JAG ÄR GLAD :D

GLAD GLAD GLAD! det är obeskrivligt hur bra det känns för ovanlighetens sklull att sitta här ensam, lyssna på musik framför datorn och inte kunna sluta le. dels pga att dagen har varit hur bra som helst. jag känner mig så stolt över mig själv, när jag tänker efter; hur mycket jag har förändrats, tagit tag i mig själv och ryckt upp mig! :D jag försöker verkligen jobba på mitt självförtroende och bli av med den där störande jävla efterhängsna osäkerheten som jag alltidn bär med mig! jag står upp för mig själv och har bestämt mig för att ha inställningen att ingen annan ska kunna säga att den är bättre än mig, på något sätt (y)

jag har haft en riktigt trevlig dag.
hälsat på farmor och ätit middag + fikat med henne. knappt hunnit komma hem emellan innan jag åkte in till stan igen. åkte till lisa och så gick vi till strandgatan och satte oss, där vi satt i nästan 2 timmar och pratade, jag drack mörk varm choklad och hon vanilj latte. sen kom albin, pos, jesper och fredrik och gjorde oss sällskap en stund. där efter skiljdes vi åt i grupper om 2 och 2. jag och lisa gick in till torget, blev upplockade av albin och pos. blev att vi åkte runt en stund, tog ett varv på hunnerberg och sedan åkte hem för dagen :)

sen jag kom hem har jag inte hunnit mycket mer än lagat mat. vad det blev för någonting kan jag inte säga med några få ord, som vanligt. eftersom jag typ aldrig följer något recept utan lagar mat utifrån smak och fantasi (: stekte iaf kyckling och bacon, kryddade med vitlök, dragon, citronpeppar och vitpeppar. hällde i milda fraiche och lite sweet soya. och så kokade jag pastasnäckor till det. blev riktigt gott :D så nu sitter jag här, mätt och belåten. lyckligare än vanligt och bara njuter av känslorna jag har för tillfället. för den här känslan ska jag spara i mitt minne och plocka fram när jag behöver det som mest. nästa gång jag känner att jag behöver något slags hopp om förbättring och framtid .....

helgen lär bli hur bra som helst :DD
fest garanterat + bowling ser det ut som just nu (; kan inte bli mycket bättre måste jag säga :pp

puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0