LAGOM HURTIG DAG!

tog mig i kragen "imorse" och gick bort till sonja :) precis som alltid var det faktiskt skönt att röra på sig! efter den 25 minuter långa promenaden serverades det stekt fisk, potatis och sås :p och efter lite 'smalltalk' efter maten satte jag igång med städningen. när klockan blev halv 3 gick jag bort till lilla sjuklingen emelie på andra sidan skogen :) låg och slappade en stund innan vi åkte bort till statoil för att hyra några filmer, det blev 'the women' och 'confessions of a shopaholic'. när vi var tillbaka utanför dom höga grå/vita husen kom vi på att vi ville åka och köpa sorbet, så det gjorde vi! synd var väl det, för när vi kom tillbaka gick inte det där med att parkera speciellt bra för stackars emelie (; hahaha.

vi hamnade liksom lite för långt fram :p

 

vilket blev lite av ett problem, när emelie försökte backa igen .....

 

däcket som fortfarande var på rätt nivå inte fick något vidare fäste i rabatten

 

som tur var fick vi efter en otålig stunds väntan hjälp! :)


sen kunde vi äntligen äta mango sorbet och kolla på filmerna! :D jonathan kom i slutet på den första också. och under tiden dom kollade på den andra, lagade jag mat. det blev couscous, panerad kyckling med curry och honung i ugnen och så brunsås/bearnaisésås till det! helt okej :)) sen unnade jag mig faktiskt några chips (n) men ingen fara, imorgon blir det träning!!

framåt 10 efter en dusch tänkte jag dra in till stan och träffa jesper, dock var emelies cykel stulen, så det fick bli till att låna hennes fritidskort och ta bussen hem. pratade i tele med hannah en stund också! nästa vecka är det dags för hårförlängning igen :DD wiiie!

 

nu ska jag göra det jag längtade hem till ;o kolla one tree hill <3


puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0