100 MINUTER!!

som vanligt ..... allting segar! klockan är tjugo i 5 och vi har fortfarande inte kommit iväg. under tiden har jag ist för suttit inne traskat runt ute på gården, tagit lite kort på djuren m.m. badat en skvätt och självklart haft dixie näst intill mig hela tiden.




ozzy, mamma, tilda, björn och dixie (:


undrade en stund vart ozzy var. ja, se där hittade vi honom :p

nej, nu ska jag se till att jag verkligen är färdig för nu måste dom faktiskt komma snart?! :o nu fick ni iaf ett inlägg med lite bilder! hehe. så får vi se när vi hörs igen! :* wiiu, nu skrev dennis att han åker :DD (y)

puss&kram              

SOMMAR & SOL <3



nu ska vi snart åka, äntligen! :DD dock är det ganska disigt nu ;( och så sitter jag här helt icke i ordning gjord och flötar här i fotöljen (a) kanske dags att sätta igång snart då? dennis sa att vi åker lite efter 3, men vad är lite egentligen? :p höhö. nåväl, det är iofs bättre att vara klar i tid, än att stressa i sista sekunden. som jag alltid gör, jag vet inte varför det alltid blir så ;s hm, äta måste jag göra iaf. helt yr i huvudet är jag ..... kan bero på att jag inte ätit mer än 3 smörgåsar på 2 dygn (y) not god for me! en bild fick ni iaf, som tur är lovade jag inte något intressant ;)

puss&kram

MITT I FRUKOSTEN!

ja, här sitter jag. ännu en gång med mamma och björns laptop, eftersom den stationära jag använt mig av inte funkar alls särskilt bra längre, och någon egen har jag fortfarande inte :p som rubriken talar om ganska tydligt så äter jag frukost, en smörgås (mörkt, riktigt mörkt bröd) med ost och ett glas oboy till! ja, egentligen dricker jag inte oboy längre, men ibland blir man faktiskt sugen, vilket jag har varit ungefär varenda dag i 1 vecka nu (a) haha.

igår åkte jag (som jag skrev) med dennis, emil, kenny och stampe till thn. blev en runda till donken för att kenny skulle käka först, sen hem till albin (: jag började dricka redan när vi åkte från donken, en varm och god slotts (NOT!) haha. pojkarna drack kaffe hos albin och sedan började dom dricka! robin kom för att vara fyllechaffis med albins bil som jag åkte med, dennis körde sin. när alla var klara åkte vi mot vårhaga, men först några stopp - 1. hämta alkohol, 2. vänta på dennis m.fl (som inte kom :p). 3. köpa is till kylboxen på shell. men så småningom var vi framme (; fick en blöt kram av johan som välkomnande (y) haha. och så var sundet m.fl där, trevligt.

jag och possy badade i stort sett med en gång. när dennis och dom kommit körde vi igång volleyboll spelandet :D sjukt roligt! men idag har jag väldigt ömma armar :p vårt lag vann iaf båda matcherna. resten av kvällen var det mest oseriösa fyllespel med ojämna lag, mycket gap, tjoande och förlorande. hehe. men kul hade vi. ett dopp till blev det innan vi bytte om och åkte in mot stan igen. där hände inte mycket alls och stämningen blev ganska seg, tyävrr :/ hängde på bryggan (i säkert) några timmar :o innan vi bestämde oss för att åka hem, något med nattbad i uddevalla blev det inte! hade nog inte orkat det iaf, eftersom jag typ låg och sov i albins bil.

men hemåt blev det inte för frändefors bilen!
vi träffade på folk (william, james, andreas, emad, jocky) på shell och blev kvar där en låååång stund! inte förrän klockan var halv 4 fick krypa ner i min säng och sova. hm. inget mer att säga om den kvällen/natten.

idag ska vi ner till vänersborg för att spela volleyboll och (kanske kanske) bada på sanden :))
mer än så vet jag inte. dock åker vi inte ner förrän strax efter 3, för att dennis måste hämta sin syster då ;/ men men, får väl lägga mig ute i solen och filosofera (som jag är så bra på) medans klockan sakta tickar framåt. har jag (o)tur sätter väl mamma och björn igång mig med arbete :o ringa sonja ska jag göra också, och bestämma när jag ska dit och städa. men just nu har jag ingen koll på hur och när jag ska göra det. så först får jag planera ihop det på något sätt.

kanske slänger in ett inlägg till innan jag åker
, dock kan jag varken lova att det är något att se fram emot eller att det blir av överhuvudtaget men :} förlåt ännu en gång för ett trist inlägg, vet själv hur trist det är med en massa text och inga bilder. men tyvärr kan jag inte göra så mycket åt saken eftersom det känns meningslöst att försöka ta någorlunda bilder med mobilen, trots att det är 3.2 mp tycker jag inte att det blir alls speciellt sevärda bilder ;/ men bara för er lovar jag att ta någon/några bilder innan jag kommer tillbaka :*

puss&kram              

YÄ YÄ YÄ YÄ YÄ YÄ

kan inte komma på någon vettigare rubrik. inte heller något vettigt att fylla inlägget med, men iaf. idag har jag inte engagerat mig i mycket mer än att steka i solen. hoppat studsmatta 10 miinuter non-stop, benen var som spaghetti efter det! xD sen har jag ätit frukost, en skål med start, gosat med dixie och stått i poolen med silen och gjort rent någon timma, sen har jag vikt tvätt och startat en tvättmaskin, på tal om det är det nog dags att hänga ut den tvätten nu! haha, fyfan vad intressant fakta ni får (;


eh, nu ska jag hoppa in i duschen och sådär. ska åka med dennis till thn, och vara med albin! var ju 1 vecka sen jag träffade det folket nu typ ;o hm ..... men skönt har'e varit att hålla sig ifrån skiten ett tag. okej, skit är det väl kanske inte så, men jag är så otroligt trött på allt bara :p hur som helst! duschen var det ja!

puss&kram              

SEX AND THE CITY

sitter i vardagsrummet med mamma och björns bärbara dator. har suttit som fastklistrad framför snart 3 avsnitt av 'sex and the city', vilket är lite konstigt eftersom jag aldrig vart speciellt förtjust i det, visst filmen var riktigt bra men jag har ändå aldrig känt mig dragen till att följa serien. nu är reklamen slut, måste vända blicken mot TVn igen! det är så spännande, guess why? love love love .....

HEJ MIN KÄRA BLOGG! (:

har sagt det förut och säger det tyvärr igen; har ingen lust att skriva :p men antagligen kommer det rinna på ganska bra bara jag börjar skriva (: först egentligen så kan jag ju faktiskt inte låta bli att skriva (a)

gårdagen var bra. först smögen, det har jag redan berättat om, och att dixie kom tillbaka efter att ha varit bortsprungen hela dagen. tur var det, annars hade jag vart väldans ledsen nu ;/ tja ..... sen så tjatade jens på mig längeeee om att jag skulle hänga med på någon festival i vara - jordgubbens dag. til slut orkade jag faktiskt inte säge emot längre, så jag åkte med. skyndade mig så gott jag kunde för att bli klar att åka! hittade inga kläder, kanske för att jag inte har några här ;o och inte heller något smink. men det slutade med leggings, svart linne, peak hood och converse + foundation jag hittade av en slump när jag letade kläder och lite solpuder (:

hade med mig några öl, men drack drygt 1 halv, och slängde den. inget gott alls ;o höhö. resan till vara efter att vi vart hos hans syster en sväng och hämtat (godare) dricka tog en väldans tid, eftersom vi tog en aning omväg, men fram kom vi iaf tillslut. ganska lagom till nanne grönwall som stod på sen 00.30, dock kostade det 150 kr att gå in och vi såg hörde lika bra utanför stängslet så :) jens spelade lite, och vann en badanka som jag fick, haha. gick och klämde på den resten av kvällen typ.

när vi tyckte att vi sett allt gick vi tillbaka till bilen och resan tillbaka till trollhättan gick en aning fortare, då vi åkte genom grästorp ist för lidköping ;D hahaha. jens bjöd på donken och sen var klockan 'dags att åka hem och sova'.  när jag kom hem pratade jag i tele med nerven en stund, sen fjortis-daniel ;p (a) somnade vid 4.

idag sov jag ut ganska ordentligt, tror inte jag gick upp förrän 1. då gick jag ner och tog mig lite frukost, det blev en ostmacka och oboy med is ;) favoriten! sen var det dags att lassa av en kärra hö, så det kämpade jag, erica och mamma med i ca 1 timma kanske? efter mycket flås och svettande la jag mig och flöt i poolen, och så blev det vattenkrig med victor, på hans beställning (6) skitunge!

nu är jag slö, hungrig och rastlös! ungefär som jag brukar vara. börjar nog med att äta, sen får vi se vad jag hittar på. kanske blir en promenad med dixie baby :)) måste cracka xp;t på denna datorn också. kan ju tala om för er att windows media player från 2001 inte är någon hit xD

puss&kram              

EN FULLÄNDAD DAG, TROTS ALLT

min lördag började som ni vet redan klockan halv 9 imorse (: gick upp, åt frukost och packade i en ryggsäck, joanna hämtade mig vid halv 10 och så provade jag en bikini hos henne som jag lånade! :) vid 10 satte vi oss i bilen och började våran 1 timma och 20 minuters resa till en badplats i kungshamn, anledningen till ganska lång restid var att vi virrade runt en liten stund inne på biltema för att joanna behövde något rengöringsmedel till bilen, vi bad en tjej som jobbade där om hjälp men hon påstod att medlet vi var ute efter fanns på BIL 10 hyllan, vilket mer för mig såg ut att innehålla motorcykel/cross hjälmar! :o frågade nästa person vi träffade på, han ledde oss rätt, som tur var! :p




2½ timma låg vi och stekte i solen, något badande blev det inte! mest pga att det var iskallt i vattnet, men vi behövde dock inte något vatten att plaska i för att svalka oss heller eftersom det fläktade så otroligt skönt, skammigt att säga men jag frös nästan ett tag (a) hehu. när vi kände att vi fått nog av solande gick vi till bilen och satte kurs mot smögen, hittade helt rätt efter några om och men ;] spanade lite affärer längs bryggan, åt mjukglass och på vägen till bilen stannade vi för att göra något man bara måste göra när man är ute på smögen. kan ni gissa vad? äta fylld baguette såklart! jag tog halva med skagen och halva räk/kräft - röra och en iiiiskall cola. vid 5 tiden började vi våran färd hem till frändefors.

när jag kom hem fick jag reda på att dixie var försvunnen. jag gick ut och letade direkt, hela varvet i skogen, bort vid järnvägsspåret och ut på gärdet. men ingen dixie syndes till :( gav upp för en stund och tog en dusch. satte mig vid datorn en stund. letade upp min kikare och gick ut och kollade efter henne igen, fortfarande syndes hon inte till! ;/ gick in och funderade en stund innan jag gick ut, tog med mig tilda och åkte iväg med golfen, vilket inte gick så bra eftersom det var punktering, så nu är björn tydligen inte så glad på mig ;| skit åt helvete går det med allt jag gör!


tillslut kom hon iaf hem, min älskade lilla bebis! sen dess har jag vart ute med henne, gosat och tränat henne. har fått henne förstå tass, sitt och (halvt) ligg, jag börjar fundera på om något är knas i henne huvud typ :S för så som hon beter sig skulle inte jag våga göra :o totalt ignorerar en och försöker smita därifrån för att lägga sig och gosa i gräset?! hm .....

på tal om fulländad dag - lördag kväll och jag gör inte ett skit, ska inte göra ett skit vad jag vet och kommer antagligen inte göra ett skit heller - så kan ävl inte påstå att det blir en fulländad kväll för min del. jag får väl sitta här i min ensamhet, som faktiskt börjar bli en vana nu och se det så positivt som möjligt. börjar dock tröttna på att vara här i frändefors nu, det är kul dom första dagarna, men sen blir allt som vanligt och jag känner mig bara så 'inte hemma' :{ hm ..... ska iaf se om jag kan hitta någonting att äta nu. hoppas att ni hittar på något roligt ikväll och är ute i den underbara svenska sommaren, och njuter av värmen som iaf förgyller mina dagar!

puss&kram              

KVART ÖVER 9 LÖRDAG MORGON

okej, inte riktigt enligt mitt vanliga tids-schema att vakna så här tidigt, men jag är uppe ;} haha. har försökt tänka igenom vad jag ska ha med mig, har packat ner; ingenting. känns som jag varken har någonting att packa ner eller att packa ner i. hade bara en väska med mig hit, den har jag som sagt inte längre, alla andra är hos pappa :p hm. haha, nu berömmer joanna mig på msn för att jag är vaken ;)) ooooh! äh, men nu måste jag faktiskt försöka packa,, på något sätt ..........

