THOSE NIGHTS

härligt att pappa är hemma igen :) igår gick jag och la mig inte alls långt efter han kom hem, så då hann vi inte prata så mycket. men nu när vi haft tid att prata idag så känner jag verkligen hur mycket jag uppskattar att ha honom hemma.

åh, vad jag älskar min pappa, och min syster <3              


idag har vi varit och storhandlat. jag, pappa och erica. hämtade även mitt busskort hos lisen och lämnade in ett papper på af. nu har vi lagat mat, druckit kaffe, pratat (mest killar) och ätit. ett par härliga skratt har pappa bjudit på också. det började med att jag skulle rensa slasken och påpekade att vi inte har en sån där man skrapar upp det med.

jag: vi borde köpa en sån, skriv upp det!
pappa: vad heter det då?
jag: slask .. eh?
pappa: slaskemaja ...
jag och erica skrattar
pappa: nej, slaskeplast.
jag och erica skrattar ännu mera
pappa:
sån där skulle vi ju ha också.
och så pekade han på kylskåpet
jag: ja, just det.
pappa: vad heter det då? milda ... eh.
jag: mm ja ...
pappa: flyt. milda flyt.
skrattar lika mycket igen och går därifrån
pappa: milda culiness!!
just det pappa. bra ;)

med kaffe och äpple till efterrätt har jag slagit mig ner i sängen (:
funderar över designen, blir säkert mera pill med den under kvällen eftersom den är långt ifrån klar. ska även fixa tacopaj lite senare, och sallad till det! men först ska jag dricka upp mitt kaffe och ta en dusch efter det. peela kroppen, smörja in, lägga på en ansiksmask och dricka mera kaffe, eller eventuellt te. sen får vi se om det blir lite tid över till att jobba med designen (:

den här helgen blir det ingen alkohol för min del :) ska bara ta det lugnt och försöka låta mig må bra, utan ångest över saker och ting. jaja. nu är kaffet slut, duschen väntar :*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0