs småsystrars bratz målarbok. haha. sen kom robert med en skvätt sprit så då blandade jag grogg till hannah. vid tog bussen vid 7, mot brålanda ! :D



sen var vi på 4 olika fester under kvällen. riktigt trevligt att träffa massa gammalt folk. andreas kom också ! :)) efter vi vart på alla fester åkte vi till donken innan vi drog vidare in till trollhättan. blev någon runda där, sen ville hannah hem och sova. så onsjö, nästa destination. lämnade henne och åkte tillbaka till trollhättan.sen somnade jag i bilen. haha, helt sjukt trött ! kom hem till robert vid halv 6. somnade en timma senare ^ blev inte många timmars sömn innan det var dags att gå upp till hannah,

käkade frukost och satte på 'coyote ugly', jag somnade ! vaknade när filmen var slut och då var det dags att göra sig i ordning åka hem till mig i frändefors, hannahs mamma skulle med och fika med mamma och björn. men först en snabbis in till stan för att hannahs mamma skulle ha ny mascara .. jag köpte foundation :) resten av dagen höll sig lugn .. film hos stampe.

VATTENPALATSET MED HANNAH

idag blir det simning, relax och massa prat med hannah. länge sen vi gjorde någonting tillsammans nu :( saknar dig ! <3 hum, sen vet jag inte vad det blir efter det, dennis ville ju egentligen att jag skulle komma till thn med alk. får se hur det blir. beror på ork och om hannah kan på sitt busskort. fredag .. suck, och 11 dagar kvar att vara nykter. men det funkar fint, känner inget behov av att dricka faktiskt. precis som det ska vara. nej, nu ska jag borsta tänderna, packa väskan och ta bussen ner till stan.

puss&kram              

DUMMA SNÖ ! ;(

ÅÅÅÅH ! kan det inte bara bli våååår :| fan vad trött jag blir på det här. snö, tö, snö tö .. regn och rusk. deprimerande är vad det är ! jag vill ha gröna träd, solsken, blommor, bin och spring i benen :) ge mig det nuuuu för jag orkar inte vänta mera !


13.35                                    -                                    15-21
och det håller fortfarande på, känns som det bara kommer mer och mer ?! :O urk säger jag bara


äsch, nu ska jag äta min goda kycklingsallad med massa fetaoooost :D

 

STÄMMER SÅ SJUKT BRA ;O

Utmärkande för personer födda i detta tecken är deras känsla för rättvisa och harmoni. De har stort behov av kommunikation och är mycket utåtriktade. Oftast intar de medlande, diplomatiska och sociala positioner då de eftersträvar balans, inte bara för sig själva utan också för alla andra. De avskyr all osämja och gräl.

En våg är intelligent och klartänkt, men att snabbt ta ställning är inte vågens starka sida, då han tenderar att noggrant väga både för och emot. Det viktiga för vågen är att ställningstagandet blir rätt.

Vågar har jämna temperament och är ofta charmerande och öppenhjärtiga människor. De är livsnjutare och gillar skönhet, avkoppling, mat, dryck och sällskapsliv. Ibland kan livsnjutandet dock övergå i ren lättja. De behöver ofta bli motiverade för att få någonting gjort.

skulle ju på vissa punkter kunna tro att det är personligt skrivet till mig ;|

läskigt sånt hära ..              

KID CUDI - DAY N NITE



when the tempo slows up and creates that new, new ..

SHNÖGGA UTAN RUMPA



här är jag och Jannha. två huvuden på ben :) och så feta ost såklart. haha, vad tycker ni ?
ojoj, RIKTIGT NÖJD över mitt vackra konstverk ! :DD

<3 / ==== (sn) SCHLLLLLLL

vaknade ganska tidigt även idag .. fick se att annha ring och smsat, stackars liten. fick så dåligt samvete för jag inte sovit och inte svarat. usch. jag hoppas verkligen att ni löser det här tillsammans, tänker på er idag och finns här <3

så, vad händer idag ? det blir nog film hos stampe. kanske ska rida innan dess också, funderar på det. får väl se vad jag känner för. först måste jag äta, men jag vill ju ha sallad och fetaost. inget annat !! hum .. får tjata på mamma att åka och handla. dags att ta tag i körkortet kanske ? hade ju inte vart helt fel :O

just'e, spana in den här lättlurade tönten ;) moahahahaha

puss&kram             

SOM EN BERG- OCH DALBANA

har fortfarande inte kunnat bestämma mig för om det har varit en bra eller dålig dag /; har gått väldigt upp och ner ..