TRÄNINGSVÄRK? ;o

haha, shit alltså. jag tror jag kommer vakna med en väldans träningsvärk imorgon, det börjar spänna sådär konstigt i underarmar och smalben nu ;p kul! för övrigt borde jag nog gå och lägga mig nu, dels för att jag faktiskt är helt slut efter en massa stekande i den underbara solen, slitet med hö't och den lilla promenaden, men även för att jag ska upp ganska tidigt imorgon. halv 10 kommer joanna och hämtar mig, sen ska vi åka till smögen och sola och bada under dagen! men innan jag hoppar i säng ska jag smörja in mig ordentligt. börjar flå lite smått, och jag vill verkligen inte bli av med brännan ;/ börjar bli riktigt brun och fin nu, hihi :))


tyvärr kan jag inte ta några fina kort imorgon, eftersom jag inte har någon kamera längre :( om jag inte kanske lånar björns kamera (som om jag ens kommer komma ihåg det imorgon) eller har tur och får någorlunda bra bilder med mobilen (: äsch, nu ska jag kontrollera att jag släckt ner hela huset, så jag slipper på skäll för det imorgon (6) sen ska jag knalla upp och gosa ner mig bland mina täcken, hoppas det är något svalare på mitt rum än här nere bara, 26 grader har vi i köket. hähä.

en lite rolig sak som hänt idag; nu dom sista timmarna är att en gammal kompis som flyttade till värmland för 5-6 år sedan skrev till mig på bdb, så har pratat lite med honom (: hoppas han kommer hit i slutet av sommaren som han pratade om! nej nu måste jag sluta skriva :*

puss&kram               

HÖ HIT, HÖ DIT

sitter här och försöker slappna av med allt från lasse stefanz till basshunter efter en promenad med dixie, victor och tilda hakade på också ;D men nu blir det ut och jobba igen, mera hö som ska lastas av och spaplas på loftet. inte mycket annat att göra än resa på arslet igen och lunka ut :)

puss&kram              

HELVETE TROLLHÄTTAN!

har ingen som helst lust överhuvudtaget att skriva något idag, så jag säger inte mera än att jag drack, var skitfull, badade (fast bara jag) och hade en rolig kväll med trevligt folk igår på knorren, typ hur bra som helst fram tills vi åkte in till stan, träffade daniel som var stenpackad och fick ta hand om honom, blev av med min väska med nya bikinin, kameran, tröja, skor, bankkort, leg, smink, sprit, dennis högtalarboll och emils rosa brillor i. tack så mycket till den som tog den! skit bra - 3000-4000 bara borta på några sekunder! förstår inte hur i helvete det gick till :'(

äh, nu när jag ändå kom igång lite kan jag väl berätta vad jag gjort idag också. jag har för det mesta legat på studsmattan och solat. vaknade och insåg att min väska verkligen var borta, gick ner till mamma och berättade. gjorde en polis.anmälan på internet, polisen ringde och ville ha detaljer på vad som var i den. gick ut och solade lite, hjälpte mamma börja fylla på loftet med hö, höll på i 40 minuter. gick in - kollade bdb, åkte och handlade med mamma och victor, gjorde tonfisk sallad med mamma mums i! :)) åt, gick ut och solade, legat där från 3 till halv 6 typ. sjukt skönt. somnade till det sista, och sen försvann den underbara solen bakom det stora trädet ;/ så typiskt!

idag har jag inte ett skit att göra, skulle få datorn idag sa dennis eftersom att en annan skulle ha den jag fick i förrgår så han tog tillbaka den igår. men antagligen var det bara snack för någon dator har jag inte fått, "på måndag" blir det ist.

puss&kram              

VÄRDELÖSASTE DAGEN PÅ LÄNGE

idag har jag inte gjort ett skit typ. suttit här, lagat käk, städat lite (lägenheten ser fortfarande förjävligt ut!), legat på soffan, sovit en stund på soffan, norpat lite luft ute på balkongen, kollat 1½ film - '6 points' och 'angus thongs and perfect snogging', bråkat med albin, lyssnat på musik, vart på toa kanske 2 ggr, vikt och hängt upp tvätt .. tja, antar att det räcker så för att beskriva hur otroligt värdelös den här dagen varit, än så länge ..... men tror inte det blir så mycket bättre heller, det enda skulle väl vara om dennis kommer med min dator, men förhoppningar ska man väl inte ha antar jag. det bryter bara sönder en i dagens samhälle!

egentligen skulle det vart myskväll här med tjejerna idag, men hannah hade inte tid, malin är på peace and love och ronja har jag inte pratat med förrän nu :/ och hon ska jobba imorgon, så ja. det var väl lika bra att man inte planerade det mer än att det skulle vara.

nu ska jag faktiskt göra någonting som nog blir dagens höjdpunkt! ta en låååång dusch. sen får jag väl vänta på att dennis ska höra av sig, och hoppas (bara litegranna) på att jag får min nya dator idag. hoppas verkligen det, så jag kan prata med och se min nazmi sen :)

skriver mera sen ....
behöver få ut lite funderingar etc. men ska försöka koppla bort all skit en stund och inbilla mig själv att det inte finns någonting annat runt omkring mig. har lite tankar om att designa om bloggen också, vi får se på det senare! synd att alla mina bilder ligger i min trasiga laptop nu bara, kanske går att få tag på dom? ska fråga dennis.

puss&kram              

NU HAR VI BARA VARANDRA!


just nu är du den enda som vet, den enda som verkligen förstår <3

HELT UNDERBART :|

nu har min jävla dator gått sönder! :'( bara började blinka och ryka .... helvete!!! orkar inte mer skit nu. och slussen sket jag i, inte ringt heller.

LIVSFÖRÄNDRING?

kanske dags att göra något drastiskt? ta tag i livet och förändra :o har kollat runt lite efter både lägenhet och jobb i alanya nu. jag tror jag kommer satsa på det! jag vet att jag inte kommer komma någonstans med mitt liv så länge jag bor här. trollhättan passar inte mig, jag känner mig fastlåst, rastlös, ensam och uttråkad här. jag behöver så mycket mer än vad jag kan få här. jag vill ha närhet, äventyr, värme och en framtid. hur jag än vrider och vänder runt i huvudet så kan jag inte komma på någon lösning här.

självklart kommer det bli svårt att lämna allt här, men egentligen har jag ingenting kvar.
många vänner finns inte kvar överhuvudtaget, många hänger väldigt löst och några kan jag nästan inte med att kalla vänner. om igen är det bara albin som nästan alltid står vid min sida.

vi får väl se hur det blir, men någonting måste göras! imorgon ska jag till slussen, men det har tagit stopp redan nu. jag tänker inte gå dit, men måste ha en bra anledning och det kan jag inte komma på någon? ska jag vara sjuk då eller? :s och går jag inte dit kommer jag säkert inte få mina pengar + att min socialsekreterare kommer ringa igen, och när hon ringer svarar jag som att allt är okej och att jag ska ta tag i det, inga problem osv. men så är det ju inte, förstår inte varför jag inte bara säger att jag inte orkar, verkligen inte orkar!!! :(

nej, nu ska vi se klart på filmen :p
så fort erica låter mehmet sova! hehe. vi har inte ens startat den igen sen jag skrev sist att vi skulle det (a) har haft fullt upp med att kolla lägenhet/jobb och prata om det :) shit, jag orkar knappt hålla ögonen öppna längre ;p

puss&kram              

BABY :)

idag har varit en bra dag trots att jag bröt ihop tidigare :) fint väder, trevligt sällskap - albin och pos till störst del men även dennis, stampe, emil, kenny m.fl och så har jag pratatmed nazmi :) erica ringde mig och sa att han skickat sms till henne från mehmets telefon

"HI I M NAZMI HOW ARE YOU I MISS MY BABY.REALY.AND GIVE TO HER THS NUMBER.0537....... I LOVE HER.I WILL WAIT EVERY TIME"

jag skickade direkt ett sms till honom och fick svar ganska fort :)

"Hi baby how are you :)what are you diong baby. really miss you very much. i LOVE YOU VERY MUCH.JUST I WAIT YOU COME MY LOVE COME PLEASE FOR Me,:-"

exakt så såg dom ut (: haha! sen svarade han inte mera, antagligen pga jobbet. sen ringde jag erica vid 10 och sa att hon skulle komma med mig till pappa så vi åkte och hämtade henne hos mamma i frändefors :) nu har vi precis suttit en stund och haft videosamtal med både nazmi och mehmet. underbart att se honom! :') dom tjatar att vi ska komma tillbaka och vi sa att vi inte har pengar, då ville nazmi betala men tror inte riktigt att han insåg hur dyrt det är :p hm, jag vet inte vad vi ska göra faktiskt! får hoppas på att det dyker upp en dunder sista minuten resa helt enkelt :)


klicka för större :p

nu ska vi fortsätta se på 'the unborn'
som vi kollade på innan dom loggade in på msn. världens bästa albin har vart här med dricka och en påse gott&blandat också! gott :D

puss&kram              

VET INTE VAD .....

allt är bara skit just nu! trivs inte alls här längre, inte när man vet att det finns så mycket vackrare platser, bättre människor och mer att uppleva :'/ jag vet inte vad fan jag ska ta mig till, för jag står inte ut! orkar inte mera.

jag klarar inte av att ta hand om mig själv, det går inte! orkar inte gå till någon jävla vuxensluss varenda dag, och af varje torsdag för att få 3680 kronor i månaden. jag orkar inte orkar inte orkar inteeeeeee. och ofta jag inte ens får åka utomlands!!!! så nu får jag inte mina pengar än, för att jag "slarvat" socialen är ju för fan hopplösa! kan jag inte bara få börja om från noll? födas på nytt, för det här livet gick helt fel. vad jag än gör så blir allting fel. allt är fel, blir fel och jag kan inte fixa det! jag har ingen ork eller lust att ta tag i någonting. varenda dag känns som en evighet, och allt känns trist.

jag kan inte göra annat än att gråta, men jag förstår inte varför, för jag vet så jävla väl att ingenting blir bättre. det har aldrig gett resultat innan, hur många tårar som än rinner :'( ååååh, jag vill bara tillbaka, stanna tiden. föralltid. vill inte finnas här.


och så är jag arg! besviken och sårad. förvirrad, ensam och förstörd. jag väntar på att höra från dig, men förnuftet tar över hoppet. har du inte hört av dig nu så varför skulle du göra det? visst, du kan ha samma problem som mig med numret, och kanske inte tillgång till dator. men när mehmet säger att han inte har varken nummer eller msn till dig, då undrar man ju hur det ligger till egentligen? men visst, du slösade din tid på ingenting. jag fick iaf ut någonting av det. den lyckan jag hade och minnena som finns kvar.

panikångest :'((( nu ska jag dränka mig i iskallt vatten .....

