"NÄSTAN" HELT UNDERBAR DAG

varken över- eller underskattad beskrivelse ;) mitt i frukosten frågade emelie om jag ville hitta på något med henne idag. absolut! så någon timma senare kom hon och hämtade mig, så åkte vi runt lite tills vi kände för att storma in hos denny :D satt där en stund, pratade och kollade TV ..... soft :) sen blev vi sugna på lite käka från athena, så vi lämnade pojkarna, satte oss i bilen och så ringde jag och beställde en kebabrulle (utan tomat, + extra rå lök och stark sås) till emelie och en grekisk kebabpizza till mig (y) så åkte vi hem till mig och käkade!


framåt halv 5 drog vi till emelie för att hennes bror väntade utanför. satt inne och funderade på vad vi skulle göra. kom fram till att åka och kolla läget i stan, köpte glass och sen mötte vi johan och björk nere vid strandagatan, så åkte vi efter dom - stannade på shell och pratade en stund. efter det åkte vi till robin och pratade med honom, sen vidare till jesper! :p haha. sen åkte vi hem igen tror jag ..... jag tappade humöret lite och övervägde att åka hem, gjorde dock inte det trots allt :) jag och emil käkade kyckling, couscous och currysås, emelie fick pannkakor :D höhö.

jag gick utanför för att träffa robin och peppe, så åkte jag med dom till shell. pratade med jesper, andreas, jens, roob och petti en stund innan robin skjutsade mig till denny. så kollade jag halva 'män som hatar kvinnor' med honom och nerven. sen kom emelie och hämtade mig igen, sa hejdå till pojkarna och så körde hon hem mig :) och här sitter jag! vi får väl se om jag drar ut senare igen. men nu blir det iaf oth (; avsnitt 12, säsong 5

btw, promenaden imorse gick fint! 34 minuter och 3917 steg ;DD


puss&kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0