2010 ÄR IGÅNG!

har inte haft tid eller möjlighet att skriva sen nyårsaftons morgon, orkar inte gå igenom allt i detalj heller så drar igenom allt lita snabbt bara :) nyår blev inte alls så rolig som förväntat, men i genomsnitt en någorlunda värd kväll!

torsdag- nyår: ställde mig i köket redan när jag vaknade halv 12. började förbereda maten med att hacka kryddor och lök, skära upp frukt och planera uppläggningen av allt. dukade för matgästerna. tog en paus vid 14.00 då jag kollade tv med albin, emil, dennis och x en liten stund, fixade naglarna och klippte mig själv. vid 15.00 var jag i full gång med allting. pojkarna hjälpte mig att borsta potatis, albin putsade fläskfilén och dennis fick hjälpa mig placera skålar, fat och annat i hela köket för att få någon plats att arbeta på. det var mycket på samma gång! smet undan i 10 minuter, tog en snabb dusch och klädde på mig innan jag rusade tillbaka ner i köket. strax efter 5 kom folket, lisa, harvey, sacka och hanna som x hämtade. förrätterna var redan serverade, så dom slog sig ner och åt, medans jag fortsatte med varmrätten.

allting gick fint och jag blev jätte glad när jag lyckades med béarnaisesåsen. men sen var det ändå någonting som gick fel :( den förlorade sin krämighet, blev hur lös som helst och gick inte att rädda. så några sekunde ifrån ett sammanbrott slängde jag ut den i slasken och kom snabbt på en lösning. jag fick helt enkelt fortsätta med rödvinssåsen och göra en egen sås också. sen la jag upp potatisklyftor, helstekt fläskfilé och båda såserna på alla tallrikar. äntligen kunde jag ta mig tid att äta också, vilket jag inte hade gjort sen ostmackan precis innan läggdags kvällen innan! shot blev det till maten också. harvey bjöd på absolut mango, äckligt var det :p haha.

sen var alla mätta och belåtna. jag, med lite hjälp av dennis plockade bort all disk och började dricka ordentligt. hade inte hunnit mer än smutta på en xide under matlagningen. någon timma senare var bärsåsen som stod på värme under tiden jag sminkade mig och fixade håret. sen ställde jag fram dom.

<




resten av kvällen spelade vi tangera, lyssnade på musik, inväntade 12-slaget och skrattade åt alla tokigheter. bl.a sackas konstigheter och charaderna som jag och hanna fixade :D hahaha. mycket skratt blev det allt, trots att jag själv egentligen tyckte att kvällen var ganska tråkig. när klockan slog 12 var dom flesta av oss ute och smällde raketer, korkade upp champagne, gapade och var glada :) och jag tror jag börjar bli ganska förtjust i champagne.



halv 1, efter att jag städat undan det mesta, satt jag och sacka ensamma i vardagsrummet (bortsett från en random brud :p) och halsade champagne. sen tvingade vi på öberg och x varsitt glas när dom dök upp igen. albin gick och la sig och reste av folket hade försvunnit, så det var bara vi , och hanna kvar :p så där satt vi i soffan och gapflabbade åt öberg som fortsatte leka charader och försökte likna en snigel (y)

jag städade lite till och började bli riktigt trött, så strax innan dom sista åkte hem gick jag och la mig (: orkade varken fläta håret, borsta tänderna eller tvätta bort sminket. jag bara rasade i sängen.

fredag- dagen efter: jag vaknade vid 9, gick upp och plockade bort dom sista burkarna, kapsylerna och plastglasen. tog ett glas cider (alkoholfri) och gick och la mig en stund igen. framåt 2 gick jag upp och dammsög. sen klev albin upp och så skulle vi åka och käka pizza med resten av familjen. så jag torkade golven snabbt och klädde på mig, sen åkte vi och mötte upp per, anna-lena och olivia utanför emmas. åt en gudomligt god kebabpizza med fetaost! när vi kom tillbaka till huset la vi oss på soffan. jag somnade!

sen efter en stunds övervägande bestämde jag mig för att följa med på bio, fast att jag tänkte strunta i det i brist på energi. blev ett jävla gäng! ångrar verkligen inte att jag gick med för tusan vad bra filmen var. sherlock holmes såg vi :):)

efter bion blev det full värme i bilen och ut i snön såklart. jag var övertrött och helt urspårad :p drack ett par cider, gott gott! sen var det väl mest prat om det vanliga, många kissepauser och lite sladdande. kom hem näst intill halv 5. somnade vid 6 imorse.


NÅGRA FLER BILDER KOMMER! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0