EN RASTLÖS SJÄL (A)

ååååh! jag orkar inte sitta här mera nu. jag vaknade vid 10, totalt nere på botten av humörskalan, nu har jag suttit här och samlat tankarna en stund, sen solat några minuter på balkongen. trött på att sitta här ensam nu, jag klarar det inte! det bara kryper i mig av rastlöshet, ensamhet och otålighet. har iaf ring och väckt både albin och dennis nu, för vi skulle åka och bada i tid :o men som vanligt är alla så fruktansvärt sega och bara sover :@ fan vad ni ska få igen sen!! moahaha (6)

nu ska jag gå ut och sätta mig på balkongen igen,
sen får det blir frukost när jag känner för det, känner fortfarande ingen hunger. konstigt :/ jaja, ska försöka koppla av lite. jag räknar ju inte precis med att jag behöver skynda mig .....

jag ska lägga in lite bilder i mitt inlägg om resan också :p

puss&kram              

TACOS OCH MYS MED HANNIBANNI!

ska hjälpa hannah med maten nu. skulle bara brännar några filmer ;p kanske tittar in senare igen :*

puss&kram              

I'M CRYING

one sign for hope! it made me cry ..... oh my god :'o

TIME OF MY LIFE

lördag den 13 juni:

dagen började utan att man inte riktigt fattat vad som väntade.
det kändes inte som vi verkligen skulle till turkiet, inte på riktigt! vi packade, duschade och bara väntade på att åka :p klockan 1 gick vi ut till bilen. albin kom i full fart för att säga hejdå :) när vi närmade oss göteborg bestämde vi oss för att svänga av mot härryda för att äta någonting, det blev pizza. margherita med kebabasås för min del! när vi kom fram till flygplatsen sa vi hejdå till johannes som tog bilen hem och så gick vi in.


checkade in, kollade taxfree och bara väntade. när vi väl fick gå på planet och var beredda på att åka, så fick vi reda på att det skulle bli försening ;/ så där fick vi sitta på det trånga flygplanet en timma och tjugo minuter extra. men det flöt på ganska bra ändå. och sen så hade vi medvind hela vägen till turkiet så flygtiden var kort. 3 timmar och 15 minuter :)


väl framme i turkiet slog värmen emot oss redan när vi gick av planet. helt underbart! när vi gått igenom passkontroll, hämtat våra väskor och sådär gick vi ut för att leta upp bussen som skulle ta oss till vårat hotell :) där efter väntade en bussresa på 2 timmar innan vi var framme och kunde få sova. fast självklart sov vi lite på bussen :p


hotellet visade sig vara högt över våra förväntningar, sjukt snyggt och mysigt med broar mellan husen och blå belysning :) och så hade dom en jättesöt liten vit kattunge i lobbyn :} när vi checkat in och lämnat bagaget på rummet kollade vi runt lite på hotellet och gick en sväng ner till stranden, sedan gick vi och la oss :) erica delade rum med pappa och jag fick ett eget.


akvariet mellan lobbyn och en korridor (:

  • live-inlägg från twitter:
11.16 | pappa började packa 45 minuter innan vi skulle åka :p haha!

13.16 | framme i härryda en liten bit från landvetter för att leta upp någonstans att äta. ganska snart hittade vi en pizzeria :)

14.22 | inne på flygplatsen, nu började det pirra ordentligt i magen :D

14.37 | kö till incheckningen, 2 timmar kvar tills flyget gick.

16.32 | något problem med radarn i turkiet, därmed 1 timma och 20 minuters väntan stilastående i planet.

23.47 (turkiskt tid) |
framme i turkiet! helt underbar värme, 25 grader när vi kom fram. 12 mil och 2 timmar kvar att åka buss innan vi är framme på hotellet, tac premiere

03.38 | dags att sova efter lite nudlar och utforskning


söndag
den 14 juni:

vaknade full av energi, nyfiken och humöret på topp!
frukosten var helt otrolig! :) fanns hur mycket som helst, till och med en del varmrätter. men vi höll oss någorlunda till det vanliga. jag åt ungefär samma varje dag. fil med musli, fruktsallad och torkade aprikoser, kokt ägg, smörgås med korv och juice :)

efter frukosten bekantade vi oss med poolen,
jag och erica låg och flöt på en madrass medans pappa satt och solade. drinkar fick vi också några, och så fick jag små presenter. haha, det var en i personalen som faktiskt irriterade oss en aning efter ett tag, han blev för mycket när han hela tiden kom och pratade om saker man knappt fattade hälften av osv :p han kom hela tiden och serverade oss drinkar, glass och små presenter till mig :p men efter några dagar lättade det. så vi antog att det var hans sätt att bekanta sig med och välkomna nytt folk (:


jag och erica


pappa njuter av en öl i solen :)


en av dom första drinkarna!

sen var vi självklart ute en sväng och handlade lite kläder :)
något av det bästa med turkiet är hur trevliga och gästvänliga alla människor är (dock kan det bli lite för mycket ibland). vart vi är gick in blev vi bjudna på öl, cigaretter osv! hehe, hos den här killen köpte jag ett gucci linne, adidas linne + shorts och en peak hood :)


på väg ut från hotellet


utanför hotellet


pappa dricker öl och rökar medans erica provar någon tröja :p


kläderna jag fick med mig hem :)

resten av dagen + kvällen spenderade vi vid baren. drack massa goda drinkar och blev stormcharmad av bartendern som lagt en blomma han gjort av en servett på min plats under tiden jag var iväg på toa. och där började det som gjorde det så mycket svårare att lämna alanya en vecka senare .... vi kollade även på kvällens show, en man som lekte med eld och gick pp glas och knivar. det där sista var ingenting för mig :S usch.


dricka :D


pappersrosen jag fick av nazmi :$


eldshow, 15 minuter lång :p hehe. fick sluta filma när jag började med knivarna!
  • live-inlägg från twitter:
10.19 | ätit en helt otroligt god frukost. alla måltider serveras genom maffiga buféer

12.49 | legat och flutit i poolen, drank drickar och njutit av solen några timmar

13.06 | dags för lunch! fanns hur mycket som helst att välja mellan. våran kompis, ferhat altun, från personalen lånade min kamera och tog kort på mig och erica :p

13.37 | ferhat kom och knöt en servett runt min handled som han sedan gjorde till någon slags blomma! hehe :)

20.24 |
var lite dålig med uppdateringar ett tag, proppmätt efter lunchen

21.27 | trots att vissa drinkar inte ingick i all inclusive fick vi gratis :D kommer bli ovant att betala för drickat i sverige!

00.37 | underbar kväll. goda drinkar som severas utan att man ens ber om det och ännu en servettblomma, från bartendern, guuud så charmig :$

00.53 | ligger i sängen, lyssnar på musik och konverserar lite med sverige genom sms. pappa och erica sitter på balkongen och pratar på balkongen, jag orkar inte ens lyssna på samtalsämnet. godnatt <3


måndag den 15 juni:

började dagen med varsinn dusch, innan vi gick ner och åt frukost. efter det gick vi ut och letade efter hamam, det första vi hittade verkade riktigt bra, dock kanske lite för dyrt så vi letade vidare tills vi hittade en lite bililgare. efter hamamen kände man sig som en ny människa - bastu, peeling, skumbad, ansiktsmask, helkroppsmassage och insmörjning med olja! garanterat ett måste om man åker till turkiet :)


frukosten, bufféerna var helt otroliga!

en fin och god drink halv 1 (:


första delen av lunchen :) oftast tog vi först sallad, sedan varmrätter.

när vi kom tillbaka till hotellet placerade vi oss i baren en stund innan vi åt lunch!
sedan tog vi ett dopp i havet och efter det hamnade vi i baren, drack kanske lite för mycket, för tidigt med tanke på resultatet av dagen xD


erica & jag på väg upp ur det härliga saltvattnet


klockren bild på pappa :p


jag, ferhat (den halvt jobbiga men väldigt trevliga typen) & erica :)

vid 5 skulle vi bli upplockade utanför hotellet för att åka in till centrum för att hämta ut en plånbok eller glasögonbågar som pappa vunnit på ett lotteri dom hade på hotellet dagen innan. haha, pappa provade en skinnjacka med harley davidson trycket på ryggen och övervägde att köpa den. försäljaren tyckte att jag också skulle prova en och plockade fram en, jag blev kär direkt! så vi gick ut därifrån med varsinn skinnjacka, jag och pappa. 3000 kr var fattigare! :p haha.


pappa provar jackan han köpte


min skinnjacka, quicksilver och g-star t-shirtar till albin, adidas skor och converse

på vägen tillbaka stannade vi till på stället vi handlat lite kläder på dagen innan. drack lite öl och pratade. jag köpte två par skor - adidas och converse. erica köpte en D&G väska och likadana adidas skor fast vita ist för svarta. sen hade vi bråttom hem till hotellet för att hinna äta middag, vi var verkligen inne i sista minuten! när vi ätit oss mätta och belåtsa så satte vi oss i baren och det slutade med att pappa beställde tatueringstid (vilket han inte mindes dagen efter) och jag och erica blev utbjudna av bartenderna, nazmi och mehmet efter som slutat :)


middag


drink drink. undrar hur många man slurpade i sig under veckan? :o

vi hade en riktigt rolig och trevlig kväll i baren. mycket skratt och trevligt sällskap! en massa drinkar i alla möjliga färger och smaker, alla goda men starka! snålar med sprit gör dom inte, oftast är det 50-60% sprit ;D en hel del bilder blev det också (:


nazmi och jag <3


mehmet & nazmi


jag på toaletten :p


jag & erica <3


nazmi tar kort på sig själv, mig, erica och pappa :)) ungefär såhär såg det ut varje kväll :p


en fin nazmi och en väldigt full pappa (;
efter att ha följt pappa upp till rummet gick vi ner till baren igen och väntade på nazmi och mehmet som städade efter stängning. sedan gick vi ut bakvägen och hoppade på motorcyklarna. åkte först en sväng genom staden, helt gaaalet! och så tankade dom, köpte öl och snacks i någon butik och så åkte vi upp till en liten park på berget! utsikten går inte beskriva, men kommer alltid finnas kvar i minnet, och jag hoppas innerligt att jag någon gång får se det igen. slottet på andra sidan staden, massa belysning i olika färger och storlekar. och bara känslan av att vara så högt upp över allting!


mehmet och erica på motorcykel


utsikten uppifrån berget vi var på :')


jag, erica och mehmet


erica, nazmi och jag


erica & jag <3

men när vi kom tillbaka till hotellet, kändes det inte okej.
ångrade mig en aning, pratade i tele med albin. 137 kronor gick det samtalet på 15 minuter på :p urk! första och sista samtalet därifrån. sedan gick vi och la oss.

  • live-inlägg från twitter:
09.07 | precis duschat och klätt på mig, ligger i sängen och väntar på pappa som duschar nu. dags för frukost och en ny dag!

09.52 | mätt och belåten efter en god frikost - 2 skivor mörkt bröd med korv, 1 stekt & ett kokt ägg, 1 skål med musli, fil, fruktsallad och ett glas körsbärsjuice

12.22 |
sitter i baren och tar det lugnt efter 2 timmars hamam, riktigt härligt! :)

13.03 | lunchbuffé! alltså det är helt sjukt hur mycjet det finns :o soppa, bröd, flera olika varmrätter, bakelser, sallader, frukt, dressingar, juicer. näst intill allt man kan tänka sig!

16.45 | står i våran lägenhet och halsar vatten, efter mycket gratis alkohol i baren :) nu ska vi åka och shoppa eller något!

17.11 | inne i centrum med någon brud som har hand om lotteriet om en gratis plånbok eller glasögonbågar som pappa vann + 2 pers till som också vunnit.

18.02 | haha, jag håller på att köpa en skinnjacka för 3000 kr. så sjukt snygg! :p

19.44 | helvete! glömde precis min nya skinnjacka på en toalett, som tur var frågade pappa vart jag gjort av den så jag kom på det!! nu ska vi till hotellet och äta middag

20.20 | sitter på samma ställe där vi shoppade lite igår. dricker öl och spanar på väskor

20.59 | hemma vid hotellet. ute i sista minuter för middagen som är fram till 21.00

01.22 | sitter i baren med syster. nu ska vi ut med bartenderna ;)

03.45 | sitter på min säng och äter choklad, erica sover i sängen bredvid. har vart ute med nazmi och mehmet, åkt motorcykel upp på ett av bergen, drack lite öl intill helt underbart fin utsikt över alanya


tisdag den 16 juni:

vaknade med en väldans bakfylla och spydde. efter frukosten svalkade vi oss i poolen, jag och erica. ångesten tryckte inombords, men det gick över senare igen :) tvingade i mig lite mat på lunchen, men blev inte mer än lite sallad och några pommes.



efter lite lunch, lite vilande och massa vatten gick vi dom 200-300 meterna vi hade till stranden för att sola och bada lite :) stekhet sand, vilda vågor och vackra vyer :) helt underbart, hade jag kunnat hade jag velat leva så föralltid!


härlig sand


vågor som jagade efter oss upp på stranden


ett av bergen vi spenderade några timmar tillsammans med nazmi och mehmet på


pappa :)


en lite konstig bild på mig ;p


erica & pappa på balkongen


jag sitter på min favoritplats och äter choklad


middag

när vi duschat, softat på balkongen och  ätit middag så bestämde vi oss för att gå till basaren. jag drack inte mer än en drink som mehmet ställde fram, kunde inte neka den för den såg så god ut, och det var den! men sen drack jag bara cola :p hehe. kvällen slutade med att erica deckade och spydde ner sängen + golvet i hennes och pappas rum. så hon fick sova i mitt ist, vilket hon sen gjorde resten av veckan :)


pappa & erica promenerar ;)


utsikten över slottet man såg från hamnen vid basaren :)


mitt stökiga rum!


stöööök


kvällens enda drink :) för min del!


det blev dock ganska mycket för den här unga fröken ;D hahaha


kanske lite för mycket? (a)


och självklart är elaka storasyster där med kameran ;D

  • live-inlägg från twitter:
10.01 | jaha, då har man vaknat med ångest och spytt upp bakfyllan!