positivt ;

  • jag har tränat en del
  • gått ner i vikt
  • gjort bloggdesign
  • lyssnat på härlig musik
  • tagit det lugnt
  • varit mest för mig själv
  • träffat hannah
  • släppt ut lite agressioner
  • kommit fram till att jag vill bo i thn

negativt ;
  • känt mig nere
  • funderat kanske lite för mycket
  • varit väldigt hungrig
  • fick ingen fetaost
  • ångest
  • dixie krånglade på springturen
äsch .. skitsamma, jag har överlevt iaf. och nu är jag på bra humör. det är huvudsaken :)) och just'e, idag börjar min nykterhets period som jag ska hålla i 2 veckor. WISH ME LUCK !

puss&kram             

11 MARS -09

Vill ha: pengar :|

Klädsel: just nu trosor & t-shirt

Frisyr: halvblött efter duschen

Smink:
nej ..

Händelse:
;O

Låt:
Akon - Against The Grain

Bild:
jag & alice juuuuu <3


Planer: träffa dennis iaf :]

Saknad:
tänker inte klaga

Dummaste:
jävla vårdcentral

Sjuka:
mår prima !

Beroende:
helt sinnes ..

Roligaste:
träffade hannah en stund, riktigt trevligt

Tråkigaste:
mycket tankar

Borde:
TÄNKA ! ordentligt

Favorit:
alice

Mat:
ingenting

Köp:
en mer - hallon/svart vinbär

Godis:
inget

Humör:
det är okej

Visdomsord:
om man inte skäms för att tänka det, ska man inte skämmas för att säga det

WIIIII !!

äntligen har jag gått neeeeeer i vikt ! hopp och studs. från 63 kilo till 57, 5 :D underbart !

dagn förövrigt vet jag inte riktigt om jag ska kalla bra eller dålig än ;O gick till torget från alice vid halv 9, tog bussen till lichron och var med dennis en stund. sen halv 10 tog jag bussen in till torget igen, köpte en dricka och väntade på 65an. så hämtade mamma och björn upp mig på shell för dom hade vart på vårdcentralen, och skulle tillbaka igen efter ca 30 min. så åkte vi dit, satt och väntade i 1½ timma :| uuuurk ! tröttnade och gick till 7an precis bredvid, träffade hannah.köpte en kaffe, som var blä så slängde skiten ! xD sen kom mamma och björn och hämtade mig, så åkte vi hem. släppte ut hästarna, bytte om och så ut och sprang med tilda och dixie (: härligt !




nu har jag tagit en dusch, lyssnar på musik och ska snart börja fundera på att äta något .. inte ätit sen igår morse, och det var 2 pannkakor, kanske inte super bra. menmen ..

puss&kram              

SYSTER BUSAR !

så nu ja .. nu har jag fått fyllt på mitt parlino kort. erica passade även på att skriva ett inlägg här under medans jag var i duschen. moget såja (;

SOFIA ANDERSSON

hej jag heter sofia och jag står i duschen nu, ha en så otroligt underbart trevlig dag idag :)

edit; haha erica då ;)

HÄRLIGT VÄDER OCH SÄLLSKAP

nu har jag vart ute och sprungit med dixie. underbart skönt ! solen lysen då och då mellan molnen och det blåser inte alls mycket. mamma sa att hästarna har vårkänslor och är glada så tror nog att det är på väg nu. INGEN MER SNÖ, tack ! det stämmer verkligen att man blir på bättre humör av att röra på sig. för min del beror det nog mest på att jag är stolt över mig själv. att jag bestämmer mig för något, som jag sedan verkligen gör ! :D nu ska jag snart gå ut med mamma. ska nog fota lite, hon vill ha mer bilder till hennes hemsida, som jag i stort sett tappat bort. får göra klart det projektet snart. sen så ska jag nog rida biggan också :) vill träna med voltige också. blivit ganska intresserad av det faktiskt, får väl se om det utvecklas till något nämnvärt i framtiden :)



puss&kram              

ÅÅÅÅH, PANIK !!

vill vill vill och MÅSTE ha parlino. trött på att inte kunna skicka till andra än comviq, speciellt när flera av mina närmaste kompisar har 3, telia osv ;O fan ! men har inga pengar, kan inte jobba av mamma för hon har inga. pappa kan inte föra över. så kom jag på att jag har 1500 som jag sparat till turkiet som mamma skulle hålla åt mig för annars slösar jag dom. så frågade jag efter dom, men då har hon inte dom heller just nu. faaaan. hoppas verkligen att erica ställer upp för mig nu och lånar ut 300 tills jag får pengar att betala tillbaka ..

