NO TEARS TO CRY

underbaaaart. det ordet beskriver känslan av att vara hemma igen väldigt bra! :) konstigt nog känns det fortfarande lite fel att säga 'hem från frändefors till trollhättan', eftersom det under så många år har var tvärtom. trots att åren jag tillbringat i frändefors gick fruktansvärt fort, så är det det hemmet som har varit bestående under längst tid, av alla ställen jag har bott på under mitt liv. men vad som än händer, så kommer nog trollhättan alltid ligga mig närmast om hjärtat, och vara den staden som verkligen är hemma.

hur som helst ..........

skönt att komma innanför dörren och ställa ner väskorna på hallgolvet. vrängde av mig kläderna det första jag gjorde och tog en varm, skön dusch! sedan var jag tvungen att städa lite. alltid skönt att ha ordning och reda omkring sig! ett måste för mitt välmående. men jag undrar faktiskt vart städningen jag gjorde i måndags tog vägen? ;o hm ... nåväl, nu är det fint här igen och tvättmaskinen jobbar för fullt! själv sitter jag här med en kopp kaffe och försöker samla lite ny energi. den dagliga dosen är slut efter morgonpromenad och ridning. har känt mig ovanligt slö/trött dom senaste dagarna :| energin räcker inte till alls ..... kanske sockeravvänjningen som påverkar en del?

får hoppas att lite vila och ett par koppar kaffe gör susen! :D
om en stund ska jag nog knalla bort till affären. jag tänkte göra tacopaj ikväll, så behöver handla lite (: annat som står på 'att göra -listan' är;

  • fixa naglarna
  • hitta bra film(er)
  • hänga upp tvätten
  • vila vila vila .....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0