10.41 | mindre lyckad dag igår! jag och pappa köpte skinnjackor för 5900 kronor, bokade tatueringstid på lördag morgon och jag och erica åkte upp på berget med bartenderna.

10.54 | nu ska jag och erica ner och svalka oss i poolen <3

12.23 |
jag är så fruktansvärt jävla bakis så det finns inte! har iaf legat och slappat vid poolen ett tag, nu har vi bytt om och ska ner till baren

14.18 |
ångeeeest! :(

14.44 |
fick inte i mig så mycket mer än lite sallad och några pommes på lunchen. legat på sängen och druckit vatten ett tag nu. mår sjukt dåligt.

01.47 |
har vart snål med uppdateringar idag! har vart upptagen med illamående, solning, bad, shopping och ätande :) blev lite mer kläder idag, fick en hel del för pengarna!

02.45 |
nu har erica spytt ner sängen och golvet i hennes och pappas rum. har fått bädda ner henne i mitt rum ist! nu är det god natt


onsdag den 17 juni:

efter frukosten gick vi ner till stranden, hyrde solstolar och låg där några timmar.
närmare bestämt 2½ :) jag näst intill låg och sov, hur härligt som helst! när det var lunch gick vi tillbaka till hotellet och käkade! efter lunchen hämtade vi våra handdukar och så på stranden, eftersom vi alla blivit lite röda vågade vi inte riskera att ligga i solen mera. så satte vi oss i baren igen ;D hehu. efter ett lekfullt dopp i poolen käkade vi middag vid 9 käkade och sedan la vi oss och slappade bland massa stora kuddar dom har upplagda intill poolen. kollade på modevisning som skinnaffären vi köpt jackorna var där och visade upp! och så var det magdans show :))


erica


lite pappa, jag & erica på solstolarna


nazmi ville dela en drink med mig :)


erica som puttade i mig fick igen ganska snabbt när nazmi smög sig fram bakom henne :p

mjukt och sköööönt :))


några från publiken fick visa upp sina skills också ;D
jag var dötrött hela kvällen, men trots det drog vi ut med nazmi och mehmet senare :) den här gången åkte vi upp på berget där slottet låg. inte lika fin utsikt, men ändå. sen så blev det inte så mycket mys heller eftersom jag tyckte det kändes meningslöst att ge sig in i något. nazmi var inte glad alls och stämningen var ganska obekväm genom hela kvällen. när vi åkte ner från berget stannade nazmi och köpte en ros till mig av en av försäljarna, dom stod på rad i backen ner. mehmet vände och gjorde likadant till erica. aw :) <3 sen åkte vi upp på ett annat berg och satt där en stund. det var ganska läskigt för det stupade rätt ner precis där vi satt ;o hehe ..... fortfarande var jag inte säker på om jag ville komma för nära nazmi, men en godnatt puss utanför hotellet sedan blev det iaf! <3



sedan gick vi och la oss, full med funderingar och ångest .....
  • live-inlägg från twitter:
13.11 | precis ätit lunch efter 2½ timma nere på stranden :) legat och halvsovit under ett parasoll. härligt! :)

14.59 | blir ingen mera strand idag, smått röda allihopa :p illa illa

17.29 | sitter i baren och dricker, 3e drinken nu. går nog en sväng till basaren sen, marknaden vid hamnen alltså.

21.18 | ligger och slappar bland alla mjuka sköna kuddar vid poolen och kollar på modevisning som skinnaffären vi köpte jackorna från är här och visar upp! helt död efter maten.

21.56 | jag är helt slut! men nu blir det ut och shoppa!

23.11 | sitter i baren, trött som fan. men vill inte slösa bort någon av dom sista dagarna på att sova :(

02.05 | kom precis till hotellet, har vart ute med nazmi och mehmet igen. kollat på fina utsikter uppe på bergen! men läskigt att åka motorcykel här, fyfan vad rädd jag har varit! :s

02.49 | måste försöka sova nu för kl 7 ska jag och erica gå upp och paxa solstolar vid poolen. ligger dock med huvudet full av funderingar. vill inte till sverige på lördag! :'(


torsdag den 18 juni:

blev inte mycket sömn, så jag var trött genom hela dagen. redan efter frukosten la vi oss bland kuddarna och halvsov. humöret höll inte riktigt och mycket tankar snurrade i huvudet. ville verkligen inte åka hem till sverige, och man kände hur lördagen närmade sig skrämmande fort! :( dagens ända göromål var väl att jag och erica blev fotograferade i en park och på stranden av hotellets fotograf, dock köpte vi inga bilder senare eftersom vi inte hade några pengar till det! känns tråkigt, väldigt tråkigt för det blev många fina bilder! men så är det.


jag, erica & fotografen

när vikom tillbaka från fotograferingen åt vi middag!
resten av kvällen satt vi i baren och hade det trevligt! :)) blev en hel del dricka och nazmi målade så fint på min hand (: en ros, ett hjärta och ett hjärta med pil igenom + N för nazmi <3


pappa, erica & jag


nazmi målar (:


sen tog han kort på resultatet ;p


fan vad jag saknar att hålla din hand </3


nazmi & mehmet

när nazmi och mehmet slutat drog vi ut med dom.
jag bestämde att vi skulle gå till stranden, för jag kände verkligen inte för att åka motorcykel :p haha! erica och mehmet satte sig i några solstolar, jag och nazmi gick en promenad längs havet, sedan låg vi bara och myste på stranden. just det tillfället var som en dröm. strand, vågor, kärlek och värme <3

nu började det verkligen växa känslor inom en .....
blev mer och mer rädd för hur jobbigt det skulle bli att lämna allt på lördag :'/ vi sa godnatt, kramades pussades innan jag och erica gick hem till lägenheten.

  • live-inlägg från twitter:
11.22 | ligger och halvsussar bland kuddarna vid poolen! segt idag :(

11.34 | en sak är säker: jag kommer aldrig glömma den här resan!

11.44 | kanske ska man ta sig ett dopp i poolen? ligga och flyta en stund :)

20.53 | tillbaka vid baren efter fotografering i en park och på stranden och middag :) fotograferingen gick fint! får väl se om jag köper några av bilderna sen.

00.04 | hur kan någonting så annorlunda, otänkbart och tillfälligt påverka hela livet såhär? fan jag vill INTE hem :'(

00.06 | nu stänger dom baren när som helst. blir antagligen stranden med nazmi och mehmet när dom slutat. får väl antagligen vänta ca 1 timma.

00.53 | att turkarna orkar :o fotografen sitter fortfarande och redigerar våra bilder, fastän han inte ens har garanti på att vi köper bilderna. men dom blir fina! :)

02.41 | kom precis hem efter en mysig stund nere på stranden. är det sånt här man drömmer om? <3 ska prata lite med erica nu innan vi går och lägger oss :*


fredag den 19 juni:

vaknade smått deprimerad och orolig inför morgondagen.
vi började som vanligt dagen med frukost, sedan solade vi vid poolen och så lekte jag och erica med pappas kamera. den fungerar nämligen under vatten :D haha. riktigt najs! när vi tröttnat på det la vi oss och solade igen, drack cola och bara njöt av egentligen den sista dagen :{


jag


erica


njuter av dom sista solstrålarna <3

vid lunch gick vi upp till rummet och fixade midsommarmat, skippade alltså hotellets lunch-buffé den här dagen, självaste midsommarafton :p senare gick vi ner till baren, spenderade kvällen där! turkisk afton med dansuppvisning och ringdans. haha, jag blev uppdragen, sa nej först, men gav mig ganska snart och var med iaf! varför inte liksom? :) och det ångrar jag inte, för roligt var det :D


erica och pappas mat (: jag satt såklart på mitt ställe och åt (a)


jag tittar stormförtjust på deras dans :)


jag är med och dansar! :p

jag fick i mig kanske lite för mycket alkohol med tanke på mitt tillstånd. kände för att testa nazmi lite och låtsades smått flirta med en av servitörerna :p han blev arg! pratade inte med mig och när baren stängt satt jag i en stol halv liggande :p erica ville ut och jag sket i vilket, så visst! jag gick till framsidan, erica sprang efter och så stod vi där. sen kom nazmi och mehmet i en bil. mehmet gick ur och öppnade bakdörren för erica. jag hoppade in. så mehmet fick sätta sig fram igen. haha. fast sen bytte vi iaf. jag var helt wierd. svarade inte på tilltal och tillslut flippade nazmi. körde mot stupet på väg upp på berget och tvärnitade. jag hamnade i chock, rusade ur bilen och slog igen dörren. började gå ner mot stan igen. han sprang efter, tog tag i mig och sa förlåt. jag grät. förklarade för honom att jag inte tror på honom. han skällde på mig och var jätte avundsjuk, så sa jag att det var ett test och han blev ännu lite argare. gick och satte sig i bilen. erica och mehmet kom fram till mig. sen gick jag och satte mig i bilen. nazmi tog med mig ut och pratade. så blev det bra igen! satt och kollade ut, lyssnade på musik och myste.



en film från min lilla lek (6) kolla reaktionen, haha <3

åkte högre upp och så gick jag och nazmi en liten promenad, pratade och njöt av stunden. när vi kom ner från berget frågade han mig om jag körde, nej sa jag. kan du? frågade han, jag svarade: njaa .. och strax där på drog han ut mig ur passagerarsätet och så fick jag köra iaf. det gick förväntansvärt bra men känslan var mysko :p inget körkort, onykter och galen stad. körde inte mer än 5-10 minuter innan jag körde in till kanten och lät honom köra igen. hehe. så åkte vi till hotellet. sa godnatt en lång stund och jag glömmer aldrig orden han sa. sätter han var mot mig, det kommer alltid finnas kvar :'/ <3

  • live-inlägg från twitter:
09.21 | godmorgon näst sista morgonen man vaknar i den här sängen :( hur ska man glömma bort smärtan att lämna allt man älskar här?

11.16 | nu har jag och erica lekt med pappas kamera under vattnet. det funkar fan i mig! :D ;)

12.21 | gosh, vad hett det är! ska nog hämta något att dricka i baren. midsommar idag också ju, så det blir färskpotatis och sill till luchn som vi tog med oss från sverige.

14.37 | softar på balkongen efter några timmars solande och en kallt dusch. nu ska vi äta midsommarmat! :D

15.00 | då var maten nere i magen. har fortfarande inte kommit på någon lösning, svårt att det inte finns någon. det är väl bara att åka hem till sverige och lämna altt åt ödet .....

21.11 | turkist afton, helt otroligt. sitter med tårar i ögonen och kollar på en dansuppvisning. jag älskar det här landet! :') <3

21.27 | har precis vart med på turkist dans, sjukt roligt :D

23.35 | är det ett spel? ja, just nu. definitivt! :( fan. vad dum jag är nu.

