CRAZY ROADTRIPS

igår fick jag och emelie efter drygt en timmas rastlöshet idén att dra till gbg. så runt 12.30 packade vi träningsväskan, tog med oss ett par måltidersättningar, vatten, pengar, musik osv och skuttade ut till bilen. köpte lite godis att ha på vägen och gav oss iväg :D efter en massa stress och nervositet för att få bensinstopp under våra felkörningar lyckades vi till slut hitta både till en mack för att fylla på tanken och bra parkering i närheten av hobbe. sedan började vi vårat sökande efter sportlife, som jag visste jag sett och mindes byggnaden mycket väl, dock var själva platsen problemet. men jag gick på magkänslan och så småningom, efter ca 30 minuters promenad hittrade vi dit. bytte om, körde ett arm/bröst pass, duschade och promenerade tillbaka till bilen igen. emelie köpte med sig en kycklingsallad och så gick vi hem till hobbe och hälsade på!

från ingenstans bestämde vi oss för att åka till ikea. så 19.20 skyndade vi oss ut till bilen, bad hobbe och vägbeskrivning och drog iväg. när vi kom dit skrek vi av lycka, både för att vi hittat dit och att det stängde 20.00 och inte 19.00 som emelie först varit ganska säker på (; spenderade 300 kr där inne. riktigt bra! fick med mig 2 tavelhyllor, 2 kuddar, ett långt ljusfat, 12 svartvita blockljus, 36 värmeljus med vaniljdoft, klädförvaring till underkläder osv, en hängare man fäster på ovansidan dörren, en papperskorg, en tekula och 5 tidskriftsamlare. det var nog det :D

när vi var tillbaka i trollhättan kikade vi förbi i kiosken och pratade med babbi. sedan till emelie för att montera hennes nya lampa och så innan vi åkte till mig igen och la oss på soffan en stund. efter 00.00 drog vi till albin vilket slutade med att vi 02.00 bestämde oss för en roadtrip till jönköping! vägen dit var trevlig, trots att ögonlocken var fruktansvärt tunga. för tunga på hemvägen, då jag redan somnat innan vi åkte från jönköping. 05.50 var vi tillbaka hos albin, så därifrån tog jag och em bilen hem till mig och kröp ner under täckena direkt. somnade gott (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0