FALL FOR ANYTHING

med lite frukost i magen sitter jag och surplar i mig mitt chaite. ska snart göra mig redo och ge mig av till sportlife för lite träning. tror jag kör ett benpass idag. FAAAN! nu hällde jag halva koppen över mig ..... suck! jaja ... iaf. sedan ska jag nog sola också (ska se om det finns någon bra tid att boka) innan jag åker hem för lite mellanmål och eventuellt drar ut till överby.

helgen var slöare än någonsin. fredag - ensam hemma (sorgligt dåligt humör), lördag - hemma, med pappa och pia. vi åt min hemmagjorda pizza och kollade lite film. trevligt :) gårdagen spenderades enbart i sängen med till störst del 'andra avenyn'. haha. men framåt kvällen blev det både scones- och kanelbullbak innan jag kröp till kojs igen. vaknade som vanligt 09.00 idag. min kropp har automatiskt ställt in det som rutin ;o

nu ska jag kolla buss, (boka soltid) och packa träningsväskan :*

DANCING ON MY OWN .....

idag är ingen bra dag. från att jag öppnade ögonen imorse har allting bara känts meningslöst ;| jag hatar när jag hamnar i såna här svackor, och jag kan inte förstå varför, speciellt inte nu ... nu när allt går så jävla bra! egentligen ... jag har kommit igång med träningen igen, jag har tagit tag i mitt liv på många punkter! jag är för det mesta glad och jag har lärt mig att hålla avstånd från människor som påverkar mig på ett dåligt sätt, jag är på gång med körkortet och jag känner mig tryggare med mig själv, dvs att jag t.ex. klarar av att vara ensam en fredagkväll, utan att tappa fotfästet och bryta ihop (bortsett från idag).


ensam är jag i vilket fall. spenderade dagen med att handla med pappa (mat, stolsdynor till balkongen, sängkläder till pappas säng osv...) och sova. när kvällen kom packade pappa sitt och åkte till tjejen. kvar här hemma blev jag med inga planer överhuvudtaget. det blev inte heller mycket mer än ett par bryt, slöande och kvällsmiddag bestående av filé mignon black & white blev det iaf. nu ska jag kika på en film, 'i skuggan av värmen' med joel kinnaman som faktiskt verkar någorlunda bra. kan väl inte direkt klaga heller på kvällens aktiviteter, för hur som helst hade ingenting varit roligare idag.

WITH YOU I'M FEELING ALIVE

heeeelbra humör idag! :)) seg som tusan är jag dock. har inte riktigt kunnat sova på hela natten. slumrat till och från, så jag låg kvar och snoozade ända fram till klockan 11.00, trots att jag stängde av 'the hills' för att sova runt 01.00 inatt ;p

har som vanligt varit dålig med uppdaterandet dom senaste dagarna. som vanligt har det till stor del berott på att jag inte haft någonting vettigt att skriva (som om jag har det nu ;o haha), men mestadels har dom spenderats till att kolla på 'the hills'. igår var jag ute och plockade kantareller med mamma och lagade sedan en jättegod middag framåt kvällen - hassekbackspotatis, helstekt fläskytterfilé och kantarellsås :)

nu har jag varit här i snart en vecka, sedan i onsdags, alltså 6 dagar. börjar känna "hemlängtan" till trollhättan ganska kraftigt nu! troligtvis åker jag tillbaka dit i eftermiddag/ikväll. men dagarna här uppe har varit ganska bra. en lyckad helg och trots allt, så har det varit skönt att komma från 'staden' lite :p

i torsdags blev det lipz efter middag på 'koppargrillen' med hobbe. lite förhäng hos albin och ett skapligt bra drag ända fram tills det stängde. jag och ronja drog som vanligt i oss en hel del bananskum shotar! sedan hängde richard och kristian med till frändefors på efterfest. även emil och stampe kom och joinade. halv 7 rundade vi av och la oss. haha.

fredagen började inget vidare. jag var så bakfull så jag vet inte vad. spydde och mådde skiiiit! men framåt kvällen lättade och vi körde igång igen. förfest hos mig med dennis, simon, tommy, kenny, emil, jocke, linus, hobbe innan vi drog till soho. vid första intrycket var det helt dött, men efter lite trevligt häng utanför gav vi det ännu en chans och det blev en grym kväll (;

lördagen gick åt till att slöa och fundera över kvällen. det slutade med att jag förfestade by myself och blev sedan hämtad av emil och dennis för att hämta resten av gänget hos kenny och bege oss till trollhättan - bartömning på villa stranna. lagom rolig kväll. lite segt, men trevligt! växlade upp lite när ronja dök upp :d slutade med att jag knäckte mitt förbannade knä igen. men var ingen större deal just då. värre var det när jag vaknade dagen efter :/ men nu börjar det bli bättre igen. får försöka komma igång med träningen ordentligt snart igen. måste träna upp muskulaturen i knät.

nu ska jag kika ett par avsnitt 'the hills' innan jag bestämmer hur det blir angående hemfärd till trollhättan.