03.31 | vilken kväll. slutade bra iaf, trots att jag och nazmi vart lite ovänner :/ vi har vart riktigt riktigt högt upp idag och haft det mysigt tillsammans med hela alanya under oss! och så tvingade nazmi mig att köra bilen nere i alanya. haha, allt är galet här! :D

03.23 | nu ligger jag här i sängen en sista gång. imorgon åker vi hem! åh, jag kommer sakna nazmi som bara den :( fan jag hoppas verkligen att han hinner hit imorgon innan vi åker.


lördag den 20 juni:

packade det första jag gjorde när jag klev upp ur sängen, åt frukost och sedan gick vi till tattoo studion på hotellet och fick på emla, vet inte varför men så var det iaf :p haha. jag fick börja, gjorde vågen på handleden som jag funderat på en längre tid. varken nöjd eller missnöjd. det är iaf ett minne! (: erica gjorde en fjäril på foten och pappa harley davidson märket på överarmen (y)



i väntan på att få köra igång! ;D





erica får sin fjäril på foten



pappa gör sin harley davidson tatuering 25 år från den senaste :p

när alla var klara åt vi lunch och satt i baren en stund innan det var dags att duscha, packa det sista och checka ut. nazmi kom vid 3 och jag gjorde inte annat är låg över baren, kollade på honom och grät .... han torkade mina tårar och bad mig att inte gråta, sa att det skulle ordna sig och skrev på en servett han vek ihop gjorde ett hjärta på och gav mig. så sa han "open later". när klockan blev 6 var det dags att gå ut till bussen. jag hade panik, försökte hålla tårarna inne, men det gick inte. nazmi kramade pappa och erica hejdå och höll om mig en stund. gav mig en sista kyss innan vi skulle gå. sedan kom han efter oss och jag stod kvar en liten stund till. ville inte släppa honom och gå :'(


sista synen av hotellet :'(

satte mig på bussen och grät, grät, grät. kunde inte sluta. ville bara gå av och springa tillbaka till honom! :( visste inte vad jag skulle göra, panik, ångest, ingen ork att hålla alla känslor inom mig! ville bara få det att försvinna. men det höll i sig, hela resan till flygplatsen, 2 långa hemska timmar av smärtsam saknad!!! lämnade in väskorna, visade upp pass och satte oss för att vänta på att gaten skulle öppna. försökte tänka på annat, klarade av det ganska bra. vid 10 fick vi gå på planet. frös som bara den hela resan till göteborg och halvsov obekvämt och oroligt! när vi kom ut från landvetter mötte vi johannes som kommit för att hämta oss. pappa körde hem, jag sov nästan hela vägen .....

hemma, la in bilderna på datorn och försökte låta bli att bryta ihop.
men när jag skulle sova gick det inte. låg och grät med en ansiktet nergrävt i en handduk, tills jag somnade.

  • live-inlägg från twitter:
09.43 | jaha, då har man packat. känns trist. men det är väl okej nu. nu har man ju iaf någon slags positiv bekräftning.

10.08 | nu ska vi snart till murrat, för att få på emla. har ingen aning om varför dom använder det men :p

10.45 | emlan är på, pirrigt nu! ;)

11.34 | 15 minuter senare och min är klar. jag blev först, nu är det dags för erica att känna smärta! ;)

13.11 |
nu var vi klara allihopa! lunch :D

13.57 | sista rundan i baren :/

14.46 | nu blir det dusch, utcheckning och så några sista timmar i baren :( :)

17.59 |
och där gick vi! :'(

18.04 |
nu sitter vi på bussen. lipar sönder mig :'( fan vad jobbigt det här blev </3 det får inte vara sista kyssen!!!

18.15 | oh my got (som nazmi säger :p) jag orkar inte! kan inte hålla tårarna inne :'(

19.04 | jag kan inte fatta att jag blivit totalt förälskad i en turkisk bartender! tårarna slutar inte rinna :'(

19.47 |
nu har jag halvsovit en stund och vi har stannat för att gå på toa, röka osv. jag sitter ensam kvar på bussen. längtar både hem och tillbaka nu.

20.59 | äntligen framme på flygplatsen! känner mig lite bättre nu, men så fort jag tänker på nazmi så tränger sig tårarna fram :( <3

21.26 |
usch, vi är massa hungriga men har bara 17 lira kvar och allt är svindyrt här på flygplatsen! 22.05 får vi iaf gå på planet, som det ser ut nu iaf :)

22.00 | gud vilken jävla kö till gaten, vi bara sitter bredvid och kolalr på allt folk som radar upp sig :p

00.31 (svensk tid igen) | framme i gbg. värsta dagen i mitt liv tror jag! frusit som fan och halvsovit väldigt obekvämt

02.57 | hemma! typ iaf. på väg in i lägenheten från bilen. jag är dötrött! :S


söndag den 21 juni:

vaknade och allt kändes som en dröm.
kunde inte förstå att jag verkligen vart där, att det jag varit med om hänt på riktigt! gick upp ur sängen, duschade, väntade på albin och sen åkte med hem till honom. han och tobbe tvättade bilarna och så käkade vi pizza. gott! sen drog vi ut och träffade dennis, emil, stampe, linus, andreas och kenny. busade hela dagen och det funkade okej.

senare på kvällen bröt jag ihop totalt. gräääät utan stopp och albin försökte trösta mig. salmade mig, men var ganska nedstämd resten av kvällen. på vägen hem från hunneberg plockade vi upp erica hos camilla och så åkte hon med till pappa. sov med en gång. klarade mig utan att gråta mera.


måndag den 22 juni:

ja, nu är det nu. jag vaknade vid 11. har suttit här sen dess och bara skrivit. det blev en lång historia, klarade av det ganska bra också. inte förrän jag kom till delen när vi sa hejdå började tårarna rinna! det är svårt det här. det känns somdet här kommer bli väldigt svårt att komma över. dels för att det kändes så bra, äkta och underbart på alla sätt, men också för att det var något alldeles annorlunda. det vi hade kommer jag aldrig någonsin kunna uppleva här, igen eller på samma sätt! om jag inte hör av dig snart .....

nu ska jag iaf försöka göra någonting av den här dagen!
men svårt att hålla humöret uppe när jag sitter här ensam utan någonting att göra. har tappat allt igen. ligger nere på botten, deprimerad, känner ingen hunger eller uppskattning för någonting.

jag känner att jag kommer släppa det här. du bad mig och jag lovade att vänta till vintern, men hör jag inte någonting från turkiet denna veckan så får det förbli ett underbart semesterminne, utan förhoppningar och saknad. bara glädje för att få ha upplevt det! hur ska jag veta ..... var detpå riktigt för dig? eller bara ett spel. hur kan man verka så äkta, fast man egentligen inte är det. hur kan man se så sorgsen ut när man inte är berörd överhuvudtaget? hur orkar man lägga energi på att springa efter när man egentligen inte orkar? jag förstår inte :(


SKA LÄGGA IN BILDER OCH SÅ SENARE, MEN ORKAR INTE DET JUST NU .....

NUUUU ÅKER VI! :D

ha det så bra här hemma i sverige, så hörs vi om 1 vecka :*

puss&kram              

1 TIMMA, SEN ÅKER VI!

klockan 12, enligt planerna lämnar jag, erica och pappa lägenheten här hemma på sylte för en förhoppningsvis varm, härlig och avslappnande vecka i turkiet! jag har varken aningar eller förväntningar om hur det kommer vara. sista jag var utomlands har jag inte mer minne ifrån än en åsna som stod på en liten gräsplätt för sig själv mitt i vägen mellan hotellet och restaurangen :p sen har man ju självklart sett några bilder från stranden och sådär men :)

det ska bli en upplevelse.
dock är jag väldigt orolig för flyget eftersom jag mådde så sjuuuukt dåligt den gången vi var iväg till bulgarien. spypåse all the way, not that funny! ;< så det hoppas jag innerligt att jag slipper idag, men för säkerhets skull har pappa köpt åksjuketabletter. ja, det känns faktiskt som vi har tänkt på det mesta nu. egentligen borde jag kolla över packningen för den femtielvfte gången och fixa det sista med mina brev. men pappa är inte hemma så jag kan inte be honom om hjälp! jag har ingen aning om vad jag ska skriva på kuverten eller något ;S fuck!

kommer tanka på mobilen med amigos, så svarar då och då om ni skulle sakna mig ;) och så kommer jag nog (för jävlandets skull) skicka iväg något härligt mms till bdb, eller kanske till och med hit, bara så ni får se hur underbart jag har det medans ni sitter och huttrar här i sverige :p neeeej då. fast jag hoppas ni får riktigt skitväder (6) moahaha.

nej, nu måste jag göra mig klar. om 61 minuter åker vi! :D
johannes kör, det blir pizza på vägen (mmmm!) , incheckning 15.35 och 16.35 lyfter vi ;) ca 12 inatt slänger jag mig på sängen på hotellrummet, och så blir det nudlar till kvällsmat ;} iPoden är laddad med massa musik och några filmer (y)


puss&kram              

ALMOST READY TO GO!


fickpengar och packning! yeees. fan, det känns inte som det är imorgon ;o tänk, egentligen bara några timmar kvar. vart tog månaderna vägen? tack mamma för 1000 kronor extra <3 hoppas verkligen att det blir en helt underbar vecka där nere i turkiet. kommer nog (konstigt nog?) sakna trollhättan lite smått, fastän jag antagligen kommer ha sjukt mycket ångest när det är dags att åka hem till sverige igen .....

pappa och erica är iväg och tvättar bilen, både in- och utvändigt antar jag.
under tiden har jag även hunnit damma och dammsuga som pappa bad mig om! (y) uuusch, förbannat tråkigt har jag faktiskt ;( fan! jag måste ta ut pengarna och posta breven också ;|

nu ska jag tänka igenom packningen och lite sådär. SKRIVER SEN! :*

puss&kram              

DIXIE DIXIE <3




JAG HAR ÖVERTALAT MIG SJÄLV

varför lägger jag tid på idioter som långt ifrån förtjänar mig? jag har gjort det igen. varför bryr jag mig när jag vet att det inte är värt det? jag har fått nog nu, jag tänker inte slösa mer tid på dig. jag tror att jag vill! men när jag tänker och känner efter så vet jag att jag är ute efter mer än så, mer än du någonsin kommer kunna ge mig. för dig är allt ytligt och billigt. kärlek är mer än så.

nu gäller det att tänka om! jag ska tänka ett steg längre från och med nu. hur kan man vara ute efter något man inte vill ha? jag förstår inte. och ännu hellre skulle jag vilja veta hur dagens ungdomar funkar?! varför hålla på och söka bekräftelse på det patetiska sättet många gör? "ragga 100 tjejer/dag på bdb" varför i helvete kan dom inte lära sig att kärlek inte växer på träd, det är värdefullare än så! skaffa er lite jävla självrespekt och satsa på något äkta istället!

MIN BEEEEBIS <3


EN DJÄVUL TILL SYSTER

orkar inte. shit. jag förstår inte njutningen av att sabotera för mig?! :o det hade vart helt underbart om jag inte hinner hämta ut mitt pass va? men tack för upplysningen om att polisen stänger klockan 3 idag (y)

INGET VIDARE IDAG .....

det blev en riktigt lyckad kväll igår! satt hemma fram till ca 10-halv 11, under den tiden gjorde jag mig i ordning, käkade, drack och umgicks med familjen! björn körde mig bort till ronja. lyssnade hög musik, bl.a 'sofia dansar gogo' pinsamt att han satte på den i samma sekund vi svänge in på deras grusväg! haha. pratade litegranna med ronja och ricky innan det var dags att hoppa in i bilen. 8 personer i en cadillac, men det gick :D haha.

hällde i mig alla ciderna + några klunkar jägermeister
(som jag f.ö. av bara tanken håller på att spy just nu) på vägen. ingen kö och inga problem, rätt in bara ;} dansade det första vi gjorde och höll igång ordentligt kvällen ut :)) dom sista minuterna var jag utanför med daniel. positivt eller negativt kan jag inte säga. sen körde albin hem mig iaf. tvättade bort sminket, sedan raka vägen upp i sängen. deckade efter en si sådär 3 sms (a)


nu sitter jag här i soffan, passar victor, lyssnar musik och håller på att dö av illamåendet! uuuurk. det här är min sista dag i sverige, trots det känner jag fortfarande inget större pirr i magen :p men det kommer väl dom sista timmarna innan vi ska åka till flyget. woho! ska bli så underbart skönt. hoppas förkylningen är helt väck vid det tillfället. har faktiskt blivit bättre dom senaste dagarna :) men nej, nu måste jag äta någonting. ska smärtsamt kräla mig ut i köket.

puss&kram              

EN ANNORLUNDA DAG

mammas kläder + skor, gin & tonic. okej, jag bytte ut jeansen sen. trivdes inte med i levis'en pga att dom satt lite slappt på vaderna :p hehe. sen jag har ätit 2 st korv med bröd och snart fått i mig 2 cider. borde sätta igång ordentligt! bara några 10 minutare kvar tills gänget kommer och plockar upp mig ;D 5 till väntar, har ju inga pengar att dricka för där inne. 60-100 kronor går ju till inträde + ev. garderob. hm. har spelat finns i sjön med söta lillebror, gosat massa med dixie och motionerat lite för övrigt idag.






