HEY DÄR! :p

sitter nyss hemkommen och lyssnar på byz, promoe och lorentz & m. sakarias :) har haft en riktigt trevlig dag med vicky! kom till stan 20 i 1, gick bort till bibblan för att möta henne och så ville hon kolla lite balklänningar, men det öppnade inte förrän 13.00, så vi gick och käkade så länge - thai sing bar of course! kinabuffé är verkligen våran grej :DD hehe.

sen gick vi och spanade in lite balkänningar.
dock inget roligt här i stan, så vi tog bussen till vänersborg framåt 3-tiden. kollade på en massa fina klänningar. nästan så man blir lite dyster eftersom jag själv inte kommer gå på någon bal :/ men det där med fina klänningar är väl ändå inte riktigt min grej :p

sen gick vi mot resecentrum för att ta bussen tillbaka till trollhättan. träffade på simon på vägen, så stannade till snabbt för att byta några ord med honom :) när vi kom till trollhättan igen gick vicky till sin cykel och jag bytte buss och åkte hem (y)

kanske blir träning ikväll! :DD vi får väl se, det beror på vad vicky känner för! ska hur som helst försöka få ordning på hennes bloggdesign (; mycket av det dom senaste dagarna, hehe.

puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0