TACK FÖR IDAG :)

idag har varit en annorlunda, men samtidigt jävligt skön dag :) efter några misslyckade försök att få någonting att göra, drog jag på mig mjukisbyxorna och gjorde mig redo för soffan. bra start på dagen? - nej!

MEN så hann jag inte ens sätta på TVn innan jag skulle hoppa in duschen, för att göra mig i ordning och 35 minuter senare ta bussen in till stan (: mötte jimmie på strandgatan vid 16.00 typ, fredrik m.fl var även där. satt och softade i solen. världens snällaste jimmie bjöd på cider, härligt! :)) en stund senare var det bara jag och jimmie kvar, och det började blåsa lite kallt. så vi tog en promenad över till spikön ist. låg i gräset, lyssnade musik, pratade och drack öl. tro det eller ej, men jag drack faktiskt ;] blir lättare och lättare för varje gång så snart ska jag nog kunna dricka det ordenligt :) helt underbart var det iaf att bara ligga och kolla upp i himlen. nu saknas bara den där riktiga hettan! för än så länge har jag inte känt av några fläktande men ändå varma vindar, och någon sådär riktigt ljummen kväll har vi inte heller fått ännu!

någon timma senare gick vi tillbaka bort mot strandgatan. träffade på marp m.fl så då satte vi oss där igen. drack ännu mera cider och letade fest, typ ;D vilket inte var speciellt lyckat dessvärre, menmen. vi bestämde oss iaf för att gå in till stan och ta bussen till sylte. handlade lite och gick hem till mig. fixade kycklingsallad och käkade. gick ut en sväng, hejade på jimmie söta lillebror (: sen blev det upp till mig igen och softa på soffan, kollade typ slutet på '27 dresses' som gick på någon canal+. fast jag kollade ju knappt iofs, var helt inne i en sudoku ;D höhö.

vid 10 drog jimmie in till stan. jag hade typ tappat lusten och är fett trött så kände mera för att stanna hemma :) pappa kom hem för en stund sen, redigt dragen. haha! nu har han deckat på soffan ..... jag tror jag ska gå och lägga mig ;o är jävligt trött och har ändå ingenting att göra. men vi får väl se hur det blir. en helt okej dag iaf! :DD

puss&kram              

Kommentarer
Postat av: RIVETS

snygg header!

2009-05-01 @ 23:23:36
URL: http://rivets.blogg.se/
Postat av: RIVETS

sv: jada, med dig då? <3

2009-05-01 @ 23:27:13
URL: http://rivets.blogg.se/
Postat av: RIVETS

amen det är jag med! TRÖTT SOM EN STRUTS! :D

2009-05-01 @ 23:33:24
URL: http://rivets.blogg.se/
Postat av: RIVETS

sv: haha, du är smart! :D ioch jag ska upp vid 8 också.. :O jag har varit hemma och druckit smoothie, solat och så! :) dusj? <3

2009-05-01 @ 23:35:23
URL: http://rivets.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0