JAG HAR MÅTT BÄTTRE .....

dagen efter är alltid lika underbar! :D haha, nja. ibland är det bättre, ibland sämre faktiskt. har en ganska godtaglig baksmälla idag, inte sådär grymt elak men hungrig, snurrig, seg och skakig känne jag mig. så det räcker till, gått och väl! :p hehe.

för dom som är intresserade av hur gårdagen såg ut tänkte jag försöka dra igenom det lite snabbt, orkar inte en massa detaljer och så :)) dock blir det ofta det ändå när jag väl kommer in i skrivandet och blickar tillbaka (a)

bowlade med pappa och erica. som jag skrev innan att jag skulle. innan bowlingen och i väntan på erica åkte jag och pappa till athena och käkade pizza. jag åt en helt underbar grekisk kebab, feeeetaost! <3 hehe.

bowling


erica blev lite försenad, så vi åkte upp mot frändefors för att möta henne.
10 i 6 satt vi alla 3 i samma bil, så stressigt blev det eftersom vi hade bokat bana klockan 6. kom dit, jag blev helt facinerad av stället. har ju aldrig vart inne på buddys innan!! :o riktigt fint och mysigt var det (y) får nog bli fler gånger, för även självla bowlandet var sjukt roligt. trots att jag var totalt värdelös första spelet. herregud. men sen jävlar, nästa omgång inledde både jag och pappa med en straight :D woho! sammanlagt 3 straights blev det för min del! en timma senare var det slut på det roliga, så vi bytte tillbaka till våra egna skor. som jag nästan glömde. hur snyggt hade det vart om jag klampat ut på stan med bowling skor? ;) höhö.

albin hämtade mig utanför och så åkte vi en sväng i hans "nya" bil :p en granner gammal brun-röd 240, hehe. sen mötte vi lisa och frida på stan, fick pengar, släppte av dom hos lisa och fixade kvällens alkohol. 2 flak cider blev det. sen skjutsade albin hem mig och så gjorde jag mig i ordning. ca 30 minuter senare släpade jag mig ut till emelie som väntade med väska och ciderna för att plocka upp lisa och frida igen och dra till ronja för att förfesta (:

att hitta dit var inga problem, däremot att hitta parkering.
åh herregud vilket stohej det blev xD 15 minuter senare eller någonting tog vi oss upp för trapporna och började styra upp det där med att bli lite på lyset ;) hahaha! kollade idol och gjorde tappra försök till att hålla igång "jag har aldrig"-leken, vilket kan vara ganska svårt när man inte kommer på någon fortsättning på 'jag har aldrig ...'. nåväl.

halv 11 eller någonting åkte vi till shell och träffade folket en sväng.
en rök/kissepaus senare slängde vi oss in i bilen igen, drog igång skön musik och sjöng oss till vänersborg. blev en pissepaus även vid korseberg (y)


jag & lisa


jag & lisa


tyckte den stod lite lustigt :p

när vi kom in på festen hos joel, möttes vi av ett stort rökmoln! (n) uuusch. men även goa kramar och leenden som jag faktiskt saknat något fruktansvärt :)) drack, sjöng, pratade och allt som hör till! bara hade det sjukt trevligt. sen blev det lite bråk om ciggaretter och skit. till slut orkade jag inte med det mera, så jens åkte mot vänersborg för att hämta oss (f) ställde ciderflaket, med ca 6-8 cider kvar i, i hallen. gick in i vardagsrummet och sa hejdå. när jag kom tillbaka ut i hallen låg det inte mer än ett tomt flak kvar. åh" vad aaarg jag blir!! :@ dennis, emil och kenny åkte samtidigt som oss.

efter en stunds desperat sökande gav vi upp och gick mot lidl.
lisa och ronja åkte med harvey, jag och frida med jens. träffade dennis, emil och kenny på donken igen en stund. sen åkte dom hem och vi mot trollhättan. lisa och ronja kom över till oss. sen stannade vi på shell, träffade folk. stannade där ett bra tag. jag och ronja garvade sönder en stund åt allt och ingenting, packade som vi var! ;D sen satt jag i billys bil och pratade med dom, satt med söder en stund. ja, herregud. den här biten börjar bli lite suddig (a)

kom på från ingenstans att jag glömt min väska i vänersborg! :| panik panik panik. jesper var snäll och körde tillbaka dit efter att vi släppt jimmie och någon random brud i skoftebyn. sprang in i trappuppgången och drog i dörren, låst! plingade, knackade, ropade i brevinkastet. fan! till slut kom joel och öppnade :o väskan låg precis innanför dörren, dock öppnad. tog den och tackade. sprang ut mot bilen igen. upptäckte att sminket inte var i, knacka och plinga igen. frågade efter den och joel hittade den. yes! (y) tur det. sen åkte vi hemåt.

vinglade in, balanserade medans vi tog av oss skorna. bäddade till frida och somnade ganska snabbt! haha. heeelt utmattad. sömn behövde jag, blev ingen direkt vila igår, som jag tänkt mig :p usch usch. men jag klarade mig, genom hela kvällen. självklart (för att göra lite reklam) pga 2 powerking med extra hög koffeinhalt :D

idag vaknade jag av att frida fixade i ordning sin sovplats och skulle gå. kramade henne hejdå, och siktade blicken mot sängen igen. blev dock inte så. tog mig ett glas iskallt vatten och hamnade här ist ^^ så ... vad händer idag? jag är lite pigg och glad "som alltid", hehe.


fler, roligare bilder kommer, tror jag! blev en del blixtar här och där igår iaf ;p

puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0