ikväll blir det fest iaf. med bästa bästa - alice, dennis, milki m.fl <333

edit ; tack erica ! så snäääällt :D

puss&kram

GOD NATT

hejhej :) här sitter jag uppe medans alla sover .. som vanligt ungefär. fast var faktiskt ett tag sen nu, haft ganska bra tider den sista tiden. förutom helgen då vill säga, haha. den har väl inte vart så där jätte rätt med vad som är dag och natt ;] höhö. nu ska jag iaf bädda om sängen, krypa ner under täcket. lyssna på musik en stund till. sen blir det nog sova till andra avenyn :) kanske skriver igen lite senare.

               edit;

härligt :D nu blir det sovaaaa, godnatt :*



puss&kram              

SÖNDER BAKIS !

ucsh säger jag bara för idag, men igår däremor var super (y) måste göras om. min söta lilla alice <3

frida och dennis kom iaf till mig typ kvart i 6. jag gick i mjukisbyxor, t-shirt och rufsigt hår. hade 15 minuter på mig att fixa mig.klarade det ! ;) men sen fick vi ändå vänta på emil för våran sprit låg i hans bil. så åkte vi iaf till honom sen och hämtade det + en påse jag glömde i hans bil igår. sen åkte vi till vbg, köpte mer sprit och sen vidare till thn, sålde sprit, köpte slödryck (det blev det vanliga - lime drinkmix & sprite) på jätten där frida släppte av oss för att höra av sig senare på kvällen. sen var v hurtiga och gick till alice, väldigt långt ja .. eller inte ;D haha. men ändå. började dricka, blev rediga groggar och en bra start :)) runt 8 körde nerven oss till josse, FEEEEEST !!

var inte så livat när vi kom. men det rulla på. jag och alice köpte mer mer slödryck och naturgodis. sen åkte jag och frida till donken med andreas, wiliam och james. sen tillbaka till festen, tjatade med dom in en sväng. höhö, sen drog jag och alice 50/50 grogg upp i näsan, jag började blö näsblod xD hahaha .. men det gick över fort. sen ville jag hämta frida och milki så nerven körde till vänersborg och hämtade dom. även jens och söder åkte med, och så andreas, william och james. tillbaka till festen igen ;D moahaha ..

sen när allt började dö ut tjatade milki med oss till vänersborg på fest, men det sög så jag alice och frida drog med en gång. trallade runt, gick nästan vilse. vände. satt i en busskur. sen kom andreas och gänget och plockade upp oss :) trångt var det ! höhö. så ville frida hem, så vi lämnade henne i vargön. sen ringde dennis och ville ha en 20 till mat, så mötte vi dom på saab.hade inte 20 så han fick en 100 ^ shell, för att äta. sen drog dom hem till frändefors tror jag.

sen vid 3 skulle tyvärr andreas och dom dra hem, så jag och alice åkte med nerven och roob ist :) dstod utanför gymgrossisten ute vid överby ett bra tag,höll fan på att somna /; men sen beslöt vi oss för att åka till åmål efter många om och men .. höhö, alice hade ju kort ! kvällen mest sagda :DD men slutade med att vi inte kom så långt ändå, vände en bit efter mellerud när klockan var 6 på morgonen. sne släppte dom av mig hemma i frändefors på väg tillbaka till trollhättan. bums i säng, somnade vid 7. sen så vaknade jag vid halv 10 nu imorse. yeah, jag kommer vara så pigg idag

har säkert glömt en del och skrivit det i fel ordning, men skitsamma. klöpte korv med bröd till mig och frida någon gång under kvällen också. kan itne ritkigt placera när men (a) kommer nog lite bilder senare, tack alla för en superbra kväll <333

ska iaf bort till dennis sen om en stund. blir pizza, massa fett, kolhydrater och gott ! datamys och massa film :]




puss&kram              

UUUUSCH

jag känner mig fortfarande bakis /; kan väl bero på den tomma känslan i magen. blev dock inte mer än 2 bananer och några bett på en skinkrulle igår. ingen dålig baksmälla jag hade .. höhö. och ikv kör vi igång igen ! :D blir fest i thn, även dennis följer med och sen blir det väl en massa andra, både vänner och nytt folk (: blir trevligt, hoppas jag iaf.

