BEAUTIFUL DAY

äntligen hemma!! :D fyfan vad sköööönt. efter den goda frukosten klädde vi på oss skinnstället, jag och pappa, och åkte ut för att tvätta hans harley, sedan blev det en sväng till upphärad för att besöka något reservdels place där innan vi stannade till på bike ett par timmar. kollade på ett gäng jätteduktiga tjejer som dansade, kikade på mc kläder och så åt vi varsin korv med bröd i solskenet. när det började bli lite långdraget tog vi en tur till vänersborg och tillbaka med jani, hans tjej och rolf!


nu är jag redigt nerkyld i blodet av den kalla vinden :p underbart att komma hem och byta ut det stela skinnstället mot mjukisar ;> men trots mycket blåst är det helt okej väder, eftersom solen värmer en del :) på vägen hem handlade vi med oss folköl (till papsen), cheez ballz och dip som vi ska ha till grönsaker ikväll igen. en påse ahlgrens bilar blev det också. dom nya med salt saltlakrits, som faktiskt var ganska goda! (y. haha.

nu ska vi äta lite flygande jacob, som blev över i torsdags. vi är helt utsvultna både jag och papsen! soffan ser väldigt ensam ut ..... det lutar nog åt att vi gör den sällskap ett tag, eller resten av dagen ... och kvällen ;p

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0