HAR INGET VETTIGT ATT SÄGA

den här dagen har inte varit speciellt intressant. fast det är väl för det mesta ingen utav mina dagar ;p man kan väl iaf säga med att den började där jag slutade inlägget innan. dennis kom hit, jag klädde på mig snabbt, slängde upp håret i en slarvig knut (som vanligt) och drog på lite foundation. sen åkte vi till vänersborg, blev en sväng till birger och sedan hem till dennis, han käkade, och så la vi in en film på min mobil.


efter det drog vi vidare mot uddevalla. åkte till hans mormor en bit utanför centrum, men det var ingen hemma. så ist kollade vi på alla fina husen, utsikten och åkte ner till vattnet en stund. försökte fördriva tiden på bästa sätt tills vi skulle hämta johan på kampenhof. när vi tröttnat på rikemansområdet åkte vi över den stora bron och in till uddevalla igen, hälsade på linn och jonna när vi ändå hade vägarna förbi! har inte vart där innan, så det var lite kul att äntligen se deras lägenhet (: fint var'e! även malin var där.

vid 5 åkte vi och plockade upp johan, och så åkte vi tillbaka mot hemtrakterna .. först vänersborg, för att plocka upp linus innan vi åkte tillbaka till trollhättan. men det blev att han åkte med jimmie direkt ist! vi åkte hem till mig. eller jag och dennis iaf, johan gick hem för att hämta lite kläder och så hos sin far. jag gjorde kyckligsallad och käkade. när jag ätit klart och städat litegranna så åkte vi till shell, träffade albin, possy och söder där. så åkte vi med dom en sväng :)) när linus var klar med tatueringen skulle dennis ta sin bil igen och hämta upp honom så vi åkte med. tatueringen blev jättebra! :D sen skilldes vi åt, dennis och linus åkte och hämtade upp hassel igen innan dom skulle hem till vänersborg.

jag, albin, possy och söder har åkt runt hela kvällen, småbusat lite. träffat en del folk som vanligt och bara haft tråkigt tillsammans! eller vad man nu ska kalla det. kvällen avslutades med en runda på hunneberg. nu har jag fått i mig tre knäckebröd med smör och ost + ett glas proviva svartvinbär, och funderar starkt på om det kanske är dags att sova? ;o säger iaf godnatt nu, så hörs vi imorgon igen :*

puss&kram              

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0