SKUB TIL TAGET ;D

fia och lisa värmer upp med musik ;) potatisen är borstad och klyftat, kycklingen tinas och lisa duschar, precis som jag gjorde för en liten stund sen! :))

arbetet hos sonja gick fint. gick ut med skräp, handlade, drack kaffe, dammsög, dammade, torkade golven, åt middag och pratade en stund innan jag gick betalt och tog en promenad hem, med hobbe i telefonen som sällskap :) kom hem där lisa, dennis, stampe och tommy väntade på mig (; haha. tog inte lång tid innan jag och lisa fick för oss att vi skulle slänga oss in i bilen för att åka sola. så pojkarna släppte oss på sportlife och åkte hem till frändefors.

när vi solat tog vi en promenad hem till lisa.
hittade en kundvagn på vägen som vi lekte lite med :p sen när vi kom in i värmen, så åt vi ett par mackor och varsitt äpple innan vi begav oss ut i snön igen. in till stan där vi besökte banken, för att jag skulle sätta in 500 på kortet (för att betala gymkortet) och så handlade vi lite. morötter, dip, gräddfil, vindruvor, gurka, äpplen, päron, champinjoner, dricka och så :) vidare till systemet för att möta albin, som skjutsade hem oss till mig tillsammans med 2 flaskor svartvinbärsvin (y.


nu måste jag fortsätta med maten! pappa kommer snart hem, sen kommer dennis, stampe och tommy och gör oss sällskap ikväll igen :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0