IN THE SUNvaknar 09.28, klockan ringer två minuter senare.
går upp ur sängen, mixar ihop en smotthie med vattenmelon, frysta jordgubbar och en skvätt mjölk innan jag sätter mig i solen och njuter av den. lääääänge. sitter kvar tills svetten börjar rinna. jag försöker sysselsätta mig, men alla jag känner antingen sover, jobbar eller har annat förhinder.

jag är full av positiv energi!! jag vill anstränga musklerna, jag vill springa eller simma, jag vill ränna runt på överby, ta en kaffe på strandgatan och en härlig promenad runt spikön, åka till kusten, spela volleyboll eller kanske bara ligga någonstans och bara vara ... jag vill ta vara på det faktum att sommaren faktiskt är här, NU! man vet aldrig hur länge det varar.

men jag suckar besviket och börjar städa. jag viker tvätten som hängt på tork sedan igår, hänger upp den nya, blöta ... plockar fram dammsugaren ur skåpet, men låter den stå på golven medans jag tömmer diskmaskinen och fyller på med dom få saker som står på bänken. laddar på med lite ny solenergi och startar dammsugaren. går ut med soporna, höjer musiken lite till och nöjer mig med att det är åtminstone är fint väder. då kan man inte med att klaga.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0