idag ska jag ut och springa också. tror jag tar med mig ozzy, den nya hunden. dixie kommer säkert fjanta sig och tilda är inte speciellt koppelvan, så det blir nog bara virrvurr med allt. haha. sen så ska jag ta en varm härligt dusch. men först frukost,det behöver jag ;]

måste göra design till mig själv nu med, lagom snyggt nu! blev påmind om det igår, hade ju i stort sett glömt bort att jag tog bort den gamla. vet inte varför. men kände att jag vill göra NYTT och när den gamla låg kvar försökte jag bara få till någon liknande och det funkade inte. komplicerat :P har ju en som är så gott som klar här. men vet inte om jag vill ha den. vill ju som sagt ha den där turkosa färgen som jag hade innan.

jaja, nu får jag svara folket på msn (;

NATTI NATTI

haft en helt okej dag med dennis, emil och alice :) eller ah, själva dagen spenderades väl till störst del med pos, och även några timmar med peppe. i väntan på att dennis och emil skulle hämta mig. när dom väl kom runt 18.00 så åkte vi till albin, jag hämtade i stort sett alla mina grejer /: sen köpte vi dricka på coop i "stan", jag köpte även 2 bananer och extra pastilles med melonsmak :))

mmmm .. har varit så jävla bakis idag, usch.
var nära på att spy när jag vaknade imorse. jäjä, så hämtade vi alice och åkte till vänersborg, gjorde ett besök hos johan där vi kollade slutet på 'bee movie' och sen ganska långt in på 'på smällen'. tja, sen blev det ut och åka, jag köpte en skinkrulle som jag inte orkade äta alls mycket av så alice fick den. höhö. kikade in hos milki som hade fest,men drog därifrån ganska snabbt för att träffa linn, fredrik och några, men träffade på sven m.fl ist, därefter åkte vi till WC Donalds xD fick milkshake's av frida. sötan :) sen bestämde vi oss för att åka hem tidigt och vilaupp oss inför imorgon,för då blir det paert för fulla rullar :D

sen när jag kom hem hjälpte dennis mig bära in grejer. så har jag städat mitt rum. nu blir det kolla 'andra avenyn' och sova. hörs säkert imorgon !

PLANER PÅ ..

igår upptäckte jag när jag kollade igenom bilderna jag har uppladdade här på bloggen att min första header till denna designen (har ju bytt bilder dom senaste gångerna jag ändrat något) laddade jag upp i somras :O tänka sig ! att tiden har gått så fort .. så nu kände jag att jag får göra något nytt. även om jag älskar den jag har så känns det lite trist. men eftersom jag gillar den jag har så mycket nu - främst färgerna, så kommer jag behålla ungefär samma stuk, och färgerna kommer nog vara så gått som exakt likadana som innan .. men lite annorlunda kommer det allt bli.



så håll utkik ! ;)              

HELT SLUT

haha, nu har jag tränat mage och rumpa som en idiot! orkar fan inte mer ;O nu ska jag sätta mig i lugn och ro, lyssna på musik och göra en bloggdesign .. får väl se hur länge det dröjer innan albin kommer hem (:

ANDAS UT

okej .. det var fan så mycket lättare sagt en gjort. trodde inte ens jag skulle hinna bli trött på att springa i en minut. men jodå, sen att inte kunna stanna efteråt .. usch, bara fortsätta att gå. dessutom hade jag ju inte riktigt tänkt igenom min runda. slutade med att jag fick powerwalk;a hem, så det blev ca 10 minuter extra. och skoskav på köpet, typiskt ! ajaj. nåväl, får väl berömma mig själv med att jag klarade det ;D nu ska jag äta frukost. och vad tror ni inte jag gör ? jo, jag tar en jävla pizza. så på väg upp för trappan sa jag till mig själv; vad fan gör jag. jag skulle ju ha mörkt bröd med ost ocxh gurka. men jaja /; får väl gå för den här gången (a)

HÄRMED BÖRJAR ..

mitt löpnings program. från och med idag har jag ett strikt schema med hur jag ska springa 3 ggr i veckan i 12 veckor framåt. kommer kännas super, och när dom veckorna är avklarade kommer jag kunna springa 30 minuter utan problem. det känns verkligen som någonting att se fram emot och kämpa för ! :D wiho, nu rusar jag ut i det disiga vädret och självklart följer min älskade iPod med (;

5 min gång
1 min löpn
5 min gång
1 min löpn
3 min gång
15 min totalt

börjar lätt .. förhoppningsvis, haha. kan är lättare sagt än gjort men. önska mig lycka till !

