TREVLIG KVÄLL! :Þ

kvällen började hemma med pappa, erica & johannes. pappa hade med sig thaimat hem från 'thai singbar' (stället jag och vicky brukar käka på) vid 7 efter mötet med mc-klubben. kycklingfilé i jordnötssås, friterade räkor och biff i thailändsk basilikasås :) sjukt gott! när magen var full kom albin, pos & jimmie och hämtade mig. vet inte riktigt vad vi gjorde, kommer fan inte ihåg. åkte runt bara typ ;p jo, dom hade satt upp lappar på lilla statoil som det stor 'ur funktion!' på. så vi stod där ett tag för att se folks reaktioner, men så länge vi stod där kom det inte en enda bil. så körde vi hem pos. sen försökte vi lura andreas, men det sket sig för en annan bil som tankade precis innan såg när vi satte dit lappen och andreas kom dit precis när han stod och tankade ;| dumt dumt.

sen vad vi sugna på kurragömma! så albin tankade robins bil lite så åkte jag, albin och jimmie med honom och roob. fast albin körde :)) albin och robin bytte tröja och keps för att dom skulle förväxlas när albin körde. och så gömde vi oss super bra. andreas och emad letade ett bra tag ;p under den tiden hittade vi på en massa jävelskap. gömde oss när dom närmade sig första gången, sen fick vi ge dom ledtrådar för att dom skulle komma tillbaka. då släckte vi gatulamporna, gömde oss och så hällde albin ut vatten över dom uppifrån berget när dom kom xD sen kom vi fram. dom letade efter bilen, men hittade den inte. så vi sket i det. körde fram den ist. sen var det inget kul längre så vi åkte in mot stan igen. körde hem jimmie. sen hoppade jag och robin över till albins bil och gled förbi resecentrum där alice stod. men hon såg ganska snart att det var albin som körde robins bil i hans kläder och robin som körde albins. hehe.

sen hände det inte mycket mera, albin och robin bytte tillbaka kläder och bil, så åkte vi hemåt :) var hemma vid 11. sen dess har jag städat lite, pratat med erica, kollat igenom bdb och bloggar ;] ska nog sova ganska så snart, för tänkte gå upp i tid imorgon. blir nog kanske ut och springa, och så ska jag ju ringa soc också :) tänkte att jag skulle skriva ut brevet och skicka det till NÄL med. om jobbet i caféterian där. hoppas det inte är för sent bara! sov så gott ;*

puss&kram              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0