NU VÄNTAR ÄNNU MERA GOD CIDER. en cadillac full med folk och en underbar kväll på lipz med min ronja :)) gosh, jag som knappt hunnit nyktra till sen igår än! hörs imorgon! men som alltid uppdaterar jag från mobilen så ni kan hålla koll på vad jag ahr för mig i twitter rutan till höger ;) nu ska jag spana efter skor. lite osäker på dom jag för tillfället bär (se bilden) :*

ÄR DET TAGGA ELLER?!

hamen .... det blir nog lipz med ronja, älski <3 har letat upp lite kläder bland mammas gamla. haha. så typiskt! kände nästan på mig att det skulle bli såhär när jag skulle packa hemma hos pappa förut. "nej, vi ska bara kolla film, behöver inte ha med något mer än mjukisarna jag har på mig" men auwh. nu sitter jag här med ett par jeans jag hittade. helt okej! :) gamla, halvt obekväma, ljusa men jag måste erkänna .. snygga! ;D dock lite höga kanske, hehe. jaja, bara det blir en kul kväll. nu ska jag tagga mamma och dom lite på att starta grillen så jag hinner få i mig lite mat innan dom plockar upp mig. älskade bästa albin kör hem inatt :)) <3

och imorgon blir det upp tidigt. jag ska passa victor, mamma ska på möte. sen vet jag inte om vi ska till universeum. kanske blir framskjutet! dock pratar inte victor om mycket annat för tillfället så känns lite sorgligt att svika honom nu ;/ men vi får se! nu måste jag kila, duschen väntar (;

puss&kram              

JAG ÄR; VET INTE VAD!

arg, ledsen, besviken, dum, lättlurad, elak och totalt fast. nu är jag precis på gränsen till där jag inte ville hamna! kan inte fortsätta, och jag kan inte gå tillbaka ;( vad gör man då? suck. jag har så förbannat mycket frustrationer inom mig just nu! hade jag inte vetat bättre hade jag gett mig själv en rejäl omgång, hur kan jag vara så patetiskt korkad?!!! och dig vet jag inte vad jag ska säga om, inte ens värt att ödsla energin och tiden på att uttrycka mina åsikter just nu. lika bra att bara hålla käften.

jag är uppe i frändefors hos mamma nu iaf.
finns inte mycket att göra, om det bara hade vart fint väder så :( åh. funderar dock på att ta en ridtur för mig själv. passa på nu! vet ju inte hur många chanser jag har kvar att rida min biggan, nästa vecka åker han bort över sommarn, och nu är han dessutom till salu. + mini och molly. det kommer förmodligen bli tomt här till hösten ;| inget att göra åt ..... det är mammas val. nu ska jag gå ut och kramas med dixie.

puss&kram              

ON OUR WAY!

nu så. haha, nu har vi fixat skjuts hem! eller ah, stampe har. hans mamma kommer och hämtar oss om en stund! :) perfa! så nu ska jag packa litegrann innan hon kommer. orkar inte något stress i sista sekund sen. höhö. sen är frågan; lipz? eller inte lipz?! svårt val .....

just'e, bilder från igår, här!

puss&kram              

EN VÄN MED EN BIL

sitter här med dennis och stampe i vardagsrummet, festival spelas upp på TVn :) jag är dock inte speciellt intresserad då jag sett den typ 1000 gånger innan, pga av att erica alltid ville kolla på den förr :p hehe.

gårkvällen var trevlig! det började hemma hos mig med pizza, fotboll, öl och cider :D
med hannah, dennis och stampe! efter fotbollen körde vi igång och spelade tangera. ingen lämnade lägenheten nykter ;) albin och possy hämtade oss. så tankade jag för 200, vi släppte av hannah, sen åkte vi till brålanda på fest hos lillemor :D trevligt vart det vill jag lova! blev kvar där ett tag :)

sedan var det dags att åka till vänersborg igen. jag träffade daniel, pratade, följde med upp i lägenheten en stund. han gästbloggade :p här har ni inlägget! sedan var jag tvungen att åka. hemma vid 3. pojkarna deckade med en gång typ. jag käkade en smörgås, pratade lite med alexz och somnade vid halv 5.


jag vaknade med bra humör idag iaf! studsade upp ur sängen, städade och lagade mat - köttfärssås och makaroner idag igen :D haha, ja. vi åt ju det hos hannah igår! sen har vi inte gjort mycket mer än käkat och lagt oss på sofforna :)

planer för dagen? ganska oklart just nu.
ska ju till frändefors, men vet inte hur eller när. inte heller hur jag kommer därifrån sen. suck, vill verkligen hem idag ..... ta en ridtur och gosa med dixie. prata med mamma och bara komma bort från allt här i några timmar. jag vet faktiskt inte om jag ska sova där heller. får väl försöka låna fritidskortet av erica, håll tummarna!

puss&kram              


DET SPELAR INGEN ROLL

nej, för vad kan jag göra? ingenting. bättre att jag bara sitter här, äter mina cheeseballz och håller käften. något blir ju helt fel hur jag än vrider och vänder på det! men nu är det som det är. jag kan inte ändra på något. såhär är det .....

DYNGRAKA FOLKET HEY?:)

Shaaaaaaaaaaaaaaaaa, vad händer folket, Daniel som bloggar här ja, hey på er, Idag har varit en sjukdag, softa hela dagen, sen kl 23:30 börjar vi dricka SPRIT HEY! vi älskar livet hey hey!;) bloggarNNNNNNNNNNNN  är här!;) hare KING FFS!:)

MED GRÅTEN I HALSEN

jaha, då var vi här igen! du och jag deppen .....


orkar inte tänka mera, orkar inte försöka, orkar inte prata, orkar inte bry mig! jag försöker ignorera. men jag funkar inte så, jag kan inte. jag försöker hålla emot, försöker låta bli. men vad det hjälper det till? misslyckande efter misslyckande. jag vet koder. men jag känner inte för och vill inte öppna mig helt och hållet idag.

nu ska jag fortsätta stirra på min "händelserika" skärm, lyssna på min musik, försöka låta bli att tänka allt för mycket och vänta på att min yogurth som står i frysen ska bli klar, för jag vill äta upp den! ;}

EN PLAYLIST, I BRIST PÅ ANNAT

har inte mycket annat för mig. orkar inte pyssla med att prova jeans och bestämma mig för vilka jag ska klippa sönder till shorts, orkar inte ens börja tänka på vad jag ska packa ner i resväskan. jag orkar inte ens lägga in musik på min iPod. varför? för att jag måste. det blir alltid samma sak. hur som helst, just nu känner jag inte för någonting, jag har förbannat tråkigt, men mitt humör ligger på låga grader, säkert flera hundra minus! därför stänger jag in mig vid datorn och lyssnar på halvdeppig musik.

orkar inte mer av det här heller för tillfället ;p tror jag ska försöka ta mig upp ur datastolen, ta lite luft på balkongen. med tanke på att jag inte gjort med än kollat film, ätit, duschat och sovit idag ..... sen ska jag försöka ge mig på något vettigt göromål!

STARK MAT

herregud. det här är nog det starkaste jag någonsin lagat till. holy god! haha. har gjort en wok med kyckling och red curry sås och ris! det näst intill brinner och ryker ur öronen, och ändå har jag rett ut den med en creme fraiche ;| hehu. ska försöka få i mig det nu iaf, för magen kurrar för fullt!

paprikan (som jag trodde) var ingen paprika, utan en röd chili!! galet hett.

puss&kram              

TRE UNGA TILL SJUKHUS EFTER ÄLGMÖTE

VÄSTRA TUNHEM/HUNNEBERG
Fyra ungdomar färdades i en bil på Hunneberg ovanför Västra Tunhem sent på måndagskvällen när en älg dök upp på vägen.


- Föraren måste väja och de körde av vägen så att bilen voltade, säger Frank Karlsson, kc-befäl vid polisens länskommunikationscentral i Göteborg.

Tre av ungdomarna fördes i ambulans till akuten på Uddevalla sjukhus med lindriga skador.


- Jag har pratat med mamman till en av dem och hon säger att två av dem klagade över stelhet i kroppen medan en tredje skulle röntgas, så det kan vara frågan om benbrott, säger Frank Karlsson.


Älgen klarade sig oskadd men bilen måste bärgas från platsen.
Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan.

 


Publicerad 9 juni 2009


SE DÄR JA! till och med tidningen har snokat fram våran story. läs här

och på tal om nyheter, så hittade jag det här på aftonbladet :p
ännu en gång, vart är världen på väg? fast jag gillar idén ändå ..... kan väl kanske vara skönt att sova för sig själv. då och då! men visst är det väl ändå mysigare att sova med den man  tycker om? fast det är väl kanske en annan sak när man är 40+ och är gifta.

ALDRIG MER ÄLGJAKT!

vaknade för några minuter sen av sms från dennis. minnet från igår var som bortblåst, jag kunde inte komma på vad jag gjorde ens igår dom första sekunderna. sen kom det givetvis tillbaka, som tur var! läskigt. ringde mamma och berättade vad som hände igår, satt i den härliga solen på balkongen som gick bakom moln nu. typiskt! vet inte om jag ska gå upp eller krypa ner under täcket igen? somnade ju faktiskt inte förrän halv 5 imorse /; så energin kommer förmidligen inte räcka för hela dagen. men vad gör det (: inget roligt att sova bort hela dagen heller! frukost och en film, det låter bra!

tänk att jag kunde förlorat mina två bästa vänner igår kväll, utöver mig själv.
puss&kram              

KÄNNER INTE FÖR ATT SOVA

klockan är halv 4 på morgonen. men vad fan, jag har ingenting att göra imorgon så varför inte slösa bort dagen under täcket? depp .....

hatar det här! ibland kan jag inte riktigt förstå hur jag tänker
. varför jag ger mig in i saker jag vet att jag inte borde. varför jag anstränger mig när jag vet att det är hopplöst? :o orkar inte gå längre in på det är så!

ÄNGLAVAKT!

kvällen började fint .....

men slutade efter det här med att vi fick åka ambulans till uddevalla sjukhus




åh! av någon anledning hade vi änglavakt ikväll. jag är tacksam, och hoppas innerligt att vi i framtiden tänker ett steg längre. en dum sak var att vi ljög för polisen och räddningstjänsten. vi sa att vi var 3 i bilen, så var det ju inte. jag och dennis höll på att skämmas ihjäl när polisen kom in i sjukrummet efter att redan ha förhört oss och sa att vi nog hade något mer att berätta. usch :$ men det var bara att berätta som det var.

men ja. nu har man fått sig en insikt i att det verkligen kan hända en själv. ena stunden satt vi där i bilen och skrattade åt vårat hyss! men i nästa så fick vi syn på en elg, bromspedalen var i mattan och vi fick sladd, hamnade i diket, en ruta krossades och vi låg upp och ner. när vi fattat vad om hänt började vi röra på oss, jag svärde och dennis beklagade sig. albin vågade inte röra sig och jesper försökte få upp dörren, vilket misslyckades. jag öppnade rutan, och kröp ut i det blöta diket .....

sen kom räddningstjänst osv och jag, albin och dennis fördes till sjukhuset i varsinn ambulans med krage
. jesper som "inte var med" kom ett tag senare pga ryggsmärtor med tobbe. dennis mamma och syster ida, albins mamma med pojkvän och pappa med flickvän kom. sen var det bara att svara på en massa frågor och dricka varm choklad.

nu ska jag lägga mig och försöka sova. skippar nog träningen imorgon .....

puss&kram              

ÄLSKADE SNUTTEGULL! <3


jag & dixie myser i solen :) tyvärr är det för tillfället riktigt dålig kvalitét på bilden eftersom albin precis skickade den till mig i ett mms. ska be honom skicka den på msn sen istället, så blir det bättre! :)

åh, vad jag vill ha henne här :(
finns ingen godare, sötare och mysigare hund än min lilla söta. jag älskar henne högre än molnen. usch, vilken saknad. men på torsdag/fredag ska jag krama sönder henne. min bebis! <3

THE SIMS 3

väntar otåligt på att ett av världens bästa spel ska bli färdiginstallerat! ;D fyfan vad spännande det ska bli. hoppas verkligen att det inte blir till en besvikelse, för som jag har sett fram emot det. dock har jag ingen större lust att sitta och nörda det nu, men vem vet? man kanske blir som besatt när man väl startar det ;)

den här veckan har börjat bra. åkte ju med dennis till uddevalla för att lämna in hans bil, den behöver ju fixas till lite efter den lilla back-incidenten! sen så åkte vi med hans mammas bil (som stod utanför lackfirman) till hans mormor och fikade innan vi åkte tillbaka till trollhättan för att träffa albin och jesper. bestämde oss för att göra något kanske lite tokigt, åka och kolla på 'dennis prylbod', helt värdelöst var det! men men .. haha,

sen så åkte vi till frändefors.
dennis släppte av mig, albin och jesper hemma hos mig för att han skulle köra sin syster och så. dock tog det längre tid än vi väntat oss så vi blev kvar säkert närmare 2 timmar. jag gosade en massa med dixie, hälsade på hästarna + resten va djuren och busade med victor. körde även lite bil, vilket kanske gick sådär lagom bra men (a) haha!


