HEJ MIN KÄRA BLOGG! (:

har sagt det förut och säger det tyvärr igen; har ingen lust att skriva :p men antagligen kommer det rinna på ganska bra bara jag börjar skriva (: först egentligen så kan jag ju faktiskt inte låta bli att skriva (a)

gårdagen var bra. först smögen, det har jag redan berättat om, och att dixie kom tillbaka efter att ha varit bortsprungen hela dagen. tur var det, annars hade jag vart väldans ledsen nu ;/ tja ..... sen så tjatade jens på mig längeeee om att jag skulle hänga med på någon festival i vara - jordgubbens dag. til slut orkade jag faktiskt inte säge emot längre, så jag åkte med. skyndade mig så gott jag kunde för att bli klar att åka! hittade inga kläder, kanske för att jag inte har några här ;o och inte heller något smink. men det slutade med leggings, svart linne, peak hood och converse + foundation jag hittade av en slump när jag letade kläder och lite solpuder (:

hade med mig några öl, men drack drygt 1 halv, och slängde den. inget gott alls ;o höhö. resan till vara efter att vi vart hos hans syster en sväng och hämtat (godare) dricka tog en väldans tid, eftersom vi tog en aning omväg, men fram kom vi iaf tillslut. ganska lagom till nanne grönwall som stod på sen 00.30, dock kostade det 150 kr att gå in och vi såg hörde lika bra utanför stängslet så :) jens spelade lite, och vann en badanka som jag fick, haha. gick och klämde på den resten av kvällen typ.

när vi tyckte att vi sett allt gick vi tillbaka till bilen och resan tillbaka till trollhättan gick en aning fortare, då vi åkte genom grästorp ist för lidköping ;D hahaha. jens bjöd på donken och sen var klockan 'dags att åka hem och sova'.  när jag kom hem pratade jag i tele med nerven en stund, sen fjortis-daniel ;p (a) somnade vid 4.

idag sov jag ut ganska ordentligt, tror inte jag gick upp förrän 1. då gick jag ner och tog mig lite frukost, det blev en ostmacka och oboy med is ;) favoriten! sen var det dags att lassa av en kärra hö, så det kämpade jag, erica och mamma med i ca 1 timma kanske? efter mycket flås och svettande la jag mig och flöt i poolen, och så blev det vattenkrig med victor, på hans beställning (6) skitunge!

nu är jag slö, hungrig och rastlös! ungefär som jag brukar vara. börjar nog med att äta, sen får vi se vad jag hittar på. kanske blir en promenad med dixie baby :)) måste cracka xp;t på denna datorn också. kan ju tala om för er att windows media player från 2001 inte är någon hit xD

puss&kram              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0