BACK ON TRACK

nu så är fia på bra humör igen. efter en lång häääärlig sömn, har nog inte sovit såhär skönt på länge ! helt otroligt :)) nu sitter jag här i soffan, äter frukost, havrefras med röda bär.



kanske ska dra igenom gårkvällen lite mer än den griniga korta genomgången igår (a) började iaf segt (men mysigt) hos pappa. monica kom hit (pappas gamla sambo) och bjöd på tacos. riktigt gott, för det var ganska längesedan nu ! sen gjorde jag mig i ordning och så kom nerven, roob, peppe & en väldigt full men hel trevlig schatz och hämtade mig runt halv 10. schatz bara pratade om sin låtsaskompis - passe heter han, glöm inte det ! roob riktade en disslåt till mig. hyggligt, okej. nu ska vi inte ta det alltför allvarligt. och visst, hacka på tjejerna bara. vi är svin, jag vet .. men det är även killar då och då, tycker inte det där har så mycket med tjej/kille att göra. jag ser det mer som olika sorters personer. så så är det ! försvarar inget parti på den punkten :)

men men .. dom körde mig till albin, stod en hel del folk utanför men i stort sätt alla av dom försvann. även alice och tuva som bara skulle hämta något i bilen. yeah, right. blir så besviken .... inte ens värt att lägga tid på att skriva upp det !punkt!

gick in, satt och pratade. mest med min annha ett bra tag. sen åkte jag, annha och dennis med jens en stund.blev en tur upp till hunneberg och sen tillbaka till 'festen' hos albin. ville bara heeeem .. jag och dennis väntade och väntade på emil, som tillslut kom vid halv 1, jag fick skjuts till sylte. gick in i trappuppgången, upp för trapporna och jippi. pappa har låst (med uppfattningen av att jag har nyckeln som erica har tagit tillbaka på mig i baktanken) men nej det har jag inte .. börjar plinga på dörren, ingen reaktion innifrån, ringer pappas mobil som jag hör klart och tydligt eftersom den låter som ett flyglarm.fortfarande inten reaktion. faaaan .. stod där och fuderade på vad jag skulle ta mig till förutom att börja gråta. men precis då hörde jag fotsteg innanför dörren, pappa öppnar och frågar ; hade du ingen nyckel ? svar ; nej, erica har tagit tillbaka den, för den får inte jag ha !

beklagade mig lite över hur tråkigt jag haft och sedan gick jag in och la mig med en gång .. sur och tvär över en totalt misslyckad fredag :(

vaknade strax efter 12 idag, tog med mig datorn ut hit och startade. hällde upp min frukost (som jag nu hållt på med i  timma) haha. inte lätt ;p

men nej .. nu ska jag äta upp mina havrefras, ta det lugnt en stund, träna lite muskler .. får se vad som händer sen, ska egentligen ut och springa idag med. får se när jag gör det :) får bli innan middagen sen eller också senare ikv. eller så skiter jag i det och skäms som fan över mig själv /;
ha en bra dag iaf kära läsare

puss&kram              

Kommentarer
Postat av: Annha

haha dryg fest , och trök folk som bara sticker , och elak roob som dissar xD men vi är ändå bäst du och jag :D .. haha kommer du ihåg " jens kör inte så vingligt jag flyger xd jag hoppar ur bilen xD"

2009-03-21 @ 13:11:37
URL: http://jannhamylifemystory.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0