TODAY;

idag har jag .....

  • gjort en misslyckad installation av sims 3 på lillebrors dator. 64 mb i grafikminne var tydligen inte tillräckligt -.-
  • städat en jävla massa! vilket resulterade i att jag hade ihjäl dammsugaren. den morrade, började ryka och luktar nu förbannat äckligt.
  • lyssnat på en massa (värdelös) musik. men okej, aaron carter är ganska okej ändå.
  • torkat flugavföring. jag hatar flugor, VARFÖR SKA DOM EXITERA? är det sant att dom bajsar varenda gång dom sätter sig någontstans? jag blir spyfärdig.
  • planerat att göra lunch. åt istället ca 10 chokladrån. ni vet dom där goda som man inte kan sluta äta. tur att det var dom sista och inte en oöppnad påse (a)
  • funderat på att dra ut och springa. får flytta den aktiviteten tills vidare, ursäkten är värmen ... det är otroligt varmt idag, men jag gillar't ;)

nu ska jag .....

  • återvända till min solstol ute på 'altanen'.
  • dricka coca cola.
  • kela med dixie.
  • vänta på att någonting mindre meningslöst dyker fyller ut uttråkningen.

KEEP ON GOING

blrjar dagen med att dra till sportlife! :) tänkte springa några km, sola, duscha och basta :) sedan blir det eventuellt en sväng in till stan (måste köpa ny foundation) innan jag åker hem och städar/packar för att åka till frändefors. ska vara kvar där till söndag (kanske måndag)

dags att kila ut till bussen :*

60 MINUTES

tog en härlig powerwalk på 7,4 km i regnet till velanda/gärdhems korsningen och tillbaka :) duschen nu!

BOAT TRIP @ 5 AUGUSTI 2010




CHRISTINA PERRI - JAR OF HEARTS


TIME FOR BREAKFAST

nu börjar min mage diskutera det där med frukost ..... hm, det kanske är dags. en maffig smörgås med sallad, ost, skinka och gurka får det bli, och en kopp med mitt goda te med smak av jordgubb, körsbär, hallon och vinbär :)

SEX AND THE CITY 2


har längtat efter att se den här filmen huuuur länge som helst nu!

NIGHT RUN







slänger upp några bilder från min kvällsrunda igår. efter en hel dags soffhäng och ett par timmars teoripluggande kände jag att jag behövde lite omväxling. så träningskläderna tillsammans med joggingskorna åkte på och så skuttade jag ut på vägarna. följde som vanligt cykelvägen genom sylte mot 45an. väl där kunde jag inte hålla mig, så jag rusade försiktigt över vägen för att på andra sidan följa den 3 km långa banan mot velanda. det var längre än jag trodde. men knappt 25 minuter senare hade jag nått mitt mål. så jag vände i gärdhem/velanda korsningen och höll igång hela vägen tillbaka till sylte.

när jag kom innanför dörren var jag sådär perfekt slutkörd! :) så jag tog en dusch, åt lite och kröp sedan ner under täcker och somnade gott till 'twilight'.

DRIVER LICENSE

måste säga att jag verkligen har engagerat mig i körkortet det senaste. jag har offrat utekvällar för att plugga teori och hoppat över andra aktiviteter för att istället övningsköra. nu fattas bara pengar till alla kommande kostnader - d.v.s. riskutbildning, ett par körlektioner med trafikskola, teoriprov och uppkörning. jag ska läsa lite mer fördjupat i böcker och på internet också + ordna fler program på datorn, för att inte riskera att missa någonting! mitt mål är att ta det så snart jag fyller år och förhoppningsvis får pengar som täcker alla nödvändiga kostnader ;)

WEDDING PHOTOGRAPHS






datumet på fotona är heeeelt fel. den 31 juli 2010 ska det vara ;)

RSS 2.0