åkte fyrhjuling med victor (:



haha, victor klippte av luggen på stackars poppis! jag skrattade så jag grät xD

när dennis till slut kom och hämtade oss igen,
fick vi knö alla fyra i framsätet tillbaka till trollhättan, eftersom dennis körde bussen. jesper åkte hem och käkade, albin käkade och så kollade vi lite TV, sen drog vi ut igen. jag tappade humöret totalt och ville hem. lagade mat, åt och nu sitter jag här! :) så en hel del har jag hunnit göra idag ändå. det känns bra!

resten av veckan är ganska planerad om man säger så;

  • tisdag - träna med albin och vurp i vänersborg
  • onsdag - hämta ut pass och shoppa lite med syster
  • torsdag - af på förmiddagen, sedan rida och sova över hos mamma
  • fredag - universeum med albin och lillebror victor / packa
  • lördag - åker till turkiet 1 vecka!
nej, nu ska jag byta musik. känner inte för att sitta och bli stressad av helloween längre! var tvungen att lyssna på 'just a little sign', sen har det bara rullat på av sig själv .....

puss&kram              

MOT UDDEVALLA!

nu ska jag slänga i mig min smörgås bestående av väldigt grovt bröd, smör, sallad, ost, skinka och gurka! :) sen kommer dennis och plockar upp mig så drar vi till udv för att lämna in hans bil, vet inte varför, men så får vi tydligen en annan och åker tillbaka till thn typ :)) så är det! dags att rusha.

puss&kram              

MISSUNDERSTOOD

klockan är några minuter över elva, närmare bestämt 16 just för tillfället :) jag sitter här i min t-shirt, nyvaken och väldans krasslig, speciellt i halsen! känns fortfarande som sandpapper i strupen och irriterar mig väldigt. halv tät i näsan är jag också! just nu hoppas jag verkligen att det inte går längre utan bara är pga av ansträngningen i helgen eller möjligtvis en lätt förkylning som snart går över, för den här skiten vill jag inte behöva släpa med mig ner till turkiet!

jag har typ 100-tals tankar i mitt bekymrade huvud just nu! det där var bara en utav dom. dessutom så kan jag inte riktigt komma förbi dom nya, konfustrerande* tankarna som förhoppningsvis bara är på tillfälligt besök. eftersom mitt tålamod och förstående för hu folk i min omgivning kan vara så förbannat oförstående och egenkära så tänker jag vända vid den här punkten! jag tycker inte att saken i fråga kommer att leda någonstans iaf (:

nej, nu ska jag ta en liten bensträckare på balkongen, sedan blir'e frukost!

* ett nytt ord jag tyckte passade. bästa sättet att förklara det är nog att be er se det som det engelska 'confusing'. alltså typ förvirrande. jag vet inte varför meeeen konfustrerande kändes helt rätt i sammanhanget!

puss&kram              

HAPPY GIRL!

nu har jag snart laddat upp dom sista bilderna från fredagen (+ några från torsdag kväll & lördag morgon) sammanlagt 418 bilder! oj oj ..... annars sitter jag här och funderar, tankarna fumlar runt för fullt inne i huvudet. har precis ätit lite blomkål och broccoli soppa till kvällsmat. på tiden att jag sover nu.

sen börjar det verkligen pirra i hela kroppen nu, förväntningarna om resan går upp och ner. ena stunden längtar jag verkligen, nästa känner jag bara att det kommer bli för segt för mig. hoppas verkligen man stöter på några trevliga människor att umgås med! ;D klart jag ser fram emot att softa på stranden med goda drinkar, god mat och massa billig shopping. all inclusive är ju inte helt fel om man säger så. planen är att komma hem med resväskan full av spännande fynd! :)

kvällen har jag ägnat åt att faktiskt umgås med pappa och erica.
vi har käkat god mat, kollat på film - 'jiddra inte med zohan', ätit choklad och skrivit en lista med saker vi ska ha med oss! mysigt avslut på veckan.

nej, nu är det dags att trä på sig sov t-shirten och krypa ner under täcket! och dessutom ska jag sova i en riktig säng inatt. har ju fått albins gamla som vi körde hit idag :D



måste tillägga att helgen med (till störst del) albin har varit den bästa på länge :) har haft hur kul som helst, och det är otroligt hur bra vi funkar ihop :) trots det förflutna!

puss&kram              

BILDER + FILMER FRÅN ALBINS STUDENT! :D

NU NI! här kommer hundratals bilder från student festen @ albin :) skaffade BDB HD nu också (y)




ALKOHOLISERAD HELG

förlåt för sjukt dåligt uppdaterande! har inte haft mycket tid över och inte mycket mera lust heller för den delen /; student-festen hos albin blev iaf riktigt lyckad! massa alkohol, trevlig släkt och vänner + massa god mat! :) och regn klarade vi oss undan också, det uppskattades! dock slutade det väl lite dystert eftersom majoriteten av gästerna inte hade respekt nog att lyssna på vad dom blev tillsagda och folk gick in med skor trots att ingen skulle vistas inne i huset förutom vid toalettbesök. nåväl, bilder kommer - så snart jag orkar ladda upp dom. men det finns gott om dom (;

puss&kram              

DET HÄR INGÅR INTE I MIN VARDAG

att gå upp klockan 06.00 alltså. nu har jag iaf duschat, så nu sitter jag här. ska pilla lite mera med spotify (musik till festen) och fixa naglarna. albin försöker piggna till i duschen han med! hehe. om ca 30 minuter kommer hans klass hit på champagne frukost :) som ni kanske förstår har jag inte tid att sitta här och förse er med en massa onödiga rader om ingenting :p

puss&kram              

INTRESSANT, PÅ RIKTIGT

hm ..... nu börjar jag komma in på mina gamla banor - funderar på vad det gör för nytta om jag går till af idag? jag var där i måndags, har inte hittat något passande jobb, antagligen inte min snubbe (vad säger man?) där heller :o jag kan lika väl lägga min tid på något vettigare. TA EN PROMENAD! ja, varför inte lägga den onödiga tiden och pengarna för att åka in till stan, säga "hej, jag har inte hittat något jobb" för att sedan ta bussen tillbaka till sonja. 20 kronor gick precis upp i rök :# nej, jag skippar det och så går jag dom härliga kilometrarna bort till sonja :) städar och går eller (ev. slösar 20 kronor ) tar bussen! hem (;

jag måste säga att jag har blivit väldigt glad och positiv det senaste.
jag tror det beror på naturdieten! jag mår bra av det. känner mig glad, stolt och stark för att jag överhuvudtaget fortfarande håller på med det! får i mig alla vitaminer etc som jag behöver, vilken nog ingen människa egentligen får nu för tiden från vanlig föda. jag tycker det är intressant det här med mat! jag har ju den senaste tiden läst på en hel del om vad man ska äta, varför osv. egentligen är det sånt som alla borde kunna.

HAR FÖRRESTEN TÄNKT PÅ; hur viktigt det är med rätt mat? nu för tiden är det verkligen antingen eller. äta som man vill, eller vill. vadå vill. som man gör, som man är van vid är väl rättare att säga. pizza, mc donalds och liknande en till flera gånger i veckan! "grönsaker är äckligt" vadå äckligt? inbillning. alla grönsaker är olika! jag kan garantera att om folk bara vågade prova så skulle dom inse att det finns något dom också gillar. min morfar äter inte grönsaker över huvudtaget. inte ens tomatsås på pizza?! min syster är lika anti nästa, kanske inte riktigt så överdrivet. MEN hon lever med inställningen att grönsaker är äckligt.

och vatten. vet ni hur gott och bra det är att dricka vatten? för några år sedan hatade jag vatten. förstod inte varför man skulle dricka något som inte smakade någonting. och kolsyrat vatten "vidrigt!!". men jag började dricka det, lärde mig och nu dricker jag minst en liter vatten om dagen. det är bra för matsmältningen och dessutom renar det kroppen och är bra för huden! :} jag köper hellre kolsyrat vatten än någon sötat läskedryck. visst, cola är otroligt gott vid vissa tillfällen. men som ni vet så har jag försökt dra ner på allt såntdära och därför dricker jag det knappt längre. jag klarar mig fint! även om jag ibland kan bli helt galen av mitt sockersug :# men trots det så måste jag säga att jag mår mycket bättre av att

  • äta bra
  • dricka mycket vatten
  • röra på mig
  • äta enligt tallriksmodellen (mycket grönsaker!)
  • sova mycket
även där -den sista punkten- har vi något som folk inte tänker på. sömn är underskattat nu för tiden. även av mig egentligen. jag tycker inte om att sova. vet inget tråkigare än att gå och lägga sig. visst, ibland är man riktigt trött och längrat efter sängen, men ändå vill jag hellre bli pigg och göra något. jag hatar att gå och lägga mig, jag hatar att gå upp. men, sömn är bra för kroppen. man ska försöka sova mycket 5 timmar/natt räcker inte!

jag vet inte varför jag sitter och skriver ett säkert flera tusen tecken långt inlägg.
men jag har äntligen kommit in på något att skriva om. hur intressant det är, det vet jag inte. men jag får iaf skriva av mig. hjärnan arbetar och det bara flyter ut genom fingrarna, så som det gjorde förr. jag har saknat den friheten. det senaste halvåret när jag skrivit har jag verkligen fått nöta det länge och klämma ut orden ur huvudet!

men vet ni vad? nu måste jag faktiskt fixa det sista här och börja promenera bort till min kära gammelmormor. ska försöka få allt gjort så tidigt som möjligt. och så hoppas jag på att det blir träning idag. guuuud vad jag har saknat det! :| som sagt så skk jag försöka kika förbi och knappa in några meningar till er senare. ta vara på dagen nu :*

puss&kram

NYVAKEN MED 760 KRONOR KVAR PÅ KONTOT

det svider lite kan man väl säga! 760 kronor. i fredags var det 3600 (okej, 3478 med tanke på skulden) ;/ hm ...... men jag får väl trösta mig med att dom flesta pengarna har gått åt till nödvändiga saker! jag har ju inte vart på krogen och slarvat bort dom iaf :) nej! jag har köpt bh (179), deo (39), vax (89), klänning (299) m tillbehör (29+39), naturdiet (187), laddat på mobilen (195). det är vad jag kan komma på nu. men sen så har jag ju betalat tillbaka skulder (200 albin + 200 erica) och lagt undan 1000 kronor till turkiet resan. och ja, igår köpte jag en kycklingsallad för 50 kronor. och passet - 400 kronor! fast dom pengarna fick jag ju iofs av mamma (: som tur är behöver jag bara stå ut som fattig 10 dagar efter turkiet-hemkomsten (a)

men shit. jag har nästan glömt bort turkiet dom sista dagarna!!
albins student har nästan tagit över helt och hållet, haha. men man ser väl fram emot det närmsta, I guess ;} nu är det iaf bara 1 ynka liten kort och seg dag. som för min del förmodligen kommer kännas jävligt lång och trist. först af (kill me!) och sen städning hos gammelmormor, okej. det överlever jag. det är bara trevligt att hälsa på henne. MEN att gå upp såhär tidigt, det är inget för mig!

sen så måste jag ju äta mat idag (+imorgon) :[
eftersom sonja alltid bjuder på lunch när jag kommer dit och hjälper henne. jag kan ju inte precis säga "nej tack. jag bantar". doesn't work that way. nåväl, antar att jag borde sätta fart! klä på mig, sminka mig (lite lätt), blanda min frukost och dra i mig den innan klockan närmar sig "run bitch, run" - stadiet.

