COUNTING THE DAYS

har precis gjort i ordning lite kvällsmat :) jordgubbsfil med apelsin, banan och jordgubbar! gjorde i ordning en fruktsallad som jag ställde i kylen till imorgon också (y.

har haft en trevlig tisdagskväll ... började med en fika med ronja på espresso house i stan :> jag provade på en is chai som var ganska god, men jag föredrar nog ändå det varma originalet ;p sedan åkte vi ut till överby en sväng, var där 10 minuter innan dom stängde, så kikade bara lite snabbt efter ljusa jeansleggings. ska nog köpa ett par imorgon. sedan åt vi glass och gled runt i stan lite innan vi mötte upp albin på shell, och så lämnade vi ena bilen för att åka alla i samma, in till stan där vi satte oss på strandgatan med robin x 2, simon och andreas. när klockan passerat 21.00 ville både jag och ronja hem, så så blev det! :)

nu ska jag äta min sista måltid, borsta tänderna och krypa ner under täcket. ska kolla nya avsnittet av 'oth' också ;) imorgon blir det som vanligt en promenad innan frukost, sedan förväntar jag mig ett gympass med albin.

Kommentarer
Postat av: Emmiq

sv: Tack så mycket ! :)

2010-04-27 @ 23:15:10
URL: http://emmiq.blogg.se/
Postat av: derias

hehe tack:)

2010-04-27 @ 23:27:58
URL: http://deri.blogg.se/
Postat av: gabbe

sv: ja min dag har vart bra. lite jobbig morgon bara :P din då? :)

jaha där ser man! trevligt^^

2010-04-27 @ 23:31:42
URL: http://lieman.blogg.se/
Postat av: gabbe

Missade min sovmorgon :/ okej, det var ju bra det! :)

2010-04-27 @ 23:49:31
URL: http://lieman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0