RIHANNA - REHAB, 2 VERSIONER

jag vet inte vilken jag gillar bäst. den vanliga, eller ..


remixen med justin timberlakes 'what goes around' som bakgrundsmusik.



vilken föredrar du ? :))

HEJ BLOGGEN !

robin hörde av sig igår, chockad ? lite .. haha. men dock ganska sent. han kom ovh hämtade mig vid halv 10, så hämtade vi alice och sen roob. åkte en sväng till udv av någon anledning, haha. blev typ bara dit och tillbaka till trollhättan igen. så skulle alice hem /; sen tog vi en sväng genom krono, stannadepå en parkering och pojkarna tog rökpaus. sen mötte vi albin och pos. var med dom en stund, drog hem vid 12. sov med en gång i stort sett :]

idag sov jag ut. vilket jag inte gjort på länge nu (känns det som) härligt iaf ! sen kom albin hem vid lunch .. så åkte vi till udm vid 13.00. sen plockade vi upp dennis som slutat skolan, åkte och käkade på emmas. pommes, fläskfilé och bearnaisésås som vanligt ;D höhö. sen hem till albin, nördade vid varsinn dator. dennis åkte hem vid 6. lite senare käkade vi köttbullar och makaroner, sen drog vi ut. så träffade vi robin :) han hämtade upp anna, söderström och roob. träffade även busen, så det blev några race, haha. till sist donken, pratade en del med frida och så fick jag och albin varsinn paj. sen hem nu. blir något/några andra avenyn avsnitt och sen sova.

NIKON D40 <3





DEPP

känner mig lite nere. hittar ingen bra musik att lyssna på, finns ingen som känns rätt just nu .. ingen känsla eller fantasi för att greja med design heller /; tusan ! har vart en riktigt dålig dag idag. tack vicky för några trevliga timmar mitt i all skit iaf (:

dagen började ju tidigt idag, redan vid 8 vaknade jag.
gick upp halv 9, gjorde inte allt för mycket förrän jag började göra mig i ordning vid 10. sen sprang jag runt som en idiot och letade efter ett cykellås eftersom jag tänkte cykla och slippa gå, för självklart började det snöa som bara den ;( albin kom hem med en vajer till slut, så jag kunde låsa med hänglås. så började jag cykla. men efter en bit började jag känna att jag blev helt blöt där bak. och självklart så har det skvätt upp en massa smutsigt äckligt slask på hela ryggen ! åååååh :@ så jag låste fast cykeln i ett träd och tog bussen ist. gick och solade medans jag väntade på vicky .. sen gick vi och åt kinabuffé på 'thai sing bar'. satt där ett bra tag - precis som vanligt ;D mys. sen gick vi och provade massa glasögon. haha ! när vi ändå var igång kikade vi in på gina för att "klä ut" mig. riktigt snygga outfits [;

riktigt stiligt ;)

sen blev jag smurf

och till sist .. jag vet inte vad, vickys val. jag var dock lite tveksam ;O


inget var dock överhuvudtaget seriöst ! mja .. sen blev det gå igenom alla skoaffärer, vicky älskar skor ;O höhö. jag tröttnade ganska fort. tog bussen hem kvart i 3 .. sen dess har jag inte gjort något mer än ätit och legat här i sängen. kanske ska ut med söt-alice, nerven och roob sen. men känns ganska säkert att robin inte kommer höra av sig så borde väl egentligen inte förvänta mig något. jaja.

puss&kram

NI HAR VÄL INTE MISSAT ;O

min nya funktion, HOROSKOP (; du hittar det en bit ner i menyn !

HURTIG !

det är vad jag ska vara idag. vaknade av sms som vanligt. och i samma veva skrev vicky att hon ville käka kinamat idag, det är ju var hon och jag brukar göra. men nu var det ett bra tag sen ! så visst, vi kör på det :) tänkte somna om några timmar, men sen bestämde jag mig för att vara duktig och gå upp ist. eller tja .. sitter ju fortfarande i sängen, men något mera snarkande blir det inte förrän den här dagen är slut ;) ska gå ner till stan sen, fast funderar på att cykla ist. var ett tag sen och det är härligt :)) höhö.

nu sitter jag iaf här och lyssnar på musik. kan bara inte sluta lyssna på 'stopp' med veronica maggio. åh så bra den är :D håller på och ladda min iPod nu som legat död lite för sig själv allt för länge nu ;O så ska den uppdateras med lite fräsh musik. ohja ! ska sätta igång med det nu så jag inte glömmer det, men kommer på det i sista sekund sen (som vanligt) när det gäller mig (a)

RSS 2.0