hoppas att ni får en bra dag alllihopa! jag ska försöka uppdatera senare.
kommer förhoppningsvis hem efter dagens nödvändiga sysslor för att packa och städa lite i lägenheten. pappa kommer ju faktiskt hem idag och här har inte dammsugits på snart 2 veckor. fy skäms! men denna veckan har det faktiskt inte bara vart mitt ansvar, och det är fan så mycket svårare att hålla ordning när det är fler än en i huset (lägenheten). påminner mig lite om tiden då jag hade två söta små pojkar här dagarna i ända :p

(förlåt för långt (trist?) inlägg!) (a)

puss&kram              

EN LITEN FÖRVARNING!

tänkte bara upplysa er om att det nog kommer bli dåligt med uppdateringar dom kommande dagarna! imorgon ska jag till af, sedan till sonja för att städa och så som vanligt! sen blir det antagligen hem igen. packa, åka till albin och så blir det nog ganska slappt. tidigt i säng och upp tidigt på fredag morgon (dvs ca 06.00) för att hjälpa hans pappa med att förbereda champagne frukosten! :) sen drar festandet igång. kommer stå utanför albin skola när dom springer ut, fria och lyckliga! ;D hehe. sen blir det mat och dricka hos albin.förmodligen en massa folk och en låååång trevlig natt! snacka om att det kommer pirra i magen imorgon när man ska sova (a) längtar som fan. det kommer bli en super bra dag!


köpte klänning idag också ju :) det blev den vita jag provat på lindex en gång innan.
albin kom och hämtade mig så åkte vi in till stan. köpte skjorta och slips till honom, sen fixade min klänning - storlek 34, guuuud vad bra det kändes! :DD och så en hårklämma. jag ville ha en turkos, men albin tyckte rosa. så eftersom det är hans dag så tog jag den rosa :} hehe. det blir nog finfint! när vi kom ut från oden upptäckte vi att det var marknad, så få gick vi och kikade lite. jag blev typ kär i en vit/turkos klänning :p albin bara suckade. haha ..... resten av dagen har vi bara slappat typ.

sen tog jag mig ett varmt, skönt bad med ansiktsmask och musik när jag kom hem runt 12.
sen dess har jag suttit fastklistrad här. inte bra alls faktiskt, med tanke på att jag faktiskt ska upp tidigt imorgon. eftersom jag måste till af mellan 9.30 och 12.00 och ska till sonja vid 11-12 någon gång så måste jag ju till af först. ställer väl klockan på 9.30 tror jag (: nu måste jag sova. natti natti!

puss&kram              

NY DESIGN PÅ G?

nu har jag hållt på här en stund. kan inte bestämma mig för om den ska vara "enkel" eller om jag ska avancera den lite. fast klart, det kommer väl pusslas en hel del innan jag "monterar" den :) men iaf; spana in den här

YEEEES!

jag fick precis en riktig super idé angående bloggdesignen :)) bara att ladda ner GIMP (sitter vid min bärbara nu) och sätta igång :D wiii. blir antagligen sent inatt, beror iofs på hur länge datorn håller sig vid liv. dör den så går jag och lägger mig :*

puss&kram              

RINNER RÄTT IGENOM!

haha, vet inte hur många gånger jag kissat senaste timman! sitter och försöker hälla i mig dagens vatten. iskallt och gott! nu är det snaaaart dags att "äta" igen också! härligt. sen får det nog bli till att slänga sig på soffan igen och sen på 'i taket lyser stjärnorna' så fort den är klart :) nej, nu måste jag verkligen kissa, sitter här och hoppar i stolen :p

haha, jag lyssnar på typ britney spears, backstreet boys just nu :3


sådärja! ja, vad mer har jag för intressant att informera er om? (;
kanske ska träffa robin om typ en stund. om inte tänkte jag tvätta bort sminket, röra ihop en hemmagjord ansiktsmask av något slag och sjunka ner i ett härligt bad :) sen är jag ganska sugen på filmen jag nämnde tidigare. tja, ni lär väl få veta senare vad jag gör! ha en trevlig kväll.

puss&kram              

STILL NOT GETTING BETTER

gör ett försök att ladda ner sims 3 nu! ;D mår fortfarande lite dåligt, dvs yrsel och värk i magen, känns tomt i kistan om man säger så. fastän jag för 45 minuter sen drog i mig en naturdiet. suck, sims verkar inte ladda något vidare! 'i taket lyser stjärnorna' är snart klar iaf. även den laddar dåligt. men men (:


har inte gjort alls mycket idag. legat hemma bara. orkade inte fixa passet idag, gör det imorgon ist! hm, funderar faktiskt på att ta en liten promenad. varför kan inte vinden avta och solen kika fram? :/

puss&kram              

HAHA, OJDÅ ;O

30 filmer på G nu. drama, komedi, romans, thrillet och skräck alltihopa :D är dess värre inte alls speciellt sugen på att kolla film. nej, jag ska faktiskt äta sallad nu :) internet kommer ändå vara cp-segt när jag tankar!

puss&kram              

ILLAMÅENDE!

usch usch. börjar känna riktig hunger och bli yr i huvudet nu! beslutsångest till tusen. men jag tror jag äter middag idag. dock till störst del sallad! och så blir det väl ost&skink sås med bandspagetti! låter ju så sjuuuukt gott! dock inte den nyttigaste maten. hm ..... ska ladda ner några filmer nu. har ni några bra tips? :/ bio idag kanske?

puss&kram              

FET LÅT! ;D


HAHA, VI ÄLSKAR DEN!

HJÄRTAT! <3


vad som än händer, så är jag din - det vet du.
du är mitt allt, nästan 10 år nu, ser fram emot minst 50 till! du och jag mot världen älskling <3

"MAT"-DAGS

nu ska jag trippa ut i köket och blanda till en naturdiet drinkmix. mumma! börjar faktiskt redan tröttna. men med tanke på att det visar resultat så biter jag ihop och håller mig till planen.

angående designen går det inget vidare. det tar bara stopp så fort jag försöker. känns som jag tvingar mig själv, blir rastlös och otålig. nej, jag struntar i det!

edit; så, nu sitter jag här med 3 dl nyttig-choklad-vitamin-pulver-drink-föda. hm ..... antar att jag ska vara glad att det inte är äckligt iaf :D för gott är det! nästan så man vill ha mer när det tar slut (a)

puss&kram              

SUUUUGEN

nu börjar jag verkligen känna suget efter att öppna GIMP, låta fantasin flöda och skapa! dock har jag flera lite med avancerade idéer. tror jag sätter igång nu. vi får väl se om det blir något jag slutför ;) det är ju faktiskt några månader sen jag gjorde någon design sist.

puss&kram              

FRAMSTEG

MÄTNING! har blivit av med 7 cm på magen. blev jätteglad när jag såg det, men känns inte mycket alls för jag kan inte se att jag blivit smalare. så mera ska det bli!! mitt mål är ju som sagt att gå ner ca 10 kilo. tror det är en bra bit kvar, dock har jag ju ingen våg här hos pappa :p hehe. vi får väl se hur bra det här med VLCD (very low calory diet) funkar :) har ju trots allt lagt ut en del pengar på det.



sitter och "äter" min frukost. det var inte alls lika gott i glas, fast känns som det blev mera ..... tar lägnre tid att dricka upp än när jag hade det i sportflaskan. jaha. idag måste jag till polisen och fixa passet! innan det är för sent :o kan ju vara en fördel eftersom jag inte kommer så långt utan det (; jag har egentligen ingen ork. den här dagen verkar inte bli så bra. och då är det vädret som gett mig den slutsatsen! suck ..... jag som gick upp nu för att ligga och steka ute på balkongen några timmar :( buhuuuu


får väl hoppas att solen hittar fram. nu är iaf frukosten slut, tror att jag ska försöka sysselsätta mig med någonting annat än att sitta här nu! (:

VÄRMEEEE <3

haha., förstår mig inte på en del folk. nåväl :) har vart en helt okej kväll, trevlig och soft! robin kom och hämtade mig vid 10. så åkte vi ut till överby, träffade roob och peppe. bestämde oss för att åka till vbg. parkerade bildarna vid sanden och tog en liten promenad. härligt! helt sjukt att det temperaturen fortfarande höll sig runt 20 grader ;o


när roob fått sin vilja igenom och vi satt i bilarna igen, blev det en sväng till shell @ vbg innan vi åkte tillbaka till thn. hamnade på shell även där. sen drog vi hem till mig och kollade film. så nu har vi precis kollat på 'million dollar baby' och pojkarna har åkt hem!

jag själv ska snart hoppa i säng.
tänkte gå upp i någorlunda tid imorgon och lägga mig på balkogen. steka lite i solen! :)) sedan får vi väl se vad som händer. fortsätter min "bantning" med naturdiet iaf. usch, jag saknar riktig mat redan! nej, nu bits dom förbannade myggorna. får kila in under täcket :*

puss&kram              

UNDERBART!

sitter ute på balkongen nu. med fotbad och ansiktsmask! ;D har vart på gaddis en stund, solat och badat med albin, tobbe, dennis, kenny och stampe :) innan det var jag på möte på arbetsförmedlingen, ska dit varje torsdag nu i 3 månader. suck! :p hm. sen hämtade albin mig, så åkte vi till autotech. dennis, kenny och stampe var där. när vi var färdiga där så åkte vi ut till siba, jag köpte 3 paket naturdiet choklad.187 kronor, usch usch.med det smakade bra iaf!



jag vill åka till sanden, men albin vill icke det! dennis och dom redan där, men han har full bil! har inget busskort längre heller ..... det suger. orkar inte sitta här hemma. finns inget annat att göra än att äta, och det vill(får) jag inte!!

puss&kram              

SICK AND TIRED

sitter och lyssnar på anastacias 'sick and tired'. riktigt bra! och så passar den, perfekt! för här sitter jag ganska slö ..... har ingen lust med möte på af /; halsfluss har jag åkt på igen också känner jag. men det går väl över. höhö. inte så farligt som det kunde vart :p behöver ju inte trycka ner något ont heller, för idag börjar jag med måltdisersättning! och så blir det göteborg med albin för att handla lite :)) han ska köpa skjorta och slips till sin stundent, jag själv ska ha en klänning och bikini!

tror jag ska ta mig ett ägg dock, för att kroppen ska komma igång lite.
kan ju inte sitta som en zombie på mötet. uuusch jag orkar inte!! buhu. men lika bra att få det gjort. hade lite funderingar om att flytta det, men albin ska ändå till autotech vid 1, så då kan jag lika väl gå dit och göra lite nytta ist för att sitta här och bara vänta (: smart tänkt (i) hehe.

bara några få dagar kvar nu, 4 för att vara mera exakt. jag ser fram emot det säkert minst lika mycket som dom som tar studenten på fredag ;D haha. blir antagligen så att jag sover hos albin och är med på champagnefrukosten. sen kommer nog dennis också. så åker vi med albins pappa och anna-lena in till stan för att se dom springa ut från skolan. sen ska dom väl till fallen vad jag har förstått, efter det sätter festen igång! :D massa god mat och dricka, musik, partytält och förhoppningsvis en hel del folk! lär ju inte bli speciellt nyktert. hoppas på fest hela natten!


igår gjorde jag inte mycket mer än; laddade upp cruisingbilderna på bdb och fixade en sallad efter vi vart hos farmor innan albin kom och hämtade mig. så åkte vi till gaddis, med tobbe och jesper. men åkte ganska snabbt därifrån eftersom robin m.fl som vi skulle träffa där skulle dra precis. så vi handlade lite för att sedan grilla hos albin (: blev massa gott och jag var så mätt så jag vet inte vad. chili var'e alltihopa också i stort sett. förutom fetaosten xD hahaha.



när vi käkat klart så fixade tobbe det sista med ljudet i sin bil innan vi drog till shell.
jag tankade albins bil och köpte en dricka för 200, han bjöd på glass och sen bestämde vi oss ett gäng för att åka till gaddis och mysa framför en brasa, så det gjorde vi. jag, albin, roob, robin, peppe, tobbe, andreas och lisa.



så satt vi där, blev ganska ordentlig värme intill elden! men mysigt (: lyssnade på musik, åt chips och umgicks - vilket vi inte gör mer än åker i bilar eftervarandra i vanliga fall :p hehe. några lekte med bensin och eld i både vattnet och på stranden.


framåt 12 gick albin och roob för att hämta sina badkläder i bilarna.
några minuter senare kom dom springande rätt ut i vattnet, jag skuttade iväg med en gång och gjorde samma sak! fy tusan vad kallt det var :# usch usch. öresjö var mycket skönare.

RSS 2.0